A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én itt vagyok még egy picit! :)

Tancsu, igen sajnos ez az élet! Tegnap nekem is őszintén elmondta a lány, hogy hat beültetés ellenére sem maardt meg a baba! :cry: :cry: Az a baj szerintem, hogy ezek a rossz dolgok nagyon megmaradnak mert sokkal jobban megdöbbensz, mint örülsz a jó hírnek!

Az a jó, hogy az A. is először ledöbbent, de utána már csak azt mondogatta, hogy legalább lehet... közös... akárhogyis, de lehet!!!! Ez a fontos, mert én szerintem azt nem tudnám feldolgozni, hogy nem a mi "vérünk"! Húúú ma már nagyon elegetek lehet belőlem!!! Lassan megyek és nem fárasztalak Titeket, jó? :wink:

Kép
szilzi

Timi, te mit csinálsz egész nap otthon, egyedül? :(

Kép
szilzi

Légy is óvatos Tancsu, biztos ami biztos! :) Tudod, mi is megrovunk ha nem vigyázol Gergőre és persze magadra! :wink: :lol:

Kép
szilzi

Dehogy van elegünk belőled!!!!!!!!!!!!!!!!!

A. tényleg jól állt hozzá, ez pozitiv.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Elvileg már nem kaphatom el sem én sem a párom, mert mi már voltunk gyerekkorunkban....
De az óvatosság sosem árt ez igaz!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg párom, neked hogy teld a mai napod???
Párod megint olyan későn fog haza érni???

Kép

Kép[/
tancsu

Rendelrtem a hugomtól nyaklánsot,fülbevalót és karláncot, a garnitúra volt 850 forint....bizsu, de nagyon szép.....
Most mutattam a páromnak, neki is nagyon tetszik...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor most én vagyok egyedüli????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Kb 3 órája tusoltam hideg vizzel,, de már most olyan mintha 2 napja vizet sem láttam volna...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Lassan lejár a mosógépem is, aztán mehetek teregetni, de legalább kész van ez is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Holnap reggel pedig mennem kell a munkahelyemre, mert elvileg már augusztustól igényelhetem a TGYÁS-t és az valamivel több mint a táppénzem, csak ki kell töltenem a papirt hozzá..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én elköszönök, húzok haza! Holnap reggel vérvétel, nem tudom tudok e majd jönni, de megpróbálok! A. remélem feléleszti a gépet, mert múlt héten, valami vírus miatt mindent újra kellet telepíteni és sokat szórakozott vele! Puszi Nektek! :D

Drukkoljatok, hogy mielőbb válaszoljanak a Kaáliból!

Kép
szilzi

Cupp Szilzi...

Jó pihenést és megy a drukk a géphez és a vérvételhez is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

hát, unatkozom.
vannak takaritos napjaim,akkor elvagyok
a többi napon meg csak úgy vagyok.net, tévé.
EZ IGY NAGYON SZÖRNYÜ

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia szilzi!drukkolok ezerrel!!!!

elöbb hivtam, még nem tudja.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lányok. Vendég elment, már el is mosogattam. Meg gyorsan leszedtem a ruhát. Akkora villámok vannak, dörög az ég. Már csepeg az eső is. Lesz itt olyan zuhé.....

Kép
flóra 11

De ügyesek vagytok! Mennyit írtatok,míg nem voltam pár percig!

Kép
flóra 11

valamit meg kell veletek osztanom

én már nem azon csodálkozom, hogy a 24.hétre 12kg-ot felszedtem, hanem azon,hogy csak 12kg!
február végétöl otthon vagyok. nem járok sehova, jóformán semmit nem csinálok. sokat unatkozok és akkor is eszek, ha nem vagyok éhes. pl. a 20dkg sonkás szalámit simán elnasizom és állandóan degeszre eszem magam. sok csokit is eszem és ugye nem mozgok.ha valmamit intézni megyek, akkor kocsival.
biciglivel csak anyumékhoz meg üzletbe.
szerintetek?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kár hogy olyan messze vagy társam, mert akkor az uncsi napokon együtt csavaroghatnánk kicsit....

Kép

Kép[/
tancsu

Én is igy voltam Timi, most meg megyek állandóan, kiváncsi vagyok hoy igy mennyi jött rá....
Majd szerdán kiderül....

Kép

Kép[/
tancsu

Na, visszaolvastam.

