A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Biga.Csiga! Gyönyörű Milán!!!!!!!!!!

Csöre! Komolyan??? De gondolom, nem volt tele a fürdőkád, mert mi nagyon nagy vízben fürödtünk. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szerintem azért kérdeznek rá a dokik, hogy megtartjuk-e a babát, mert sajna jóval többen vannak. akik nem. Tőlem csak azt kérdezte, amikor mentem hozzá, hogy terhes vagyok, hogy "örül-e neki vagy sem?" Mondtam, hogy nagyon örülök.
Különben a kórházban pont ott tolták végig az abortuszosokat az újszülött osztályon, és rengetegen voltak. A kisműtő egész nap "üzemelt". Egész fiatal lányok. :cry: Nem volt hely a nőgyógyászaton, ezért volt, akiket beraktak a gyerekágyas részre.

krisz78

Tegnap nálunk is együtt fürdött a két gyerkőc a nagy kádban. Petra jól meg lett mosva, Máté kente serényen mindenhol.
Nem tudom mi van vele de rengeteget eszik az elmúlt egy két napban. Tegnap este bevágott egy véres hurkát, majd egy doboz kefírt kenyérrel, aztán az apjától kunyizott egy kis szalonnát majd evett sütit is....reggel ezrét volt az anagy termés. Most meg a harmadik nagy tányér diós tésztát eszi. Gondolom holnaptól megint fényevő lesz...
Petra viszont cirkuszol a kajálással. Fürdés után sosem akar enni, ordít torka szakadtából. Most meg reggel nyolckor evett utoljára és még mindig nem kéri! Ha csak közelítek felé a cicivel már vörösre üvölti magát! Kíváncsi vagyok mikor fog megéhezni.Lehet Máté titokban megetette egy kis főtt krumplival?

Vickybabe! igen mehetünk gyömrőre ha jó idő lesz! Mikor Máté még kicsi volt fürdött a tóban :)
katuska79

Katuska!
Máté. :lol: :lol: :lol:
Petra pedig összebeszélt Olivérrel. Tegnap ő sem akart enni. Na, ma bepótolta.

Kép
hanna30

Hanna: dehogy volt tele :) addig ért neki, ameddig a kiskádban szokott... a kis pofija kint van :wink:

Kajálás: Saci is úgy nyomja ma, hogy "elszívnék egy cicit, olyan feszült vagyok"... aztán pár slukk után kiköpi :( nem tudom, odaadjam-e neki legközelebb... mindig azt remélem, hogy na, akkor most enni is fog :roll:

Csöre
csöre74

Csajok, ez jégeső :shock: remélem, nem veri le a rügyeket!

Csöre
csöre74

Csöre! :)
Olivér a vízilabda válogatottba készül ám. :)

Kép
hanna30

Hanna: hajrá Olivér :D

Csöre
csöre74

Csöre! Komolyan???? Jégeső???
Hűűűűű... itt meg olyan szél van. Ááááááááááááá
Mikor lesz már nyár?

Csajok! Írtam Vikinek e-mailt, de semmi válasz.
Tud róluk valaki valamit?

Eltűnt még Rita is.

Hahóóóóóóóóóóóóó!!!! Eltűntek!

Kép
hanna30

csöre74!
Nálunk tök szupi idő van.
Bár már felhők vannak, de azért néha-néha kibukkan a nap.
A Joelhez nem tudott ma jönni a védőnéni, majd holnap viszem le hozzá délelőtt.
Még mindig édesdeden alszik a Joel kint az udvaron.
Vigyáz rá a kutyánk is. :D

katuska79!
Nekem a nagyobbik fiam (Dávid) amikor megszületett az öccse(Gergő), akkor a kórházban akarta megetetni banánnal. :D
Remélem azért nem kapott a picur a krumpliból?

Pont ma vagyunk 2hónaposak, a szomszédok mit össze gyönyörködnek a Joelben.
Van egy szomszédasszonyom akinek már felnőttek a gyerekei és volt egy daganata a méhében.
Kapott rá valamit amitől elmúlt a daganat és a daganat mögött már ott volt a 12 hetes magzat.
Bár ő sejtette, hogy babás de a doki csak legyintett.
A felnőtt fiai kérték, hogy tartsa meg a babát.
Nem semmi azért, hogy ez is megtörténhet.

manocskak

Hanna: én nem tudok róluk...
Bolond időjárás van :( hol süt a nap, hol a jégeső ver... nem csoda, ha Saci hisztimókus :(

Csöre
csöre74

Manocskak! Gratula a 2. hónaphoz.

Csöre! Azt hiszem, pici a kád... Bár a 2. kép febr.22.-én készült:

Kép

Kép
hanna30

Sziasztok!

Batkata, Biga.csiga, Hanna, gyönyörűek a kicsik... már nem is olyan kicsik :oops:

Fogamzásgátláshoz én sem tudok hozzászólni... mi is - Hannáékhoz hasonlóan - feleslegesen védekeztünk éveken át.

Kép
petne

Petne! Julcsinak is boldog 2. hónapot! :)
Képet kapunk?

Bár nálunk ismeretlen eredetű az ok, illetve már annyi sajna, hogy én csak jobb oldalt működöm a méhenkívüli miatt, szóval... nem is tudom, mi lesz.. Védekezzünk-e, vagy nem. A dokinénihez a jövő héten jutok el csak.

Kép
hanna30

Hanna a kérdés csak annyi, hogy szeretnétek-e kistestvért Olivérnek? És milyen korkülönbséggel. Mert attól függetlenül, hogy mennyit küzdöttetek Oliérért, még spontán is mesikeredhet. :wink: Egy ismerősömnek így van 1 év a két gyereke között. gondolták, hogy milyen nehezen jött össze az első. :P
Hatalmas nagy Olivér.

és egy pár kép rólunk:))

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Persze, nagyon szeretnénk kistesót!

Zsófi gyönyörű! Mennyire hasonlít rád!

Kép
hanna30

az első az egy hazaérős ébredezős kép :D

Mesikeredhet=besikeredhet

Hanna, és főleg most, hogy már megvan Olivér. Mert ha ismeretlen az ok, az lehet lelki eredetű is, és most ez feloldódott. Szóval ha szeretnétek kistesót én nagyon drukkolok majd. :D

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Édes vagy. :)
Érdekes, mindenki ezt mondja, aki nem járt ilyen cipőben.
Bár a dokinénim azt mondja: Ha egy üzlet beindul.... :)

Kép
hanna30

Szerencsére a jégeső átment havas esőbe majd pár perc múlva el is állt. Mire volt ez jó? Én néha úgy érzem benne vagyunk a Trumann show-ban....és ezt nem csak az időjárás bolondságaira értem. Kész vicc ami ebben az országban megy. Valaki átírhatná már a forgatókönyvet!

Na én ilynekor örülök, hogy szimplán egy ezrest költöttünk a fürdőkádra. AZ etetőszékkel megint ugyanez a helyzet. A gyerek amint járni tud csak futva hajlandó étkezni vagy a rendes széken ülve akkor is ha a feje alulról veri az asztalt:)

Erika!Milyen gyanakvóan néz Zsófi az utolsó képen!

Remélem Vickyék csak elmentek valami meleg helyre nyaralni és nincs net azért nem ír!

Hanna! tudod ha az első nehezen jön, második már csőre van töltve:)
katuska79

Barátnőméknél volt így, két évet vártak az elsőre, a második az első próbálkozásra összejött, és a nagynéném ismerőse is így járt.

Nálunk kisütött a nap, megyünk sétálni

Kép
Kép
cs_erika

Mikor szánom rá magam nagy bevásárlósétára? Amikor visszafelé elkap a jégeső kendőben a gyerekkel :shock: :shock: :shock:

Kádban pancsolókra irigy-irigy. csak zuhanytálcánk van.

Zsófi meseszép! Olivértől pedig olvadunk mint mindig :D
kisbogacs

Picuranyut és Bartit sem láttam ezer éve :(
kisbogacs

Katuska! Bakker, nem semmi, milyen idő van felétek.
Remélem, igazad lesz. :wink:

Erika! Te a Napon laksz? Itt olyan fekete felhők vannak. :(

Kriszti! őőőőőőőőőőőőőőőő.. Átadom.
Pont tegnap nézegettem Ági babát. Gyönyörű. :)

Picuranyu blogját olvasom, jól van.
Bartikáról én sem tudok.

Kép
hanna30

Sziasztok.

Hát,megint jó régen voltam :oops:
Nem volt gépünk majdnem 2 hétig,most nekiállok visszaolvasni....
Ezen az oldalon kezdem.

Olivér nagyon "laza" a fűrdőkádban,igazi pasi :lol:

Zsófi is tündéri kiscsaj :lol:

Ma voltunk sújmérésen,és túlvagyunk az oltáson is :cry:
4850g. a drágám,két hónap alatt 1850g-ot hízott.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Meg Gizellát, Andit... szerintem sűrűek a kisbabás napok :)

Sajnálom az elázást, Kriszti :( itt percenként változik, hogy süt a nap, vagy szakad az eső :(

Erika: nagyon édes Zsófi :)

Akartam egy kiskádas képet, de valahogy nem megy ez a 18-as karika illesztés... még küzdök

Csöre
csöre74

Regina! Csodaszép Kitti! :)

Csöre! Igen, vannak hiányzók. :(

Paint??? Én ott szoktam rárakni.

Kép
hanna30

Igen, ott küzdök :wink: csak közben értelmező szótárakban szörfözök a "meggebedsz" szó pontos definíciója után, továbbá mondatokat alkotok a "kinevetsz" szóval :D így kicsit szórt a figyelmem :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Regina: Kitti is nagyon édes :) vagány az a fejpántos kép :D

Csöre
csöre74

Kép

Na, közben a nagyobbik Lányom magyar leckéjével is jól előrehaladtunk, úgyhogy íme Sacikám a kiskádban, ahogy kunkorodik :D

Csöre
csöre74

Mi is kimozdultunk, volt esőcsepergés, szelecske, napsütés, minden...
Tisztára meg van zakkanva Szt. Péter, biztos klimaxos... :)

Fotók: nagyon édik ezek a babák. :)

Hanna: szerintem is van esély a kistesóra... miért ne? Ha egyszer végre sikerült, s ráadásul a prototípus nagyszerű, akkor nem kell aggódni, hívják ezek a babák egymást. S a lombik-ügylet sem lehet akadály. :)
Tuti, hogy Borcsát nálunk a gyerekek hívták - és Apa, én meg csak meghajoltam a szándék előtt - de nem bánom, most kaptam vissza régi önmagamat!... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre!
Ti is leckét írtok? Mi is nemsokára, ha Apa hazahozza a siserehadat...
Ráadásul Marci kinézett valami Mátyás királyos rajzversenyt, s ezen felbuzdulva mindkét gyerek indulni akar... Van rá 1 hónapjuk, hogy összehozzanak valami rajzocskát Matykóról. Borcsa ebből még kimarad :D

Na megyek, eszem valamit. :roll:
Basszus lányok, ebből nagyon nagy gyogyókúra lesz nyáron, ha Borcsa vegyes étrendre áll át. Naggyon durva! :shock: De hát éhes vagyok!!! :x :x :x

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Ó, Batkata, már el is húztak a gyerkőcök uszodába :D Hm, Mátyásos rajzverseny... merre keressem? :) lehet, Zaza beindul rá :)
Ne is mondd az állandó evést... sajnos visszajött az étvágyam, pedig a múlt heti +3 kg még rajtam figyel :shock: mi lesz velem? Eljátszhatom a kisgömböcöt, hogy én vagyok a főszereplő :roll: :oops:

Itt most süt a nap... fene sem érti :? még a szél is csak lengedez... de ha kimegyünk, tuti beüt valami nedves-mocorgós :? :? mindegy, úgyis csak az udvarra mennénk ki, majd beszaladunk...

Csöre
csöre74

Csöre! Milyen husis Saci. :)

Batkata!
[quote]T írta:isztára meg van zakkanva Szt. Péter, biztos klimaxos... Smile
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!
megjártuk az oltást, és el vagyok keseredve... Beutaltak minket a karrdiológiára, Bencénél jó hangos szívzörejt vett észre a doktornő mindkét kamrában.. Holnap hívom a Tűzoltó utcát, szívuh-ra megyünk.. Nem értem egyszerűen, hogy mitől lehet.... Pontosabban sejtésem lehet, de csak mint laikusnak... Mert a terhességem alatt 2 alkalommal is voltunk szívuh-n, és mindkétszer megdícsérték, hogy ilyen tökéletesen ver a szíve.. Arra tudok gondloni, hogy vajúdás, és kitolás alatt esett a szívhang 100 alá, és nem lehet-e, hogy ettől alakult ki... Nagyon félek, hogy mit mondanak majd....

Volt mérés is: 5850 gramm, 63 cm a fiacskám!
Egyszerre két oltást is kapott, és meg lettünk dícsérve ,hogy mlyen ügyesen emelgeti a fejét, és milyen figyelmes.
A jövő hónapban finom lesz az oltás... A két gyerekem egyszerre kapja ... Egyik az egyik karomban, másik a másik karomban sír majd.... :?

Bocsi, nem reagálok most nagyon, kicsit össze vagyok zuhanva...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: :( remélem, semmi komoly!

Hanna: naná, husis... eszik ő, ha nem nincs semmi nyűgje :D

Csöre
csöre74

Mágnes :(
nagyon szurkolok hogy ne legyen baj!
kisbogacs

Mágnes! Remélem, nem lesz semmi baj.
Bár a szívzörej gyakori a babáknál, de kinövik.

Csöre! Kis zabagép.

Kép
hanna30

Mágnes!
Ne aggódj! Marcinak is volt de kinőtte. Asszem a Budai Gyermekkórházba mentünk volt, s a Tűzoltó utcai is jó hely. Biztosan minden rendben lesz...

Csöre! Marcit megkérem, tegye publikussá számomra is a paramétereket, amint megtudom, küldöm. De jó lenne, ha Zaza is fellelkesedne! :)

Hát enyim buba teljesen ki van akadva! Kis lükéje minden zajra megriad, anya arca kell neki, hogy megnyugodjon, s akkor jó nagyokat vigyorog. :D
Úgy tűnik, lett még egy "anya- és cicibolond" lányom, akit le se lehet rólam vakarni, talán még az esküvőjén se... :) De olyan kis édi. (Én meg cseppet sem vagyok szerelmes és elfogult. Bocsánat. :oops: ) Asszem magamra fogom kötni, csak akkor talán nem vasalnom kéne..
Hmm. Inkább megfürdetem, hátha a meleg víz enyhíti a pocak fájdalmait...

Majd még jövök... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

sziasztok,

Hanna, tecc az új vonalzód! Olivér tényleg kinőtte a kádat :lol: Édi, ahogy terpeszkedik benne :lol:

Mágnes, sajnálom a szívzörejt :( én is így hallottam, hogy gyakori és kinövik, nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!! Majdnem egyformák a babók, Levente 5800 g :D

Mi is túlvagyunk a 2 hós oltáson, tegnap kapta, igazi kis hősként viselte (nem úgy mint az anyukája...), csak picit sírt, mikor jöttünk el már vigyorgott :lol: . Azóta szinte egyfolytában alszik, láza nem volt, csak éjjel pici hőemelkedése. :D

Regina, Kitti baba is gyönyörűséges!

Csöre, jégeső nálunk is volt...utána meg hétágra sütött a nap, úgyhogy kimentünk.
Sackó csodaszép! Azok a kis hurkák, meg kell zabálni :lol:

Erika, Zsófi is nagyon édi!!!! Lesz kiből válogatni a kicsi fiainknak :lol:

Julcsinak és Joelnek boldog 2. hónapot! :D

Batkata, annyira cuki az avatar képed Borcsáról! :lol: Gyogyókúrához csatlakozom majd :wink: még mindig lóg a hasam :( :?
Többiek, Ti hogy álltok pocakfronton?

Mi volt még? :roll: ...már megint lemaradtam, nehéz tartani a lépést...
Ja képzeljétek, vasárnap kimenőt kaptunk: elmentünk motorozni :lol: szuper volt :lol: 8)

Kép
vickybabe

Batkata! Bori pocakfájdalma hesssssssssss.

Na, megyek hajat mosok.
O. ma egy kisangyal. Eszik alszik. Lesz ennek böjtje.

Kép
hanna30

Viki: végül mi is kimentünk :) megnéztük azt a bizonyos nőszirmot, és reggel óta kinyílt :D
Motorozás :D

Batkata: köszi :D

Saci most elvan :D "játszik" én meg festek :) meg a játszóbigyóján igyekszem pótolni a hiányzó játékokat...

Csöre
csöre74

Köszönjük a dícséretet, hízunk ám rendesen :D
Mi is csodszép babákat látunk ám itten ;)

Képzeljétek múlthéten beszéltem az itteni helyettes védőnénivel, hogy visszaköltöztünk, és azt ígérte a héten hív, hogy mikor jön megnézni minket, de eddig ez még nem történt meg... Ki érti ezt, az egyik túlbuzgó, a másik meg le se tojik... :roll:

Mágnes: sajnálom, szorítok, hogy minden oké legyen!!!!

csípő szűrés: hát ez is megvolt. Éppen ébredezett, aztán jól szétfeszegették csórikámat, ordított is rendesen, szépen meg is uh-zták, és mivel a bal csipeje gyengébb, folytatva a családi hagyományt megnyert ő is egy terpesz pelust :( Megvettük, és szépen rá is adtam, persze ordított, én meg egy hajszálynira voltam attól, hogy vele együtt bőgjek. Hat hétig kell hordania éjjel-nappal :( Utána rögtön cicire tettem, megnyugodott, bealudt, de elég nyüszisen ébredtünk, még szoknia kell a tekergést ebben a cuccban... Szóval nálunk is zajlik az élet.

Na... most ébredt ordítva, most cicizünk. Azt hiszem egy darabig megmarad rossz álmaiban a mai kínzás... Remélem mielőbb megszokja ezt a csodát. Kicsit macerás ez így, de az ő érdeke a legfontosabb, nem akarjuk, hogy sánta legyen, és megbélyegezve kelljen élnie. Nem akkora tragédia ez, mint ahogy először érzi a szülő, de kellett 1-2 óra, míg én is lazábban álltam ehhez a dologhoz :roll: :)

biga.csiga

Fiam oltási reakciója: azóta alszik... :shock: Pedig 2 etetés között 40 perc körül szokott aludni... :lol:

Hát nagyon remélem, hogy mnden rendben lesz vele, na bumm, legfeljebb nem lesz ő sem űrhajós, dehát valahogy majdcsak túléljük.....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Csodaszép babákat láttam!
Zsófi,Kitti,Olivér,Saci,Milán gyönyörűek vagytok!!! :D

Mágnes: remélem,semmi komoly!!!! Nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!!

Hanna: nekem is tecc a vonalzód :lol:

Vickybabe: csodára nő Levus is!!! Gratula a hősiességhez és az elnyert oltáshoz :wink: Én még mindig be vagyok tojva,hogy nálunk milyen lesz :oops: Motorozás! :D

Biga.csiga: terpeszpelus :( Mi jövő pánteken megyünk kontrollra, mi dupla pelusozunk az UH óta,szegény gyerek így néz ki: 'A' --a két kis lába úgy meredezik, mint az A betű szárai :lol:

Hívott dokinénink, hogy minden OK-e, hogy vagyunk (védőnő le sem tojik, na mindegy, sokat eddig sem vitt előre :twisted: ), rákérdeztem Martinnál erre a hatalmas kajálásra, hogy mennyi az átlag, hát kb. 200 grammal eszik többet naponta, mint amit a kora/súlya sejtetni engedne :lol: A kilókra meg azt mondta ne izguljak, ő ilyen típus, az 1 kg plusszal ő elégedett, amennyiben minden héten meghízza a minimumot -- ez pedig megvan,most épp 17 ldkg lett. Tejecske úgy néz ki, lassan visszaáll az eredeti kerékvágásba, nem tudom, mitől tojt be kicsit az ellátmány egy bő hete. Ma hála megint nem kell a ciciket egyáltalán kiegészíteni egymással, rendesen tud egy oldalról szopizni / kaja :D Asszem nekem kell egy kicsit magamra jobban figyelni,valészeg feléltem a szopival a tartalékaimat és ezért csappant meg a tejci,úgyhogy eszem-iszom ezerrel, kell is, ma reggel is 210-et szopott :shock:

Ma megint jót sétiztünk, persze, végigaludta, mikor meg itthon csomagoltam ki,naná, hogy felébredt és olyan ordítást rendezett, hogy csak pislogtam... Nyitom a pelust, hát tocsog benne az anyag :lol: Szegényem,olyan édes, mikor az erőlködéstől először nem is jön a hang, csak vörösödik és utánba kirobban a panasz (persze,nekem is gyűltek közben a könnyek,úgy sajnáltam! :oops: )

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes, remélem, minden rendben lesz.

Hanna, ugyanezek a kérdések merültek fel bennünk is. Nagyon szeretnénk kistesót, de ki akarjuk élvezni Julcsit, vagyis jó lenne, ha 2-3 éves korában jönne a tesó. Addig pedig mi legyen? Lombikra lesz szükség ismét? Vagy spontán is sikerül? Védekezzünk vagy ne? Doki azt mondta, hogy amíg szoptatok, elég kicsi az esélye a teherbeesésnek, nálunk pedig amúgy is "nehezített" a helyzet. De azért mégiscsak ott az a minimális esély. Persze ha kiderülne, hogy terhes vagyok, akkor is nagyon boldogok lennénk. Így aztán nincs rossz megoldás :P

Kép
petne

Hali!

Ma barátnőztem, most jutok géphez...

Gyönyörűek a babák!!

Magdolnasz: a késő délutáni vigasztalan sírást sikerült racionális keretek közé szorítani- cumisüvegből félidőben kiosztott 20 ml tejjel...

Fogamzásgátlás: 2 hete nálunk laknak a nagyiék, náluk lakásfelújítás van- ez tuti módszer!

Mágnes: csak nem lesz gond- nekem is volt szívzörejem anno, de kinőttem.

Holnap nekünk is oltás- jajj, jajj, jajj!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Gyönyörű babákat láttam.

Egy kép a mi gyönyörűségünkről...
Kép

... és a két hónapos szülinapi sütiről (most csak ennyire futotta az időmből)
Kép

Kép
petne

Na, túl vagyunk az esti fürdésen, kipróbáltuk a nagyobb babakádat a mosdókagyló helyett. Úgy tűnik az én lányom felnőtt a feladathoz: szeret fürödni. :)
Fürdés közben a "Jaj, de jó a habos sütemény" c. örökbecsű opuszt adtam neki elő, roppantul tetszett, bár Kiss Manyit nem utánoztam... ;)
Kijönni nem akart, asszem jólesett a pocinak a meleg vizecske.

Délután megnéztem a DM-ben a cseresznyemag párnát, azt írják, ekcémásoknak nem jó. Szerintetek miért? Nem merem addig megvenni, amíg dokinéni rá nem néz a bőrére, hogy van-e neki... Julcsinak volt az egész testén...

Csöre! Megvan a rajzverseny honlapja:
http://www.e-pesthidegkut.hu/index.php?cikk/cikk&id=493
Hajrá Zaza! :D

Holnap megyünk a MűPa Ringató foglalkozásra, kíváncsi vagyok, fog-e neki tetszeni. 9.45-től kiderül. Legfeljebb kijövünk... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kata: na igen, Saci is nyomja a "lilulokésmindjártüvöltök" figurát :D Na nem most, szerencsére :)

Petne: nagyon szép Julcsi :) barnul a szeme?

Jó éjt, kihasználom, hogy alszik, fürdök, infrázok, hátha alakít valamit a fejemen :?

Csöre
csöre74

Bocs a nagy sortávért... :shock:

Megyek Julcsát és Marcit dédelgetni...
Küldök egy képet Julcsáról:
Kép Julcsi királykisasszony :)

Jó éjt Nektek! :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata