A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!
bocs de nem olvastam vissza csak egy kis helyzetjelentésre jöttem. Lekopogom,most már talán kilábaltunk a betegségből! Lilike elkezdett lépegetni, ha fogjuk a kezét! Olyan cuki! most akarok neki venni egy járássegítőt,had gyakoroljon.meg hát az ember nem szívesen hajol egész nap.éppen elég ugrálni ,mert mindíg oda megy ahová nem kéne.
Ha valamit meg nem engedek neki hanyatt dobja magát befeszít és visít meg vergődik. Csinálja még ezt valakineka gyerkőce, vagy csak az enyém ilyen hisztis? már sokszor nem tudom mit csináljak vele,mert ha hagyom hogy fetrengje akkor meg annyira vergődik, hopgy össze veri magát. úgyhogy nem tudom hogy kezeljem. Ötlet?
na lépek mert kipurcantam,ma egész nap mentünk.
sziasztok!

KépKép
dudu_84

dudu: hanga detto ugyanez, már totál elvoltam kenődve ettől, hogy miért ilyen, sőt nagyon hisztis, pedig hát még csak 9 hónapos, de hihetetlen hogy már most mekkora akaratereje van!

Kép
sziszike77

Sziasztok!

CSak gyors helyzetjelentés!
Az én derekam is kezdi már most feladni a harcot, Hangyusz hol járássegítővel, hol kézfogva, de sétálgat ezerrel. Néha egy-egy kutyát kiszúr magának, képes nagyon belehúzni. Imádom!!!!
Tegnap nagyszülők meg is lepték az első igazi kis cípőjével, nagyon cuki benne!És abban is nagyon megy a lépegetés.
Ja és ma a nagy nevetésbe, neki dőlt itthon a kondigépen,az egyik csavarnak, tehát az első igazi jóság pötty is meg van, de még mennyi lesz......az orrát megkarmolta, a homlokán keletkezett ez az újabb seb. Úgy nézz ki mint egy igazi kis harcisérült!!!! :lol: :lol:

Majd dobok képet, meg videót!Csak felkel töltenem őket!

És hát mondanom se kell, Maja csoda szép!!!!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
kis pupu

Ági!
Bár nálatok ne így legyen... de az én 3 éves nagyfiam most is többször felszólal éjszaka, hogy kéri vissza a cumiját...

Hiszti
Benedek is ilyentájt kezdte, a parkban is egyből mindenért fetrengett a földön... és hát most is vannak nagy hiszti-jelenetei, a hányásig tudja turbózni magát, de a maximális időtartam lerövidült. (régebben 1 órán át is ment, most 10 perc után ált. abbahagyja)
Enikő nem annyira hisztis, talán azért is, mert a tesó állandóan piszkálja, elvesz tőle mindent... ő inkább a küzdelemre koncentrál a hiszti helyett :)

Szóval Benivel én is sokmindent végigpróbáltam, de a legjobb hagyni, hogy kitombolja magát- persze sérülések nélkül...

Maja és Máté is nagyon szép kisgyerkőc (már nem babák :))!
Kép kalapos hercegnő Kép szeretjük egymást :) Kép és persze küzdünk...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Én sem nagyon tudok visszaolvasni, szintén elhavazódva... Még szedjük az antibacit, láz nincs, úgyhogy hétfőn visszük a pisit, és aztán imádkozunk, hogy ne legyen semmi a vesével.
Jól vagyunk, járogatunk pár hete, néha állunk egyedül, babás arcunk eltűnőben, de úgy látom, mindenkinél... :D
Hisztipalánta Emma is, de szerintem ez a korszak mindenkinél előbb-utóbb eljön, mert ilyenkor kezd kialakulni a személyiségük, az akaratuk, és bizony az ezzel jár! Én is kivagyok sokszor tőle. Anya, apa minden, ha át merem adni valakinek, nem mindig díjazza. De azért idő után megbékél mindenkivel.
Vége lassan a félévnek, még beadandóim is vannak, mindjárt jönnek a vizsgák, még nem tudom hogy oldom meg, kicsit be vagyok tojva. :(

Márkanyuka! Boldog szülinapot a nagyinak! Az enyém meg 88 volt idén, a keresztelőre vittünk neki tortát, teljesen el volt alélva, olyan édi volt! :D

De jó, akik nem esznek éjjel, mi sosem ettünk, és tessék, mostanában muszáj neki adni, semmi más nem válik be. Hát ez van, remélem azért változik majd. Cumiért nem szokott felkelni, csak esetleg, ha még frissen aludt el.

Ági! De jó, a park nagyon szép. Tök ciki, Emmussal nem voltunk még ott, majd ha túlleszek a vizsgaidőszakon elmegyünk. Engem már annyira nem hoz lázba, mert minden évben elmentünka sulival. :D

Kis pupu! Jaj de aranybogár, megeszem a szemeit! Mi most akarunk cipőcskét. Lesz megint expo június elején, ott általában szokott lenni gyógycipő, amit méretre igazítanak. :D

Franciska! De édes a két tesó! :D

Sziszike! Grat a szakdolgozathoz, ha még nem írtam volna, de jó, hogy már túlvagy rajta! :lol:

Majd én is teszek képet, csak most nincs áttöltve, az albumban még nincs is májusi mappa, le vagyok maradva.

Puszik, párocskám elvisz ebédelni :D

dincuska

dudu és többiek
igen nálunk is pont ilyeneket produkál a kisasszony ha valami nem ugy van ahogy akarja

derékfájósok táborába én is csatlakozok :(

tegnap mentek haza a hugomék, nagyon jó volt, jól éreztük magunkat

ja és a nagy hír, elindult az első fogacska, hát nyügi az van most :roll:

Kép
nora80

Kép Kép Kép Kép Kép
nora80

Hello!

Nagyon le van pukkanva ez a topik mostanában! Vajon ez lesz egész nyáron? Remélem nem :wink:

Mondjuk nekem is 5 percem van, mert nagypakolást, nagymosást, meg mindenféle nagyot csinálok...főleg, amíg Sebi alszik :)

Nora:nagyon szupi ez a pálmafás kép és Regi is!:)

Jó pihit mindenkinek!

mamiblue

Halihó!! :D

Igen, mindenki egyre ritkábban jön......velem egyetemben. :oops:

Pótoltam a photoblogos lemaradásom, ha esetleg van rá idő és érdeklődés, a lenti linken láthattok néhány képet Atiról. De biztos ami biztos, az egyik kedvencemet idemásolom :lol:

Kép

Na csak azért, mert mindenki szebbnél szebb képeket rakosgat fel, és én sem akartam kimaradni :) :oops: Olyan szépek a gyerkőceink :lol: :lol:

Egyébként ma már eggyel több fogunk van. Ma léptek először a kis tapik mezitláb a fűre. Édes egy látvány volt :lol: :lol: Hiszti nálunk is működik, én próbálom hagyni, hogy hadd tombolja ki magát. Ha rájön, hogy irányítani tud, akkor végem van, azt hiszem.
Egyébként kitaláltam, hogy ha valami olyanhoz nyúl, amit nem szabad, akkor azonnal visszateszem a ketreckéjébe. Mondjuk ezt azután teszem, hogy vagy ötször szóltam, hogy nem...... na majd meglátjuk, vezet-e ez egyáltalán valamilyen eredményre.

Mi meg apával felavattuk a bográcsolót, bezabáltunk, én nem is bírtam vacsizni :oops: De jelentem a bográcsoló működik :lol: :lol:

Ági
Eszternek gratula a négykézlábazáshoz. Gyógytornász szerint ez nagyon fontos!!! Komoly agyi fejlődés van mögötte - a két ellentétes oldal koordinációja, logikus gondolkodás....szóval nagy-nagy gratula!!!!!!! :lol:

Nóra
Hurrá, nő az első fogacska!! Kitartás, nem vészes :wink:

Márkanyuka
Jól megkésve, de boldog szülinapot a nagyinak!!!
Vettél végül ajtó/lépcsőrácsot? Én tegnap rendeltem kettőt az ebay-en, de végül egy másik típus mellett döntöttünk. Easy lock-os, Guether, fa és fém. Meg muszály volt nyári huzat az autósülésre, mert Ati tarkója mindig nagyon izzad. Pedig kocsiban lightosan ötöztetem, és klíma is van.

Elvileg jövő héten dől el a bölcsibe való felvétel. Szurkoljatok!!! Persze a munkáról még semmi hír, hát oda is elkél a drukk.

Voltunk tegnap Decatlonba, és vettünk egy csomó mindent. Atinak árnyékolót a strandra és a kirándulásokhoz, beleülős úszó gumit, fürdőgatyeszt, na meg magunkat is megajándékoztuk egy-két dologgal.

Szép álmokat, mennem kell, pusszantás mindenkinek!!

mikegirl

Sziasztok!

Franciska, nagyon édes gyerkőceid vannak :wink:
Nóra, ti is nagyon szépek vagytok :wink: és micsoda helyen :shock: , elfogott a sárga irigység :oops: :lol:

Mi csütörtökön pesten, pénteken pedig Bécsben voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, Danusnak is tetszett a sok utazás, imád csavarogni :lol: . Beszereztük a nyári ruhatárát, annyira aranyos rucik :D .
Éppen beszéltük apával, hogy régen az dobott fel, ha vettem magamnak pár ruhát, most pedig az ha a Daninak veszünk :lol:
Ma grilleztünk, tesómék is itt voltak :) .
Holnapra pedig apa beígért egy délutáni balatoni kirándúlást :lol:
igy aludtunk anyával Bécsből hazafelé
Kép
imádom a kiflit
Kép
látjátok, feljöttem a lépcsőn
Kép
a kutyus mindig megkapja tőlem a magáét :lol: /szegényke, de nagyon türelmes/
Kép

Kép
mona76

mikegirl, igazán édes Ati, nagyon ügyi :wink:
Nora, gratúla a fogacskához, Dani még fogatlan :)

Kép
mona76

Most akartunk venni fürdetőkarikát, de már nem érdemes, mert mindegyiknek a max terhelhetősége 13kg, Danus pedig már 10,5kg.
Már az o.k. kád kicsi, a nagyban pedig állandóan állni akar, és csak hason van el.
Aki felnőtt kádban fürdet, mit tesztek a babó feje alá?

Kép
mona76

Sziasztok!

Mona: Mi vettünk fürdetőkarikát, de Lucánál nem vált be. Sokkal jobban élvezi, ha a nagykádban a hasára rakom. Négykézláb-hason közlekedik a kádban, pancsol, de még soha nem "ejtette" az arcát a vízbe. Végig ott térdelek a kád mellett, nehogy baleset történjen, de eddig még nem kellett közbeavatkoznom. :)
Vendég

Sziasztok!
Mona, nagyon aranyos Dani! Köszönöm szépen a levelet, amelyet a héten megkaptam!!!

Mikegirl, köszönöm a gratulációt Eszti nevében is!! Hajrá bölcsi!! Szerintem a mi kiságyunk is ugyanilyen (Faktum)

Nóri, látom, jól megy sorotok :)

Eszti most még utálja a füvet, a ti babóitok is? Annyiból jó, hogy nem mászik el a pokrócról, ha kint vagyunk :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Nora, Mikegirl, Mona, Pfranciska: nagyon édik a gyerkőcök! :lol:

Nora: Téged nagyon nagyon irigyellek a tengerpartért! Tök jó lehet kint lakni. Tényleg, tervezitek, hogy egyszer visszajöttök???

Agnesgoboly: Fanni is fél a fűtől! Ha lerakom, kétségbeesetten nézz rám, hogy vegyem már fel, és el is pityeredik. Sőt tegnap voltunk egyik barátnőmnél, ahol volt egy hosszú rojtos szőnyeg. Leültünk, Fanni egyből sírva fakadt. Először azt hittem, hogy az idegen környezettől fél, aztán rájöttem, hogy a szőnyegtől. Nem merte lerakni a kezét a szőnyegre se. :roll:

Velünk semmi különös, illetve ma először teljesen egyedül elaludt Fanni, de lehet ez csak véletlen volt :roll: Most alszik, várjuk, hogy felébredjen, aztán megyünk ki Szentedrére a Skanzenba. :wink:

horvviki

Sziasztok!

Na én is előkerültem. :D Az hogy nem jövök, köszönhető a csudajó időnek. :)

A kézenfogva lépkedés nálunk is megy nagyon. :D Beszakad a derekam. Lara kiborul, ha nem megyek vele... Igazi oroszlán :lol: :lol: Ja és büszkélkedem. Az hogy megtanult pá-pá-zni az hagyján, de tegnaptól megvan az első szavunk is hozzá. Tá-tá. Mikor integet mondja hozzá. :lol: :lol: megzabálom. Íme a videós bzonyíték is. :lol:
http://s175.photobucket.com/albums/w151 ... CF5639.flv

Vivi is 9 hónaposan kezdte a dumát. Otty ( ott ) és közben mutatott. Még rakok pár képet. Kép nyuszi ül a fűben.. :D Kép műhiszti 1 Kép műhiszti 2 Kép na ezért műhiszti :D Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hello!

Mona: Mi van Dani alatt a fűben!? polifoam? Egyébként édi ahogy nyúzza a kutyát! Egysébként lehet a kádba való alátétet kapni, olyan anyagból, mint amilyen a fürdőszobaszőnyeg, én is pont múlthéten láttam, azon biztos nem csúszik meg, és van olyan amin van egy kis párnaszerű dudor is!

Noémi: Én meg nem merem csak simán berakni a kádba, mi még kiskádazunk vagy a nagykádban velem fürdik!

Rita: Jó szintetek van! :)

Sebi sem csípi még a füvet. Beleállítottam és egy lábon állt...:) de azért már kezd ismerkedni mert tépkedte...szerencsére az még nem jutott eszébe, hogy meg is kóstólja!

mamiblue

mikegirl
köszi a bíztatást! :wink:

pattogo!
nagyon jok a képek! :D

a fű még nálunk is egy félelmetes dolognak tűnik, csak éppen meg meri érinteni a babó

horvviki!
egyelőre maradunk, úgy néz ki... :wink:

Ági!
köszi jól megvagyunk, kutyus hogy van?

piros pöttyi jelent meg a karján, meg az arcán, kb fél centi, szerintetek mitől lehet? köszi a válaszokat!

Kép
nora80

A fű nálunk is probléma. De nem azért, mert fél tőle. Ellenkezőleg. Lelkesen tépkedi és tömködi a szájába. Ha a járókában van kint, addig nyújtózkodik, amíg eléri, és kezdődik a tépkedés, rágicsálás. :? Azért egy kis kenyérhéjjal el lehet vonni a figyelmét :)
Vendég

ági, nagyon szívesen :wink:
mamiblue, hungarocell tábla van alatta :lol:
Nálunk is probléma a fű, tépkedi, megenné, és simán mászik rajt :lol:
dobok 2 képet rólunk, rólam ha jól emlékszem pocakos képet láttatok csak
Kép
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Jó reggelt!
Hú, bocs, de muszáj még 2 képet feltennem... tisztára beleszeretek az én kis kalapos hercegnőmbe :)

Ma megyünk mérlegelésre mindkét gyerkőccel. Remélem, apa haza tud ugrani addig, a pénteki hármasban a dokinál tett látogatásunk is mókás volt... végül az asszisztensnő kezébe kellett nyomnom Encsit, hogy Benit összevadásszam, aki addig elszökött a vizsgálat elől, amíg a hugit vizsgálták. :)

Remélem ma megjön a járássegítő+kismotorunk egyben, eddig a szomszéd kismocijával nyomta Encsi. De ügyes! Már 2 métert is haladt előre!

Amúgy mostanában megint anyásbéka, ha nincs az ölemben vagy 1 méteren belül, akkor baj van. Baj=üvöltés.

Regina édes kis húsgombóc! :)
Ati egy igazi nyílt tekintetű jóképű kisfiú.
Lara már most igazi nőci.
Dani szép és kedves fiúcska a hatalmas őzbarna szemeivel!

Kép
Kép
pfranciska

Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

Hello!

Mona: :) Be van festve a hajad vagy ilyen fekete eredetileg?(ha meg szabad kérdezni) Tényleg nagyon nagyfiú Dani!

Nekem az elöbb jutott eszmbe, hogy pár nap és 9 hónapos lesz Sebi...elsírtam magam!(komolyan)

Franciska: Niki is egy kis hölgy!

na dobok én is Sebiről

Kép
kicsit csapzottan!

mamiblue

Sziasztok

Megjöttünk , szupi volt.Kivéve ,hogy csütörtök bedurrant a derekam,péntek már a rokonoknál az ágyból is alig bírtam kiszállni.
Nagyon félek ,hogy anyucimtól öröklöm,mert már zsibbad a kezem is.Így beterveztük már a dokit ,de időpontot még ma 12 óráig sem tudtam kérni. :cry:
Ja és képzeljétek Diusnak tudjátok mikorra adtak időpontot az angiológiára? aug.25 15.45-re :twisted: vagy vihetném a Kelen kórházba ,de első vizit 15000.-/ami tulajdonképp nem az első ,hiszen a Tasnádihoz járok vele születése óta ,de ott első lenne szóval bonyolult.És csak utána jön a lézer,hála arra van támogatás.

Gyorsan visszaolvastam ,de most időm sajna nincs írni nektek. :oops:
Mielőbb pótolom.....

Csudiszépek a bébik még mindig :D :D :D

Kép

Kép
jucu

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó
micsoda képek
szebbnél szebbek a babók :wink:
majának 6 foga van :roll:
pattog a tá-tá
:lol: maja iet nem tud :oops:
Vendég

Doki után:

Enikő komoly 350 grammot "hízott" 3 hónap alatt, most 7700g.
Mivel mindenki csak legyintett rá, én sem aggódom... És 72 centi.

Beni 16 kiló és pont 1 méter :), a kukiját, ami picit le volt tapadva, felrántotta a doki, úgyhogy most pisiléskor sivalkodás van és a cumit nem tudom kivadászni a szájából. És nem akar kimenni sem, pedig olyan szép idő van!
Úgyhogy kimegyünk:)

Kép
Kép
pfranciska

Találtam. Vizuális típusoknak kifejezetten ajánlott!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Feleség (álmodozón): Mit tennél, ha meghalnék? Újra megnősülnél?

Férj (álmosan): Biztosan nem!

Feleség (izgatottan): Miért nem? Nem érzed magad jól a házasságban?

Férj (óvatosan): De, igen.

Feleség (kibújik a férj öleléséből, felkönyököl és kérdően néz a férjére): Szóval akkor miért nem nősülnél meg újra?

Férj (éberen, odaadóan): Jó, akkor újra megnősülnék.

Feleség (fájdalomal az arcán): Megnősülnél...?

Férj (felsóhajt és átfordul az oldalára)

Feleség (kitartóan): És a mi ágyunkban aludnátok?

Férj (magabiztosan): Hát hol aludnánk?

Feleség (kitartóan): A képeimet kicseréled az övéire?

Férj (értelmesen): Ezt tartanám illendőnek.

Feleség (még mindig kitartóan): És a golfütőimet is használná?

Férje (megkönnyebbülve): Nem. Balkezes.

Feleség (csend).

Férj (fejével a párnában): Bassza meg!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogó: :lol:

Csoki: Sebi sem tátá-zik. Néha olyan mintha integetne, de szerintem csak izgatott és rázza a kezét:)

Ráharaptam délelött a nyelvemre, és még most is fáj picit, beszélni is nehezen tudok, mert megdagadt kicsit :cry:

Venni kéne növényeket a kertbe, de fogalmam sincs, hogy mi kéne...nem vagyok én botanikus:)
Mike: Ti hol vásároltatok?

mamiblue

mamiblue, igen festve van a hajam, sötétbarnára.
Hűű, de édes Sebi, totál belenéz a kamerába :D . Már nagyon régen láttam róla képet.
franciska, hát nem csodálom a szerelmet, nagyon gyönyörű Enikő :wink:
pattogó :lol:
Dani csak akkor pápázik ha eszébe jut, ha kérjük tőle, vagy mutatjuk neki, akkor ránk se hederít, a képünkbe nevet :lol: .
Olyan sokszor megrázkódik, mintha hidegrázása lenne :? , ez mitől lehet?
Na és mostanság mikor meztelenke, rögtön a kukiját kezdi piszkálni :roll: , valakinek csinálja ezt a babója?
Képzeljétek van egy báránykánk, és ma jutott eszembe, hogy már napok óta elfelejtettem neki vízet adni :oops: /ez az én feladatom/
gondoltam apának ugysem tudja elmondani milyen hanyag vagyok :oops:
Délután megyek hozzá, és a hátán feküdt, a 4 lába az égnek, és kapálózik vele, hú komolyan megijedtem, hogy feldobja a pacskert miattam.
Aztán apát igyekeztettem haza, megfordította, becsalogatta a hüvősre, azt mondja napszúrást kapott, talán megmarad :D. De a hülye miért van egésznap a napon? :lol:

Kép
mona76

Mona: :) Kukizás..nálunk folyamatos...már akkor nyúl oda, ha tudja, hogy peluscsere. Rázkódás...ha kakil :) Remélem hamar felépül a barika!

Írtátok a hisztit, na Sebi nem hisztizik...még! :lol:

Ma itthon lesz apa!!! 8)

mamiblue

Hiszti.... :roll:
Maja nem vészes....még... de ha nem lát :roll: :roll: :roll:

Fáj szegénykém füle
mit tegyek... :roll:
délután doki :roll: :?
Vendég

Hello!

Csoki: Hogy van Maja? Kaptatok antibiotikumot vagy még várnak vele? Jobbulást!

Mona: Barika?

Jó éjt! :wink:

mamiblue

mamiblue, képzeld nem én tettem el majdnem láb alól, ma itt volt az állatorvos és szerinte kullancstól lett beteg :cry:

Daninál is elkezdődött a hiszti, rendkívül tud ordítani könnyek nélkül ha valamit nem engednünk neki.
Tegnap egész délelőtt apával volt, mikor hazajöttem azt mondja a párom, ez egy nagyon rossz gyerek :lol:
Van babó aki már homokozik?
Apró piros pötyis a nyaka, az a melegtől van? És egész nyáron olyan lesz?
Ma főztem Danusnak 18 pohár kajcsit, 6 félét :D

Kép
mona76

Mona: Szegény, de meggyógyul? Homokot még nem próbáltuk, van egy kis homokozónk, de még a lakásban hagytuk...nem rémlik, hogy csajok ennyire korán kezdték volna.
Nekem is főznöm kell ma húslevest, Sebi csak abból hajlandó megenni a zöldséget...

Szép napot mindenkinek, aki erre téved! Kép

mamiblue

Jó reggelt!!!

Danus, Vivi, Lara, Enikő, Sebi - annnnyira édesek!!! Hú, remélem senkit nem hagytam ki!!

Mona
Szerintem karika felsleges már :wink: Egyébként nem is tudom, hogy lehet abban gyerkőcöt fürdeti. Pont a legproblémásabb részekhez nem lehet hozzáférni :) ....szerintem, de aztán lehet csak én vagyok ügyetlen :oops: :oops:
Bárányka :(
Homokozó - már lehet, saját tiszta homokkal, amit lefedve tárolunk egyébként. Na és a folyamatos felügyelet - de hát ezt mondanom sem kell. Én is gyereknapra homokozót szeretnék neki venni, meg vödröt, és lapátot.....

Ági
Azaz, Faktum :)

Nóra
Pöttyök - bármitől lehet, én aztán csak tudom, mert rengeteg verziót hallgattam végig - hadd ne soroljam. Reméljük a legjobbakat, hogy ez csak egy futó pöttykaland, és ma már nyomuk sincs :wink: Ha meg esetleg mégsem, akkor sem rémisztgetnélek minden szakértelem nélkül - mert hát azért igencsak laikus vagyok a témában :)

Franciska
Na, hogy tetszett a kis járássegítő kismotor? :)

Mamiblue
Hungaroplant - XIX. kerület, Méta utca. Ez egy nagyker, kertészek vásárolhatnak itt. De semmi jelentősége nem volt. Ok, volt kedvezmény, de minden nagyobb kertészetben lehet ilyen növényeket venni.
Viszont a New Gardenben foglalkoznak tervezéssel, nézd meg. Fent van a honlapjukon. Ha egyáltalán nincs ötletetek, akkor jól jöhet.....

Hiszti nálunk is megy, na meg az ácsorgás egész nap. Az ajtóvédő rácsokat tegnapra vártam, de nem jött meg :( Már elkezdtem barikádokat kiépíteni, és mondtam apának is, hogy a fikuszainak fel is út, le is út. Mérgező, és rettegek tőlük. Ati egész nap jön-megy, egy percre sem hajlandó leállni. A járóka meg már nem igazán jön be neki.

Csoki
Mi van Majával? Mit mondott az a szipirtyó?

Kérdés: a Ti gyerkőceitek is sikongatnak, kiabálnak? Állandóan mindenki minket néz. Itthon nem számít, és tulajdonképpen Ati csak a jókedvének ad jó nagy hangot, de én még nem találkoztam Atihoz hasonlóan sikongató picurral.

Mai teednők - hadd ne soroljam. Tegnap reggel 8-délután 1/2 4-ig áramszünet volt. És az a köcsög Elmü arra nem képes, hogy bedobjon egy papírt........ :twisted: :twisted: Tegnap ki kellett volna mosnom és vasalnom, így az mára maradt a főzéssel együtt, most megyünk tápszer receptért, és azért Atival is kellene foglalkozni. Na jól van, nem jártatom tovább a lepénylesőmet.

Csak egy kérdés: egy csomó ember hol a frászban van? :) Csajszik, adjatok jelt magatokról!!!! :) Nem ám csak olvasgatni sutyiban... :lol: :lol: Panni, ezer éve nem írtál. Sziszike, Italoman, Mandala - tudom, tudom, de azért mégis....., és még sokan mások a teljesség igénye nélkül. Írjatok!!!

Puszi mindenkinek! Szép napot!!

mikegirl

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a héten rengeteg melóm volt. Ráadásul begyulladt a szemem, be van dagadva és állandóan folyik a könnyem. Nem bírom nézni a monitort :(

Érdekes nálunk hiszti nincs, bár igaz én nagyon sok mindent megengedek Fanninak :oops: Csak akkor van egy kis nyűszítés, ha valamelyikünk eszik valamit és ő nem kap belőle... Már szinte mindenből adunk neki, kivéve tej, tojás... :oops: Hétvégén a Duna-parton voltunk apával, hekket ettünk és ne tudjátok meg, hogy azt mennyire imádta Fanni. Persze nagyon kis filéket kapott belőle, nehogy szálka legyen benne. De a klasszikus értelemben vett hisztit én még nem láttam tőle.

Most már egyre többször elfelejtkezik magáról és megáll kapaszkodás nélkül pár pillanatig. Persze, ha kérem, hogy mutassa meg ezt a tudományát, akkor nem csinálja :) Leginkább akkor, ha valami nagyon érdekeset vesz a kezébe, amit két kézzel meg kell vizsgálnia :lol:

Nálunk még új tudomány, hogy, ha van valami a kezében és elkérem tőle, akkor odaadja a kezembe (kivéve cumiját :lol: ). Illetve meg tudja mutatni, hogy hol van a pocija és egy két tárgyat felismer, és oda néz, hogy ha kérdezem, hogy hol van. Ilyen például a porszívó... Ja, és vannak régi játékaink amitől elkezdtünk félni, mint például a játszóasztalunk, amin sok zörgő és mozgatható bizgentyű van... Régen imádott vele játszani, most meg el kellett dugnom az asztalt, mert fél tőle, hogy zörög, csörög. :roll:

horvviki

Nem mondott semmit a doki azt mondta valaoszinű a fogárol sugárzik át a fájdalom mert nem lát gyulladást. :lol:

Viszont rákérdeztem mikor vigyem szemészetre.
Ebben a honapban maja nem kancsal.... :roll: :roll: :roll:
Remélem jövö honapban nem lesz megint az....
és megállt a hizásba 40dkg hizott másfél honap alatt és 72 cm.
Ahhoz képest hogy eddig havi egy kilo volt :roll:

Mike!
Sikitozás.... Maja nem vészesen csinálja..... utcán szinte soha.
én már Emmán is meglepödtem babatalin hogy sikitozik vagy mi :lol: :lol: :lol:

És mikor lesz szünet a fogak kibujása között...?
Majának 4 jött 2 hét alatt kicsit kemény idöszak volt.

Tegnap ugy félreléptem hogy lábra is alig birok állni.
Elmentem dokihoz 3 órát várakoztam és az első két sorszám kerültsorra. és 5 ös voltam. és senkit nem érdekelt hogy csak 10 ig tud csak vigyázni más rá... jol felidegesitettek és még jobban fáj.
Szombaton meg ujra elutazunk persze ha lábra birok állni addig. :oops:
Vendég

Sziasztok!
Itt a jó idő azért nem jövök gyakran:
Kapott a kiscsibe egy bicajt a mamától meg a déditől! Hát nagyon tetszik neki! Lili is odaadja ha kérek tőle valamit, meg ha játszani akar valamivel akkor odanyomja a kezembe. pl a búgócsigát imádja.
Na nekünk a legnagyobb szenvedélyünk a tánc! Hát meg kell zabálni! ha meghall egy zenét egyből táncol. mondjuk már ezt régóta csinálja. nagyon szereti a zenét. Egyre többször áll fel támaszték nélkül.aztán annyira tetszik neki, hogy gyakorolja: feláll legugol feláll legugol.majd hozok képeket!
pusz

KépKép
dudu_84

Sziasztok

Picit itt megint ,de sajna nem sokat ,mert Bálintom beteg lett.Olyan kis elesett.Magas láza volt /van/ torka hólyagos.Szóval antibiotikumot kaptunk.Én mellé most emelt adagba nyomatom az aloét.
Dudu
Tánc ,az nagyon édiu lehet.Tökim is táncol,de ő hintázik ha zenét hall.Feláll gugol?:O ügyes nekünk még nem megy ,de biztosan hamarosan eljutunk ide is. :lol:
Csokinyuff
Egyszerre 4 fog?Jó kis üttemet diktál Maja :)
Nekünk még csak kettő fogunk van ,de 4duzzad fent és kettő lent. :oops:
Hú nyügi van mennem kell....ha enged a komám jövök
Puszi

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak anniy minden dolog volt mostanság.Ünnepek,köszöntések,munka a kertben.

Nagyon szépek a babák mind egytől egyig.Mekkorát nőttek már,és most születtek :) .

Zsófinak is vannak új dolgai.Mászik,térdel,kapaszkodva feláll,integet.Utóbbit főleg akkor amikor viszem aludni,és a tesónak integet.Majd megzabálom olyankor :D .
A fű neki sem nyerő.Mikor letettem keze-lába az égben,csak a pocakja ért a fűhöz :lol: .Aztán óvatosan érintgette a füvet,de vissza is kapta a kezét rögtön :D

Mikegirl,Zsófi csak itthon sikongat,de akkor nagyon.Főleg ha megyünk pancsizni,és este a Gábornak.Olyan rossz olyankor,mint a bűn :lol: .Gábor nyugodtan tévézne,Zsófi meg tépi a pizsijét,haját,és sikongat neki :lol:

Mona,nekem Gábor akkor rázkódott meg,amikor pisilt.

Hétvégén Szilvásváradon voltunk(vasárnap),de Zsófi nélkül.Igaz a szívem majd' megszakadt,de nem hiszem,hogy kibírta volna a hosszú utat.De anyum boldogan vállalta.
Gábor rettentő élvezte a kisvasutat,és felült egy pónilóra is.Nagyon büszke voltam rá :D

Kép
Kép
huni

Dobok én is képeket :D
Gábor lovagol Kép

Zsófi bébi :D Kép

Kép
Kép
huni

Hello!

Huni: Rengeteget változott Zsófi! Örülj neki, hogy így elmarad mással, én Sebit fél órára is alig tudom itthagyni anyuval, pedig ismeri, de csak akkor oké, ha én is itt vagyok :( Szóval kell nektek is néha kikapcsolódás! Gondolom Gábor élvezte, hogy megint csak az övé vagy, ha csak 1 napra is!

Kiszaladtunk kicsit hintázni....

Sebi egyébként tök sokáig megáll kapaszkodás nélkül és szépen le is csücsül.

Mike: Ennek a new gardennek láttam a hirdetését a csodakert nevű újságban. Elképzelés megvan...Viszont mivel mi grillezni eddig nem grilleztünk, ezért cska egy kis grillt veszünk, amin gyakorlunk próbálkozunk, meg kövekből rakunk ki bográcsozót, aztán ha már profik vagyunk akkor ruházunk be egy csini grillezőbe!

Hu, én olyan fáradt vagyok :cry:

mamiblue

Huni szerintem is.
Maja ugy ordit ha elmegyek.
Egy fél óraután megbékél és észre se veszi hogy nem vagyok ott. de max 3 óra.
aztán ha meglát oan keservesen sir mintha nyuzták volna :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Röviden és gyorsan, mert tiszta zombi vagyok. :?
Csengét kórházba kellett vinni, az utóbbi 2 napot ott töltöttük. Panaszkodni kezdett, hogy fáj a hasa (láza, hányása, hasmenése nem volt), de nem aggódtunk, mert csak pár perces görcsöcskék voltak. Estére viszont felfedeztük a rendszert, hogy 20-30 percenként jönnek a görcsök. Irány a Heim Pál, 2 óra várakozás, majd át a Madarászba, mert csak ott tudtak ultrahangot csinálni. Kiderült, hogy a bélszakaszok egy helyen összecsúsztak, begyűrődtek. Vészes volt, hogy műteni kell mert elhal a bélszakasz. Végül éjfélkor elbódították és beöntésekkel helyére tolták a beleket. 2 nap megfigyelés, én 2 éjszakát virrasztottam a kórházban egy fa széken a gyerek mellett. Most engedtek haza, állítólag rendben lesz, bár 10% az esély a kiújulásra. Hogy pontosan mi okozza, azt nem lehet tudni, de 3 éves kor alatt bármelyik gyereknél előfordulhat. Szóval, ha rendszer van a hasfájásban, irány a kórház!
Vendég

Hello!

Noémi: Hu, nem lehetett könnyű ez a 2 nap, de jó, hogy már minden rendben! Pihenjetek sokat!

mamiblue

Noémi

Ti szegénykék :( pihenjetek sokat.
A szomszédom kisfiának is ez volt múlt májusba 4-5 nap kórházzal.
Gyógyuljatok mielőbb.

Nálunk sem tejfel ,mert tegnap Diust is hazaküldték 3 körül, hogy fáj a fejhe és 37.3.Menjek érte azonnal,:( mondom jó ,de a kicsinek 39 fokos láza van nem tudok ugrani ,mert anyumék nincsenek itthon.
Szerencsére szomszédom haza tudta hozni ,lefeküdt és este kelt fel 7 - kor, akkor már 38.2 volt.Fájlalta a nyakát ,tarkóját és hajnalra már 39.9 volt a láza és remegett minta fene.Hűtőfürdő jött de csak 38.6 bírtam levinni, közben nekem is 38.3 lett így jó kis család lettünk.
Most mennem kell mert nyávogi van , nekem meg beutaló kell lassan a Hársra....

Kép

Kép
jucu

:( :( :(
Minden kisbetegnek jobbulást :!: :wink:
Anyukáinak megkitartást :wink:
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
Nem semmi! Az a lényeg, hogy most már talán minden oké.

Jucu!
Kitartás és jobbulást nektek is!

Huni!
Zsófi édes kis pöttöm és mennyi haja van!
És tényleg tökjó, hogy így elvan nélküled, nálunk 1-2 óra a szintidő, amit Enikő eddig nélkülem töltött. Mostanában rettentő anyás lett. Esténként még le sem tehetem, mert ordít. Csak hát így én meg nem tudok semmit csinálni :shock:

Ma reggeli közben a fiam már lefárasztott teljesen.... ne abból a csészéből... abból sem jó... csak aminek van teteje... nem elég meleg a kakaó, melegítsd meg anya... ez túl forró... mégsem abból a bögréből... mindezt ordításokkal tarkítva. :)

Most papája elvitte 1 órát bringázni -hála az égnek :)
Encsike az előbb kidőlt, megyek is gyorsan, kéne csinálnom valamit (sokmindent), mert ezek mellett lehetetlenség.

Járássegítő-kismotorról majd teszek föl képet, ha áttöltöm.

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyúlást, és sok gyógyító puszit!
Ha valaki esetleg figyelné a hippes kajákat, a desszertek hol akciósak? Brendonban 295 :x

Képzeljétek jött a számlámra 50ezer forint, ami engem nem illet meg. Szerintetek mi a teendőm :roll: ? Levegyem? Szóljak a küldött cégnek? Vagy hozzányúlhatnak a számlámhoz, hogy visszavegyék? Vagy mennyi ideig kérhetik vissza? Ennek már 1 hete. Apa azt mondta, ne vegyem le, várjunk...

Kép
mona76

Sziasztok!

Noémi,nagyon sajnálom.Nem lehetett könnyű.Fő,hogy túl vagytok rajta,és nem lett komolyabb baj.

Jó,hogy Zsófi el van nélkülem,de ez anyunak is köszönhető.Nagyon el tudja bolondítani a gyerekeket.Aztán Zsófinál is az van,hogyha meglát,bújik,sír,mint akit egész nap nyúztak.A telefonba persze meg tök mást hallok :lol: .Most legutóbb mikor Szilvásváradon voltunk,annyira anyás lett este,hogy még az apjával sem maradt meg.Ahogy lefeküdtem bújt ,fúrta magát hozzám,ölelt azzal a husi karjaival,és akkor megfogadtam,hogy soha többet egész napra...

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: