Jó reggelt!!!
Danus, Vivi, Lara, Enikő, Sebi - annnnyira édesek!!! Hú, remélem senkit nem hagytam ki!!
Mona
Szerintem karika felsleges már

Egyébként nem is tudom, hogy lehet abban gyerkőcöt fürdeti. Pont a legproblémásabb részekhez nem lehet hozzáférni

....szerintem, de aztán lehet csak én vagyok ügyetlen
Bárányka
Homokozó - már lehet, saját tiszta homokkal, amit lefedve tárolunk egyébként. Na és a folyamatos felügyelet - de hát ezt mondanom sem kell. Én is gyereknapra homokozót szeretnék neki venni, meg vödröt, és lapátot.....
Ági
Azaz, Faktum
Nóra
Pöttyök - bármitől lehet, én aztán csak tudom, mert rengeteg verziót hallgattam végig - hadd ne soroljam. Reméljük a legjobbakat, hogy ez csak egy futó pöttykaland, és ma már nyomuk sincs

Ha meg esetleg mégsem, akkor sem rémisztgetnélek minden szakértelem nélkül - mert hát azért igencsak laikus vagyok a témában
Franciska
Na, hogy tetszett a kis járássegítő kismotor?
Mamiblue
Hungaroplant - XIX. kerület, Méta utca. Ez egy nagyker, kertészek vásárolhatnak itt. De semmi jelentősége nem volt. Ok, volt kedvezmény, de minden nagyobb kertészetben lehet ilyen növényeket venni.
Viszont a New Gardenben foglalkoznak tervezéssel, nézd meg. Fent van a honlapjukon. Ha egyáltalán nincs ötletetek, akkor jól jöhet.....
Hiszti nálunk is megy, na meg az ácsorgás egész nap. Az ajtóvédő rácsokat tegnapra vártam, de nem jött meg

Már elkezdtem barikádokat kiépíteni, és mondtam apának is, hogy a fikuszainak fel is út, le is út. Mérgező, és rettegek tőlük. Ati egész nap jön-megy, egy percre sem hajlandó leállni. A járóka meg már nem igazán jön be neki.
Csoki
Mi van Majával? Mit mondott az a szipirtyó?
Kérdés: a Ti gyerkőceitek is sikongatnak, kiabálnak? Állandóan mindenki minket néz. Itthon nem számít, és tulajdonképpen Ati csak a jókedvének ad jó nagy hangot, de én még nem találkoztam Atihoz hasonlóan sikongató picurral.
Mai teednők - hadd ne soroljam. Tegnap reggel 8-délután 1/2 4-ig áramszünet volt. És az a köcsög Elmü arra nem képes, hogy bedobjon egy papírt........

Tegnap ki kellett volna mosnom és vasalnom, így az mára maradt a főzéssel együtt, most megyünk tápszer receptért, és azért Atival is kellene foglalkozni. Na jól van, nem jártatom tovább a lepénylesőmet.
Csak egy kérdés: egy csomó ember hol a frászban van?

Csajszik, adjatok jelt magatokról!!!!

Nem ám csak olvasgatni sutyiban...

Panni, ezer éve nem írtál. Sziszike, Italoman, Mandala - tudom, tudom, de azért mégis....., és még sokan mások a teljesség igénye nélkül. Írjatok!!!
Puszi mindenkinek! Szép napot!!