sziasztok!
itt vagyok! szerencsésen megérkeztünk anyumékhoz, persze ilyenkor is csak ketten vagyunk, mert a kéró üres, de már nem volt kedvem hazamenni nőgyógyász után, így maradtunk bent, párom meg jön értünk meló után és még elmegyünk Tesco nagybevásárolni... gyerek meg marad addig nagyinál!
naszóval!
Mecsi, utólag is boldog névnapot,
Mazska, neked pedig szülit! tápi miatt értekezünk, de most nagyon zűrösek a napok, szóval nem tudom, hogy mikor lesz belőle valami!

ha van esetleg más, akit érdekel a tápszer, akkor nyugodtan add el, mert tényleg nem tudom, hogy mikor tudunk talizni! apa meg úgyis egészségkártyára veszi gyereknek a motyót!
nagyon édesek a baba fotók, Málnus-Eni tali, Áron baba ünnepi díszben, és még sorolhatnám, mert ám rendszeresen nézegetem a webalbumaitokat, szóval mindig látok valami édit, csak megjegyezni nincs már memóriám!
remélem a WestEnd-es talisok is jól érzik ma magukat! itt megunk borulgat be az ég... remélem, hogy nem áztok meg!
Aproo,
Bucsek, milyen volt a masszázs???
nekem kicsit rosszul kezdődött a reggel!

voltam ugye a nőgyógyásznál! reggel 8-ra mentem, első voltam, bár a doki kicsit késett, mert ügyeletből jött, engem meg majd megölt a parám!

a lényeg. kaptam hüvelytablettát folyásra, de nem vagyunk eltiltva semmitől, illetve a vérezgetés kiderült, hogy nem mensi, hanem valami gebasz van a hüvelybemenetnél, ja, és mellesleg nálam is van még bent, fel nem szívódott, felszívódó varrat...

szóval a doki addig machinált, mire jól elkezdtem vérezni! mert, hogy először, mikor megnézett, nem talált semmilyen vérzést, de mire kivette a kezét, hát a kesztyűje elég véres lett... van ott valami szövetdarabka, amit beecsetelt valami motyóval, de éreztem, ahogyan elönt a vér! tök cikis volt, ott törölgették utánam a padlót...

ha a vérezgetés megmarad, akkor mehetek vissza megint! remélem, hogy elmúlik, mert nem akarom, hogy megint jól megvizsgáljon, mert ez a mostani sem volt túl kellemes...
amúgy köszönöm a drukkokat cici ügyben, a pirosság elmúlt!

jót tett, hogy gyereket mindig arra a cicire tettem, és min. 30 percet lógattam rajta!

hát kb. ezek vannak nálunk!
remélem, hogy mindenki gyógyulóban!
Rizsi, örülök, hogy javul a BCG oltásotok helye, szuper hír!
ja, és
Mecsi, nekünk is van ilyen Tesco-s fürdőjátékunk! nagyon édik szerintem is, bár mi csak kettőt vettünk, de vannak édes kisautók is, ugyanilyen puha anyagból, bár az nem fürdős, de az is 390 Ft-os db áron megy!

szóval király cuccokat lehet kifogni!
Barbi, örülök, hogy kezd visszajönni az étvágyad, meg a kedved, meg minden, de azért figyelj oda, hogy ne rosszabbodjon az állapotod! az ajtódísz pedig nagyon szép! úgy irígykedem azokra, akik ilyen ügyesek!

bezzeg én...

még a só-liszt gyurmát sem csináltam meg Benivel, de ami késik, nem múlik!

csak tudnám, hogy hány tonna anyag kell, ha nem csak két lenyomatot szeretnék gyártani, hanem kb. 12-t...
Luca, a másik honlapon a babamama 8-as csoportban vagyunk!

és úgy inkább a közepéból előbbre. ja, megtaláltam a linket...
http://www.babavilag.com/pictures.php?group=172&pic=23429#23429