A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese, köszi! Nálunk egyelőre maradt a kék szem, de persze minden rokon mondogatja, hogy "szerintem már sötétedik", "ó, úgy látom, zöldül". Az igazat megvallva nem csinál semmit sem, szép kék, olyan, amilyen volt. Most legalábbis. 8)

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
timi26

Hófordulós babákat Isten éltesse!

Viranka: Nagyon jók a képek, szépek vagytok.

Félrenyelés: Nálunk majdnem minden szopi közben, mindig frászt kapok.És sokszor olyankor abba is hagyja, mert ő is megijed és elkezd sírni. :cry:

Dettyk: Nagyon édi Poncsós Panna! Bencével is milyen édik!

Sense: Gyönyörű Boti akkor is, most is! Nagyon aranyosak apával is!

Anitja, milyen csinos vagy! A sapis kép szuper, ez jutott eszembe: "kicsit szomorkás a hangulatom máma..."

Timi26: VikDani ne legyél beteg légyszi, légyszi!

Nektarin: Robesz milyen csini kispasi, és azok a szemek!

Irina: Fejtámasztós kép: éééédi :lol: :lol: :lol:

Heni: :( Remélem a mai éjszakátok jobb lesz.

Pelenka: Most a Huggies-t használjuk és nagyon elégedett vagyok vele, mert a Pampersből mindig kifolyt a kaki és áztathattam a rucikat. De a Libero is jól működött.

Mi tegnap voltunk anyuéknál, ott kézről kézre járt Máté, de elég jól viselte, viszont nem aludt valami sokat, úgyhogy ma pótolja.

Olyan csúnya idő van, pedig úgy sétálnék egy kicsit. :evil:

KépKépKépKép
meryke

Timi26!

Húú nagyon jó hangja van a párodnak.

Kaptam ma egy jó hírt is van kismama barátnőm lehet holnap már babázik ő is.
Mivel az ő dokija az ügyeletes megindítják a szülést mer már túlhordta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi! Kedves vagy, szerintem csak optikai csalódás... a szülés után a 73kg-ról azóta 77 lettem :oops: az egy nagy kamu, hogy a szoptatással lemegy a zsír... :x pedig már a csokit is likvidáltam, igaz, tegnap 2 szelet tortát is bevágtam :oops:

Nektarin! De helyes kispasi Robesz vakító kék szemekkel :lol: !

Irina! Újpesten az Öreghalász étterem http://www.oreg-halasz.hu/
Szerintem nagyon jó hely, nyugodt szívvel ajánlom, rögtön kaptunk etetőszéket (modern, párnázott, dönthető :!: , becsatolható - Nolka nagyon élvezte), és a nemdohányzó helység teljesen külön van.
De édes a kis Ádi :lol: és micsoda husi öklöcskéje van :lol:

Móni! Gratulálok! Nagyon ügyes, őszinte és bátor vagy :!: :!: :!:

Pusssz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Pelenak, nálunk a huggies-től kipirosodott a popsija, pedig sztem is jó, mármint felépítésre vagy mire

Irina, Anyum itt volt, így megetettem Robeszt és szaladtunk a moziba, pont beestünk és aztán vissza, hát így van ez, Anyut nagyon szereti, őt látja a legtöbbet, mármint minket kivéve, minden héten egy napot, és minden második hétvégén itt vagy Anya.

Hörcsög, durkk a barátnődnek.

Anitja, kell az a süti, ne is mondd a kilókat.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok !

Hát nekünk sem volt valami jó éjszakánk.
Drágám 3-tól nyekerget és mászott fel az ágya tetejéig. Így kb 10 percenként húztam őt vissza az ágy végébe. Mindig megnéztem de végig csukva volt a szeme szóval mind ezt álmába csinálta. Én a fogára gyanakszom.
Napközben is van úgy, hogy lefektetem aludni és arra megyek be a szobájába, hogy a keze a szájába masszírozza az ínyét és közbe bömbizik.

Ja míg el nem felejtem tettem fel a gmail-re kacagós videót. A minőség nem valami tutti mert telefonnal készült.

Mi még mindig a Beba HA. Start Aktív és a Beba HA. AR keverékét esszük.
Én nem is szeretnék nagyon váltani inkább szeretném kiváltani rendes kajával.
Ma Őszibarack- almát evett a drágám. Igaz ezt még először ette de nem igazán tetszet neki.

