Sziasztok mamcik!
én is rég nem voltam, de sajnos nem hagynak a gyerekek! Na meg még mindig tart a nátha, Ábel egész jól kijött belöle, de Áron köhög elég csúnyán, tegnap voltunk dokinéninél, de azt mondta, hogy nincs nagy baj.
Nagyot csodálkozott az orrszívó porszívó leírásán, mikor mondtam neki, hogy mi ilyet használunk és Jéééé, kijön a cucc a gyerek orrából, nem, mint a német gyerekeknek, akiknek folyik hónapokig a trutyi, mert itt még nem találták fel ezt a dolgot.

Naszóval megdícsért, hogy jól csinálom, pár nap múlva biztosan jól lesz Áron is. De azért kicsit ny´ügi, sokat van kézben a nózija miatt.
Irina, sokat gondolok én is Rátok, remélem minden ok´s lesz!!
Az ilyen volt-ilyen lett képek tündériek!!! Olyan jó látni a sok gyönyörü babát, mennyit fejlödtek! Majd én is teszek mindjárt!
Persze a más képek is nagyon jók! Minden baba és mama nagyon szép!!
Era, jó, hogy jöttél, már kezdtem aggódni én is! De akkor ezek szerint csak nincs idöd ránk, irgumburgum!

Tessék azért néha jönni!
Timi, én nem tudtam megnyitni a táblázataidat!
LMóni, mi adataink is okésak! Köszi mégegyszer!!!
Mi is vettünk ilyen buzogányt, de Áron inkább még ledugja a torkán, minthogy rágcsálná, pedig az ujjamat nagyon rágja. Majd belejön ebbe is!
Látom, téma volt/még mindig az a júliusi kismama.
Lányok! Itt úgyis mindenkinek ugyan az a véleménye, ne foglalkozzunk ilyenekkel! Ne húzzuk már le a hangulatot és az energiánkat ilyesmivel! Én nem írok véleményt, mert mindenki maga dönti el, hogy mit tesz a saját élet´vel, hogy a legjobb neki, ezért nem is ítélek el senkit, de véleményem azért nekem is megvan!!! Inkább örüljünk annak, hogy szép és egészséges gyermekeink vannak és, hogy nem vagyunk ilyen helyzetben ( most majdnem írtam valami nagyon csúnyát!! ), de föleg, hogy kicsit több intelligenciával áldott meg minket a Jóisten!
Egyébként asszem a mi topikunk a téma épp!
Na részemröl befejezve!
és akkor a két kép:
1 órásan
most: