A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Rengeteget írtatok, komoly teljesítmény egyáltalán visszaolvani.

Budabo,

a Tescoban szoktam venni Danika sapkáit, kalapjait, nagyon nagy a választék és elfogadható áron, a minőségre sem tudok panaszkodni.
Igazából így kellene állni a kalapnak, csak amikor aludt nem törődtem a beállítással ( a képen apukám kezében van egy repülőnapon):

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Á igen, és Crocust hagytam még ki.... (ennyit a számítógép agyamról.... :) )

Zsu: Jajszegény! Akkor gondolom az elvonási tünetek már jelentkeztek!! :D

Stelly: Én tudom, hogy hétvégén ritkán szoktál jelentkezni...
Adribaba is hamar rájött, mi a jó!!:D

Zsufi:
Boooldooog Szülinapoot! (Tudod, tudod: énekelve!! :D)

Zsuzsi:
lerágom a 10 körmömet, úgy izgulok!!! :lol:

Monic:
Danika cuki nagyon! (Én megőrülök, amikor a lyányom azt a "fejembelefúrom" alvást csinálja! Mindig ellenőrizgetem, vesz-e levegőt)

Az a kérdésem, hogy ha forralok és hűtök le vizet, beteszem a hűtőbe, akkor az meddig jó ott a gyerkőcinek? Egy napig?

ladmon

Kaandi,

egy Shih-tzunk van őt Smiley-nak hívják és egy Yorkshire Terrierünk, ő pedig Maya. Mindkettőt azért kaptam mert sehogy sem sikerült a baba, úgyhogy ők nálunk amolyan gyerekpótlékok.

Kép

Kép

Zsufi,

boldog születésnapot!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zetibebi Akkor itt lenne az ideje, hogy megnézzétek a Margitszigetet... biztos Zéti is élvezné na meg Oli is csajozhatna... te meg beszélgetnél :D

Monic80 én is sapit vadászok mert egyszerűen nem kapok normálisat... de most adtál egy ötletet... :D nagyon helyes Danika! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Jajdenyikhaj vagyok!!
Zsufi:
Édes nagyon a Marcigyerkőc is! (És igen, a nyálcsík húzása nálunk is jellemző!)

Na remélem most már minden elintéztem itt!!

Megyek, mert ugyebár apa itthon, a fürdőszobában dugulás (éljen a földszinti lakás), szóval jön a dugeszelhárító, addig meg tejet kell termelem...
(Vagyis lábamat az asztalra fel és söröcske betölt... 8) )

ladmon

Pandusika,

rendesen elgondolkodtam a fogorvosos sztorin. Ugyanis nekem is fáj a fogam, be van gyulladva, voltam is fogdokinál, megröntgenezték de mivel nem szuvas a doki mondta, hogy várjunk hogy elmúlik-.e a fájdalom, mert ha nem csak akkor gyökérkezeli. És hát a fájdalom nem múlt el és írtam ma reggel, hogy az egyik fülemre süket lettem. És pont azon az oldalon ahol a fájós fog van. Lehet, hogy nálam is van összefüggés. Azt hiszem délután felhívom a dokimat, hogy mostmár eleget vártunk, essen neki a fogamnak.

Ladmon.

elolvastam, hogy a babavízre az van írva, hogy a bontott palack hűtőben tárolva 2 napig felhasználható. Gondolom a forralt vízre ugyanez igaz.

Kép}
monic80

Zsufi Boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
millye

stelly: áááááááááááá meló, nem tudom mi lesz még, alakul ahogy alakul. Én soha nem vertem az asztal, hogy diplomám van léptessenek elő, nálunk civil fősulival nem olyan egyszerű..mindegy valami lesz.Nagyon jó a kép! Cola,nasi egyetértek, legyen gyümi és viz, vagy tea.

zsufi: oksa!

millye: ezek a dokik...ma az oltás előtt kijön a védőnő és aszongya nekem szóval akkor anyatejes az Iringó és kevés pótlást kap. Na erre kicsit már ingerültem mondtam hogy Éva másfél hónapja magyarázom neked hogy kevés a tej. ááááááááááá

monic: én is néztem neki ott, de nagyok voltak..

Kép
budabo

Bogi: te ez a védőnő teljesen nem normális,nem??? :lol: :lol: :lol: küld már el a francba!!! :lol: :lol:
Monic: andus kérdezte a kutyust, de azért örülök,h válaszoltál!!! :lol: :lol: :lol:
Én ott tartok a kutyákkal (lehet,h megutáltok) :roll: , hogy elegem van belőlük,sajna. Épp most anyázok a szomszéd kis macskáján, mert kb akkora, hogy mi a franc baja van egyfolytában vakkantgat, fel alá rohangál és ugat közbe. A mienkről nem is beszélve, ő legalább csak akkor ugat,ha kell. Ennyi jó pontja van legalább nálam. SZóval bernáthegyi és ráadásul én vettem, de megbántam, pedig nagyon édike volt, anno..... most meg egy batár bazi nagy kutya, elfoglaja az egész kert elejét. MIndenhol érzem a szagát, pedig a párom gondozza rendesen (én persze hozzá sem érek inkább), az egész kert eleje tele van a hülye szőrével, a kakit nem győzi összeszedni, ha mennék el fekszik tovább a járdán, nem fogad szót nekem, tudja,h majdnem utálom......a legszívesebben elajándékoznám,de nem engedik, kapnék érte. Jön valaki megáll a barom a kapuban,az istenért nem megy arrébb, tiszta ciki olyan hülye, bezzeg a férjemnek szinte rögtön szót fogad. Jönnek mennek az emberek az utcán és mindenki megáll, jól megnézi, jajj de aranyos stb..... én meg a fenébe kívánom magam mikor megvettem......

ELNÉZÉST MINDENKITŐL, annyira rég kikívánkozott belőlem, ne haragudjatok, tudom, h nem vagyok normális, de nem bírom elviselni. Macskákat meg még inkább nem bírom,lakásban meg pláne nem.....Pedig régen volt még perzsa cicám is, ahogy Danival terhes lettem nem bírtam hozzá érni, elajándékoztam,aztán a kutyák következtek......

Ugorjatok át, ha uncsi bocsika

Kép
kaandi

Budabo ennek a nőnek tényleg szita agya van... de nem is azzal van gond ha valakink nem jó a memóriája mert ha így van akkor miért nem írja fel a baba kartonjára és akkor nm kellene 100 szor elismételned a dolgokat... :? egyébként a mi dokinőnk betéve tudja a lányom összes ügyes bajos dolgát... még olyat is amire én már nem is emlékszem... a védőnő meg mindent feljegyzetel a kartonra és amikor időre megyünk már elő van véve a karton és nincs hülye felesleges kérdés...

Kaandi kutya ügy... teljesen megértelek... nálunk amióta a fiam megszületett én nem nagyon nyúlkálok a kutyákhoz. Imádom őket, de nekem a fiam fontosabb... bocsi, de ez van... :oops: :roll: Pedig régen rengeteget foglalkoztam velük, de most ez háttérbe szorult... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:45-kor.
Vendég

Sziasztok!

Végre-végre itt vagyok! :lol: Húúúúúúúúúúú, ez a net nagyon kiakasztott ma! :twisted: Már kész elvonási tüneteim voltak! :)
Ráadásul Apa mondta is reggel, hogy már csak a mai nap dolygozik, úgyhogy hajrá babanet, mert holnap már nem tudok annyit jönni!
Na fel is hívtam, hogy itt duzzogok a net miatt! :?

Bogi szupik a képek! Nagyon jó a frizud, nagyon csini vagy :lol: , nem is vagy kövér!
Fügének itt is küldjük a sok-sok gyógypuszit!!!!!!!!!!
Sajnálom a barátnődet nagyon! :cry:

Verus, nagyon jók a keresztelős képek! :)

Panna, de jó hogy újra itt vagy,örülök, hogy jól éreztétek magatokat itthon, és hogy ilyen tartalmasan töltöttétek az időt! :lol:

Danika, és Marcik, kész férfiak! :lol:

Zsufi, nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! :lol:

Amy, Apa biztos tanult a leckéből! :wink:

Millye, ok megbeszéljük, és akkor mehetünk együtt is a vadasparkba a fiúkkal! :wink:

Ladmon, nagyon jót nevettem az összefoglalódon! De az én esetembe ráfaragtál, mert a nettel küzdöttem! :evil:

Eszter, tuti a sörös kép! :lol:
zsu83

Kaandi,

Egy bernáthegyit én akkor sem tudnék elviselni ha nem lenne kisbaba a háznál. Én egy ekkora kutyában a hatalmas kaki rakásokat látom amiket a kertben termel.

Az tény, hogy én sem simogatom a kutyákat mióta Danika megvan csak nagyon ritkán.
Hiába vannak a lakásban Danikával is csak annyit érintkeznek, hogy néha megengedjük nekik, hogy megszagolják a lábát. Viszont ha sír a szobájában és a bébiőr nincs bekapcsolva akkor már szaladnak is és leülnek a kiságy elé, így tudom, hogy mennem kell.
Továbbá ha Danika kint alszik a babkocsiban akkor odafekszenek a kocsi kerekéhez és őrzik.

Kép}
monic80

kaandi:megértelek,nekünk két játszótéri mix van, házőrzésük nulla, ha közeledsz feléjük hátra vágják magukat,hogy a hasukat lehessen vakargatni...

kaandi,millye: nyugdíjas védőnő, de ténleg idegesítő, hogy 5 napja beszéltünk és most megint ezzel fogad, ráadásul annyira nem nagy a falucskánk, hogy ne tudjon megjegyezni ennyi gyereket

zsu: kösz, Fügcsi elaludt a teraszon,remélem nem lesz láz és nemlesz nyüszi. Megyek is kihasználom és nézek vmi sorozatot és eldőlök..........

ma a játszin megint dobta magát hasról hátra, le tudtam videózni is és nagyon akarná hátról hasra is, a lábával megis van, meg a popsija is, csak nem jön rá a hogy a kezét hova tegye :lol: majd idővel az is fog menni. Ja és tegnap a méhecskés,hüthetős, hú de szuper rágókájával kétszer tök erőből szemen verte magát :shock: majd megtanulja hogy ne tegye..remélem

Kép
budabo

kaandi: látod milyen hülye vagyok!!!! a megértelekhez még hozzá tartozik hogy amikor pocakos lettem és azóta is vhogy nem bírok velük játszani, nem akarom megfogni őket. lehet ciki vagyok, de ez van. A macskákat meg eddig sem igen bírtam és főleg lakásban állatot nem :oops:

Kép
budabo

Bogi, szerintem csak aluszékonyabb lesz Füge a szuritól!
Bence is nagy nehezen elaludt, most még kéne vasalnom, közbe én is tv-zek egy kicsit! :)
Nagyon ügyes Füge! :lol:
zsu83

Budabo,

Danika is sokat aludt a 3 hós szuri után. Aztán este 37,8 volt a hője, adtam neki nurofent, attól lement. Aztán másnap is hőemelkedése volt de a kedve nem romlott el egyáltalán. Mondjuk mi a kötelezőt + Prevenárt kaptuk egyszerre.
A Rotát a következő hónapban kezdjük.

Kép}
monic80

Zsufi boldog születésnapot kívánok!!! :D

Köszi lányok a sok törődést. :)
A kövi lépés a szívem vizsgálata lesz, de még nem tudom, h mit
fognak csinálni... (kardiológia már megvolt)
A méhem most elvileg úgy-ahogy rendben van, bár néha nagyon tud fájni... :? Amíg nem rosszabbodik, addig nem nyúlnak hozzá.

Annyira édesek ezek a kis babók!!! Tök furi néha, h nemrég
még egymásnak mutogattuk az ultrahangos képeket, tippeltünk
h kinek lesz kisfia, kinek kislánya. :)

Kép

Kép
gjéti

gjéti: reméljük minden rendben lesz

monic,zsu: aluszékonyabb??? hát Füge nem, 45 percet aludt csak
hője még normális

Kép
budabo

elkiabáltam...kezd neki felmenni, igaz még csak 37.6..hátha nem lesz. Lehet hogy adok neki homeost

Kép
budabo

Vasalás kipipálva! :D

Gjéti, megy neked a sok pozitív energia, hogy minden ok legyen! :)

Bogi, remélem nem megy feljebb Füge hője! :?
zsu83

Monic, én kérdeztem :lol: Helyesek a kuttyok.
Nekünk egy kis pincsi keverék van a lakásban.
Hogy fokozzam a kutyás témát... nekünk két nagy van kint, és a kicsi meg a lakásban. Nem rajongok érte, hogy bent van, néha idegesít engem is, hogy jön-megy, de nem tudom kirakni, mert nem lenne neki biztonságos.
Azt nem is meséltem, 2 hete este 10-kor rohantam vele az állatorvoshoz, mert megevett egy gumilabdát, Száva totál kiborult, hogy meghal a kiskutyája. Doki jól meghánytatta, kijöttek a darabok, jól van szerencsére azóta is.
Mióta megvan Zéti én is kevesebbet kutyázok, a nagyokkal nem sétálgatok meg nem játszom annyit, a párom viszi ki őket.
Lilit is megsimizem, játszom vele, persze mindig kezet mosok, ha hozzányúlok, vagy a cuccaihoz.
Szerintem egy egészséges kutyától nem fog a gyerek semmit elkapni, persze én sem hagyom, hogy puszilgassa a gyereket a kutya, bár egyszer megtörtént. Amíg bementem kezet mosni, a Lili összepuszilgatta Zétit.
Különben sok kutyás ismerősöm van, és olyan is van köztük, akinél szoros kontaktusban van a kutya meg a gyerek, és sosincs semmi baja a gyerkőcnek, sokkal kevesebbet beteg, mint Száva.

Volt egy hatalmas dogunk is, Száva mellette nőtt fel, imádták egymást. Már tettem be róluk képet. A mostani két nagy is jóóó nagy testű, menhelyes az egyik, a másik befogadott, félholtra verve találtuk.
Én nagyon szeretem őket, sosem tudnék megvállni egyiktől sem.

Amy, te, hogy vagy a kuttyokkal?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.05.25 16:20-kor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Millye: a kullancscsípés sajna bepirosodott... :( kérdeztem a párom, hogy nem kéne.... erre ő közbevágott, hogy orvoshoz menni? "Folyamatosan ott vagyok, sok ilyet látok amikor az ambulancián ügyelek"... szóval ő tudja, de ha a héten is piros lesz, akkor elcibálom háziorvoshoz antibiotikumért. Állítólag ha vmi baja volt a kullancsnak, akkor 1-2 hét múlva látható a csípés helyén. Szóval mostantól van para, legalábbis nálam, mert őt nemnagyon izgatja. :(

Lányok, az anyajegyekkel és a napozással mindenki nagyon vigyázzon! Elképesztően veszélyes..... na jó, nekem ez az egyik parám. Én már két éve egyáltalán nem is napozok, az utcán is inkább árnyékban megyek, ha van.

Monic: hát egy fogprobléma biztos, hogy elég kellemetlen panaszokat tud okozni. A röntgenen nekem sem látszódott semmi, de azt mondta a doki, hogy a bölcsességfogam mögött a fog és az így közötti területet ki kell tisztítani, mert oda nem érek el fogkefével és begyűlik sokminden, ami krónikus gyulladáshoz vezethet. Valószínű, hogy ez volt a baj, mert miután megtisztította fájt 1-2 napig, de ez ugyanolyan fájdalom volt, mint amire eddig is panaszkodtam, tehát ez volt a ludas.

Panna
pandusika

Monic: és én anno szájsebészeten és fül-orr-gégészeten is voltam, még hallásvizsgálatra is elküldtek, de nem találtak semmit, ezért is terelődött a fogamra a gyanú.

Panna
pandusika

zsu: ügyi vagy. Hozzánk beestek váratlan vendégek, lenn ülünk a kertben csak feljöttem Füginek kaját csinálni. Lenn hüvibb van és Füge sem tűnik olyan melegnek.

Kép
budabo

Tegnap lemértük Bencust, egy hét alatt csak 70g-ot szedett fel magára, egy héttel ezelőtt 80-at! De nem parázok, van elegendő pisis-kakis pelus! :roll:

Meg van egy dolog amit észrevettem Bencusnál, ha joghurtot, pudingot eszek, akkor neki másnap folyékonyabb a kakija! Már múltkor észrevettem, aztán kipróbáltam hogy egy hétig nem ettem joghurtot, akkor minden ok volt, tegnap ettem, és ma megint hígabbat kakilt! :? Sajtot mindennap ettem, attól nem volt semmi gond!
zsu83

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:46-kor.
Vendég

Babanyul teljesen egyetértek veled kutya ügyben... esetleg amikor már nagyobbak lesznek talán változik ez a para dolog... :?

Zsu83 mi volt a gond a nettel? Ok. ha a férjem is itthon lesz akkor mehetünk együtt a vadasparkba :D én is kivasaltam már... :D

Budabo ha nyugdíjas akkor meg maradjon otthon és hagyja, hogy a fiatalok is tudjanak dolgozni ha már ilyen szita az agya :evil: de az sincs kizárva , hogy direkt csinálja, hogy idegesítsen ezzel a szoptatási témával... :? mire jön Füge a találkozóra addigra beszerez egy két monoklit magának ettől a méhecskés rágókától... :shock: majd a védőnő azt hiszi, hogy veritek :D +++++++ Fügének, hogy ne legyen láza! Belladonnát adhattál volna neki oltás után. Egyébként következő oltásnál én adok majd a fiamnak homeóst még oltás előtt...

Gjéti jobbulást neked! ++++++++++++ :roll:

Pandusika Figyeld a csípés helyét. Az agyhártyagyulladás tünetei: 2-3 nap lappangás után megfázásszerű tünetek, magas láz, fejfájás, gerincfájás, kötött tarkó.

Az ennél sokkal gykoribb Lyme-kór:A csípés helye bepirosodik és szép lassan tenyérnyi méretűre nő, miközben a közepe kivilágosodik (kokárdás lesz), ez gyerekeknél akár a teljes testfelületre is kiterjedhet, 2 hét alatt általában eltűnnek ezek a foltok ekkor a kórokozó megkezdi a tevékenységét bent. Hosszútávon ízületi gyulladás, szívizomgyulladás, bénulás is lehet az eredménye.

Kép

Kép

Kép
millye

Andus,

nekem a gyerekorvos mondta, hogy nemrég volt egy konferencián ahol a gyerek és a kutya volt a téma. Ott mondták, hogy együtt kell felnőnie az állattal ha már van állat a háznál, mert a gyereknek is jót tesz ha hozzászokika szervezete az állathoz illetve a kutya sem lesz depressziós ha nincs háttérbe szorítva az új családtag miatt.
Danika arcát eddig csak az anyósom kutyájának sikerült megnyalnia, amiatt haragudtam.
Különben ha a játszószőnyegen játszik Danika akkor sem mennek oda hozzá, csak odafekszenek kb 1 méterre tőle.

Budabo,

lehet, hogy ez a meleg is közrejátszik, hogy Fügének magasabb a hője.

Pandusika,

nekem elöl van a fájós fog, majd kiderül, hogy csak töméscsere lesz vagy gyökérkezelni kell-e. :roll:

Kép}
monic80

Gabi, akkor biztos van valami a dologba! Majd felhívom a védőnőt, megkérdezem! :roll:

Millye, nem nálunk volt gond, hanem a kp-ba valami kábellel, és ezt egy fél nap alatt javították ki! :evil:
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:43-kor.
Vendég

babanyul: én gyűjtöm a liberos vonalkódot, de te miért nem?

zsu:: mi amikor napi ötször 170-et ettünk híztunk 130-at egy hét alatt, most alig ettünk és szerda óta máig hízott 200-at :shock: :shock: Furi babák...

monic: remélem igazad lesz

millye:akartam adni neki este fürcsi előtt, de elfelejtettem olvasztani :oops:

Kép
budabo

Gabi: Sajnálom, hogy a szopi már nem megy. Viszont ha az öledbe veszed, cumisüveg a szájacskájába és jól átöleled, a szmeébe nézel, az majdnem ugyanolyan... Próbáltam, nekünk tetszett, amikor a cicifájdalom miatt fejtem a jobb cicit. Másképp is megélhetitek a közelséget! :D

Zsu: Már régebben szerettem volna, hogy a Te férjed egy angyal, ha megkívánod a hekket, visz a Velencei-tóra. Nem semmi! :D

Kaandi: Nagoyn jólestek ám a szavaid Marcimat illetően! :oops:

Zsuzsi: Oltás????

Péntekről írok privit, Zsuzsi, Zsufi, Amy!

Bogyesz ma rájött, hogy jó hasonfeküdni, nagyon magasra emelte magát, aztán szinte kúszott előre és először repkedett a lábaival és a kezeivel. :) Nagyon remélem, hogy lassan megtanul átfordulni, gyakorolni fogja rendszeresen és akkor talán már jobban is fogunk aludni. Szerintem most azért is olyan nyugtalan, mert nagy fejlődés előtt áll.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

mi ez a pangás?skyp-oltok?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:43-kor.
Vendég

Zsufi: Boldog szülinapot kívánunk! Marcika éééédes!
Zsuzsi: mivel senki nem kérte, én elfogadnám a fürdető krémet. Tücsökringató jól hangzik. Most akkor megkapta Lénácska az oltást?
Julcsi: Marcibogyesz olyan komoly nagyfiús. Megkérdezhetem, hol vettétek a puzzle szőnyeget? Ilyen mintájút még nem láttam, és jobban tetszik, mint a számos.
Panna: Apának drukk, h ne legyen gond.
Ladmon összefoglalója csúcs!
Bogi: ++++++Fügének, h ne legyen lázas!
Na, engem is utolért a hajhullás :cry:
Alex ma szinte egész nap mei taiban volt csak csendben, ha letettem torka szakadtából ordított. Lehet, front van :twisted:
Talin mellém nem állhat senki, kizárólag elém, h eltakarjatok :lol: .
Monic: Danika is nagyon ari, helyes a kalapja
kreiszi

Jajmár Zsuzsi, most kétségek közt hagysz éjszakára??
Valószínű, mert már megyek is aludni...

Amúgy azt akartam kérdezni, hogy ha mit használsz a felajánlott krémek helyett?
Mondjuk én meg vagyok elégedve a gyógyszertári cuccokkal, csak kíváncsi vagyok.

Julcsi
: A fordulás és a nyugodt alvás... Addig örülj, amíg nem fordul meg...
Napközbeni alváskor előforduló tevékenység: megébred, nyüffent kettőt visszaalszik. Eddig rendben is volt, most viszont, ha nagyon vergődik, akkor képes hanyattvágni magát, és úgy aztán nem alszik vissza... Jipijjé forgás!! :D
De lehet, hogy Marcibogyesz tényleg megfejlődik egyet az elkövetkezendő időkben!

Najóicc!

ladmon

babanyul: szerintem a vonalkód is kell hozzá, de nem tom, még csak gyűjtöm. Azt sem tudom mennyi ér vmit :oops:

kreiszi: köszönjük a +++++, remélem nem lesz gond éjjel sem.
Képzeljétek Füge kapott fürdőruhát. :shock: .majd lefényképezem és megmutatom

Kép
budabo

ladmon: mi használunk gabis esti fürdető, olyan jó illata van.

Kép
budabo

Hahaha Ladmon, pont az a vicces, hogy álmában megfordul már, és arra ébred fel, hogy beleütközik az ágy oldalába. :wink: Nappal ezt nem tudja reprodukálni. Rejtélyes gyerek. :D Abban reménykedem naivan, hogyha nappal is megindul, nyugodtabb lesz éjszaka. Persze amíg élünk, remélünk. :wink:

Kreiszi: És így egész nap összeizzadtatok Alex-szel? :shock: Mondjuk tejcsicsinálásra jó, a la Zsuzsi. Bár úgy emlékszem, ezzel Neked nincs problémád. :wink:
Puzzle szőnyeg ajándék, de megkérdezhetem. Feltehetően Mórról származik és tudok majd Neked hozatni, ha gondolod. :)

Gabi: Nem, eddig nem szeretett hason lenni, de ma rájött az ízére, hogy tudott erőteljesebben mozgolódni. :) Szoni rendes éjszakát mindig végigalvós Baba?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó éjt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, remélem jól fog telni az éjszakátok, nem lesz láza Fügének!
Fürdőruha, na kíváncsi vagyok, biztos nagyon tuti! :lol:
Mi is Gabi fürdetőt használunk már! :wink:

Julcsi, átadom a férjemnek a dícséretet! :)
Olyan jó amikor itthon van, mindig megyünk valahova! :)
Nagyon ügyes Marci! :lol:

Jó éjszakát Lányok!
zsu83

Huhh, Zétit csak most tudtam ágybadugni. És még panaszkodtam 2 körül, hogy egész nap csak alszik.. hááát kialudta magát rendesen, úgy, hogy egész este kukorékolt.

ÉÉÉÉSSS, képzeljétek el, ma este a kanapén átfordult hátról hasra!!
Ma voltunk masszírozáson, és ott is próbálkozott vele, meg már napok óta ez a műsor, és most sikerült is neki.
Azért gondolom még rendszer nem lesz belőle, mert az alsó kis kezét nehezen szabadítja ki. A masszőr néni is nagyon megdícsérte, hogy milyen rohamosan fejlődik, és mikor néla is produkálta a majdnem átfordulást, akkor nagyon csodálkozott, hogy ez elég korai.
Szóval éljen a Dévény módszer!!!!

basszus, elkiabáltam, már fel is ébredt és nyafog.. mentem

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Bogi a liberós vonalkódokat ha beküldöd akkor kapsz érte pontot és egész jó cuccokra lehet beváltani. A megapack 4 pontot ér, a kisebb zacsik nem tom mennyit, én mindig megát veszek. Nekünk van egy kisplédünk, és pont ma jött meg egy játéklánc, nagyon szuper! A játéklánc asszem 35 pont volt. A pléd meg 30, vagy az is 35, nem emlékszek, a honlapon rajta van. Nekünk elég hamar összejönnek a vonalkódok mivel két liberósom van :)

Gabi sajnálom az anyósodat...az enyémről holnap derül ki mi lesz a sorsa, neki is van rosszindulatúja.

A Zéti sorsa meg már kiderült, azt mondta a doki (a homeós) hogy nem lehet tovább várni, ki kellene venni a nyirokcsomót (azt nem tom mindkettőt-e mert kettő is van, és még csak nem is egymás párjai) úgyhogy megyünk hematológushoz, megnéz ő is és valszeg nem lesz más választás. Még fel sem fogom hogy kiszedik a gyerekem egy darabját :cry: bocsi a drámázásért, totál padlót fogtam pedig még el sem kezdődött. Szar lett a vérképe, a doki eléggé meg volt "komolyodva" mikor mondta hogy mi van. Istenem, micsoda pocsék év ez, amióta beköszöntött az újév azon kívül hogy Oli egészségesen megszületett csupa sz.r dolog történik... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, sajnálom, de biztosan minden rendben lesz!!!!! Mekkora az a nyirokcsomó, nagy?
Szávának is állandóan fájnak a nyakában a nyirokcsomók, már hónapok óta.. én is kezdek parázni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hát, Andus ha engem kérdezel a vérvétel "csak" egy szúrás és csomó minden kiderül belőle, ha megnyugtat akkor a helyedben lehet hogy elvinném. Szerintem megér egy szúrást.

Azért hozok egy kis vidámságot is, ne csak mindig a nyavajgást :)

Kép Helló mindenki!

Kép egy szelíd vigyor

Kép ez meg olyan belenézős

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép plusz egy Zétis bambulós

Ja a csomó az egyik az kb 3,5-4 cm hosszú és kb 2,5 cm széles, tojás alakú, a másik inkább gömb, az kicsit kisebb.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:22-kor.
Vendég

zsu: éjszaka jól telt, most nyomja a műsort reggeli után. Remélem még kicsit alukál, mert napközben már nincs nagy alvás. Merre mentek?

zetibaby: kösz a liberos infot, én eleinte kidobáltam...Szegény Z, kitartát nektek és anyós miatt is, jobbulást nekik.

andus:ügyik vagytok.

babanyul: köszke, és mi is patikaival átmos és gabishabos fürcsi :wink:

Köszi a Fügi drukkot, éjszaka se volt láz, remélem ma is jó napja lesz, és nem lesz nyüszike. Már 27.5 fok van nálunk,ettől én leszek nyüszike.

Kép
budabo

Jó reggelt!

Tegnap eljutottam odáig, hogy elolvastam a termést, de csak ennyire futotta. De most!

Ladmon: tessék minden héten összefoglalni, nagyon teccet!
Bünti: 40-es tábla-87-tel, eredmény 130 ezer bünt :evil: Szívhezszóló levél.....válasz: fizessetek!!!!!!!!!!! Így jártunk :?

Zsufi: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Bogi: nagyon jó a rövid haj, és hogy bevállaltad, na én egyszer csináltam ilyet, két hétig nem kellett beszélgetni a férjemmel. :shock:

Zetibebi sajnálom, hogy ki kell venni a csomókat! De ezek a picúrok olyan ügyesen túl vannak mindenen, jobban viselik mint a szülök :(

Könyvelő kolleginák! (merthogy énis) Nem voltam tavaly kötelező továbbképzésen, persze, hogy rögtön törölték a PM regisztrációt. Kérdés: hogy lehet visszacsinálni???? Én ugyan itthon nem könyvelek, egy RT-nél dolgoztam, de ki tudja mit hoz a jövő :?

Nagyon édesek a képek! MÉGMÉGMÉG! :D

Valamit még akartam......de mit is??? Majdcsak eszembe jut!

Kép

Kép
hel29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: