Sziasztok!
életjel....
Katka!
Nagyon jól esik, hogy hiányoltál(pedig mennyi gondod van nélkülem is

)
Az az igazság, hogy nagyon keveset vagyok gép előtt+egész jól éledezeik az "őstopikom" itt a babaneten, oda írogatok, ha van egy kis időm.
Néha olvasgatok itt is, de nem rendszeresen

Most a hiányolást pont kiszúrtam, és gondoltam, mégsem mehetek el szó nélkül.
Egy pár sor rólunk:
Lara egy tünemény.Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, egyszerűen tökéletes(egyelőre kopp-kopp

)Gyönyörű(bár a haja nem valami gyors iramban nő, de amúgy tökéletes

)csak akkor sír ha éhes, és nem kap abban a pillanatban enni

meg néha, mikor küzd az elalvás ellen

. És egy zabagép.Pontosan olyan méretekkel rendelkezik, mint Lilla Annája.Én nagyon büszke vagyok rá.Első perctől kezdve 10 perc a szopiidőnk, mégis már több mint 6 kiló(3400-ről)már rég 68-as rucikat hord(pedig, ha jól sejtem, ő a legfiatalabb topikbaba, nem?)
Melltartóbetétet még mindig korlátlan mennyiségben fogyasztok, de legalább fejnem már nem kell kb.3 hete.
A legutóbbi 2 éjszakát átaludta(úgy hogy fél7-7 körül aludt el, és fél7-fél 8kor kelt

, igaz, ennek az a böjtje, hogy délelőtt óránként eszik, meg egyébként is 2 óránként, de én egyelőre nem bánom, nincs más különösebb dolgom, csak az övé vagyok.Hiába van egy csomó tejci, egyszerre csak keveset eszik, ha akarnék se tudnék többet beletömni, ha neki elég volt, de ha neki így jó

És nem kövér ám, olyan formásan hurkás, ennivaló!
Na jó, befejezetm a "pár sor" áradozást.
Komolyan gondolkodom, hogy nem lesz több babánk, mert mégegyszer tuti nem lenne ilyen szerencsénk
Puszi mindenkinek!