Szilvi,holnap nagyon drukkolunk nektek. A vérvételhez és a géphez is. :wink: Ahogy te is drukkoltál a fiamnak. :D

Kép
flóra 11

na most egy újjal pötyögök, mert közben jégkrémet eszek...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, csajszik, hazajöttem. :D
Látom, a társam már elment, sajnálom, de nagyon drukkolok holnap neki. Milyen géphez? Oké, visszaolvasok.

KépKép
benó

Timi,több kismami nincs a környéken?

Kép
flóra 11

Helló Benó, én most kicsit szaggatottan leszek,mert jön a vihar. Körbenézem a szobákat,minden rendben-e.

Kép
flóra 11

Cupp Benó...

Nagyon helyes, olvass csak vissza...:)

Társam Te merre vagy????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, akkor visszaolvasok, egy kicsit izé most az internet nálunk. :roll:

KépKép
benó

Nézem közben a tv-t és teljesen el vagyok képedve!!!!!!!!!!!
Mennyivel olcsóbb osztrákban minden!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hát dörög,villámlik, de egyelőre az eső nem vészes.

Kép
flóra 11

Imádom a vihart nézni. Ti is?

Hú, de visít a szél! Megyek. Már az eső is durvul.

Kép
flóra 11

Ide is küldhetel egy kis enyhülést...:)
Eső és vihar nem kell, csak hideg!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok. Hová lett mindenki?

Kép
flóra 11

Hideg az itt sincs, talán kicsit lehült a levegő, enyhült a hőség. Vonulnak délre a felhők.

Kép
flóra 11

Ennek a viharnak csak a szele volt nagy. Még nagyon be van borulva,lehet,hogy majd még esik. De amit eddig produkált, az semmi. Holnap mehetek öntözni.

Kép
flóra 11

Na, visszaolvastam.
Zsuzsi, nagyon rendes és ügyes vagy, hogy ennyi mindent találtál, ami használható a Szilzinek. :D
Megértelek, kedves társam, mert te sose gondoltad volna magadról (ki gondolja azt magáról?), hogy belőle meddőségi központba járó emberke lesz. Szar érzés lehet. De szívesen járnék veled, ha ott segítenének nekünk. :D
Tancsu: "Most hivott anya, küldi a hugomékkal a töltöttpaprikát, de nem jönnek fel, le kell mennie a páromnak a ház elé, mert a gyerek a kocsiban van és éppen bárányhimlős....
Bár már voltam én is, de nem kockáztatunk....." Milyen gyerek? :?: Vigyázz magadra, és örülök, hogy jó volt a színház, klassz lehetett!
Flóra: Gratulálok a fiadnak a szlovák bajnoki címhez! Büszke lehetsz rá! :D

KépKép
benó

Na közben kiteregettem...
Rájöttem hogy vasalnom is kéne, de semmi kedvem már...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó..

A nagyobbik hugom lányáról van szó, ő most lesz 5 éves és éppen a himlő-korszakot éli szegényke...

Kép

Kép[/
tancsu

Timi te itt vagy még????????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Aha, nem tudtam, hogy két húgod van, ez kimaradt. Jobbulást neki.

KépKép
benó

Köszike...
A nagyobb 28, a kicsi 18 éves....:)
Én meg vagyok a rangidős... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Maca vibe a neve a macának és a Verának. :D
De szerintem menjen el egy jó helyre, és akkor nem kell ilyen izéket szednie.

KépKép
benó

Ez a Maca -Vera poén jó volt... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na, most azért esett jól.

Tancsu, megnéztem, a vihar egyenesen felétek tart.

Kép
flóra 11

Na tessék, most meg hétágra süt a nap. :lol:

Kép
flóra 11

Megint ide küldted a rossz időt mindenestül:????????

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk nincs vihar.
Utána kell nézni ennek a spermás-lombikos ügynek.

KépKép
benó

Megettem a jégkrémet, és most még rosszabb mint volt......folyik a viz rólam!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

TIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúúúúúú...lányok....
Én megyek a ventillátor alá....
Lehet később még visszanézek, de ezt nem birom már!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

http://www.sulinet.hu/termeszetvilaga/a ... 13/21.html

Namost én ebből arra a következtetésre jutottam, hogy (de szóljatok, ha szerintetek nem így van):
- akinek nincs semmilyen problémája (pl. jók a spermák is, meg nincs petevezeték-letapadás sem stb., tehát a férfi és a nő is stimmel, mint mi a Gy.-val), akkor végig kell járni az összes lehetséges lépcsőt, hogy eljusson az ember a lombikig (ezért volt a könyves Anettnek 6 inszeminációja és utána a lombik, mert nem volt semmi baja)

- akinek van valami baja, az kihagyhatja ezeket a lépcsőket

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: