No, mire én is ideérek, mindenki elmegy tentézni. Sebaj!
Emese! Igen, megkaptam, sőt el is olvastam a mai leveleket. Egy hozzáfűzni valóm lesz, de majd csak holnap. Szívemből szóltatok! Én vajon miért is csatlakoztam?
Zsófitesó meg jöjjön, amikor Ti szeretnétek! (Csak így jegyzem meg, szerintem a gyerekek választanak minket). Gratulálok a Kedvesednek, nagyon ügyi. Enyém férjecském már egy éve nem dohányzik. Másként nem megy, csak ha egyszer csak elhatározza. Az egyik barátunk is így szokott le. Egyik napról a másikra. Én nagyon nem szerettem, de csak nagyon ritkán ejtettem el egy-egy megjegyzést, akkor is azért, mert az egészségét féltettem. Én meg bevallom, soha nem dohányoztam, sőt, még csak ki sem próbáltam. Erre nagyon büszke vagyok.
Irina! Bár már biztosan alszol vagy éppen a megoldáson töröd, töritek a fejeteket. Kívánom, hogy sikerüljön okosan, jól döntenetek. Remélem viszonylag simán mennek majd a dolgok! Én is biztosan sokat fogok Rátok gondolni.
Erának akartam még mindenképpen írni, hogy én is állandóan figyeltem a jelentkezéseit. Még édsapának is megmutattam a kicsi tündérkét. El is volt képedve, hogy milyen kis formás, gyönyörű babácska. Mára meg már kész hölgy, de még milyen. Még sokra viszi ez a kislány az életben.
Dotildi! Ez a kép nagyon beszédes, mindent elmond tényleg. Imádtam.
táblázatok: Megnéztem. A szüli-, illetve névnaposban az adataink rendben vannak. Igazán nagyon szép munkát végeztetek lányok! Mindezt egy halom munka mellett! Le a kalappal előttetek!
Meryke! Te is beléphetsz a bicepszerősítő klubba! Szuri szintén hang nélkül!? Ennyire kiegyensúlyozottak a babák, mit nekik egy szuri, juszt se zökkennek ki.
Bongyi! De jó, hogy felőled is hallok!

Ez a szopispuszi ismerős nekem is. Nekem is sokszor könnyet csalnak a fiúk a szemembe. Még a nagy cula is minden áldott nap elmondja a kicsinek, hogy mennyire szereti és, hogy szerinte ő a világon a legszebb kisbaba. Versengenek a mosolyokért, a kacagásokért. Nagggggyon jó nézni, csodálni őket!

Ezért élünk.
Hörcsög, Te meg ne aggógggyál! Ildike majd 18 év múlva jól eltart benneteket, mint topmodell.
No, ezt gyorsan elküldöm, aztán majd meglátom lesz-e folytatás.
maggie