Kérdésem az lenne, hogy mi már 3 hete eszünk gyümit, hogy szerintetek mennyi lenne az az adag ami után nem kéne tápit adjak.
Már csak azért is kérdezem mert 11-kor megeszi a gyümi adagját és kb fél 12-kor még benyom 100ml tápszert.

Regi : én még mindig nem merem elhagyni az Espumisant. Doki nénink azt mondta, hogy nyugodtan használjuk majd max ha elérjük a 6 hónapos kort akkor próbálkozzam az elhagyással.

Minden hófordulós babanak gratula.

Na megyek pihizni kicsit mert végre alszik manó. Szerintem őket is nagyon megzavarja ez az időjárás változás. Főleg a fiúk utálják a szelet az meg most van bőven.

Na majd este jövök még.

lmóni : gratulálok anyós témában. Mikor lesz táblázat ?

Én olyan kút fejű vagyok, hogy soha nem tudom kinek milye van.

Timi26 : te milyen táblázatot csinálsz ?

Szép napot mindenkinek !
20200310173350

Timi! Én már a múltkor is meghallgattam, szerintem kíváló hangja van a Párodnak, még Apa is rákérdezett, hogy ki ez amikor hallgattam :wink:

Anyóstémán gondolkoztam: szóval Nekem tüneményes az Anyósom, de szerintem ezt főleg a Páromnak köszönhetem, mi az első héten letisztáztuk ezeket a dolgokat amikor kezdtek áramlani a jó tanácsok, Robi elég hamar kiosztott mindenkit, hogy az Anita a Noel anyukája, minden amit ő csinál az úgy a legjobb Noelnak. Azóta nagyon tapintatosan közelít mindenki, még a saját Anyukám is.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jaj, Gremes, holt süsü vagyok Lili-ügyben, figyelmetlenül olvastalak, bocs! Szóval tényleg Horváth Lilinek hívják. ;-)

Kép
Kép
irina

Gremes = Gremese :oops:

Anitja, köszi! Sajnos a legtöbb étteremben, ahol eddig voltam, a nem dohányzó részbe is vígan áramlott a füst (a "kedvencem" a nem dohányzó asztalok és dohányzó asztalok egy légtérben való elhelyezése). Még nyáron is problémás volt sokszor a Balcsi mellett a szabadban ülni, mert tuti, valaki rágyújtott mellettünk... :shock:

Kép
Kép
irina

Ildike nem egész 1 naposan.
KépÉs most.Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kérek egy kis segítséget hogy lehet a videót bementeni a gépbe,
és csatolni ?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gratula Lindusnak, Botondnak és Bálintnak a hófordulóhoz!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

KTimi: az én mércém a bébiételes üveg. Ha egy egész üvegnyit megeszik akkor már nem kell pótolni. Legalábbis VikDaninak.
Összesítő táblát csinálok, már készen van, csak ma kaki vagyok, még finomítani kell rajta! Aludtunk 1 órácskát, már jobb a helyzet!

Köszi az apadícséreteket. Ha kapok rá engedélyt, majd saját szerzeményeket is megmutatok. Naggyon jók! :D

Meryke: köszi, aranyos vagy, remélem hamar meggyógyul!!! :D

Kép
Kép
timi26

Horcsog: sajnos nem tudom, nekem apa szokta csinálni.

Kép
Kép
timi26

Hörcsög, de édes Ildike!
Épp a napokban néztem meg Ádi 0-1 hónapos korában készült képeket (amiket előhívattunk), milyen kis pici és más volt még! ;-)

Kép
Kép
irina

VikDan az elmúlt 10 percben 4x fordult a hátáról a hasára!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Szél: Jaj, ne is mondjátok! Úgy süvített egész éjjel, hogy fáj tőle a fejem. :evil:

Boldog hófordulót Lindusnak, Bálintnak, Botinak! :D

Szeli is sokszor félrenyeli a nyálát, de veszi a levegőt jól, csak köhög egy kicsikét. És természetesen az usziban is van, hogy félrenyel. :?

Kaqk! Igen, irigykedünk! :wink:

Anitja! Köszi! El fogom olvasni. Nem váltottam hirtelen, csak 2 evésnél kapta azt. :oops: De olyan szar ez a tanácstalanság. A régi védőnőmet akár hétvégén is felhívhattam… :evil:
Nagyon csinos vagy! Nolka meg egyszerűen gyönyörű!!! :lol:

Dettyk! Mi az a fürdetőkarika??? :roll: Én semmi olyat nem fogok használni, ami tartja. Ellentmondana az úszással. És szoktatom a víz tetején lebegéshez, annál biztosabban mozog majd a vízben. :D
Édes, ahogy vigyorog! Hát nem tűnik fáradtnak! :lol:

Sense! Derékszögben… :? :lol:
Nagyon nagy az összhang!!! Hihetetlen egyébként, hogy a babák mennyi mindent átéreznek, és átvesznek. Szeli és Apa nagy mélyülten szoktak TV-t nézni, de tök egyforma fejtartásban… :shock: Velem Szeli nem is nézi a TV-t, mert én nem szeretem. (Nálunk elkerülhetetlen a TV nézés, mivel Apa függő, mindig be van kapcsolva, ha itthon van, és nem háttérzajnak! :? )

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: a fürdetőkarika a fürdésnél segít, ha már tud ülni a baba. Többet tud pancsolni. Én fogok venni, csak valami occóbra vadászok. Amúltkor már majdnem sikerült egy másik topikban, de elkelt! :(

KTimi: jaj, de édesen kacag Ádika!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ha lehet, akkor inkább nem fényképezgetem most magam, de az uszis képeken úgyis látszik, milyen bálna vagyok… :?

Nektartin! (gyümölcsök) :lol:
Jaj! Robesz gyönyörű kék szemei!!! :lol:

Sense! Én először paraffin olajat használtam (arcra is), most a Niveát használom (de Szeli nem érzékeny bőrű).

Irina! Ádi nagyon vicces azzal a lasztival! :lol:

K.Timi! Ezt jó tudni. Egyébként Apa lement az ügyeletes gyógyszertárba Infacolért, hátha ma éjjel alszunk Szelivel… :? Nagyon rendi! :D

Hörcsög! Ildike milyen aranyos! :D
Hihetetlen, hogy pár hónap alatt mennyit változik az arcuk! :D

Még olvasok tovább, csak átfutottam. ...feltéve, ha Szeli hagyja! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát ez a nap... :evil: Össze is pattantam Apával, de már minden oké! :wink: :D
Ha süt a nap, semmi bajom, tele vagyok energiával...

Ildike mennyire édes! Tegyetek fel ilyen volt ilyen lett fotókat! Az enyémeg a gmail-en vannak!

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Édesen kacag Ádi!!!! :lol:

Nektarin!
Nagyon jó a lábmegfogós kép Robeszről!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Nekem is jobban bejön a Pampers, de valakinek meg épp ellenkezőleg, de most barátnőmnek sikerült találnia tescos pelust (régen írtátok, hogy jó), most kipróbáljuk. Majd beszámolok róla. Egyébként mi tegnap elkezdtük a 4-eset hordani. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Ja! Nekünk olyanunk se lesz. :roll: Szelivel mikor együtt fürdünk, beteszem a két térdem közé, a hónaljánál tartom a térdemmel, és csapkodja a vizet! Nagyon ééédi! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Maradt Horváth Lili, nem vette fel az unokabátyám nevét. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Pelus: Nekünk a Liberó maximálisan bejön. Van még egy jópár Pampers, amit akkor adok rá, ha pisi várható, mert a kaksi kigyün belőle.

Kép
Kép
Kép
gremese

Képzeljétek, Zsófi ma frászt kapott az Apjától. Felébredt, odavittem Apához, 1 perc után megrázkódott, és úgy elkezdett sírni, mint amikor nagyon megijed valamitől. Utána elvittem, majd vissza, megint sírt keservesen. Hogy miért? :roll:
Utána megnyugodott.
Most meg pláne jól van, hogy tele a pocija! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Én sem szeretnék semmilyen segédeszközt igénybe venni Zsófi fürdetéséhez Apán kívül. :wink:
Regi! Jó hogy írtad ezt a térdes-módszert, ha majd fürdünk nagy kádban, és tetszik neki, akkor kipróbálom!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok
Még nem olvastam vissza, csak a képeket néztem meg és
SENSE!!!!!Én TÉNYLEG azt hittem, hogy az előző oldalon a fényképen Linda van! Hihetetlen a hasonlóság a két lurkó között! Isten éltesse fiacskádat is!!!
Még jövök, most minivendégségbe megyünk a tesómhoz, addig is képek a 4 hós Lindáról:

Kép Kép

Itt talán látszik a hasonlóság Botonddal:

Botond Kép Linda Kép

Kép
granda

Jaj Heni! Anyósnak nagy feketepont, Péterkének meg vudu, hogy aluszkáljon éjjel!

LMóni! Én mosolyogva olvastam végig a hsz-edet! Ez igen!!!!!!! Gratulálok! Tudja mindenki, hogy hol a helye! Klassz csaj vagy! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hali,

Ma voltunk dédinél. Már alig várta hogy menjünk. Járókerettel jár, épp hogy csak, de ahogy meglátja Emmát eldob mindnt és lajdcsak szalad! :-) komoly. olyan mintha egyébként megjátszaná hogy beteg hogy sajnálják, de jó fej nem azért mondom, de ha Emmát meglátja akkor hogy múlik el minden. nem bírja megtartani magát csak a kerettel ha áll, persze Emmát azonnal kézbe akarta venni, mikoözben stabilan állt és szinte könyörgött érte. Hihetetlen. Ennyi energiát adna neki. Imádja a 3. déduncsit. Ja jön a negyedik. Tesóméknál ( bátyám 5 évvel idősebb ) most jön az első baby március végén. Kis srácc lesz Boldizsár!

Ma vettem üveg almareszelőt, egy teljesen körbeérő fejvédőt, mert Emma bejárja az egész ágyat és félek hogy beakad a rácsokba. Olyan fura így az ágya, majd dobok képet, ha csinálok.
Nektek hogy van a kiságy, az első magasságban, ( már ahol a baba a kiságyban alszik. :-)

Holnap megyek fordrászhoz!!!! juhéj. Úgy le van nőve a hajam, kari előtt voltam utoljára. Sajna sok a vörös pigment a hajamban vagy mi és ezért bármilyen színűre festetem vöröses. Most szőkés inkább arany színű a hajam, de már nagyon unom a vöröses árnyalatot. Azon gondolkodom, hogy vmi világos szőkésbarnára ( nem sokkal sötétebbre ) festetem. Hát ha inkább barnás lesz mint vörös. Félre értés ne essék bírom a vörös hajat, csak már unom. De ha mégsem fog tetszeni akkor vissza.
Egyébként fekete göndör hajam van vagyis volt... most szőke egyenes. :-) Valahogy nem érzem jól magam sötét hajjal. Két éve is visszafestettem de olyan komoly depis arcom volt vele, így szőkén meg mosolygós....
Upsz ez jóhosszú lett!
BOCSI

KépKép
kaqk
Debrecen

Oylan édi mindne babóka. Na csinálok már én is friss képeket Emmáról.

KépKép
kaqk
Debrecen

K.Timi!
Jaj nagyon édes Ádi. :D

Még megpróbálom a videót hátha közben rájövök.

Én pelust babydreamet vagy babytime-ot veszek
mindkettő bevált

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,

Az ember lánya csak győzze olvasni, nem semmi az egy-egy napi termés :shock:

Alvás: Én nem aludtam már 5 hónapja 4 óránál többet egyhuzamban :x :x
Néha már nagoyn kivagyok hajnalban. Régebben "csak" kb 2x ébredt egy este, viszont az utóbbi kb egy hónapban katasztrófa :!: Ahelyett hogy javulna a helyzet, szerintm egyre rosszabb. Van hogy 2 óránként kel, :shock: :? van hogy mindig eszik is ilyenkor egy picit, persze épp csak cicizik, és utána alszik, de van hogy nem is cicizik, csak vegyem fel, és mellettem alszik el, de a legrosszabb, hogy csak ölben akarna aludni, és amint vízszintesbe rakom, nekiáll sírni :x :x De ezt hajnali fél1-kor, majd fél3-kor, 5 körül, néha már azt sem tudom hányszor keltem, és elvesztem a fonalat is, hogy etettem-e, vagy nem, mert félálomban vagyok, attól félek egyszercsak kiesik a kezemből a fáradtságtól.....Ja, és persze apánál nem hajlandó visszaaludni, csak nálam...... :evil:
Már nagyon kivagyok. Még jó, hogy nem minden sténk ilyen szörnyű.....viszont egy héten ez többször is előfordul :evil: :evil:
De olyan még sosem volt, hogy átaludt volna akár egy éjszakát is :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig úgy aludnékmár 4-5 órát egyhuzamban, ha többet nem is :?

SEGÍTSÉG, mit tegyek?

Már próbáltam este gabonás tejpépet is adni, hátha attól jobban tele van a pocija....hát semmi hatása, ugyanúgy kel...... :?

Kép
bfagi

Hú! Móni! Nem vagy semmi, de szerintem jól tetted! Ki tudja, meddig kellett volna még nyelned. És az is nagyon jó, hogy a párod melletted állt, és beszélt az anyjával. :P

Azt hittem utolértem magam... :?
Na, megyünk nemsokára fürdeni!
Mesi! Érdemes kipróbálni, Szeli imádja! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Granda!
Nagyon szép kislány Linda is.
Micsoda nagy kerek szemei vannak. :D

Sikerült feltenni a videót a gmailre kicsit zajonganak a háttérben
de Ildikét is hallani.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timikém26, szuper hangja van a férjednek!!! Nagyon tetszett nekünk a Stand by me! Gratula! ;-)

Kép
Kép
irina

Horcsog! Ildike hogy berreg evés közben! Jaj, köszi!!!!! Nagyon jót nevettem!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda! Nagyon érdeklődő Lindus tekintete, és olyan kis finom lányos az arcocskája! :D
De hogy tudnak így hasonlítani Botonddal!!! Kivi lennék Rájuk élőben is!!! :P
Hogy álltok a kopaszodással? Szelinek felül már alig maradt abból a loboncból… :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

hello!
hát ez a nap vmi katasztrófa!
teljesen kiborít ez a szél. az egy dolog, hogy szétmegy a fejem, de még tiszta ideg is vagyok. konkrétan hányingerem van az idegességtől. soha nem bírtam a szelet, de amikor ilyenekt hallok a tévében, hogy "... visszafújta a kéményből a füstöt, és meghalt a család..." . na ez kiborít. sztem le sem merem majd hunyni a szemem.
nem csoda, hogy botond is milyen nyugtalanul aludt el.

granda!
tényleg nagyon hasonlítanak! már többször mutattam lindát balázsnak, és ő volt, hogy azt mondta, hogy ilyen ruhája nincs botondnak!!!!! :shock: :D linda hány órakor született?

pontosan most 4 hónapja repesztettek burkot nekem. :D

azért volt jó is a mai napban. egyik barátnőm volt itt a férjével és 3 hónapos kisfiukkal. annyira édesek voltak a gyerkőcök. botond borzasztóan érdeklődött. mondjuk nicolas (apuka francia, anyuka magyar) egy kicsit sírdogált, de azért barátkoztak. :lol:
jó lenne ismét egy tali. nagyon édik így a gyerekek.
(na meg lindát is megnézném élőben botond mellett!)

na meek és eszünk vmit apával.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi!
ugyanabban a percben ugyanazt írtuk! 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

botond még nem kopaszodik. illetve egy egészen picit hátul egy csíkban. vicces, majd lefotózom.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Igen! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

soha senki nem tudja eldönteni, hogy kire hasonlít jobban botond. rám, vagy balázsra. a www.myheritage.com oldalon van egy ún arcfelismerő program, gondoltam megnézem.
íme az eredmény:
:shock: :shock: :shock: :shock: Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! És gondolod, hogy működik, vagy mindenkinél ezt írja??? :roll: Holnap lehet, hogy megnézem én is!

De mára kidőltem!

Jó éjt Mindenkinek!!!
(Remélem, jó éjszakánk lesz!!! :? )

Kép

Kép
regcsiken14

Sense!
És ezt hogy kell?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense: ez nagyon jó, de egy kicsit csalfa!
Több képet bepróbáltam, Rebeka minden változatban egyformán hasonlít ránk, Viktorka 1x 3%-ban felém hajaszt, 1x meg 6%-ban az apjára! :shock:

Kép
Kép
timi26

Csak nem tudom elmenteni!!!

Megyek, hátha tudok pihenni és nem lesz húzós az éjszakánk!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Sense! Én is megcsináltam. Az első variációnál 3%-ban jobban hasonlít az Apjára, majd megcsináltam új fényképekkel, és ott 4%-ban hasonlít jobban Apájára... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Szörnyű volt ez a mai nap. Babuka nyűgös, anyája nyűgös, és mindez Apán csapódik le. :oops:
Zsófikámnak nagyon kellett udvarolni, hogy jó kedve legyen. Ez a hülye szél! :evil:
Gondoltam a fogára is, de függőlegesben abbahagyta a sírókázást. 8)

Kopaszodás: Mi is kopaszodunk. Buksija hátulján folt, de nem látszik nagyon, mert a feje tetejéről a hosszú haja rálóg.
A füle környékén, tehát oldalt már nő az új haja. Az is vagy 1,5-2 centis már 8) . De ez sem feltűnő, mert rálóg a hossssszú hajikája. Még.

Boti és Lindus mennyire hasonlítanak! Velük kellene megcsinálni valahogy ezt az arcfelismerős progit. :lol:

Remélem Lányok belátjátok, hogy az influenzajárvány végén taliznunk kell! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: