A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Millye: chamomillát 15ch-ban is adhatok Marcinak, igaz? Hátha kicsit többet fogunk aludni... :roll:

Zéti hihetetlen aranyos Nagyfiú! Tiszta Apucinak látom!

Olika pedig ennivaló, ahogy alszik! (Marcit is néha úgy megpuszilgatnám, olyan édes, ahogy durmol!) :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

zetibebi: anyud csak nézzen aloést mert én is iszom ezt a kannást, nagyon jo szerintem. csak ajánlani tudom.

millye: milyen bogyo kell tejcsi ügyben? azt hiszem kezd kevesebb lenni.

andus: ügyi zéti is

stelly: csak gyakoroljatok, és ha millye nem tud olyan programot amivel vágni tudsz én tudok segiteni, jobbanmodva a férjem tud.ö ilyenekben nagy zseni

mandarin lassan megfordul hátrol hasra is. ugy nyomja magát, már az oldaláig sikerül. de hasrol hátra megint nem. és képzeljétek megfog dolgokat már néha, nagyon ügyes lett pár nap alatt. ugy elkapja a maci lábát a játsziszönyegen.

megyek csinálok egy gyümilevest, mert nálunk is meleg van ám.
ma már izzadtam is séta közben, na mondjuk dombon felfelé nem nagyon kell eröltetni mert jön az magátol.

Kép
Kép
nicko

Millye, köszi szépen, már le is töltöttem :) telcsim egy SGH-E760, szóval nem valami okos gép, inkább a desktopon bíbelődök vele, aztán a vágott verziót töltöm rá :)

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi-79 igen Chamomillából 15CH-t adhatsz neki! Ha nem a fogzásra adod hanem a nyűglődésre akkor napi 4x adhatod. Ha rám hallgatsz akkor alvás előtt adjál neki (este is az utolsó etetés után) de mindenféleképpen evés előtt vagy után fél órával és meglátod, hogy hatásos lesz!

Nicko tejtermelésre Ricinus Communis 5CH naponta 2-3x5 bogyó vagy Urtica Urens 5CH naponta 2-3x5 bogyó. :wink:

Stelly nagyon szívesen! Először egy kicsit bonyolultnak néz ki de hamar ki lehet rajta igazodni!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi csajok a köszöntéseket!

Julcsi: megkaptam a püt, válaszoltam is... :)

Millye: azt szeretném kérdezni, hogy ha szedem a ricinust az nem lehet, hogy Vendinek lazább lesz tőle a széklete? Mert most pár napja mintha menne a hasa, de nincs többször kaksi, mint szokott, csak híg, és most jutott eszembe, hogy nem lehet a ricinustól neki? Szerinted?

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye, elsőre nem tudtam mit kell csinálni, de pár klikk, és már van perfect day meg unforgiven vágott verzióm :wink: jeee most elég jól elszórakozom vele, csak Adrinak is lassan enni kéne :D

KépKép

KépKép
stelly

Amy81 nincs kizárva, hogy attól megy a pocakja... :shock: bár ez olyan nagy hígítás, hogy nem kéne... :?

Stelly :wink: örülök, hogy sikerült!

Megyek én is etetni...

Kép

Kép

Kép
millye

nicko csini mami: te hogy tudod meginni az aloést??? én a terhesség alatt aloés cuccokat szedtem vitaminnak és nem bírtam meginni, visszajött

stelly: semmiről nem vagytok lemaradva, ügyes Adri baba.

julcsi:
nem irigyellek az éjszakák miatt,nekünk az éjszaka jó, de a nappali alig alvás is megvisel, főleg ebben a melegben. Nem értem az okát. Amióta hazajöttünk Debrecenből azóta nem alszunk délutánonként csak piciket.

amy: miről maradtam már megint le???????? Isten éltessen.

Kép
budabo

Stelly,

Danika sem forog még. Én is gondoltam, hogy gyakorlom vele, de fogalmam sincs hogy kell. Gorgessem egyik oldaláról a másikra? Vagy tegyem oldalra?

Budabo,

Danika sem sokat alszik napközben, ma viszont rengeteget. Holnapra hideg front jön, lehet, hogy az az oka.

Millye,

én a fogfájásomra a Arnica montana 30 ch-t kaptam napi 1x5 golyót.
A chaomillát egyszer adtam DAnikának amikor nagyon fájt a hasa, szerintem használt. AZtán ha jön a fogzás folytatjuk.

Zetivera,

sajnálom nagyon, hogy Zétinek rossz lett a vérképe. :cry:

Amy,

sok boldog születésnapot kívánok!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

ééééééééés ÁTFORDULT!!! :D addig tornyozta a kis popsiját az égbe, míg átgördült az oldalára, aztán a hátára :D nem épp szabványos átfordulás, de elsőre megteszi :D és legalább láttam is :D

Amy, boldog hófordulót Vendinek! :) (atyám, nincs két hét és az én kis csillagocskám is négy hós lesz :shock:)

KépKép

KépKép
stelly

Na úgy látszik, itt tényleg csak panaszkodni kell és összejön minden...

Össze vagyok törve, mert még nem nyertem meg a lottó ötöst és egyébként sincs medencés kertes házam (meló nélkül persze...). Hajhajj de rossz nekem....

No, hátha bejön.... :lol:

ladmon

Sok mindent akartam, de elfáradtam az előbbi sorok leírása után, úgyhogy le is léptem! :D

ladmon

Megjöttem! :) Nagyon jó volt a séta az arborétumba, bár én egy kicsit gondozottabb területre gondoltam, tavaly Zircen voltunk az arborétumba, és hát az gyönyörű volt, ez meg olyan mintha egy sima erdőbe sétáltunk volna! De a lényeg, hogy Bencusnak nagyon bejöttek a fák, végig magyarázott a lomboknak! :lol:

Ladmon, szerintem az Apjukkal akarnak kiszúrni, hogy nehogy pihenhessenek! :)

Millye, a súlygyarapodás nekünk is eléggé lelassult, egyik héten 80 másik héten 70 g! :(

Vince, Zétike, Oli nagyon szépek vagytok! :)

Prevenar: akkor most már értem, hogy miért visított utána annyira Bencus! :shock:

Adrinak gratulálok az átforduláshoz, nagyon ügyi! :lol:
zsu83

Jajdeugyes Adri baba!!!!

Ladmon, megvárom, hogy neked sikerül-e, aztán jövök én is panaszkodni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogi, Monic: nagyon édik vagytok, de Vendi hófordulós köszöntését köszöntem, nekem februárban volt a szülinapom!!! De azért nagyon értékelem!!!

Millye: akkor sztem most pár napig nem szedem, és meglátjuk, hogy mi lesz... magamon nem vettem észre, hogy menne a hasam, Vendinek meg mégis... érdekes...
Popsira ma megkaptuk a negyvenvalahanyadik kenőcsöt a dokitól... Majd kiderül... sztem már több kenőcs, meg krém van a fiókban mint egy dm-ben... :shock: :shock: :(

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ja, és csak halkan súgom meg, hogy az én 4 hónapos fiam még csak az oldalrafordulásig jutott... :shock: AZért remélem nincs vele baj...........

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy, remélem, hogy megoldódik végre Vendinek a piros popsi, már ideje lenne! :?
zsu83

Amy,

bocsi, boldog hófordulót Bencusnak :oops: :lol:
Remélem megoldódik a piros popsi. Esetlen Bioprton lámpázni nem tudjátok? Hátha az is segítene rajta...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

amy: ja Vendinek én is gratuláltam, de anyira szita agyam van, hogy mikor köszönted nem tudtam mit :shock: :oops: bocsesz.

stelly: hurrá Adri babának!!!

monic: azért kicsit aludhatna többet délután,mert az nekem nagyon hiányzik :cry: A hidegnek én nagyon örülök,mert borzalmas ez a meleg.

Kép
budabo

Csináltam még 1 vonalzót, kíváncsi vagyok, h milyen lett. :)

Kép

Kép
gjéti

Íme a fürdőruci...és el lehet dönteni, hogy tetszik vagy nem...én sokat nem fogom Fügire adni :lol: Meg egy kendős és egy játszis.

Kép

Kép
budabo

TÁDÁÁÁÁÁM! Mi is megcsináltuk ma az első, igazi, nem véletlen, szabályos átfordulásunkat!!!! :D

Holnap időjárásváltozás is lesz, szóval remélem, kis időjáráselőrejelző átfordulóművészem ma jobban alszik! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Fügebaba olyan nagylányos a fürdőruciban! :) De ez ajándék, igaz? (Szerintem ilyet nem nagyon vesz az ember magától... :wink:)

Szupi a vonalzó, Gjéti, de azt is írd meg, hogy hogy vagy!

Monic: Amynek Vendije van, Bencus Zsué! :D Majd belejössz szépen, vagyunk egy páran... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: ügyik vagytok! igen ajándékba kapta :oops:

Kép
budabo

És igen, ma már volt 20 perces szopink is!!! :D Hallottatok Ti már ilyet a mi házunk tájáról???
Szóval, szoptatni jó, nem fájó cicivel, vigyorgó, elégedett, gyorsan szopizó Marcipánnal! :D

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Az a fürdőruci iszonyat helyes!!!!!!!!! :):) Hát még aki benne van :)
Gratula a forgóbébikhez, hát az én gyerekem igazi Lukács megincsak, mint a tesói, szarik forogni.... :) majd egyszer, mikor épp letelne a türelmi idő...aztán majd járni fog... Bár ha így folytatja a hízást, akkor lehet azt se,majd toljuk talicskán:):) a kis gombócot :)

alelötyi: hát én nem tudom meginni, fél órát szoktam nézni a pohárba kitöltve, mondhatnám öklendezek meg minden, szóval nem iszom, a gyerekek viszont szeretik, és jó is nekik, alig betegek egész télen, ilyenkor már nem adom nekik, majd aug.ban kezdjük újra...egy isC-vitaminnal. Én a shaket szoktam inni, tejtermelésre is kiválló volt, a nagyon magas fehérjetartalma miatt....csak most kicsit drága, úgyhogy mellőzöm.

na megyek aludni, annyira fárdt lettem, Vinci igen cipeltetős volt ma, semmi alvással....mire elaludt, indulhattunk a nagyokért, és perszehogy felébredt, mikor áttornáztam az autósülésbe :( szóval szép kis nap volt, remélem holnap már lehet pihenni vele :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Éljenek Julcsiék megajó hírei! :)

Hát Bogi, szerintem haláli cuki Füge abban a fürdőruciban!
:D

ladmon

ja és ez egy tanulmány: na ezt hogy fogyasszam le?????????????, itt az összes+20g :( :oops:
Kép
mármint a Vinci alatti hasi részek... Annyira ciki...hát ilyen szép voltam :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi: nagyon szuper hírek jöttek ám a házátok tájékáról! :lol: :lol: de jó, h végre nem fájt a szopi, 20 perc az már Marcinál villámszopi,nem?!!! Na meg a fordulás, ma én is azt hittem,h na igen,majd ma.....de nem sikerült, de nem baj,majd összejön!!

LKVera, már akartam kérdezni,h tényleg 6 vagytok testvérek????? :shock: :shock: ez a mai világba igen ritka.....akit ismerek és ennyien vannak minimum, bár a férjének 8 testvére van,nagyon vallásosak. Hogy fértetek el a keresztelőn???
És 20 g felesleg az semmi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: örülnék annyinak.
Nálunk nem lesz keresztelő, egyik gyerek sincs, majd ők eldöntik,h mi legyen,ha itt lesz az ideje. Soha nem járok templomba.....
:oops: :oops:

Bogi: haláli Fügebaba, nagyon édeke a szerkókban. Elárulnátok,h h csináljátok ezeket a montázsokat???? Nagyon béna vagyok,tudom.

Hel: sztem újra kell regisztrálnod,ennyi lehet....

Várjunk csak mire is panaszkodjam Ladmont követve..... :roll: :roll: vége lehetne már a májusnak..... :lol: :lol: + visszakérném a szuperalvós Bocimat, néhány napja 4kor bekéreckedik az ágyamba, igaz alszunk tovább, de jobb az megszakítás nélkül... :lol: :lol:

És még csak 1x fürödtem,annyira ráérek, holnaptól meg jön a szar idő..... :cry: :cry:

Kép
kaandi

Julcsi: köszi, előbb megnézzük a Corában, Millye írta, h ott is van. Olyan vészesen nem izzadtunk össze, mert a lakásban azért nincs olyan meleg. Gratula Marcinak a gyors evéshez és a forduláshoz!
Millye: köszi az infót!
Andus: gratula a forduláshoz, nagyon helyes kislegény!
Zvera: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsuzsi: köszi, de a popsikenőcsöt nem kérjük. Lénácska jól van így a szuri után? Ma már nem volt nyafimacska?
Adrikának gratula a forduláshoz, de ügyi!
Zsufi: ne aggódj, időben van. Barátnőm kisfia 1 éves, mindent a „nagykönyvi határidő” előtt néhány nappal csinált.

Akkor én is panaszkodok, hátha ez segít: hajnalban 2-kor evés után Alex nem aludt 5-ig. Rágcsálta az öklét és nagyon hangosan cuppogott, majd megunta és csak kézben nem sírt, ott viszont kiröhögött minket. Fél 5-kor újra evett, majd betettem a járókába, bekapcsoltam a zenét és lefeküdtem aludni. Ott nem sírt, dumálgatott, majd 5-kor nyüszizett, h aludna, akkor betettem az ágyába és aludt fél 10-ig. Ja, és még én sem nyertem meg a lottó 5-öst, bár szelvény nélkül kicsit nehéz lesz.
Az én fiam sem gyakorolja a forgást 2-3 napja, (igaz, még csak hátról oldalra és vissza megy) mivel nem tudom lerakni, mei taiban meg nem fog menni. Próbálom nem első nyikkra kivenni-felvenni, de azért ordítani mégse hagyom, csak ha muszáj (pl. épp wc-n vagyok), jajj, de nem könnyű az élet.
kreiszi

Ma úgy látom, hogy forgolódós nap van... ezek a babák chatelnek egymással... a fiam ma először átfordult és annyira boldog lettem! Rájöttem, hogy az ágyunk túl puha neki és belesüpped ezért nem tud rendesen forogni... és lássatok csodát ma a fürdőszobában átfordult.... :D
Ja igen... el is felejtettem.... tegnap délután meggazdagodtam... megjött a TGYÁS... jött a postás és hozott egy cetlit, hogy pénzem van a postán... mondom neki, hogy és miért nem hoztad ki azt mondja mert olyan sok, hogy nem hozhatja ki.... ma gyorsan befizettük a nyaralásra a pénzt... :D :D úgyhogy ma már nem vagyok gazdag :shock: :D

Budabo nem írom, hogy akkor érdemes lemenni Debrecenbe, hogy Füge jól aludjon... de végül is minden jóban van valami rossz és az-az anyósod... mármint a rossz a jó meg, hogy Füge jókat szunyált :D Nagyon édike a fürdőruciban Füge! Nekem a kendős kép tetszik a legjobban!

Monic80 Én az Arnica-t a vérzéses sérülésekre (mert csillapítja a vérzést), horzsolt-szúrt sebre, foghúzás után fájdalomcsillapításra és vérzéscsillapításra szoktam ajánlani. Neked sima fogfájásra is jó volt? Na ezt akkor jó tudni. :wink:

Ladmon akkor én is kívánnék pár dolgot, de csak ha neked összejön... :D

Zsu83 Én akartam írni, hogy ne számíts nagy durranásra az Arborétummal kapcsolatban... na de nem akartam a kedvedet szegni... :D na de azért vannak ott is szép fák meg növények... :roll: talán jobb is, hogy lelassul a növekedésük mert van egy ismerősöm akinek a babája 8 hónapos és 14 kg... :shock: mindene kerek :D El is felejtettem írni, hogy a táblázatban nem töltötted ki Bencus súlyát... tessék pótolni :D

Amy81 aztán nehogy a tejed emiatt kevesebb legyen! De engem is érdekel, hogy Vendinek ettől megy- a pocija... a krém dolgot megértem... de csak úgy működik a dolog, ha kipróbálsz mindent! :wink:

Gjéti jó az új vonalzó! Csak nem Oli is focista lesz? :D

Julcsi-79 na szuper akkor alakultok a szopival a cicivel és az átfordulással!!! :wink: :D végre csupa csupa jó hír!

Lkverus 20 gramm? :shock: én kilókról beszélek magamnál :shock: ha még 20 kg-ot írtál volna azt megérteném :D

Kép

Kép

Kép
millye

Kreiszi na most kíváncsi vagyok, hogy holnap milyen jó hírekkel jössz :D utána én jövök a panaszaimmal :D

Kaandi mármint még csak egyszer fürödtél a medencétekbe? Hát én egyszer sem és azért nem mert nekünk nincs medencénk :D de majd veszünk a babának felfújhatós medencét és betelepedek mellé :D

Kép

Kép

Kép
millye

Gjéti, szuper a vonalzó! :lol:

Bogi, nagyon csini Füge fürdőrucija, holnap reggel megmutatom Bencusnak is a képet! :wink: :lol:
Látom felfedezte Füge is a játszin a tükröt! :D

Julcsi, nagyon ügyes Marci! :lol:
Nagyon ügyik vagytok a szopival is! :)

Millye, hova mentek nyaralni? :wink:
Durva 8 hónaposan 14 kiló! :shock: na még csak az hiányozna, hogy Bencus így meghízzon! :)
Táblázatot holnap pótolom, teljesen kiment a fejemből! :oops:
zsu83

Julcsi,

nem gondoltam, hogy ennyire szita az agyam, legközelebb jegyzetelek. :oops: Mentségemre legyen mondva, hogy számokat látok mostmár mindenhol...

Kép}
monic80

Füge baba cuki a fürdőrucid, nekem is a kendős kép a favorit.
kreiszi

Andi kérdezted hogy kezdődött Zéti csomó-ügye, hát nem tudom...januárban kezdődött, és én akkor két hétig wellnesseztem a terhespatológián, addig nem láttam a gyereket, anyósom mondta hogy van valami a nyakán. Borsónyi csomók voltak neki is, a tarkóján találtam, de azok elmúltak.

Amy A-vitaminos gyógyszertári csodakeveréket próbáltatok? Asszem X. számú kenőcs néven fut. Zétinek volt egy baromi ronda és makacs popsikiütése és az hozta helyre, de villám idő alatt.

Köszi csajok mindenkinek a jó szavakat, mostmár kezdek kilábalni a depiből és előre nézek, holnapra szerez soron kívüli időpontot a házidokim hasi uh-ra. és jövő hét csütörtökön megyünk a hematológiára. Ott is előre vettek minket a vérkép miatt.

Julcsi ügyik vagytok, reméljük Bogyesz megszokja ezt az étkezési sebességet! :D

Millye köszi az újabb bogyó-tippeket! Mostmár kivárom a hema. mit mond, és ha a nagyobbik csomó nem is menthető hátha a másik még az, és akkor azt még talán helyrehozhatom. Egyébként kiműveltem magam a vírusokból, és az ösztöneim azt súgják ennek a nagy csomónak annyi, azért is terjedt át a vírus a másik csomóra mert ezt már szétzabálta... :?

Nah megyek ledöglök. Jó éjt csajok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetivera: nagyon nagyon szorítok, hogy minél előbb túl legyetek ezen az egészen és sok sok kitartást!

Amy: szerintem nincs baj a babáinkkal. Hanna is a legidősebbek közé tartozik, de az átfordulás még neki sem megy. Én már elkezdtem gyakorolni vele és tegnap billent is egy nagyot, de még nem sikerül neki. Én nem izgulok még, mert ez a párom tankönyve szerint is az 5-6. hónapban feladat, úgyhogy még van időnk és nekünk a gyerekorvos is azt mondta, hogy nagyon erős-izmos baba. Másrészt minden gyerek máshogy fejlődik. Pont Nicko írta, hogy a baba már megfordult, de most észlelte csak, hogy már ügyesen megfog dolgokat. Nálunk meg lehet, hogy fordítva van, mert Hanna már hetek óta nagyon ügyesen fog és az átfordulás csak ezután jön... 8)

Tök happy vagyok, mert tegnap végre megvettük a szobabiciklit, amire már hetek óta ácsingóztam. Egy pár hete beszéltem anyummal és mondta, hogy elkezdett szobabiciglizni megint és ebből bevillant, hogy hát persze, hogy ez az ideális megoldás. Lehet télen-nyáron, ha esik, ha fúj és nem kell arra várnom, hogy Apa hazaérjen. Úgyhogy addig nyüstöltem Apát, hogy tegnap megvettük, össze is rakta nekem és még este 9-kor letekertem vele 16 km-ert. Most kellemes izomlázam van és tök jó érzés, hogy végre megdolgoztattam a combom és fenekem, amiből leginkább szeretnék fogyni. :D

Rota: aki kapott már... nem észleltétek, hogy hígabbat kakilt utána a baba? Hanna kb. két hete kapta, de egy hete nagyon híg a széklete. Szerencsére csak egyszer vagy kétszer egy nap, de akkor elég híg és a popóját is kicsípi. :( És nem tudom, hogy a rota vagy valami más... Mit lehetnek neki adni a hasmenése ellen? tea vagy bogyó?

Panna
pandusika

Bogi: annyira csini a fürdőrucitok és persze Füge is! Én is néztem múltkor, de mivel strandra nemnagyon megyünk, nem vettem neki. Inkább kis ujjatlan ruhácskákat és napozókat szereztem be.

Egyébként nagyon hiányzik a Balaton, de annyi tó van itt a környéken stranddal, hogy azért valahogy lehet pótolni. Nagyon szép tiszta a vizük is. És hát itt is elég meleg van, tegnap is 33 fok volt. Úgyhogy ha hétvégén jó idő lesz, megyünk mi is strandolni, persze szigorúan csak délután és árnyékba. Új fürdőruhát mindenképp kell vásárolnom, mert a hasam még mindig elég gáz és nem szeretném mutagotani, úgyhogy valami hiperszexi egyberészes mellett döntöttem. Nem baj, ha nem barnul le a hasam, mert úgysem mutogatom... 8)

Nicko: hát mi egy kicsit messzebb lakunk, de azért jó lenne valamikor valahogy találkozni! :wink: Ti mikor mentek legközelebb haza?
Én lehet hogy egy hónap múlva megint, de most csak kettesben Hancival, mert a párom nem tud ennyi szabit kivenni. Anyuék eljönnek értünk, a párom meg majd visszajön értünk.

Panna
pandusika

Helló Lányok!

Tegnap megírtam a HR-vizsgát, remélem meglesz, majd a hét végére ígérték az eredményt.

ZVera: nagyon drukkolok, hogy Z rendbe jöjjön, addig is megy a +++++++++

Panna: tessék nekünk megmutatni a kis Hanna-babát, már nagyon rég láttuk!!!!!!!

Stelly: pénteken te nem tudsz jönni Julcsiékhoz?

Nem tudjátok, hogy Dina esetleg tud-e jönni a talira? Olyan jó lenne látni őket is!!!

Julcsi: Mi a helyzet Mist-tel és Orsival?

Fügcsi-fürdőszett :lol:

Forgás: úgy látom, hogy a topik legidősebb babái még nem forognak, csak a legfiatalabbak :lol:

Ja, és jövök újra panaszkodni is, ma megint felkelt a törpi 1/2 1-kor éjszaka, hiába tegnap nem panaszkodtam :lol:

Jövök holnap is :lol:

Ja, meg azt akartam kérdezni, hogy van aki Pampers 3-as pelust használ? van egy bontott csomag, és szívesen odaadnám valakinek, mert törpevízmű-Marcikámnak nagyon nem vált be, annyi ruhája meg nincs, hogy minden pelusozásnál átöltöztessem :)

Zsufi

KépKép
zsufi74

És akkor fotók közkívánatra: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 08:05-kor.

Panna
pandusika

ikverus: kösz. talicskán?? ez tetszett. Az aloés shakét én is szerettem, meg méhpempő tablettát, meg omegát szedtem. A lötyitől én is öklendeztem.

ladmon: kösz. Magamtól nem vettem volna ilyet, de jó poén ráadni.

kaandi: ide ért az eső és kicsit lehűlés,én már örültem neki.
A képeket én a jasc paint shop proval szerkesztem, de Millye tud magyarnyelvűt is, én csak az alap dolgokat szoktam, kivágom,kicsinyítem és egy másik üres lapon összerakom. Ha vissza keres is megtalálod de ha Millyét megkérdezed ő is megmondja hogy mi a neve, asszem Nilababának segített.

Julcsi: éjszaka hogy telt?

kreiszi: forgás nálunk is ritkán van. Idáig háromszor volt hogy leraktuk és forgott, egymás után többször. Aztán napokig,hetekig semmi. Köszönjük a dícséretet Alex babától.

millye
:köszi, nekem is a kendős tetszik, megzabálom benne. Hova mentek nyaralni???????? Ügyes Andris is.

zsu: köszi. Igen tetszik neki a tükör, a majmot cibálja, a lábával a zenélőt rugdossa. Ma merre csaviztok?

zetivera: drukk nektek hogy most már csak jó dolgok jöjjenek és Z is hamar rendbe jöjjön.

panna: nekem is a napozó a szimpi, nyáron még ugysem viszem strandra, majd ősszel megyünk elverni az üdülésit, de szeirntem sima uszopelusban nyomjuk majd. Addigra amúgy is kicsi lenne a ruci :lol: már most szűköcske. Balcsiba te fürdetnéd már nyáron?? Oda is készülünk. Rotát mi hétfőn kaptuk, így még nem tudok nyilatkozni.

Kép
budabo

zsufi: akkor milyen pelus jön be nektek?

panna: jó képek!! Fügi a fülét tépi időnként közvetlenül alvás előtt :lol:

Kép
budabo

Amynek és a többieknek megnyugtatásul, az unokatesóm unokája (jó, mi?) 5 hósan fordult át először, most meg már guggolásból egyedül feláll (augusztusban lesz egy éves). Szóval tényleg ráérnek még a babák, és tényleg mindegyik máshogy fejlődik.
Ugyanebbe a rokonságba nemrég született egy Down kóros baba (2 hónapos), és még ugyanaz a súlya mint a születésekor :cry: . Szerencsére itt mindenkinek alapvetően egészséges babája van, és ez a fontos!
Most mindjárt indulunk méretkezni a védőnénihez. Jó lenne, ha már elérnénk a 5,4 kg-ot :roll: (Addig imádkozom, hogy ne kakiljon a picur, az is jelent néhány g-ot :wink: )

Crocus
Kép

Kép
crocus

Az én fiam a szopizáskor szokta mostanában a fülét tépni, eddig a fejecskéjét fogta :?

Crocus
Kép

Kép
crocus

Crocus: hajrá Attila, meglesz az az 5,4 kg!!

Marcika a cicit szokta tépni szopikor, vagy a pólómat. Elég vicces tud lenni :)

Panna: végre képek, nagyon édes Hannácska, milyen kis vigyori!! Remélem, hogy ha legközelebb jöttök, akkor összejön a tali!!

Bogi: Pelusból nekünk a Tesco színes jött be, az összes többiből kijött a pisi elég gyakran, a Huggies volt a második helyezett, de a Pampers nagyon gáz ... Hát ez van, gazdaságos gyerek, még jó, hogy nem kék-fehér csíkos :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

SZiasztok!

Budabo,

nagyon szép a kislányod, a fürdőruci nagyon nőcis. Danika is kapott ajándékba fürdőgatyát de mi is az úszópelusban fogunk strandra járni.

Pandusika,

hajrá szobabicikli! Nekem az elliptikus trénerre fáj a fogam (szó szerint :lol: ), csak nem tudom ha megkapnám hova tudnám itthon felállítani. Pedig a mozgás nagoyn rámférne már, esküszöm a kórházból kijövet jobban néztem ki mint most. A szoptatás során nagyon elkényelmesedtem.

Crosus,

az én babám sem forog még. Tegnap kaptam egy fejlődési tábálatot, asszerint nem kell kétségbe esni, mert Danika a 3. és 4. hós dolgokat is műveli már.

ZSufi,

tessék ma panaszkodni hátha megint nyugodt éjszaka követi. :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Julcsi: gartula az átforduláshoz! nagyon ügyes Marcibogyesz, már alig várom, hogy lássam!!! :D :D Annyira jó hallani, hogy alakultok szopi ügyben!!! Ügyesek vagytok!!!

Jó lenne, ha egyszer már végre én írhatnám, hogy javul a popsink :cry: :cry: :cry:

Panna, Crocus: igazatok van, nem aggódom én sem, majd biztos elkezd forogni, ha itt az ideje.... Egyébként olyan 3 hónaposan már vagy 2-3 alkalommal is átfordult, asszem írtam is, de azóta nem... viszont az oldalára nagyon szeret feküdni.

Millye: hát remélem nem csökken a tejcsi így sem, de majd meglátjuk. Egyenlőre még nem tudom, hogy a ricinus okozta-e a hasmenést...

Zvera: ezt a kenőcsöt még nem hallottam. Bármelyik patikában lehet kapni?

Nico: a tölgyfakéreg kivonat az egy olaj? Nem tudom hogy keressem, még nem hallottam róla.

Julcsi: mintha Te is említettél volna még valami tippet....

Bogi: nagyon édesen áll Fügének a fürdőruci! Annyira csajos :D!!!

Na, jelentem, mi hivatalosan elhagytuk az álometetést... Ma fél 9től 5ig aludt egy nyikk nélkül. Aztán most megint alszik...
mostanában kezd beállni, hogy 4 óránként eszik... ez azért olyan jó!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: köszönjük. Ügyik vagytok! Már csak a popsival kell vmit kezdeni. :cry:

monic: köszi. szerintem is egyszerűbb az úszópelussal

zsufi: nekünk a Libero jónak tűnik, ritkán pisil ki belőle. A tescos dolgokat szeretem, de nekünk pont az nincs a közelben, minden más van. :cry:

crocus:
viccesek ahogy tépik a fülüket. Hétvégén nekem Füge az ujjacskáját beleakasztotta a karika fülbevalómba, pedig pici karika és kipróbátla le tudja-e tépni a fülem :oops:

Kép
budabo

Bogi, szerintem cuki Füge a fürdőruciban, csak hát ehhez ugye kéne az a fránya medence :lol:

Julcsi, hajrá vigyorgó gyorsan szopizó Marcipán és nemfájós cici!!! :D

Zsufi, háááát a péntek nálunk mindig necces, mert babamaszi van délelőtt, ami eléggé felborítja az egész napirendünket, és van, hogy Adri utána pótolja a délelőtt szokásos nagyalvást, akkor meg nem szívesen zavarom meg még egyszer. Szóval meglátom, hogy alakul a nap, és lehet, hogy benézek egy kicsit, de nem ígérek semmit.

KépKép

KépKép
stelly

Zsu83,Budabo "csak" a Balatonra megyünk nyaralni. Egyszer június végén és egyszer augusztusban... már előre parázok pici babával nyaralni menni... szerintem nem lesz egyszerű... gondolom a férjem és a lányom jól érzi majd magát én meg nem biztos mert nem tudom, hogy a fiam hogy viseli az idegen környezetet... :shock: Én idén nagyon szívesen kihagytam volna a nyaralást...

Zetibebi azért kíváncsi vagyok, hogy ha ezt egy vírus csinálta akkor melyik lehet az... én először valamilyen gyulladásra gondoltam a szervezetében... :?

Kaandi Én XNVIEW-el szoktam a képeket kicsinyíteni innen le tudod tölteni:
http://tatus.hu/download.php?view.1745.XnView%201.90.2
vagy innen is:
http://freeprogram.p8.hu/?download_view ... .4_(magyar)

Amy81lassan tényleg drogériát nyithatsz a sok krémből :D de remélem valamelyik jó lesz... a ricinusra kíváncsi vagyok! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Amy kenőcs: amelyik gyógyszertárban vettük ott "X. számú kenőcs" néven fut, bőrgyógyász írta fel, egyébként filléres dolog. Meg akartuk venni egy másik gyógyszertárban és ott azt mondták nem létezik X. számú, csak VII- ig léteznek a gyógyszertári kenőcsök :shock: ez egy olyan kisvárosban történt ahol összesen 3 gyógyszertár van... :D De egyébként ha úgy megkérdezed, hogy volna-e A-vitaminos gyógyszertári kenőcs biztos megmondják van-e. Z feneke nagyon durva volt, mintha belenyomtam volna a vasalót, rendesen mintha égési seb lett volna és nagyon hamar meggyógyította.

Bogi a fürdőruha nekem is bejön :D Mi egy kezeslábas egybe-fürdőruhát kaptunk :shock: sosem fogom ráadni :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: