A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb: egyszerűen nem érzem fontosnak magam ebben a kapcsolatban. fontosabb neki az autó vagy a hülye laptopja (ami ma valamiért nem működött erre földhöz vágta és eltört a képernyője, utána bezzeg kutya baja sem volt a törött képernyőt leszámítva, amit most ugye ki kell cseréltetni) megjegyzem Nico épp oltás után volt ma, és eléggé nyűgi volt egyébként is.. órákig tartott megnyugtatnom erre ez a hülye (már bocs) itt dobálja azt a xart és stresszel miközben Nico eszik. már többször mondtam neki hogy ha ideges és baja van ne akkor vagy ne ott töltse ki ahol a gyerek van mert nem lesz jó vége (lefordítva elhúzok a picsába), de eddig nem használt, csak a bocsánatkéréssel jön amint elszállt a lila köd.. de az engem nem tud meghatni ha már elcseszte... na bocs.. jól kiborultam.

aloe vera elvileg gyulladáscsökkentő hatású, de hogy használ e.. nem próbáltam :roll:

KépKép
KépKép
adryn

ráadásul laptető... ááááááááááááááááááááá írjátok gyorsan tele az oldalt léci...

KépKép
KépKép
adryn

Katka, én szerintem a tóhoz megyek egyenesen. Párom beállította nekem a gps-t, csak odatalálok. (Ami azzal jár, hogy az ő telefonja lesz nálam... elviszem magammal a számodat...)

Adryn: a szerző is, a könyv is orosz. :) Viszont úgy tudom, hogy egy jó pár könyvét lefordították már magyarra.
Adryn: nálunk altatásnál szokott néha gond lenni, hogy párom ha szól hozzám, teljes hangerővel beszél, hiába mondom, hogy talán halkabban kellene. Szerinte nem kell, mert nem kell lábujjhegyen járni, stb. Ami nappalra igaz, de este, ha még nem aludt el a gyerek mélyen és felébred, az nekem plusz 10-15 perces vagy félórás program és hát én is szeretnék este valami mást is csinálni néha. :? És hát van ugye, hogy többször ébred, mire tényleg elalszik. Nem fogom a páromra, mert általában magától riad fel, de nem díjazom a plusz zajokat ilyenkor. :roll:

Masut
masut

Sziasztok!

Épp készitem a nagylányom ők is ma mennek tatára kirándulni.
én is a tóhoz ,megyek de nem bizti hogy 10-re odaérek mert Mírusnak 9körül kéne ennie.
akkor ott talizunk.
ki mit visz?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

Jön Kukli is. Lehet, hogy késik. Megvárom a benzinkútnál, de megyünk.
Én nem viszek semmi extrát. Babakocsi, néhány játék Áginak, meg innivaló.

Tök jó lesz! :P :P :P :P :P :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Én is csak innivalót viszek. :)

Masut
masut

katka: pedig átküldtem :? Megyünk mi is, csak a gyerekek még alszanak (mindig kukorékolnak már 7-kor, persze most nem). Kuklival beszéltem

Kép

Kép
pgyöngyi

oké akkor ott talizunk!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

No, reggel már írtam, de elszállt a netem :?
Csak Adrynt biztattam, hogy ez tipikusan első gyerekes dolog, nálunk is ez van, vagányon, fennhangon szól este a gyerekhez, mikor hazaért, hogy "mi van öccse?".
Én meg nem szólhatok rá, mert besértődik, hogy ő csak ilyenkor találkozik a gyerekkel (persze, ha este 10-kor odaadom, hogy na, picit fogd Te is, mert elfáradtam, az már nem tetszik neki).

Én úgy gondolom, hogy ez csak a fogzásig fog tartani, mert amikor már a sokadik éjszakát üvölti át a gyerek, és semmit nem tudsz vele kezdeni, akkor apuka is megtanulja becsülni és tiszteletben tartani, ha végre félálomban a gyerek :twisted:

Talisoknak jó talizást!

