Először is Atival megnézegettük a képeket. Fantasztikusak!!! Na és a produkciók

Ati annyira nézte, annyira tetszett neki minden gyerkőc!

Elmeséltem, hogy melyik babát hogy hívják, mit csinál, és egyszerűen le sem vette a szemét a képekről. Csak ült megbabonázva
Miniliza, Dudu. Mamiblue, Franciska
Gratula a kis gyaloglóknak!!!!
Mona
Mi szigorúan ágyban alszunk. Nappal picit ott ülök a szobájában, este meseolvasás az ágya mellett, ok, egy éjszakát múltkor én is a szobájában töltöttem, de Ati szigorúan az ágyban volt. Én meg a szőnyegen...... És úgy látom, hogy a jelenlét elegendő. Esetleg kipróbálhatod te is.
Ja, és mindjárt 8-a
Ati szandija rém egyszerű. Az Árkádban vettük kétezervalahányszázért. Azért kapta, mert a rendes cipőt a strandra túl zártnak találtam, és nem akartam, hogy valamibe belelépjen a strandon. Mert hát jön-megy örökké.
Nem tudom kelll-e, de jó tanács nyaraláshoz: dönthető támlájú babakocsit a partra vinni kell, abban van esély elaltani. Mi óriásit szívtunk, mert olyat vittünk, amiben csak ülni lehet. Ez fért be a kocsiba

(De azóta megvettük a harmadik kocsit, ez dönthető, kisebb, és jövő héten már ezzel megyünk Siófokra.)
Mamiblue
Bármid is van, remélem mielőbb rendbe jössz, és nem jár sok szenvedéssel.
Sebi született focista
Viki
Én meg a 6 - 1/2 7-es keléssel tudnék kiegyezni. Ati 5-kor ébred
Márkanyuka
Akkor Márk igazi férfi

Nekem a férjem is ilyen.

Szuperul el tudja hagyni magát. Anyós dettó ilyen. Na én meg nem. És nem is ugrálom körül. Elvégre felnőtt ember. Múltkor torokgyuszija volt, és az ágytól 1 m-re lévő tvkapcsolóért nem akart felkelni.
A kaja szerintem a meleg miatt nem megy. Engem az dühít, hogy Atinak nem kell a tápszer. Tejfehérjementes kajálás mellett ez elég gáz. Szerintem.
Egyébként boldog szülinapot így utólagosan. És igyekezz túlélni ezt a kissé sz.r és depis időszakod

Remélem már túl is vagy rajta.
Panni
UV sugárzás: na igen, elég ijesztő. Volt, hogy Ati pólóban fürdött (a sapi fix kellék mindig). Egyébként kenem szép szorgalmasan. Akkor is, ha gyalogszerrel megyünk valahová. A 20-as bioderma elég volt, nem égett le, és még képes volt egy picit barnulni is
Viki
Én csak most olvastam, hogy mi történt Fannival. Örülök, hogy jobban van.
Franciska
Vasalás - én még csak az erőgyűjtésnél tartok

A kupac szimpla látványa is kimerít...
Dimet
Tápi 2x, reggel és este. De újabban este egyáltalán nem fogadja el, és reggel sem issza meg az egészet. Én úgy tudom, hogy egy éves korig javallt a napi 2x-i tejci/táp, kinek mi van.
Jucu
Részvétem!
Azért (is) vagyunk, hogy időnként egymást segítsük. Ha az kell, hát meghallgatunk. Ha az kell, akkor meg osztjuk az észt

Fel a fejjel csajszi. És bátran lehet panaszkodni, bár jobb lenne, ha nem lenne miről.
Taki néni
Aki megteheti, hívja bátran. Bár nem olyan, mint amikor az ember saját maga csinálja meg, de mégis ki van takarítva.
Ági
Hárman voltunk egy szobában, ami nálunk mindig problémás. Egyszerűen 1 és 2 körül kipattant a szeme, és baromi friss volt. Ha nem hagytuk, hogy rajtunk mászkáljon, akkor ment az üvöltés. Hiába a sok ringatás, simi, stb.
Miniliza
Gergőnek reméljük nem lesz láza már