Sziasztok!
Látom, csak nekem nem sikerült feljönni a babanetre...

Napok óta próbálkozom!!! IRGUMBURGUM!!!
Edinka!
A programozott szülésben nincsen semmi rossz! Nem kell megvárni, míg magától beindul a szülés, mert az operációt tulajdon képpen bármikor el lehet végezni, a baba fejlettsége, a magzatvíz és a lepény mennyisége és állpota a döntő, az a legfontosabb. 2 barátnőm is így szülte mindkét gyermekét, mert a látásuk rosszasága (hogy ilyen csúnyán fogalmazzak) miatt nem szülhetnek term. úton, nem erölködhetnek. Megbeszélték a dokival, hogy a 39. hét vége, 40. hét eleje felé kiválasztanak egy napot, akkor lesz a szülinap
Ha beindulna viszont a szülés, azonnal kórház!!!! Mivel ők nem szülhetnek! Nálad is majdnem ez a helyzet, úgyhogy NE AGGÓDJ!!! Majdnem irígy vagyok, és ezzel "versenyünk" megszűnt létzezni...Te szinte tudod, mikor lesz babád, én meg minden nap csalódottan fekszem le és reményekkel ébredek...
Azt hiszem a magzatvíz mennyiségét UH-gal határozzák meg, úgyhogy nem fájhat. Ebben mondjuk nem vagyok egészen biztos, de nekem szokta is mondani a doki, hogy mennyi a víz, és nem csinál semmi mást, csak UH-oz...
Magam részéről 2 napja túrázom a kutyámmal, hegymenet-völgymenet, hátha, de semmi! Bár esténként érzem az erősödő fájásokat, de ezidáig mindig csak jóslók voltak...
Talán a hét vége felé, ahogy Andi számolgatásai után én is próbáltam visszaszámolni...talán rám is sor kerül.
Minden esetre kitartás és bátorság!!!!