na, sül a cukkini

Mindjárt eszek is....
Köszi Andi a lenmag infót, szerecsére nekem sincs gondom "olyan ügyben" de az soha sem baj ha gyakrabban kell, nem?!
Nem értem a védőnődet, miért mondja hogy sok a 11 vagy 12 kiló?!
Engem úgy megdícsért a védőnőm tegnap azt mondta, hogy szerinte semmit nem híztam mióta utoljára találkoztunk. ( 5 hete volt) ami nagyjából így is van, de pár napja, mióta dagad a lábam pikk.pakk 2 kilóval többet mutat a mérleg. Gondolom ezt foghatom a vízre...

Így össszesen most 11 kilóval nyomok többet én is...
Pillangó: azért nem csak maratoni szüléstörténetek vannak....nyugi!

Itt van pl röviden az enyém. Este 8-fél 9 körül hasmenés, kisebb fájásokkal tarkítva, de még ritkán. akkor még nagy Barátok közt rajongó voltam, és mondtam a páromnak, ( aki már indulni is akart a kórházba) hogy ezt még megnézem, ha törik, ha szakad.
Este 10-kor értünk be a kórházba. Méhszáj két ujjnyira nyitva, szülünk..... magzatvíz még sehol. Párommal beöltöztünk, és bementünk az alternatív szülőszobába, én odatelepedtem a bordásfal mellé, és amikor nem volt fájásom, kapaszkodva a bordásfalba, guggolásokat csináltam, ha egy ment egyszerre akkor egyet, ha kettő, akkor kettőt.
Úgy tágultam, mint a huzat.
Viszont a burok csak nem akart repedni, így éjfél körül burokrepesztés, majd még egy kis tágulás... na nekem ez az időszak volt gáz igazán...éjfél után.... ott nem volt se 5 perces, se 2 perces fájás, fájt az folyamatosan.
Blankám végül 3 tolófájásra 0.59-kor született meg. Tádámmmmmm....
Szóval én összesen 3 órát töltöttem a kórházban a vajúdással szüléssel , de ha 8-tól számolom, akkor is 4 óráig volt időm tudatosítani magamban, hogy itt az idő....mindjárt láthatom a babámat...
Bocsi, mégis csak hosszúra sikeredett, de csak azért írtam le, hogy ne aggódj, azért van ilyen szülés is
megyek csajok, mert odaég az ebédem
Sziasztok