Hja, és hoztam fotókat is reggel, hogy Adryn kívánságát teljesítsem, és hamar beteljen az oldal:
Kép
Kép Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is jövök képekkel, hogy gyorsan beteljen az oldal. Írni nem tudok, mert Máté pont szopizik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Ja! És még egy :) Ezt ma csináltam :)

Kép

Kép

Kép
rszg

a taliról lemaradtam :$

na mindegy adryn kedvéért akkor én is :

Kép

Ezt pedig a szobájába csináltam a falra:) gumidekorból ..csak még nincs felrakva..
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Akkor én is csak Adryn miatt :P
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csak Adryn kedvéért én is :)

Voltunk szuriért, nagyon sírt a picur, de aztán itthon megvígasztaltam egy kis szopival :)
5730g és 61 cm vagyunk :)

és így játszik Lili :)

Kép Lili játszik

Kép Közös pancsi

Kép

Kép
gabka77

jaj, de szép képek!!! Meg gyerekek! :twisted:
Papillon, Lizanna a "képről felismerem, hogy kié" kategóriába lépett! 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mi már itthon vagyunk. Köszi csajok jó volt minden. Képeket majd a többiek raknak,mert én elfelejtettem gépet vinni

Nagyon édi minden babó:)
Gabka Ti már nagykádban nyomjátok? Na este ezt én is kipróbálom, hátha nem fog bőgni közben az Eszter

Megyek, lerakom a Lilit aludni

Kép

Kép
pgyöngyi

.j
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pulcsi 2009.06.11 05:48-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sziasztok

köszi az oldalbetöltős képeket :D na de akkor én sem maradok ki :twisted: gyönyörűszépek a gyerekeink egytől egyig :D

Kép a tegnapi szuri után kapott macival (rögtön megkóstolta :D)
Kép így fogja a játékokat és dumál hozzájuk :D
Kép vigyori
Kép mégegy vigyori
Kép fejemelős nézelődős

KépKép
KépKép
adryn

Gyöngyi: mi első naptól a nagy kádban fürdetjük Lilit, de eddig csak pár perces fürdések voltak, mert fogtam. Most beleültettem ebbe a füdteő alkamatosságba és nagyon élvezi, rugdossa a vizet és vigyorog Levi pancsolásán :)

Kép

Kép
gabka77

És mikortól szabad együtt fürödni a babákkal?

Kép

Kép
rszg

rszg: én úgy tudom, már szabad.
Én is akarok hamarost, csak egy csomó mindent még nem tudok (hogy fogjam, mit csináljak vele, hogy ne ijedjen meg, mennyi ideig tartson, stb).

pulcsi: neeeeeem, Dömének is még zavaros újszülöttkék a szeme, néha mintha picit barnulna, de ezt még csak a Zapja látta :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És ti mivel fürdetitek a gyerekeket? Még a gyógyszertári kencével, vagy használtok már valamilyen babafürdetőt?

Kép

Kép
rszg

Helló!
Csak tölteni jöttem. 8) A saját gépemmel nem sok képet csináltam, mert egyszerűbb volt Katkáéval.
Remélem mindenkinek jobb napok jönnek itt a topicban, a babák egyszerűen tüneményesek! Nekem nem sok időm van irogatni, de olvasok rendszeresen. :wink:
Tali: Attikának bocsi a botozás miatt, akik pedig azt hitték a fiam beugrik a vízbe, azoknak bocsi a borzolásért. :lol: Boti már csak ilyen. :oops: Hazafelé 2 perc alatt elaludt, sajna a sok kamion kerülgetése miatt nem tudtam lassan jönni, így alig 1 óra alvás van mögötte, de nem látszik rajta. :twisted:
Lili, Ágica, Gyöngyi, Katka, Attila, és Katka kezében Katus Kép
Míra és Irita
Kép
Ágica
Kép
Ezek után a gépem pihenőbe vonult. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

:lol: :lol: :lol:
Szépek vagytok, várjuk a többi képet is!!!

rszg
: én még mindig mosakodókrémmel

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Most nézem! Dömének boldog hófordulót!!!

Kép

Kép
rszg

Kukli: egész gyorsan hazaértetek akkor. Boti csúcs, kis zsivány :) Hát igen állt a hátamon a szőr, mikor megindult a nagy kékség felé

mi is mosakodó pasztázunk, illetve hajmosás babylove-val

pulcsi: fényképezd le Nándi szemeit és mi majd eldöntjük milyen színű :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Én is hazaértem olyan 3-kor. ;)

A babák mind nagyon szépek. Képekkel jövök, még én sem néztem meg.... Nagyüzem van.

Katka

katka22

Sziasztok!

