Sziasztok!
Mindent elolvastam, de szinte minden ki is esett... Pár dolog, ami megmaradt:
Mezsó!
Kívánok én is neked kitartást, ha a doki azt mondta biztos, hogy nincs nagy baj, csak ezután még jobban oda kell figyelned magatokra. A babó megér minden óvatosságot, próbálj meg erre gondolni!
Nono!
Migrén: sajna én is pontosan tudom miről beszélsz... nekem annyi a szerencsém, hogy mióta terhes vagyok egyetlen egyszer sem volt benne részem! Állítólag ez ritkán, de előfordul! Mielőtt babós lettem, már odáig fajultak a dolgok, hogy heti 2-3 rohamom is volt, s gyakran több napig tartott. Hasztalan volt minden vizsgálat és gyógyszer...
Csajok!
Nagyon szép rucikat vettetek, s többen írtátok, hogy a Tesco-ban

Mi tegnap jártunk a vecsésiben, de ilyen rucikat nem is láttam! Ti melyikbe jártok???
Fogorvos: szerintem a fogorvosnál töltött órákat (:!:) tekintve én vezetek, pedig évek óta egyetlen lyukas fogam sincs.
(Van viszont öröklött genetikai nyavajám
)
Páran írtátok már, hogy mostanában nem tudtok rendes mennyiséget enni. Én mára eljutottam odáig, hogy szinte már semmit sem kívánok, nem is vagyok szinte soha éhes, ha reggel megeszek egy kiflit, aznap már mást nem is tudok enni, csak ha kicsit "erőszakoskodok" magammal. Magam miatt nem érdekelne, de félek, hogy így a babó sem kap eleget

Szerintetek? 1 hét múlva megyek a dokimhoz, megemlítsem neki? Ja, hétfőn meg védőnőhöz. Esetleg Ő is segíthet?
Még valami! Tegnap volt a TB-s kolléganőm a MÁK-nál és hozott nekem nyomtatványokat a -majdani- anyasági segély és családi pótlék igényléséhez. Kitöltendő nyomtatványok+szükséges papírkák listája is van hozzá, valamint a postacím, ahova el kell juttatni a kitöltött papírt és akkor postán is lehet ezeket intézni, nem szükséges személyesen órákat sorba állni. Egyetlen hátránya, hogy így (állítólag) kb. 3 héttel később lesz belőle pénz, de én már olyat is hallottam, hogy a személyes ügyintézés sem hoz hamarabb eredményt. Csak, gondoltam hátha érint valakit...
Mamacka!
Ügyed folyamatban, csak picit úszok mostanság mindennel
Na, mára ennyi tellett!
Jó éjt mindenkinek!