Olvastalak én titeket, csag addig nem jutottam, hogy reagáljak is..hát hogy tudtok ennyit írni

No azért itt ott írogattam ezt azt. Jön a szokásos Fleur féle
litánia
Ja és még a gmailt nem is tudtam megnézni.
No jó tényleg csak sac per kb fog menni a visszaolvasás......
Maggie
Tényleg szuper az a kép. Mi annyira el voltunk varázsolva, h abban a pillanatban eszünkbe sem jutott fényképezni.
Júlusi kismama
Hát azt hiszem kiveséztétek már a témát és már ezer éve

valahol megértem, h kétségbeesett. De valóban butaság, h így leírta a dolgokat egy olyan társaságban, ahol sokan a fél karjukat
adnák egy gyermekért. Ezért sokan nem éreznek együtt vele.....én már írtam én akkor sem vetetném el, ha most jönne és nehéz lenne egy kicsit.
Őt sajnálom, ha így dönt.
Ja Timi teljesen igazad van ebben a témában. Akkor már inkább adja az ember örökbe......
Amúgy nem azért de nekünk is van egy szomszédunk ott 3 hónapos a baba. Na az a nőci sem semmi. Rávert a 3 hónapos gyerek fenekére, mert nyüszizett meg sírt (szerinte hisztizett)
Persze mondja ő, csak kicsit és a pelenkás fenéktől úgysem érezte. Hááát csajok...lehet, h néha idegesítő a nyüszi, de szegénykém honnan értené olyan pici még.
És hát a környezeti hatások őket is uúgy megviselhetik mint minket, csak mi már nagyok vagyunk és kordában tudjuk ezt tartani.....
De jó, h nálunk nincsenek ilyen kiutálások

nem tudom az mire jó, vagy mit kell tennie ahhoz a másik embernek. Ez a csapat egy szerető közeg és ez olyan jó
Emese
Állás ülés. No én is beszéltem a védőnővel. Annyira lehet engedni, amennyire neki magától megy. Amennyire tudja. Tehát, ha felhúzza magát az ok.
Persze az állás úgy ahogy írtad a hóna alatt tartva..de azt is lehet.
Megkérdeztem az új járgányunkat is és az is használható. Ha bundazsákban rakom bele még le sem csúszik

Szegény ma reggel kipróbáltam, mert ma mennénk jógára. Hát nem nagyon díjazta
Maggie
Hát olyan, h interneten folyik Skype és egy internetes virtuális tábla segítségével. Oda ír mindent a tancsi néni

Amúgy német és nekem nagyon bejön. A tanár meg a módszer is.
Ráadásul tök rendes negyed fél órákat csúszhatunk, hogy Lilla is elaludjon. De olyan is volt már, h óra közben szoptattam vagy tettem tisztába Lillát
Anyós téma

többen is kérdeztétek
Hát nem semmi volt, de túl vagyunk rajta és egyenlőre happy end
Persze volt egy olyan pillanat amikor azt hittem eljövünk és kész. Az az egy szerencse volt, h amikor erre a pontra eljutottunk akkor Lilla éppen aludt és nem akartam, h megint ő legyen a szenvedő alany
mert ha felöltöztetem tuti felébred.
Szóval most nyitottunk egy tiszta lapot, anyós is nekünk

elvileg megígérte, h leteszi a tüskéket, mi is. Remélem így lesz. Nem tudom, h meg tudunk e majd felelni az elvárásoknak, de azt hiszem nem akarok.
Teszem a tőlem telhető legjobbat és majd meglátjuk mi lesz.
Amúgy azért csak hogy érezzétek egy mondatot leírok, azért csak egyet mert megígértem nem tartogatom a tüskéket. Ha nem emlegetem, amik rosszul estek, talán hamar el is felejtem.
Szóval ez a mondat az volt, h neki rosszul esik, h én mindig csak babázok

én mondtam is a Petinek, h bocs de ezzel nem tudok mit kezdeni (mondjuk ő sem) mert szerintem egy 4 hónapos gyerek esetében az a normális
h az anyjának ő az elsődleges mindenki előtt......szval azért neki is van min változtatni.....
Mindenkinek boldog hófordulót
Marci, VikDani, Linda, Boti, Bálint, Bogi, Timi, Gergő, Valter, Petra
Remélem senkit nem hagytam ki
Forgás
Na persze Lilla is csak megmutatta aztán most meg kiabál, h anya gyere segíts átfordulni, ha már megunta a háton létet
De tegnap jóga után először hasra fordult egyedül, magától

HURRÁ
Nem emelek külön ki senkit, de mindenki csodaszép. Jaj én már egy csomó képpel lógok. Az ilyen volt és ilyen lett képek is csúcsak. Most látni milyen, de milyen sokatváltoztak.
Anitja
Hogy sikerült az órád?
Naaagyon tetszik a közös szülinapi kép rólatok, olyan meghitt.
Noel cukiiii
Viranka
Mi is szerettük egymást apósom halála előtt legalábbis én azt hittem....
Nektarin
wow mozi...irigy irigy

mit néztetek? ja már írtad
minitali oks én benne vagyok...
Móni
No te is aztán jól beolvastál anyós pajtinak
Dettyk
Én megértem nekem pl az elején azért volt mellettem, amíg gyakran kelt, mert már nem bírtam az ágyból kiszálni annyira fájt a derekam. Ugye a sok behajolás kivét, behajolás berak.
Igen a tapsztalt nőrokonok a legjobbak
Sense
Patikai babaolaj. Mi receptre kaptuk.
Te kis csöpögős

de szerintem itt mindenki így érez
Mindeny fiús anyának, ajánlom, h jó anyós legyen ám

nehogy aztán az ő nejeik is ilyen fórumokon "dicsőítsenek" minket
Amúgy az a nagyon szeles nap nagyon rossz volt, apa nyűgi volt én nyűgi voltam és Lilla is tiszta nyűgi volt. Amúgy nálunk szombat hajnalban kezdődött és egész vasárnap ilyen volt.
Néha a frász jött rám, tetőtérben lakunk és azt hittem benyomja az ablakot.
Ahogy Sense írta: nem gondoltam volna, h egy fórumon ecsetelem az életem

hát itt ott meg is kapom barátnőktől, h hááát én ezt nem csinálnám.
Meg milyen már ez

hát szerintem szuper.
Granda
Wow 3,6 kg lekörözted a mi 5,5 kg-at. Majd dobj egy képet kiváncsi vagyok rá.
Emese
Szentimentális apa

és ami a düb düb-öt illeti, ha parketta van amint mászik és ahogy a pici kezét rakosgatja az csattog a parkettán és kb ilyen hanggal fog felétek viharzani, h
placs placs

láttam egy ismerősöm 7 hónapos lányának a mászós videóját. Hát fetrengtem a röhögéstől

ez a placs placs annyira éééééédes.
Nyekrit
Uszi

hurrá!
Ki kezdi az első oldalt legtöbbet? Hát én nem csalódtam, h Emese az
Irina
Nagyon szorítok nektek!
Kiskolbi
Minitali szombaton lenne már jó...de akkor gondolom te is a férjecskével lennél. Jövő hét is jó lesz?? Bocsi...pedig írtó kivi vagyok éneklős Mátéra.
Mátéééé nagyon cukiiii. Agggyadd mááá a meggylevet
Olyan édes vagy, h aggódtál értem, írtam privit.
Anikó
Timi
izgiii, kiváncsi vagyok a saját szerzeményekre
Silka
kolleganő
Era
mi az a trvaian????
Dotildi
ez a jóllakot beájulós nagyon jó