Mi hamar hazaértünk és köszi hogy miattunk eljöttetek ilyen messzire.Sajnálom,hogy a Tehuti és Moncsi(és persze a többiek is) nem tudott eljönni,de majd legközelebb.Remélem lesz még rá alkalom,hogy velük is talizzunk valahol.

Örülök,hogy megismerhettelek titeket nagyon barátságos anyukák illetve gyerekek,babák vagytok.
Kukli,semmi baj a botozással Ati sem szokott ilyen hisztis lenni,szerintem mivel épp Bogaras volt :lol: azért volt ilyen.

Ja és sajnálom,hogy nem tudtunk tovább maradni,de fél 1-ig odakellett érjek az ebédért a suliba.

na megyünk megjött a kis keresztfiam,sétálunk egyet.
sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Szóval. Nagyon szuper kis tali volt. Az OMV kútnál 5 percet sem vártam és befutott Gyöngyi és rá 30 másodpercre Kukli is. ;)
A tónál nem találtuk Ritát, ezért elmentünk megkeresni a játszóteret (Masut késett egy kicsit). Az úton Boti majdnem ugrott a tóba :? , a szívünk meg majdnem ugrott ki a helyéről, de Kukli mint a villám (meg is állapítottuk, hogy ezért ilyen karcsú) 8).
A nagyobbak birtokba vették a játszóteret, a picik meg ettek, nézegettek és aludtak. :P Iskolás csoportok váltogatták egymást, szóval volt alapzaj. Rita simán megtalált minket (ötletem sincs, hogy csinálta), mondjuk őt könnyű volt beazonosítani, mivel Atika gyapjas szőke haja eltéveszthetetlen. Végül Masut is befutott, ez volt a teljes létszám. gyorsan kattingattam párat, de csak olyan félkezes képek vannak. :oops: Végén Masutékkal még fagyiztunk egy jót és olyan 2-kor indultunk haza.
Teszek fel képeket. (Képzeld Masut: Az utolsó közös fotó nincs sehol! :shock: Szerintem a srác nem is fotózott.... )

Kedves Fiús Anyukák!
Szeretném felhívni a tisztelt vőlegények figyelmét, hogy hiába stoppoltatok az elején menyasszonyt, mert szemet vetettem a teljes háremre (Kata, Márti, Míra, Eszter) ;) , szóval kössék fel az urak a nadrágjukat, ha még labdába akarnak rúgni! 8)
Peti 8)

Jöhetnek a képek?

Attila a szeren:
Kép

Ágica is a szeren:
Kép

Boti az elején:
Kép

Boti a végén: 8) :P
Kép

Folyt.

Katka

katka22

Hú mennyi kép, nem győztem nézelődni :D
Egytől-egyig nagyon édesek :D a Nándi bemutatása(nagyon szép képek, és az idézet is a képen), látogatás a nagyszülőknél. Rszg, ti is nagyon szépek vagytok!!
Csibb Fanni is gyönyörű Mátéval a videon.
Tök jók a talis képek is, és Nico baba is nagyon édes a messze Dániában :D

Adryn sajnálom a válságot, én is egyet értek Masuttal, hátha csak a kezdeti babás extra nehéz időszak miatt van lap top csapkodós hangulatban urad :P :) fel a fejjel, szeretitek ti egymást nagyon!Remélem túljuttok rajta, a legrosszabb esetben is ott van neked Nico :wink: de drukkolok nektek ++++++

Bea, Maja

Kép
bea1978

És akkor jöjjenek a bombanők! ;)

Eszter kisasszony:
Kép

Márti baba:
Kép

Kata a türelmes:
Kép

Katka

katka22

képdömping :lol: :lol: :lol: aranyosak :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Család fotók:

Kukliék:
Kép

Ritáék:
(Rita utálja, ha fotózzák, de remélem, azért máskor is eljön.... :roll: )
Kép

Gyöngyiék
Kép

Masuték:
Kép

Én és Peti:

Kép

Katka

katka22

Remélem még bírjátok!!! :lol:

Triumvirátus:

Kép

Fagyizás közben készített egyéb képek:
Kilátás a Platánfa alól:
Kép
Kacsacsalád:
Kép

Ágica a platánon :P :
Kép

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljött. A Tatai-tó egy gyönyörű hely, de megállíptottuk, hogyha a gyerekek 2 évesek lesznek, akkor nem itt lesz a tali, mert életveszélyes.
Jó volt találkozni veletek. Nagyon jól látni, ahogy fejlődnek a babák. Akikkel meg először találkoztam, annak külön örültem.
És akik meg nem voltak azok remélem tudnak csatlakozni legközelebb! :P :P :P

Katka

katka22

Jók a tali képek! Győrbe mikor jöttök? 8) Én nem vezetek(de van jogsim)
Bea, ez igazából egy ének, a telejs szövege:

Jegyezd meg jól nem te döntöttél, hogy megszϋless vagy sem
Az élet titka Isten szent joga
Jegyezd meg jól Isten döntött, úgy hogy megszϋless és élj az élet titka Ő csak Ő maga
Nem véletlen,hogy megszϋlettél nem véletlen szeszélye teljesen mindegy az
hogy milyen a hajad szemed színe te az Istennek egy csodálatos alkotása vagy
Egyetlen vagy az aki vagy és ahogy vagy az Övé vagy.

Jegyezd meg jól nincsen senki más ki úgy gondolkodik és úgy is érez mint ahogyan Te
Jegyezd meg jól senki más nem látja pont úgy az eget olyan szép kéknek ahogy látod Te

Jegyezd meg jól nicsen másnak olyan arca és szeme e nagy világon mint a Tied
Jegyezd meg jól lehetsz dúsgazdag vagy éppen semmid sincs az élet mit kaptál sokkal nagyobb kincs

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi, Nagyon szép, ezt nem ismertem, sok keresztény éneket ismerek, mert Hittannár-Angol szakra készültem anno(Hittanból mentességel vettek fel, mert abból érettségiztem), viszont végül az Idegenforgalmat választottam, közelebb éreztem.

Katka, Peti haláli milyen arcot vág az utolsó képeteken, édi :P :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pulcsi: Én csütörtökön! 8) :lol:

Katka

katka22

Sziasztok!

CSak gyors bekukk.
Minden baba nagyon édes, most nem sorolom fel őket egyesével :D
Tali képek is nagyon jók. Megint csak azt tudom mondani hogy kár hogy ilyen messze vagyunk Bp-től :? de talán majd egy talira én is el tudok menni :wink:
Kukli Boti nem semmi hogy fejest akart ugrani a tóba :lol: a feje milyen, elesett?

Nálunk nagyüzem van. Anyukámat hazaengedték ma 8) megpróbálok neki is főzni itthon, mert ugye egy kézzel elég nehéz lehet.
Bulcsút le kellett vinni a dokihoz, mert megint felment neki a láza reggel. Nurofen levitte, mikor indultunk du. a dokihoz 37,8 volt mire hazaértünk 39,4 lett :shock: :( Most éppen hűtőfürdőzik az apjával mert megint 39,2. :cry:
Na léptem is. Ja holnap meg Nimródot viszem oltásra. Nem unatkozom.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jajjjj, de nagyon bánom, hogy nem tudtam menni. A képekről és Katka beszámolójából következtetve nagyon jól érezhettétek magatokat. Boti mutatványa hajmeresztő lehetett :roll:

Adryn: Cannes nagyon kellemes hely. Szerintem egyébként semmi különös, mondhatnám tipikus tengerparti városka :) csak van néhány kéznyom a sétányon :lol: pár kép hogy teljen az oldal, meg idén úgysem lesz ilyen :( legalább képeken nosztalgiázok egy kicsit :D
Kép
a piac viszont maga a paradicsom volt, igazi provence-i idill, ha már itt tartunk nekem tetszett könyv: Peter Mayle: Bor, mámor, Provence
Kép
Nekem ami sokkal nagyobb élmény volt, az egy kis falucska a hegyekben St. Paul de Vence. Ez egy művésztelep volt és fennmaradt régi, érintetlen szépségében, galériák minden kapualjban, műkedvelők paradicsoma :D nagyon hangulatos hely.
Kép

KépKép
edina6

Annyira helyesek ezek a gyerkőcök, hogy egyszerűen szavam sincs rá. NEM VAGYOK ELFOGULT, NEM VAGYOK ELFOGULT :)

Rszg: Máténak a keresztelős rucija nagyon csini volt. Jól sikerült a hétvége?
edina6

na Adryn kedvéért én is dobok a mai csajozásunkról pár képet!!! :wink:

Kép
a fiúk várták Lénát, hogy felébredjen

Kép
Milán így

Kép
Máté meg így

Kép
de csak nem jött. Karácsony gyerekekhez méltó módon csak aludt, és aludt...

Kép
pedig ők nagyon türelmesek voltak!

Kép
de ezt már ők sem bírták...

Kép
aztán 4 óra múlva végre megjött!!!

Kép
kacérkodott erre...

Kép
kacérkodott arra...

Kép
látványosan unta a srácokat, igazi csaj módjára!

Kép
de végül azért ágyba bújt velük!!! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
nálunk dühöngés nem volt, de én is úgy éreztem, hogy nem foglalkozik velem a férjem, nem segít eleget, egy gépnek éreztem magam... nagyon drukkolok, hogy megoldódjon a probléma!!!

TAlis képek szuperek! jó lehetett!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka köszi a képeket!
Ha megoldható természetesen megyek még talira.Jól éreztem magam.Aranyosak voltatok.

Csibb,nagyon jók a képek és a commentek szupik :lol:

Jóéjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Bulcsúnak felment a láza 39,8-ig :cry: :cry: Nagyon aggódunk, nem vitte le a Nurofen sem.
Ha valaki ilyen későn még ébren van, adjon tippet mit csináljunk :?: volt hűtőfürdő, borogatás, meg kúpot is adtunk de semmi. Aztán szegény bealudt itt borogatás közben, remélem reggelre jobban lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: hát bocsáss meg, de ez a világ lehosszabb oldala, úgy látom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica
jaj, szegények!!! a hűtőfürdő a legjobb!!! én nem tudtam, úgyhogy leírom:
annyi fokos vízből kell indulni, amennyi a láz, és szépen fokozatosan hűteni 36-37 közötti fokra. és nyugodtan üljön benne sokáig!
jobbulást!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

talis képek szuperek!!! remélem akkor is rendezünk talit amikor én is Mo-on vagyok :D én kb 1 hónapig leszek most otthon!! jaj de nagyon várom már :D csak ez az előkészület ne lenne.. mit vigyek, mi felesleges... szerintem felpakolom a fél lakást magamat ismerve :?

Csibb: :lol: :lol: nagyon jó kommentek!!! és Máté meg is fogta a csaj kezét :D haláli !! :D az utolsó képeken meg vigyázza az álmát... hát igazi álompasi :D
ja.. a gépérzet nálam is megvan... én etetek (ok ezt ő nem tudja aláírom, de) én fürdetek, én játszom vele, én tornázgatok vele, én tanítgatom.. ő meg elintézi annyival hogy néha beszél hozzá meg néha kézben tartja meg élvezi hogy mosolyog rá.... pasi :?

Katka: főtaliszervezőmenyasszonylenyúlóstanácsadófőnökasszony :lol: :lol: :lol:

Rszg: én is gyógyszertáras (anyum hozta eredeti madzsar :D) fürdetőkrémmel fürdetem a babót még, aztán johnsonos hintőpor nyakica alá és a hónaljba aztán ugyancsak johnsonos olajjal masszírozom át a kis testét :D

Edina: én is akar menni Cannes és kisfalu too :P

Vica: örülök hogy anyud végre otthon lábadozhat... (vagy kezedezhet... :roll: )

Nemlajos: ez nálunk nem elsőgyerekes probléma sajna... Micnek nem Nico az első gyerek :) szóval tudhatná mi a pálya....

Bea: köszi a bíztatást tőled is, keletmagyarországi tali? :lol: bár félek ketten (azaz négyen) lennénk csak :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Bulcsúnak jobbulást!!! hidegborogatás balkéz-jobbláb aztán jobbkéz-balláb? úgy tudom ez is segít.. :roll:

Nemlajos: ja.. a leghosszabb...... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

de tényleg soha nem lesz vége ennek az oldalnak??? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

vica: egyesek szerint a 40fokos láz se baj, csak a kiváltó ok...
De azért jó volna csillapítani...
ügyeletet hiába hívod fel, nem törődnek Veled, ha csak lázas.
A hűtőfürdő után mibe öltöztetted?
Mert én csak pár napja tudom, hogy utána lenge ruhát kell rá adni, hogy a hőleadást ne akadályozza.
Nem tudok tanácsot adni :( :( :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: