A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

nagyon jók a taliképek! A bébiképek meg csodaszépek!

Lili hihetetlen szép!!!!!!
anna**

Anna - nem úszod ám meg - részeletes beszámolót kérünk képekkel az elmúlt 1 hétről. ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

babafotók, talifotók egytől egyig szuperek!!! :wink:

Kukli: gratula a barátnődnek!! Nem semmi méretek!!! Krisztián 2és fél hósan nem sokkal nagyobb. :roll:

Vica: hogy van a nagy fiad? Remélem jobban. Kitartást neked!!!

Nálunk zajlanak az események. Bátyámék itthon vannak pár napot (700km-re laknak), vannak vendégeink. Szocpolt szeretnénk igénybe venni bővítésre. Erre a bank hétfőn közölte, hogy fel kell mutatnunk vmit, amit csináltunk már(eddig persze váltig állította, hogy nem kell semmi). Még jó, hogy kb. három héttel a megszünés előtt eszükbe jutott. Apa keddre megszervezte az alapozást, betonozást. Nekem kellett reggelit, ebédet készíteni... Szóval nem unatkozok. :lol:
Ja és napok óta majd szét megy a fejem. Nem tudom miért. Ez maga után vonja, hogy nincs annyi türelmem. :oops: :oops: Minden rosszul esik, kiírhatnám magamra, hogy robbanás veszély :oops: :oops:

Katka, Kukli: milyen fajta fényképezőtök van? Hol vettétek? Priviben is válaszolhattok. Én is szeretnék valami olcsóbbat.

Bocs, hogy panaszkodtam. :oops: :oops: :oops:

banokla

Lenne még egy kérdésem. a hordozókendő, vagy a mei tai a jobb? Nekem egyik sincs az az igazság, azt sem tudom, mi a különbség közöttük. :oops: :oops:

banokla

Banloka most nézem a vonalzót! Boldog Születésnapot a nagyfiadnak! :P 8)
Fényképező: Nikon coolpix 5 megapixeles 3-szoros zoom és 2 inches LCD. Szóval elég gagyi, de nekem megteszi. ;)

Kukli: Gratula a barátnődnek. :P Igazi óriásbébi! ;) A lényeg, hogy jól vannak.

Rszg: Neked akartam írni, hogy szemtelenül fiatal vagy és írtó jól nézel ki! ;)

Katka

katka22

hűűűűűűű, ez az én témám! :D
Hát, mindkettőt ki kell próbálnod, és úgy tudsz ráérezni. Nagy melegben jobb a mei-tai, mert kevesebb anyag (bár a kendőt is lehet úgy kötni, csak macerásabb), hja és igen, a kendő macerásabb :)
Viszont kendővel többféleképpen viheted a gyereket (helyzetileg ugyanannyi, elöl, hátul, csípőn, csak jobban tudod variálni a kötéstípusokat).
Ööö... asszem ennyi.
Én most csináltatok mei-tait (meg egyre előjegyeztettem magam... ööö... nagyon sokba fog kerülni a kettő... annál is többe :oops: 8) :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No, hazaértünk - kalandos volt két gyereket felhozni a kocsiból egyedül úgy, hogy mind a kettő aludt... :shock: :D (párom még külföldön) Két kört kellett csinálnom. Samu azóta is alszik, Kata pedig most aludt el (ma kimaradt a fürdetés). Hú, nagyon kemény lehet egyedülálló anyaként, lezsibbadtam ma rendesen.

Nemlajos, nem semmi, hogy nyomod ezt a hordozás témát :D És ki fogod tudni használni a sok-sok (kendő és társai) hordozódat?
És melyik mei tai tetszett még meg ennyire?

Banokla, sajnálom, h így összejöttek a dolgok! Fejednek mielőbbi fájdalommentességet. Szokott fájni, vagy ez most valami egyedi dolog? Drukk, h a bank végre adja már oda a hitelt/szocpolt.
Hogyan bővítitek a házatokat? (Plusz szobák vagy egyéb?)
Hordozókendő versus meitai: szerintem is érdemes kipróbálni mindkettőt és aztán dönteni. Nekem a kendő nagyon bejött mindkét gyereknél, de sokan nem szeretik (macerás kötözgetni), mei tai egyszerűbb, de még barátkozom vele :)
Katalány mindkettőben elvan, kendőben leginkább alszik, mei tai-ban inkább nézelődik...

Anna, jó hogy írtál! És majd mesélj, milyen volt otthon.

Adryn, sajnálom, hogy így érzel a pároddal kapcsolatban, de ahogy a többiek is írták, ez az időszak tényleg kapcsolatpróbáló (sokszor). Az egész napos otthonlét a gyerekkel nagyon fel tud nagyítani és átértékelni olyan dolgokat, amelyek korábban nem voltak fontosak, vagy zavaróak. Teljesen más lesz a kapcsolatok dinamikája, hisz már nem csak két emberről van szó, és ezt mindenkinek meg kell tanulni kezelni. Én egyébként ezt nagyon élvezem a gyereknevelésben: úgy érzem, h nagyon sokat változtam, tanultam, a párom is, és ez nagyon jó. Nem vagyunk még "készen" mi felnőttek sem, nagyon jó feladatok várnak ránk, és ez egy tök izgalmas életszakasz :) És a korábbi hsz-eidből nekem is az jött át, h nagyon szeretitek egymást, biztosan sikerül megoldanotok ezt a keményebb időszakot.
No, okoskodást befejezem, lépek kicsit pihenni, bambulni.

erpé

Katka: köszönjük a köszöntést, és a fényképező infót is.

Nemlajos: bocsi, de minek 2 mei tai??? :roll: :roll: Még mindig nem igazán értem, hogy mi különbség. Mennyi idős korig lehet használni? Melyiknek szélesebb a pántja? Tényleg analfabéta vagyok... :oops: :oops:

Erpé: nem szokott a fejem fájni. Már gondolkodtam, hogy lehet az idő miatt. Délután még hőség, most meg szél, eső, hideg...
Egy szobával és nagy ebédlővel szertnénk bővíteni. Hivatalosan nagy szoba és gardrób :wink: összesen 40nm lesz a két helység.
Meddig lesz a férjed külföldön? Kitartást! :wink:

banokla

Banloka: Azt akartam még írni, hogy Petipaunak is most volt ilyen és 3 napig tartott. Neki délután és este volt a legrosszabb. leht, hogy ez valami vírus? :roll:

Erpé: Na igen, egyedül állónak lenni nagyon nehéz. Én 6 hónapos terhesen, amikor egyedül voltam, akkor ölbe cipeltem a 39 fokos lázás Ágit (18 kiló) az orvoshoz és volt, hogy Zsófi elesett úgy, hogy kiment a bokája és ijedtemben felkaptam (30 kiló) és persze utána egész nap fájt a méhem. És persze mindeki lehülyezett. Na, de mit csináljak egyedül? hagyjam a földön a síró gyerekemet, hogy bocs, én terhes vagyok?
És még most is nagyon sokat intézek egyedül. Nem tudom, ti hogy bírjátok, én délutánra úgy érzem gyakran, hogy megszakadok. És szegény Peti meg csak rángatva van egész nap... :oops:

Ma például éjszaka 8-szor kelt a Peti, nem tudom mi a baja, ha kap cumit, akkor visszaalszik. Hajnalban szopi, aztán kelés. Elvittem a Zsófit iskolába, Ágicát meg egy napra beadtam magánoviba, mert ma rohantam egész nap és nem tudtam hova tenni szegényemet. Utána szopi és zuhanyzás. Utána lerohantam Győrbe (útközben reggeliztem), ahol hivatalos ügyben kellett vallomást tennem magnóval meg mindennel és persze Petivel az ölembe, néztek is nagyon. Ezután szoptattam Győrben a kocsiban, majd elmentem kórházba látogatóba, majd hazaszáguldottam, ebéd a kocsiban vezetés közben. Végre tudtam 20 percet Petivel is foglalkozni, majd szoptatás. Összeraktam Zsófi néptáncruháját, kocsiba be. Ruhát leadtam a művészeti iskolába, majd Zsófit összeszedtem a napközibe és hazajöttünk. Ezután járműcsere. Petit átraktam babakocsiba és elsétáltunk Ágicáért és őt is hazahoztuk. Utána Ágicát kicsinosítottam, majd kocsiba be és elvittem egy szülinapi buliba. Közben észrevettem, hogy a hátizsákja az oviba maradt, azért még beszaladtam. Utána szopi és végre befutott Petiapu....

Bocsi a panaszáradatért, de nekem ez most nagyon sok.... és ez most csak úgy kijött.... :oops: Ja és ma lemondtam a logopédust és az úszást, mert az is lett volna... :roll:

Katka

katka22

katka, pihenj egy picivel többet, ha tudsz, jó?
Addig is a seggeden maradsz, míg elolvasod ezt (elsősorban a kommenteket ajánlom):
http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/06/08/mi ... _az_utasok
(csak az a baj, hogy jól felhúzzátok magatokat rajta. Én is így tettem, nem is álltam meg szó nélkül:D

banokla: egyszerűen gyönyörűek. Az egyik ráadásul kétoldalas, úgyhogy háromnak számít :oops:
Egyik oldala egyszerű, apás, a másik nekem tetsző (ez egy hajtka-féle mei-tai)
És karácsonyra szeretnék egy belin-félét, táskával...
De már a varrással is kacsingatok a hatásukra :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Meg mutatok egy képet, hogy néz Döme, mikor fórumozok ahelyett, hogy a seggét ráznám :D Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, elolvastam a kommentjeidet a bkv-s oldalon, jól megmondtad nekik, igazad van :wink: :D
Döme nagyon cuki :)

Katka te nem semmi vagy, tényleg többet kellene pihenned de gondolom ezt úgy is tudod :roll:

Banokla jobbulást a fejfájáshoz.

Bulcsú még mindig lázas, de este már egy kicsit alacsonyabb volt mint tegnap este. Bár most nyűgösebben alszik, többször felsírt.
Pannát ma elvittem egyet plázázni :D imád vásárolni a kiscsaj, kapott is egy cipőt meg egy-két rucit, gondoltam csinálunk valamit ketten, mert eléggé megviselte az elmúlt pár nap, hogy nem tudtam annyit foglalkozni vele.
Én is teszek fel egy-két képet

A kisbeteg Bulcsú mikor egy kicsit jobban érzi magát így játszik :D
Kép
Így játszik Bulcsú az egyik ajándékával
Kukli ezt neked rakom elsősorban :D
Kép
Panna és Nimród :D
Kép

Na jóéjt, mindjárt leragad a szemem.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Erpé, nem lehetett semmi becuccolni a két gyereket a lakásba... ahogy elnézem, nekem tök könnyű dolgom van itt többetekhez képest... úgyhogy be is fogom a szám. :D
A fürdés nálunk is kimaradt tegnap, mert du. 5-kor Mártival ledőltünk egy kicsit. Én 1/2 8-kor felkeltem 1 órára, majd visszafeküdtem mellé, és most keltem fel. Persze volt szopi éjszaka, háromszor is, de közben aludtunk tovább. Szóval úgy érzem, kipihentem magam. :D
Jó reggelt!

Masut
masut

Nemlajos, tetszenek a kommentjeid.

Masut
masut

Masut: te is leszel több gyerekes anyuka! ;) Most tényleg csak egy gyerekhez kell még igazodnod, de lesz ez még másképp! :roll:

Katka

katka22

Vica: Örülök, hogy Bulcsú javulagat. Remélem ma már csak hőemelkedése lesz. Jó, hogy kiruccantál Pannával. Gondolom Neked is jót tett és a kislányodnak is. :) És még mindig gyönyörű mindhárom gyerek. :wink:

Nemlajos: Hogy lehet ezt elolvasni? A háttérben kék alapon busz minta és fekete rajta a szöveg.... Vagy az én gépem van rosszul beállítva? :roll:

Próbálok pihenni, csak túl sok a gond és nagyon nincs segítség... Valahogy az egész családom rászokott, hogy rám mindent rám lehet nyomni... :roll: Persze tudom, hogy ez az én hibám...

De most jön a pihenés. Hétvégén megyünk céges barátokkal a Szigetközbe (Móvár közelébe) egy lovasudvarba. Csak 3 gyerek lesz velünk (Danit nem adta az anyukája :twisted: ) és mindkét apuka. majd jól beosztom őket, hogy tudjak pihenni. :D

Katka

katka22

Harmadik megnyitásra végre fehér lett a hattér!!! 8)

Katka

katka22

Nemlajos: Elolvastam és elkeserítő. :(

Katka

katka22

No gyerekek, én mától nem leszek, utazunk anyósékhoz (most először).
Drukkoljatok, hogy rendben legyen az út, meg minden.
Hja, és még azt akartam mondani, hogy ez a Panna lány gyönyörű!!! :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó utat, Nemlajos! És persze, hogy minden rendben lesz. Dömét gátlástalanul passzold le a nagyinak, te meg lustálkodj és olvass ki pár jó könyvet! 8)
Én sem leszek a hétvégén. 4-kor indulunk lovagolni. ;)

Katka

katka22

Nemlajos, jó utat! Messze laknak anyósék? Remélem, simán veszi Döme az utat és ti is. :)

Katka, hát remélem, hogy legalább kétgyerekes anyuka azért leszek. Szeretnék. Viszont párom idősebb nálam jóval, és már ennél az egyszemnél is fél, hogy mi lesz ha... én meg mondom neki, hogy ne aggódjon, majd én felnevelem. :)
masut

Katka, nektek is jó hétvégézést! Imádom a lovakat. :D
Jó ez a két apus felállás. :lol:
masut

masut: 250km...
Köszi a jókívánságokat!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Jó pihenést a hétvégére az elutazóknak!
Nemlajos, remélem ez az odaút jobban fog sikerülni, mint az előző és Döme alvással vagy nézelődéssel fogja majd leginkább tölteni az időt.

Katka, tényleg próbálj meg pihizni, nagyon sok lehet a 3-4 gyerek és az egyéb teendők... néha te is lehetsz segítségre szoruló, és ha a családban van kitől, akkor kérj segítséget (említetted, hogy több testvéred is van, ha jól rémlik - vagy ők nagyon messze laknak?).
A két apuka jóban van? Azért nem semmi, hogy így együtt mentek hétvégézni... :) Jól csinálod!

Vica, jók a fotók! Csodaszépek a gyerekeid! Bulcsú ma már jobban van? Vagy elvittétek végül ma újra dokihoz?

Kata kiabál, megyek!
É

erpé

Sziasztok!
Vica csodaszépek a gyerkők. Asszem Boti jól ellenne Bulcsúval, a szőnyegen. :P Köszi a képet! Panna pedig tényleg nagyon szép kislány!!!! Hogy vagytok? Bulcsú? Anyud? Te? Panna? Nimród bírja a gyűrődést gondolom.
Nemlajos és Katka jó utat és jó pihit. Én a lovaktól félek. Nekem túl nagyok. Vagy csak én vagyok kicsi és buta. :roll:
Döme is husi! Az „Anya megint mit csinálsz?” arccal. :lol: KV-t nem tom mikor lesz időm elolvasni.
Mei-tban is lehet háton, oldalt stb. hordozni…. Amúgy nekem Kata jobban élvezi, mint a kengurut. Szval van benne vmi.
Erpé kitartás! Ügyin nyomod kettővel. Apa mikor jön haza? Mára Zsolti kimenőt kapott (tegnap megszült még egy bnőm – idő előtt kicsit, ott lesz kanbuli). Szval fürdés nálunk is ma hármasban. Remélem Boti segít majd.
Gép: én Katkáék ajánlanám, az jobb. Enyém elhanyagolható minőség az övé mellett. Ráadásul elállítottam vmit, és nem tom mit. Nincs időm megnézni sem. :oops:
Ma megyek kh-ba be. Képen már láttam az óriást, igazi kis szumós! Nagyon husi. Nem dobok képet, mert nem illik, de vmi tünemény! :lol:
Mennem kell. Hív az anyai kötelesség. Még talán leszek.
Bea elutazott?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katának tegnap nagyon szép ruhákat vettem (ha már kopik vagyunk, legalább csinik legyünk alapon)
Kép
Boti pedig elalvás előtt úgy döntött rendre int, kipakolt 2 szekrényt, hogy elpakolhassan rendesen a cuccokat :?
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé-Kata ma 3 hós. Boldog Hófordulót!!!!!!!!! :wink: :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé: Hát nem barátok, de mindannyian tudunk kultúráltan viselkedni a lányok érdekében. Udvriasan elvannak egymással. Szerintem ez Petiapu toleranciáján múlik, aki figyelembe veszi a lányok igényeit (pedig ugye nem a gyerekei) és beleegyezik, hogy a lányok apuja is jöjjön. Most úgy fogunk aludni, hogy az egyik szobában alszanak a lányok az apukájukkal és a másik szobában meg Petiapu, Peti és én. Egyébként nagyobb társaságban megyünk, szóval el tudjuk egymást kerülni, ha sok a másik.
Viszünk bringákat és a lányok kérésére megyünk 4-esben bringázni is majd. Petiapu addig vigyáz Petire. Szóval rendesek az apák... :roll:

Katka

katka22

Katka tényleg szerencsés vagy a fiúkkal, de azért ehhez kellesz te is, ne feledd.... 8) Képek nélkül haza se gyere! :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka azért szerencse hogy így kijönnek az apukák, mégha nem is barátok, végülis a gyerekek a legfontosabbak. Jó kirándulás, lovaglást, biciklizést... :D és irigykedem, már én is mennék valahova, de az utóbbi napkban még a lakásnál messzebb sem nagyon jutottam :? meg a futást is hanyagolom, pedig az milyen jó feszültséglevezető. Úgy volt hogy ma megyünk cseresznyét szedni anyósomék hegyére, de én a fiúkkal itthon maradok, mondjuk van mit csinálnom itthon is.

Nemlajos neked is jó utat!

Kukli, Boti nagyon jópofa :D és még mindig a rácsos ágyban alszik? a múltkori óta nem mászott ki?
Bulcsú most már jobban van, egy kicsit evett is délben és most nem volt láza sem 8) szerintem még estére egy kicsit felmegy és holnapra talán már nem is lesz neki.
Pannának ma van az utolsó nap az oviban, úgyhogy nagy az öröm. De szerintem kb. egy hét múlva majd panaszkodik hogy hiányzik neki az ovi és a barátnői :lol:
Nimród szokásához híven jó gyerek, eszik-alszik-nézeget :D
Nekünk most megint nem sok időnk volt egymásra a párunkkal, úgyhogy ránk férne valami kis kikapcsolódás.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica Boti ezért nem alszik heverőn (mostani kép).
Kép
Leesés gátló ellenére is leesik. Nem tudom mikor fog rendesen egy irányba aludni. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, köszi a hófordulós jókívánságot, átadtam Katának :)
Durva, hogy már 3 hónaposak a babák, sőt, a februáriak már mindjárt a 4 hót töltik (vagy már töltötték...)
Nagyon csini Katád az új ruciban, hol vetted? és Boti imádnivaló rosszcsont :) Barátnőd tényleg szép nagy babának adott életet, jól van? Mondjuk csaszi után biztos nehéz most még...

Vica, akkor szervezzetek valami kiruccanást - ha hiányzik, akkor mindenképp használjátok ki a szép időt és a hétvégét! Bulcsú is jobban van. Olyan szép helyen laktok, nekem nagyon tetszik Zala megye, biztos jó kis kirándulásokat lehet arrafele tenni...

Katka, az tök jó, hogy az apukák így elviselik egymást, bár biztos fura lehet nekik (és neked is), de nagyon "felnőttként" kezelitek mindannyian ezt a helyzetet.

Nemlajos, nem tudom, hogy vagy-e még gép előtt, de egy korábbi kérésedre mutatok neked egy Dömét (Samu barátja)
Kép

Itt nagyon elmélyülten játszanak
Kép
Ja, és akartam még neked írni, h Döméd nagyon hasonlít apukájára szerintem, a szája és az álla tiszta apja :)

erpé

Sziasztok!

Pulcsi!

Már én is akartam neked irni valami biztatót.

Képzeljétek, nagy változások történtek nálunk!
Anna baba egy álom baba lett kb. 10 napja. Éjszaka alszik 6-7 órát egyhuzamban (ma éjszaka 9et aludt), aztán kajcsi után még visszaalszik 2-3 órát, úgyhogy reggel 9-10 körül szoktunk végleg kelni. :wink:
És a lényeg! Alszik délutánonként is!!! És nem is keveset, általában 3-4 órát. Igaz, hogy csak babakocsiban hajlandó aludni :roll:
Rájöttünk anyukámmal, hogy ha az erkélyen vagy náluk a kertben tologatjuk 5-10 percet, akkor elalszik. Ez azért érdekes, mert én sokat tologattam a Nagyerdőn, de ott mindig felébredt 1 óra után.
Szóval most már én is kezdem kipihenni magam. Amúgy minden héten 2-3 napot a szüleimnél vagyunk, neki is jobb ott a levegő, meg én is tudok többet pihenni. A szüleim meg élvezik az unokázást :)

Erpé!

Gratula a szép nagy babádhoz! Bár mi se panaszkodhatunk. Anna most lesz 11 hetes , és tegnap mértük, 63 cm és 6,45 kg. Mondjuk nekünk szóltak a 2 hónapos oltáson, hogy adjak kevesebb kaját neki! :roll:
Vendég

sziasztok

kukli: ne aggódj, Lili is kiságyazik még, de ő ragaszkodik is hozzá

nemlajos: jó utat és pihenj sokat

katka: és hol lehet lovagolni? Lilinek keresek lovardát őszre, szóval ha tudsz valamit a környéken, ahol 3 évesekkel is foglalkoznak, szólj lécci

megyek, nyekergés van

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé: és én még azt hittem, hogy Eszti óriás baba. Tegnap rádobtam a mérlegre, mi csak 6320-at nyomunk meztelenűl.

Kép

Kép
pgyöngyi

Húh csajok, hova hízlajátok ezeket a kis Gyöngyöket? :shock: :lol: Kis hurkák! Imádnivaló hurkák!!!!!
Tényleg Vica nem si írtam, örlüök, hogy Bulcsú jobban van kicsit. Reméljük holnapra tényleg nyoma sem lesz a dolognak. Talán ki is tudsz mozdulni az új szandidban. :wink: Amúgy Boti a saját ágyából nem akar kimászni, csak másokéból. :roll:
Gyöngyi 3 évesen már lehet lovagolni? :o Lili biztos élvezni fogja. Micsoda kis hercegnő lesz a pacin! :P Cuki a vonalzód! Új, vagy vak voltam?
Lilla szuper, hogy tudsz már pihizni. Fel is kell töltődnünk. Jön a nyár. :lol:
Bnőm egész jól van. Kérte menejk be minden nap, mondtam nem akarom ugráltatni, de ő ugrálni akar. Azt mondták mozogjon sokat. Hm... nem értek hozzá.. Azért a hangja nagyon fáradt. Elég hosszú műtétje volt, és a 2. nap ugye nem leányálom. Ma beugrunk, aztán pár hét múlva babázunk együtt.
Bocsi Erpé, de te raktál valaha Apás képet, vagy direkt rejtegeted apát? Annyira megnézném Samuval. Olyan nagyon fiús Samu, hogy így látatlanban is előjön egy kép felnőtt Samuból bennem. Na ezt msot nem tudom érted e. :roll: Rucit szemben butikban vettem. Pont a kisbolt mellett van, és néha félrehúz az út. :oops: :lol:
Kata tegnap alig aludt, ma eddig 2 órát volt fent. Pótol....
:lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lányok!

Én is tennék fel képet, de mindig kiirja, hogy túl nagy a méret.
Hogy lehet lekicsinyiteni annyi megapixelre, amennyi jó neki?
Vendég

nyisd meg a képet paintbe, és ott van, hogy nyújtás-kicsinyités én kb 20%ra szoktam beállitani, és akkor jó. de a többiek majd mondanak profibb technikát.
tegnap Nándi 7 órán keresztül nem evett :O
de nem teljesen éjjel. evett du 5kor, és utána csak éjjel fél1kor volt hajlandó, fürdés után nem.....
valamint a harapás-hiszti ellen átteszem másik cicire, és akkor abból még szív....
ja, és tegnap si amikor 7órán keresztül nem evett, a teát követelte. éjjel aztán rendesen evett, és a hajnali keléseknél is, tehát sztem nem cumizavar, csak egyszerűen már többet bír kaja nélkül, és megsértődik, ha cicivel tömni akarom...
ti mennyit tudtok lefejni szopi után? már aki még fej :)
tényleg, kukli, nálatok aztán beállt a dolog? vagy néha adsz tápit? köszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!
életjel....

Katka!
Nagyon jól esik, hogy hiányoltál(pedig mennyi gondod van nélkülem is :roll: )
Az az igazság, hogy nagyon keveset vagyok gép előtt+egész jól éledezeik az "őstopikom" itt a babaneten, oda írogatok, ha van egy kis időm.
Néha olvasgatok itt is, de nem rendszeresen :oops: Most a hiányolást pont kiszúrtam, és gondoltam, mégsem mehetek el szó nélkül.
Egy pár sor rólunk:
Lara egy tünemény.Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, egyszerűen tökéletes(egyelőre kopp-kopp :lol: )Gyönyörű(bár a haja nem valami gyors iramban nő, de amúgy tökéletes :D )csak akkor sír ha éhes, és nem kap abban a pillanatban enni :lol: meg néha, mikor küzd az elalvás ellen :lol: . És egy zabagép.Pontosan olyan méretekkel rendelkezik, mint Lilla Annája.Én nagyon büszke vagyok rá.Első perctől kezdve 10 perc a szopiidőnk, mégis már több mint 6 kiló(3400-ről)már rég 68-as rucikat hord(pedig, ha jól sejtem, ő a legfiatalabb topikbaba, nem?)
Melltartóbetétet még mindig korlátlan mennyiségben fogyasztok, de legalább fejnem már nem kell kb.3 hete.
A legutóbbi 2 éjszakát átaludta(úgy hogy fél7-7 körül aludt el, és fél7-fél 8kor kelt :shock: , igaz, ennek az a böjtje, hogy délelőtt óránként eszik, meg egyébként is 2 óránként, de én egyelőre nem bánom, nincs más különösebb dolgom, csak az övé vagyok.Hiába van egy csomó tejci, egyszerre csak keveset eszik, ha akarnék se tudnék többet beletömni, ha neki elég volt, de ha neki így jó :wink: És nem kövér ám, olyan formásan hurkás, ennivaló!
Na jó, befejezetm a "pár sor" áradozást.
Komolyan gondolkodom, hogy nem lesz több babánk, mert mégegyszer tuti nem lenne ilyen szerencsénk :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Zazzay, köszi az életjelet. :) De, Lara a legfiatalabb topikbaba, mert úgy emlékszem, hogy re esze szülted, én meg aznap hajnalban. :)

Masut
masut

Sziasztok,

Lillaoh, szép nagy baba Anna is! És örülök, h álombabává változott a kicsilány, így te is pihentebb vagy - gondolom.
Azért nem semmi dokik gyűltek itt össze: neked azt javasolják, adj kevesebbet enni Annának, (ezt nem is értem, ezek alapján én szoktassam le az evésről a lányomat? :shock: ), a mi háziorvosunk teljesen rendben találja Katát... míg Pulcsinak, akinek a babája 3 kilót hízott, mióta megszületett, azt mondja a dokija, hogy etesse többet, és kezdje el a hozzátápit - komolyan mondom, teljesen lükék. Nem értem, h mi alapján mondanak ilyen baromságokat orvosok, ha egy gyerek 3 hónaposan nem pont 5,9 kiló, akkor az már nem jó? :shock:

Zazzy, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Gyere gyakrabban, hiányzol ám innen. Bár az jó, hogy az őstopikod feléledni látszik, de ha már itt jársz a babaneten, nézelődj erre is! A leírásod alapján valóban egy tünemény lehet a lányod! :)

Gyöngyi, jó súlyban van Esztilány is. :) És lovagolni viszed Lilit? Jól hangzik.

Kukli, a párom fotóit meg lehet nézni az iwiw-en. Ott van közös fotója Samuval. Ide nem annyira szeretné, ha feltenném... Bár lehet, h egy-két fotóba belelóg :) És jól sejted, nagyon hasonlít rá Samu. Katababa meg egy nagy kérdőjel, egyelőre senkire sem hasonlít igazán. Leginkább saját magára :D

Megyek, Kata elaludt mellettem, beteszem az ágyába...
Jó éjt!

erpé

Jó reggelt!
Kisasszony tegnap kb. 3,5 órát volt fent, ennek örömére fél 4-től (IGEN!!!!!!!!!!!! Fél 4) boldogítjuk egymást. :twisted: Persze ma megyek de. anyuval el shoppingolni – ahogy Adryn írná, nehogy már pihenjek ha itt hagyom, gondolhatta. (aki megkérdezni amit sokan, miért hagytam aludni, annak: nem hagytam, ha hátra raktam sírt mikor Boti aludt, kézben és hason pedig rögtön pápá volt neki, mikor mentem el, akkor meg útközben szunnyantott, szval nem tudtam fent tartani). :evil:
Bnőm babája ránézésre akkora mint Kata, nekem a látvány nem fura így, de ha meg fogom fogni tuti leesik az állam, hiszen mégiscsak egy tehetetlen 2 napos bébi. Apuja Góliátnak hívja. :lol:
Zazzy örülök, hogy ennyire jó babát kaptál a sorstól. Vártál is rá rendesen. Írj néha és ha lehet képet is kérnénk. Botinál én is úgy voltam, nem lesz több ilyen jó gyerekem, aztán Kata még rá is ráver. Gyakorlatilag elvan egész nap (tegnapot hagyjuk). Szval csak hajrá! :wink:
Pulcsi köszi az érdeklődést, tápit rég nem keverek (már vizet sem adok), ellenben lassan fejnem kell. :P Minden helyrejött. Annyira, hogy én a hozzá táplálást lehet nem is kezdem meg 5 hó előtt. Tényleg érdekes, hogy mindenki mást mond. Én azt gondolom mindenki érzi mi jó a gyermekének, most már nagyon túletetni sem lehet őket (legalábbis Katából kifolyik ami plussz). Mindenki más ütemben fejlődik, van aki többtől jobban van aki kevesebbtől kevésbé. Én a „cicizzünk és kész gondolatot követném”, igazából bazi kényelmes is, én lusta vagyok, és a nyaralásra is készülök ezzel. Nem akarok streilizálni, stb…. cici mindig kéznél lesz. Ha Nándi nem akarja, hogy tömjék, akkor neki pedig más kell. Úgyis ők döntenek (ugye, ugye a kisfőnökök). :lol:
Kicsi Bulcsú hogy vagy ma?
Kata nyílván most aludt el, Boti lassan ébred. Sírjak vagy nevessek? Vagy mosogassak??????? :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!!

Nekem már nagyon kevés tejem van :( Úgyhogy a hozzátáplálást már elkezdtük, meg tápszert kap a kevés tejem mellé :(

De a barack nagyon ízlik neki :D

Most már a következő talit nem hagyom ki :oops: :P

Kép
Kép
Kép

Ez pedig a mama szülinapi ajándéka lesz Líviától :)
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ma csináljuk a gyerekszobát :) valószinűleg nemsokára átrakjuk a kisszobába

És felraktam végre a szobadekort is amit csináltam mostmár készen van :

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Én is teszek fel pár képet.

Kép Anna
Kép Anna
Vendég

Sziasztok!

Szép 7végét mindenkinek. Lizi ma 3 hónapos :lol: tegnap 6250 gramm vót, centit ma nézek, de sztem olyan 66 cm lehet. És 3900-al született, aszittem rendesen hízik, de erpé, hozzátok képest koplal :P :shock: gratula!

Én hozzátáplálni minél később akarok, nem bízom a kajákban, permetezett gyümölcsök, áááá, félek.... :twisted:

Tegnap Líz a Pólus Center pelenkázójában vágott le óriási hisztit, a bnőm egy széken szoptatott én meg mellettük a klotyón akartam, hát ezen annyira felháborodott, h a buszig ordított:

Ja, és hétfőn kezdjük a babaúszást :oops: nagyon kivi vok!!

Tapasztalat úszás terén?

Üdv

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Anyuka akinek semmi nem jó 8) : Kata fél 8 után 4-kor kelt, most alszik mindenki, persze fent vagyok, mert fejnem kellett, annyira fájt már a cickóm. :P
Moncsi nagyon szépek a képek. Lehet lemaradtam vhol, de mi lett a kakiüggyel? :?: Szuperel a dekorok. A zsiráf a befutó nálam. :P
Papillon sztem igaza volt Lizinek. :wink:
Lilla vmi gyönyörűűűűséges a lányod! S mennyire kis okos a tekintete ahogy figyel. A kis taraja pedig hátul……. Nagyon nagyon szép csaj, apa veheti a vadászpuskát! :lol:
A nagy csend bizti a jó idő miatt van. Tegnap mi is alig voltunk itthon. Ma sem leszünk igaz. Azért remélem lesz mit olvasnom este. Csibb is rég írt. Utoljára a srácok csajoznak képek derengenek. Fanni azóta is úszik? Élvezi a kis búvár?
Bulcsú?
Juji neked bocsi, hogy csak most, tök dinka vagyok. Miért kell ilyen hamar visszamenned? Viko 2 évét nem várod meg? Én sztem januári bölcsibe szoktatást szeretnék majd Katusnál 2011-re. Nálatok ilyen évközbeni nincs? Remélem nem vagyok indiszkrét. :oops: Gabi jövőre majd azt nem hiszi el, hogy Máté lesz 2 éves, mint akkor a fiad.
Jaj tegnap játszin volt egy nagypapi 4 gyerekkel. :shock: Marha jófej volt, 2-7 évig voltak a lurkók. Utána még elment velük lángosozni. Hát én eggyel sem tudom elképzelni, ahogy Botin folyik az olaj. :roll: Míg Boti után koslattam a játszin, dédi vigyázott mosolygó Katára. Olyan édes volt. Nagyon büszke volt, hogy ennyi idősen is rá lehet bízni. Persze Kata csak feküdt a kocsiban és vigyorgott ezen.
:lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé nekem nem vagy meg wiw-en, most jutott időm megnézni. Hogy kereshetlek? Én Kukli-ként vagyok fellelhető. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon, remélem, van valakinek tapasztalata a babaúszással, én is kíváncsi vagyok. Hova fogtok járni?

Márti ma egyhuzamban 8 órát aludt éjjel. :shock: Az ágy csupa tej lett. :lol:

Kukli, nem semmi éjszakád volt... én is "cicizzünk és kész" híve vagyok egyelőre, amíg nem muszáj, azaz amíg Márti nem érdeklődik a kaják iránt. Lehet, hogy lusta vagyok és kényelmes, de szerintem is így a legjobb (kényelmesebb stb.), nincs külön macera. Úgyis lesz még elég időnk kipróbálni velük a kajákat. :)

Lillaoh, nagyon édes Anna. :)

Moncsi, remélem is, hogy legközelebb el tudsz jönni egy talira. Hűha, Livi már 4 hónapos is elmúlt. :shock: :D

Masut
masut

Most látom, hogy Tessza 03.16-án jelentkezett utoljára. :shock: Remélem, minden rendben van nála. :roll:
Akkor ezt írta:
[quote]F írta:ebruár 27-én kórházba utaltak a magas vérnyomás miatt, no meg három héttel kisebbnek tűnt a bébi. Azóta a babó szépen növöget, a vérnyomást helyre hozták, de úgy tűnik, már végig bent kell maradnom. Szóval még igen csak odébb van, hogy ismét rendszeresen jelentkezni tudjak.
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: