A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lányok köszönöm a drukkokat,sajnos Benedek meggondolta magát,fél 6ig tartottak a fájások,most teljesen leálltak!

Viki!
Üdv közöttünk,helyes a pocid!

Szonibaba!
Üdv otthon,Bodza baba gyönyörű!
20140328174041

Sziasztok.

Úgy látszik, minden bejelentkezésnél lehet valakinek gratulálni. Szóval: óriási nagy gratuláció Brekinek a hajasbabáért (komolyan mondom, az állam leesett, én még ilyet nem láttam, nagyon ari :D ), aztán Gabinak Nórikához és persze Tabatinak Noéhez :D :D :D

Mindannyiótoknak sok-sok tejcit, kitartást, egészséget és szeretetet :D

És továbbra is mindannyiótoknak köszönjük a drukkokat, sok-sok pozitív energiát küldtetek :D

Nálunk a mai hírek, hogy a Törpöknek abbahagyták a gyógyszeres kezelést. Reméljük a hétvége nem tartogat számunkra semmi rendkívülit... Zsombor mai mérés szerint már 2300 g, Zsófi pedig 2420 g :D Úgy tűnik, egész szép súllyal fogunk hazamenni :D

Én reggelig "gályázok", aztán Anyát a hétvégén "hazaszöktetem", hogy felkészüljünk a Babák érkezésére... Persze azért rendben tartottam a lakást... :oops: :wink:

kispiskóta: "jövőhételejénnemmondjukkimikor" :lol: :lol: :lol:

sillia: kéretik a képsorozat folytatása :D

lorca: receptre tej: köszi a tippet, nem tudtam erről a lehetőségről :wink: És egyetértek: hami, tiszta popesz és testközelség :D Ezen leszünk.

kézzel mosás: azért 1 melltartóért meg néhány pelusért nem kapcsolom be a mosógépet :lol: :wink:

boo: ne haragudj, de a kádas sztoridat elképzeltem (vizuális típus vagyok) és nem tudtam egy ideig abbahagyni a röhögést :lol: Aranyos, bár gondolom közben Te ezt másképp élted meg :lol: Ha tudok segíteni, nekünk is bugyogós kádunk van, van néhány hozzávaló tisztítóporunk, ha érdekel, megnézem mik azok pontosan, azokkal tudod tisztítani.

szonibaba: természetesen készült kép apa mellkasán fekvő Törpékről, de Anya telóján vannak. Ha hazajött, feltöltöm :D Egyébként lesz folytatás, a Hercegnőm ugyanis már kiköveteli magának, szegény Anyának éjjel úgy kellett "pihennie", hogy Zsófi a mellkasán "sziesztázott" :D Na majd ha otthon leszünk :D

Szép estét mindenkinek!
nellike

Ui.:

szonibaba: gyönyörű a Törpéd :D
MaxiCosi CabrioFix: a lehető legbiztonságosabb választás, nálunk mindkettőnek az van, ráadásul Zsófié ua., mint a tiétek :D
nellike

Üdv köztünk Viki! Sosem késő csatlakozni!
Nagyon csini vagy, de biztos, hogy júliust mondtak???? :D :D :D

Szonibaba: csakhogy itthon! Várjuk a részleteket.
A pocidból kapásból fiút mondtam volna (ennyit a csúcsos és kerek hasról).
Bodza nagyon édi, de egy kissé mérgesnek tűnik! :roll:

Asszem, mára elegem van nagyobbik gyermekemből! Úgyhogy ha nem jövök, éppen nevelek! :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

:D Hát igen biztos júli 29!
Viszont a védőnő szerint és mostmár a doki is azt mondja hogy júli eleje max közepe a csöppségem születésének ideje..
Anyukám is ilyen volt állítolag velem úgyhogy ezért nem aggodom, hogy én ilyen picike vagyok.. A lényeg hogy a babám nagy legyen :D

KépKép

Viki
viki23

Boo!!!!!!!!!!
Igen én voltam fehér szoknya lila felső :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkor te már láttál én viszont nem tudlak felidézni (bocsika), mert én voltam szerdán és csütörtökön is. Ha legközelebb talizunk nyugodtan szólj rám. Én amúgy jövőhét csütörtökön megyek megint ctg-re. :wink:

Szonibaba,
nagyon szép a pocid és a bébi zabálnivaló. Gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki,
üdv köztünk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

A mai CTG-n újra egy tökéletes eredményt produkált mini, nekem újabb fertőzésem van. Most valami bakteriális. Anyuci roncs, de a gyerek jól érzi magát. Végülis az a lényeg. :twisted: Ismételten a béka s.gge alatt a vasam. Ha nem szedem, lehet, hogy vért kell kapnom akár sima szülés után is. Ha szedem, akkor nem tudok lábra állni, annyira fáj tőle a gyomrom. Szeretem az ilyen választási lehetőségeket. :roll:

A gyógyszertárban a nő először a receptet nézte, azután próbálta mondani, hogy terheseknek ezt csak "felügyelettel" lehet felírni. Hirtelen olyan zavarba jött, rám nézve, hogy magában kezdett motyogni, hogy hát az orvosom biztos tudja, hogy terhes vagyok. :lol: Elég nehéz lenne letagadni. 8)

Hétfőn megyek ismét, 2 körül kell a Klinikán lennem. Jön még valaki?

Holnap napközben a szülőszobára ha megy valaki, tuti aranyos szülésznő lesz ott. :D Ha összefuttok Riával, küldöm üdvözletem. :D

Ma vettünk egy futószőnyeget az előszobába. Pár évente kidobom őket, mert megunom. Ilyenkor mindig tetszik, hogy olyan "új" a lakás. :D Nemsokára hozza haza Robi, csak be kellett szegetni. A két gyerek eléggé jól érezte magát a Diegoban. :oops: Nem akarok belegondolni, hogy mi lesz velünk két év múlva, amikor már három tombol. :lol:

Szonibaba,
Apa szavaival: nem akarjuk, hogy reményvesztettek legyenek.

Hmm... ez tetszik. :) És egyet is értek teljes mértékben. :wink:

Viki,
Üdvözlet! :)
tudok irányítani közte majd 200 gépkocsivezetőt, 20 irodistát...
Ne aggódj, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz irányítani egy egész irodát. :lol: De a babázásba is simán bele lehet jönni. :D

Boo,

Mert a végén átvisznek az elmeosztályra!
A SOTE mellett a Transzplantációs Klinika van. Akkor inkább legyen az elmeosztály. :lol:

Szopi:
Ha valakit szétrág a bébi (ez erős valószínűséggel mindenkivel meg fog történni az elején), nem a tápszer a megoldás. :roll: Úgy is lehet fejni, plusz lehet kapni bimbóvédőt (Az Avent pl jó, Rossmann, DM). Abból a legkisebb méret kell, mivel a baba szájához kell igazodni. Krémben jó pl a Garmastan (gyógyi), de legjobb simán tejet rátenni és szellőztetni.

Nyuszi,
Az uh-k eredményére nem kell túlságosan sokat adni. Én a múlt héten hívtam pánikolva az egyik Sotés ismerőst. A gyerkőc BPD-jét mérték egy hónap különbséggel mindkét alkalommal 88mm-nek. Előfodul. A dokimmal is beszéltem, őt sem izgatta. Körbekérdeztem a csajokat Szabi fórumjában is, ott is megnyugtattak. A +/- 10%-ba meg belefér egy helyes kis hízás is.

Wc dolgok:
Kávéból mindegyik indíthatja, mivel a koffein a lényeg. 8)

Moncsy,
Reggel óta 10 perces fájások jönnek mennek!
Az elöbb mintha múlóban lett volna,de most megint érzem!
Tegnap óta menni is alig bírok annyira érzem a kis buksit ott lennt!
Minden lépésnél!
Volt valakinek ilyen?

Igen, éjjel megszületett Natasa. :lol:

Minimano,
Nekem Avent kézi mellszívóm van. Nem használtam sokat, de azért jó, hogy van.

Kicsidodi,
a mi gyerekeinknek olyan lesz Michael Jackson, mint nekünk Elvis,
Nekem az ilyen ráeszmélés akkor jött el, amikor elég nagy fejjel rájöttem, hogy egyes kolléganőimnek '56 nem tankönyvből ismerős, szüleim meg emlékeznek a II. Világháborúra. :roll: Gyerekeinknek meg a 20. század lesz olyan, mint nekem a 19. :roll: Ismeretlen, visszamaradott, "történelmi". :roll: Én meg egy múltszázadi kövület. :lol:

Csibe,
reakciója az uccsó faros uhura:jaj istenem,jaj istenem!!!
Hurrá, neked is főnyeremény a védőnőd. :lol: :lol: :lol:

Agi,
Terhesgondozás mellőzéséért azért egy minimális bünti van. Ha nem volt 4x, akkor nem kap gyed-et. :? Én inkább amiatt szoktam sajnálni az ilyen gyerekeket, hogy az, aki még terhesen sem tud örülni vagy legalább egy kicsit törődni a gyerekkel, hogy fog hozzá éjjel felkelni, amikor sír, vagy hogy fogja türelemmel viselni a dackorszakot, a bepisiléseket, a kis csínytevéseket, amitől gyerek egy gyerek. Igazából illúzióim nincsenek, a választ tudom, sehogy. :(

Kép KépKép
lorca

Egy kis humor:

Egy nős férfi egy este leszalad a sarki boltba cigarettáért. A bolt
már
zárva van, ezért bemegy a legközelebbi bárba. Ha már ott van,
gondolja,
nemcsak cigarettát vesz, hanem megiszik egy sört is. Leül a pult
mellé,
iszogatja a sörét, ekkor megszólítja egy csinos fiatal nő. Tetszik a
férfinek a lány, beszélgetni kezdenek, majd hamarosan együtt hagyják
el a
bárt. Felmennek a lány lakására, és ágyba bújnak. Amikor felkel a
férfi az
ágyból, az órájára néz, és rémülten mondja:
- Úristen, hogy eltelt az idő! Sietnem kell haza! Van egy kis
hintőporod? -
kérdezi.
- Persze, hogy van. - feleli csodálkozva a nő, és már hoz is egy
flakont a
fürdőszobából.
A férfi a tenyerébe szór egy kis hintőport, összedörzsöli, majd
sietve
távozik.
Otthon az asszony már türelmetlenül várja:
- Hol voltál ilyen sokáig?
A férfi elkezdi magyarázni, hogy beült egy sörre a bárban, aztán jött
egy
csinos lány...
Mire a felesége rákiált:
- Hazudsz! Mutasd csak a tenyered! Ugye?...Tudtam, hogy megint
bowlingozni
voltál!

Kép
Kép]
hendegabi

Viki! Üdv köztünk,soha nem késő csatlakozni,hiszen mi utána is fogjuk folytani,nem lányok?! Sok sikert nektek is!!
Szonibaba! Nagyon édi Bodza és üdv otthon titeket!!
Nekem az egyik ismerősömék 24-re voltak kiírva,kisfiuk lesz,de egészen idáig semmi nem történt,azt mondta a doki,hogyha szerdáig semmi,akkor megindítja. Nemrég kaptam az üzenetet,hogy délután 3-kor elfolyt a magzatvíz,baba még nincs. Kiváncsi vagyok,mikorra lesz meg Bence.
Lányok! Most ettem egy hatalmas tányér túrós tésztát,úgy megkívántam,hogy muszáj volt csinálnom. Szerencsére apa is támogatott benne :lol:
Ja! Ma a dokim nagyon vicces volt,azt mondta,mostmár no SEX!! Miről beszél ez?! Lassan azt sem tudom mi az... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ma elvben tanítottam volna, de a tanítvány dél után lemondta, hogy elutazik. Nem értem, ezt csak akkor tudta meg?! Miért nem lehet akkor szólni, amikor valaki megtudja az ilyent, soha nem fogom megérteni. Attól, hogy a 39. hétben vagyok, lehet, hogy egy kicsi szervezés csak kell két picivel ahhoz, hogy felszabadítsam magam délutánra. Azt hiszem, amikor legközelebb jelentkezik, akkor inkább azt mondom, hogy köszi, de keressen más tanárt. :evil:

007,
Te láttál olyan állatkereskedést, ahol nincsenek benyomorítva az állatok?! :? Igen, a mozgólépcsős Árkádosra gondoltam. Bár most fürjek nincsenek, csak mókusok a kinti röpdében.

Viki,
Először a 12 hetes képedet láttam, nem olvastam hozzá a feliratot. Egy kicsit meghűlt bennem a vér. :lol:

Szonibaba,
Micsoda poci. :lol: Most erre kell azt mondani, hogy tuti fiú! :lol:

Nyuszi,
azt mondta,mostmár no SEX
:lol: Miért nem? Mi történhet? Nem fogsz váratlanul teherbe esni. 8)

Kép KépKép
lorca

Tabatinak nagy gratula Noéhoz!

Már nem tudom ki írta, hogy szintén ugrott az utólagos szocpolja a 3. gyerekre. Ma megjött a bankba az ÖTM állásfoglalás és mégis jár annak az utólagos szocpol, aki 2009. júli 1. előtt vett fel hitelt és megigényelte akár előre 2-re, akár meglévő gyerekre a szocpolt, bármikor is szül (ez akár 10 évet is jelenthet az én olvasatomban). Azért az ügyintéző bíztatott, hogy amint lehet adjunk be minden papírt, sose lehet tudni alapon. Én is már akkor mondom biztosra, ha már papírom van róla, de reméljük ez elég hivatalos volt így és jobban hangzik, mint pár napja az elutasítás.
Aki hasonló cipőben jár, ne hagyja magát, terjesszétek akit érint!

Éva

KépKépKép
agmano

Lorca! Két hét alatt nem hízott semmit a Lili,ami még nem is lenne baj,de vannak jóslóim,viszont a dokim jövő héten kongresszuson lesz külföldön,gondolom nem akarja,hogy előbb jöjjön a baba( én sem mondjuk).

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Szex: hetek óta nekünk is csak "tűzoltás" jelleggel van, aminek a "minőségét" gondolom nem kell ecsetelnem...(pucsítokgyorslegyé' :oops: :lol: :lol: )
De ha már szóbahoztad, büszkén mondhatom, hogy szombaton szeretkeztünk egy tisztességeset (vlsz. baba nélkül az utolsót), mert apa a buliban eleget ivott ahhoz, hogy ne frusztrálja, hogy "3-an vagyunk", de kevesebbet annál, hogy ez a dolog rovására menjen 8) 8) 8) :D :D :D !

Szóval csajok, ha vki még nagyon búgna egyet szülés előtt, de apa félti, íme a recept: le kell itatni :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba!

Nagggyon cuki a bébi! Úúgy örülök, hogy már itthon vagytok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ma voltam a Gabinál köszöni szépen jól vannak, tejcsije még nincs, de reméljük nemsokára beindul. Valószínűleg holnap mehetnek haza, gondolom ha hazaértek és mindent elrendezett otthon biztos be fog jelentkezni, de addig is ha nem haragszik meg érte tennék fel nektek egy-két képet Nóriról.
Kép

Kép

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Dodi! Enyém apa már megmondta a haverjainak,hogy már nem iszik,mert bármikor jöhet a Lili,úgyhogy ez a lehetőség kizárva :D
Igen,nálunk is eddig a pucsítós módszer működött,de megmondom őszintén,attól meg én nem éreztem magam jól,mivel kandikál az aranyerem :lol: :lol:
Úgyhogy úgy tűnik,még egy darabig marad az olddmegmagad módszer,de nem szeretek önző lenni,úgyhogy besegítek én is.... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi Amaryl!

Nórika nagyon elégedett képet vág! :D
És nagyon hasonlít az anyukájára!(és figyelitek, hogy Gabi mosolyog a képen???? :D )

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!

Kandikál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
B@szki, nagggyon röhögök :lol: :lol: :lol: ! Sztem vmilyen hasonló szitura találták ki az éj leple alatt kifejezést :mrgreen: :lol: :lol: :lol: !
Amúgy mivel nekem is csücsörít, tudom, miről beszélsz :oops: ! Épp ma mondtam apának, hogy totttál gáz: fürdés közben érzem hogy ráülök (a kádban) :oops: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!! Szerintem ez nem nyűgösség kérdése,hanem egyszerűen tök rosszul esik - és jogosan -hogy anyukád így áll a dolgokhoz.
Akkor sem vesz ki szabit,ha Zsiri megszületik? Ne is törődj vele,tudom könnyű mondani,de tényleg,nehogy felidegesítsd magad és baj legyen!! Egyébként anyukád hol dolgozik,hogy ennyire nélkülözhetetlen?
Gabiról tudjuk,hogy milyen szülése volt? Könnyen jött Nóri? Nagyon hasonlít rá a leányzó!

KépKép
KépKép
nyuszi81

És rendesen úgy beszélek róla, mint vmi családtagról: én és az aranyerem.... :evil: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Igen,azt hiszem,ez a megfelelő kifejezés az én "ékszeremre" :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Azért remélem nem akar nálam letelepedni szülés után is :P

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Igen, hisztis vagy!!! És????? Most igenis lesse mindenki a kegyeidet, főleg apa, meg anyukád, meg a "közeliek"! Aki ezt nem érti meg, az bek@phatja!
Valahol érthető, hogy anyukádat nem fűzik a legérzékenyebb szálak a kutyádhoz, de megérthetné, hogy neked fontos, és mégiscsak egy élőlényről beszélünk! Ha arra kérnéd, hogy ugorjon fel ablakot pucolni, most még azt is igazán megtehetné, nemhogy ilyesmit... :roll:
Biztos számíthatsz ám rá, csak nem volt erre felkészülve :wink: !

Én már mondtam anyunak, hogy úgy készüljön, hogy ha megszülök, engem nem érdekel, ha be is kell zárni a kórházat, akkor is jön velünk haza (ergo szabira), mert ő mindig mindekihez igazodik, most hozzá fognak és punktum :twisted: ! De édes volt a főnöke, mert azt mondta, ha akkor szülök, mikor ő van szabin, hívjuk azonnal és leváltja anyut, ooolyan drága, tényleg!!!! :wink: :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Na, azt már nem :evil: !!!! Én már nem küzdök vele, mert felesleges, na de szülés után takarodó van, addig kell kiélveznie a pünkösdi királyságot :lol: ! Elvileg azért nem is hatnak ráa krémek, mert hormonális eredetű, de azok a szülés után rendeződnek, szóval ez is elmúlik! Anyunak is volt, de szülés után elmúlt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

senkit sem akarok elkeseríteni, de nekem pont a szülés hozta ki anno....
Nem mondom, hogy folyton kínoz, de néha "kibukik", és piszok kellemetlen tud lenni

Kép
Kép]
hendegabi

Lányok, nálunk apa megmondta mikor fogok szülni, ugyanis 20-án leadott egy ÁFA visszaigénylést, ami után kb. 2 hét múlva hívják be APEH ellenőrzésre. Eddig mindkét fiúnál szülés táján volt ellenőrzése, elsőre nem tudtam hogy jövök haza a kórházból a babával, mert épp húzta az időt az apehos... Most már rutinosabb és lemondja, ha nem jó az időpont és a mobilját sem kapcsolja ki -vagy jól s...be rúgom.

Viki, vannak ilyen apák, egyszerűen képtelenek lányt csinálni... nem baj, így is szeretjük őket és a miniatürizált másaikat.

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agmano 2009.06.26 21:15-kor.

KépKépKép
agmano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :lol:

viki: üdv közöttünk :lol:

szonibaba: Bodza tündérszép! :lol: :lol: De jó, hogy ti már otthon vagytok! :lol: Én meg még el sem indultam.... :roll: :lol:

nellikeapa: szépen összeszedték magukat a babucik! :lol: :lol: Akkor lehet, hogy nemsokára nemmondjukkimicsoda lehet! :lol: :lol:

lorca: hát neked tényleg a küszöböt kéne nyalogatni! :lol: Amúgy nekem is kevés a vas, a doki megint felírta a neoferromicsodát, napi kettőt kell szedni. Viszont amikor a védőnő meglátta a vérképem eredményét, szörnyűlködött rendesen. Mondtam neki, hogy a dokit különösebben nem zaklatta fel. Most akkor kire hallgassak? Baj, hogy ennyi, vagy nem? :roll:
Ismét vitába kell szálljak veled: nekem a mekis koffeinmentes kávétól kell rohannom a klotyóba. Úgyhogy szerintem nem feltétlenül a koffein hozza meg a kívánt hatást :lol: Itthon is koffeinmenteset iszom, de ugyanezt a jelenséget még nem tapasztaltam. Vagy csak nem figyeltem? :lol:

nyuszi: mi az, hogy ho szex? Miért? :shock:
Ja most olvasom, így már értem :lol: Bár bevallom, hogy nálunk nem indított el semmit.... :lol: :lol: timeáéknál meg fájdalomcsökkentő volt :lol: :lol: :lol:

amaryl: köszönjük a képeket! Nóri baba nagyon aranyos :D :D :D Gabi is milyen jól néz ki! :D :D Egyáltalán nem rí le róla, hogy nemrég szült :lol: Nagyon ügyesek, hog már holap hazamehetnek! :lol: :lol: Tejcsi is lesz biztos sok!!! :lol: :lol:

dodi, nyuszi: megállapítottam, hogy az aranyérrel "büszkélkedők" lököttek :lol: :lol: :lol:

boo: nyugodtan legyél hisztis! Mondd meg anyukádnak amit gondolsz, de szerintem nem akart ő megbántani, talán csak nem gondolta még át a dolgot. De msot már biztos tudja, mit akarsz :lol:

timeával mi van? megvan már a babó??

Mi ma voltunk NST- n, azt a jó kényelmes bőrfotelt a lábtartóval legközelebb hazahozom :lol: Alig bírtam/akartam belőle kikászálódni :lol: Amúgy kicsi lányom természetesen akkor szándékozott aludni. Az elején még ébren volt, ficergett is párat, aztán érezte, hgoy nekem milyen kényelmes, és gondolta, ő sem zavar a pihenésben :lol: Ezért néha meg kellett piszkálni... :D De nem aludt el hamar, viszont a szemben ülő lányé igen, neki fel is dudálták a babóját :lol: :lol: Az értékek jófélék, a dokim 9- re értékelte. Hogy miért nem 10-re, nem tudom, talán mert a végén már tényleg aludt a babó :lol: Amúgy meg sem vizsgált a doki, legközelebb jövő hét péntek NST, oszt ennyi! Kérdezte, hgoy vannak- e görcsök, keményedések, ilyesmik. Mondtam, hogy már érzem a keményedéseket, meg gyakran fájdogál a pocakom alja. Azt mondta, az jó. Aha. Kinek?? Nekem marha szar. Utálom, ha fáj valamim. Akkor a szülést sem fogom szeretni? :oops: :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo a tesóméknak - ha túlélik a fagyasztást - hétfőn ültetik be a lombikot. Természetesen anyukám nekik fog főzni, gyerekvigyázni nehogy ne maradjon meg a baba. Sogornőm 8 hónapig feküdt mire a kislányt kihordta, pedig orvosilag nem volt indokolt.

Én 2 ovis ördög mellett - akik itthon vannak- dolgozom, háztartást vezetek, mindent beszereztem, fülészetre, tornára mászkálok a gyerekekkel. Orvoshoz, Uh-ra csak egyedül jutok el, mert ugye az apjuk a fiúkkal vannak. Egyszer nem kérdezik meg: te, hozzak valami friss gyümölcsöt a piacról? Itt megyünk el az utcátok előtt napi szinten, kell valami? Vigyázzunk egyszer a fiúkra, hogy a férjeddel elintézzél dolgokat? Főzzek vagy süssek valamit? Ááá... eszükbe nem jut.
Anyukámnak is roppant fontos elfoglaltságai vannak, oké ő is melózik, de otthon! És pár órát bármikor ki tudna szakítani, ha akarna. De értünk nem akar. Tesóméknak ugrik. Ott a 1,5 éves gyerek még nem látott boltot belülről!
Mi 2 csöppel mentünk vásárolni télvíz idején, mert Norbi sírós volt és nem szívesen vigyáztak rá. Most már apa rutinosabb vásárló, de azért nekem is volt igényem kimozdulni néha.
Na ennyit az én anyámról. Amúgy szeretem, de én biztos nem fogok egyik gyerekem közt sem különbséget tenni. Ez IQ kérdése.

Éva

KépKépKép
agmano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: én skorpió vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy anyukád legalább valamit próbálkozik.
Nekem ott volt apu, mégis mindig fontosabb volt a tiszta ruha, tiszta lakás, gyorsanmegcsinálnimindent.
Most, hogy egyedül van és nyugdíjas és kb 30 forintba kerülne neki a kedvezményes buszjegy, akkor jön, ha hozza valaki kocsival. (mondjuk tesómékhoz is).
Mindenáron azt akarta, hogy amíg kórházban leszek, kiköltözik hozzánk, gondoskodik Nóriról, meg Gáborról, meg legalább 1 hétig itt akar lenni, ha hazajöttünk.
Az első részről sikerült lebeszélnem, de elég nehézkesen. Anyu indoklása: mert megszólja a sógornője, ha nem jön segíteni. :idea:
Nem azért ám, hogy jó legyen a lányának vagy az unokájának, áááá!
Sajna a hazajövetel utáni dologról még nem tett le most se, de asszem (valakiről koppintva az ötletet) majd elfelejtünk szólni, hogy jöhetünk haza..... :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Viki! Üdv itt, még pont időben :wink:
A doki nekem is azt mondta még májusban, hogy valószínű legkésőbb június közepére megszületik Nati, na persze, vagy július közepére ha így haladunk :lol:

Szonibaba, Gabi! Csudaszépek a Lányok! Köszönjük a képeket!!!

Na elteszem magam... megyek birkózni Natival :lol: (Ő a jobb oldalon alvást csípi, én meg a bal oldalon szeretek feküdni)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kiccsalád részben már alszik mellettem, úgyhogy most már nem tudok reagálni. :oops:
Csak annyit, hogy Hugival végül meg vagyok elégedve a mai napot illetően. :D Holnap reggel 9 körülre megyek CTG-re (figyelsz, f.nikici? :wink: ) és nem tervezek benn maradni. :twisted:
Ha hazajöttem akkor tudósítok, de legkésőbb dél körül. :wink:
A mai napom nem lett teljes, mert nem mindent tudtam megcsinálni, amit szerettem volna. :( De majd hétvégén befejezem, hiszen:

I' LL BE BACK! 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
jelentem ma egyáltalán nem volt semmi jóslom,bár nekem fura ez a
vihar előtti csend,de majd minden kiderül holnapra...
Ha valami van,azt azonnal megírom Anitja-nak...

Üdv köztünk viki!
valamikor majd beleraklak a táblába.csak még rá kell jönnöm,hogy
itthon mi merre hány óra a gépen...

Szonibaba!
nagyon édes Bodza!!!!pocakod téynleg olyan fiús volt...
törcsikről ma annyit tudtam meg a sparban,hogy érdemes lenne
inkább telefonálgatni,hogy mrá lehet-e kapni és ha igen akkor hol??!!
szóval senki nem tudsz szinte semmit.....

Gabi!
tényleg nagyon jól nézel ki...egyáltalán nem látszik,hogy nemrég szültél...
Nóri valami tündéri...

Timiről senkinek semmi híre??

Dodi,Nyuszi!
remélem bevált a tejes kávé tippem...aranyeret sajnálom...

na jó éjt!elteszem magam holnapra...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok :)

Nyuszi, ezen nagyon röhögtem!! :lol: :lol:

Viccet félre: szorulásra még a dupholac is jó, én használtam egy csomószor(nőgyógyász javasolta). Egyébként nekem is ritka sz@r ereim vannak, egész terhesség alatt detralexet kell szednem…pfff! :x

Timi, mi van Veletek? Szorítok nagyon Nektek!

Moncsy, hajrá-hajrá :wink:

Gabi, milyen kis pufi Nóri baba! :D De jó Nektek, holnap már otthon is lesztek, majd várjuk a beszámolót!

Bond, én nem láttalak az ultrahangon, bár nem sok időt töltöttem ott (szerencsére 8) ), és több mint valószínű, h abból az aprócska tablóképből amit mellékeltél Magadról nem is ismertelek volna fel :roll: :roll: . Viszont nagyon csodálkoznék, ha tényleg engem láttál volna, mert rólam viszont egy kósza kép sem került fel..vagy legalábbis én nem tudok róla :roll: .

Viki23, üdv itt! :D Csini kismami vagy, tényleg milyen pici formás pocakod van!

Szonibaba! De jó végre otthonról! Te jó ég micsoda csúcsos has! :shock: és milyen tündéri a kis Bodza, mégegyszer gratulálok!! :D

Szisz, jó, h bejelentkeztél és h minden rendben van! Aztán tessék pihizni is! :wink:

Boo, én elvileg Tabatinak küldeném az sms-t, de szerintem most babázás mellett felmenthető ez alól. Biztos ami biztos alapon Neked is küldheném?
Kádsztori :x :lol: hogy veled mindig történik vmi! :lol:

Agi, a mekibe van koffeinmentes kávé??

Ma elég sokat keményedtem, meg egész nap hulla fáradt voltam (bár ez már ’asszem nem is ujdonság nálam :oops: ..) és ez az időjárás!! :x

Annyit írtatok a multkor a fülbevalókról, legyen, ne legyen egy pici lánykának, h vmelyik nap kedvet kaptam és beleerőszakoltam a fülembe egy rég nem hordott darabot. Ennek az lett az eredménye, h mára totál begyulladt a fülem és alig bírtam kiráncigálni belőle (pedig fehérarany füli). Most irtó jól nézek ki, alapból puffadt fej plusz ehhez jön két vörös duzzadt fül. Remek. :roll:

Múlt héten vettem egy nők lapját ami egy Maximával volt egybecsomagolva. A Maxima elején hatalmas betűkkel: Ne mondj le a nyaralásról..na én ezt a tanácsot gyorsan meg is fogadtam és lefoglaltam télre egy kis belföldi kiruccanást 8)

És az utolsó uh-ról + összehasonlítás egyeskével (és még azt mondják, h a második gyerkőc mindig nagyobb :lol: )

Zalán 37+3nap
BPD: 95mm
HC: 337mm
AC: 323mm
FL: 69mm
Súly: 2970g

Barnabás 38hét
BPD: 93mm
HC: 339mm
AC: 345mm
FL: 74mm
Súly: 3500g

Na elteszem magam én is. Jó éjt!
o.heni

Apa piacon, Manó álomban, én meg hol máshol... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó reggelt! :)

viki23!

Bár csalóka a kép a fehér színű ruha és a beállítás miatt tény, hogy nem te vagy az, akire azt mondják, hogy jééééééééézusomdenagy. Valóban későbbre tippelne az ember, hogy szülni fogsz. :shock: :shock: De nem a pocak mérete a számít, hanem a lakójáé. Az pedig okés. :wink:

moncsy.78!

Ne rakj rendet és akkor mehetsz babázni. :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

"nellike"!

Ezek nagyon jó hírek!!! :D :D :D :D :D :D Tárjátok jóóó szélesre az ajtót-ablakot, mert folyamatosan mennek még a drukkok! :wink:

"Persze azért rendben tartottam a lakást... "
:o :o :o (Ég a fejem, ég... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

"szegény Anyának éjjel úgy kellett "pihennie", hogy Zsófi a mellkasán "sziesztázott""
Nálunk ez sose jött be: csak Apa mellkasán aludt el így Manó, az enyémen nem. :o :o :lol: :lol: :lol:

"MaxiCosi CabrioFix: a lehető legbiztonságosabb választás, nálunk mindkettőnek az van"
Ez itt a reklám helye. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tennél fel pár képet a gyerekszobáról? Még sosem láttam ikreset (de szerintem a többiek se sűrűn) :roll: :roll:

hendegabi!

"Bodza nagyon édi, de egy kissé mérgesnek tűnik!

Asszem, mára elegem van nagyobbik gyermekemből! Úgyhogy ha nem jövök, éppen nevelek!"

Nem ezt hívják kivetítésnek...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lorca!

"Anyuci roncs, de a gyerek jól érzi magát."
:lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :?
Ha egy kis szerencséd van, akkor sikerül valami olyan vasat találni, amivel megúszod, hogy vért kapjál. Ahogy a góbék mondják: viccnek azért durva lenne. :lol: :lol: :lol: :lol: ( :( :( :( :( :( :( :( )Van pár készítmény, hátha...

Hétfőn is a Klinikán leszek kb. dél körültől, de tuti nem együtt fogunk CTG-re várni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Ne aggódj, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz irányítani egy egész irodát. De a babázásba is simán bele lehet jönni."
Igen, ezek azok a sorok, amit erőt adnak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"A SOTE mellett a Transzplantációs Klinika van. Akkor inkább legyen az elmeosztály."
Ott van még a Szemészeti Klinika, a Bőr és nemibeteg gondozó is, úgyhogy van választék bőven. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Wc dolgok:
Kávéból mindegyik indíthatja, mivel a koffein a lényeg."

Ezt most asszem megcáfolom. :roll: :roll: :roll: Tegnap 2 bögrényi IGAZI tejeskávét is leküldtem és semmi.

Tanítvány lemondása: előferdül az ilyen néha azért, nem? Ki tudja, mi történt...

"Te láttál olyan állatkereskedést, ahol nincsenek benyomorítva az állatok?! "
Nem, de amennyit én ilyen helyekre járok az nem mérvadó. :roll:

"azt mondta,mostmár no SEX
Miért nem? Mi történhet? Nem fogsz váratlanul teherbe esni."

Biztos, ami biztos! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amaryl!

Köszi a képeket!!! :wink: Nagyon aranyos Nóri. :P :P Gabi1-nek mindig szülnie kéne, mert csak akkor látjuk mosolyogni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

"Van egy rossz hírem: nem Te fogod apát megörvendeztetni egy kislánnyal, max Ő saját magát ugyanis ő adja a végleges nemi kromoszómát, de azért ne menjetek a Tajgetoszra, ha lesz egy 5.fia is"
"200 embernél max kitör az anarchia, de ez már nem a Te gondod"
Benned is egy pszichiáter veszett el. De jó mélyen! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"MINDENT önállóan csinálok: gyereket, kutyát, háztartást és mindenki k@pja be"
Ha klónozni is tudod magad, akkor mire kellett Apa? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r!

"Amúgy nekem is kevés a vas, a doki megint felírta a neoferromicsodát, napi kettőt kell szedni. Viszont amikor a védőnő meglátta a vérképem eredményét, szörnyűlködött rendesen. Mondtam neki, hogy a dokit különösebben nem zaklatta fel. Most akkor kire hallgassak? Baj, hogy ennyi, vagy nem?"
Ha jól értem, akkor neked mindenképpen kevés a vasad, csak a védőnődet jobban aggasztja. Mindenképpen szedjed, mert nemcsak mostanra és a szülésre kell, de a szopihoz is!

"Akkor a szülést sem fogom szeretni?"
Nem. Azt egyenesen imádni fogod! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A végét biztosan. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o.heni!

Nem véletlenül írtam, hogy véltelek látni. A kiindulási alap az volt, hogy Barnabással és Apával vagy. És volt egy baba, aki hasonlított. :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.27 06:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Heni! sztem ezek az adatok nem mérvadóak! Nézd meg Gabit, Őt is riogatták nagy babával, aztán egy szép egészséges méretű babája lett + most nekem is mondták most, hogy 4 kilós lesz, aztán lehet Nati 3500gr-ot sem éri majd el, azért mert valakinek nagy a hasa, nem következik, hogy a babája is nagy, és azért mert kicsi, nem biztos, hogy a baba kicsi lesz. Az UH azért nem 100%-os!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ez a bejegyzés pedig álljon itt annak tiszteletére, hogy NellikeApa hazarabolja hitvesét :wink:

[quote="nellike"]S írta:nellikeziasztok!

Nellike (Szilvi) férje vagyok.

Szilvi szombat óta kórházban van, be kellett ugyanis vinni, mert hirtelen nagyon felkúszott a vérnyomása. A kórházban aztán helyretették, de sajnos több tényező összekapcsolódása folytán eljutottunk odáig, hogy csak máig, ma újra elkezdett a plusz gyógyszerek ellenére emelkedni. Ez volt a kisebb gond, a nagyobb az, hogy a laboreredmények lesújtóak. Egyre növekszik a vizeletben a fehérje, és a blasztocita szint is romlott. Szilvi méhszája már múlt pénteken 1 ujjnyira (kb. 2 cm) nyitva volt és a lábai elefánt méretűre vizesedtek.

Egyébiránt a babák teljesen jól elvoltak, minden vizsgálaton a ctg és a méhlepények állapota is kiváló volt, azonban ma, amikor megvizsgálták, már csak elfogadható. Úgy látszik Szilvi szervezete már nem igazán bírta a gyűrődést, a gyógyszerekre már nem reagál, így miután az osztályvezető főorvos is megvizsgálta, az összes osztályos orvossal úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg esetleg sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, mert akkor már életveszély is fennálna. Így a 35. héten holnap megszületnek a törpék, akik azért már mindketten 2 kg felett vannak, és igen aktívak :D

Borzalmasan aggódom, persze ezt Szilvi előtt leplezem, de azért aki tud, holnapra drukkoljon.

És mindannyiótoknak sok sikert :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Na, ki szül hétvégén?

Én egy kicsit letörtem, mert tegnap megnéztük a biometriás babaméreteket férjemmel és bebizonyosodott, hogy a doki nem mond hülyeséget és lehet, hogy még két hetem hátra van, úgyhogy csinálok is új vonalzót. Mondjuk végig volt 1,5 hét elmaradása, mert később fogant, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak annyira júli 4-re kalibráltam magam, így meg lehet, hogy csak 14 lesz belőle....de a lényeg, hogy szépen fejlődjön!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

2009, drukk a mai ctg-hez!!!!!

Szonibaba, de jó, hogy otthon vagytok már!!!! Szép pocód volt, és Bodza is gyönyörű!!!!!!!! Apropó, lehet én vagyok lemaradva, de a Liliennél leragadtam, akkor Bodza lesz?

Biometria, szülés előtti napon Marci uh szerint 3400 gramm volt, másnapra 4 fölött megszületett.

Gabi, milyen aranyos Nóri baba, és milyen egyen szerkótok van!!! :lol:

Nyuszi, drukkolok, hogy babácskátok ne akarjon előbb kibújni!

Klarka ne törj le, úgyis akkor jön, amikor ő szeretne, lehet már holnap!

Pfúú, nekem a jövőhetem lesz káosz, hétfő vérvétel, kedd uh, szerda NST, csütörtök OEP. Blöeeee, és még csak most mosódnak Bende ruhái, így azokat is ki kéne vasalni valamikor, de ebben az időben két nap a száradás, így nem sok esélyt látok, hogy holnap neki kezdhetek.

kispiskóta

Jó reggelt Kismamik, Anyucik! :)

Éjszaka történt vmi? Újabb babóca? Norka merre vagy???

NellikeApa, csudajó hír, h elhagytátok a gyógyszereket! :D És végre jövő héten négyesben!! Szuper!

Nikici, már a Klinikán lehetsz most, mennek a drukkok ezerrel!! +++++

HGabi, a viccet csak most olvastam el :lol:

Bond, akkor ezt most tényleg megcáfolom, mert Apa és gyerkőc nélkül voltam az alagsorban olyan 10 óra körül, de kb 10 percet töltöttem az egész Klinikán mindennel együtt.
Ctg-re pedig sok csoki Huginak, h táncikáljon rendesen! :wink:

Silllia, a képsorozat nagyon klassz, abba ne hagyd!! :D

Ma Apa „bontóbuli” címen egész napos ivászatot tart a haverjaival a háznál. Remélem nem verik szét a házat nem lenne túl szerencsés. :? :?
Így Apát ma nem látjuk, bár lehet megkockáztatom és Barnával elsétálunk megnézni mit is csinálnak a srácok. :roll:
Szorítsatok, h ma ne történjen velem semmi, mert nem lesz aki kórházba furikázzon..

Vasárnap barátnőmékhez megyünk hamburgert sütni nyam-nyam, (már csak ez hiányzik a vonalaimnak :oops: :oops: )

Kispiskóta, most nézem csak alaposabban a vonalzódat, hogy milyen helyes a pici Bende!! :D

Mindenkinek nagyon szép hétvégét! :wink:
o.heni

Heni, a vonalaknak már mindegy, nem? :lol: Köszi a dicséretet.

Én elkezdtem összepakolni a kórházi cuccost, mert Apa már rágta a fülem, hogy egy bugyi nincs bepakolva. De annyi cuccot raktam össze, hogy legalább kettő (egy nagyobb és egy kisebb) tele lesz. Ti is ilyen sok mindent visztek?

kispiskóta

Még egy kérdés a házassági ak. kivonatot, Apa egyedül is kiválthatja vagy kellünk mindketten? Tök elfelejtettem... . :?

kispiskóta

Sziasztok,

Egy gyors jelentkezés még a kórházból...

Szerdán (06.24.) éjjel megszületett Míra, az egész napos vajúdás után végül császármetszéssel. 50 cm és 2650 g a méretei, szóval nem nagy, de nagyon aranyos és jól vagyunk.

Majd már otthonról jelentkezem még...

Visszaolvasni most esélytelen számomra, de most már lassan mindenki a finischbe ér...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.26 19:27-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok csajok!
Köszönöm a pocak bókokat :D

Boo: Tényleg júli végére vagyok kiirva... Én akár hány uh.-n voltam mindenki mást mondott.. Most már csak a védőnőnek hiszek.. Pont tegnap mondta, hogy : Vikikém sztem max 3hét és várható Alex érkezése.. Úgyhogy hiába , a mindent tudó masinák senki nem tudod, értelmes választ adni mikor szülök. :shock:
Igen azt én is hallottam , hogy minden a pasin függ.. Mondjuk vicces, mert a párom bátyának 4lánya van és 1fia. szóval talán van esély , hogy az én párom is megajándékozza magát pár év múlva egy kicsi lánnyal.. De most a mindenünk a kisfiúnk.. 8)
Nagyon várjuk már :wink:
Ápr. 01 óta nem melozom, pont azért mert elég stresszes hely és nem igen tett jót , hogy mindenen kiakadtam, és ordítottam.. :oops:

Kicsidodi: Szex??? Engem 4hete tiltott el doki , azzal a dumával, hogy nagyon rövid, a méhnyakam.. Úgyhogy semmi féle , "izgalom" nem igen kéne, hisz kibujhat a babucim...
Mondanom se kell hogy rögtön rosszul lettem... :?
Már tv-t se merek nézzni................ :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Viki
viki23

Merion, hadd gratuláljak elsőként Mírához!
Gyönyörű kislányos arca van!
Gyors felépülést és sok tejet kívánok! Ez a szent iván éj....

Éva

KépKépKép
agmano

Volt egy hosszabb hozzászólásom is, de megbolondult a Babanet és kivágott. Majd máskor bepötögöm újra, most megyek főzni.
Na mégis 1 mondat. Összerakta apa a kiságyat, mikor az utolsó csavarnál tartott eszembe jutott, hogy nem a legmagasabb állásba kellett volna tenni?!

Éva

KépKépKép
agmano

Merion!
Gyönyörű baba!! Gratula!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: