A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi szerintem neked is lassítani kéne (nekem is) mostmár nem foglalkozni mással.
még jó hogy Anyu 50. szülinapját az unokatesója megszervezi helyettem (termet foglalt megbeszélte ki mit hoz nekem csak menni kell 2.-án meg Anyut elcsalni v.hogy)
Ricsinek is aznap lesz így nem kell külön készülni.

végre szólt a fehérneműs hogy megjöttek a melltartók mehetek érte!

Bridzsi

Kép
esztora

köszi mindenki!

nem tudom, mi van velem...de úgy érzem minden összejött, egy apróságtól is kiborulok épp, szóval most itt sírdogálok néha néha...
lassítás megvan, már nem megyek be dolgozni, de az is idegesít, hogy cseszi a nő megcsinálni a papírjaimat....aztán itt a lakás, erőm meg nincs...ott a szülinap, erőm megint nincs...még ahhoz sincs erőm, hogy összeüssek valami kaját, na de most megerőltettem magam, erre elcsesztem...szóval amit csinálok az sem sikerül!
és még 3 hét! uram isten, ha így haladok, mi lesz velem?
és most még menjek át fűzfőre, mert nincs nálam kp. ott vásároljak be, aztán cipekedjek haza, vagy vátjam meg szilit...dinnyét is ennék, de azt megint nem bírom el...stb...szóval most tényleg mindennel bajom van!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

és még mennem kéne okmányirodába is, de azt hiszem azt jövő hétre halasztom, aztán még ott van a házidoki is, mert egy csomó csillag van a laboromon! valamim túl sok, de nagyon! valamim meg kevés...

lynia-

na jó, abbahagyom és elnézést!
majd este lehet felnézek, addig igyekszem kikeveredni ebből a dologból!

lynia-

Emi, nekem most ment el a védőnő, és azt mondta, hogy a vérvételes papíron a nem terhes embereknek jó intervallum van feltüntetve, ezért van, hogy valami alacsonyabb, vagy magasabb. Nekem is van egy jó pár csillag rajta, ami a terhességnek tudható be! Emiatt ne izgulj!

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi!
Nagyon jók a képek, kicsi Lili annyira aranyos baba..
:lol: Tök modern a műtő..

Szücsiiii!
Hu..szegénykém, nagyon szorítok nektek, hogy még 1 hetet maradjon a bébi és minden rendben legyen vele, veletek!
Mit mondtak, hogy mitől mehetett így fel a kisbaba pulzusa?
Nagy ölelés megy nektek!!!

Megmérettem a cukromat 1 órával a reggeli étkezés után:6.4 azt mondták, hogy az jó.

Megyek lepihenek..

Emikém!
Ne sírjál kicsike, holnap lesz a szülcsinapcsi..küldök egy hatalmas pusszantást.. :P
torolve_20131003125716

Ha már Szivvi szóba hozta, dobok képeket a hétvégén elkészült Zalán-birodalomról:
Kép
Kép
Kép

Emi
én vasárnap voltam így! Délben sírtam fél órát egy étteremben, aztán este a babaszobában fél órát. Végén már röhögtem magamon, de abbahagyni nem tudtam...

Kép
Kép
emma1976

Na, megvok. Pocak kissé alábbhagyott, mikor én az irodában nekifogok dógzani, mindig csak több és több tennivaló üti fel a kobakját. Ezelőtt még 3 órával haza akartam menni, de mert épp nem voltam kinyúlva mint egy kipurcant béka, így még maradtam, s szép lassan jobban lettem. Jelzem jobban, nem jól. De a jó az asszem mán csak szólóban lesz, mikor "megszabadulok" a pocótól.

Emi! Lécci-lécci keseregd ki magad, aztán legyél mosolygós, holnapra megoldódik minden, lesz tuti torta is. S Szilivel bíztos vesztek du. dinnyét. Apropó dinnye: kicsi lányom tegnap útban a nagyanyjáékhoz rámszólt, hogy nehogy megegyük az összes dinnyét, míg ő nem lesz otthon :lol: . Aztán később meg én szóltam rá telefonilag apára, hogy ne már megegye az otthoni dinnyekészletet, mire hazaérek. Erre azzal védekezett, hogy épp most tett be egy 15 kilósat a hűtőbe. Ráadásul az előző napit sem fogyasztotta mind el mire hazaértem.

Emma! Nagyon szupi ez a Zalán birodalom. Gondolom már nagyon várjátok ti is.

Szücsi! Az jó, hogy hazaengedtek, reméljük nem jutsz az Annee sorsára, hogy visszatapsolták a kórházi otttartózkodását.

Kép
kissmanó

Na, megomlott a babafalvás vonalzó?

Kép
kissmanó

Csajok
Kellene segítség: milyen a jóslófájás? Mert egy fél órája kicsit görcsölgetek, a hasam legalján, talán ez az lesz....

Kép
Kép
emma1976

Zsuzsi: Nekem a dokim Rabóczki Marietta, nagyon nagyon régóta ismerem, a szülésznőm pedig Czakker Judit. Te mikor kerested meg a Picúrt, mert én áprilisban hívtam és akkor azt mondta, hogy nem vállal el, mert szabin lesz, de mi egy napra vagyunk kiírva, nem?! Mindegy, utána találtuk a Czakker Juditot a dokimmal és nekem iszonyatosan szimpi, nagyon aranyos, idősebb, tapasztalt nő. Megnéztük május közepén a szülőszobát, szerintem nagyon jól néz ki, azóta nem parázom annyira. (bár ez biztos a szülésznő miatt is van). Jövő hét szerdán megyek nst-re, pénteken pedig ultrahangra. Bébike jól van, sokat mozgolódik (főleg oldalra....). Neked a szülésznő adott csomaglistát? Nekem felírt mindenféle homeós bogyókat is(gondolom neked is....) Én csomagot hétvégén összerakom, aztán készen állok bármire......
Te mikor mész nst-re? ultrahangon voltál mostanában?

Esztora: megnéztem képen, tetszik, este megkukkantom élőben is.... Köszi!!!!

Ti már nem szedtek magnéziumot? Én még mindig szedem.....

Gátmasszázs olajat hol lehet venni, nem tudjátok?

Kép
barbuli

Barbuli: Én nemrég, május végén kerestem meg Picúrt, de nem személyesen, hanem a dokim hívta fel. Picúr és a dokim sokat dolgoznak együtt. Régi páros. Szerintem ezért is vállalta. Szerintem amikor te megkerested, akkor még úgy volt, hogy akkor megy szabira, de csak augusztus 8-tól. Mondta, hogy nekem is necces,ha esetleg túlhordanám, akkor átad valakinek. Na, az nem lenne jó. Czakker Judit Móni szülinénije is, ha jól emlékszem.
Én csak július 6-án megyek NST-re és május 31-én volt az utolsó uh-m. Csak július 9-én megyek dokihoz legközelebb. 16-án meg szabira megy a dokim, úgyhogy az is lehet, hogy nem is nála szülök. :?

Kép
zsuzsi**

Gátmasszázs olajat a MOM-ban a Mediline-ban lehet venni. Én is ott veszem meg. Nekem Picúr adja a bogyókat, semmit nem kell előre megvennem. Csak a málnalevél teát és az olajat.

Kép
zsuzsi**

Barbuli: Neked mikor volt az utsó uh? És akkor mekkorák voltak a méretek?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok Kismamák!

Bori barátnője vagyok.
Felhatalmazott rá,hogy bemutassam Nektek Ádámot.
Íme a képek:
A nagy pillanat után:
Kép
Kép
Ádám alszik:
Kép
Kép
Meg van mind :lol: :
Kép

További szép napot nektek!
üdv.: Andi
vedresandi

Jaaaj, de kis édes Ádám! Jó nagy baba!!! Isten hozott kicsimanó!!!! Borikám! Nagyon szép és boldog édesanya vagy!

Andi: Köszönjük a képeket!!!

Kép
zsuzsi**

Andi! Köszönjük.

Bori! Ez igen. Tutira irígykedem most egy picit (olyan egészségesen). Olyan békések vagytok a képeken. Nem is látni azt a jó sok órát. S a kis vasgyúróka.
A második kép a kedvencem. Ha mondhatok ilyet.
Na pussza, s várunk mihamarabb vissza. Már amennyire enged majd a Főnök.

Kép
kissmanó

Milyen kis vasgyúró ez az Ádám.Hihetetlen,hogy egy ekkora baba van bennünk!Nagyon édes.

Én is szedem még a mg-ot.

Emma gyönyörű a babaszoba!A miénk is ma lett kész.Szép végül a mienk is,csak azzal csesztük el,hogy mindenből a legnagyobb méretűt csináltattuk egy kb.8nm-es szobába.

Emma hanyas az ágyatok?Van szekrényetek is a pelenkázón és kiságyon kívül?És kb.hány nm a szoba?
pillangó7

sziasztok!
óriás gratuláció Times-nak és Katának, a legszebbeket kívánom nektek az élettől!
Bori Ádámja egy tünemény, nagyon aranyos, megkönnyeztem.
Képzeljétek, a a 37.heti uh alapján 2995 g a mi kisfiúcskánk, és még van 3 hét.... ajajjjj....
Ígértem beszámolót a szülőszoba látogatásról a Szt. Imrében. Nos semmi extra, mintha otthon lennék, szép függönyök, szép bútorok, és mintha még a gépek sem gépek lennének... kellemes környezet... először a vizsgálóba kell menni, ott megnézik mizujs alul... utána vajúdó szoba.. és csak a finisben kell menni a szülőszobába.... van 4 db normális, és egy alternatív szoba... de valójában a hangulatát tekintve nincs differencia.... a simában nincs kád.... asszem nekem mindegy lesz.... csak jöjjön a béb.... mesélt a szülésznéni egy sztorit, hogy volt egy kismama, aki megszült a vizsgálóban.... no erre mondtam, hogy szeretném követni... hiphop túllenni az egészen....
további infót nem tudok, mert jövő héten megyek nst-re, és akkor tudunk beszélgetni....
jó hétvégét, kitartást, ez a kánikula valahogy nem akar befejeződni... ma is szörnyű...
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Na sziasztok,

MEgjöttem a szülésznőtől, de nem tudtam vele beszélni, mert pont megindult egy szülése, így jövő héten újra megyek... :cry: Rámtették a CTG-t, minden okés, viszont pont szült egy nőci és ordított, meg jajgatott, és én teljesen beijedtem. Most már nagyon gondolkodom az epidurális érzéstelenítésen... . :oops:
Kenetet levették, jövő héten lesz vérvétel, meg vizelet, mert elfelejtettem és jól bereggeliztem előtte.

Szivvi: olyan megható volt a történeted, gratulálok mégegyszer nektek! Már én is nagyon várom...

Emi: teljesen megértelek nekem múlt héten volt ilyen, hormonok, küldök egy kis jókedvet neked!

Emma: nagyon szép a gyerekszoba, hol vetted a kiságyban lévő huzatot? Nekem ugyanez van hálózsákban és takaróban, és szeretnék hozzá ágyneműt is. Milyen vidám minden!

Andi, köszi. Bori nagyon gratulálunk mégegyszer, gyönyörűséges kisfiad van!

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Lényeg , hogy a kicsi szívdobogása rendben. Én 1 hét múlva megyek az első CTG-re, nagyon várom. A kiságyba minden bele- és rávalót a Kenguru Gold-ban vettük.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Lányok!

barbuli: nekem is Czakker Judit a szülésznőm, épp ma fogok vele találkozni. Eddig még csak telefonon beszéltünk, de úgy is nagyon meggyőző volt... :D Magnéziumot néha-néha még én is szedek, de lényegesen kevesebbet, mint pl. 2 hete még. De én végig tervezem szedni, így néha-néha. Majd ma megkérdezem a Judittól, hogy mi a véleménye erről?!

Köszönjük a képeket Ádámról! Nagyon édes baba, csupa pofi, puszilgatni való :D :D

Én aludtam egy kicsit most délután, remélem nem zavar be az éjszakámba. De olyan álmos lettem, nem bírtam nyitva tartani a szemem. Kicsit még kómás vagyok....

Megyek is, dobok egy tust, hátha észhez térek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ildiii: Ugyi megmondtam, hogy csodajó a Szt. Imi???
Csinos műtőslegényeeeek :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Nekem az utolsó uh-m május elején voltam a 28. hetes ultrahangon, és akkor volt Léna 1,25 kg, és minden rendben volt vele a Győrfi szerint. Jövő hét péntek a következő, reggel 7.40-re megyek, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora, és talán megmutatja az arcát is mert azt február óta takarja. (ellenben a lábát folyton szétdobja.....) :D :D :D
Dokihoz is majd jövő csütörtökön megyek, mert most 5 hétig nem voltam.....
Kíváncsi vagyok az nst-re is hogy milyen lesz.....
Milyen vicces lenne egy napon szülni!!!!!!!!!!!!!
Neked sokat mocorog a királylány? Nekem folyamatosan bökdösi az oldalamat!!!!!
Ti beszéltetek a Picúrral pénzről? Én nem kérdeztem a szülésznőmet ilyenekről (nem tudom illik-e?).

Annyira édes Ádám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borin pedig semmi nem látszik......(mármint a szülés gyötrelmeiből!!!)

Kép
barbuli

barbuli: írtam privit

Kép
Kép
moni1973

Móni: Annyira aranyos a Judit, szerintem neked is be fog jönni............. (kíváncsi vagyok majd, hogy neked is szimpi-e)Ha rákérdezel a magnéziumra, engem is nagyon érdekel mit mondd!!!!

Kép
barbuli

Barbuli: Igen, jó lenne együtt szülni!!! De jó lenne! Nem lennénk annyira egyedül...
Szép lehet a kis Lénád!
Nekünk a 31+5-nél volt Királylány 1506 g. Lehet, hogy az egy kicsit kicsi? De senki nem mondta...
Én még nem beszéltem Picúrral a pénzről, de fogok. Jobb tisztán látni, nem?

Kép
zsuzsi**

barbuli: persze megkérdezem a magnéziumot is, és majd beszámolok. Van még esetleg most valami kérdésed? Mert szivesen megkérdezem, így is egy kisebb kérdőívvel megyek hozzá... :wink:

Kép
Kép
moni1973

Csajok, szerintetek az baj, ha én egyáltalán nem szedtem magnéziumot? Nekem a dokim aszonta, hogy minél kevesebb cuccot szedjek...

Kép
zsuzsi**

egyébként a "tarifára" is rákérdezek ma, még nem tudom hogy konkrtétan hogyan fogom kivitelezni, de addigra kitalálom. :wink:

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Nenőkétől kaptam imént smst: bent kellett maradnia a kórházban vizsgálatokra, a CTG megint nem lett jó és az UH szerint a baba elmaradt a fejlődésben..
Azt kéri, hogy szorítsunk érte!!! Ez természetes!!
Megy a szorítás Nenőkéékért!!!!!!!!!!!!!

(az UH simán tévedhet sztem)..max. kisebb méretek mutathat..mást mit? nem, nem lesz semmi baj!!!
nem lehet!!!!!!
torolve_20131003125716

zsuzsi: ha neked nem hiányzott, illetve nem voltak hiánytüneteid, akkor miért lenne baj?! Lehet, hogy van elég a szervezetedben a táplálékból, és nem szorulsz pótlásra.
Ne aggódj.... :wink: Addig jó amíg nem kell szedni a mindenféle bogyókat.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Vastag Ádám csudiszép kisfickó, egyem kis vasgyúró bébike..a kicsi talpacskája milyen ari, kis ráncos..
Szépek együtt Borival! :lol:
torolve_20131003125716

Ja, Vedresandi! Köszönjük a képeket!!
Minden szépet és jót neked!
torolve_20131003125716

Drága Nenőke: Veled vagyunk mindannyian...

Hát nekem semmiből nem volt hiányom asszem!!! :D

Kép
zsuzsi**

Móni: írtam privit.

Zsuzsi: szerintem nem kicsi, amikor én voltam uh-n még csak 1 kg körülinek kellett volna lennie, szóval, ő volt nagy szerintem. Most már nem szedek vitamint, ugyhogy lehet, hogy nem nő annyira......
Magnéziumot én a haskeményedésre szedek, mert a 21. héten elkezdett elég sokszor keményedni a pocak, és nődoki így rendelkezett, mert a magnézium görcsoldó (is). Egyébként még Tovitát szedek, azt a kalcium miatt.

Nenőke: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
barbuli

barbuli, zsuzsi: lehet hogy én is csatlakozom majd hozzátok a szülésnél, mert igazából nincs is sok idő közöttünk, ráadásul az UH az utóbbi 2 alkalommal egy héttel előbbre tett ( babaméretek alapján) , illetve amikor voltam a 4D-n, a Győrfi is azt mondta, hogy egy héttel nagyobbnak felel meg.
No majd meglátjuk :D

Az a baj, hogy ha netán együtt leszünk is ott, meg sem ismernélek benneteket, mert nem emlékszem, hogy raktatok fel fotót, vagy sem... Bocsi ha igen, ( akkor kb. mikor, mert visszakeresnék) de nagyon szita az agyam mostanság.

Móni

Kép
Kép
moni1973

nenőke, nagyon szorítunk, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.

Kép
Kép
moni1973

Tarthatnánk egy Szt. Imrés szülés előtti ismerkedős napot, hogy megismerjük egymást a szülőszobán..... :D :D :D :D :D

Kép
barbuli

barbuli: még egy kérdés bocsi. Te hogy szoktál menni a szülészetre? Én még nem voltam ott, a Judit elmondta a telefonban, hogy hogy találok oda, de nagyon bonyolultnak tűnik.....

Kép
Kép
moni1973

barbuli: én benne vagyok, komolyan :D :D :D Örülnék....
Ti merre laktok?

Kép
Kép
moni1973

A szülőszobához kell menned, akkor bemész az új épületbe, felmész az első emeletre lifttel, van egy folyosó ha a lifttel szemben állsz akkor jobbre amin végig kell menned (asszem itt valami más osztály betegszobái voltak) elérsz a végére, ott balra lift, majd felmész egy emeletet. Mi is eltévedtünk, de hívtuk a Juditot, és elnavigált.

Kép
barbuli

Móni: Mi a második kerületben lakunk!!!! Ti merrefelé? Tali tőlem is okés!!!!!! :D :D :D :D :D :D Most muszáj elmennem, de holnap benézek, és írj hogy mi volt!!!!!

Kép
barbuli

Móni: A földszinten menj el az italautomatákig, ott fordulj jobbra, és azzal a lifttel menj fel az elsőre. Ott menj át a sebészeten, és ott vagy egy másik liftnél, azzal a másodikra. Ott a szülőszoba.

A bábaszobához (az a szülészeti váróból nyílik) a legkönnyebben úgy jutsz fel, hogy a földszinten rögtön balra mész, ott a folyosó végén lift, azzal a másodikra. Ott a szülészetnél szállsz ki.

Kép
zsuzsi**

Móni, Barbuli, Ildi: Mi a XI. kerületben lakunk, taliötlet nekem is tetszik. Így megismerjük egymást a szülés előtt.

Kép
zsuzsi**

Csajok, Blurról tud valaki valamit? Én elvesztettem a számát valahogy :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Andi: sajnálom hogy nem sikerült a beszélgetés a szülésznőddel. No de majd jövőhéten. :wink: Lehet, hogy majd én is így járok ma, főleg ha addigra megint jön a vihar, és ezer szülés lesz hirtelen.... mindenesetre reménykedem a legjobbakban :D

A találkozó oké, megbeszéljük még a részleteket. Nem akar még valaki csatlakozni?! Helyesebben akar valaki még csatlakozni? Én örülnék.... :D

Kép
Kép
moni1973

Móni: Ti merre laktok?

Kép
zsuzsi**

Köszi Zsuzsi! Azthiszem tudom hol van, ha jól gondolom a szemészet is azon a szinten van, nem? Meg azon a szinten vannak orvosi szobák is, ugye? Ha jól emlékszem, a szülészetnél gólyák vannak festve a falra, vagy az egy másik kórházban van? Jujj már nem is tudom....

Kép
Kép
moni1973

Igen a szülészeten gólyák vannak, de az ajtón... asszem... pedig voltam ott... hihi
A szemészetet nem tudom, de a nőgyógyászat is ott van.

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: