Bond!
Sajnálom, hogy lelécelsz, hiányozni fogsz

! Úgyhogy gyorsan tessék lebabázni

! Azért annak örülök, hogy szem előtt leszel

!
Hát most már szakadjon le az arcom, ha nem veszek a gyereknek törpöt törcsit
Boo!
Nekem eleve olyan meleg, narancssárga pihepuhaságos köntösöm van, és mindenre nagyon jó, csak a rendeltetésszerű használatra nem

! Konkrétan annyira nedvszívó, mint egy telefontöltő

. Viszont valóban nagyon meleg, és puha, ami egy nyárközepi szülésnél nélkülözhetetlen

!
Viki!
Sajnálom, de én is vérfarkas lettem, kikívánkozik

!
Próbálom felvenni a fonalat, de egy kis ellentmondásba ütköztem:
"
Hány 23éves mondhatja el, hogy háza van, autója, logisztikai cég kis főnőke, és jön a várva várt baba... "
Kontra:
"
Megmondom öszintén én a páromnak köszönhetem hogy ilyen lette amilyen.. Ha ő nincs én sehol nem lennék... se ház, se munka , se autó... "
Csak azért "köztözködöm", mert tényleg baromira dícséretes, ha a fent említett dolgokat mind magadénak mondhatod, de attól, hogy valaki 30 évesen ezt még nem tudta megteremteni, még közel sem biztos, hogy kevésbé okos, talpraesett, vagy életrevaló, mint te! Főleg, ha részben te is más tollaival ékeskedsz...
Jómagam 21 éves vagyok, és én 17 évesen jöttem el otthonról! 16 évesen már dolgoztam a suli mellett, mert olyan igényeim voltak, amiket nem volt pofám anyu nyakába varrni...
18 évesen már a Glamour újságírója voltam, és mellette a VIVA tv-nél segédszerkesztő, háztartást vezettem, és bullmassztiffokat tenyésztettem (...) ezt sem sokan mondhatják el magukról, eddig valahogy mégsem dörgöltem mások orra alá

! Nyilván vannak itt nálunk sokkal nagyobb spílerek, de az elmúlt 8 hónapban ezekre kevéssé derült fény, mert ez a topic nem erről szól...
Amúgy én is a páromhoz költöztem anyutól, aki 8 évvel idősebb nálam, de köztünk a mai napig felhőtlen a viszony, mert szerintem a "felnőtté válás" nem lehet oka szülő-gyerek viszálynak, legalábbis nem 4 éven át, mert ott más problémák is vannak...
(Anyukád most sem békél meg, hogy jön a baba?)
Mi tavaly májusban házasodtunk össze, és én ebbe a kapcsolatba konkrétan én egy sporttáskányi cuccal jöttem, a férjemnek viszont stabil egzisztenciája volt... Hálás vagyok érte, hogy ilyen körülmények között élhetünk, és nem kell kuporgatnunk, de azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem az én érdemem, és nem is szokásom ezt így feltűntetni!
Csak azért írtam ezt le, mert ahogy a szavaidból kiveszem, elég hasonló "lapokat kaptunk", és így talán jogosan tehetem ezt szóvá

!
Azért, hogy ilyen könnyű terhességed van, legyél nagyon hálás

! Én az első három hónapban botránysz@rul voltam, csinálhattam bármit

! És bizony vannak köztünk olyanok, akiknek végig voltak nyűgeik, de ez is csak mázli kérdése, mert ettől ők nem gyengébbek, vagy kevesebbek, sőt inkább becsülendő, hogy nekik mi mindent ki kell bírni, míg mi hawaiiozunk

!
Ettől függetlenül persze kívánom, hogy össze tudjátok egyeztetni a vágyaitokat, lehetőségeiteket, és ne csak a MUSZÁJ legyen a fő indok

!
És persze azt is megértem, hogy ezzel a babával a párod minél több időt szeretne lenni, de feltételezem az előző 3 sem csak becsúszott, és nem így tervezte... Neki üzenem, hogy soha sem késő apává válni

! Én is a mai napig várok rá, hogy az enyém az legyen

!
Norka!
Én nem is értem min csodálkozol?!?! Minek akarsz te már szülni, 6-7 hónapos lehetsz kb.

!
Én is ilyen kismami aakartam lennniiiii

!
Erre most olyan a lábam, mint a nagyimé: legalább olyan püffedt, csak nincs benne annyi kilóméter

!