A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Julcsi: Hát akkor minden klassz! Ha már éjszaka megcsinálja, nappal is nemsokára megfogja az tuti! :)

Andus: Egyetértek: Dévény fun! Mi ott tartunk, hogy azt mondta a gyt., hogy ha így halad, kihagyhatunk egy pár hetet, mert nem akarja, hogy szaladjon fél évesen...:D
Szóval, ha ügyesen forog, akkor lehet, hogy csak a következő mozgásfejlődési szakasznál kell újra járni! Királyság!

Helga: aztaaa... Mi 60-as táblánál 87-tel... Húú, akkor még örülhetek, hogy ennyivel megúsztuk!

Zetivera:
Szegény Zéti!! Mondtak is valami konkrétat, vagy csak, hogy ki kell venni?

ladmon

Jó reggelt!

Andus:
Az aztán nem semmi!!! :shock: És Zéti az egyik legfiatalabb! Azta.

Helga, huhh, Te is könyvelsz? Hányan is vagytok összesen? :)

ZetiVera: Sajnálom Zétit, de biztosan ez a legjobb megoldás.

Tali: Javaslom, hogy találkozzunk 9-fél 10 körül már. Két okból: akkor még nincs meleg és szinte senki nincs kint, tudunk jó helyet találni. Van olyan, akinek ez nagyon korán van mert messziről jön vagy a Baba sokáig alszik? (Mondjuk ők csatlakozhatnak később, azzal sincs semmi gond) Vam olyan, akinek szöksége lenne a számomra? (A közös táblázatban bent van egyébként.)

Mai éjjel mérlege: egy három órás egybenalvás!!! :) (Ennek én már örülök mostanság...)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kép Kép Kép
egy kis mandarin

Kép
Kép
nicko

Jó reggelt!

Na képzeljétek, tegnap itt panaszkodtam, hogy Marcika hányszor kel fel éjjelente, erre a tegnapi éjszakát végigaludta 1/2 9-től reggel 5-ig! Hurrá, éljen!!! Azt hiszem ezentúl minden nap jövök panaszkodni, hátha akkor minden éjszakánk ilyen szupi lesz!!! :lol:

Tali: nekem jó a 9-fél 10.

ZetiVera: ebben a félévben 7 tanegységem volt, 2-ből kaptam megajánlott jegyet, a többi 5-ből kell vizsgázni, mert azokból sajna nincs megajánlott jegy. Hát, majd meglátjuk, hogy mennyi sikerül :wink: Ma lesz a HR, hát ... Nem tanultam agyon magam :?

Zétinek megy a drukk +++++++

A mi Marcink még mindig nem fordul semerre, szerintetek nem gáz? Néhány nap, és 4 hónapos lesz ...

Zsufi

KépKép
zsufi74

Na sziasztok!
...és igen :D , végre oltás! Ennyire szurinak még nem örültem. :roll: És 4530 volt a védönéninél a súly, itthon mondjuk 4590, de mindegy, így is elég volt. Prevenárit is kapott, az utazás miatt ragaszkodott hozzá a doktornő, ám legyen! Az sokkal jobban fájt, extra visítás kísérte, nem tudott utána megnyugodni, szopizni sem akart, csak visítani vég nélkül, hohy őt most milyen sérelem érte. Olyan kis édeske volt! Sajnáltam nagyon. Kapott ott a védőnénitől rögtön egy felére faragott kúpot, aztán mentünk Édesapa elé az állomásra, aztán együtt haza. Délután meg É rátelepedett a gépre, 10-kor végre felállt, de addigra nekem meg erőm nem volt, szóval csk most tudtam.

Most várom a védőnénit, 11-re jön, drágám már regelizett, már játszizott, már énekeltünk, most szopizza az ujjacskát, és pihenget a szőnyegen. Hagyom így egy kicsit, fél 11-kor tízóraizik, aztán jöhet Rózsa (a védőnéni, megmutizza a babamasszázs ökölszorításra vonatkozó fejezeteit :wink: )

Kreiszi, a popsikrém is érdekel?

Ladmon, én a mi folyékony szappanunkat használom fürcsikor, hajmosásra is jó (annyira finom, érzékeny bőrűeknek jó, hogy sok érzékeny kezű háziasszony csak ilyennel tud mosogatni :lol: :wink: ). Popsikrémet meg nagyon ritkán használunk, a mosható pelushoz nem kell.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Amy, tegnap megérkeztek a pöttyök :D köszönöm szépen!

Kaandi, nekünk nincs semmilyen állatunk, de a szomszéd hülye macskái (3 van neki) hozzánk járnak sz@rni, meg egyik nap itt keféltek a kertünkben. Szóval megértem a dühödet, én már ha meglátom az egyik macskát, visítva robogok ki, hogy takarodjon. Most még csak engem idegesít, de nem szeretnék jövőre arra menni ki a kertbe, hogy Adri épp a macskakakit kóstolgatja...

ZVera, szegény kis Zétibébi! Puszilgasd meg a nevemben a kis huncut lurkót! Remélem, hamar túllesztek ezen a negatív-szérián!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
És ahhoz, hogy kivegyék, altatni fogják, vagy érzéstelenítik? És bent kell maradnia éjszakára? És nem lehet megúszni valahogy, hogy kivegyék? Mármint eddig "csak" homeósat kapott rá, nem? Nem lehet más bogyót még próbálni előbb? Vagy hogyan lesz? Uhh bocs, hogy ennyi kérdéssel traktállak.....

Zsuzsi, kíváncsi vagyok, nektek mit mutat a védőnéni az ökölbeszorításra, majd írd le légyszi! Mi olyat csinálunk, hogy a kis tenyere aljától az ujjak végéig mindegyik ujjat végignyomkodom, meg vissza.

KépKép

KépKép
stelly

helga: köszi, a férjem szereti a rövid hajat, így ismert meg.
azt meg megszokta hogy 3-4 évenként rámjön a hajvágási mánia.
A büntetést sajnálom, de ahogy Ladmonnak is írtam a renőrség
sokat nem tehet, a törvény fix összeget határozott meg.

nicko: jó képek!!

julcsi: csak jobbak lesznek az éjszakák. talival kapcsolatban
nem nagyon ismerem a Margitszigetet, légyszi írd le hogy hol
találom a találka helyet, ha később érnék oda.

zsufi: nem gáz. Képzeld az uncsim lánya mindjárt egy éves
és pár hét leforgása alatt tanult megy ülni, felállni,és
pár lépést megtenni. Marci ha egyszer elkezd forogni le sem
bírod állítani. Mi sem forgunk annyira, hébe-hóba csak.

gerendai zsu:hurrá szuri!!

Kép
budabo

Ja, csajok nekünk van felesleges babaolajunk, hintőpor, meg egy Johnsons fürdető. Ha valaki használ, szóljon, mert akkor elviszem szívesen a talira.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Mandarin milyen komoly nagyfiú már :D

Éljen a lábonszúrt Lénácska!! Remélem azért hamar megnyugodott a szuri után!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Julcsi: Végül küldtél püt? nem kaptam...
Egyébként most már tuti, hogy megyünk pénteken, ha áll még az ajánlat... :wink: :D
Nagyon ügyi Marcibogyesz!!! Vendi még csak az oldalára fordul, de azt már nagyon szépen teszi. Sztem lassan majd nálunk is elkezdődik a forgolódás...

Kutya téma: hát nem egyszerű, az biztos.... Mi minden délután sétálunk a kutyákkal, vagy babakocsival, vagy kenguruval. Néznek is az emberek, mint egy ufo-t... Természetesen negyed annyi időm sincs rájuk, mint eddig, és a türelmem sem a régi velük. sajnálom is őket emiatt, de most mindenben Vendel az első. Egyébként nagyon édesen viselik, ha pl teregetek és Vendi kinn van velem a hordozóban, akkor mindig odafekszenek a közelében, ha az ölemben van Vendi, akkor meg úgy forognak, hogy lássák a babát. Vendi is most kezdi észrevenni őket, jókat mosolyog nekik. Egyébként nálunk is tilos a puszizás, max a lábiját szagizták még meg eddig. Nem egyszerű, de mivel nekünk feltehetőleg mindig lesz kutyánk, ezért meg kell szokniuk egymást.

Nico: Mandarin gyönyörű!!!

Zsuzsi: nagyon ügyi volt Lénácska, jó, hogy túl vagytok a szurin.

Zvera: sajnálom a Zéti nyirokcsomós ügyét... Nagyon szorítottam, hogy rendbe jöjjön.... Remélem hamar túl lesztek rajta, mégha műteni is kell...

Vendi ma töltötte be a 4 hónapot. Hihetetlen...

Az éjszaka nem volt álometetés, így aludt fél 5ig fél 9től. Ez elég jó... lehet, hogy végképp leteszek az éjszakai etetésről....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: boldog hó fordulót!

Kép
budabo

Amy: sok puszit küldök Vendinek a hónapfordulóhoz!!! Na majd pénteken jól megnézem magamnak a kis 4 hósodat!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Bogi, Zsufi: nagyon köszönjük!!!!
Végül is Marcikának is már csak pár nap... :D
Már nagyon várom, hogy találkozzunk!!! :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

jo volt tegnap a csavi, vettem gatyit, 42est, talán akkor nem is vok olyan dundi ha találtam még magamra:-)

kutyus téma: nekünk is bennt van a kis 35kg-os példány, de engem nem zavar mert egy kis dilis, jokedvü kutyi.
nyilván én sem nyulkálok a szájában, mindig kezet mosok ha megsimogattam, de nem adnám semmi pénzért senkinek. azért lett mert igy
akartam, ö hozzánk tartozik mindörökre.

panna: azért kérdeztem mert megyünk vmikor németbe, nagynénim stuttgart közelében lakik.

amy: tölgyfakéreg kivonat. nálunk a gyogyszertárban lehet venni.

zsufi: utolag is nagyon boldog szülinapot

zetibebi: drukkolok znek

a képek nagyon szépségesek

bocsi akinek n reagálok de tudjátok keresztelö a hétvégén és kéne takaritan

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Ma Bencus negyed 7-kor kukorékolt a reggeli 8 fél 9 helyett! :?
Először csak beszélgetett az állatkáinak, gondoltuk visszaalszik, hát nem! :?

Zétivera, sajnálom hogy ki kell venni Zétinek a csomókat! :(
Nagyon helyesek a fiúk! :)

Bogi, ma megyünk az Alcsútdobozi Arborétumba, mert múltkor elmaradt! :) Nemsokára indulunk!
Örülök, hogy nem lázasodott be Füge! :)

Tali, nekem megfelel az időpont!

Nicko, nagyon helyes Mandarin! :lol:

Amy, Boldog Hófordulót Vendinek! :lol:
Zsuzsi, sok-sok puszit küldünk Léna combikáira!
zsu83

zsu: de jó nektek! Biztos Bencus érezte hogy megint csavizni mentek és azért kelt korán,hogy minnél korábban indulhassatok :wink:

Kép
budabo

Amy: Most ment a privi, bocs... :oops:
BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Zsuzsi: Örlük végre az oltásnak!

Bogi: Annak is, hogy Füge jól viselte!

Mandarin nagy kedvencem, gyönyörű!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsuzsi: Jajdeboldog vagyok! :) Amúgy érdekes, amit írtál (Prevenár-fájdalom), mert megmagyarázza, hogy miért üvöltött Esztike is annyira a 2 hós oltásnál, míg a mostaninál meg szinte alig.

Mandarin annyira jó, ő is olyan kiskirály stílusban nyomja! :D

Zsu
: Ne aggódj, nálunk ugyanez a felállás. Csak annyiban szebb, hogy amióta nem kell fél 7-kor kelnem, mert apa szabadságon van és 8-ig simán durmolhatna az egész család, ő csakazértis fél 7-re időzíti magát! Mondtam neki tegnap, hogy ez szemtelenség tőle, de a szemembe röhögött... :D

Amy: Hűha, 4 hónap, az már szép kor!! Éljensoká'!

Délután én is bejelentkezek fodrászhoz, mert ez már nem állapot!!

ladmon

julcsi: köszi

ladmon: szép legyél!

Kép
budabo

Zsu83 valószinű, hogy Bencus akkor a joghurtot nem bírja... :? valamelyik nap a fiam minden evés után betrottyantott... de nem ettem tejterméket... csak palacsintát meg gulyáslevest... :shock: Ma meg az Alcsútdobozi Arborétumba mentek... de jó nektek! Tessék képet csinálni!

Budabo Feljebb ment Füge láza? Adtál neki valamit? :roll: a rokonoktól kapott fürdőruhát Füge?

Kreiszi puzzle szőnyeget lehet kapni a Cora-ban is. :roll:

Zetibebi nagyon sajnálom, hogy nem lett jó a vérképe Zétinek! Azt is, hogy a homeós orvos nem tudott semmi változást elérni... Melyik eredménye lett rossz? :? Gondolom most már nem nagyon akarsz vele "kísérletezni".... mikor viszitek műtétre? :? Oli és Zéti nagyon aranyos!

Zsufi74 Akkor panaszkodj minél többet és Marcika alszik mint a bunda :D

Nicko Mandarin is igazi nagyfiú már! :D

Gerendai Zsuzsi örülök, hogy túl vagytok az oltáson! Nálunk is volt egy kicsi sírás a prevenar után... a másikat meg sem érezte. :shock:

Julcsi találkozó engem is érdekelne, hogy pontosan hol találkoznánk a Margitszigeten mert elég nagy... :?

Amy81 Boldog hófordulót! Mennyire szalad az idő... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Most ment el a védőnéni. Megmutizta a masszírt. Stelly, nagyjából úgy, ahogy írtad is, a tenyere tövétől a huvelykujjtól kezdve végighúzni minden ujjon, aztán ez a kézfejen is, csak vissza nem kell, annyi a különbség a te leírásod között. tehát csak az ujjacskák vége felé.
Meg a szemecskétt mondta nekem is, higy a jobb kicsit befelé néz, de ennek több oka lehet: 1, széles az orrnyerge, és távol vannak egymástól a szemei, így lehet, hogy az orrnyereg néha a látóterébe kerül. 2, mivel a szemizmok még nem olyan fejlettek, a fókuszálás még nem megy automatikusan, így keresgélni kell az élességet. Ettől az erőlködéstől is lehet :D

Köszi mindenkinek a kedves szavakat a szuri után, meg a combipuszit, már nyoma sincs a tegnapi nyűginek, de tegnap bizony, mint Kriszi, én is mei-taiban lógattam magamon délután, mert a gyümileves nem akart megától megfőni, Léna meg nyafimacska volt. :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

millye: igen :wink: Konfirmálással egyben tartottuk a szülinapomat is, és Füge is kapott csomó ajándékot, csörgőket, előkét, bodykat, napozót,...és a fürdőrucit. Le fogom fényképezni, mert nagyon "cuki" :lol: Boszikám fogra nem tudsz vmit??? Van egy gyökérkezelt fogam és ha nem vigyázok és sokat vagyok erősen huzatban, de főleg légkondiban akkor elkezd fájdogálni, és idáig pár nap alatt mindig abba hagyta, de jó lenne vmi homeos cucc rá. Ha esetleg van ötelt.

gerendai zsu: reméljük ma jobb napja lesz Lénának.

Kép
budabo

Sziasztok,

csak jelentkezek, hogy még "élek" megpróbálok ma nagyon belehúzni a melóba, hogy végre kész legyek és akkor 1000-rel jövök majd hozzátok.

Mindenkinek puszi, nem olvastam vissza majd holnap megteszem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Budabo Boldog születésnapot! Mikor van pontosan? :shock: :D Lüktet, pulzál és erősen fáj? Gondolom be is van gyulladva a fogad... akkor Belladonna 9 CH napi 3-4x5 bogyó. ha a fogínyed fájna akkor Hypericum Perforatum 15CH 2x5 bogyó (ez nagyon jó még baleseti sérüléseknél is a férjemnek ezt adtam amikor összetörte a teherautót) (meg magát)

Kép

Kép

Kép
millye

Voltunk ma a védőnőnél... a fiam súlya kicsit megállt... :? 6870 gramm 66 cm... úgyhogy 3 hét alatt csak 300 grammot híztunk :oops: biztos a meleg is befolyásolja... de azt írta a védőnő a papírjára, hogy jól fejlett gondozott baba... és megcsinálta a 3 hónapos felmérést is. :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: elvileg nincs begyulladva hanem érzékeny a huzatra,légkondira. Nyugi a szülinapomon felköszöntöttél, még hó elején volt csak eltoltuk idáig :lol:

Kép
budabo

Budabo mivel hideg váltja ki és szerinted nem gyulladás és érzékeny a fogad ezért ACONITUM NAPELLUS 15 CH 3-5x5 bogyó. Milyen fogkrémet használsz? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Üdv!

Sajtos süti recept:
40 dkg liszt,
30 dkg margarin,
3dl tejföl,
só , ezeket összegyúrni, és 2 órára hidegre tenni pihenni.
ezután kiszaggatni pogiszaggatóval, és tejfölös tojássárgával megkenni, sütni.
krém:
4 toj. sárga
2 dl tej
2 kk.liszt, ezeket felfőzni sűrűre.
10 dkg vajat habosra, a kihült krémet bele, és még 20dkg reszelt sajtot, sót.

a végén a pogokat a krémmel összeragasztani, és reszelt sajtba forgatni :) és aztán mind megenni!!!!!!!!!! :):)

így nyomulunk a babakocsiban:
KépKép
ilyen vagány szerkónk van, de sajnos nagy a pocak, szorírt a gatya :):):
KépKép
és akkor eszünk:( annyira nem jött be az első pár kanál alma-barack)
KépKép
és vigyorgunk:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

millye: homeos fogkrémet. Elvileg ez a fog gyökérkezelt,tömött. Volt már ilyen máskos is, akkor mondta a fogdoki hogy a légkonditól lehet és azóta meg is figyeltem hogy attól volt. Csak ha elvileg jól gyökérkezelt akkor mitől fáj?? Együtt lehet többet is?

Kép
budabo

ikverus: jó képek és köszi a receptet!!!

Kép
budabo

Budabo elvileg ha a fog jól van gyökérkezelve akkor ne szabadna, hogy fájjon... ezért gondoltam valami gyulladásra... mindenesetre szedd az ACONITUM NAPELLUS 15 CH 3-5x5 bogyó-t... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: köszke, már üzenek is a férjemnek, de hozatokmind a hármat :oops:

Kép
budabo

Sziasztok!
Zétinek mégsem véletlen volt az esti fordulás, este letettem aludni, szokás szerint oldalt, másfél óra múlva én is mentem, és hason szuszókált :lol:
Ma már háromszor megfordult, ahogy leteszem a kiságyba, rögtön nyomul, és fordul hasra.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyi :lol:

Köszi mindenkinek a gratulációkat !
Amy, boldog hófordulót!
Vera, az tényleg egész nagy pukli. Szávának borsó nagyságúak vannak, és keresgélni kell, hogy kitapintsam, ultrahangon nézték még.
Szerettem volna vérvételre vinni, de rettentően fél, és egy 8 éves gyerekkel így már nem könnyű, nem foghatom le, hogy de azért is...

Millye, tudsz valami homeós gyógyit erre, hogy visszahúzódjanak a nyirokcsomói?

Felvesztek a farmerosok klúbjába? Hétvégén Zéti is abban nyomta, ma meg kistigrisesben, megmutizom nektek, hátha valamelyik lányka szeme megakad végre rajtunk is, milyen dolog már, hogy 12 hetesen neki még nincs menyasszonya? :lol:

Kép

Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus:nekünk jöhet mind a két szerkóban!! vagány. Sajnálom Szávát hogy fél a vérvételtől. És mégegyszer hurrá Zétinek.

Kép
budabo

tali: nekem is jó az időpont...mível mindenhol szünet lesz itt Gödön, így a nagyfiam is kénytelen velem jönni...szerintem imádni fogják! Egy kis kirándulás :) Szóval ha nem gond, én a nagyokkal érkezem, és kocsival megyünk, és így sajnos senkit nem tok vinni magammal, és bizti meglépünk hamarabb, mert vinnem kell őket körbejárni a szigetet :) de mehetünk minden! Remélem jól fognak viselkedni a dágáim :) Valaki nem hozna esetleg társaságot nekik?
Vinci végre egy órás hiszti után elalukált :) mehetek ebédelni :):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Andus70 Én Zetibebinek is írtam, hogy próbálja meg a körömvirágot krémben és homeósban is. Homeósban Calendula Officinalis a neve. A másik a KALIUM IODATUM a nyirokcsomók, mirigyek bántalmaira van.
RHUS TOXICODENDRON ha fájdalmas nyaki nyirokcsomó duzzanata van, CALCIUM FLUORICUM ha a mirigyek kemények. A PHYTOLACCA elsősorban a mirigyekre ható szer (Állkapocsszöglet alatti nyirokcsomó-megnagyobbodásra van) CALCIUM SULPHURICUM ha puha tapintatú mirigyduzzanata van. Meg kell találnod azt az alkati szert ami a legjobban hasonlít a fiadéhoz mert amint látod többfajta szer van és csak akkor hatásos ha sikerül kiválasztani a fiad duzzanatához a legjobban hasonlító szert.
Zéti is nagyon nagy baba már! Annyira helyes, hogy tetszeni fog a csajoknak! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Andus70 :oops: bocsánat nem a kisfiad hanem a kislányod tüneteihez kell megtalálni a megfelelő szert... mert a kislányodnak van duzzadt mirigye...

Kép

Kép

Kép
millye

Millye köszi szépen!!!! Első körben megpróbáljuk a körömvirágot Szávánál, és meglátjuk.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus70 igazán nincs mit! Remélem lemegy a duzzanat! Majd írd meg, hogy lett-e változás! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Hú Helga, nem semmi bünti... :shock:

Ladmon nagyon ügyesek vagytok! :D Olyan jó érzés hallani a sikersztorit!

Nicko hű micsoda pofik! :D Te is tök jól nézel ám ki!

Zsufi ügyi vagy, drukkolok hogy minél több minden sikerüljön :wink:

Vincivigyor de édi :D recept mentve :wink:

Zsuzsi szuper az oltás! Van valami tényleg abban, hogy a prevenar fáj mert Olivér is a három hósat észre sem vette hogy megkapta, a prevenarnál meg akkorát ugrott szegény, utána volt egy kis visítás is, de szerencsére ahogy elidult a kocsi a feneke alatt elaludt. Biztos más a tűje... :?

Zétivel az van, hogy kértünk beutalót a hematológiára, kértem időpontot, először jún 16-ra adtak, mondtam hogy "c c c", úgyhogy adtak jövő hét csütre mivel sürgős a szar vérkép miatt. Megyünk hasi uh-ra is, arra augusztus 5re tudtak volna adni, de azt mondta az uh-s néni hogy kérjem meg a háziorvost hogy kérje meg a hematológust hogy kérjen soron kívüli időpontot :lol: Úgyhogy azt még ma délután lezsírozom, és remélem már a hematológushoz úgy megyünk hogy visszük az uh leletet. Szeretném pörgetni a dolgot, legyünk túl rajta.
Nem csak homóval kísérleteztünk, antibiotikummal kezdtük, egyik sem használt. Utána mentem a homódokihoz hogy ne tegyem tönkre a gyerek gyomrát-máját-veséjt-immunrendszerét a további antibogyókkal. Nagyon de nagyon dühös vagyok 1. magamra, 2. a házidokira, 3. a régi gyerekdokira (nála is jártunk, ő is látta Zétit még márciusban) 4. a homódokira azért mert csak most jutott el vérvételre, ezt már jóval hamarabb meg lehetett volna csinálni és akkor még talán célzott gyógyszerrel kezelhető lett volna.
A házidoki nem emlegette a műtétet, a homódoki viszont meg van rémülve, azt mondta nem lehet tovább bohóckodni a homeopátiával (ilyet mondott!!!), szakorvos kell és szerinte a műtét is kell. De az utolsó szó úgyis a hematológusé.
Nem tudom milyen egy ilyen műtét, de ha sor kerül rá nagyon-nagyon remélem hogy ambulánsan megcsinálják és nem kell egyet sem ott aludni, úgy van ahogy Helga mondja, minket jobban megvisel mint őket. Januárban akkor kezdődtek a komoly gondok a terhességgel mikor ott maradtam Zvel a kórházban...hát csajok azoknak a heteknek a felét sem meséltem még el...már így utólag mindegy, szerencsére jól végződött és nem lett kora Oli.

Ma én is az egygyerekes anyukák életét élem, Zétit elvitte anyósom. Van itthon hidegkaja meg krumplileves, a fürdőszobát tegnap bánatomban kitakarítottam úgyhogy ma délután döglök, úgy döntöttem. Oli bubukál úgyhogy kiművelem magam a vírusokból. A házi és a homós doki szerint is vírus van a háttérben.

Kép az ébredés első mozzanata: nyújtózás

Kép második mozzanat: a terep felmérése (kb azt gondolhatja hogy "ki vagy te és mit akarsz?" :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

De édes a másik Olivér is! :D
Zétény is nagyon szép baba, és Vince is! Csodálatosak!!! :D

ZVera Zétijének pedig minden jót kívánunk mi is! :)

Vendinek meg boldog hófordulót! :D

Lányok, van valakinek cseresznyés süti receptje :?: :?: :?:
És egy jó kis hókifli recept? Nekem is volt, de fogalmam sincs h hol van... :roll:

Kép

Kép
gjéti

Kicsi Zéti nagyon hasonlít Szávára, nem? Borzasztó csinos :D

Millye a körömvirágot elkezdtem nyomatni neki, egyenlőre tea formájában mivel egész nap és éjjel is többször teát követel, alig eszik, a teás üveg meg egész nap a szájában lóg. Szinte nem is látni az üvege nélkül. Biztos a vírusa miatt ilyen szomjas. Ez nem csak most van a melegben, már rég így van, télen is vedelt. Úgyhogy a tea nekünk nagyon testhezálló. Meg vettem sima C-vitaminos pezsgőtablettát, az nagyon tetszik neki ahogy pezseg, szívesen issza.
Anya azt mondta néz neki valami immunerősítőt az aloés barátnőjénél, még azt megpróbálom. A homeós bogyókat amiket a homódoki adott még a múlt héten abbahagytam mérgemben. Hát Millye, átfutott az agyamon hogy a tieiddel kellett volna kezdeni...dehát ki gondolta? Egyébként amiket Szávának írtál azoknak a bogyókak a nevei hasonlítanak a homódoki által adottakra, úgyhogy lehet hogy mégis van közük a nyirokcsomóhoz, csak épp nem a nekünk megfelelő kombinációt adta. Sosem fog kiderülni. Nem érdekel, csak legyünk már utána. Ha ennek vége keresek egy rendes és lelkiismeretes gyerekorvost és végignézetem mind a kettő tetőtől talpig, elegem van a félmegoldásokból. Nah témát lezártam, nincs több nyivák. De a tapasztalatom talán jól jöhet másnak is hogy elkerülje az ilyesmit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye, ezúttal nem homeós, hanem IT-kérdéssel zaklatlak (vicces amúgy, hogy az emberek, és a gépek gyógyításához is értesz, a terminátor is jöhetne hozzád, bármi baja van :wink:): tudsz olyan programot, amivel mp3-at tudok vágni? Telefonomra rég tervezem, hogy állítok be normális csengőhangokat, de ugye a zeneszámok általában nem a kedvenc részemmel kezdődnek :D

KépKép

KépKép
stelly

Gjéti a cseresznyés süti engem is érdekel, nálunk is van sok, nem fog elfogyni.

Julcsi veled vagyok, kitartás, tudom micsoda boldogság az mikor már három órát alszik egyben! Tuti lesz valami új produkciója Bogyesznak és arra edz :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly ezen akkorát röhögtem!!! :lol: Millye a terminátor-doki!!! :D Mik eszedbe nem jutnak! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi nem a tű miatt sírnak jobban a babák hanem azért mert a prevenar csíp... :shock: :( egyébként a prevenarnak sokkal kisebb a tűje... én is azt hittem, hogy ezt sem fogja megérezni... de mondta a doktornő, hogy biztos sírni fog mert csíp... :( volt is egy kicsi sírás. :( de édesen nyújtizik Oli! Hatalmas baba ő is! :wink: Jajj nagyon sajnálom ezt az egész dolgot ezzel a nyirokcsomóval... remélem minden gyorsan megy és hamar túl lesztek rajta... ezek után azt mondom valóban nincs értelme kísérletezgetni.... az egész nem ér annyit, hogy Zének bármi baja legyen. Én azért szorítok, hogy mégse kelljen megműteni... mert még a hematológus véleményét nem hallottad... mondjuk a homeós orvos is jó fej..., hogy nincs értelme homeóval bohóckodni... miért nem küldte el hamarabb vérvételre mielőtt kísérletezik rajta és csinál még egy csomót... :evil:

Kép

Kép

Kép
millye

hello megint, azért megint, mert már küldtem kb 2 órája egy hosszabb hsz, úgy látszik elszállt..... :twisted:

már azt sem tudom,h mit írtam. :shock:

ami eszembe jut, h Vera hogy kezdődött Zétinél a csomó? Először kisebb volt? Erikemnek is van a jobb nyakán,már írtam korábban, az egyik kb borsónyi, és mintha mozgatható lenne, a másik meg még kisebb!. A dokit többször is kérdeztem,azt mondta szte semmi gond vele, nézzem, h ne legyen nagyobb,az a lényeg. Szerinted???
Azt hiszem hasonló a helyzet,mint Szávánál. Őt sem tudnám sztem vérvételre vinni még....... :cry: De lehet, h igaza van a dokinak és semmi gond.

Kép
kaandi

Andus, a farmeros képen Zéti nagyon hasonlít szerintem Szávára! :) szép legényke :) és nagyon ügyes is :)

komolyan mostmár mi is aktívan fogjuk gyakorolni a fordulást, lassan tényleg szinte csak Adri marad, aki nem forgolódik még :( azért én minden nap megdicsérem, hogy milyen ügyes kislány, a kezecskéket egyre tudatosabban mozgatja :) és bővül a szókincsünk is :lol:

ZVera, ez nem nyivák, teljesen érthető, hogy ha valami gáz van a gyerekeiddel, akkor ezen agyalsz. Remélem, a hematológus tud majd valami biztatót mondani!

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Igen megtisztelő főleg a terminátoros rész... :D Az MP3 Stream Editor 3.2.1.1248 magyar nyelvű mp3 zenéket tudsz vele vágni. Regisztráció nélkül 5 percesre tudod max. (mondjuk ez az MPEG-re vonatkozik) vágni de szerintem ez elegendő. Milyen telefonod van? Mert vannak telefonra való programok is... innen tudod letölteni:
http://thor.hu/?download_view85_21226_M ... 48_(magyar)

Zetibebi Hasonlít a homeó dokiéhoz, de nem ugyanazok a szerek. Itt már egy tünet, hogy sok folyadékot iszik viszont sovány mert keveset eszik... immunerősítő van homeósban is. Én az Echinacea 5CH-t szedem. De van még a Vincetoxicum D30 de ez az utóbbi felnőtteknek való hígítás amit írtam!!! Mint már Andusnak írtam a RHUS TOXICODENDRON ha fájdalmas nyaki nyirokcsomó duzzanata van és a tünetekben írja, hogy szomjúságérzés, nyugtalanság, de Zétinek nem biztos, hogy fáj a mirigye... Az ARUM TRIPHYLLUM ha étvágytalan, kedvetlen, sovány, fejfájós a gyermek, jellegzetes a száj szárazsága.... De mint már írtam... én nem kísérleteznék ezek csak ötletek... először mondja meg a hematológus a véleményét... :?

Kép

Kép

Kép
millye

ZetiVera: Egyetértek Stellyvel, persze, hogy aggódsz a Kisfiad miatt!!! A legfontosabb az, hogy Ők jól legyenek :!: Remélem megtalálják hamarosan a legjobb megoldást, még ha a műtét is az, és utána minden rendbejön. Az pedig mindenképpen jó ötlet, hogy keresel egy alapos gyerekorvost. Szükség van rá, főleg két Picúrral.
Együttérzésed köszönöm, a helyzet az, hogy egész jól bírom... :) (ma :roll: ) Ma egyszer-kétszer véletlenül átfordult, remélem rendszer lesz belőle, és megnyugszunk mind. Délelőtt is nagyon rosszul aludt, állandóan felriadt, van valami baja az én Drágámnak, mert normális esetben álomgyerek, fantasztikusan higgadt egy Kispasi.

Stelly: Adrika nincs semmiről lemaradva, az biztos! Nagyon jól fejlett, édes Kisbaba, ezt saját szememmel láthattam. :wink: Neki a kúszás fog nagyon hamar menni szerintem, annyira ügyes mozdulatokat tett. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: