A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó!!!!!!!!!!!!!!!! Ne kezd te is!!!!!!!!!!
Kövérek vagyunk és ez nem fáj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

"Meg az is lehet,hogy totál változókorban vagyok és már soha nem lesz pirim." Miért, hány éves vagy, barátom? :shock: Neked szokott lenni pirid?! :shock: Flóriánt kivizsgáltatni nem kéne? :D Az egyszerűség kedvéért. :D Nem akarok okoskodni, gúnyolódni. A háj meg senkit nem érdekel. Ha meg Flóriánt nem érdekli, mi miért haragudjunk miatta? :D

KépKép
benó

Flóra én október óta szenvedek, március óta gyógyszerrel van vérzésem, ki tudja mi van! 21 én megyek hormonmérésre, talán majd kiderül valami!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, tudod mit, abbahagyom. Ebben a pillanatban kaptam ide az ágyba a gép elé a meleg vacsorát, tálcán! A Flórián ide hozta nekem. Na ezt kapjátok ki! Ha én ilyen későn vacsit kapok, akkor elviselhető a kövérségem. :lol: :lol: :lol:

Na és ilyen pasi, aki elmosogat, vacsit melegít és tálcán tálal.... :D

Kép
flóra 11

Gratula a laptetűhöz! :D :D :D :D :D

Nem is az, hogy ANNYIRA nagyon nagy lenne a hasam, hanem én szeretek bő szoknyát meg felsőt stb. felvenni, meg kitolom a hasam, és mindenki basztat! Bocsánat a szóért! Úgyhogy inkább mondják azt, hogy nahát, neked nem szokott ekkora hasad lenni, mint hogy a gyerekkel idegesítsenek. :evil: :evil: :evil:

Én hétfőn mindent elmondok a bácsinak. Mintha paphoz mennék. :D :D :D

KépKép
benó

Hölgyeim kezdtek depressziós handulatot árasztani!!!!!!!! Figyelmeztetlek benneteket lassan megyek aludni mert 4 kor kelünk , feltéve ha a rohadt kutya nem vonyít az ablak alatt előbb mint ma!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat! :D

KépKép
benó

Flóra egy rossz szavad se lehet!! Üdv Flóriánnak!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó hányas pólót hordasz?? M-est?????

Kép
muzsuzska

Köszönöm,átadtam. Viszont üdvözöl benneteket. :D

Nincs is rossz szavam. Örülök. :D

Kép
flóra 11

Benó hétfőn kell menned dokihoz?????????UH lesz???????

Kép
muzsuzska

Benó biztos S-est hord. Csak túloz állandóan. :D

Kép
flóra 11

Én nem vagyok depis. :D :D :D :D :D
Viszont rettentően sajnálom a Szilzit is, meg az Attilát, és ezen igenis szomorkodom és jár az agyam, hogy mit lehetne tenni, persze, tudom, hogy nem én fogom az ügyüket megoldani. Tegnap együtt bőgtünk, és ebben a bőgésben minden benne volt. Önsajnálat és egymás sajnálata is egyben. És mondtuk, hogy fogunk mi még úgy sétálni a Duna-parton, hogy bébi van a pocakunkban, és hiszem, hogy így lesz! Csak ki tudja, addig még mi lesz és meddig fog tartani! Ez fáj, tudod? Hogy tehetetlen az ember, mindenkinek a fájdalmával szemben! Ez fáj, bocsánat. És mindjárt el is terelem majd a témát, utána el is engedünk alukálni, mert te tényleg korán kelsz, a rohadt kutyát pedig lődd le! :D

KépKép
benó

Írtam a Szilzinek ma egy sms-t is, hogy tök jó volt, hogy itt volt tegnap, és tényleg nagyon szívet melengettető érzés volt! Ez a helyes kifejezés. :D

KépKép
benó

Végignéztem a katalogust amit leírtam nektek is, azon gondolkodom hogy szabadnap elugrom a kb 30km re levő áruházba ahol baromi olcsón lehet anyagot venni és varrok magamnak ruhát. Ki is néztem pár fazont.

Kép
muzsuzska

Jövő héten nekem is ideje lenne elmennem dokihoz. Főleg,ha megint nem jön meg. Legalább szurit adjon.

Kép
flóra 11

Benó hányas pólót hordasz?? M-est?????

Kép
muzsuzska

A pocakom aránytalanul nagy. Vagy hogy mondjam, idétlen, na. :D
Flóriánt én is üdvözlöm, kedves ember. :D
A pólót úgy értem, csajok (38-as), hogy mell alatt bővülős, mint a kismamafelső, tudjátok. Meg van olyan egyberuhám is, pl. ami tegnap rajtam volt. Az tök kényelmes. És mások azt hiszik, hogy takargatnám, ha lenne mit (babát)! Akkor hordanék csak feszülős ruhát, még rá is írnám, hogy ide nézzetek, nekem is sikerül!!!!! Bibibibibibibibibi!!! Most akarom takargatni, nem akkor!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.07.12 21:16-kor.

KépKép
benó

Zsuzsi,Te is tudsz varrni? Ezt eddig nem tudtuk rólad. Vagyis én nem.

Kép
flóra 11

Mindenki tud varrni, csak én nem. Szilzi, ugye, te se tudsz? Lécccciiiii! És ugye, nem bánod, hogy kiveséztelek? Csupa-csupa szeretetből és csakis szépeket és kedveseket! Amilyen vagy! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Értjük Benó a trükjeidet a pociddal. Mi si takargatjuk és bizti én is büszke lennék rá babásan.

Kép
flóra 11

Na, a Zsuzsi ránk unt és elment csicsílni.

Kép
flóra 11

Orvoshoz azért megyek, már a múlt héten is akartam menni, de megbetegedett az orvos :shock: , hogy elmondjam neki a felfázásérzetet és hogy vizsgáljon meg, hátha van valami fertőzésem. Ennek az eredményére persze várnom kell, tudom. De hátha ez is hiba. Ezt elmondom neki. Viszont lehet, hogy nem fog tudni megvizsgálni, mert addigra akár meg is jöhet. És amilyen szerencsém van, lehet, hogy meg is jön. Akkor is elmegyek, akkor csak elmesélem neki, aztán majd legközelebb megvizsgál.

KépKép
benó

Jó, örülök, hogy érted, puszillak. :D

KépKép
benó

Flóra tudok: kötni -még zoknit is,tudok horgolni, hímezni , goblenezni, makramézni.
Falat festeni , ablakot, vakolni, csempézni, betonozni.

állatot megtermékenyiteni(disznót), herélni, elletni, kecskét fejni, vágni, marhát nevelni-újszülőtt kortól, ismerem a betegségeit, tudok injekciózni.Kacsát tömni és napi 20 csibét vágni! Ennyi elég?

De ez a múlt most már királylány vagyok!

Kép
muzsuzska

Szegény Gy.-nak még be kellett menni a munkahelyére, mert valamit meg kell szerelnie, valami elromlott. Ha meglátja, hogy azóta itt ülök.....:shock: :shock: :shock: Bár, gondolom, sejti. :D
Na, a mai nap.
Reggel felkeltünk, lementünk anyuékhoz, és együtt indultunk.
Először Tapolcára mentünk, a tavasbarlangba, ami nagyon szép volt, de sok ember volt, és nem volt olyan hosszú, mint amilyenre számítottam, továbbá anyuék külön csónakkal mentek (ők előttünk eveztek be), és féltettem őket, nehogy beleessenek. Szerencsére nem lett semmi bajuk, és nagyon szép volt, hangulatos, megérte elmenni. Voltál már ott?
.

KépKép
benó

Őrület! Lányok a TV2-őn az Amerikai pite 2 megy.Oltári részlet van benne. Meghalunk itt mindketten a röhögéstől. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Utálok kérni és könyörögni segítségért ezért mindig mindent megtanultam. Amit meg tudok csinálni az nem kerül pénzbe.

Kép
muzsuzska

Na jó akkor elmegyek aludni!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, hívhatlak múltbéli tésasszonynak (ma már csak királylány)? :D

Eredetileg csak ezt az egyet terveztük, de aztán mentünk tovább.
Elmentünk Szigligetre, ahol felmentünk a várhoz/várba, jó meleg volt, lihegtünk, mint az őrültek, gyönyörű volt a kilátás, lehetett látni a rengeteg vitorlást a Balatonon (vannak képek, természetesen, mindent dokumentálunk nektek, még egy szép pillangót is :D ), utána pedig a vár alatt ebédeltünk egy étteremben, csak fél adagot, mert marha meleg volt.
Az étterem kertjében voltak pávák (egy elkerített részen, természetesen) meg még valamilyen madarak, azt nem tudom, mik voltak.

KépKép
benó

Jaj, Zsuzsi.Ilyen sokoldalú vagy?

Kötni, varrni, gobelinezni, horgolni én is tudok. Volt hogy egy nap 50 csibét vágtam,pucoltam. Vakolni, festeni, meg hasonlóakat szintén.

De állatok megtermékenyítésével sose foglalkoztam,valahogy nem is hiányzik az életemből. :lol:

Kép
flóra 11

Még jó hogy Gy. -nál nem volt ij !!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát, én ennek az egytizedét nem tudtam volna megtanulni, egy részét pedig nem is akartam volna. Bocsi, ez én vagyok, ettől mást még becsülök érte, természetesen. :D

KépKép
benó

Hát ha én nem szaporodtam,legalább a disznók!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kér valaki telefonos ébresztőt reggel 4 kor?????????

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ezt én is így gondolom,ezért tanultam meg én is mindent. Na meg azért, mert nem volt aki megcsinálja. Amíg férjnél voltam nem volt férfi a házban. :lol: Így a férfi munka is mind rám hárult.

Kép
flóra 11

És mi az a makramé?
Íj nem, csak fényképezőgép, úgyhogy ezt is meg tudjuk nektek mutatni majd. :D

KépKép
benó

Hát ha nem kértek akkor elmegyek aludni!

Kép
muzsuzska

A Gy. anyukája is így járt, amikor férjnél volt. Én szerencsére nem.

Jó éjt! :D
És nem kérek ébresztőt! Isten őrizz! :D :D :D :D

KépKép
benó

Fonallból csomózott kép, virágtartó, őv, stb........ nézd meg a neten!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi drága, jó éjt. Szép álmokat.Pihenj.

Pá.

Kép
flóra 11

Köszi!!!!! Viszont nektek is!!!!!!!!! Rádiókat bekapcsolni!!!!!!!
Sziasztok!

Kép
muzsuzska

Nálunk egy időben nagyon nagy divat volt a makramé. Anyámnak csináltam gyerekkorormban egy rakás képet,táskákat is gyártottam. Egyébként a táska ezzel a technikával most is eszembe jutott,hogy csinálhatnék magamnak egy jó kis nyári szatyrot.

Kép
flóra 11

Szerintem is,mehtnénk mind pihenni. Benó,mit szólsz?

Holnap is van nap.

Még zuhanyoznom is kell.

Kép
flóra 11

Na, a páváknál tartottunk.
Utána pedig továbbmentünk Balatonedericsre, ahol van egy Afrika múzeum, ami nagyon érdekes hely, egy Afrika-kutató ötlete és megvalósítása az egész, most a felesége csinálja, mivel ő már meghalt. Vannak ott nagyon bájos állatkák, pl. kis csüngőhasú disznók (innen a csüngő has nálam :D ), nagyon cccccuuukkik!, meg jávor antilopok, zebrák, törzsi házikók, meg van egy kiállítás agyarakból stb., vannak szarvasszerű lények (nekem mind ugyanaz, Gy. tudná mondani, hogy milyenek), meg jó kis boltok! Háháháhá! Vettünk pl. (apuék): csörgőt zenélni poénból, a gyerekeknek játék gekkót (bocs, Szilzi, most már tudom, hogy ezeket utálod :D ), Gy.: sípot magának, én: tesómnak, Andi igh.-nek, magamnak tarajos sül tüskéjét, ami jelenleg is a hajamban van, nagyon baró! :D , csak megszúrtam már vele a Gy.-át meg fából készült kiskanalakat mindenkinek a családban (8 db: anyuék, tesómék, mi - a nagy csapat).

KépKép
benó

Hát, kösz, mindig mindennek nézzek utána. :evil: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Menjetek békével.
Jó éjt! Kép

KépKép
benó

Ja,még írsz? Akkor maradok veled. :D

Kép
flóra 11