A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Köszönöm szépen jól aludtam! Engem szerencsére nem zavar a telihold! Mindenről kérünk fotót! :D

Tappancs! Ez tök jó! Mióta jársz hozzá? Fogadott orvosod?
Vendég

Babuli
Igazából családi történések miatt anya beteg itt van Ő is nem hagyhatjuk órákra egyedül stb.. hosszú így jött az ötlet és 25 hetesen hálistennek át vett a doki aki szerintem korrekt nagyon,megvagyok elégedve vele. Szeretnék szülésznőt de akit Ő szeret 2 ember pont szabin lesznek mikor én szülök így mondta, hogy majd Ő utána jár a dolgoknak és akkor ha megyek 34 héten hozzá átadja az elérhetőségét a hölgyeménynek.
tappancs28

Szerintem is korrekt és nagyon jó fej! Nekem nem lesz szülésznőm!
Vendég

Babuli
mert mondtam neki úgyse ismerek ott senkit így válasszon Ő nekem az a lényeg, hogy legyen ennyi.
Választott orvosom lett igen de szerintem tényleg tündéri fiatal és korrekt.
tappancs28

Babu
Megmondom őszintén mi is vacilálunk rajta mivel dokibá azt mondta, hogy még mindíg faros és nagy kölök s nembiztos a fordulás (szerintem tuti nem mert qrva jól érzi magát a törpe, hogy csücsül )valószínű csaszi lesz amitől félek de ez van.akkor meg felesleges.Így nembiztos, hogy kéne hát még gondolkodunk rajta
tappancs28

Szia Viki jó reggelt, látod milyen figyelmetlen vagyok nem is köszönök, bocsika.
tappancs28

no eddig tartott az írogatás felébrettek a többiek mennem kell mindenkinek szép napot legyetek jók
tappancs28

Jó reggelt!

Muffin Te nagyon csini vagy és jó kis cuccokat vettél! (az a barna szerintem jó ruhának is!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:52-kor.
Vendég

Katám!
Lándzás utifű szirup??

Tapi!
Halihó!
20150601134430

Kata: tegnap én is sírós hangulatban voltam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:53-kor.
Vendég

rossz színben
Vendég

Tappancs! Én nem fogadok bár sokan azt mondják, hogy jobb ha van! Bízzunk abban, hogy Dávid még megfordul! Remélem sikerül csaszi nélkül megusznod!
Vendég

Viki: én azt hiszem az sem ajánlott! De nem vagyok benne biztos! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Most rohanok viszem Zsuzsit iskolába, csak Vikinek szeretnék írni!

Viki! Én most másztam ki egy baromi ronda köhögésből! A Sinupret drazsét lehet szedni, és gyorsan segített!
A Lándzsás útifűre is rá van írva, hogy terhesség alatt nem ismert hogy lehet-e szedni. De ez a Sinupret tényleg jó!

Jobbulást!

Kép
Kép
patr

Kata!
Főleg azok a férjek fogadják el nehezen, hogy esendők vagyunk, akik hozzászoktak ahhoz, hogy pörgős a feleségük.

Néha belegondolok, hogy mi lesz majd, ha itt lesz a manó, a 24 órás mami ügyelet. Akkor biztosan fogunk még picsogni eleget. Én már szoktatom ehhez az uramat :oops: (hozzáteszem, ő nagyon segítőkész, házias)
20150601134430

Kata! Ültesd le a férjedet a gép elé, hogy olvassa egy kicsit a nyügjeinket! Hamar megérti majd utána minden kitörésedet! :D
Vendég

Pattikám!
Köszönöm! Szuper Csaj vagy!
20150601134430

Babu, Tappancs: én ugyan nem ott szülök de azt hiszem végül én sem fogadok szülésznőt! (bár eddig mellette érveltem) de sajnos anyagi megfontolásból is, meg mert nem ismerek senkit és akit ajánlanának, az ugyan olyan lutri lenne mint az ügyeletes és még pénzbe is kerülne. (lehet, hogy megbánom) de remélem elég lesz a dokim!
Vendég

Jó reggelt!

Viki! Én Sinupret drg-t szedtem és egész hamar helyrehozott.
(homeopatias)
Gyógyulj meg mielőbb!

Babu! Kösz az infókat,olvasom őket mindig,de előbb ezt olvastam!
Nem semmi ütemben haladunk a júniusiban!!
Mivan a macsekkal??????????
Lemaradtam valamiről??? :oops:

Én nem aludtam valami jól,de a hülye vihar miatt!!
Annyira ömlött az eső és fújt a szél!!
Ez volt biztos tegnap a bajunk,estére már visszatért a régi Áron babám,majd szét rúgott!
És ez azóta is tart!! :lol:
Olyan kis édi!
Inkább rúgjon szét!!!

Nemtudom mennyit leszek ma mert még megyek végre a fodrászhoz,aztán főznöm is kell(ene) :lol: :lol:
Asszem csak paprikáskrumpli lesz tejfölös ubisalival!!!

Kép

Kép
ibm

Viki: látod Patr-nak van ötlete, tök jó!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:54-kor.
Vendég

Köhöglsre stodal szirup nálunk bejön, homeos, és finom... De sztem jó a sinupret is, bár nem néztem, de az meg gyógynövényes, és tabletta és csepp is van.

A papák is terhesek ám, vigyázzatok velük. Érzik a változás szelét, de velük senki nem törődik. Én pl. a védőnőt szívesen átadnám e célból...

VKata, nálunk még a beszélek a pocakhoz sincs apánk részéről, sőt nem múlik el hét a szokásos hülye szöveg, anno kapltak az asszonyok, megszültek és kapáltak tovább nélkül. Csak ugye én már tudom, hogy lb. ez várható, ezért nem zavar,. sok mindenben segít, és mindig hoz meglepetés gyümölcsöket, de ő nem a szavak embere. ÉS a már meglévőkkel jól kommunikál :lol: :lol: :lol: . De tudom, igazából zavarba ejti a terhesség.

Wera dokid tegnapi hozzászólása aranyérmes!!! Ugye felesleges paráztatni a kismamikat a faros babával?????!!!!

potyka

Ibm! A macsekkal még nincs semmi mert a hétfői válasz talán ma már végre megérkezik! Ha összejön akkor egy állat kórházba fogadják be. Állítólag ma ad választ a doki aki ez ügyben döntést hoz! Nagyon sokat imádkoztam, hogy befogadják! Ha tudok valamit azonnal tudatom Veletek! Sajnálom, hogy nem aludtál túl jól! Szabi is elemében van! :D
Vendég

Na keresek reggelit magamnak mert kilyukad a gyomrom!
Vendég

Potyka! Férjed szeretné a védőnőt? :D
Vendég

Ami, Potyka!
Köszi köszi!!!
20150601134430

Viki! Én úgy tudom, hogy a lándzsás útifű szirupot csak a 2. trimeszterben szabad szedni! Gyógyulj meg hamar! :D
Vendég

Jó reggelt!

Viki! Aludtál? Én meglepő módon igen jól.
Én a 22 hét környékén szedtem lándzsás útifű szirupot, mondjuk túl sokat nem ér szerintem ( alkohol is van benne, azért nem tuti hogy szabad terhesség alatt- de a 22 hét környékén már rendben van, sztem)

Kata
! A férfiak egy része ilyen, a várandósság szerintük természetes, nem kell túlspirázni, a hangulatváltozásokat nem értik. Meg hát ő is túl van terhelve gondolom és igy erre már kevés energiája jut. Persze nem védeni akarom....
Ma felhívom majd Helgát. :)

Az én lányom ma is durván nyomja....nagyon kiváncsi vagyok kint milyen lesz. :) Ma megyek babázni! Sok puszi mindenkinek!!!

Kép
andkata

AKata!
Aludtam, igaz negyed 1kor pipiltem, utána nyomtam egy tantum verdét, de vissza tudtam aludni. Igaz fél 5kor már fent voltam.
20150601134430

Sziasztok!
Beköszönök én is még suliba indulás előtt..... ma sikerült időben felkelnem! :)

Muffin!
Nagyon csini pocid van... és szerintem tök jó ötlet, hogy igy előtte is hordható ruhár vettél hálóingnek!! :)

A.kata!
Jó babázást mára!

Viki!
Nekem köhögésre, torokfájásra eddig egy valami vált be... de az 2 nap alatt hatott eddig mindig. Forrásban lévő vízbe 2 hagymának a legkilső narancssárga héját tedd.... fedd le 10 percre (ne többre, nehogy keserű legyen). Mézzel és valódi citrom levével ízesítsd, és amilyen meleget elbír a torkod, olyan melegen idd....

Nekem a páromra nem lehet egy szavam sem... ő már régen azt is elfogadta, hogy mikor mensiztem, az első 2 napban tiszta dili voltam. Sőt talán már előtte való nap is.. Olyankor mindig rákérdezett..."csak nem meg fog jönni"? ...... Én akkor is sírós voltam. Most a terhesség elején sirtam sokat... néha minden indok nélkül.... ilyenkor kérdezte mi a baj, miért sírok. Mondom nem tudom megmagyarázni, de megkönnyebbüülök tőle... és mondta jól van, akkor sirjál csak.... és odajött vígasztalni. Cipekedést egyáltalán nem engedi nekem.....

Én ma estére kell főzzek..... de párom ma még később jön haza, mert ma a tanfolyam után gokártozni mennek a céggel. De én krumplit csinálok, meg lazacot sütök simán fűszerekkel, fokhagymával kevés olajban.

d.dodó

Hm, férjemnek sztem túl szigorú a védőnéne a sok táblázatával... Tegnap szerencséltetett egy látogatással, de szerencsére nem mert rákérdezni, hogy hova tesszük majd az Új Gyereket. Mert arra nehezen válaszoltam volna. :lol: Még mindig úgy vagyok, hogy eleinte egy kosárban elfér, aztán majd kialakul. :lol: Persze megpróbált belekötni a súlyomba, de rosszal kezdett, mert én tudom magamról, hogy állati jól hasznosítok, és kb. 10-12 kilót mindenképpen hízok, evvan. És most még oltásokkal sem vagyunk elmaradva, sőt a fiúkat beirattam időben óvodába, nem küldheti a gyivit. :lol:

potyka

Potyka: valószínűleg úgy van ahogy írod (meghát neked már van tapasztalatod)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:55-kor.
Vendég

Viki: tényleg a hagymalevél tea, látod ezt én el is felejtettem (amit Dodó írt) én is kaptam gyerekkoromban olyat és tényleg jó, csak hát az íze....
Vendég

Sztem ezt a hagymaleveles teás cuccot kihagyom. :roll:
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Viki és A.Kata, helyetettek én nem aludtam! :cry: Szinte minden órába fent voltam!

Viki, gyógyulj meg mihamarabb!

Muffin , csini a pocid!

Ami , elméletileg pont egy hónapunk van! :D

Ma még a házassági anyakönyvi kivonatért is el kell mennem és megcsináltatni az új tbkártyám! jaj semmi kedvem hozzá! De muszáj!!
bencuri

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Itt ma is esik az eső... :cry: :cry:

Muffin!
Nagyon csini ruhákat vettél hálóingnek, jó ötlet volt! :wink:
A pocakod sem kicsi szerintem, hanem pont jó!

Ma nincs különösebb dolgom, mert vártam ismét a babát az anyukájával, akik gondolom szintén ma sem tudnak jönni, mert ugyanolyan idő van, mint tegnap.
Sajnos messze laknak, lutri elindulni babakocsival ilyen időben.
Lehet, elmegyek én....kocsival.. :wink: Majd meglátjuk!

Már nagyon várom a holnapi mozizást...
Meglepő ötlet volt apa részéről, nem szokott ilyen figyelmes lenni... :wink: (lehet, hogy becsajozott!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Azt még nem tudom, hogyan ülöm végig, mert estére Emma mindíg nyújtózkodós tornagyakorlatokat végez... :roll: Olyankor pedig sehogy sem jó...

Wera!
Azt nem is írtam tegnap, pedig hálás vagyok érte, hogy leírtad, mit mondott a dokid medencefekvésű magzatra...
Tudom én, hogy megfordulhat, de a másik kettő ilyenkor már szépen buksival előre készülődött.
Fura, mert amikor a doki először látta, hogy csücsül, nagyon örültem is neki, gondolván, még nem akar megszületni!
Én naív... na, mindegy! Azóta sokminden változott, többek között sok idő eltelt, majd megbeszélem Emmával, hogy anya szeretne a hagyományos módon szülni...
Seggel előre amúgy sem illik menni sehova... :roll:

Én még mindíg tudok aludni...
Csak 4'40-kor ébredtem pisilni, vissza is aludtam, és aztán pedig jól elaludtam, mert én keltem a lányokat suliba, csinálok nekik reggelit, na volt ma kapkodás...! :x
Vendég

Potyka!

Nálunk a lányok hívják Emmát új gyereknek... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viki megértem, h kihagyod! Igy is elégé hányingerem van, sőt kétnapja még a reggeli se marad meg! :? Bocsi! :oops:
bencuri

Szia Bencuri!

Hát igen,de nekem 2 hét elég lesz!!
Te hogy érzed???
Miért kell új taj kártya?
Nekem névváltozás miatt,de elküldtem postán vagy elkészül vagy nem!
Nem megyek már sehova!!!

csak a fodrászhoz! :lol:
Mindjárt!
Úgyhogy jók legyetek!
Utánna jövök!!

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Bencuri Viki!
A TAJ kártyás mókát én is hallogatom csak. Lusta dög vagyok, hogy 3 év alatt nem cseréltem ki.

Kicsi Fiad jól van?
20150601134430

Jo reggelt!

Viki: a hagymalevel tea meg mind semmi! HA igazan hanyni szeretnel nepi gyogymodtol: foghagyma vagy hagyma aprora osszevagdosva, mezben osszetrutyizva, es ezt meg kell enni vagy mi a szosz. Szerencserre evek ota nem kellett ilyenel kiserleteznem, huh.
Amugy nincs otletem, nekem soha semmi nem segit ha torok dologrol van szo:(

No amugy lepnem kell, mert nem akarok 3-4 orat a dokinal csucsulni.
de el kell mennem mert 4 hete nem latott, meg kell magnezium, meg beutalok kerese...
Addig is szep napot Nektek!
Vendég

[quote="anyjuk1"]J írta:anyjuk1o reggelt!

Viki: a hagymalevel tea meg mind semmi! HA igazan hanyni szeretnel nepi gyogymodtol............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Ami- nekem kevés lenne a két hét úgy érzem! még annyi mindent el kéne rendezni! Bencének is az ágya most pénteken lesz kész és még át kéne szoktatni rá! Ha nem sikerül veszünk egy utazóágyat!
Az az igazság, h én még nem irtam át az esküvő óta és szóltak érte! ( Pedig most lesz már két éve! ) :oops: Mindent átiratam ez valahogy kimaradt! :roll: igen lusta disznó voltam!

Jó szépülést!
bencuri

muffin: ugyan ilyen ruham van, hordom is mar, es en is be fogom vinni haloingkent. Parom szerint egyertelmuen haloing, de nem az, es tok kenyelmes utcara is, meg ha gaziul festek is benne!
Vendég

elotej: egyaltalan nincs, de azt olvastam ez nem befolyasolja azt hogy esetleg lesz e eleg lesz e idoben lesz e....szoval igy csak orulok neki, hogy nincs
Vendég

Viki,
Köszi jól van! Pár napja megint nagyon anyás, most visszaváltott apáról rám! Remélem, majd jól birja nélkülem! Már egy órája fennt kukorékol és mesét néz és közbe autózik! :wink:
bencuri

textilpelus: nem kimondottan annak hivjak, meg mintas is, de szerintem szup anyagu es vastag az ikeas
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00129908
kekes es pirosas arnyalatban, es a 3bol egy feher.
en vettem mindket szinbol egy csomagot, es olyan kis vidam 95 fokon moshato es nem atlatszo. A maradek 15 olyan atlatszos:)
Vendég

no mentem!Bar semmi kedvem!
Vendég

Halihó!

Jó korán keltetek! Bár engem is kidobott az ágy már 7-kor...

Ami - most néztem hogy be is írta a doki a méhszájamra hogy 2111. Neked is ilyesmi? Nem is tudom hogy örüljek-e ennek vagy ne :? Mert végülis ez előrejelzi, hogy van remény hogy szépen fog tágulni... de amúgy meg... :roll:

Tappancs - nekem nincs még sok előtejem, csak néha 1-1 csöpp. Mondjuk arra pont elég hogy naponta többször is foltot hagyjon a pólómon :twisted:

Vidokata - nem akarlak ijesztgetni, de eddig nekem sem fájt a vizsgálat. Viszont az utolsó hetekben valószínű fog neked is, illetve én mindenkitől ezt hallottam és így is lett :? . Szóval érdemes rá lelkiekben felkészülni, bár így is elég sz@r!
A pasik igen érdekesen tudnak hozzállni a terhesség kérdéséhez. Nálunk a cipekedés az egyetlen, amit levett a vállamról, de ezen kívül ugyanúgy minden maradt az én feladatom. Bár már többször is megígérte hogy ezentúl ő porszívóz, de napokig kell könyörögnöm mire végre megcsinálja. Na akkor már inkább megcsinálom magam, ahogy tegnap is... Hát ez van. Vagy a férfiak ufók, vagy mi vagyunk azok, ezért lehet hogy sokszor nem érteni beszéd :lol: :lol: :lol:
:wink:

Muffin - nagyon csini vagy és tökjó az a hálóingnek vett ruha! Tényleg király hogy nem átlátszó!

Desviki - sajna nem tud elvinni senki a kórházba kocsival, mert hétfőn reggel ugyebár mindenki dolgozik. Bár még látok rá némi esélyt hogy Apa el tud kísérni legalább. Csak az nem mindig a legjobb, mert ált. késő éjjelig dolgozik és ha korán kell kelnie, akkor egy puffogó makihoz tudnám hasonlítani :twisted: Na mindegy, majdcsak túlleszek ezen is valahogy.

Szülésznő: nekem se lesz választott. Tegnap megbeszéltem a dokimmal. Azt mondta a Péterfy-ben nincs olyan sok szülés, fele annyi mint pl a MÁV-ban és ugyanannyi szülésznő van. 4-gyel már találkoztam az NST-k alkalmával és mind nagyon kedves, aranyos volt. Úgyhogy majd amelyik épp bent lesz.

Mértem vérnyomit 112/57 :shock: pulzus 107 :shock: :shock: Na ezt csinálja utánam valaki! :roll: :lol:
Vendég

[quote]N írta:álunk a lányok hívják Emmát új gyereknek
... :lol: :lol: :lol: :lol: Marcsi! Ez nagyon tetszett!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Wera!

Nekem nem szokott számokat írni,mindig csak mondta,hogy zárt,most meg azt mondta 1 ujjnyira nyitva van a külső és belső is!
Aztmondta teljesen normális ennyi idősen,sőt valakinél már félidőben jelentkezik és időben szül!
Úgyhogy szerintem ezzel ne foglalkozz!
Van olyan ismerősöm is aki reggel volt vizsgálaton,totál zárt volt és este mentek szülni!
Szóval nem tudhatjuk!
Hát akkor nemis tudom,hogy jársz jobban?
Egyedül vagy Apával?

Nekem megint rohadtul hányingerem van,mindjárt leszakad az ég is megint!
Pedig sétálni akartam a fodrászig kb 10-15 perc,közben elintézni a postát,boltot,de úgy látom muszály leszek kocsival menni!
Ilyen szutyok egy időt!
már a fejem is fáj!!!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: