sziasztok!
ma mentem fotóztatni a kis lurkót, holnap megyünk Bernbe ideiglenes útleveletcsináltatni, hogy haza lehessen vinni

egész jól bírta, majd utána összefutottam egy másik magyar anyukával meg kismamával majd egy másik lengyel kismamával. jó volt
megtudtam többek között, hogy itt nem kötelező a BCG oltás...
most akkor kell vagy nem kell??? aaaaahhh, honnan tudjam én az ilyeneket????
köszönöm mindenkinek a misérejárós infokat! nálunk az van, hogy az uram nem vallásos, igy én egyedül járok misére. de mindenképp akarom majd vinni Mátét is. csak kérdés mikortól érdemes...
keresztelő nálunk júniusban lesz,akkor megyünk haza
nálunk a nővéremék lesznek a keresztszülők de nem volt könnyű döntés...
Pumperka, azért az az üvegfalas miselátogatás dúúúrva... én személy szerint mindig kedveltem a kicsiket a misén. De az is igaz,hogy egy újszülött még nem fog fel sokmindent és ha felébred valószínű csak nyűszítene... ezért gondolkodom mikor kéne elkezdeni... de majd néhanéha kipróbálom aztán meglátjuk...
amúgy az is nehéz itt, hogyugye ez itt német azaz svájci német nyelvű.... igaz van magyar nyelvű mise is, de az zürich másik végén az utazással együtt 2óra lenne.... azt most még nem vállalom be, majd ha nagyobbacsaka lesz Máté. akkor fontosnak tartom.
Amúgy pont a keresztelőrucin gondolkodtam, hogy kislányoknak olyan édeseket lehet kapni, de kisfiúknak??
Kiváncsi vagyok kinek milyen tapasztalata lesz erről a meitairól. még sosem láttam ilyet.
Biribon sajna nekem nincsen tapasztalatom az alvázat illetően... de drukkolok hogy helyrerendeződjenek a dolgok.... nagyon ijesztően hangzik amit irtál...
és én csak kézzel fejek és amikor már nem jön akkor abba szoktam hagyni mert igazán nem szeretem és csak a gyulladás elkerülése végett csinálom, szval ehez sem tudok hozzászólni
drukkolok hogy helyrejöjjön a cicid is!
Feri, köszönjük a képeket, nagyon szuper időtök volt! és milyen aranyosak vagytok!
Potyka köszi! a szüléseidet még nem volt időm elolvasni, talán majd este...
Pumperka, apukád nagyon bldog lehet, ilyen szép unokákkal
Mzx, jól tetted a sütizést, néha azt is kell
Mni, nem semmi, hogy sikerül Lillával egyidőben vagy nemsokkal később ágybajutni. Én is próbálkozom, amikor megy, akkor azért mert szó szerint beájulok az ágyba... szegény férjem... akkor várna egy kis dédelgetést...
a forgóval kapcsolatosan, szval nekünk manócskák vannak és összevissza fellógatva, szval nem ugyanúgy. és nem pont a feje fölé raktuk, hanem inkább a lába fölé, így elvben oldalról látja... de még nemigen nézegeti csak hébehóba. a Zsiráfja jobban izgatja, azzal szokott társalogni
köszi a táblázatot épp visszaakartam keresni, mert az enyém még hiányos
Panny, megható lehetett a nagyfiad versmondása!
a mei-tai valami hordozószerü. a link helyesen:
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm
most látom Pumperka már rakott fel linkeket
rájöttem hogy többrészletben tudok írni
ma amúgy délelőtt kisangyal volt Máté így tudtam mosni. Délután mentünk fényképezkedni, mint írtam az elején és közben vettem egy farmert magamnak mert az egyetlen naci ami jó rám, azt nem szeretem annyira. nehéz hozzá öltözni, ugyanis kockás. mondtam a csajszinak, hogy a legnagyobbat hozza

xxl

sztreccs.... kicsit muffinos, de ugyanakkor végre farmer!!!!
utána persze 3órás műszakom volt Mátéval, de első napunk 2esben, nem is volt olyan rossz
na megyek összepakolni a konyhát. vidám estét