Jó reggelt!!!!
Itthon vagyunk

Jó volt a kiruccanás, sokat pancsiztunk, sétáltunk és játszottunk. Az elalvás résznél gázok voltak, mert Ati megszokta, hogy egyedül alszik el, itt meg ugye hárman voltunk egy szobában. Második este már kint dekkoltunk a folyosón, majd a gyermekzsivaj miatt a pöttöm előtérbe.

De végül ez sem használt, a tutira az jött be, hogy néhány játékot bepakoltam az ágyikóba, és közöttük már sikerült sírás nélkül elaludni.
Fürdőruha - háááát, bazi szarul éreztem magam benne. Hypó vagyok - mert hát tavaly egyáltalán nem sütött rám a nap, na meg a los lobos hátul, és a sonkák. De inkább nem részletezem.
Mindenesetre örömmel olvastam egy csomó dolgot. Látom zajlik az élet
Sabinenak gratula az esküvőhöz!! Danusnak az első fogacskához, Fanninak és Lilinek a kezdeti lépésekhez, Márkanyuka minusz kilóihoz, Csokinak a jól működő új pasihoz, Maja bilizéséhez:lol:
Editnek, Mandalának, Sziszikének kitartást, megy a drukk, kinek mire kell. Betegség, iskola, államvizsga, meló.....
A gyerkőcök még mindig szépek - kivétel nélkül!!!
Panni, szerintem a Te soraidat írta fel nekem a doki. Még mindig megnevettetnek, de nem is akárhogya
Lelkecském - köszönöm, nagyjából jól van, néha apa elfeledkezik magáról, ilyenkor kiakadok

Csak hogy plasztikus legyen a dolog. Pl. könnyű ebéd a hotelban a medencénél. Apa elküld, hogy nézzem meg, mit lehet enni. Elmegyek, megnézem, elmondom, és megkérdezi: "Akkor hozol?" Na erre megpendítettem, hogy lehetne udvariasabb, hogy egy pirinyót nőnek érezhessem magam. Ja, és hogy az arab csajoknál (?) divat, hogy ők viszik a bőröndöt, míg a férjük üres kézzel sétál......na szóval én nem így gondolkozom, úgyhogy kapja össze magát gyorsan, és hozzon ennivalót a kis családjának. És örüljön, hogy nem mamutra kell vadászni, hanem csak két hanburgerre.....
Ha lesz még időm Ati ébredéséig, akkor dobok pár képet.
Puszi mindenkinek!!!