A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba! Lekopogom (kop-kop-kop) Zsófit egyáltalán nem viseli meg a fogzás. Egyszerűen csak jön a foga. Persze ömlik a nyála, és néha meghányatja magát, mert muszáj egyszerre 4 ujját a szájába gyömöszölnie. :shock:
A cuppanós puszit meg átadom Neki ezer örömmel!!! :wink:

Ma egy bácsi egy bevásárlókp. liftjében megdícsérte Zsófit, hogy mennyire szép szeme van! :D Jaj, nőttem vagy 10 centit! Olyan jól esett! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!Micsoda tervek! :D Hát én egyenlőre nem tervezek több babát nekem épp elég a nacsságát szórakoztatni,olyan ő mint az égető tűz!!!!!

De nektek hatalmas HAAAJRÁÁÁ!!!!

KépKép
juba

Kistesó projekt szerintem nyáron indul! :wink:

Timi26! A leveled Neked is: JESSZ! :D :D :D
VikDani hogy van?

Bongyi! Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóó.... irigy-irigy-irigy!!!!!!(Mindjárt ráugrom Apára, hogy legyártsuk a kistesót!!!! :wink: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Azt én is szeretem mikor dicsérgetik a jányomat,akkor én mindig azt mondom ,hogy igen tiszta annnya!!

KépKép
juba

Timi26, én olvastam és csatlakozom hozzád! És nagyon örülök neki, hogy Dorka szeptemberben született :wink:

Hááát, igazából én is belevágnék már a kistesó-projektbe,de 1/ a császár miatt még várni kell legalább 4 hónapot, 2/ Apát még meg kell fűznöm, ő még egy kicsit várna.

Kép
dotildi

Juba! Égető tűz? Ezt hogy érted? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese HAJRÁ!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Emese!!UUUUUUUUUUUUUUUUgorj gyorsan!!
Kép

KépKép
juba

Emese! A nagyon eleven gyerekekre szokták ezt mondani!!

KépKép
juba

:lol: :lol: :lol:
De Lányok! Én csak nyáron akarom elkezdeni!
Anitjáéknál és lmóniéknál pedig bármikor jöhet a kistetó, úgyhogy HAJRÁÁÁ!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!

Hajráááááá :lol:

Ha nembaj én holnap reagálnék a levelekre.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dotildi nektek is haaaaaaaajjjjjjjjjjrrrrráááááááá!!!

KépKép
juba

Juba! Aha! De az jó! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Húú, de ismerős ez a megfulladok a saját kezemtől. Meg ruhapelenka, bármi, amit megkaparintok! Mindent nyomok a számba, pedig még a fogam se jön!
Anya meg csak kapjon szívbajt!

KépKépKép
bongyi

Akkkkkkóóóóóóó mindinkinek hajrá aki kistesót akar!!!!!!!

Én tépek lefeküdni mert még jön az éccakai etetés!!!

KépJó éjt!

KépKép
juba

Jó éjt, megyek aludni!

KépKépKép
bongyi

Aludjatok jól! Megyen én is szuszizni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép estét!
Azt hiszem, így késő este még be kell ugorjak gmail-re is, úgy tűnik, lemaradtam valami fontosról. :shock:
Köszi mindenkinek a videós reagálásokat, hát mi is alig kapunk levegőt, akárhányszor megnézzük. :lol: Örülök, hogy sikerült pár vidám percet szereznünk Nektek. Amúgy igen, etetjük a Gyereket, nem éhezik.
Emese: az úgy volt, hogy bóti meggybefőttet ettem, és kinézte a számból. Anyukámmal megtárgyaltuk, hogy a címke szerint nincs benne semmi olyan, ami árthatna, így kaphatott belőle picit. De valszínűleg majd fagyasztott meggyet veszek inkább, és annak a levét adom oda. Ja, amúgy a meggyet megfőzve, krumplival sűrítve kiköpte. Azt hiszem, tejpéppel csinálok majd valami "meggymártást". :roll: A minitaliról nem tettem le, megvárunk Titeket és Anitjáékat is. :wink:

Nektarin: persze, nem felejtettem el, h Veled is beszéltük a találkát. Mikó legyen? Fleur nagyon eltűnt...remélem nincs baj...

Tyű, lépek! Egyrészt késő van, Apa meg itt toporog és engem vár... :oops:
Jóéjt!

Detti
KépKép
kiskolbi

No, mire én is ideérek, mindenki elmegy tentézni. Sebaj!

Emese! Igen, megkaptam, sőt el is olvastam a mai leveleket. Egy hozzáfűzni valóm lesz, de majd csak holnap. Szívemből szóltatok! Én vajon miért is csatlakoztam? :wink: :D :D :D :D
Zsófitesó meg jöjjön, amikor Ti szeretnétek! (Csak így jegyzem meg, szerintem a gyerekek választanak minket). Gratulálok a Kedvesednek, nagyon ügyi. Enyém férjecském már egy éve nem dohányzik. Másként nem megy, csak ha egyszer csak elhatározza. Az egyik barátunk is így szokott le. Egyik napról a másikra. Én nagyon nem szerettem, de csak nagyon ritkán ejtettem el egy-egy megjegyzést, akkor is azért, mert az egészségét féltettem. Én meg bevallom, soha nem dohányoztam, sőt, még csak ki sem próbáltam. Erre nagyon büszke vagyok.

Irina! Bár már biztosan alszol vagy éppen a megoldáson töröd, töritek a fejeteket. Kívánom, hogy sikerüljön okosan, jól döntenetek. Remélem viszonylag simán mennek majd a dolgok! Én is biztosan sokat fogok Rátok gondolni.

Erának akartam még mindenképpen írni, hogy én is állandóan figyeltem a jelentkezéseit. Még édsapának is megmutattam a kicsi tündérkét. El is volt képedve, hogy milyen kis formás, gyönyörű babácska. Mára meg már kész hölgy, de még milyen. Még sokra viszi ez a kislány az életben.

Dotildi! Ez a kép nagyon beszédes, mindent elmond tényleg. Imádtam.

táblázatok: Megnéztem. A szüli-, illetve névnaposban az adataink rendben vannak. Igazán nagyon szép munkát végeztetek lányok! Mindezt egy halom munka mellett! Le a kalappal előttetek!

Meryke! Te is beléphetsz a bicepszerősítő klubba! Szuri szintén hang nélkül!? Ennyire kiegyensúlyozottak a babák, mit nekik egy szuri, juszt se zökkennek ki.

Bongyi! De jó, hogy felőled is hallok! :D Ez a szopispuszi ismerős nekem is. Nekem is sokszor könnyet csalnak a fiúk a szemembe. Még a nagy cula is minden áldott nap elmondja a kicsinek, hogy mennyire szereti és, hogy szerinte ő a világon a legszebb kisbaba. Versengenek a mosolyokért, a kacagásokért. Nagggggyon jó nézni, csodálni őket! :D Ezért élünk.

Hörcsög, Te meg ne aggógggyál! Ildike majd 18 év múlva jól eltart benneteket, mint topmodell.

No, ezt gyorsan elküldöm, aztán majd meglátom lesz-e folytatás.
maggie
dmaggie

Öreg koromra már kezdek szenilis lenni.
Kiskolbi! Ahogyan ez a gyerek tud enni!!!!! :D Én meg őt tudnám megenni. Csudapofa! Egyébként azt figyeltem meg, hogy az itteni fiúk olyan angyalarcúak. Kislánynak is elmennének, mert olyan szépek. Mégis nagyon pasik. Remélem érthető voltam, kissé zavarosra sikeredett.

Motiot! Gyógypuszik ezerrel!

l.Móni-anyós: 1-0. Szép, és hasznos találat. Talán azt is írhatnám: K.O Halkan azért azt is megjegyzem, aki ilyen szépen reagált nem lehet reménytelen eset. Szerencséd van.

Regi! a stagnálás csak átmeneti. De ezt Te is tudod. Nagyon jól csinálod! Nagyon büszke vagyok Rád és Motiotra is! Emese már többször is írta a ringó hátsót, háát sajnos nekem is eléggé. Még nem tudom hogyan hozom vissza a régi formám. Már az is jókora kompromisszum volt. Szóljatok, ha valahol zsírdonort keresnek! Ideális alany lennék. :D

Timi majd kérünk valami dedikált anyagot. Később még sokat érhet! :D

Nem tudok mindenre reagálni, gyorsan ezek jutottak eszembe, jegyzetelni meg sem próbálok, próbáltam, mert reggelig írhatnék.

Puszi: Maggie
dmaggie

Sziasztok !

Sokat írtatok.
Holnap aktívabban leszek.

Mindenkinek jó éjt
20200310173350

Kép .

Ez a babó két hónappal fiatalabb Ádámnál.
20200310173350

Kép .

Ja és így esszük a kezünket.
20200310173350

Sziasztok!

Nem voltam 1 hétig, most aztán tényleg képtelenség nyomon követni, hogy kivel mi történt. De mostantól ráérek, úgyhogy jövök minden nap!

Apa szabin volt, úgyhogy mindenfelé jöttünk-mentünk, ügyintéztünk, vásároltunk és élveztük, hogy sokat együtt lehetünk. Általában reggel 7-től este 7-ig nem látjuk. Végre felfedezte ő is, hogy van 1 fia! :D

Teszek fel fotókat is, hogyha Móni lekicsinyítette nekem. Jó éjt, mindenkinek!

Ui: a táblázatot megnéztem a gmail-en, a mi adataink tökéletesek. Köszi Móni!

KépKép
becka

Jó reggelt!

Ma fél ötkor kezdődött a műszakom.....
Amikor Zitát visszaaltattam, felébredt Ákos, amikor őt visszaaltattam, felébredt Zita és így tovább, gyakorlatilag egymást ébresztgették. Fél hétkor feladtam a küzdelmet, inkább ittam egy jó kávét és jöttem megnézni Kiskolbi videóit, mert arra már tegnap nem volt energiám.

Emese, akkor nálatok is saccperkábé annyi lesz a korkülönbség, mint nálunk. Mármint a gyerekek között.

Maggie, én is úgy tartom, hogy a gyerek választ minket, mondtam is sokszor a fiúknak, amikor Zita már a pocakomban volt és rosszalkodtak, hogy legyenek jók, nehogy Zita megbánja, hogy ide készül jönni, mert ő már nem csak a szüleit, hanem a testvéreit is választotta.

K.Timi, nem is nagyon látszódik méretbeli különbség a két fiú között!!!

KépKépKép
bongyi

Titkon reménykedtem, hogy oldalt is kezdek, nem csak napot...... :(

KépKépKép
bongyi

Halihó!

Így lesznek az utolsókból elsők. Csal eszembe jutott még néhány dolog. Gergő és Albert jól elvannak, így van egy pici időm.

Anitja! A képeitek gyönyörűek, mint mindig. Annyira egyek vagytok a kicsi Noellel, szinte már látszik az a bizonyos láthatatlan kapocs. Jól emléxem, hogy már megvolt az első órád? Hogyan sikerült? Lehet, hogy írtad, de csak átfutottam az előző oldalakat. Az egyik barátném felfedezte, hogy itt is (nem is messze tőlünk) van babás jóga, gondoltuk majd kipróbáljuk. Csak most mindeketten megbetegedtünk.

Granda! Nagyon szeretem az írásaidat olvasni. Olyan finoman, bölcsen állsz a dolgokhoz. Nagyon ügyes vagy, jó lehet az a babajárgány. Már meg is tervezted teljesen a nyaralást?! Kislányotok szemében meg minden ott van, ami a Te írásaidból kitűnik.

Bongyi! Még én sem kóstoltatok semmit. Én is úgy vagyok vele, mint Te. Nekem kicsi Albert az utolsó, így ki kell élveznem a babázás minden egyes percét. A nagyok is sokáig szopiztak, a kicsi meg majd dönt, hogy meddig.

Nyaralás: már én is nézelődtem, sőt le is foglaltam a szobát. Éljen a net! Mi is Balaton imádók vagyunk. Most ide megyünk: http://www.loreleipension.hu/

Mennem kell. Puszi: Maggie[/b]
dmaggie

Jó reggelt!

Az éjszakánk változatlan, de már egyáltalán nem akadok ki rajta. Max annyi, hogy este korábban kell lefeküdnöm! :?

Hörcsög! Nem baj! Te sem vagy egy nagy darab, akkor Ildike miért lenne az??? Tökéletesek ezek az adatok! :D

Wow! Amona vonalzót cserélt! Nagyon jóóó! Aranyos a kis Bogi! :lol:

Emese! (Apa) :lol: :lol:
Nagyon ügyes a cigivel! Gratula neki! Én TUDOM, hogy nem könnyű!!! De szerintem a nehezén már túl van!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

hoppá! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!!! :D
Itt vagyok, és bár próbáltam néha bele-beleolvasni, tudtam, hogy követhetetlenek lesztek :wink: .
Akkor most megnyitok egy word dokut, és elkezdem, míg apa el nem zavar, vagy Panka fel nem ébred :roll: :D .
De mielőtt elkezdem:

Irina, nagyon sokat gondolunk rátok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LMóni, táblázat szuper, adataink rendben!
Timi26, nagyon ügyi vagy! Tök jók a táblicskuk! (Neked tényleg hiányzik a munka, valld be... :wink: :D !!)

Ez már a második nap, amit nem én kezdek... :cry: :D .

Bongyi, megint egyszerre kezdtük a műszakot... :wink:
dettyk

Bongyi! Én is itt leszek a hozzátápival. Az 5. hónapot megvárjuk, aztán jöhet a kóstolgatás! :wink:
Jaj, de édesek lehetnek!!! (Maggie! Nálatok is!) :D

Cigi: Szerintem ha valaki végre leteszi, EL NE SZÍVJON EGY SZÁLAT SE! Azt olvastam, hogy egy slukk elég ahhoz, hogy a szervezetben újra kialakuljon a függőség. :evil: Na, bennem ez tartja a lelket. Na, nem mintha rá akarnék gyújtani. Eszembe se jut. De bulizni még nem voltam… :roll: Lehet, inkább nem is megyek! :lol:

Emese! (strand) :lol:

Tesó: Hát Apának van egy 8 éves kisfia, de finoman szólva le se sz.rja Szelikémet… :( Persze hetente, csak 1x jön, akkor is a gépen játszik… (én biztos nem engedném) :?

Heni! Nem nézek én semmit… :cry: Azt se tudom, mi mikor megy. Apa kapcsolgatja a TV-t, inkább ideülök a géphez, és mióta Szeli éjjel ébredezik, 9-kor kidőlök… :oops:

Juba! Eleinte (mikor csatlakoztam) ez a kép volt az avatarom! :D

K.Timi! Édesek a babók a zongoránál! De méretre majdnem egyformák. :shock:
Mi meg járunk ugyebár úszásra, és ott van egy volt osztálytársam. Hát a kislánya kb. akkora, mint Szeli (talán még kisebb), pedig 8 hónapos… :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek.

A 10-ig alvó lánykám fél hétkor kelt.... az anyja meg tök kómás... :lol:

Dmaggie: köszönjük a dícséretet. Én is büszke vagyok a lányomra. Az egész kizárólag az Ő érdeme.

Emese: áááááá úgy irigyellek (kiskolbi, és l.móni-t is ) a babaprojekt miatt. Még régebben kérdezted, hogy tervezünk-e gyereket még. Én szeretnék akár már most is teherbe esni, de pont ezen vesztünk oössze tegnap este apával. Őt nagyon megviselte a várandósságom ideje ( 7 hónap :? ) pedig mindent ugyan úgy csináltam mintha nem is lettem volna terhes. Oké cipekedni nem cipekedtem, de azon túl mindent. Utazások stb... prgramok. Szóval én nagyon szeretnék hamar újra teherbe esni, de sztem ő nem szeretne már több gyereket.
:( :( :(

Hörcsög: vaó akkor nem vagyunk annyira lemaradva mi sem, mert tegnap esti súlyunk 6100 gr volt. Szerintem sem aggódj e miatt, ahogy mi sem vagyunk súlyra egyformák, úgy a gyerekeink sem azok.

Egyébként én is olvastam a júliusi topikot néha ( mivel, hogy Bea végül is júliusi ). Úgyhogy elolvasom g-mailt és majd jövök.
Vendég

ja! SZORÍTSUNK IRINÁÉKÉRT +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SOK-SOK POZITÍV ENERDZSI
Vendég

Írtam egy rövid hsz-t gmailre!

L.móni: én kimaradtam a táblából, beírnál:
szülinapom: 01.12
névnapom: 08.31

Bea szüli: 07.19
Bea név: 08.29

Köszönöm!
Vendég

Regi! Cigi: Én sem értettem, hogy Apa miért gyújt rá szombatonként (fél) szálra. De tényleg azt akarja elérni, hogy se a szeme, se az agya ne kívánja. És valahogy ez jó, mert olyan rosszul lesz tőle, hogy le kell ülnie és fintorog. Ezt nem gondoltam volna.
Az is megkönnyíti a helyzetét, hogy itt van Zsófi, és szerintem örül neki (mármint Zsófi), hogy nem egy hamutartó puszilgatja. Ki tudunk menni a konyhába akkor, ha Apa is ott van (csak ott dohányozhatott), mert nincs füst és nincs fagyhalál a szellőztetés miatt, nem beszélve arról, hogy havonta kb. 15.000-ret spórolunk, mert nem kell mindennapra egy doboz cigi.
És persze nem akar megbetegedni emiatt.

Dmaggie! Zsírdonor! :lol: :lol: :lol: Simán megyek én is!!! :lol:

Era! A férfiaknál bizonyos témákat pihentetni kell egy ideig, és a megfelelő időben felhozni. Most hagyd a Párod, korai lenne még a téma. Majd egy szép napsütéses időben, mikor jó a kedve, hozakodj vele újra elő! :wink:

Én annyira ugyanúgy csináltam mindent a pocakosságom alatt! Sőt, vizitornára is jártam. Apa meg annyira megszokta, hogy egyszer jöttünk haza kocsival. Én éppen szálltam ki, Ő meg tovább akart még menni. Én ugyen anyósülés szélére húztam magam a kapaszkodókkal, popót tettem arrébb, láb ki... Ő meg: Mennyémá!!!! Én meg erre: B.szki! Nem tudok ekkora pocakkal!!!!
Ő: Ja! Bocsánat!!! :lol: :lol: :lol: Én: :lol: :lol: :lol: És jót nevettünk magunkon.
Ha meg tudat alatt attól fél, hogy ugyan az megtörténik, mint Beácskával, akkor hessegesse el a gondolatot! Csak a pozitívat kell erősíteni! :wink:

KTimi! Az a kisebbik baba mintha nagyobb lenne picivel, mint Ádi... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Utólag is boldog szülinapot!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Sajnos nem tehetsz semmit igazából az alvással kapcsolatban. (szerintem) Türelem, egyszer majd visszakattan és minden a régi lesz. Én meg még egyetlen éjszakát sem aludtam végig, nemhogy végig, ha három órát alszok egyvégtében a sg-met verem a földhöz.

Era! igazad van! Szorítsunk együtt Irináékért! ++++++++++++++++++++++++++++++.
M
dmaggie

Regcsiken: Szerintem, ha egy kicsit nagyobb lesz a lányod, és már konkrétan kapcsolatot akar majd a "tesó"-val létesíteni akkor változni fog. Már egyeztettük egyszer, hogy az Uramnak is vannak gyerekei, szerencsére ők imádják a húgukat. Mondjuk nagyobbak 18, és 16 évesek. Szerintem ha előbb szülök akkor lehet, hogy nálunk is ez a szitu. Sőt még apa így is félt, hogy féltékenység kisördöge felbukkan, de szerencsére nem. :lol:
Vendég

Kiskolbi, nagyon jók a videók, én nem apával szoktam nézni - nem is sokat van itthon :( - hanem Ákossal, mert ő imádja a babákat! Hát elárulom, nem volt elég egyszer-kétszer megnézni! Az evéssel nem lesz gondja ennek a gyereknek!

Regi! :( :( :( Ajajj, hosszú ez az átmeneti nyűgös éjszaka! Az Infacolnak már kéne hatnia, nem?

Cigi téma még utoljára: apának nálunk azért is nehéz, mert ahogy mondod Regi, elég egy slukk és el van veszve az ember. (Mármint apa így van, én soha nem cigiztem, saját tapasztalat nincs.) De apa munkahelyén meg szinte mindenki cigizik és hát olyan hangulatos az a közös kávé és cigi!

Irina, hogy döntöttetek? És hogy aludtatok?

Dettyk, örülök, hogy újra vagy :lol: !

Era, várjál türelmesen, hátha amikor már nagyobb a babó, apa is másként gondolja, esetleg újra icurka-picurkára vágyik a már nagyobb mellett, ne add fel!

KépKépKép
bongyi

Azt hiszem - ha jól emlékszem - 2-re mennek Irináék. Nálunk akkor pont gyümikóstolás és szopi lesz, úgyhogy majd nyugodtan küldöm az enerdzsit nekik!!!!

Azt akartam még kérdezni, hogy a banántól lehet hasmenése a babáknak? Három napig babános-őszibarackot kóstoltunk (üvegeset), és úgy vettem észre, mintha kicsit hasmenése lenne, picit piros a popija, és mintha a nyaka körül is valami kiütések lennének.
Mára már nincs kiütés, meg popópirosság.
Lehet, hogy attól volt? :roll: :oops:

(Ma asszem sütőtököt kóstolunk pár kanálkával. Azt ugye megsütve adhatom?)

Kép
Kép
Kép
gremese

Becka, Sok boldogságot a harmadéves Levinek! (köszi Maggie a kifejezésért, köszi L.Móni a táblázatért :wink: )

KépKépKép
bongyi

Gremese: köszi :oops:

Tegnap kivételesen nem én hoztam elő a témát, hanem Ő. :? De úgy összevesztünk, hogy otthagytam a konyhában és lefeküdtem aludni. :cry:

Mindegy, nagylány vagyok, túlélem.

Inkább olvastam egy tök érdekes gyermek nevelésről szóló könyvet. AZ a lényege, hogy a szerző szerint hagyni kell a gyermekeket maguktól " megérni". NEm szabad eröltetni náluk semmit, mert azzal inkább ártunk lelkileg a gyereknek. Lehet, hogy okosabb lesz, de lelkileg kiegyensúlyozatlanabb. És mint tudjuk az érzelmi-lelki békénél jobb nincs. :lol:
Vendég

Era! És mint tudjuk, Beatrice koraszülött volt, tehát ZSENI!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: sütőtök, mi üvegeset eszünk. Nálunk az egyedüli hozzátápi ami bejött Beának. Imádja!
Remélem Zsófi is fogja. Én még banánt nem mertem adni a lányomnak.

Bongyi: bár így lenne :cry:
Vendég

Én úgy tudom, a babán inkább hasfogó!

Sütőtököt adhatsz sütve igen, vagy akár párolva, vagy akár főzve.

Igaz, mi még nem eszünk semmit, de mindegy, csak hozzászólok! :D

KépKépKép
bongyi

Gremese: :wink:

Ma van az a nap, hogy amikor csak akar már hasról hátra fordul! Úgy örülök! :P
Vendég

Ja, újra olvastalak Emese, banán együtt barackkal, az esetleg lehet az ok, de akkor inkább a barack része.

Az én tapasztalatom szerint is a koraszülöttek rendkívül okosak!
Leventém mindent, de mindent hamarabb csinált a korosztályánál, a beszéd meg! Akkorákat nézünk apával, hogy miket és hogy mond! És idegenek is megdícsérik néha, hogy milyen kifejezéseket használ! Jó, nyilván anya jó sokat beszélt meg olvasott neki, de azért kell hozzá az ő agya is. A verseket kétéves kora óta egy olvasás után kívülről mondja, a meséket is, ha már olvastuk, kijavít, ha félreolvasok, vagy csalárd módon rövidíteni akarok, ő mondja szó szerint az eredetit. De akkor is, ha csak egyszer-kétszer hallotta!

KépKépKép
bongyi

Dettyk, vártalak vissza, de most már muszály mennem, szólít a kötelesség és még varrni is akarok ma!

Viranka: Szabásminta ügyben majd írok privit, lehet, hogy még ma!

KépKépKép
bongyi

Köszi Lányok! Van üveges is, de az sütőtök-alma, és sütőtök-krumpli. Én meg simán akarom először adni. Akkor megsütöm neki. (Remélem sikerül, mert nem vagyok egy nagy sütős, inkább főzős).

Bongyi! Attól, hogy még Zita nem eszik mást, én nagyon szívesen veszem az ezzel kapcsolatos hsz-eidet, hiszen ott van még két fiúcska is, akikkel már végigjártad ezt az utat... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mikor a szemészeti klinikán voltunk Zsófival, egy icipici korababát hoztak inkubátorban vizsgálatra (600 akármennyi grammal született, és 400 akármennyire lefogyott a kórházban. Mikor ott volt, már 1800 g-ot nyomott.)
Szóval a mentősök mondták, hogy a kórházukban van egy olyan lista, ami azt tartalmazza, hogy koraszülött babából ki lett zseni. És sokan vannak.

Bongyi! Mi már ettünk Ő.barackot, s.barackot, magában, almával, és akkor nem volt gond. Lehet, hogy tényleg a banán a bűnös... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: