Kirmon
Szuper!!! Istenke (na és a gólya) hozott közöttünk!
A mensi előtti érzés jó sokáig megmarad ám, de ne ijedj meg tőle
A pisilés meg hajjajj, beindul ám
Andi
Pussz Bencusnak is
Drukkolok a rapporthoz és a szép gatyókhoz is.
Én most cipővadászatba kezdtem, mert MÉG kényelmesek a 10 centis sarkú cipők, de tartok tőle, nem sokáig. Najó, már most sem mindig.
Csütörtökönként 4-kor a SOTE I-en Fellegi Ádám (Ő egy nagyon jófej zongorista) magzat-koncertet ad kismamiknak és kispapiknak. Megnézzük pl. a jövő héten? Felhívom Őket és megkérdezem a pontos kezdést. Fellegi Ádám zongorakoncertjeire jártam a Zeneakadémiára - fergeteges a bácsi, imádnivaló! Babáink (az én Névtelenkém és a Te Lili-Bencéd) már bizony hallanak - a magzatvíz vezeti feléjük a hangot! Erre emlékeztettem is életem párját, amikor tegnap egy cifra átok hagyta el száját a közlekedési dugóban.
Linda
Tuti a tábla, köszönjük. Jesszom, dobogós vagyok??? Andi, Nektek nem módosította a baba korát a doktor bácsi a legutóbbi UH-n? Nem vagy "idősebb" Te is pár nappal?
Lindus, jót mosolygok a zacskós történeteden: ám praktikus! A 6. héttől a 13-ig TESCO-s zacsival az anyósülésen utaztunk mi is
Csak dolgozni ne kellene
Ma nem sikerült bejönni 8-ra, oly nehéz volt az ébredés. Ti hogy vagytok a reggeli felkeléssel? Szilvus
és a 15+5 napos Névtelenke