A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jajj pocisok! Mán a 293-ik oldalt kezdtük elnyűni.
Hányadikon lesz az első topikbébi?
Remélem (az Anne meg Bori nevében.... ja, s kizárólag abc sorrendben írtam neveket :wink: ), hogy nem kell rájuk a 300 oldalt kivárni.
Na télleg elmentem.

Kép
kissmanó

Andi, gratula a 10 évhez! Na, milyen volt a gyertyafényes vacsi?

Bori, ez valami gyönyörű! Ebbe bizony én is szívesen befeküdnék! Csak még azt mondjátok meg, mire jó a baldachin? Ebben a nagy melegben nem nagyon zárja el a légmozgást? Vagy szúnyog ellen? Nap ellen?

Manó! Hát el tudom képzélni, milyen kis tündériek lehettek e pöttömök az előadáson. :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Megint jöttünk-mentünk egész délután, még nem olvastam vissza a délutáni termést, viszont ígértem UH képet, úgyhogy megpróbálok feltenni egyet-kettőt.

Valamiért nem sikerül. Azt írja, hogy a fájl típusa nem megfelelő. Ez mi a bánat? Mindjárt próbálkozom még, de ha tudjátok, hogy ilyenkor mi a teendő, kérlek írjatok.

Köszi,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Háj!

Most értünk haza a babanézőből. Hát egy tűnemény ez a kislány (emma) nagyon édike..Tök jól éreztem magam és ami a legjobb, hogy olyan természetesen csinálnak mindent a barinőmék..Jó ezt látniii!

Bori!
Nagyon ügyes vagy, szép ágyneműje lett Ádinak! Jó annak aki így tud varrni..

Móni!
Képet, képet a kis zsemlearcúdról!

Zsu!
Akkor biztosan én voltam..kisbálna :lol: ment a piacra gyümiért..lálá
Tényleg, szülés előtt még talizunk?

Zsuzsii!
Eltűntél..hun vagy?

Andi!
Gratula a 10 évhez...szép szám! :lol:

Szép álmokat kívánok!
torolve_20131003125716

Moni! Mentsd el másik fájlformátumban, pl a .jpg kiterjesztést tuti elfogadja.

Neno! Tesóm azt ajánlotta, a délutáni altatásnál használjam, mert hiába alszanak jól , azért csak zavarja őket a verőfényes napsütés. De ha nem kaptam volna, nem vettem volna!

Uxi! 36. héten labor, és nst, előbbi leletét ugyabár odaadják a borosnak, utóbbit hazaviszed. Utána minden héten nst, és a 38. héten még UH is. Menjél mindig pénteken, és akkor ő is ott van. Gondolom, Téged is megismer, és akkor egyszercsak leveszi a kenetet is, következő héten meg elkéred a leletét annak is. Nekem egy héttel korábban vette le, mint azt beígérte a 33. héten. Múlt héten azt mondta, az nem baj, egyszer legyen meg. Ha az ember ctg-re megy, a szülésznők nem engedik el addig (azaz nem adják oda a ctg-leletet), amíg egy dokinak meg nem mutatták. És ha pénteken megy az ember, akkor jó eséllyel a Boros az, aki egyébként is aláírná. Meg ha kéred, néz méhszájat is ilyenkor. Utolsó héten kell 2x menni. A szülés kiírt napján mindenképpen, és előtte 3-4 nappal.
Ja, és nem érdemes korán menni. Elvileg 13:30ig kell odaérni. Tapasztalatom szerint fél12-12 között már egész kevesen vannak.
Vendég

Itt vagyok csajok, voltunk fogorvosnál, minden oké. Kicsit elfáradtam, de most benéztem.

Annee: Hol vagy? ++++++++++++++++++++

Bori: Csodaszép az ágynemű, nagyon ügyes vagy!

Andi: Mi is idén leszünk 10 évesek... háháháhá

Hencsi, Szücsi körözéééés!

Kép
zsuzsi**

Manó, nem ijesztgetésnek szántam, ellenkezőleg!
Én totál bedepiztem, mikor Emi pár hetes volt, azt hittem, ez már mindig ilyen lesz, sosem lesz semmire időm, nagyon magam alatt voltam, hogy egész nap csak szoptatás-fejés-meg hasonlók leszenk majd. Csak ezért írtam le, hogy sokat javul a helyzet,:D és lesz szabadidő is, de egy kis időnek el kell telni.

Bori, köszi! Mindjárt ki is másolom valahova.
Alapból is péntekenként kell mennem, mert akkor van hétfordulóm, duplán jól jártam. :P

KépKépKépKépKép
uxi

Lányok! Mindjárt szétvág az ideg, nem tudom feltenni az UH képet. A fájl típusa nem megfelelő! Az agyamra megy ez a szöveg. 1000x próbálkoztam, nem sikerül! Mit tegyek? Segítség!!!!!

Gurgi: igen, a Győrfinél voltam, és nagyon jó fej volt, és nem utolsósorban nagyon alapos!

Andi: Ne is mondd! Óriás bébink lesz. Én azért nem bánnám, ha 3500 gr körül megállnánk. Azthiszem, jobb lesz ha max a 38. héten szülök!
Dinnye ügyben helyzet változatlan, napi 2-3 szelet, simán.
Gratulálok a 10 évhez, mi 2006. decemberében voltunk 10 évesek!

Lányok: köszönöm szépen a lányom nevében a gratulációkat. Nem is mondom neki, mert így is úgy el van ájulva magától, egyfolytában a tükör előtt áll, naponta 100x öltözik, stb...

Na próbálkozom tovább az UH képpel, úgy megmutatnám nektek.

Remélem sikerül.

Kép
Kép
moni1973

Kissmanó, és két gyerek mellett mikor lesz újra szabadidőm?
Vagy óvodáskoruk előtt ne reménykedjek :shock: ?

KépKépKépKépKép
uxi

Ó, elviekben tudom én, hogy sok dolog lesz. De ez így beépített csemetével még valahogy elképzelhetetlen. Igazából bízom Ádi jelenleg tapasztalt nyugalmában. Amiket a többiek írtak, meg a Tesóm mondott, ahhoz képest Ádi egy nagyon nyugodt, keveset mozgó kisember. Nem tudom, mennyi összefüggés lesz a kettő között. Meg tényleg bízom a jó szervezőkémben is.
És természetesen felkészültem a csalódásokra és a depire(amennyire rá lehet készülni :roll: )!
Jövő héttől meglátjuk ;)
Vendég

Moni! A mentés másként funkciónál a fájl formátumot legördítve - ami a név megadása alatt van - állíts be .jpg kiterjesztést.
Vendég

Helló Lányok!

Úgy tűnik sikerült. Ne kérdezzétek hogyan.... :wink:
De most már rájöttem a nagy technikára, úgyhogy mindjárt teszek fel ásítós képet, meg kukit is!

Kép

Kép
Kép
moni1973

Na, még mindig semmi jel, kivéve a szétszakadó derék. Kikapcsolom a gépet. Majd reggel írok, ha bármi ;)
Vendég

Íme a kis ásító inasom....
Kép

Kép
Kép
moni1973

és végezetül a kuki, tádámmmm: Kép

Ezzel kívánok jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni: Nagyon cuki kisfiad van...jajj a kis drága, egyem meg! :D

Bori: Várjuk a híreket... csócsi

Jóccakát mammák és bébikék!

Kép
zsuzsi**

Köszi Zsuzsi, ne is mondd, mert sírok.... Úgy meghatódtam, az UH óta másképp gondolok a bébire, így hogy láttam annyira más...
A sírás kerülget folyamatosan.

Tényleg megyek, mert már leesek a székről, olyan álmos vagyok.

Jó éjt.

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt!:)

Helyzetjelentés: Egész éjjel fájtam. Hol a pocak, hol a derék. De Andrisnak semmi jele...:(
Kezdem elhinni hogy a doki által adott július 4.-i időpont lesz a nyerő... :? :? :?
Vendég

Mivel is kezdjem?

Anne! Ha a júli 4-re számolod a napokad, csak lessed az én vonalzóm, arra van kalibrálva.

Uxi! Há igazából nem tok neked egy jó választ adni, mert ugyi nálatok azért az alap, kiindulóhelyzet más, értsd alatta első gyermeked a második megszületésénél még nem lesz 31 hónapos, mint nálunk volt. Ergó így kár is hasonlítgatni.
Persze azt tom mondani, hogy a természetes fáradtságon kívül szerintem a legmegterhelőbb a dupla pelusozás lesz. Nekem ez volt a gondom még egy darabig.
Edina 3 hós korától átaludta az összes éccakát, míg Adrienn erre a pörformanciára csak 2 évesen volt kapható. Na, akkor már szinte rablót kiáltottam, annyira szerettem volna a saját ágyamban átaludni az éccakát (mert ugyi kölkék nagyszülőztek is, addig mi szabadságoltunk, de az tök más fejezet mint a hétköznapok). Meg amúgy a szabadidő kérdés szerintem tökre szervezés és családi melléállás kérdése. (na akkor kérdezük Borit, hogyan szervezné át életünket :wink: ). Ja, s persze mikor Emi majd oviba megy, csodákra ne várj, mert nem bíztos tudod úgy alakítani a dolgokat, hogy annyi szabadidőd legyen, mint amennyire alapból számítasz. Csak mert egyszerűen mindig úgy telik az idő.
Ja, neked a suliból még mennyi is van hátra?

Na, s akkor a nap "fénypontja": hajnalban keltem, hogy készítsem el az albumot amit anyukámnak akartam odaadni, hogy legyen mivel az érettségitalálkozóján "hencegjen" a mai nap, meg induljak fodrászhoz is. Minden legnagyobb rendben volt, Adri a tejcsijét szépen megiszogatta, mikor benéztem Edóhoz abban a reményben, hogy költöm, s az apjuk viszi oviba. Aha. Ember tervez, s minden lében két kanál lánya meg végez. Jó pöttyös volt a lelkem. Ergó ezennel a mai terveimnek lőttek. Most várom, hogy egyik barátnőm keljen fel, s kérdezzem meg tőle, hogy vigyázna-e a lurkóimra míg elmegyek a nődokihoz. Mert apa már 10 óra körül megy ki a verseny helyszínére, jelentkezés, technikai ellenőrzés és társai. Ráadásul volt a mentolos rázókeverék, amiből két üveggel vettem, mert gondoltam, hogy egy nem elég, erre a jó anyám a második üveggel úgy elpakolta, hogy ő sem tudja honnan is kéne elővegyem. Most még várok fél órát, hogy nyisson a patika, s remélem gyermekeim nem ütik agyon egymást míg megjárom a gyogyótárat.
Hú, legyen már vasárnap este![/b]

Kép
kissmanó

Móni, nagyon szép! :D

Manó, ja igen, a szabadidő alatt pl. tanulást értetem, vagyis bármi mást, amit pelenklázáson, szoptatáson és egybeken kívül lehet csinálni.
Nagy valószínűséggel nekem a tanulás marad... :roll:

Gyanítom, hogy az első hónapok után még ez is lecsökken, főleg, mikor a kicsi is mozgékonyabb lesz.
Főleg, mivel még Emi is önveszélyes tud lenni, akkor meg még mindketten azok lehetnek.
:shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Tényleg, meddig önveszélyes egy gyerek?
Egy hároméves már biztonságban van egy átlagos lakásban? (Úgy értem, már nem kell neki minden másodpercben felügyelet, ugye? MEr tpl. Emi legújabb ötlete, hogy fel akar mászni a játékos polcra, amit nem díjazok annyira.)

KépKépKépKépKép
uxi

Szép Jó reggelt!!

Móni!
Gratula a kisfiadhoz!!
Nagyon-nagyon aranyos, kis "ásító inas". :lol:
No és a kukiiii.hihii

Ismételten melegem van. Elég jól aludtam..

Borii!
Kíváncsi vagyok már rátok..hejj
torolve_20131003125716

Hali!

Még nem olvastam vissza, pótolom.
Tegnap nem volt jó napom! :cry: :cry:

Méhszáj
: tovább rövidült, 0,5000 , de nincs nyitva. Megint szigorú fekvést írt elő a doki, azt mondta, ha akarom, felvesz a kórházba. Nem akartam. :shock: Mondta, h jó lenne kibírni még 2-3 hetet. Én úgy gondolom, lesz ez még 4 hét is :oops: (Optimistának kell lennem.)

Vérvétel
: ambuláns csaj elkezdett szívózni, ha csütörtökön nincs is cukros vérvétel. Azt mondtam neki, h most vagyok éhgyomorra, úgyhogy oldja meg. Megoldotta :lol: -3 fiola vér.

Ultrahang:
ambuláns csaj kérdezi, miért jövök. Mondom, a doki írta elő, mert nagyobb volt a bpd. Erre ő:"mit vár a doktor úr, azt hiszi, összement a gyerek?" Anyád!! (Bocs :oops: ) A bpd 101 mm, (90 mm a felső határ itt). Mondtam az uh-snak, h azt kérte a dokim, nézze meg az agyát. Szerinte rendben van minden, nagy, kerek, csontos feje lesz. A dokim kérdezte, h megnézte-e az agykamrákat, erre én: gondolom. Ez a szó speciel nem jutott eszembe, de ha a nagyobb bpd miatt megyek, csak tudják, h mit kell megnézni. A 28. hét óta nagyobb a feje, de senki nem mondta eddig, h gáz lenne, és mégis félek kicsit. (Remélem, alaptalanul. Már annyiszor megnézték, ha vmi baj lenne, azt mondták volna.) A femur 66 mm. Jah, uh-ra jelentkeztem 3/4 8-kor, 10 után be is hívtak
:twisted: :twisted: :twisted:

Aztán kimentem az épületből, és a parkban néhány kisebbségi terhes anyuka vígan bagózik. Na, akkor már a sírás kerülgetett, h b@ssza meg, én mindent megpróbálok, h egészséges legyen a baba, ezek meg itt vígan pöfékelnek. :cry: :cry: :twisted: :twisted: Bocs a csúnya szavakért.

És ezek után találkoztam Rózsával. Megismertem az itteni fotókról. Rózsa, irígyellek az optimizmusodért, és köszi, h próbáltál erőt adni!!! Vhol belül én is érzem, h a baba egészséges lesz, punktum!

Segítség! Mivel nem mászkálhatok, úgy gondoltam, h pelenkázot csináltatok, holnap úgyis jön a bútorasztalos. Azt kérem tőletek, h ha van már pelenkázótok, mérjétek már le, h mekorra rajta a pelenkázó szivacs. Nem tom, h egységes-e, ill mennyire mozdulhat el a szekrényen, csúszkálhat-e ide-oda, vagy lehet vhogy fixálni. Köszi!

Ádi még nem akar kijönni. still bentvan minden, ami eddig ;)
Vendég

Ági! Kitartás. Örvendek, hogy az optimizmusod a helyén van. A színesbőrűekről írtaddal totál 1etértek.

Uxi! Nem tom. Élő példa erre a több mint 6 éves, gombevő gyermekem. Ha innen indulok el, akkor nemsoká 3 veszélyes gyerekem lesz.

Móni! Tök cukker a lurkód, annyira aranyos a kis ásítós.

Bori! Na látod, vonalzó csak annyit szól, hogy 39+1. Ő sem elég okos. Ja, s még egy hétig mind az ikrek jegye van. Szal kölök a menjek-ne menjeken filózhat mindenhol. Kérdés csak az, hogy a menni vagy a maradni fele győz.

Kép
kissmanó

Ági! Többféle szivacsméret létezik! A faktumbutor.hu-n nézd meg, ott mérettel együtt vannak a bútorok (rámész a képre, és úgy feljön a katalógus): szélesség*mélység*magasság.
A méregdrága brendon ennyi félét ajánl:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... 62&empty=1
Ergo ezek léteznek magyarországon, és ilyenre jó eséllyel páláyzol olcsóbb boltokban.

Nekem nagy, lapos szivacsom van, mert a bútornak van egy kis pereme. A szivacs 80*70-es, és kb. 4 cm vastag. Nekem ez azért szimpi, mert ugyan nincsen pereme, ami megakadályozza, de tud mozogni, így eggyel később fog leesni a magasból (reménykedem, hahaha)
Vendég

Ja, napfény az alagút végén: dokkerhez mikor előjegyeztetem magam, álltalában sosincs a következő hétre hely (szerda meg péntek napokon rendel). De ma reggel pontban 8-kor telefonáltam, elég kétségbeesett hangon, hogy márpedig én ma elsőnek vagyok előjegyezve, DE tessék engem szerdára áttenni, mert ha nem, akkor nincs mit kezdjek a himlős gyerekemmel, ergó őt is kellene magammal vigyem. Hi-hi. Volt hely szerdán 11:45-re.
Holnap Edó meg felmegy nagyszülőkhöz, igaz Adria kissé nehezen viseli, mert ő itthon betegeskedett nem pedig mamáéknál. De be lett neki jövő hétre ígérve a nagyparkban a mindennapi kocsikázás, olyan akkus kiskocsik, s gyerekem eddig most szerdán próbálta először, s marhára teccett neki. Hiába, két megrögzött autóssal a családban mi mást is várnánk el tőle.

Kép
kissmanó

Jaj, igen, Moni, elfoglalt a saját fiam. Nagyon édes a Te Fiad is, jó kis képeket csináltatok! Ásító inas? Ásító főnök, inkább...

Manó! És ha mégiscsak rák? Mert ilyen szófogadó gyerek kevés van. Az egész úgy kezdődött, hogy én tavaly augusztus közepén közöltem: gyereket akarok, és szeptemberben már jött is. Fiút akartam, fiú lett. Nem tett tönkre, mindig minden érték megfelelő volt. Szóval, összességében jó gyerek. Nem egy filózgató ikrek típus! :roll:
Azonkívül a legelső pillanattól kezdve 22-ét éreztem, hogy akkor fog jönni.
Szal most jól nemtom!
Vendég

Na, ha rák, akkor van még egy kis időd, akár a baldachint is megcsinálhatod :roll:
S neked mivel álltalában a megérzéseid bejöttek (már amennyire itt a topikban ezt megfigyelni engedted), akkor mondjam, hogy hajrá, mához egy hétre :?:

Kép
kissmanó

Csajok!!!!

Szivvi üzenete:Unnéz ki szülünk...fél 1kor elfolyt a magzatvíz,fájás csak 1-1 kosza szoritsatok

amint újabb hír van jelentkezem azonnal!

Bridzsi

Kép
esztora

Uxi!
Hogy is van a surranókkal?

Szivvi drága! Erre azért nem számítottunk. Ügyesek legyetek, reméljük minden a legnagyobb rendben lesz.
Esztora! Kössz a tudósítást, akkor ma van mit figyelni a topikon.

Kép
kissmanó

Hmm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Most nézem a Dorka tábláját, Szivviék kőkeményen belehúztak, egész álló hónapot ugrottak ki, s azt is megtoldották 5 nappal.
Há ez biza koraszülés, reméljük azért okés a dolog, császár is csak akkó legyen ha muszáj.

Kép
kissmanó

34 hét, 6 nap. Brrrr.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nahát micsoda fejlemények! Jövök nézni, hogy mi van Borival meg Anneeval erre Szivvi jól beelőz mindenkit! Nagy-nagy drukk neki, legyetek ügyesek!!!
Esztora: köszi a hírhozást és várjuk a fejleményeket!

Móni: nagyon édes a kisfiad :wink:

Voltam tegnap vásárolni, hát azt hittem én is megszülök. Pizsit persze nem találtam meg álványos kádat sem csak 27000-ért annyiért meg nem veszek :evil: Viszont vettünk bébirucikat, ágynemüt, pelust, stb...
Már csak egy emeletes ágyat kéne kerítenem valahonnan :roll: :oops:
Miutánn hazajöttünk én hülye nekiáltam kimosni a pelenkázót. Na ezután tényleg azt hittem, hogy szülök :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hát Brigi! Ezek után minden lehetséges. Mert ahogy a táblában nézem, közted s Szivvi közt asszem 3 nap van.
Jajj, mi egész hétfőig nem szülünk.
Hahó, Grétus, ugyi tudod, hallod amit az anyád szól?
Eccerűen micsinálok tesóékkal?

Kép
kissmanó

De ilyenkor még le is állhat, mint Rózsánál, nem?
Vendég

Hát én még azért nem szeretnék szülni legalább 2hétig :roll: Viszont a betöltött 37. hét utánn már jöhet :lol:
Tényleg köztem és Szivvi között csak 3nap van, mármint kiírásilag. Akkor mégjobban mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen++++++++

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ha megrepedt a burok és elfolyt a magzatviz akkor szerintem már nem sokat tudnak csinálni, mert nincs ami védje a babát és nagy a veszélye a fertőzésnek :cry:

brigi73

halihóóó

aztaaamindenit, na erre én sem számítottam, azt hittem, jövök reggel és azt látom majd, hogy bori sehol, mert beindultak a dolgok...
szivvi, megy a drukk, minden rendben lesz!

valaki árulja el nekem, ha elfolyik a magzatvíz, akkor mennyi ideig maradhat még bent a béb? mert isminek még 1 napig bent volt, mert nem tágult, és cs.szték császározni :?

köszi bori, szóval akkor meglesem a madeirákat én is...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Briginek sztem tökéletesen igaza van
Ha nincs magzatvíz, akkor bébnek így vagy úgy, de ki kell jönni, mert há az nem elég, hogy madzaggal még anyájához van kötve.

Kép
kissmanó

Szép napot Mindenkinek!

Festők újra itt, remélem ma már eltakarodnak, nem bírom tovább! Elfogyott a türelmem, meg elég hogy kerülgetni kell őket! Még enni sem tudok nyugodtan, mert rá se rántanak, kerülgetnek, járkálnak. :evil: Tünés!

Bori: tényleg nagyon szép lett az ágyneműd és irigykedem, hogy ilyen szépen tudsz varrni, én sajnos nagyon béna vagyok! Nagyon szép a fehér, igazad van, olyan tiszta, érintetlen érzés! Nekem is ilyen óriási "paplanom" van, szerintem majd télen jó lesz, addig meg arra fektetem maximum.
Egyébként nagyon izgalmas ez a visszaszámlálás... már teljesen beleélem magam a helyzetedbe.

Manó: lábvizesedést már megszoktam, kicsit pihengettem tegnap kicsit elmúlt a feszítő érzés. A vádlim és az egész lábam vizes, sajnos még a cuncim is, olyan mint egy nagy vizes szivacs. :oops: Sajnos ez van...

Nenoke: köszi kérdésed olyan Kismamás volt az este, vacsora a kupi közepén, utána ágyban tévézés (nálunk nincs a hálóban tv csak mióta nincs nappalink, tévézünk a hálóban) közben lábsimizés, szóval szuper volt, nyugis volt.

Móni: azért nem kell szerintem készpénznek venni a súlybecsléseket, nekem és Szivvinek is mást-mást mondtak két különböző helyen. Ettől függetlenül (vagy nem :shock: ) azért én is örülnék a 38. hétnek.... Nagyon cuki ásítós kisfiad van! Érdekes, hogy szeretik mutogatni a fütyköst!

Annee: nekem is leszakad a derekam, meg a pocakom alja, és nekem is a július 03-04 lett belőve... Jaj de izgalmas, de te hogy fogod addig kibírni mikor szinte kapuban a gól??????

Ági: fel a fejjel! Tényleg egészséges lesz a kisfiad, nekem is nagy a BPD-m, ne izgulj! Az egyik barátnőmnek szintén nagy fejjel született a kisfia, egy gáz volt csak, hogy nem tudta megszülni rendesen, mert a nagy feje nem jött ki... úgyhogy császár! De tök jól van egészséges semmi baja és a teste már hozzánőtt a fejecskéjéhez és egyáltalán nem lett óriás feje a bébnek! Ne izgulj! Tökéletes kerek fejecskéjű gyermeked születik és FŐ AZ OPTIMIZMUS!

Brigi: tessék pihenni nehogy megszülj! Ráérsz még! :wink:

Azta......... Most olvasom Szivvit! SZIVVIKÉM AZ ISTEN ÁLDJON MEG JÓL KITOLTÁL MINDENKIVEL, KI ELŐZ KIT?????? DRUKKOLUNK, HOGY MINDEN OKSI LEGYEN! CSÓKÖZÖN NEKTEK! ÜGYES LÉGY!
Esztora: köszi a híreket...
Basszuskulacs!

Andrea
Kép
kindernay

Teljesen letaglóztam... Én még szeretnék 3 hetet várni! Így lesz!
Ma Ikeázom, remélem bírni fogom!

Andrea
Kép
kindernay

Elsőszülöttem mai aranyszólása, miközben rámnéz, rajtam egy rövidgatyó meg egy olyan póló amit szeretek, de most csak a házban, mert különben elég becsülettel kilóg a pocim belőle.
Szal a gyerek: "anya, ezt jól kinőtted, de nem baj, mert mikor Grétus megnő, akkorra te is belenőssz a blúzodba".
:lol: :lol:

Kép
kissmanó

Hát Andikám, én is padlót fogtam a hír olvastán.
Tom, hogy mindig minden lehetséges, de.....
Azért remélem, hogy a várhatóan bekövetkező nehéz indítás után azért Szivviéknél minden okés lesz.

Kép
kissmanó

Itt a nagy izgalmamben elfelejtettem megdicsérni Bori ágyneműjét :oops:
Borika: nagyon ügyi vagy, gyönyörű a mű! Főni biztosan jókat fog majd benne alukálni!

Lányok, mi a fenét csináljak a hülye férjemmel? Most találta ki, hogy neki nem is tetszik annyira a Samu név. :twisted: Amiket meg mond, hát nekem áll fel a hátamon a szőr :roll: Így szegény gyerek Anonímusz lesz :lol:

brigi73

andi, brutál volt a múltkori lábkép! nem irigylem a vizeseket! én azon az egy napon besokkoltam, nemtom, hogy bírjátok!?

védőnéni még mindig sehol...jó lenne mrá túl lenni rajta, mert hulla vagyok már most, asszem ma ki sem fogok mozdulni!

brigi, ez jóóó, tisztára mint nálunk, igaz mostanra azért sikerült megegyezni, maja lesz és kész!
amúgy férjeddel rendeződtek a dolgok?

most néztem csak, szivvi tényleg belehúzott, még engem is megelőzött :shock:

lynia-

Emi: úgy néz ki igen, bár bennem még mindig vannak kétségek :cry: Tudod, mikor az ember elveszti valakiben a bizalmát, főleg egy olyan valakiben akiben vakon megbízott...Majd meglátjuk mi lesz :roll:

brigi73

gondoom nehéz, de akkor legalább a jó irány megvan...csak idő kell...

lynia-

Sziasztok Csajok!

Háááát, leesett az állam!
Szivvikém, megy a drukk+++++++, biztos vok benne nem lesz semmi gond!

Bori!
Grat az ágyneműhöz meg a rácsvédőhöz, nagyon szép, és ügyi vagy!
Andi!
Na az én lábam dettó, bár én ha készítenék róla oldalról is attól lehet behalnátok, olyan a lábfejem mintha fel lenne pumpálva...
Ja, és grat a 10évhez!

Mindenkinek grat a sikeres vizsgákhoz, a szép blúzihoz, meg kisrucihoz, meg bébkocsihoz meg bébképhez, nem is tom mit hagytam még ki, olyan sokat írtatok mióta nem voltam...

Nálunk minden okés, ma megyek 12:30-ra CTG-re, hát nem nagyon várom, remélem nem az a szülésznő lesz megint, vagy ha az is lesz, akkor nem fogja nyomizni a pocim...

Tegnapelőtt voltam fogdokinál, kihúzattam a fájós fogam...
Már két hete szenvedek vele, úgy döntöttem elég volt....

Jaj Anne és Bori, mostmár Ti jöttök, olyan izgalmas már...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: