na még jó, hogy nem vetettünk le őssejtet a Zelionnal, most volt az m1en az Estében, hogy akikkel tároltatták állami intézmény volt, átadták másnak, az meg már nem vállalja. ja és az az intézmény nem sokat látott a lóvéból amit a Zelion levett a tárolásért. annyira érezem, hogy ez nagyrészt leszedés....
most fejeztem be a fejést, megint 15 grot sikerült fél óra alatt
Linocs, ja, a 77553311 percek én is így fejek
egyébként nálunk is Eszter ma este csak 50et evett, mindig kétségbeesek ilyenkor, bár ő is olyan husi, hogy nem kellene aggódnom, pláne úgy, hogy volt, hogy ma 160at evett !!
ja találkozzunk az állatkertnél majd ott még hívhatjuk egymást
vagy lehetne mondjuk balról a második őznél

nekem jó egyébként a f1körül, persze ki tudja Eszter aznap épp hogy fog enni, de megoldjuk
köszi a mondókás linket, már tök rég kerestem az Eszterláncosat

van egy mondókás könyvem de pont az hiányzik belőle.
én az általános iskolás angolkönyvem keresem valahol, abban annyi jó angol dalocska volt, sajnos a linken most nem találtam azokat amiket én tanultam anno.
a "my bonnie is over the ocean" jut csak mindig eszembe, azt szoktam énekelgetni neki, altatásra tök jó
nekünk ugyan nem kell terpeszpelus, de mondta az orvos, hogy kicsit kötött a csípője Eszternek, úgyhogy csak annyit tornáztatom, hogy pelenkázáskor behajtva a két lábát kifelé hajtom és körözgetek vele, ezt tuti csinálhatod. van amikor befeszíti, de aztán lelazul és hagyja
Jim, kár hogy befestetted, akár divatot is teremthettél volna
Dubai, hajjaj, na igen, most költözött ki egy barátnőm, küldte már a lakásáról a fotókat, amiről a tengerpartra látni, medencéje is van a háznak... azt számolgatom mikor lesz akkora Eszter, hogy mehetünk meglátogatni

ja és azt mondja, hogy tök olcsó minden! kb. 10 USD egy tank benzin meg ilyenek....
Pumperka, annyira cuki Zsombor a párnás képen, zabálnivalóak amikor így bealszanak.
amúgy nekünk nagyon bejött a Quinny Buzz babakocsi, baromi jól bírja a göröngyöket, járdákat, jól lehet vele lavírozni mindenhol az első bolygókerék miatt. hétvégén kipróbáltam a sógornőm nem bolygós négykerekűjét és ég és föld volt... nagyon megérte a miénk, bár nem volt ócsó...
Niki, Lilla haja halálos! nem is nagyon láttam még ilyen pici babát ilyen göndör hajjal...
én a Tescoban vettem 7es csomagban body-kat, 2800ért, tök jó minőségűek, jobbak mint a HMesek, komolyan... nem is gondoltam volna...
a Nextes rugdalózók viszont kiszőrösödtek a térdnél (Eszter sokat van hason), legszívesebben visszavinném őket, hogy ennyiért nem gondolhatják komolyan. persze ez is csak Kínában készül tuti
Rima, édes Leon! ilyen jó idő van Londonban is, mázli!
Cicuka! sajnos csak a többiek tanácsát tudom támogatnik, nekem nincs más, de ahogy Jim is írta, biztos csak "későnérő" típus, ne aggódj!!
már én is érzem, hogy állandóan mások gyerekéhez méregetem Esztert, pedig hülyeség, csak idegesíti magát az ember...
olyan fura, Attila péntekig van Németországban, talán nem is volt amióta ismerem, hogy 1 éjszakánál tovább távollett volna, most meg pláne fura, hogy itt vagyunk Eszterrel ketten. mondjuk elvagyunk de mégis, rossz így egyedül aludni. Legszívesebben odavenném az ágyba mellém Esztert, csak nem tudom akkor hajlandó lenne-e majd visszamenni a kiságyba ha Attila visszajön...
mondjuk napközben szoktunk ott együtt aludni...