A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi!

Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, így előre is.

Úgy látszik, nappal elég decens a hangulat, legalább is az éjjeli baglyokhoz képest!

Ma ki szül???????

Itt ma mára megint marha meleg lett, úgy látszik csak egy napos hidegfont volt. Ennek csak azért örülök, mert hidegebb időben nincs mit felvennem. Ma bababörze volt és egy néni egyfolytában rám akart tukmálni egy bársony terhesgatyót. Mutiztam neki a pocimat, meghogy erre a pár napra minek, meg hogy 4.gyerek, stb. de nagggyon el akarta nekem adni :lol:

Nem kér valaki egy kék mintás fejvédőt a kiságyba. Én most kaptam, de nekem nem kell(van már 2, meg hát a kék inkább fiús)

Ha valakit érdekel, lefotózom (ingyé adom!!!!!)

Kép
arvaerika

Madar,örülök hogy izlett,egészségetekre!!!!!!

Én azt tanácsolom,csak olvass,és reagálni személy szerint nem muszáj megtesszük azt mi helyetted!!!!!Inkább írj magatokról,és kérünk má fényképeket!!!!

Boboka,ne tűnj el,mert esküszöm óránként foglak hívogatni :lol: :lol: :lol: !!!!Bár oké,hogy te szept végi vagy,de lárom nem bírnak magukkal a szeptemberiek!!!!!!Én tartom magam!!!!!
Astrid.hát igen ,kissé lemaradtál,viszont gyönyörűségest alkottál!!!!!!

Móka,jó kikázást,kérünk képet ha vesztek valamit!!!

Kaja a sütőben,drukkoljatok,hogy fincsi legyen!!!!!

sutimano76

Süti!

Biztos fini lesz!!! De mit sütsz?

Kép
arvaerika

Szilvi írt: Ma reggelt 8:35-kor megszületett Marcell!!! Pici fiú üdvözlünk a nagyvilágban!!! Sok-sok tejcsit kívánunk!!

Ha jól értelmeztem Anna (Szilvi kislánya) fogja a többit elmondani nekünk!

Kép
kata05

Hú, nem semmi babaeső!

Gratulálunk Szilvinek!!!!!!

Kép
arvaerika

Hahó!!!

Képek!!!

A fiúk mórikálták is magukat, direkt nektek!! :lol: :lol: 8)

Az összeset felteszem Picasára kicsit később, ide is párat, amihez ragaszkodtak :D :lol: Jó szórakozást :D Lehet, h elfogult vagyok, de szerintem nagyon jó lett!!!

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

floranan

Gratulálok Szilvinek Marcellhez!!!

Micsoda hééét!! Babaesőőőőőőőőőőőőőőőőő 8) 8) 8) 8) :D :D :D

floranan

Húúúúú ... csak kapkodom a fejem.

Marcell, Isten hozott, legyél nagyon-nagyon boldog emberke. Anna, gratulálok, nagyon várjuk a híreket és Téged is, amint lesz, időd, energiád, erőd .... gyere és mesélj nekünk.

Süti: jövök majd, írok, meg képet is töltök fel. Millió kép van már Veronikáról, a lányokról ... de hát ez így természetes. Nem igaz? :wink:
... és ahogy Mabe is írta ... nem lehet velük betelni ... de majd úgyis megtapasztalod :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Apám kicsit alszok s mik történnek... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Rita gratulálok Máté babához... kívánok Nektek sok örömöt egymással... sok tejcsit!!!!

Szilvi Neked is gratulálok Marcell babához... rengeteg örömet kívánok Nektek és sok tejcsit!

Lányok meg kellett néznem a táblában, hogy ki a Szilvi... de így már képben vagyok, hogy Taráról van szó... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: amikor olvastam a hírt a könnyem is kijött....

Floranan... hiper-szuper a szobátok... nagyon tecc... :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó... azért csak lájtosan, ha kérhetem... :) :) :) :)

Andi... ez valami csúcsszuper versike... nagyon meghatott...
:wink: :wink: :wink:

Boboka... ne tűnj el... mert még azt fogjuk hinni, hogy szülsz... :)

Astrid... nagyon szépet alkottál!!!! :) :) Nagyon teccik....

Erika... bársony nadrág... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: igazán hordhatnád télen... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka... kérünk képet... mihez kell a paraván? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mónika... képet... képet... képet... Veronika felnő és mi nem is fogjuk látni.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Pirosra is akartam. :? Akkor is megcsinálom:

Marcell, Isten hozott, legyél nagyon-nagyon boldog emberke. Anna, gratulálok, nagyon várjuk a híreket és Téged is, amint lesz, időd, energiád, erőd .... gyere és mesélj nekünk.

KépKép
KépKép
madar

Viki: isten biz. nem dugdosom. :) Este vagy holnap teszek fel :)

KépKép
KépKép
madar

Taranee, azaz Szilvi, gratulálunk, és jó egészséget !!!!!!

Kép
babcika

Andi küldtem Neked privit... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Nem hiába hiányoltuk!

Tara, Apa és Anna gratulálunk! Marcell Isten hozott Téged is!!!

Na tessék, jönnek a fiúk is...
Akkor most drukkoljunk, hogy Dórák is meginduljanak???
Floranan nagyon jól néz ki!!! Várjuk a többit is!!! :lol: :lol:
Süti mit sütsz?
bex13

Jaj, bocsánat ... én teljesen összezavarodtam már.

Anna, Tara: ne haragudjatok!!!!

KépKép
KépKép
madar

Kicsit nem jövök,azt mik történnek:

Taranee,nagy gratula Marcell babához!!!Sok tejcsit,boldogságot és egészséget kívánok!!!!!!!!!

Oké,én mondtam,hogy mennyire sietnek a lányok kifelé,de ezt nem gondoltam hogy a fiúk rohannak utánuk,micsoda szoknyapecérek már most!!!!!!!!!!!!

Erika,hát olyan mindentbeletepsiscucc lett:krumpli,pipi,hagyma,pari,paprika,bacon:ez lett belőle és nagyon fincsi volt!!!!!
Kép

sutimano76

Floranan,szoba nagyon Kép szerintem nagyon nagyon szuper lett,na a két pasi se semmi,gondolom volt ökörködés!!!!!

sutimano76

Petráék mikor mennek haza????Már Somáról is úgy nézegetnék képeket!!!!Na meg Málnáról és Matyiról,remélem Zsófiék is otthon vannak már!!!

sutimano76

Sziasztok!

Délelőtt főztem, csak olvasó üzemmódban voltam (Andi: a versed nagyon-nagyon tetszett :lol: )

Most meg jövök a délutáni alvásból és egy sms vár Sütitől (már azt hittem, szülni indult !!! :lol: :lol: :lol:

Drága Mátéka és Marcika!!! Ezen a gyönyörű szép napon szeretettel köszöntünk benneteket ... Rita, Rita-apika, Andris, Tara, Tara-apika, Anna: sok szeretettel gratulálunk nektek !!! :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Zsófi hírek az ikres topikból!!
[quote] írta: Elküldve: 2009 Augusztus 27 Csütörtök - 11:01

--------------------------------------------------------------------------------

Most beszéltem Zsófikukaccal,ha sikerül végre a zacsiba "csak"pisilnie Málnának,és rendben vannak a leletek,akkor kedden végre hazamehetnek Málna 2160,Matyi pedig 2180 gramm Drukkoljatok lányok,3 hónap után már biztos nagyon szeretnének otthon lenni

Csunyeszkáról is jó lenne már tudni valamit.

Scoopernak írtam a fejleményekről,de nem válaszolt,lehet ő is lebabázott??????Vagy épp most............. :roll:

sutimano76

Floranan,ez a gyerekszoba :shock: :shock: :shock: :shock: Ámulok,bámulok annyira gyönyörű.Gratulálok hozzá,csodaszép.Olyan Ti vagytok!!!!! :)

Kép
v.andi

Isten hozta a negyedik kisfiúnkat.
Szilvi és Marcell Apu,gratulálok Marcell babához,végül csak előbújt,ahogy kérted.Még a suli kezdés előtt.Sok örömet,boldogságot,és sok sok tejcit kívánok.

Kép
v.andi

Végre itt van a szeptember,
Világra jön sok kis ember.
Ez lesz majd a mi hónapunk,
Ajándékba babát kapunk

Matyi,Málna,ikrekkel indult a babaesőnk,
Ki gondolta volna,de ők lettek az elsők.
Másodikként Molli mindenkinél előbb jött,
Minden bájával szívünkbe költözött.

Dorka baba érkezett meg harmadiknak,
Csodálattal nézzük őt nap,mint nap.
Napsugaras délelőtt a negyedik,
Veronikát nagyon vártuk,végre itt!

Ötödikként megérkezett Soma is,
Hó végére meg lesz a focicsapat is.
Hatodiknak ismét jött egy páros,
Flóra-Jázmin, nagyon szeretünk,már most.

Hetedik is szép szám,nem lett az másé,
Villámgyorsan megérkezett közénk Máté.
Krisztikém,ez a hely most sajnos elkelt,
Nyolcadikként Isten hozta Marcellt.

Kép
v.andi

Andi!

Nagyon jó versíró vénád van, folytasd csak....

Süti!

Guszta a kajci!

Floranan!

Hú, nagyon szupi lett a szoba, igazi vidám színek, biztos tetszik majd Csokinak is!!!!

Babaképek jöhetnek minden anyucitól, hadd motiválódjunk!

Kép
arvaerika

Jó reggelt!

Úgy látszik, most már minden bejelentekezést gratulációval kell kezdeni :lol: :lol: :lol:

Gratulálok Taranee-nak Marcellhez!!! :-D

Andi: tök jó a vers, szólíthatlak Művésznőnek? :lol:

Süti: figyu, ne tegyél fel kaja képet, mert bekapom a monitort :lol:

Erika: a haskötőhöz akartam írni, kérdezz rá a dokidnál, mert ezeket receptre is fel lehet írni.

Floranan: nagyon szép lett a szoba :D ez a sok-sok szín!!! :D a napocska az ágyatok felett lámpa? Ez otthoni kreáció, vagy vettétek?

Voltunk Anyóséknál ebédre, nagyon jó volt, ettem még szülés előtt utoljára az utolérhetetlen húsleveséből :-D aztán kiraboltuk a fagyasztóját, véres és májas hurka, kenőmájas, ha már nem szedhetek vasat, valahonnan pótolnom kell :wink:

Aztán tök jót aludtam Forma1 alatt (rajongóktól ELNÉZÉST), Apa mondta, hogy még alvás közben is hullámzott rendesen a pocakom :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi mindenkinek, a fiúk nevében is :D

Süti, én állandóan csak röhögtem az elmúlt 2 hétben, amit ezek összeökörködtek :D :lol:
Lesz egy videó is, feldobom Youtube-ra, mert Picasara nem tudom, hogyan kell!
Kaja fincsi!!

Szezso, lámpa IKEA!!

Andi, vers nagyon tetszik!!!!!!!!!!!

floranan

Hohohohóóóóóóóóóóóóóóóó :) :) :) Micsoda hírek fogadnak! :)

Taranee nagyon nagyon gratulálok kicsi fiad születéséhez!!! Marcell Isten hozott erre a Világra! :) :) Kívánok Nektek sok sok boldogságot, egészséget és örömet, mosolygást!

Astrid, a holnaphoz mit szólsz? :) vagy a szerdához ;) hm?

Anna mi újság Veled????

Andi, na látod, még jó hogy stoppoltam, így a rím adta magát ;)

vicger

Flora a képek..... Valami überklafa lett a szoba, nagyon tecccccccccccccccccc :) Kép

Süti
a tepsiskajcsid kihozta belőlem az állatot... megint farkaséhes lettem! :oops:

vicger

Tara!

Gratulálok Marcell érkezéséhez! :):)

Kép

Astrid

Kép
astrid

Kriszti!

Szerinted miben nem egyeznék már ki? :D:D Mondjuk azt hiszem a kedd azért még alkalmas lenne, mert a dokinénim ügyeletes (azt nem tudom, hánytól). Szóval abban is kiegyeznék, ha az ügyeleti idejében szülnék, akkor aztán nem lenne gond azzal, hogy odaér-e.

Anna??

Floranan!

A szoba tényleg nagyon szupi lett!

Astrid

Kép
astrid

Szezso a reklámba (tuc)a csaj se lakott jól vele!!!!
[quote]S írta:üti: figyu, ne tegyél fel kaja képet, mert bekapom a monitort

sutimano76

Vicger,
[quote]A írta:strid, a holnaphoz mit szólsz? vagy a szerdához hm?
A keddel van valami bajod,hogy azt nem ajánlgatod????

sutimano76

Lámam elefánté,lassan a karom is hasonlít,remélem ormányom azé nem nő???? :shock: Ha mégis,akkor megnagyobbítatom a füleim is és én leszek Dumbo!!!!

sutimano76

Kriszti,teljesen alap cuccok vannak benne,üsd össze!!!!!!!!!!

sutimano76

Beszéltem telón Madarral,nem fog tudni egyenlőre annyit jönni.Julcsi nagyon érzékeny lett,így most elég sokat kell vele is foglalkozni.Veronika egy angyal,nagyon jó kislány,bár néha ébresztőt fúj és koncertet ad éjszaka,de Madar összeteszi a két a kezét,mert ezenkívül azért nyugis baba.
Andi küldök egy képet Veronikáról,feltennéd ide kérlek,mert bár Madar mms-be küldte,de gondolom nem haragszik ha ti is látjátok!!!!!

sutimano76

Gyereksarok képek feltöltés alatt a Picasára!! Egy külön albumba (Floranan - Festés)!

Bex, olyan aranyosak vagytok, jók a képek!! Konyha de tááágaaaas!!!!! Nagyon tetszik, nekem most pici luk !! :(

Ja, ha végre rend lesz, a lakásfestésről is teszek fel képeket, oksa??

Azta Petra, hova másztál fel még pocisan :D

Vikiviktor, babaszoba nagyon szép!! Imádom a narancsot!!

Csak szúrópróba-szerűen nézegettem meg az albumokat, ha valakit kihagytam, akinek van új képe, szóljon!!!!

floranan

Ja,jut eszembe Manó,nagyon le vagy maradva a táblázattal,kérnénk frissíteni!!!!

sutimano76

Mondom én, hogy az ember egyik szemének mindig itt kell lennie!!!! :wink: :lol: :lol:

TARANEE HATALMAS NAGY GRATULA MARCELLHEZ!!! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Floranan most hogy mondod,Mókatárban van egy nagyon csinos kismami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Tündéri Veronika

Kép

Kép
v.andi

Lehet Ákos is megirigyelte a fiúkat... :roll: 1/4 3 óta olyan 10-15 perces fájásaim vannak.... Na most nemtom ez jelenet-e valamit... figyelgetem és várunk... de lehet szimplán betudható a mai napnak. Párom azt mondta nem vagyok normális, hogy alig van vissza pár napom én meg ablakot pucolok, közben főzök, mosok... most még a konyha van félig vissza... addig nem szülhetek meg... MAjd meglátjuk mi lesz...

Kép Kép
manósziget

Süti, amint lesz egy szusszanásnyi időm, rakom a táblát... De ez most laptop, mert nem bírok ülni (arra a 2 percre míg pihizek), mert az elefánt lábai kutyafülék az enyémekhez... plusz a térdeim is oda vannak rendesen.. nem akarnak hajlani. :S

Kép Kép
manósziget

Jelentem,picen Dorkánál még nem látott babaképek Dorináról!!!

sutimano76

Astrid,belül is nagyon szép a érkezőkártya!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!

sutimano76

Manó :) :) :) Szerintem még szülés is lehet belőle ;) Drukkolok!!! :)

Süti
, adom a keddet is szívesen :) A holnap az én ötletem volt, a szerda az ingáé :) :) :)
Nincs kedvem ütni ;)

Nekem stabilan fáj a derekam....

vicger

Manó,már bocsi,de te tényleg nem vagy noooooooooooormális!!!!!Nálam is fut a lakás,de már nem érdekel!!!!!!!!!

Andi,köszike!!!!

sutimano76

Vicger,áááááááááászó!!!!!!!!!!

Rita,hogy irigykedett az 1111-es méhszájadra,oszt tessék!!!

sutimano76

Jelentem, képek a Picasán!!

Móka, nagyon csini voltál az esküvőn (is)!!!!! (köszi Süti :wink: )

Dorkababa gyönyörű!

Astrid, nagyon szépséges holmikat készítesz!!!!!!!!

floranan

Húúúúúúú csajok mi lesz még itt????!!!!

Hajrá Ákos, persze csak ha akarod Manó!!

Flora! Nagyon tuti a galéria, nekem is kellene ilyen!!!

Szegény Madar, és Julcsi, és ...., én is ettől tartok, de majd megoldjuk!!

Nekem lejebb ment a lábam a hidegfrontra, viszont ma 2-3 órán kersztül folyamatosan fájtam, de kopp-koppp elmúlt, még nem szabad, mert még szerdáig rengeteg dolgom van.

Fiam tiszta dili, de csak édesen:

"Anya adj colát!!!"

"Rögtön"

"Nem rögtön most"

"Kisfiam látod mekkora hasam van, alig bírok megmozdulni"

"Na gyere akkor felállítalak!" És nyújtja a kezét, olyan cuki, csak azt nem tudja, hogy eddig ha felállított magamtól álltam fel, most meg már nem bírok. :oops:

Kép
babcika

Manó! Ákos csak nem készülődik!!?? Bárhogy is, tessék pihenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

floranan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: