Nahátakkormost:
Viranka
Bálintnak is boldog hófordulót. Azt hiszem, Ő itt a születési súlybajnok! Nagyon édesek vagytok a képeken.
Dettyk
Gyönyörűek a gyerekeid. Majd ha kisfiam lesz, olyan típusút szeretnék, mint Bence! A kis poncsó ennivaló! Imádom az ilyen csajos cuccokat!
Nektarin
Jól írta Horcsog, enni fogják Robeszt a lányok!
Sense
Úszás: mi a
www.babauszas.hu oldalon található módszerrel ésusziba megyünk, bár gyakorlatilag sikerült a lakhelyünktől legtávolabb eső pontot megtalálni a babasportra
A déditek nem semmi

Én örülök, ha az unokáim születését megérem
Haj: hát persze, hogy kopaszodunk, idegesít is, hogy Linda szájából halásom a saját haját... Úgy néz ki, szőke jön ki a régi alatt és a szeme színe zöld lesz, ami nekem a legjobban tetszik!
Pampers: mi szeretjük, Apánál a Libero nem vált be (nagy pelenkaszakértő!)

Most ki akarom próbálni a DM-es pelenkát, mert minden babatermékük bejött eddig.
Fotó: holnap keresek egyet szemből Lindáról
Móni
A hideg futkosott a hátamon a soraidat olvasva, látom "megjavítottad" az anyós szerkezetét. Rendzsresen olajozd, ha kell!
Regi
Én is szétpuszilgatom Linda fejét. Soxor mondom is: lekopik a bőre tőlem....
Videót megpróbálok majd feltenni, keddre ígérem...
Horcsog
Ildike igazi szép kislány, asszem, ezt már többször írtam...
Anitja
Köszi, hogy írtad az Öreghalászt, ott olyan jó epernapok, meg libanapok, stb. szokott lenni, de még soha nem jártam ott, pedig Újpesten lakunk
És tényleg nagyon klasszul néztek ki a fotókon!
(Kis filozofálgatás: mondani szokás, h a várandós nők megszépülnek. Én azt vettem észre itt atopikban, ha lehet, mindenki még egy fokkal szebb, mióta mama lett... Annyi boldogságot ad egy bébi, hogy magam sem gondoltam volna... Mi pl Apjukkal rengeteget vigyorgunk Linda arckifejezésein, húzásain, pedig előtte sem volt siralmas életünk)
Irina
Nálunk sem kell rendszert keresni...Talán csak a 10-11 óra körüli és a
valamikori délutáni alvás fix, enni pedig 2,5-3 óránként szokott, de a mennyiség! - hát az igen változó
Nekem legjobban az Ádis képeken a kisfiad ökle tetszik! Olyan "határozott"
Timi26
Sinal forever!!! Mondanom sem kell, a párodnak klassz a hangja. Mondom én, hogy ebből VIP-páholy lesz hamarosan
Becka
A minitalit hová tervezted?
Körözött személyek
Amona
Era
Jelentkezzetek! Irtó kiváncsi vagyok a félévesünkre és a 4 hós Bogira!