A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Érkezem 2005 április

Andiska
én pontosan ezt csináltam, mármint striguláztam a naptárban, mert már a 3. hónap volt, hogy próbálkoztunk. Aztán sajnos a férjemnek el kellett kezdenie antibiotikumot szedni és akkor már nem mertem , úgyhogy ezért is tudom, hogy legkésőbb mikor készülhetett Levi.

Ne érezd magad mocskosnak, terhesség alatt nagyon könnyű összeszedni valami bacit, akkor is ha nagyon vigyázol. Akár nyilvános WC-n vagy szerintem az is elég, ha túl sok édességet eszel, már megszaporodhatnak a bacik Kép Ne aggódj, a doki si mondta, hogy nem árt a babának, téged meg kikezelnek a kúppal Kép

ARanka
én 15-én szeretnék szülni, asszem el is kezdek beszélni Levi fejével, hogy úgy készüljön Kép

ANdi
psandi

Szia Andi!

Köszi a sok jó szót! Azóta is vadul gondolkozom, és böngészem a naptárat (a tavalyit), hátha sikerül a számolás. Van is tippem, mert sajna tényleg nagyon ritkán sikerült összebújnunk a nyáron, mindketten az idegenforgalomban dolgozunk a férjemmel és a júliusi főszezon nem sok lehetőséget ad magánéletet élni. A tippem viszont júl.25., amihez képest ápr. 17. a szülés időpontja. Majd meglátjuk!
Igen, a testvérkéket már én is szeretném megtervezni, igaz még nem tudom, mi lesz a "koncepció", gyors egymásután vagy 3-4 év korkülönbség, mint a tesóm és én köztem. Talás a szülési élmény, a szpotatási sikerek/kudarcok és egyéb már a babával kapcsolatos dolgok segítenek a tervezésben!

Mióta hazajöttem egyfolytában jósolgatok... bezzeg a CTG-n semmi!!! Kép
(nem tudom, csak nekem nem sikerül a felküldés???!!! Már századszor próbálom, és félek megint elvész a hozzászólásom!! Vajon tényleg felújítási munkálatokat végeznek, vagy csak vicc?)
andiska

SziasztokKép

Tettem fel az albumomba pocis képeketKép
HA gondoljátok nézzétek meg!!!!
Szerintetek már "leszállt a hasam"
Ti tapasztaltabbak vagytok mint énKép

Mi szerdán megyünk ctg-reKép
Már alig várom, de egyre jobban félek a beköltözéstőlKép

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Én csak laikusként mondom, hogy jól leszállt a pocid! Az enyém is így gyomor alatt kezdődik már, mint neked, csak azt hiszem kisebb Kép
Jól vagy? A kiírt dátumunk pont ua.! Neked mit mond a dokid? Engem ma elkeserített, hogy még no jel az érkezésre! VERSENYEZZÜNK, jó? KépKépKép
andiska

Sziasztok!
Edinka!Szerintem már leszállt a hasad,szépen megnőtt az előző képekhez képest.
Andiska!Igaza van Andinak,ilyenkor nagyon legyengűl a hüvely védekezőképessége,nem nehéz összeszedni bármit is.Nekem Gergőnél volt,pedig nem járok sem usziba sem közvécébe.Csak úgy kialakult,de kenőccsel hamar rendbejött.
Már nálunk is nagyon várja a kis gazdáját a kiságy,de nem akar sietni a kiscsaj.Bár most meg már pár nappal eltolnám,mert Gergőnek hasmenése van,nem tudom mitől.Csak aggódnék ha most kellene bemennem a kórházba.Holnap megyünk a dokibácsihoz.
Itt egy kép Zsófi ágyáról,nem túl jó,mert teloval csináltam.

ArankaKép
ari3

Edina
szerintem is lent van a hasad Kép érzed is, pl, hogy jobban kapsz levegőt vagy többet tudsz enni + gyakrabban kell pisilni? MErt ez mind ennek a jele . Mikor kell befeküdnöd?

Aranka
nagyon kis hercegnős az ágy, csini Kép

Andi
psandi

Hello Ari!

De szép kiságy!!! Lassan én is ráveszem apát a szerelésre, bár magammal kell megbeszélnem a dolgot, mert ő már csavarhúzóval a kezében járkál KépKépKép
Én is mindent beszereztem, kimostam, kivasaltam, csak állati babonás vagyok. Biztos hülyeség, de februárig egy pelenkát sem mertem venni, nehogy baj legyen belőle...
Ari, most megjött a kedvem és a bátorságom! Így kell egy királykisasszonyt fogadni! Tündéri!
És köszi tőled is a bíztatást gombaügyileg! Lassan bekúpozom magam és elkezdődhet a gyógyulás!
andiska

HOgy felpörgött a topic az utóbbi napokban Kép

Ugye jól tudom, hogy többedik terhességnél a has leszállása csak közvetlenül a szülés előtt következik be? Szóval ne aggódjak, hogy a enyém még fent van?

Andi
psandi

Neked a második babád érkezik, ugye? Persze!
Azt olvastam valahol, hogy többedik terhességnél lehet, hogy csak közvetlenül szülés előtt száll le a has. Ne kérdezd az okát!!! gőzöm nincs!
Olyan, mint az utófájás...azt sem értem, miért érzékenyebb a méhösszehúzódásokra szoptatáskor egy többedszer szült nő, mint az elsőnél. Talán először gyorsabban húzódik vissza?!
andiska

Sziasztok!
Látom ma nagyon aktív mindenki a topicban.
Andi,Ari!Itt az e-mail címem, akkor írjátok meg a mobilszámotok.pany@freemail.hu.
Andi!Én is szerdán megyek CTG-re este fél7-re a szülőszobára.És te hova?
Semmi változás,igaz kicsit fájdogált a pocim,de nem komolyan.Nálatok mi újság?
Ma pedig egy csomót takarítottam,meg kinnt foglalatoskodtam a kertnek még nem nevezhető "kertben"(tudjátok nemrég költöztünk be a házunkba és még nagy a kupi a ház körül.)Jól el is fáradtunk a maszatkával,de semmi...
Akkor további jó várakozást!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
oksi, mindjárt küldöm. Én nem a kórházba megyek, hanem a magánrendelőbe. Kár, pedig talizhattunk volna. De lehet hogy téged már bent is tartanak? Kép

Andiska
én sem értem az okát, félek is az utófájásoktól, Daninál is éreztem rendesen, akkor mi lesz most? Jajj

Andi
psandi

Sziasztok!

Panni!
Írtam a számom és is,köszi a tiédet!
Engem is riogattak azzal,hogy többedik,különösen a harmadik gyerek után erősebbek a méhösszehúzódások.Nekem Alexánál annak idején eltartott vagy 2 hétig.Gergőnél már sokkal erősebb volt,viszont 2-3 nap alatt elmult.Na majd remélem legkésőbb jövő héten el tudom mondani,milyen a harmadik után.
Andi!
Én is megyek holnap,csak én már a MÁV rendelőbe,remélem már mond valami jót is a doki.Persze eddig is jókat mondott,csak valami szülésre való hajlandóságot látnánk.Bár most,hogy már ennyire a végén vagyok kezdek kicsit megijedni,hogy nem lesz bennem a babám.Nekem mindig olyan hiányérzetem támad szülés után.Sokáig azt vettem észre,hogy megsimogatom a hasam és a bélmozgásokat rugdosásnak veszem,pedig ott szuszog mellettem a kicsim.De az azt hiszem természetes.

Aranka
ari3

ARanka
ugyanezt éreztem szülés után, önkéntelenül simiztem a hasam és még nagyon sokáig a bélmozgásokat magzatmozgásnak véltem.
Most kicsit furcsán is érzem magam ,mert nagy valószínűséggel ez a mostani az utolsó terhességem, így próbálom kiélvezni minden percét.

Panny
én is várom majd a telcsiszámodat Kép

Szóval mindhárman holnap megyünk CTG-re meg turkálásra? Kíváncsi vagyok ki hogy áll méhszájilag. Én biztos tök zárt vagyok, ahogy ismerem magam Kép

Andi
psandi

Hello!
Köszi s tel.számokat!
Hát tényleg én is kiváncsi vagyok hogy kinek mit mondanak a dokik.
Andi!
Neked ki is az orvosod?
Amúgy nem tartanak bennt csak ha szülünk.Ha nincs semmi gáz akkor nem kell befeküdni.Azt mondta a dokim hogy akkor sűrűn(2 naponta kell CTG-re járni)de ha nincs gond akkor még 2 hétig is várhatunk.Majd csak utána csinálnának valamit.De ilyenre gondolni se akarok,valahogy úgy érzem hétvégére talán meglesz...Lehet hogy rosszul érzem,majd elválik.Most valahogy semmi,de semmi jelét nem érzem hogy hamarosan szülnék bár belegondoltam Márknál se érezterm semmit még aznap se(se lelkileg,se fizikailag).
Andi,ti már így eldöntöttétek hogy nem lesz több baba?
Sziasztok,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jó reggeltKép

Én is ma megyek vizsgálatra, úgy mint tiKép Kép
Milyen jó nektek hogy valamennyien 1 kórházban fogtok szülni!!!!!!!

Jó lenne ha már nálam is lenne valami változás!!!

Andiska: "Versenyezhetünk"
Mért te is 25-re vagy kiírva?????
Hú akkor izgi lesz
Neked az első baba lesz?
Lehet hogy már írtad csak lemaradtam rólaKép

Aranka: Nagyon szép lett a kiságyKép

Na megyek mindenkinek szép napot
És mindenkinek drukkolok hogy minden rendben legyen a babócáinkkalKép

Kép

Kép
edinka

Panny
én is köszi a számodat Kép
Banczik Z. az orvosom. Én is nagyon bízom a hétvégében, de vhogy tudat alatt úgy érzem, mégsem lesz semmi. Na majd elválik, annyira nem vagyok türelmetlen azért, csak már kezdek izgulni Kép
Alapban 2 gyereket szerettem volna (férjem 3-at), ha lesz is harmadik, az biztos nem mostanában. Mindenképp szeretnék visszamenni dolgozni 2-3 év múlva legfeljebb majd 6-7 év múlva újra elgondolkodom rajta.

Edina
szóval szerda a vizsgálatok napja? majd számolj be, mi volt Kép mIkor mész?

Anyósomék elviszik Danit egész napra, végre átnézem a kórházi cuccost mégegyszer és kipótolom, ami még hiányzik, aztán már egy szava sem lehet Levinek, hogy nem vagyok felkészülve a fogadására Kép

Vigyázzatok magatokra és várom a híreket, hogy kinek mi volt a vizsgálaton

Andi
psandi

Sziasztok!
Hát nem sok változás..A CTG jó lett de amúgy semmi.A dokim most nem volt ott csak a szülésznőm,így a méhszáj felől nincsanak híreim.Majd pénteken azt is meglátjuk,akkor megyek a dokihoz.Elég macerás mostantól a dolog,mert kétnaponta kell bejárnom CTG-re.A család már nem enged vezetni Gödöllőről Pestre,így ez is macera mindig találni valakit aki behoz(a férjem nem mindig tud).Remélem nem sokáig kell ezt csinálnom.Ahogy tegnap írtam jó lenne a hétvégén megszülni,majd meglátjuk.Mondom én Kristófkának dehát úgyis ő dönti el...
És veletek mi a helyzet?
Andi!
Én is valahogy így tervezem hogy majd 6-7 év múlva egy harmadik babát.Én is szeretnék kicsit visszamenni dolgozni,legalább legyen valami haszna az egyetemnek amit nyúzok...Meg már elég 6 év itthon,igaz nem unatkozom a suli miatt de akkor is.Nekem is a férjem 3 gyereket szeretne,meghát 3 gyerekszobát is csináltunk a házunkba.
Na sziasztok,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Voltam este dokinál, kicsit beijedtem, azt mondta, hogy a gyerek hozzám képest kicsit passzos. ??? Kérdeztem, nagy? vagy nagy a feje vagy mi?? Mondja, nem, csak passzos. Ez mit jelent, hogy épp hogy ki fog férni vagy még az is lehet, hogy csaszi lesz? Dani sem volt azért olyan kicsi, 3,20 kg és 33-as volt a feje, ami nem olyan nagy, de simán kifért, hát remélem nem lesz probléma! Amúgy még tök fönt van a gyerek, a vizsgálat meg jó fájdalmas volt, próbálta gondolom elérni a fejét.

Panni,
ja ha már megvan a 3 gyerekszoba... Kép
amúgy nálatok külön lesznek kezdetektől?
Én az első 2 hónapban szeretnék külön aludni Levivel, utána egybe akarom rakni a fiúkat, aztán majd ha kamaszodnak, és ők is szeretnék, akkor megkapja az egyik a dolgozószobát

Aranka, Edina
mi volt nektek a dokinál?

Andi
psandi

Hello!
Jó hülye időpontokat ír ez a net...na mindegy.
Andi!
Szóval fájt a vizsgálat?Az nem jelent semmit hogy fönnt van szerintem mert a második babánál csak az utolsó pillanatban száll le,vagy le se száll azt mondják.(mármint a has)
Én is sokszor tatrok attól mostanában hogy ki se fog férni a picikém8a becsült 3800gr-mal)mondjuk én nem vagyok igazán egy törékeny alkat.Azt mondja a dokim szerinte menni fog..
Egyébként én is úgy tervezem hogy együtt leszek a babucival pár hónapig és utána mindenki a saját szobájában.Azért gondolom így mert sok helyről azt hallottam hogy felkeltik egymást a gyerekek.De egyébként úgyis majd akkor derül ki hogy mi lesz jó,lehet hogy teljesen másként lezs mint ahogy tervezem.Az is lehet hogy mindannyian egy ágyban...A Márk az utóbbi egy évben velünk aludt,csak mióta kész lett a külön szobája,ággyal stb..azóta alszik külön(ő akarta).Szóval majd meglátjuk.
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok:-)

Tegnap voltam dokinál!!!!
(Ahogy írtam is!!)
Minden rendben volt megnéztük a picikét is...
3250gramm jó kis husis.
Még mindig faros fekvésű:-( :-(
Ezért a dokim úgy döntött, vagyis úgy mondta hogy ő
nem látt esélyt arra hogy én természetes úton szüljek:-(, ezért ő a császár mellett dönt!!!!!

Hétfőn már be kell feküdnöm!!!!
És lehet hogy már azon a héten meglesz a baba:-)

Most jöttem a loborból ismét vért vettek egy csomó vizsgálathoz:-(
Altatható vagyok-e, belgyógyászatilag megfelelőek e az adataim,(igaz ez majd holnap dől el az eredményeim alapján) meg Ékg is volt!!!
Meg a dokimnak valami konzúliumot kell összehívni vagy mi a fenét:-) :-)

Lányok:-)
Én úgy tudtam hogy a császárnál is meg kell várni amíg el indul a szülés, erre ő azt mondta hogy nem
minden esetben, ha ő ugy láttja jónak akkor már jövő hét vége felé "Kiveszi" a babát!!!!

Említett valami minden napos magzatviz nézést???!!!
Az fáj????

Húú örülök is meg nem is:-) :-(
Félek a kórháztól de tudom hogy már onnantól egy karnyujtás és a kezemnbem tarthatom Vikimet!!!
De akkor is nagyobb bennem a félelem

Bocsi hosszú lettem
de olyan jó leírnom minden gondot és örömöt:-)

És én kinek írjak sms-t ha megszületik a babánk??????????????

Kép

Kép
edinka

Szia lányok!

Natália szombat reggel megszületett.
2840g, 49 cm és nagyon jól alszik, eszik és gyönyörű.Kép
Tegnap jöttünk haza, ma kitakarítottam, hulla vagyok, de nagyon boldog! Most megyek is, alszom még gyorsan egyet!
Veletek mi újság, Aranka?

Üdv,
Adri
Vendég

Sziasztok!

Látom, csak nekem nem sikerült feljönni a babanetre... Kép Napok óta próbálkozom!!! IRGUMBURGUM!!!
Edinka!
A programozott szülésben nincsen semmi rossz! Nem kell megvárni, míg magától beindul a szülés, mert az operációt tulajdon képpen bármikor el lehet végezni, a baba fejlettsége, a magzatvíz és a lepény mennyisége és állpota a döntő, az a legfontosabb. 2 barátnőm is így szülte mindkét gyermekét, mert a látásuk rosszasága (hogy ilyen csúnyán fogalmazzak) miatt nem szülhetnek term. úton, nem erölködhetnek. Megbeszélték a dokival, hogy a 39. hét vége, 40. hét eleje felé kiválasztanak egy napot, akkor lesz a szülinapKép
Ha beindulna viszont a szülés, azonnal kórház!!!! Mivel ők nem szülhetnek! Nálad is majdnem ez a helyzet, úgyhogy NE AGGÓDJ!!! Majdnem irígy vagyok, és ezzel "versenyünk" megszűnt létzezni...Te szinte tudod, mikor lesz babád, én meg minden nap csalódottan fekszem le és reményekkel ébredek...
Azt hiszem a magzatvíz mennyiségét UH-gal határozzák meg, úgyhogy nem fájhat. Ebben mondjuk nem vagyok egészen biztos, de nekem szokta is mondani a doki, hogy mennyi a víz, és nem csinál semmi mást, csak UH-oz...

Magam részéről 2 napja túrázom a kutyámmal, hegymenet-völgymenet, hátha, de semmi! Bár esténként érzem az erősödő fájásokat, de ezidáig mindig csak jóslók voltak...
Talán a hét vége felé, ahogy Andi számolgatásai után én is próbáltam visszaszámolni...talán rám is sor kerül.
Minden esetre kitartás és bátorság!!!!
andiska

Szia Adri!
GRATULÁLOK Natáliához!!!!
Pihenj sokat (amennyire lehet), a házimunka megvár...
Ha tudsz, tegyél fel nekünk képet, és ha van pici időd, írd meg, hogyan zajlott a szülés?

Mégegyszer gratula! Sok-sok egészséget és boldogságot kívánok Neked és az egész családnak!
andiska

Sziasztok!

Adri
gratulálok a Kislányodhoz Kép milyen volt a szülés? tudsz majd feltenni egy képet Róla?

Edina
megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, vagyis nem zavaros-e, ill. nem kakilt-e bele a baba. Vmi vékony hosszú szerszámmal vesznek mintát belőle, nem tudom fáj-e, nekem nem csináltak még ilyet.

Most jött el a pillanat, hogy kezdek kicsit türelmetlen lenni. írogatok egy másik fórumon is, ahol áprilisi babavárók vannak, naponta születnek a babák, néha többen is, azért eléggé felcsigáznak ezek a hírek és egyre jobban várom a saját kis fiókámat Kép Azért remélem már nincs sok hátra, ez a mostani hétvége annyir szimpi lenne, jó lenne szülni Kép

Andi
psandi

Sziasztok!
Gratula Adri!!!De jó neked,nektek!!!Várjuk a beszámolót ha van egy kis szusszanásnyi időd.
Andi!
Igazad van nekem is szimpi lenne a mostani hétvége...Akkor talizhatnánk is szülés után a kórházban,nem?!De jó lenne!!!
Edina!
A szülésmegindításáról nekem az avéleményem amit az én dokim is és általában a MÁV-os dokik mondanak hopgy amíg minden ok(magzatvíz,lepény,keringés,szívhang)addig nem teszik meg mert jobb a természetre bízni hogy mikor jött el az idő.Gondolom a tedokid úgy látja hogy valami nem egészen kielégítő már és azért akarja kivenni a babucit?!Valószínűnek tartom hogy azért ok nélkül nem venné ki csakúgy,szóval nyugi!!!De jó lesz neked,már hamarosan babázhatsz!!
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Arankával mi van?,Már rég nem jelentkezett,csak nem....!!!???
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni
tényleg jó lenne talizni a kórházban Kép Te már töltöd a 40-et az új kiírás szerint, nem? éRzel valamit?

ARanka hol vagy? Megszültét anélkül, hogy küldtél volna sms-t? Kép

Andi
psandi

Lányok!!!

Szerintem Aranka már megszült!!!!
Nem adta meg senkinek a számát???

Kép

Kép
edinka

Hello!
Nekünk megadta a számát de abban maradtunk hogy küldd egy sms-t!Remélem nem felejti el.De jó neki...
Andi!
Én már kedden betöltöttem a 40.hetet,érezni néha érzek valamit de..Ma voltam CTG-n meg méhszájvizsgálaton és a külső méhszáj már kinyílt szerda óta,a belső még nem.Az UH szerint ma lenne az időpont!!Vannak enyhe fájáskáim de...nem az igaziak és mindig elmúlnak.De valószínűleg ezektől kezd azért nyílni a méhszáj.Majd meglátjuk.
Veled mi újság??
És a többiekkel???
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SziasztokKép

Most olvastam a terhesség örömei című topicban
hogy Arankának ZSófi megszületett: Kép

Nagy gratula neki

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Először is bocsi,hogy nem kűldtem SMS-t de teljesen elfelejtettem.
Április 13-án 8 óra 14-kor,57 cm-el és 3,45 dkg-al megszületett Zsófi!
Nagy haja van és csodaszép!

Adri!Gratulálok nektek,sok boldogságot a babához.Mi már tegnap hazajöttünk,írok majd ha lesz időm.
Mégegyszer ne hari,de tegnap indulás előtt jutott eszembe a telefon!
Sziasztok

Aranka
ari3

Ari!
Nagy-nagy Gratula!!!!Neked tényleg bejött a kiírt időpont,nagyon szuper!
Reméljük lassan mi is követhetünk!
Jó babázást.Tesók hogy fogadták,főleg a pici?
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ARi
Gratulálok Zsófihoz KépKép
hogy-hogy ilyen hamar hazajöhettetek? TEszel fel képet?

Panni
mi mikor szülünk már? Gyanítom, Te hamarabb fogsz, hisz előrébb jársz mint én, de azért remélem összefutunk majd a kórházban

Andi
39+2
psandi

Csajszik
eltávozott a nyákdugóm KépKép
tudom, semmit nem jelent, még napok lehetnek, de talán akkor is elkezdődött valami Kép

Andi
psandi

ANDI
Ez szuper,tényleg elkezdődött valami.Akár már reggelre meglehet a babucid!De jó neked!!!!!
És egyébként milyen a nyákdugó?Csak azért mert nekem a Márknál nem volt ilyen tapasztalatom.Tudom a könyvek írják,de tőled hitelesebb lenne.Magzatvíz nem folydogál?Az első babádnál is távozott a nyákdugó?
Én nem tudom már meddig húzom de kezedk nagyon,nagyon,nagyon türelmetlen lenni.Mekkora lesz már a kisfiam???Miért nem akar már kibújni??Már minden kis apró pocifájásnál úgy reménykedem...
Na mindegy,majdcsak egyszer megszületik a szentem.
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni
hát a nyákdugó ilyen nyálkás véres nem olyan sok cucc Kép
érdekes, mert Daninál már javában fájtam, és amikor beültem a meleg kádba, hogy eldöntsem, jóslók-e vagy igaziak, akkor a vízbe távozott a dugasz.
Most meg csak a WCpapíron láttam majd később a tisztasági betéten, de igazán nincsenek fájásaim, illetve nagyon nagyon enyhe mensi szerű görcsök, de semmi komoly. Kíváncsi vagyok. Lehet, hogy hajat kéne mosnom? Kép

Andi
psandi

Sziasztok Lányok!

Ari! Gratulálok Zsófihoz!!! Sok egészséget és boldogságot Nektek!

Irígy vagyok Kép Kép !!!

Andi!
Nem 15-ét szerettél volna?! De igen! OK, nyákdugó is "valami", nekem még az is bent van....Kép Legalábbis nem vettem észre, hogy távozott volna.
Hívogat a rokonság, a baráti kör, mindenki és a NAMIZUJS?!-tól már kezdek depis lenni, mert napjában többször kell az április 25-i kiírást elismételnen.... HÚÚÚÚ!!! Gondolom, másnál is ez van, de az a meglepő számomra,hogy 2-3 gyerekes családok is úgy kérdeznek, mintha soha ebben a cipőben nem jártak volna. Tényleg ilyen hamar el lehet felejteni ezt az állapotot?!

Szóval mi is egyben vagyunk még, feszítő fájdalmakkal tegnap végigbillegtem a Lehel piacot, mert lányzóm iszonyúan feszeget lefelé, aztán sütöttem-főztem, este 6-kor ültem le először olyan kemény pocakkal, hogy a Piroskából a farkas megirigyelhette volna, de hiába... Mostanában már nem kímélem magam egyáltalán, remélem nem ártok ezzel a babának, de tulajdon képpen képtelen is vagyok a fenekemen megmaradni. Mindig az jut eszembe, hogy ha menni kell, ne maradjon itthon vasalatlan, meg mosatlan cucc, meg rendetlenség, férjemnek legyen kaja amíg nem leszek stb... Mégis hiába a pörgés, Barbara még nem vágyik ebbe a szférába.
Andi! Én a mai napot néztem ki magamnak, (illetve számoltam) szoríts, hogy igazam legyen....

Pusszantás mindenkinek!
andiska

Andiska
oké szorítok a mára Kép
nekem is jó a mai nap Kép Bár a férjemnek holnap van a szülinapja (meg Andrea nap is Kép) úgyhogy az sem rossz Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés,majd jövök ha lesz időm.Nappal Gergő foglalja le a fentmaradó időmet,a kiscsaj meg baglyot játszik.Na nem huhog,hanem egész éjjel szopizik.Ma voltunk a MÁV-ban a BCG oltáson,minden rendben.Kívánok mindenkinek olyan gyors szülést,mint az enyém,majd mesélek!Próbálok képeket feltenni az albumomba,hátha hagyják a csemeték!
Sziasztok

Aranka
ari3

Sziasztok!!!!

"búcsúzni" jöttem egy kis időre:-) :-) :-)
Mint írtam Hétfőn reggel 8 ra megyek be a kórházba, hogy meddig leszek azt nem tudom, nem tőlem függKép!!!

A férjemnek kiadtam az "utasítást" hogy az albumomba tegyen majd fel képeket a piciről, na ez hogy fog alakulni nem tudom ,én megmutattam neki hogyan kell!!!
De ha véretlenül nem sikerülne neki majd én bepótolom:-) :-)

Puszilunk mindenkit
Sziasztok!!!!

Kép

Kép
edinka

Edinka!

Szorítok neked!!! Sok erőt és sikert kívánok bármi legyen is, amihez szükséged lesz rá!!!

Andi!
Még a világon semmi nem történt nálunk...Nálatok?
Vicces lenne, ha a névnapunkon szülnénk, nem?! (én is Andrea vagyok ám Kép )
De igazság szeint én semmi jelét nem érzem ennek. A mozgásom mondjuk macisabb, mint eddig, de ezt betudom az elmúlt heti izgágaságomnak izomláz gyanánt...
Azért szorítok Neked és mindenkinek, hogy most már mielőbb sor kerüljön a NAGY TALÁLKOZÁSRA!!!

Puszi nektek!
andiska

Edina
nagyon-nagyon szorítok, és ha képet nem is, de egy beírást várunk ám a férjedtől, ha megszületik a Picid KépKép

Andiska
igen, tudom, hogy Te is Andi vagy, azért is írtam Kép
nálam sincs sok minden. Az este a maradék nyákdugó is távozott, nagyon ritkán nagyon enyhe kis "fájások" vannak, jó lenne, ha éjjel beindulna valami, de azért izgulok is persze Kép

Panny
Te hogy állsz???

Andi
psandi

Panny írt sms-t, hogy nemsokára meglesz a baba KépKép
psandi

Sziasztok!

Panni kisfia Kristóf,ma 02 óra 05 perckor,3550 g-al és 53 cm-el megyszületett!!!!!!!!

Nagyon nagyon sok gratula nekik!!!
Aranka
ari3

Hogy vagytok többiek?Nagyon szorítok ám értetek!Írjatok,ha elindul valami,más dolgotok úgysem lesz akkor!He-he-he!
Nálunk Zsófi felcserélte a nappalt az éjszakával.Tegnap is egész nap csak szopizni kelt fel,de éjszaka....
Edinka!
Remélem rólad is megtudunk minél előbb valamit!

Andi!
Nálam a nyákdugó távozása utáni második napon indult a szülés,úgyhogy kitartás,nemsokára biztosan eljön a te időd!!!Írj majd te is,ne büntess azért,mert én elfelejtettem!!!

Andiska!Nem biztos,hogy bármi előjele is van a szülésnek.Én is kedden éjszaka,este még irogattam,hogy semmi,másnap reggel pedig már a karjaimban volt Zsófi!
Puszi mindenkinek,írjatok,én is jövök amint tudok!!!
Aranka
ari3

Sziasztok!

Panninak hatalmas gratula Kép enyhén irigykedem Kép

Nálam SEMMMMI!!!! Pedig olyan jó lenne ma szülni, ezen a szép esős őszi napon Kép

Andiska
boldog névnapot Kép
mizujs?

ARanka
megnéztem a babádat az albumodban, nagyon kis tündér KépKép oké, majd írok. Úgy számoltam, Pannit kb pénteken engedik haza, NAGYON szeretnék vele talizni a kórházban !!!!

Andi
psandi

Sziasztok!

Andi!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked és is!!!
Természetesen egy gyönyörű, egészséges bébit kívánok Neked a "boldog" jelző alatt Kép Kép Kép

Nálunk semmi sincs!
Reggel a kórházban kezdtem a napot CTG-n. Hát dombosra sikerült, de inkább csak a mocorgástól keményedtem és nem fájásokat rajzolgatott a gép. A gyermek szívhangja rendben.
Megkerestem a dokit, aki műtétet és szülést vezetett egyszerre, de nagyon édi volt és még rám is szánt kb.10 percet, és megvizsgált. C1000-es méhszáj, tehát a világon semmi jel a megindulásra...túla szon, hogy rövidül, dehát legalább ennyi....!
Vasárnap (ha addig nem történik semmi) be kell mennem hozzá a kórházba, csinál egy UH-t és majd aszerint dönt a továbbiakól. Azt mondta sokszor egy ilyen méhszájvizsgálat "eredményt" hoz... Úgy legyen! -mondom én!

Nálad mi a helyzet? Ahogy nézem, a Te babád sem lesz frontérzékeny....Kép
andiska

Kedves Andreák!Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek és miharabbi ajándékot a babák személyében!
ari3

Szia Ari!
Köszönöm szépen! Bárcsak úgy lenne, ahogy írtad, hogy most itt csücsülök a gépem előtt, éjjel pedig... jó lenne...
Apropó éjszaka! Lehet, hogy a frontok kínozzák Zsófit? vagy a pocakja fáj? Nekünk is az éjszaka a legnehezebb, talán még ők is eszerint működnek egy darabig. Kép

Jók legyetek, nőljetek nagyra!
andiska

Andiska!

Nem tudom miért működnek így a babák,nekem mindegyik ilyen volt.Biztosan fáj a pocakja is,de pl.ma hajnalban is magam mellé tettem,miután egész éjjel üldögéltem vele és szopizás közben elaludt.Így,hogy ott volt közvetlenűl mellettem aludt 3 órát egyhuzamban!

Ne idegeskedj a babád tudja mikor akar jönni!Ha kicsit megkésett ajándékként is de szerintem napokon belűl a karjaidban tarthatod!!!
Többiek,hogy vagytok?Írjatok,mert ha válaszolni nem is tudok gyakran,azért érdekel mi van veletek és elolvasni eltudom.
Sziasztok

Aranka
ari3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: