Hú Helga, nem semmi bünti...
Ladmon nagyon ügyesek vagytok!

Olyan jó érzés hallani a sikersztorit!
Nicko hű micsoda pofik!

Te is tök jól nézel ám ki!
Zsufi ügyi vagy, drukkolok hogy minél több minden sikerüljön
Vincivigyor de édi

recept mentve
Zsuzsi szuper az oltás! Van valami tényleg abban, hogy a prevenar fáj mert Olivér is a három hósat észre sem vette hogy megkapta, a prevenarnál meg akkorát ugrott szegény, utána volt egy kis visítás is, de szerencsére ahogy elidult a kocsi a feneke alatt elaludt. Biztos más a tűje...
Zétivel az van, hogy kértünk beutalót a hematológiára, kértem időpontot, először jún 16-ra adtak, mondtam hogy "c c c", úgyhogy adtak jövő hét csütre mivel sürgős a szar vérkép miatt. Megyünk hasi uh-ra is, arra augusztus 5re tudtak volna adni, de azt mondta az uh-s néni hogy kérjem meg a háziorvost hogy kérje meg a hematológust hogy kérjen soron kívüli időpontot

Úgyhogy azt még ma délután lezsírozom, és remélem már a hematológushoz úgy megyünk hogy visszük az uh leletet. Szeretném pörgetni a dolgot, legyünk túl rajta.
Nem csak homóval kísérleteztünk, antibiotikummal kezdtük, egyik sem használt. Utána mentem a homódokihoz hogy ne tegyem tönkre a gyerek gyomrát-máját-veséjt-immunrendszerét a további antibogyókkal. Nagyon de nagyon dühös vagyok 1. magamra, 2. a házidokira, 3. a régi gyerekdokira (nála is jártunk, ő is látta Zétit még márciusban) 4. a homódokira azért mert csak most jutott el vérvételre, ezt már jóval hamarabb meg lehetett volna csinálni és akkor még talán célzott gyógyszerrel kezelhető lett volna.
A házidoki nem emlegette a műtétet, a homódoki viszont meg van rémülve, azt mondta nem lehet tovább bohóckodni a homeopátiával (ilyet mondott!!!), szakorvos kell és szerinte a műtét is kell. De az utolsó szó úgyis a hematológusé.
Nem tudom milyen egy ilyen műtét, de ha sor kerül rá nagyon-nagyon remélem hogy ambulánsan megcsinálják és nem kell egyet sem ott aludni, úgy van ahogy Helga mondja, minket jobban megvisel mint őket. Januárban akkor kezdődtek a komoly gondok a terhességgel mikor ott maradtam Zvel a kórházban...hát csajok azoknak a heteknek a felét sem meséltem még el...már így utólag mindegy, szerencsére jól végződött és nem lett kora Oli.
Ma én is az egygyerekes anyukák életét élem, Zétit elvitte anyósom. Van itthon hidegkaja meg krumplileves, a fürdőszobát tegnap bánatomban kitakarítottam úgyhogy ma délután döglök, úgy döntöttem. Oli bubukál úgyhogy kiművelem magam a vírusokból. A házi és a homós doki szerint is vírus van a háttérben.

az ébredés első mozzanata: nyújtózás

második mozzanat: a terep felmérése (kb azt gondolhatja hogy "ki vagy te és mit akarsz?"