Sziasztok!
Vica remélem a doki megnyugtat és kitalál vmit a kis rosszaság lázára. Hogy eszik és csibészkedik az már tök jó! Bakker a baj tényleg csőstül jön.

Nem elég, szegény anyukád, még ez is. Tudtál így főzni stb…..? Sztem a lehető legkevesebb és legfontosabb dolgokat csináld csak. Vigyázz magadra és a tejcire is! A kis betegeknek nem kipurcanva kellesz. Kitartás!
Masut nem semmi mekkora utat bevállaltál.

Nekem ez a 70 valamennyi km is soknak tűnt. Ügyik vagytok! Márti pedig egy angyal, aki most jól felbátorított, hogy menjél nyugodtan ide-oda. Kell is az.
Rszg örülök, hogy szép emlék lesz a keresztelő! Nagyon szépek voltatok. A fiatalúr kész úriember! Tiszta apja. Te pedig olyan vagy mint a kis nővére.
Katka köszi a képeket! Nagyon profi fotós vagy még mindig.

Megirigyeltem a kis gépet, és kerestem egyet a neten. 10-ért találtam újat, mindennel együtt. Biztos nem nagy minőség, de játszira, dobálni pont elég lenne. Ezt legalább nem féltené apuka annyira, hogy használni is alig merjem.
Papillon de jó a strandolás! Igaz én egyenlőre a kofferommal nem szívesen mennék emberek közé, csak jól elfedve, de hát én farnehéz vagyok sajna.

Azért a Balaton biztos elcsábít majd. Még egy hónap! Jipppiéééé!
Adryn ti hogy vagytok? Valóban kicsit hullámvasút a kisbabás időszak. Remélem hamar fent lesztek. A képek csodajók.
Csibb nem semmi. Lassan a járókában fog mászni 3 gyerek kicsi a rakást! A fiúk majd jól összekaphatnak a csajon. Bár sztem Máté egyértelmű befutó.

A két srác alvása vmi fantasztikus. Ha az én gyerekem lenne, ez a kép a falra kerülne tuti!!!!
Nemlajos a 38 fok feletti láz azért veszélyes, mert az már sejtpusztító. 39-nél azért javasolják itt is az azonnali orvost. Ráadásul lázgörcs is felléphet. Szval ha 38 fölé megy, nem szabad vacilálni, bármit is írnak itt ott. Bocsi az okoskodásért.
Mi is a Csibb féle vízfürdőzést ismerjük, bár nekünk sem hatott. De az orvosok ezt javasolják.
Na nem bölcslekedem tovább.

Végre egyszer mindenki 10 perc különbséggel aludt el, és nekem sincs dolgom!!!!!! Bepakolom az arcom, manikűrözök és nézek vmi filmet –és kukkolok itt. Enyém a világ!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg Juji hogy vagytok?