A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Aranykavics, egyrészt nem tartom követendőnek az ötgyerekes létet :lol: :lol: :lol: :lol: , és ugye nálunk is inkább így ALAKULT, semmint terveztük. (meg is kaptam anyóstól, hogy ő bezzeg hányat "elkapartatott", hát azzal számoljon el sztem. Másfelől belejön az ember, az elsővel nem értem rá semmire, (na jó egyetemre jártam, meg férjemnek is segítettem), pedig volt millió segítő kéz, másodiknál azt mondtam, ezzel kellett volna kezdeni, mert legalább néha elnézegette a nagyobbikat, az meg mórikált neki, harmadik életem nagy szívása volt (lábtörés egyhetes gyerekkel és műtéttel, akkor kezdtem kendőt használni, mert a kezem kellett a mankóhoz), negyedk meg jött, és "fel sem tűnt". DE nekem is négy tesóm van.
Ötöskéről majd referálok. :lol:

Jim, mi is vótunk aldiban :lol: . Nagy élmény volt. És elblicceltem a kendőtanfolyamot, helyette játszottunk a kikejában, azaz a fiúk, aztán meg pizzáztunk, férjem nincs idehaza, hát kirúgtunk a hámból. Most viszont szalad a konyha. Úgyhogy megyek utána. Valahogy nem esetem ez a mindennapos esős idő. :roll:

(én oltásokat extrában nem szoktam beadatni, rendeseknél meg hajlamos vagyok húzni az időt, elvileg ugye senki nem lehet nyavalyás a családban, mikor böknek, na az nálunk ritka. Nme betegek, de kis orrfolyás, hasmenés tuti előkerül.

potyka

életszínvonalukból..

és persze a dadust úgy értem, hogy majd ha már legalább 1 éves lesz Eszter, addig minimum itthon vagyok vele...

KépKép
judit18

judit, nem semmi vagy, hogy még fejsz, én már tuti nem erőlködnék :oops:

potyka: ITT VOLTÁL TŐLEM 5 PERCRE GYALOG ÉS NEM SZÓLTÁL??????????? :x :x :x EJNYE-BEJNYE!!!!!!!!!!! PEDIG MÉG A SZÁMOM IS MEGADTAM!!!!!!!!!

Szilvánusz, hát én tuti megcsináltatom a mellem, most már 100. Milán után szépen visszament, nem lógott, de most félő, mert eleve nagyobb lett most... meg nekem nagyon tecc, hogy ekkora 8) Nem biztos, hogy a mérleged rossz, van ilyen, hogy ennyit esznek, de így is hízott 250 g-ot 1 hét alatt, pedig szerintem fele annyit eszik, nem is mérem sokszor, mert felidegesít csak :oops:

Cicuka, milyen szép kékszemű a babucid :wink: MArtiné már kezd barnulni, pedig jó kis pali lett volna fekete hajjal, kék szemmel 8)
Vendég

Judit!

Sztem már ez is szép ,hogy eddig húztad csak fejéssel...szal nyugodt lehet a lelkiismereted!!Tényleg fárasztó lehet a fejés,teljesen meg tudlak érteni.

IKEA-ban én is tervezem a menetelt Olikával a jövő hétre.

Jim!

De ha még akarsz majd 3.babát,akkor addig ne műtesd meg a melled.

Régen volt olyan, hogy 3 gyerek után OEP alapon ingyen járt a has és mellplasztika annak akinek nagyon kinyúlt a bőre és vitt papírt a pszichológustól hogy ezért nem tud visszailleszkedni a társadalomba.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, viharos volt, de legközelebb szólok. :lol:

potyka

Én is egyetértek Jimmel, még nem volt olyan, hogy elégedett lettem volna Hanna evésével amikor méregettem. Meg is fogadtuk, hogy nem lesz itthon mérleg (és vízhőmérő sem). De Hanna nehezen kezdett el szopizni és akkor is csak bimbóvédővel én pedig meg voltam győződve róla, hogy éhen fog halni, mert nem szopizik szinte semmit. Ezért béreltünk egyet 3 hónapra. Bármikor mértem, max 30-40 g volt a változás. Aztán az egyik alkalommal, amikor 30 ml lefejt tejet adtam neki és a mérleg uannyit mutatott mint evés előtt akkor rájöttem, hogy felesleges görcsölnöm,mert a mérleg sz*rt sem ér. Azóta próbálom magam visszafogni és csak hetente 1-2-szer megmérni a leányzót.
Ja és persze vízhőmérőnk is van, bár nem mi vettük, hanem kaptuk.

Kép
marla singer

Ejnye Potyka!

A kendőmustrát kihagytad? Pedig kiváncsi voltam?
DE képzeld! Szombaton a mi müvházunkban lesz kendő előadás!!!
Ónodi Ágnessel!

PÉté!
Minden oké volt hazafelé! Csend és nyugalom! Köszi a meghívást! :wink:

Igen, szerintem is nehéz mindig mindenkire reagálni, és ezt el kell fogadnunk,mert igencsak be vagyunk fogva. :lol:
Ha én is csak úgy állanék neki írni, hogy na most akkor mindenkire reagálok, akkor azt hiszem hetente írnék csak.
Bár vannak akik nagyon szépen odafigyelnek mindenkire, minden elismerésem azoknak. Én soha nem vagyok olyan összeszedett...

Ikejázás már engem is izgat!

6 hetes kontroll megvót!
Mellemre kaptam kenőcsöt,majd meglátjuk!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny, asszem van vmi újabb technikás cickóplasztika, amivel lehet szoptatni. Persze egyik jóbarátnőm férje plaztikai sebész (jó neki, mi???) és hova költöztek? Angliába..puff neki, pedig vele akartam megcsináltatni. A csajszi is 3 gyereket szült, de az implantátumot neki is ki kellett fizetni, a férje meg ingyen berakta, meg felvarrta.

Hát (háttal nem kezdünk mondatot) rámférne egy pszichológus, mert nekem tényleg nehezen megy a visszailleszkedés a társadalomba, pláne ezzel a hajjal!!!!!!!!! :lol: látnátok öcsém. felül narancssárgás-réz, vannak fehér tincsek, a vége téglavörös, barna , rozsda színekben tündököl 8) olyan punkos. Csütörtökön anyák napja az oviban, gondoltam befestem magamnak, hogy ne kelljen leszervezni a fodrászt...most meg mehetek 2 gyerekkel holnap, mert ugye Milán is jön haza...a férjemnek meg értekezlete lesz 4-kor Budaörsön, addig végeznem kell. Anyósom is kért 2 nap szabit, hogy el tudjak menni az ünnepségre meg dokihoz pénteken....katasztrófa, hogy 220 km-ről fel kell ugrasztani vkit, mert nem működik a dolog. Úgyhogy megértelek kavics, milen fos, hogy nincs segítség! De majd nyáron hesszelek a Balcsin apóssal, ő nyugdíjas, a Balaton a lételeme.
Vendég

Vízhőmérönk nekünk sincs, meg biztonsági körömollónk, meg sok más kütyű, amit meg akarnak vetetni feleslegesen a mamákkal. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

üdv marla, még nem is köszöntöttelek :wink:
Vendég

biztonsági körömolló? az én jó kis manikürösömmel megyek neki, szopi közben nyissz-nyassz :wink:

megyek, mert nyafi van 8)
Vendég

Sziasztok!!!!!

:wink:

Na meggyüttem.
Ha jó.
Meg ha nem.
Mindegy, ahogy elnézem, Ti akkor is naggggggyon hüüüüüüüüüüüüüüjék vagytok néha, ha nem vagyok itt hülyülni.

Hol is kezdjem???
Hajajjj!

Építkezés folyik de hirtelenjében egy rész lement, lett szép lépcsőnk, mindjárt kettő és teletalicskáztunk udvari dzsuvával egy 7 köbméteres kontit. Sportos vót :roll: :roll: Javaslom az alakjukért aggódóknak, tuti siker!! :wink:
Mzx, gondoltam rád, nem keveset!!

A csecsemő-kínzóeszközt rapszódikusan hordja a csibém, tekintve, hogy a hasfájások idején nem adom rá és ilyen sok van. :? Meglátjuk a vallatásnál, ez mire elég. A tieiteket nem zavarja?
:?:

Csatlakoznék az édesség-kívánók táborához :? :? 8)
Sajnos letelt az ominózus 6 hét és a talicskatologatás is (elvitték a kontit 8) ) és a Legmedzsik ( :wink: ) meg csak várakozik reám.... hajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :roll: 8) :lol: :lol:

Norton közel 6 kiló lehet és tegnap ki kellett mosnom a 68-as ruhákat :shock: :shock: :shock: . Mondjuk mit csodálkozom, ha 2-3 óránként szopik????? Éjjel viszont egyre hosszabb időket végigalszik :)

A két fiam hatalmas szerelemben van egymással!!
Be kell vallanom, de csak most, utólag vagyok képes kimondani, hogy 2 hónap kellett, mire Gordonhoz ott mélyen, legbelül visszataláltam :oops: :oops: :oops: . A kicsi születésével valahogy a szívemben nem volt már ugyanaz az édes kicsi drágám, aki addig volt. :oops: :oops: Nagyon sok nehéz pillanatot éltem át emiatt, bár senkinek sem beszéltem róla.
Most, 2 hónap elteltével végre úgy érzem, kettő kicsi kincsem van.
Nehéz pontosan megfogalmazni, mi nem stimmelt. Nem is az volt, hogy nem szeretem, csak nem úgy, mint eddig.
Úgy érzem, a napokban végre helyre kerültek az érzéseim.

6 hetes kontrollra nem mentem el továbbra sem :oops: :oops:

Apával legutóbb március 7-én........ :roll: :shock: :oops: :evil:

Annyira szeretnék reagálni visszamenőleg, de képtelenség. Asszem itt felveszem a történet fonalát.

Jimmm, te Csöcsike!! Annnyira szőőőőőke vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

JA! És valaki ossza mán meg, mikor van ez az Uri gyerek, mer eccer megnézném már :lol: :lol: :lol:

Mindjár kaptok képeket is.

A kedvenc Kvaszévám meg Ügynöknőm is szíveskedjék előkerülni meg a Lexa!!!!!
Különben én is besztrájkolooooooooooooooooook!!!!! :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja és kéééész vagyok, a kollégám sógornője egy hete szült a következő módon:
éjfélkor felébredt, hogy fájásai vannak.
negyed óra múlva már nagyon el kellett induljanak a kórházba.
újabb 5 perc és elment a magzatvíz.
majd 5 perc múlva az autóból felhívták a kórházat, hogy valaki menjen már le egy ollóval a kórházi parkolóba, mert mégsem akarja így, köldökzsinóron lógva felvinni a gyereket az anyuka :shock:
szóval rajtcélgyőzelemmel a kocsiban kibújt a kispasas.

:lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Na, a képek:

Szóval mi így házimunkálunk:

Kép

Pumperka!
Nekünk Bebe Confort isis van, nagyon bevált! Gordonnal valami no name volt, ez sokkal kényelmesebb.

Kép
Kép

mpatr

Köszönet még egyszer Kvaszévinek, Ügynöknőnek, és a Szőkének a remekül sikerült babatalikért!!

a 3 grácia:

Kép

Jimm Orsós :lol: :lol: :lol: Martinkájával:

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Ez történik, ha anya szopi közben röhög: :lol:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Jóóóvannnnna, lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb vagyok az utóbbi időben... de tényleg leggyakrabban senki nem reagál semmit a kérdéseimre, de talán nem dőlök a kardomba emiatt... :oops:

BÁRKI, AKI AZ ÖRSI IKEA-BAN AKAR MÁSZKÁLNI, TESSÉK RÁMCSÖRÖGNI, MERT EGY KÖPÉSRE LAKUNK TŐLE! AKÁR CSINÁLHATNÁNK EGY MINITALIT IS!!!

Nyugodalmas, békés, jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
pété

mivel a kiskádat kinőttük.....

Kép

......a két haramia együtt fürdik

Kép

Kép
Kép

mpatr

Norton:

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Na, csak a szokott módon: csak épp megjöttem, mindjárt tele is velem egy oldal :oops: :oops:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Na végre, azt hittem már vissza se jössz soha!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy, de úgy hiányoztál!!!!!!!!!!! Nem is vagyok szőke!!!!!!!!!!!!!!! Aki az Aldiba akar menni, szóljon ám előtte és hipp-hopp ott vagyok. Na megyek, vár a Twin Peaks... :oops:

pété, te meg ne érzelgősködj, inkább vegyél nekem kekszes bocit, úgyis még lógsz vele :wink:
Vendég

Kép

Pété!
Zsombor megirigyelte Livikétől a szopipárnán való alvást, most keltettük fel fürödni belóle... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Te Patti, a te fiadnak is van akkora feje, mint az enyémnek :wink: Annak a sok észnek, amit anyukájuktól örököltek, el kell férni vhol, nem?!

Van nekem meg egy gáz szülésstorym (unokatesóm kisfia pár hetes, kint USA-ban élnek), de majd holnap mesélem el, mert egyedül nem tudom elindítani a Twin Peaksot (akkor most tényleg szőke vagyok, hm), a férjem meg cseszeget...hogy most akkor akarod nézni, vagy babanetezel??????????
Vendég

Jimm, az enyémnek nagyobb a feje :shock: :shock: , de 2 héttel idősebb is :wink: !
Vagyis ő már diplomázhatna is, a tied még csak érettségizik! :lol:

Mikor küldöd a vödrös savanyú receptjét?
Vissza kell édesgetnem (savanyítgatnom :lol: ) azuramat! :wink: :lol:

Ez a mármegintbabanetezel annnnnyira ismerőőőőős :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pumperka, nagyon-nagyon édi, ahogy kezét-lábát eldobva alszik a fiad!!

Kép
Kép

mpatr

Halihó!

Én meg most jöttem Babanetezni. :) Beraktam Lillát az ágyába, zuhiztam, lassan megyek én is aludni. Közben akartam nézni az Életképeket, de inkább majd éjszaka szopi alatt visszanézem. :)

SZIA PATTI ÉS SZILVÁNUSZ, jó hogy ismét itt!!!

Pété, ne duzzogj! ;) Inkább írjál gyakrabban és ígérem, ha egyszer arra járok szólok. Régen ott dolgoztam az Örsön és a kollegák nagyon örülnének, ha meglátogatnám Őket. Lilla képeketől folyton el vannak ájulva... szívesen bemennék hozzájuk, de olyan messze van. Nem is tudom, hogy bírtam 4 évig a napi 2x1,5 óra utat.
Patti, nagyon jók a képek, milyen helyesek a srácok.
Jim, ha majd megcsináltatod a melleid, akkor a versenysúlyod 50-ről 52-re fog nőni. :D

Keresztelő: nyilván senki nem kereszteli meg a gyermeket keresztszülő nélkül, de az Atya elmesélte, hogy régen a szülés utáni napon keresztelték a gyermeket és mivel az anyuka nem tudott ott lenni, ezért kértek fel keresztszülőt.

Én is, én is! Margitszigeti talira én is szertnék menni! :)

Oltások: mi sem kaptunk ingyen oltást... ráér, ha már ingyenes. :)

Cicuka, örülök, hogy írtál Te is! Köszönjük a képeket! :)
Panny, gratulálok a 4 pasihoz! :) Tetszik a fotó!
Judit, képzeld, már egyre többször van ébren Lilla séta közben is. :)
Fnora, a NEXT-ben vanank jó fiú cuccok! :) Köszi a képeket!

Kiszazsu, hogy birod még a képgyűjtést??? Tényleg, már két hete nem is néztem meg az albumot... :(
Mzx, olyan helyes Erik a képeken... nem is értem, hogy lehet ilyen rossz. :(

Beuska, Kölyök, Pumperka köszi a képeket, ma tényleg mindenki nagyon aktív volt képfeltöltés terén. Követni sem tudtam. :D

Most húzok aludni, szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
mni

Jé!

Tegnap este óta senkiiii?

Pati!
Hasonlítanak a srácok egymásra, és tényleg nagyon nagy már Norton. :lol: A hordozós képet külön köszi. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!!!!!!!!!

Alszik, képzeljétek, immár 5 teljes perce!!!!!!!!!!!!!

Visdszaolvasni nem merek, mert akkor sosem irok, de majd utólag ezt is megteszem...

Először is egy szuper hirt szeretnék megosztani: tegnap elmentem akupunkturára, hogy fokozzuk a tejtermelést, mert már kezd teljesen brutálisan alacsony lenni. Ééééés: tegnap reggel 80-t sikerült fejnem, ma reggel pedig 160-t!!!!!!! Nem tudom, hogy mi lesz, mert ez még nagyon friss élmény, de olyan hihetetlen volt! Tejcsárdának éreztem magam reggel és ez baromi jó érzés!!!!!!!!

Majd mindjárt megnézem a honlap cimet és felteszem, hátha vlaakit érdekel, mert ez ilyen speckó akupunktura, nem tűket szúrnak az emberbe, hanem felszivódó fonalat ültetnek be, ami 3 hétig bizgerálja a pontokat. Azt egy szóval nem emliteném, hogy nem fáj... k...ra kellemetlen volt, amikor csinálták, aztán egész este olyan voltam, mint egy sündisznó, mindenhol tapaszok, nem tudtam hátradőlni sem, mert oda is szúrtak, na de ezért már megérte, most úgy érzem! Persze osszátok 10-vel az érzelemmel teli beszámolómat, mert most röpködök.

És két dolgot kértem, a másik a fogyasztás... majd kiváncsi leszek, mi lesz ebből... de nem olyan nagyon drága, ha beválik, akkor megérte. Legalább úgy érzem, tettem valamit meg újra lett remény :lol:

Votunk ortopéd magándokinál is, mert mi is kaptunk terpeszpelust, amit utált: a magándoki jó alaposan megvizsgálta és azt mondta, hogy egy baromság kinozni a gyereket, a világon semmi baja nincs...

Ezen kivül: épitkezés-éopitkezés-épitkezés... ezért is az eltűnés.. nem tudom, Mzx, Pati, ti hogy csináljátok... nálunk az van, hogy amikor nekem a legaktivabbnak kellene lennem, akkor ő a legnyűgösebb... e4dényeket pakoltam pl, egy lábos elmos, egy cumi visszaad... aztán a végén odáig jutottunk, hogy kenguruban ült a mellemen, hogy végre csend legyen... hát, mit ne mondjak: a pakolással sem haladtam, a mellem is szétrágta és ráadásul be is gőzölt, hogy miért rángatom egyfolytában.

Rohanok, megpróbálom magam valamennyire itthon utolérni, de holnap jön anyukám segiteni, akkor remélem, picit vissza tudok olvasni és reagálni!!!

Hiányoztok naggggyon!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!!!!!!!

Visdszaolvasni nem merek, mert akkor sosem irok, de majd utólag ezt is megteszem...

Először is egy szuper hirt szeretnék megosztani: tegnap elmentem akupunkturára, hogy fokozzuk a tejtermelést, mert már kezd teljesen brutálisan alacsony lenni. Ééééés: tegnap reggel 80-t sikerült fejnem, ma reggel pedig 160-t!!!!!!! Nem tudom, hogy mi lesz, mert ez még nagyon friss élmény, de olyan hihetetlen volt! Tejcsárdának éreztem magam reggel és ez baromi jó érzés!!!!!!!!

Majd mindjárt megnézem a honlap cimet és felteszem, hátha vlaakit érdekel, mert ez ilyen speckó akupunktura, nem tűket szúrnak az emberbe, hanem felszivódó fonalat ültetnek be, ami 3 hétig bizgerálja a pontokat. Azt egy szóval nem emliteném, hogy nem fáj... k...ra kellemetlen volt, amikor csinálták, aztán egész este olyan voltam, mint egy sündisznó, mindenhol tapaszok, nem tudtam hátradőlni sem, mert oda is szúrtak, na de ezért már megérte, most úgy érzem! Persze osszátok 10-vel az érzelemmel teli beszámolómat, mert most röpködök.

És két dolgot kértem, a másik a fogyasztás... majd kiváncsi leszek, mi lesz ebből... de nem olyan nagyon drága, ha beválik, akkor megérte. Legalább úgy érzem, tettem valamit meg újra lett remény :lol:

Votunk ortopéd magándokinál is, mert mi is kaptunk terpeszpelust, amit utált: a magándoki jó alaposan megvizsgálta és azt mondta, hogy egy baromság kinozni a gyereket, a világon semmi baja nincs...

Ezen kivül: épitkezés-éopitkezés-épitkezés... ezért is az eltűnés.. nem tudom, Mzx, Pati, ti hogy csináljátok... nálunk az van, hogy amikor nekem a legaktivabbnak kellene lennem, akkor ő a legnyűgösebb... e4dényeket pakoltam pl, egy lábos elmos, egy cumi visszaad... aztán a végén odáig jutottunk, hogy kenguruban ült a mellemen, hogy végre csend legyen... hát, mit ne mondjak: a pakolással sem haladtam, a mellem is szétrágta és ráadásul be is gőzölt, hogy miért rángatom egyfolytában.

Rohanok, megpróbálom magam valamennyire itthon utolérni, de holnap jön anyukám segiteni, akkor remélem, picit vissza tudok olvasni és reagálni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!!!!!!!

http://www.yamamoto.hu/index.php

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, hiányoztál ám nagyon ,sztrájkolni is akartam, hogy nem írsz meg se Patti,se kvaszévi- OK, de azért nem kell 3-szor elküldeni az üzid :D Engem nagyon érdekelne az az akupunkturás izé, mert dagadt vagyok még!!!!!!!!!És úgy néz ki, az is maradok!!!!!!!!!

tegnap ez lemaradt, tatatataaaaaaaaaaaam:

Kép
Vendég

felül mégszebb!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörűek a kisbabáitok ! :D
Szuper látni, hogy hogy fejlődnek napról napra, nem? Elég összehasonlitani a születéskori és mostani képeket..

Egy kérdés: valamelyikőtöknek irt fel a doki Gaviscon savlekötőt reflux miatt? Mi a gyermek verziót használjuk ami banánizű (állitólag) de kicsit érdekesen néz ki (a spermiumhoz hasonlitanám - bocsi :oops:
Elvileg fecskendővel kell beadni de uuuutálja a drágám és visszaköpi. Sajna tejben nem szabad feloldani. Lenne tippetek hogy hogy lehetne lenyeletni szegény babócával? Én ugyan magyaráztam neki, hogy gyógyszer és hogy jót fog tenni de nem hallgat az anyjára :D

Előre is köszi a tippeket,
Szép napot!

Andi

KépKép
andee73

Ha vki szőke szeretne lenni? Jelentkezzen Jimnél!
Vendég

Hát, ha már elküldöm, akkor háromszor teszem :o ... bocsi!ű

Baszki, felébredt!!!!!

Gyorsan a cim:

http://www.yamamoto.hu/

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Eszterxx! Jó hogy írtál! Tényleg létezik ilyen akupunktúrás tejserkentő? Nem semmi!!! :)
Már megörültem, hogy jééé, Eszter újra itt, teleírta az oldalt! De ez 3x ugyanaz! Azért nagyon örülünk Neked! :D Gyere nagyon sokszor és kitartás az építkezéshez!

KépKép
KépKép
mni

Jim, te hülye vagy, nem dagadt, már bocsánat!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Édes drága szöszi, fent az internetcim, sok sikert! Remélem, legalább valamelyikünknek sikerül!!

Kép

KépKép
eszterxx

tök jó a link, köszike!!! Én is úgy szeretnék ilyeneket kitanulni. na majd vmikor jövök, de most rendet kéne raknom, jön haza a kiscsávóm, aztán irány a fodrász 8)

gyors a szüléstörténet: anyám öccse kiment Usába a családdal még 1985-ben. Imádom őket, az unokatesóim is olyanok, mintha a tesóim lennének, szoktak hazajárni. Ápr 19-re volt kiírva a kuzin felesége, március 27-én szült, és képzeljétek előtte 2 nappal alig érezte hogy mozog a bébi, így bement a kórházba, hogy nézzék meg. Azonnal nyisszantották, a kuzinom be sem ért addig...lila meg kék volt a gyerek, leállt majdnem a keringése, 3 napig élet-halál között, + 1 hétig intenzíven. Még nem tudni, milye károsodhatott. Annyira sírt a bátyjám a telefonban, azt hittem megszakad a szívem. Ha vki jártas ebben, tud vmi nyugtatót mondani? Ugye nem lesz fogyatékos? Ne tudjátok meg, hogy féltem én is ettől, még most is néha....ha nem kap az agy oxigént...
Vendég

milye...na bakker, beállok a sorba Beuska :wink:

Andi, nincs ötletem sajna, szegény kisbébid, ilyeneket kell benyallintania. MArtin meg a K vitamin után milyen pofákat vág, röhögőgörcs kerülget általában :lol:
Vendég

Jajj, Jim ne is írjál ilyen rémsztrorikat! Most a környezetmeben is történtek szörnyűségek, de inkább nem is írom le... annyira borzalmas. :(
Amúgy erre azt mondják, hogy csak fél éves kor után derül ki, hogy lesz-e maradandó sérülés... addig csak drukkolni lehet, hogy ne legyen semmi baj.

KépKép
KépKép
mni

Niki, úgy látszik a mi családunk el van átkozva. Alig bírtam feldolgozni a saját szülésemet, erre.....
Vendég

Az új honlapomnak van egy rendszeres dubai látogatója, hogy lehetne vele tudatni, hogy mennék hozzá nyaralni??? (IP alapján látom a statisztikában)
közben online szopi van, ki fog elpakolni.....
Vendég

Jim!
Te nagyon szőke! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azóta történt változás?

Eszterxx!
Vártunk ám nagyon!
Engem is érdekel ez a kezelés. A honlapot már böngésztem is egy picit. Neked is minden elismerésem, hogy fejéssel biztosítod Andrisnak a tejet. Hány kezelés kell? Az ára is érdekelne esetleg priviben!
Egy kérdés merült fel bennem, hogy 3 hét után is fennmarad vajon a hatása?
Az építkezéshez kitartást... :wink:

Andi!
Nekem sincs túl jó ötletem, türelemsen pici kortyokban talán akkor kevesebbet nyom vissza. :wink:

Ma nálunk elég nyafisan indul a nap.
Hátha annál jobb lesz a vége. :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Te kis szöszke Jim!
Én is szeretnék menni fodrászhoz, és úgy gondoltam, hogy bejelentkezek hozzád, de viszek sapkát is, hogy utána haza tudjak jönni. Te, hogy jutsz el a fodrászig? Sapka, kendő?

Pati!
Ne végre! Minden elismerésem az építkezéshez. A gyerekek tündériek és te is ragyogsz.

Eszterxx!
De jóóóóóóóóóó, hogy itt vagy! A link nagyon jó én is megnéztem, sőt fel is hívtam őket telcsin a Marci miatt.

Pumperka!
Nálunk egy nap egyszer van nyafi, vagy délelőtt vagy délután, de tegnap este volt, úgy hogy 11 ig bömbölt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Valahogy azt vettem ésszre, hogy korszakok vannak:
Napokig ugyanabban az időpontban van a sírás, aztán egy másik napszakot kiválaszt. Keresik még ezt a24 órás periodust, hogy hogy is kéne beosztani. Nálunk most az este nyugis, helyette a nap első fele lett nyafis.
Kivéve,ha megyek vele. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

én nem festem a hajam. Így kimaradnak ezek az izgalmak. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lillabogyó a tegnapi fürcsi után:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Tünndéri Lillabogyó!
A haja még mindig fantasztikus. :wink:
Látod Jim! :lol: :lol: :lol:

Nálunk is afürdést imádja Zsombor (már láttátok képen), de utána sír, ha kivesszük, pont úgy amikor megszületett. Valószínűleg hőmérséklet miatt. Mi már nem fűtünk. :oops:

Mostvoltunk sétálni: kisbolt, fehérneműs, meg egy kör, hogy el is aludjon. :lol:

Tényleg a terhesség alatt akkora eszmefuttatást tartottunk babakocsi ügyben. Kinek hogy jön be a babakocsija????
Én néhány ruhácskát bántam meg, mert nehéz feladni, van ami egyszer se volt Zsomboron.

Niki!
A Cam fürdetőállvány-pelenkázót nagyon szeretm. Emlékszem te is ezt nézted.

Fanetta????Régen hangoztak el ékes írásai. (na ez tök értelmes).

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Hogy en milyn reg nem irtam, olvasni olvasom a topikot mindig, csak lusta vagyok irni :oops: !
Milyen szep babakat lattam! Mindjart en is teszek fel kepeket, bar Leon nem vmi fotogn, volt kire utnie, egyikunk sem az, legalabb tudjuk, h a mi fiunk :lol: !

Kolyok! Szerintem nyugodtan vidd templomba, anyukam engem par napos kortol hordott es igy aztan termeszetes volt, h a templomban viselkedni kell! Bar itt a templomban van ilyen bolcsi szeruseg, sok sok babval es ha a gyerkocok mar unjak a miset, csak beteszed oket oda! en meg Leont nem vittem, talan majd most(bar apuci nem fog orulni :? )! Mate irto cuki a macik kozott! itt sem kotelezo a BCG oltas, igy en sem tudom eldonteni :roll: !

Fnora! Leon is a kezet kilogatva szeret aludni :) !

Niki! Gyonyoru Lilla! Ugye neki nem hullik a haja? Leon akkora seroval szuletett, most meg szinte tiszta kopasz, kis gengszter :wink: !

Panny! Irigy irigy, ilyen pasikkal aldott meg a sors :wink: !

Judit! Minden elismeresem, h igy kitartasz, hiper szuper anyuka vagy :wink: !

Aranykavics! Megertem, nekem sincs semmi segitsegem, vagyis most van, de ez nem allando, de ennek ellenere egy nagy csaladot szeretnek, bar nem konnyu :wink: !

Kép Kép
rima

es akkor a fotok! Kép Kép apucival :) Kép setaltunk egy jot :wink:

Kép Kép
rima

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: