A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: Vicky nem írt vissza? Mi lehet vele? Miért nem ír? Remélem, csak nagyon elfoglalt.

krisz78

Kata: attól tartok, Apa biciklije projektet én nyertem meg... tudod, az én Drágám nem könnyű történet... xxxl-es méret kell neki, de ne legyen vázas :roll: ilyet Zaza nem tudott volna nyerni :roll:

Kriszti: miket nem gondol a párod :shock: bár ez semmi azokhoz képest, akik a szoptatást egyéni perverziónak tartják :shock: :evil:

Krisz: kapott a kiscsaj a kezébe egy drága játékszert :evil:

Batkata: ügyes vagy :) most jól megmotiváltál :lol: :lol: :lol: szerencsére függönyünk nincs, ezért legalább azt nem kell mosni :D

Csöre
csöre74

Persze, ki az a lúzer, akinek elszakad a körkötőtűje sapkakötés közben? :evil: :evil: :evil: :evil:

Csöre
csöre74

Csöre, nincs baj a párommal, csak néha fura humora van...
no meg azt sem bánná, ha kicsit több időm lenne rá is :oops: :oops:

Krisz, én egyszer lehet felvenném, és mondanám neki, hogy "Zsuzsi Drága (ill. ahogy hívják), jó hogy hívsz, épp beszélni akartam a szüleiddel a telefonbetyárkodásodról, megadnád a számukat vagy kérjem el az új ofőtől?"

Ablakpucolás, uhh ne is mondjátok... lassan nem lehet kilátni :oops: :oops: :oops:
kisbogacs

éhezők tábora: én is csatlakozom, én folyton eszem. Éjjeli szoptatás után is. :oops: És ami a legszörnyűbb, édesség hegyeket. Nem tudom, hogy a cukordiéta miatti kihagyás miatt, vagy a tejhez kell, de csokoládét, sütit, csokis kekszet, mindegy. Az anyósom hetente süt egy tepsi linzert, a nagyim valami sütit, és én két nap alatt felzabálom :oops: Kínos.

Napirend: hááát, a délelőtt még valami rendszerszerű, de a délutlán este mindig káosz, az éjjel meg attól függ, hogy mennyire volt gáz az este.

Tegnap kb. du. 2-től 7-ig aludt húsz percet a többi időben hiszti volt, még kézben is sírt. Majd fürdés után ezt folytatta, 10-kor ájult be a cicin (addigra harmadszorra szopott a fürdés után.) Viszont háromnegyed 5-kor kelt. :shock:
Negyed 7-kor visszaaludt, majd negyed 9-kor ébredt, de bevallom fekve szoptatva bealudtunk. :oops:
Ma délután megint kezdte a nyüglődést, így a nagyágyba magam mellé vettem, aludt 20 percet. Én felhagytam minden reménnyel, kihoztam a nagyszobába, csináltam egy kávét, ezalatt majdnem belaludt. Gyorsan beraktam a kiságyba, hasra, ahogy szereti, és még alszik. Ha érteném a gyereket, neki és nekem is könnyebb lenne.... :roll:

Kép
gombócmakka

CSöre: ma is kendőben voltunk kint, a nagy szél miatt. Valahogy az egyik szárárosszul húztam meg, nyomta a vállam, de jobb, mint babakocsival szenvedni.

Rita: örülök, hogy írtál! Húúú, dolgozni kicsi gyerek mellett minden tiszteletem a tied.

Ablakpucolás: ha anyós megpucolja, akkor meglesznek, ha nem,akkro nem.

Tejmennyiség: mostanában nem mértem, de általában elég egy cici. Mivel egész sokat tud aludni, ha akar, gondolom elég.

Amit észrevettem: mintha gyorsabban végezne.

Tükör, forgó: nem érdeklődik még annyira, a kanapé mintája még a favorit.

Kép
gombócmakka

Na azért az megnyugtat, hogy azt mondjátok van valami a levegőben és nem csak az én gyerekem sztrájkol kaja ügyben.
Eszik olyan gyenge 80-at utána beveszi az öklét a szájába hangosan cuppog, rágicsál és ordít...........de enni nem eszik.
Somának az első foga 2 hónaposan kibújt, tényleg kezdem azt hinni, hogy Zéténynek is jönnek a fogai.......bár bekotrtam a szájába és nem éreztem semmit.....
HOgy mi a jó isten baja lehet? És úgy ordít amikor ébren van mint akit ölnek.........remélem nem lesz beteg :roll: .

KépKép
peni

Gombócmakka: egyetértek, sokkal kényelmesebb a kendő, mint a kocsi, és az sem mindegy, hogy sokkal jobban elvan benne Saci, mint a kocsiban... abban egy égzengés az egész út :?

Édesség: izé... én is édeseket eszem, hogy a cukordiéta miatt, nem tudom, de csokis keksz dobozszámra, sütike, ami jön :oops:

Gyermekeink megértése: háááát, nem könnyű :roll: Saci ma üvöltött, mint a sakál, nagy nehezen bealudt, aludt 20 percet, és hisztizett tovább... cici, sejhajrázás, hiszti ezerrel... letettem a játszószőnyegére, abban a pillanatban megnyugodott, és nézegetni kezdte magát a tükörben :shock: utána elkezdett magyarázni a méhecskéjének... menet közben nyomott egy kakkancsot, de alapvetően már előtte megnyugodott... azt hiszem, tetszik magának :lol: :lol: :lol:

Kriszti: ok, értettem :) már azt hittem, komolyan gondolja :wink:

Csöre
csöre74

Nah elhoztuk az vizelet eredményt, minden rendben!!
Doki néni érdekéődött, hogy vagyunk, amikor mondtam, hogy tegnap este óta még csak hőemelkedés sem, azt mondta, valószínű vírus, és eddig tartott nála, köszönhwtő az anyatejnek is :lol:

Én nem tudom mi van velem, de szülés óta még jobban kívánós vagyok... Folyton édességet ennék, sütit, meg csokit, és lekvárt... Van valakinek hasonló tapasztalata??

Éjszaka:
Azt hiszem inkább le sem írom a mi éjszakáinkat, mert olyankor ,ha dicsekszik az ember, csak azért is máshogy lesz azután... :oops:

KÖNYV:
nem tudom melyikőtök kérdezte. A lényege, hogy 1 db könyvet kell elküldened egy adott kisgyereknek (kora és címe megvan), és 6 embernek elküldeni a mailt, hogy stzálljanak be. Így utána semmi más teendőd nincs, mint várni a gyerkőcnek a könyveket. 38 darab könyvet kaphatsz.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mi is átléptük az 5 kg-t 5110g!!

Hosszt nem tudom, de lassan nem tudok mit ráadni, növi ki a rucijait, én nem jutok el boltba (itt Ráckevén egy drága bababolt van csak), apja meg nem vesz neki, pedig mondom, hogy nincs lassan semmije!

és csatlakozom Kisbogácshoz, Zille sem bír ki 3-4 órákat, ő is cici fan, mint Milán szerintem egész nap a cicin lógna, mostanában rászokott a 1,5-2 óránkénti evésre, próbáltam "megtömni, de tolta el magától, mikor köszönte szépen ő már nem kér, majd 1,5 óra múlva, megint egy kicsit.
De furcsa mert ha megyünk valahova, akkor elfelejti, hogy éhes és annyi minden látni való van(munkahelyemen, nagyinál) akkor simán kibír 4 órát, biztos unja már a fejem itthon és inkább eszik :D

Szerintetek az ozmózis vizet is fel kell forralni? ha ismeri vki.

Kép

Kép
lucus16

Sziasztok!

Mágnes: ha beszáll a 6 fő, akkor jönnek a könyvek, ugye? Engem érdekelne, ha valahová még beférek :roll:
Imádom a könyveket, imádok olvasni, Apa már előre leül, ha beszabadulok a Libribe, vagy elmegy másfelé, mert én ott órákat el tudok időzni :oops:

Csöre: valld be, hogy a sütiket dolgozod le a 2 kiló liszttel ;)

Lucus, Kisbogacs: kössük össze gyerekeinket :D

szopi utáni kéjes arcocska: hát imádom, Milán is olyan képeket tud vágni (fej felcsap, szemöldök felhúz, száj megnyúlik...), és közben tekereg, nyújtózkodik, majd beájul :lol: óó, és van, amikor szopi közben hangokat is hallatt, annyira élvezi (persze ahhoz ömleni kell a tejnek) :D

Krisz: felcsigáztál a Váci úti Tescóval :roll: Már apának is újságoltam, hogy új cuccok vannak... :D
Telefonbetyár :twisted:

gombócmakka: sokszor én sem tudom mi baja Milánnak, inkább csak sejtem, de persze az sem biztos :roll: Valami hülye meg azt mondta, hogy egy 2 hetes gyereknek az anyukája már tudja, hogy mikor miért sír a baba... Na, ja biztos bennem van a hiba :?

Ígértem képeket! Van egy fürcsis, Milán persze megint a komoly, nagyfiús énjét hozta (mi csak úgy hívjuk, hogy "Vendeles"), úgy mereng, hogy ihajj ;) A másik játszószönyeges tegnapi :D

merengő:
Kép

"játszódás":
Kép

biga.csiga

moffli: válaszoltam! ;)

biga.csiga

SZIASZTOK!

Rita:örülök ,hogy van segítséged! Nem lehet kis feladat a hotel dekorálása, főleg babó mellett. HA kész mindenképpen kérünk fotókat!
Nagyon édes Attila!:D

sahli:ide is küldhetsz egy kis kalácskát! Mindegyiket szeretem!:D

tükör:babót nem nagyon hatja meg.:(

ZAKLATÓ:minket már 1.5 éve zaklat valaki telefonon, vezetékesen, pedig titkos a szám. Van, hogy éjjel hív. Tegnap pl. 3-szor, abból 2szer éjfél környékén.:( És az a rémisztő, hogy nem szól bele, én meg ugye egyedül vagyok, és van már bennem egy para, hogy ezzel nézik meg, hogy itthon vagyok-e.

KISBOGACS:Noémi van, hogy kibírja nappal is a 4 órás kajaszünetet, de ma pl. minden kajci után 1 órával visszacsatlakozott.:)

CSÖRE:szegény gyerkőc! Még a liszt súlyát is ráfogod!:)

GOMBÓCMAKKA,MÁGNES:sajna nekem is a csupa fenéknövelő kaja kell. Viszont így feljött rám már 3 kiló. Mióta minimálisra csökkentettem ezek fogyasztását, sajna tejem is úgy fogy.:( Úgyhogy most választhatok:totális elhízás vagy tejcigyártás.:s

Ma megtudtam a kenetvizsgálat eredményét:P1.:D Gyerekkorom óta nem volt ilyen tökéletes.:dNekem csak szülni kellett, hisz azóta a vérnyomim is jó.:D

Lánykán kinőtte a kiskádját. Szombat óta próbálkoztam átszoktatni a nagyba, de a derekam, karom nem bírta. Ma rászántam magam, és vettem biztonsági ülőkét. Ruhástól kipróbáltuk, úgy nagyon tetszett neki. Remélem a vízben is ilyen fogadtatása lesz.:d

Mai kép:
Kép grimasz

Kép
moffli82

Mágnes! szintén..bár én mindig is édes szájú voltam.

Ha oclsón akartok gyerekcuccot venni akkor menjetek el a NAgy LAjos király útjára a volt Fenomén nagyker helyére! Angol turi, kilóra lehet vásárolni. Máté ma kapott onnan 12 db hosszú és rövid ujjú pólót 2000.-Ft ért.

Képzeljétek nagyon jól haladunk a bilizéssel. Délutánonként ha bent vagyunk akkor levetkőztetem és már magától hozza a bilit és bele pisil, kakil! Főleg az tetszik neki, hogy utána lehúzhatja a wc-n. Időnként rá kell kérdeznem mikor látom, hogy tekergeti a kukacát, hogy kell-e pisilni és akkor egyből fut a biliért.

Holnap szorítsatok mert megyek fogorvoshoz. Fáj az összes fogam:( Sajna egyet tuti ki kell húzni....de bátor leszek azért is és nehogy már megrettenjek tőle mikor már túl vagyok két szülésen is ami jóval fájdalmasabb és hosszabb volt!
katuska79

Biga.csiga,Moffli: tündériek a babusok!!!
Még,még képeket!!!

Kriszti: háááát, nálunk is így érez valahogy Apa,mármint hogy irígykedik a lefetyelésre :lol: De amennyire vártam, hogy leteljen a 6 hét, most annyira nincs affinitásom :roll:

Csöre: micsoda csoda bicikli kell a te uradnak? :shock: Váz nélküli? Az milyen??

Ablakpucolás: khmmm :oops:

Csajok, duplán durran el az agyam: először is,új szomszédok jönnek, és mikor kezdjék felverni a követ a teraszon, ha nem akkor,mikor Martint fektetem? Mondjuk délután óta kopácsoltak, de akkor ébren volt Martin, meg sétáltunk, de ne este 7-kor csinálják, könyörgöm...flexeltek, kopácsoltak :evil: A másik, hogy a hétfőn felszerelt hiperszuper motoros redőny a tetőablakon nem akart 'lefáradni', hiába nyomkorásztam a kapcsolót! :evil: Banyek,egy vagyon volt! Már a tetőn is jártam,de nem tudtam vele mit kezdeni :evil: Martin meg kisangyal, mit neki kopácsolás vagy derengő félhomály a tetőablakon, anya lerakta tele pocakkal, megpuszilgatta, hogy aludjon jól, és ő nyikk nélkül durmol!

KépKép

KépKép
kata8110

KATUSKA:az erő legyen veled!:d

pelustipp:ha valaki szeretne spórolni, ajánlom a lidl-ben kapható toujure nevű pelust. Olcsó, és sokkal jobb, mint a libero. Tegnap éjjel volt a próba, és átment.:D Libero nálunk max, 6 órát bír, ezt 8 után cseréltem, de még bírt volna.:)

Kép
moffli82

Lányok, Saci újra rázendített... sajnos mostmár tuti, hogy fogacska... ki lehet tapintani az alsó inyén, de még nem törte át (bár egy kis csücsök karcolászott)... kicsit korai, és félek, hogy el is fog húzódni... :? szegény picikém :roll:

Moffli: hát, a szénhidrát valóban fontos a tejcsi főzéshez :wink: tessék csak visszaszokni rá :)
(Én egyébként elkezdtem visszafogyni, amit a takonykór alatt magamra szedtem.)

Katuska: megy a drukk holnapra...

Biga.csiga: hú, micsoda pocak :lol: :lol: :lol: :lol:

Moffli: édes hörcsögmosoly :D

Lucus: mi az az ozmózisvíz?
Ó, nálunk egyáltalán nincs bababolt :?

Mágnes: örülök, hogy jó az eredmény :)

Na, elköszönök mára, vacsizunk, fürdetünk, és remélem, alszunk...

Csöre
csöre74

Jó reggelt.
Tegnap este ismét patáliáztunk. Kezdem magam párkapcsolati válságban érezni. Szegény Ágnesem meg nagy nehezen elaludt rajtam az esti nyügi után, majd ahogy belemerültünk a vitába megérezte hogy baj van, és még nyűgösebben ébredt vissza. :(

Katuska: gratulálok a bilizéshez, ügyesek vagytok! Szorítok a fogorvoshoz!

Édességek: napi egy sportszelet, más tekintetben húsevő vagyok. De húst minden mennyiségben. Még mindig 13 kg plussz van rajtam. :oops:

Csúcs ez a boldog mosoly Noémi módra! Nagyon édes!

Milán pedig gyönyörű, azok a komoly elmélázó tekintetek...

Mágnes örülök a jó leletnek!
kisbogacs

Szép jó reggelt mindenkinek!

Itt vagyok én is csak tegnap lóti-futi volt a napom.
A nagyobbik fiamat hordom a Nevelési Tanácsadóba, mert ő Hiperaktív.
A Joel tegnap du. 1/2 2-kor evett, 4-re kellett vinnem a Nev. Tan.-ba a nagyot, vittem magammal a Joelt is. Megkértem ott őket, ha esetleg fölébredne a Joel hagy szoptassam meg valamelyik szobába ahol nincs éppen senki.
Nagyon rendesek voltak, mert kinyitottak nekem egy szobát erre a célra.
De ha hiszitek, ha nem a nagy fiam 1/2 6-ig volt bent, de a Joel végig aludta azt az időt, sőt még hazafelé beugrottunk vásárolni is és még hazaértünk volt 1/2 7 még aludt 1/4 órát akkor kelt föl. Szép nem? kihagyott egy evést a drágám.

Tudtok valamit a tegnapi hírekből, hogy egy élelmiszerboltba délelőtt fegyveres bement?
Nagyon érdekelne a dolog ugyanis egy volt kolléganőm abban a boltban dolgozik. (Fehérvári úton.)

manocskak

moffli!
Én a helyedben bemennék a telefon szolgáltatóhoz és szólnék nekik, esetleg ez miatt egy új számot is kérnék a helyedben.
Nekünk is volt hasonló eset amikor Pesten laktam (zuglóban), a Nap tv műsorával hasonló volt a telefon számunk annyiban, hogy az utolsó két-két szám nekik meg volt cserélve.
Amikor a műsorhoz akartak hozzászólni akkor mindig nálunk csörgött a telefon. (reggel olyan 6 óra felé)
Mi ingyen ez miatt kaptunk egy új számot.
Nekem akkor volt a Gergő pár hónapos.

manocskak

Jó reggelt!

Kriszti: sajnálom az újabb konfliktust :(
Epéd rendbejött? Azt hiszem, most az enyém van soron :( nem görcsöl, de fájdogál :cry: belefogok egy csökkentett zsír diétába (bár eddig is nagyon figyeltem, de akkor most megint befigyel a napi max. 40 g... vagy legyen 20?) dokihoz nem akarok elmenni :(

Kata: hát, azt hívják felénk vázasnak, ami férfivázas :wink: tudod, amire csak úgy lehet felmászni, hogy hátul átlendíted a lábad :)
Szomszéd :evil:
Nálunk most zendítettek rá az utolsó 2 fa kivágásának (basszus, egy erdő volt mellettünk, most gaztenyészet :evil: tudom, hogy úgysem fognak építkezni :evil:)... az utca túloldalán meg alapot ásnak (markolóval), indul az építkezés... hát, lesz ott alapzaj, szerencsére most még nincs :roll:

Móni: sajnos semmit nem tudok a rablásról :(

Telefon: nekem a mobilomnak van olyan száma, ami egy ECDL iskola telefonszáma Budapesten, szóval csak a körzetszám különbözik... ó, már nagyon kenem a betanítást: úgy tessék tárcsázni mobiltelefonról, hogy 06-1-.... :lol: :lol:
Moffli: egyébként szerintem is kérj új számot... vagy húzd ki éjszakára a telefont. Én is ki szoktam... akkor ne csörgessen senki, aki meg számít, tudja a mobilszámom.

Sacikám ma 7-ig aludt :shock: :lol: :lol: :lol: igaz, 11-től, akkor már Apa rázta álomban, rossz volt nézni :? de elaludt :) éjfélkor ébredt, akkor csak két popsirázás, és elaludt... állítólag magyarázott még egy alkalommal, de arra nem ébredtem fel :shock: :oops: most a tükörnek magyaráz :) egyébként nem vagyok benne biztos, hogy "érti" a tükröt, egyszerűen lát benne valakit... vagy értheti?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tündériek a babák! Azért hihetetlen, hogy nőnek, nem? Most születtek, aztán már 3 hósak!
Milán már 68-as rugikat hord, kb 7 kg (ruhástul, tisztábatevés után 7,20).

Édesség! Én már terhesség alatt is faltam a csokikat (marcipános, alkoholos) és ez sajnos most sem változott. Kaja helyett is azt ennék!

Hordozó!
Én ezt lőttem Vaterán, ma du veszem át!
http://www.vatera.hu//hauck_esprit_keng ... 64741.html

Mági! Örüólök, hogy Beni jobban van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

csöre!
Mivel megszavazták, hogy a hátrányos helyzetűeket az önkormányzat támogassa a téli tűzifával stb...
Így a házunk előtt ami voltak fák azokat is mind kivágták. :evil:
A párommal olyan pipák vagyunk, tök ronda lett most itt előttünk az utca. Eddig volt ami fölfogta azt a rengeteg port meg nem láttak át a szomszédos utcából az udvarunkra most pedig igen. :evil:

Ma éjjel a Joel megint vissza tért a 3 óránkénti evésre. :(

manocskak

Móni: ez borzasztó :( remélem, az utcai fáinkat nem vágják ki, azt mi ültettük, igaz, picik még... tegnapelőtt láttam, hogy a kis gömbbarkáinknak az összes ágát letörték :evil: csak csonkok maradtak :cry: a kerítésre mi borostyánt futtattunk, az jól takar télen-nyáron, fogja a port is. Csak lassan nő.
Egyébként ezt a fakivágási kampányt nem is értem... mi lesz velünk fák nélkül? Egyébként is: minden kivágott fa helyett ültetni kell, vagy nem?

Enikő: na igen, aki akkor is ehetett csokit :wink: hm, lent figyel egy karamellás milka :roll: :oops:

Csöre
csöre74

Sziasztok!!!!

Bizony, hihetetlen, hogy már mekkora babócáink vannak. Nemrég még itt izgultunk, hogy mikor jönnek már a babák.

Evés: bele kell nyugodnom, hogy lecsökkent Bianka étvágya. Tegnapelőtt méregettem, egész nap 80 és 100 között evett. Az volt az érdekes, hogy délután elmentem ruhákat venni neki, előtte még azért megszoptattam, pedig csak másfél óra telt el az előző etetéstől, és ugyanúgy 90-et evett (viszont tápszerből este benyomott 180-at!!!).Na mindegy, befejeztem a méregetést, de most már tudom, hogy miért nem akar hízni.

Katuska: én abban az angol boltban vásároltam be még pocakosan. :-) Tényleg jó! Tegnapelőtt elmentem a Rákóczi útra, ahol csak gyerek ruhák vannak, ott is turkálni kellett a pici ruhákat, viszont ott darab árban vannak. A bosnyák téri jobb, nem sokkal kevesebb a kínálat (sőt, csecsemő ruhákból kb. ugyanannyi) és mivel kilóra vannak a ruhák, olcsóbb is.

Én most próbálom nélkülözni a szénhidrátokat, mert nagyon rosszul érzem magam bőrömben. De sajnos nem elég, ennyitől még nem kezdtem el fogyni, igaz, a tejmennyiségemen sem érzek változást. Próbálom meggyőzni magam, hogy most nem ez a fontos, hiszen cserébe kaptam egy gyönyörű kisbabát, de be kell valljam, eléggé el tudok keseredni, amikor tükörbe nézek.

Kép
jandrea

Biga-csiga! Én sokszor a 2 évesemnek sem tudom mi baja! :oops:

Moffli! Zaklató! :twisted: :twisted:

Katuska! Te voltál a Nagy Lajoson? Sok gyerek cucc van?
Megy a drukk holnapra! Van jófogorvosod?

Kata! Szomszédok, motoros redőny! :( Van a redőnyre gyerancia?

Kisbogács! Sajnálom az esti vitát! Min sikerült patáliázni?

Csöre! Sajnálom az epeproblémát! Nem lenne jobbmégis orvoshoz menni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Besüt a nap, okádék a konyha. Úgyhogy nekiugrok ablakot pucolni, konyhaszekrényt lemosni. (ha Ádám hagyja)
Szerintetek korai még futómuskátlit venni? Úgy kicsinosítanám már az erkélyt is. Tavaszt akarok! Színeket, napfényt....

Csoki: nálam a sárgabarackos-kekszer Boci a nyerő! Szerencsére én már beleférek minden eddigi ruhámba, így nem kell tavasszal ruhatárat cserélni. Meg aztán a mackónadrág lett az alapdarabja a ruhatáramnak.(gondolom a tieteknek is) Persze , ha lemegyünk sétálni, normálisan felöltözök.

Na, munkára fel! Irány a konyha!

krisz78

kekszer=kekszes

krisz78

Krisz! Szerencsés vagy, hogy a ruhatárad jó rád! Én ezt nem mondhatom el és már kimenni sincs kedvem. De ruhát venni sem.
Kb 10 kg fölösleg van rajtam a normál súlyomhoz képest. Igencsak rámférne a torna!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hm, Krisz, azt még nem kóstoltam :roll:
Hajrá konyha!

Enikő: ha tudnád, hányszor voltam vele orvosnál :roll: amíg nem görcsöl, nem műtik :? de most ne is görcsöljön! Nem akarok kórházba menni. A doki meg azt mondaná a mostani gondomra, hogy diétázzak... azért kár elmenni :roll:

Muskátli: én még nem raktam ki, de nálunk olyan 2-3 fokkal hidegebb van, mint Bp-en

Csajok, csak nézek :shock: hogy tudjátok megetetni a babót, ha nem kér? Saci az ilyen kísérletekkor rámnéz tágra nyílt szemekkel, nyal egyet a cickón (amitől elkezd folyni a tej), de nem eszik... értetlenül pislog, hogy mit akarok tőle :?

Csöre
csöre74

Csöre: ne csak a zsírokat iktasd ki, hanem a puffasztó kajákat is (bab, lencse, káposzta és társai). Kimutattak valami rendelllenességet? Esetleg köved van??

Krisz: nálam is hasonló a helyzet ablak-ügyben. Jövő hétvégén nekiállok az összesnek.

Enikő: sok a gyerekcucc, főleg a nagyobbacskákra. De a picikre is ki lehet fogni.

Álometetés: nálunk sem megy. Ha alszik Bianka, akkor aztán tuszkolhatom neki a cicit, nem kell neki. De ha ébren van, akkor szinte bármikor hajlandó rá.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Csöre, szerintem nekünk egyforma játszószőnyegünk van. Csörgős fenekű méhecske, zenélő virág, és tükör. Mindez egy cuki kukac fölött.
Remélem, minden rendben lesz a fogacskával.

Biga.csiga, Moffli, nagyon édes képek.

Katuska, drukkok a fogorvoshoz.

Mágnes, örülök, hogy jó lett az eredmény.

Csoki: én is ennék, de sajnos úgy tűnik, attól jönnek a kiütések Julcsi arcán. Eddig 2 alkalommal voltak, mindig a csokis sütim után. Pedig de kívánom!

Este: továbbra is elfárad estére a kiscsaj, és a fürdetés után az öltöztetésnél úgy rázendít, mintha vernénk. Borzasztó, alig várom olyankor, hogy végre cicire tegyem, mert ott azonnal bealszik.

Éjszaka: én sem panaszkodom, de ma nem akarom elszólni magam. Kimenőt kaptunk Apával, egy meglepetés szülinapi buliba megyünk. Persze csak kb. 1 órára, addig a nagyszülők vigyázzák Julcsi álmát. Remélem, hasonlóképpen viselkedik majd, mint az elmúlt hetekben.

Kép
petne

Sziasztok!

Kata: szerintem menj át az új szomszédhoz. Átmész mosolyogva bemutatkozni, köszöntöd őket és mellesleg megemlíted hogy pici baba van a háznál és megkérnéd őket hogy ne 7-kor hasznáják a felxet lehetőség szerint hanem egy másik időpontban:-). Szerintem egy kis mosolygás akár egy tányér welcome süti társaságában ezt nyugodtan be lehet adni nekik...........Próba cseresznye.....

Csajok mi van Vikivel és Alex babával?? Csak én kerülöm el folyton? Ezer éve nem olvastam semmi róluk pedig Viki nagyon aktív volt.......

RIta sok sikert a melóhoz, fotót kérünK!!!

A gyerekek cuki édesek! Enyém gyerek csak rágódik a cumin...eszik de nagyon vergődősen.....és nem is sokat. Éjjel bealudt, szunyált egyhuzamban 7 órát utána bevágta a 180 tápszert.....azóta megint csak nyammog.... :roll: .

KépKép
peni

csöre!
Állítólag a polgármester azt mondta, hogy fognak ide ültetni valamit, de hát mire azok megnőnek. :(
De azt nem tudom, hogy mit fognak ültetni, mert ha fákat akkor pár év múlva, majd azokat megint kivágják ez miatt a rendelet miatt?

petne!
Az utóbbi időben nekem is a Joel az esti fürdetésnél addig nincs baj amíg a vízben van, de amikor kiveszem úgy visít mint akit nyúznak.
Nem értem, hogy miért. :shock:

Csoki:
Én ritkán eszem csokit, mostanában nem eszek sokat, csak akkor ha esetleg megkívánom.

Továbbra sem tudtok valami infót a tegnapi fegyveres rablásról?

manocskak

Andrea: sajnos kő... a doki szerint a korábbi asztmagyógyszerem mellékhatása :evil:ez van, kellett nekem beasztmásodni :roll: :evil:

Petne: nálunk pandamaci figyel alul, de a többi stimmel :wink:

Álometetés: Csajok, én nem olvastam a Suttogót... miért is kell álometetni? Ezen töröm napok óta a fejem, de nem jöttem rá :roll:

Peni: nem írt Vicky kb egy hónapja, ha nem több...
az étvágytalanságra nincs ötletem :( Saci ma már eszik rendesen... nem csináltam vele semmit... :roll: viszont alszik mint a bunda egész délelőtt :roll:

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Na megnyugodtam, nem csak én falom az édességet... Holnap megyünk egy hétre Nagyimékhoz, már előre félek, állandóan sütit süt... :? :lol:

Álometetés:
Ezt én sem értem. Én akkor etetem a fiam, ha éhes. Megvárom, hogy magától ébredjen, mostmár vannak olyan nagyok, hogy ne kelljen ragaszkodni az időpontokhoz. :roll:

nem tudom mi van a levegőben, de Bence sem akar enni... Ő, aki 170-eket szlopál! Most is szopizott, lemértem, és 80-at evett. Nem kellett neki pótlás, csak nézelődött, de szopni is úgy szopik mostanában, hogy többször kiköpi, rángatja, mintha nem lenne benne, pedig egy evés alkalmával minimum 80-at eszik...Nem értem..... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi a drukkokat! reggel gyorsan lerendeztem a fogorvost. Betömött egy fogat de ami fáj azt nem húzta ki mert ha véletlen beletörik vagy hasonló történik akkor ma már nincs szájsebészet. Így kedden reggel kikapja...addig meg ki kell húznom valahogy. JAvasolta, hogy szedjek valami gyulladás csökkentőt addig de hát szoptatás alatt nem javallott egyik sem. szóval csak remélem, hogy nem kezd el nagyon fájni hétvégén.

Kata! szerintem is menj át az új szomszédhoz és beszélj velük. Nem érdemes összeveszni mert rossz szomszédság török átok.... vagy mi. Lehet nekik a nagy munkában eszükbe sem jutott, hoyg mást zavarhat. Mi is jártunk már így, hogy csak dolgoztunk, flexeltünk, csiszoltunk stb aztán leesett, hogy ezt mégsem vasárnap délben kellene.
katuska79

Úgy látszik most a babáink együttesen határozták el, hogy ránk hozzák a szívbajt a kevés evéssel.

Csöre: akkor nagyon együtt érzek veled. Engem 12 évesen operáltak vele (akkor még nem volt a lézeres megoldás). Kegyetlen egy epegörcs. Nem tudom, miért kell megvárni!!!

Álometetés: a Suttogó szerint azért kell, hogy még akkor egyen a gyerek, mielőtt te lefekszel aludni(akkor is, ha ő már alszik). Nálunk ehhez nem kell álometetés, van, hogy én alszom be előbb. :roll: 10 - fél 11 előtt sosem alszik el Bianka. De nekem ez így jó. Inkább akkor aludjon, amikor én is. Persze később már nem lesz ez így jó, csak addig, amíg kel éjszaka enni. Így megúszom egy éjszakai etetéssel.Ha már 8-kor aludna, tuti, hogy min. kétszer fel kéne hozzá kelni.

Kép
jandrea

Csöre: sajnálom az epeproblémát, ez olyan, mint a vesekő?

Katuska: legalább a tömésen túlvagy :D

Moffli: én tuti új számot kérnék a helyedben.

Kata: szomszéd :evil: Nálunk most kezdtek egy építkezést az utcában és tegnap óta böhöm nagy kamionok szállítják el a földet :evil: Olyan marha hangosak :evil:

Tegnap nagyon zsúfolt napunk volt: jött anyósom (minden 2. héten jön unokázni), ráadásul a barátnőm a héten szabin volt, így ő is tegnap látogatott meg. Olyan jót beszélgettünk és Bálint is egy kisangyal volt :D

Látom, nemcsak nekem vannak súlyproblémáim :cry: Én teljeen elkeseredtem, holnap egy esküvőre megyünk (plusz még a lagziba is) és a ruhatáramból szinte semmi nem jó rám :cry: :cry: :cry: Igaz, van egy gyönyörű kisfiam, de akkor is zavar a +10 kg :cry:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Andrea: most sem csinálják lézerrel, mert kiszakíthatja a hólyagot a kő robbanása. Csak a vesekőnél van lézeres műtét. Az epekövet laparoszkópiás műtéttel veszik ki - vagy a teljes epét? - (azt hiszem, így hívják :roll: pici lyukon végzik egy bevezetett eszközzel)
Edit: ez koleszterinkő... valamiért iszonyat módon megemelkedett a koleszterinszintem (ez sajnos a diéta ellenére továbbra is így van). A vesekő kálciumos, tudtommal.

Na, látom, építkezés témában beindult az élet ... én a falunk olyan részén lakom, ahol a közelben sok új utcát nyitottak... még nem indult meg a teherautó forgalom... még :roll: :?

Katuska: örülök, hogy egy részén túlvagy. Tényleg ki kell húzni a másikat? Mostanában olyan ritkán döntenek így.

Álometetés: már értem... akkor nálunk nincs is rá szükség, mert Saci nem szokott gyakran kelni, az az egy ébredés, ha van, meg nem attól függ, hogy mikor evett...

Csöre
csöre74

Halihó!

Enyém gyerek is alszik! Ma megyünk csípő kontrollra, ráadásul olyan képtelen időpontban (negyed 6, fél 6 körül eszik Martin),úgyhogy majd megint ott szopiztathatok a rendelőben. Persze, kinyitnak egy üres szobát, de akkor is.

Szomszéd: nincs velük egyébként baj,vasárnap jönnek át 'bemutatkozni'. A pasi ügyvéd, a felesége áprilisban szül, és még sehogy sem áll a felújítás náluk. Pár napja szóltak,hogy kicsit kopognak majd, de a tegnapira nem mondták...eléggé bosszantott. Ráadásul csak a munkások voltak itt, szomszéd sehol, így nekik meg ki van adva az ukáz, hogy csinálják, az én 2 szép szememért nyílván nem hagyják abba. De aztán Apa is megjött és megkérdezte őket, hogy mégis meddig csinálják még,hála 5 perc alatt befejezték. De mi lesz még itt :roll:

Evés: ó,Martin el nem tántorodna a reggeli 220 grammtól,utána meg 180-at evett....

Álometetés: mostmár nem annyira van jelentősége, mint mikor kisebb volt,akkor ugye keltettük egy darabig, hogy tele legyen a pocak. Mostmár ő ébred 9 és 11 körül, előtte,utána alszik, jól bekajál, aztán durmol tovább és mi is fekszünk. Így fél 7-ig nyikk nélkül durmol!!!

Súly: hát, van ami jó rám,van ami nem. Azt hiszem, bele kell törődjek, hogy a szopi idejére a 36-os méretből 38-as lesz,mert én is eszem és eszem.Pár új cuccot majd kell venni,csak hangulatfokozás végett is.

Rendeltem kaját: 4 sajtos gnocchi!! Csakis a diéta jegyében :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Rajtam is van egy kis súly felesleg,de nem zavartatom magam majd lemegy rólam amíg szoptatok, ha nem akkor majd szép lassan leadom, bár már egy-két régebbi ruhám kezd rám jó lenni.
De még nem az igazi.

a Joel kezd néha keresztbe fordulni az ágyban. :)
Sőt ha fogja az ujjam erőlködik, hogy föl öljön és egyből nyomja föl a fenekét feszíti a kis lábát, hogy föl álljon, a dokinéninek nem is kellett mondanom, mert ott is csinálta. :D
De természetesen nem engedem neki.

manocskak

császármorzsát csinálok... muszáj! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: milyen kényszer hajt? :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: hát, felállni még tényleg korai... néha Saci is befeszíti a kis lábait, akkor nincs mese, hóna alá kapok. Noná, hogy föl akarnak ülni :) ülve sokkal érdekesebb a világ :wink:

Kata: ilyenkor (amikor ezekről a 220-akról olvasok) azért érdekelne, Sackóm vajon mennyiket cuppant be, amikor éhes :roll: :lol: de ugye mérleg, az továbbra sincs :)
Most ő is alszik, mint a bunda, pedig indulni kéne Mesiért :roll: Végigaludta a délelőttöt, talán ha fél órát volt ébren.

Súly: 3 gatyóm jó rám :D (ezek olyan nagyobb példányok voltak)... a héten mértem derékbőséget is, hát, még veletek sem osztom meg :oops: :oops: :oops:

Csöre
csöre74

Enikő: rajtam is egy 10-es van az "alap súlyomhoz" képest és úgy sem voltam éppen soványka :roll: . Igyekszem nem enni semmi "hard" kaját.......de néha persze nem tudom megállni. Pedig lassan itt a tavasz a nyakunkon le kéne adni.....
Rám semmi ruha nem jön rám a régiek közül............. :cry: :cry:

Remélem VIkivel meg Alex babával rendben van minden.....fura, hogy nem ír Viki......

Mágnes: a császármorzsa jóóóóóóóó, jót tesz az ember lelkének :wink: . Én is imádom....jó kis baracklekvárral....hm :wink: .

KépKép
peni

Csöre! Velem megoszthatod! Nekem momentán nincsen derekam. Ennél a te helyzeted csak jobb lehet. Van egy hely ahol egykor a derekam volt.........mára eltűnt........reménykedem, hogy egyszer még újra látom 8) .

KépKép
peni

Hali!

Hűű, de szép babókat láttam! :)

Krisz: betársulok! Ide nekünk a tavaszt- ma is elindultam, hogy sétálok egy jót Manóval, akkor még sütött a nap, az utca végén meg zuhogni kezdett a hó... visszafordultam :evil: :evil:

Móni: vigyázz a keresztbefordulással- VIola így próbált egyszer eltünni a takaró alatt...

Mágnes: császármorzsa :) Nyami!!!

Enikő: tök jó kenguru!

Biga.csiga: Igen, kipróbáltam! Imádom a kütyüt! Már rendeltem is egyet a liliputiról!!! Jajj, nekem sokkal jobban bejön, mint a csattos kenguruk többsége! Ti hova teszitek a lábacskákat, amikor használod? Viola még nagyon kicsi, a lába nem igazán tud kijutni két oldalt... te hogy oldod meg? Figyi, egyszer tarthatnánk ilyen Me-tai bemutatót, ha tényleg nem lakunk messze egymástól :D Jól néznénk ki :D

Az éjszakáinkról és Manó evési moráljáról nem írok, mert egyrészt megvertek, másrészt elfogy a szerencsém...

Mennem kell, mert éhes Viola (letelt a 3 óra :D )

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

maszatmanó!
A kórházban amíg bent voltunk talán 2 napos lehetett, hason aludt és a takaró alá becsúszott direkt és csak a feje búbja látszott ki.
Amikor a doktornéni jött vizitre kereste is a Joelt azt hitte, hogy az én ágyamban alszik, mert nem látta. :D :D

manocskak

Peni: hááát, annyi, mint lyánykoromban a mellbőségem volt :roll: :oops: igaz, akkor sem voltam túl bögyös :roll: de azért mégis :?

Móni: Saci bezzeg ledolgozza magáról a takarót :? :lol:

Mi is mentünk Mesiért (Saci sehogy sem akart ébredni, ezért úgy öltöztettem, hogy félálomban volt, zsupsz, bele a kendőbe, aztán uzsgyi... kicsit tekergett, aztán folytatta az alvást :roll:), akkor még ragyogó napsütés, mire hazaindultunk, szakadó hó, és zord hideg... brrrrrrrrrrr
Az előbbi kijelentésemet, miszerint Saci ma rendesen eszik, vissza kell szívnom :? nem értem, miért nem kell neki a kaja? 3-kor végre sikerült megetetni, de előtte nem is tudom, mikor evett :roll: talán 10 körül ... és 3-kor is csak diszkréten nyammogott...

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: