A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Jó reggelt lányok!

Képzeljétek, fél órája keltem, és azóta mostanra sikerült elolvasnom a hozzászólásaitokat, amit tegnap termeltetek. Végre nem csak felületesen tudtam elolvasni, hanem mindent alaposan!

Mi 14.00-kor indulunk, addig még van mit készülődnöm. 3-án jövök, de valószínűnek tartom, hogy addigra már meg fog jönni. Görcsölget a hasam, és ma már csak 36,6-ot mértem, 1 tizedet esett a hőm. Talán elindul most lefelé, és akkor hétfő tájékára meg is jön. :( Ez volna majd az újévi ajándékom?!

Verzsike, örülök, hogy sikerült felszabadulnom, tényleg jót dumcsiztunk!

Meri, pedig bizony alacsony vagyok ám! 160 cm! :)

Lányok, Gigi... ezt akkor találtam, amikor a fejlődési rendellenességekről keresgéltem.

A pete 36 órán át fogamzásképes a 3 napos vándorlása idején, míg a spermiumok 48 órán túl nem képesek megtermékenyítésre!

Vagyis a peteérés előtt 48 óra, utána 36 óra!!! Jól értelmezem, hogy ennyi időnk van? Ez nagyjából 4,5 nap a peteérés környékén. És nekem is kétnapontai együttlétet ajánlottak nagyon-nagyon sokan!

Lányok, én már nem fogok jönni, csak 2-án, hacsak ott nem lesz gép, de azt nem hiszem. Mindenkinek szuper szilveszter kívánok!

Ja... még valami... Mororo, teljesen ledöbbentem, hogy külön éltek a férjeddel. De talán így helyes, és ha majd kész lesz a házatok, akkor azért minden sokkal egyszerűbb lesz. És mivel foglalkozik a férjed, hogy ilyen sokáig és össze-vissza dolgozik?!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi:Meri,nektek nagyon jó utat és sok pihenést kívánok.

Titi!

Meg fog jönni?!Hát nem örülök.De azért aggodalomra sincs ok.Új év,új lehetőség. :wink:

Erzsike!

Én is feltétlen ott leszek a jövő héten is.

Ági!

Mi van veled?Merre jársz,olyan jó lenne,ha gyakrabban jönnél. :roll: :wink:

Én bevallom őszintén,nem tudtalak titeket olyan alaposan visszaolvasdni,mert sajnos nem volt időm és igazság szerint azt éreztem,hogy nem tudom miről folyik a beszélgetés. :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Na, még hozom gyorsan a görbém...

Szóval, ezt produkáltam ma reggelre. Nincs még veszve minden, hát majd meglátjuk, de azért igyekszem teljesen objektíven nézni a történéseket. Elég alacsony a hőm...

Kép

Eszter, végül hogy alakult az este?! Sikerült apát elkapnod?

KépKép
titi_27

Titi!

Nem tudom,mit mondjak a görbédre,mert ebben ti vagytok jobban otthon,de az tény,hogy az én múlt havi görbém olyan szép volt,hogy csuda,és még sem voltam terhes.Erzsike és Ági pedig nem is túl magas hővel babásak lettek.Szóval tényleg bármi lehet.Nos a tegnap este úgy alakult,hogy néztem a Julia Roberts filmet,éjfél körül lett vége és utána beájultunk az ágyba. :oops: Ma reggel megint nem a megfelelő időben mértem a hőm,úgyhogy én nem tudom,hogy egyáltalán e hóban van,volt,lesz e pé-m.Én most a jövő heti kiskatonavizsgálatra gondolok ,nagyon várom az eredményt.Remélem minden rendben lesz.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Én is feldobom a görbém,ha tudtok valami okosat belőle,osszátok meg velem. :wink: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Tényleg igazad van Eszter! Várjuk meg a jövő heti vizsgálat eredményét. Ebből a görbéből pedig tényleg nem igazán tudunk kiindulni. :( Sajnos.

A Julia Roberts filmet én is néztem, mind a kettőt! :)

Na, meglátjuk, hogy alakul a január eleje, hány újabb babásunk lesze. Lehet, hogy mi is meglepődünk majd rajta!

Na, megyek, még gyors ebéd, aztán indulunk!!!

KépKép
titi_27

Tényleg,ha marad ez a tendencia,akkor minden hónapban 1 új babásunk lesz.Nem mondom,hogy gyors a tempó,de azért nem is rossz arány.Végülis nem vagyunk olyan sokan,ha valaki garantálja,hogy ez így lesz,én akár az utolsó helyet is bevállalom . :oops: Na ezt nem biztos,hogy érthetően fogalmaztam.Nem tudom megnyitni a honlapunkat,úgy bosszant,pedig szeretnék megnézni valamit rajta.Nagyon örülök,hogy a tegnapi taliról mindenki ilyen pozitív érzésekkel ment haza.Olyan jó. :D :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Titi! NE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem fog megjönni!!!!!!!!!!!
Mégegyszer jó utat nektek!

Eszter! A görbédhez sajna nem tudok hozzászólni. Egyébként én is elkezdtem kb 3 napja mérni a hőmet, csak úgy kíváncsiságból. Bár fogalmam sincs, hogy mi mit jelent!

Éva! Már akartam kérdezni, hogy most akkor mi is van veled? A múltkor amikor voltál uh-on azt mondta a doki, hogy lát valami belül is meg kívül is. Akkor azzal most mi a helyzet?

Tökre irigy vagyok azokra akik találkoztak. Így csak elképzelésem van rólatok, illetve akiről láttam már képet azt el tudom képzelni, de azért olyan jó lenne tudni, hogy kikkel is beszélgetek én itt!!! :lol:
Vendég

Titi!

A vonalzód miért ír 5 DPO-t? Nem 9? :?

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi! ne add fel a reményt, abból a görbéből még bármi lehet. 0,1 eltérés nem jelent semmit.

Eszter! A te görbéd elemzése szerintem vizsgamunka lehetne egy dokinak is. Januárban (ha szükség lesz rá) mindenképp próbáld meg a hajnali hőmérőzést minden nap. Igazán jókat lehet még utána aludni, kb 3 nap, míg megszokod.

Én is néztem a J R filmeket, bár a másodikat fel kellett vennem a közepétől, mert nagyon álmi voltam. Nem tudom mi lesz velem a munkahelyen, itthon felkelek reggel, majd délelőtt is alszok egy órácskát meg délután is egyet-kettőt, ezt ott nem lehet megcsinálni...

Pusz
verzsike

Erzsi! A fáradság csak az első időben ilyen szörnyű! Aztán majd meglátod, hogy magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyi energiád van! Én a 5 vagy 6. hónapban egy délelőtt alatt az összes ablakot megpucoltam a házon + még a függönyöket is leszedtem, és kimostam. Amikor a férjem hazajött jól le is szidott, de nekem ez egyáltalán nem volt megerőltető, még élveztem is, és nem fáradtam el.
Az elején amikor fáradt voltam a munkahelyemen, akkor elvonultam a mellékhelységbe, ráültem a buditetőre, és ott pihiztem egy kicsit. :lol: Most biztos hülyének néztek, de tök jó volt utána, már nem voltam olyan fáradt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Meri!
Azért vagyok az 5. napomon, mert az első két nap csak valami enyhén rózsaszínes volt, végül 25- én jött meg és kb 26-ig tartott aztán megint 2 nap rózsaszínes.
Így legalább felzárkóztunk egymáshoz.
Tegnap elhoztam a hormon eredményeimet. Vízszintes vonal van az értékek helyén, amire azt mondta a laboros, hogy sajnos nem volt pénzük megcsinálni. Ez 3 vérvétel után. Szóval az egész felesleges volt.

Titi!
Nagyon fogsz hiányozni!!!!!!

Erzsike!
Nekem mindegyik terheségemnél a 11. héten múlt el minden kellemetlen! Utána kb a 32. hétig annyi erőm és energiám volt, mint még soha!! Utána jött a türelmetlenség és az elnehezedés.

Eszter!
Ez a görbe most nem ér! Szerintem ne is foglalkozz vele, csak arra jó, hogy felbosszantsd magad!
Milyen finomat főzöl szilveszterre?!!!

Little!
Szerintem a hormonjaim zavartak meg mindent. Azért megnyugtatott, hogy csináltam egy tesztet, ami tök negatív. Legalább a méhenkívülitől nem kell félnem!

Részletekben írok! Jövök még!

Éva

Kép
balimama

éva,
ez de durvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :evil: és akkor most mi lesz?ilyen nekem is volt hogy úgy jött meg hogy két nap rószaszín aztán megjött.alacsony progiszintre utal :? ha meg barnázol elötte az meg a magas prolactin.

titi,
a remény hal meg utoljára,tényleg bármi lehet még.
Vendég

Hát Éva ez nem semmi!!! Ez a magyar egészségügy!

Lányok! Mi ez a pangás??? Sehol senki???!!!
Vendég

little,
itt,de előgyúrunk apával a középidőre :wink: 8)
Vendég

Gigi! Én is itt vagyok, mi már délután elvégeztük az előgyúrást! :oops:
A férjem annyira lelkes, hogy végre nem kell gumi! Remélem, a termékeny napokon se hagy alább a lelkesedése! :lol:
Vendég

Lányok! Ez az utolsó bejelentkezésem ebben az évben!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BABÁS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!

Aztán jövőre Veletek ugyanitt!!! :lol:

Kép
Little
Vendég

Én is Mindenkinek Édes Babácskákba Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!
Kép
Kép
Vendég

little,
hogy lehet gyerek mellett du előrgyúrni :shock: :shock: ?????????enyim gyerek este is 11 után alszik el :? és du nem alszik :evil: régi szép idők mikor mi is akkor sexeltünk mikor akartunk :lol: :lol: :lol: nem mikor a gyerek hagyta :wink:

én is kívánok mindenkinek boldog új évet és jó búcsúztatót :twisted:

puszi
gigi 7.cn
Vendég

sziasztok,

látom ma már szinte senki nincs a környéken se...

Azért szeretnék nektek nagyon boldog új évet kívánni!!!
Kép

Éva,
fel vagyok háborodva a vérvételes nem megcsinált eredményeden!
Ezt meg lehet csinálni??? És hova fizeted a tb-t??? Eszméletlen!

millió puszi nektek!
Én Vivimmel kettecskén itthon szilveszterezek. Apa dolgozik... Szegénykém :(
csné

Sziasztok Lányok!

Ági!
Nem maradtál egyedül, mi is itthon szilveszterezünk a párommal és a picikémmel.
Ne felejtsd el nem ketten Vivivel, hanem hárman!

Mindenkinek, aki benéz nagyon boldog új évet kívánunk!
Kép

Éva

Kép
balimama

Igazad van Éva, látod milyen figyelmetlen vagyok!!! :D

Éva,
te mikor érezted először a babuidat?
csné

Ági!

A harmadik babámat már a 14-15. héten éreztem, mert akkor már tudtam mit kell érezni.
Igazából a 10. hét körül, ha lefeküdtem és kicsit megnyomtam a pocim, már éreztem a kemény dudort.
Annyira gyorsan megy az idő, már a 12. hetet töltöd lassan. Ilyenkor megnyugszik egy kicsit az ember. Jó, hogy ilyen sok UH készült, már tudod, hogy minden rendben van a babával.
A családunkban január 19-én érkezik egy baba. Nagy az izgalom, mert a mamát 10 hónapja operálták agydaganattal. Alig mert arra gondolni, hogy megtarthatja a babát. Az orvosa beszélte rá, hogy nyugodtan vállalja. Szerencsére mindketten egészségesek, de egy szülésre még nem vállakozhat a mama, így császár lesz!
Látod ez a csoda!
Jövőre ilyenkor már Te is babázol! Remélem a többiek is és én is!

Éva

Kép
balimama

Tudod 1-2 napja érzem igazán azt, hogy már szeretném érezni. Most jött el az ideje, amikor már gondolok rá, úgy mint a babámra, van hogy csak fekszem és "vele vagyok" :)
Vivit a 16 héten éreztem. Remélem most hamarabb érezhetem a drágát, hisz tudom, hogy mit is kell! Az egész előző terhességből erre emlékszem a legjobban és amikor csuklott a hasamban!
Igen, már a 12. hetet töltöm mindjárt. És egy héttel nagyobbak is vagyunk, igy még egy kicsit nő az esélyem, hogy hamarabb érezhetem! Elmondani nem tudom, hogy mennyire vágyom rá! :)
És tegnap megszületett a lánynév tervünk: Tünde (mint Tündérke) :)
persze az uh-on a doki azt mondta, hogy inkább fiú... :roll: De azt még nem sikerült kitalálnunk.

Mennyire csodálatos, hogy egy ilyen nő is vállalhat babát! :D Gondolom mekkora az öröm náluk!

Igen, én is remélem hogy jövöre ilyenkor mindannyian már pici babával együtt ünnepeljük az év végét! :)

Most veled mi lesz ezzel a hormonvizsgálattal? Azért elég fontos lett volna, főleg most igy a fura menseses dolog után...
csné

Sziasztok Lányok,

Én most a másik topikból "pofátlankodom" hozzátok...Mindig olvaslak Benneteket és Veletek örülök!

Mindenkinek először is nagyon boldog és babás újévet szeretnék kívánni.

Remélem jövő héten találkozom közületek is sokakkal:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Mi még csak most fogunk majd lefeküdni, de már nem bírtam nélkületek! :lol: Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, és sok örömet hozz majd az új év!

Gigi! Az én fiam még alszik délután 1,5-2 órát, így ekkor is lehetőséget ad nekünk a kistesó összehozására! Este pedig már 8-1/2 9-kor ismét megy aludni. Amúgy is egy "csodagyereknek" mondják az alvás terén. Ennek az az oka, hogy nálunk az "altatás" annyiból áll, hogy befekszik a mi ágyunkba, elmesélem neki a piroskát /csak ezt lehet, semmi mást/, aztán amikor kimondom, hogy "itt a vége fuss el véle", akkor ő fogja magát átmegy a saját ágyikójába. Én betakarom, és otthagyom őt a szobába, és ő tök szépen elalszik. És ez így megy délutá és este is! Szóval szerencsém van az alvás terén is vele!

Egyébként képzeljétek, teljesen szobatiszta lett! Hihetetlen, hogy szinte egyik napról a másikra, és teljesen magától. Már a fürdőkádból is szól ha pisilnie kell. Bár még az alváshoz a biztonság kedvéért ráadom a pelust, de általában teljesen szárazon veszem le róla!

Ági! Olyan jó neked, hogy már a pocakodban a babával vártad az új évet! Nagyon szép lány nevet választottatok!

Éva! Még szerencse, hogy léteznek csodák, amiből az ember erőt tud meríteni, ha úgy adódik!

Szia Zseppy! Neked is BOLDOG ÚJ ÉVET! Én is remélem, hogy a következő találkozóra én is eltudok menni, és megismerhetlek Téged is!

Na én megyek alszom egy kicsit, mert aztán délután hozzák anyuék az én kicsi szerelmemet. Már nagyon hiányzik......
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek Babás Boldog Új Évet Kívánok!

Csak annyira ugrottam be, hogy elolvassak mindent, most muszáj lefeküdnöm aludni. Nem tudom hogy fog menni holnapa alvás nélkül a nap...
Pusz
verzsike

Mókuska,
nézegettem az iwiwen a cicákat. Az apróban ird be a keresőbe, hogy cica, és igy feldob egy pár oldalt... Vannak decemberi hirdetések, amik aktuálisak lehetnek neked, de a képeket neked kellene megnézni, hogy beleszerethess!!!
Ha tudok segíteni, természetesen átküldöm azokat az elérhetőségeket amiket én találtam, de látatlanban gondolom úgyse akarod hívni őket...

pusz,
Ági
csné

csné

Bocsi,
ezt még Virág kedvéért ide kell raknom :)

[quote]Z írta:oltán Erika : Hóember
Most hogy mondjam el amit érzek ha behavazták a könnyek a szívem állok a fa előtt nézlek s valahogy minden sejtem azt súgja hogy igen ünnep van igazi ünnep valami nagy dolog készül a kis szíved alatt még nem tudod még nem tudom hogy mit takar ez a pillanat kint zuhog a hó bent összeérnek a csendben a szívek kint zuhog a hó már a hold sem látható, ránk borul a tél, a tegnap már csak egy távoli sziget s idebent ide lennt kopog egy idegen rég várt látogató .

Hé mister hóember ne hógolyózz a szívemmel hé mister hóember mondd el hogy mit hoz a december hé mister hóember valahol útnak indul egy kisember hé mister hóember ma éjjel a szeretet ünnepel

Már nem vagyunk egyedül baby valaki lépked a hajnali havon holnapra ide fog érni nyúzza a szívem de szótlanul hagyom csak nézem a szemedet némán és összebújunk a csillagok alatt még nem tudod még nem tudom hogy kit takar ez a pillanat
kint zuhog a hó, bent össze érnek a csendben a szívek kint zuhog a hó már a hold sem látható, ránk borul a tél, a tegnap már csak egy távoli sziget s idebent, idelenn kopog egy idegen rég várt látogató

refrén: hé mister hóemeber.......

A hóember is ember és elakad a szava mert rá köszönt már nem egyszer a nagy december hava de nem volt eddig soha ilyen meleg ez a hideg mint pár hónapja amióta sztereó a szived már nem egyedül döngeti a pulzusod a dobot egy ici-pici kalapács a böröd alatt kopog olyan boldog az életem mióta tudom hogy átmegyünk trióba
csné

sziasztok,
hát én is itt,bár még nyalogataom a sebeimet mert igen igen jól sikerült a szilveszter :roll: :oops: jól eltemettük ezt a kaki évet :wink:

little,
aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,de mázlista vagy :lol: na én el sem merem mondani nálunk hogy zajlik egy altatás és meddig tart :? gratula a szobatisztasághoz :D b is az egy ideje de előferdül hogy pár csepp kicsurog mire a wc-re érünk............nálatok nem?

na el,holnapra összekaparom magam mert szétdurran a fejem :? :oops:
Vendég

[color=red]Boldog új évet kívánok lányok! [/color]

Most értünk haza a nagy jövés-menésből. Háát, komolyan mondom, nehéz lenne bennünket követni.... Mi állandóan úton vagyunk. Sokat gondoltam Rátok. Sajnos eddig kevés időm volt írni, de ígérem, hogy többször jelentkezem majd.

Ági! Szép nevet választottatok. Mi is sokat agyalunk a neveken, pedig még nincs is baba.

Verzsike, ti döntöttetek már a nevekkel kapcsolatban?

Titi! A férjem az országot járja. Hála Istennek, csak belföldi útjai vannak, és ha szerencsém van, néha magával is visz. Szereti a munkáját, imád vezetni.... nem akartam, hogy miattam más foglalkozást válasszon. Már nagyon a vérében van.

Lehet, hogy az mondjátok, nem vagyok noooormális, de az első oldalaktól kezdve megpróbáltam végigolvasni a veletek történteket. :lol: :lol:
Jó kis szilveszteri elfoglaltság volt, amíg a férjem dolgozott. Hi-hi.
Feltűnt neki, hogy mostanában sokat vagyok a gép előtt. Morci volt. :x

Little! Hááát, nagyon aranyos a kisfiad! Szuper jól nevelitek. Okos kis srác. Én is így szeretném majd nevelgetni! Mosolyogtam a Piroskás dolgon.... Gondolom, csak ti unjátok már :lol:
Vendég

Gigi! Örülök, hogy jól sikerült az óév búcsúztatótok!
:lol:
Én nem vettem észre, hogy mire a wc-re érnénk, bármi történne! Inkább az van, hogy szól, aztán még fut vagy kért kört a nappaliba, és már úgy szólok rá, hogy akkor jöjjön már.

Mororo! Hát a Piroska már a könyökömön jön ki. A múltkor le akartam egy kicsit rövidíteni, de észrevette. :lol: Sőt! Egyszer nem azt mondtam, hogy a patakhoz ment inni a farkas, hanem azt, hogy a tóhoz, és rámnézett, majd közölte, hogy "nem tóhoz, patakhoz!"
Milyen neveken agyaltok? Melyik tetszik? Már én is nézegettem a neveket, persze egyenlőre csak a lányokat! :lol: Bár mi a fiú nevet is szinte az utolsó pillanatban döntöttük el, mert ami nekem tetszett, az a féjemnek nem, és fordítva. Én nagyon Dominikot szerettem volna, aztán mégis Bence lett. Tudom, hogy minden második kisfiút így hívnak mostanában, de végülis nem bántam meg, mert annyira illik a kisfiamnak ez a név!

Ági! Szerintem válasszatok egy fiú nevet is, mert nekem valami az súgja, hogy arra lesz szükségetek! :wink:

Titi, Ildikó! Ha jól emlékszem ti 3-án fogtok tesztelni! nagyon várom az eredményt, és nagyon drukkolok nektek, hogy pozitív legyen!
Ki lesz az év első kismamája???
Vendég

Ha-ha, ez nagyon jó! Szóval, kívülről, belülről, álmodból felkeltve is tudnád ezt a mesét... :lol: :lol:
Gyerekekel foglalkozom, úgyhogy ismerős a sztori.
A fiú nevekben könnyen megegyeztünk. A férjem családi neve b-re végződik, úgyhogy a Balázs, Bálint kilőve, mert nem lehetne érteni.. Pedig tetszenek.
A Levente volt álmaink netovábbja, csak rámtört az a dili, hogy azokhoz a gyerekehez hasonlítgatom az általunk választott neveket, akikkel dolgozom.. és a Levi, háááát, hogy is mondjam.... szóval még agyalunk rajta. Zsombor és az Adorján lenne még jó. Ezek szépek. Anyukám is várja a babánkat, azt kérdezte a napokban, hogy az apukám nevéhez mit szólnánk. Édesapám hirtelen meghalt.... pedig az volt az álma, hogy az unokával játszik majd a nyugdíjas öreg napjain.... :( és képzeld! A férjemnek tetszik. Szóval előfordulhat még az is, hogy András lesz.
Háááát, ha lány lesz, akkor talán az Edina, Adél, Réka, Eszter, Anna nevek közül válogatunk majd. ÓÓÓÓÓóóóóó! De jó volna, ha már ezen kéne "vitáznunk", és mondjuk, még 1-2 hónap lenne, hogy eldöntsük a dolgot. :lol: :lol:
Vendég

Ági! Szerintem is készüljetek lány nevekből! Ki tudjaaaa?! Háthaaa.
Búcsúzom. Jó éjszakát. Már vár a férjem ...:oops:
Vendég

De béna vagyok!! Bocsi Ági! FIÚ nevekből készüljetek!! :D
FÉLRENYOMTAM. Már máson jár az eszem :oops: :oops: :oops:
Az előbb dicsértem meg a Tündérkét, most meg .....
No, azt hiszem itt az ideje, hogy eltegyem magam holnapra. Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit én is benéztem.

Ági!
Tényleg gyönyörű név a Tünde és nekem duplán kedves, mert a legjobb barátnőmet is így hívják.
Valami nekem is azt súgja, hogy fiúnéven kellene gondolkodni! :oops:
Egyelőre fogalmam sincs mi lesz a hormonvizsgálattal, de szerintem meg kell majd ismételni. Holnap bjelentem a férjemet az andrológiai vizsgálatra, legalább az legyen meg, a hormonokat úgyis csak a ciklus végén lehet megint levenni.

Lányok irigyellek Titeket a szobatisztaság miatt. Balázskám már szól, ha valami készülődik, és tudja, hogy most bilizni kellene, de mondja is, hogy még nem akarja. Igazából ráérünk majd tavaszal foglalkozni vele, de jó lenne, ha már nagy pocakkal nem kellene pelenkázni. Kész tortúra és a 15 kilóját sem könnyű emelgetni. Lányokkal sokkal könnyebb volt, ők éppen 10 kilósak voltak ilyenkor.
Viszont altatás szempontjából irigykedhettek, mert soha egyik gyerekemet sem kellett altatni. Esti mese után jóéjt puszi és legközelebb reggel találkozunk. Ha már valamelyikük felébred, akkor tudom, hogy beteg.

Névválasztás: képzeljétek milyen nehéz 4.gyereknek nevet választani! Amit még nem lőttem ki, azt elhappolták előlem a család gyerekei! A legidősebb Lilla, neki megálmodtam ezt a nevet, a kisebbik lány Emese, neki a nagyobbik választotta a nevét, a legkisebb Balázs. Érdekes volt, valahogy mindannyian egyszerre gondoltuk erre a névre.

Éva

Kép
balimama

Ági!
Én is nagyon sokat gondoltam Virágra!
Neki most nem a babavárás a legnagyobb problémája. Nem cserélnék vele! Én nem is tudom mi lenne, ha fél évig nem is láthatnám a férjem! Remélem nem fog eltűnni közűlünk!

Erzsike!
Hamarosan véget ér ez az álmosság! Gondolj bele milyen lesz az első néhány hét a babával! Nem tudsz egy kicsit szabadságra menni?

Éva

Kép
balimama

jó reggelt,
íme itt,kipihenve,kisimultan,fitten :lol: :lol: :lol: na jó,ez mind hazugság :twisted:
nevek:hát,nálunk a lánynév tuti,Adél lett a befutó.fiú még képlékeny mert én nagyon szeretnék mártont apa meg nem annyira :? de még van időm meggyőzni :wink: bálint meg hanna lett volna :lol: de nálunk olyan nehéz mert a férjem vezetékneve olyan....... :roll: és ugye a bálint mellé nyilván nem adhatok somát.

little,
én kivagyok az új piroskától,miszerint nagymama elbújik a szekrénybe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:nálunk boribon a sláger :roll:

éva,
hát nagyon valószínű hogy mi megállunk a 3.után de azért nem sajnálnám ha megtudhatnám milyen "gond" a 4.névválasztás :lol: :lol:

mo,
a listádból én az anna zsombor párost választom.bálintom már van adélom meg lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Gyorsan benéztem hozzátok. Kitalálta a férjem, hogy jó lenne ma megnézni a nyílászárókat az új házunkhoz. ( Holnap már dolgoznom kell :cry: ) Kb.: 5 címe van, persze az ország 5 legtávolabbi pontján, úgyhogy ma is indul a naaaagy uutazáááás.
Éva! Ez klassz, hogy ilyen gyors volt a névválasztás nálatok. Én úgy kaptam a nevemet, hogy a bátyám az oviban szerelmes volt egy kislányba, és megkérte a szüleinket, hogy ezt a nevet adják nekem.....és képzeljétek!.... akibe szerelmes volt anno, az most a kolléganőm :lol: Elmeséltem neki, hogy miért hívnak engem is úgy, mint őt. Jókat nevettünk rajta. Érdekes dolog ez a választás. Szerintem az egész személyiségére rányomja a bélyeget, egy életre. Igazad van Gigi! Az Anna, Zsombor tényleg szép együtt. Köszi. Bááár, azt mondják, az Anna a leggyakrabban választott név mostanában.
Little! Mi lenne, ha valami folytatásos mesét szövögetnétek!?
Mondjuk Piroska újabb kalandjai címmel, amibe a kisfiad lenne a társszerző... :lol: :lol: Kiadhatnátok..... én tuti vevő lennék rá!! :lol: :lol: :lol:
Erzsike!! Pihizz! Tényleg nem jó fáradtan menni a munkába! Mérlegelj! Most a babátok legyen a legfontosabb!!!
Ha megtudom, hogy jön a várva-várt édes babánk, én abban a pillanatban eljövök a m.helyemről. (Persze, a félsz is bennem van, mert a múltkor is skarlátosak voltak a gyerekek.......)
Vendég

Egy kicsit beijedtem. Hoszzú ideje fáj a bal lábam. Megerőltettem az építkezéskor a nagy pakolászásban. Most annyira fájt reggel, hogy bekentem Fastum géllel. Tiszta hülye vagyok!!!!!! Először bekentem, utána olvastam el a tájékoztatóját. Szóval az van ráírva, hogy: "A terhességben és a szoptatás időszakában csak különösen indokolt esetben és orvosi ellenőrzés mellet alkalmazható." :cry:
Én nem vagyok komplett!!!
Persze bekentem rendesen, na nehoogy má.....
Phu. Kivert a víz. Ugye, 1x-i kenegetés nem lehet nagy gond??? :?:
Na, jó kis napom lesz.... agyalhatok ezerrel.
Vendég

Sziasztok Lányok,

Elnézést, hogy bepofátlankodom. Mondjuk nem vagyok orvos sem, és gyógyszerész sem.

Mororo,
Nekem anno azt mondta egy orvos (kardiológus), hogy amire rá van írva ez, amit Te írtál, az gyakorlatilag a hosszútávú alkalmazás mellett igaz. Szóval, ha most bekented a lábad, de nem kenegeted 3 hétig folyamatosan nem csinálhatsz semmi bajt. Szóval nyugi:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppymano!!!!!! Angyal vagy!!! Jó, hogy itt lehetek veletek!! Tudtam én, hogy nem fogom megbánni, ha nektek írok. Köszönöm, a gyors válaszod! Megnyugodtam. Búcsúzom Lányok. Indulunk. Este megpróbálok benézni hozzátok (ha nem érünk haza nagyon későn). Sziasztok!
Vendég

mo,
na para,ad 1:ha terhes is vagy,az első két hétben nincs biológiai kapcsolat közted meg a baba között!ad 2:enyim doki azt mondta hogy lévén hogy kismamikon nem kísérletezhetnek a gyógyszergyártók alapból ráírják mindenre hogy nem szedhető hogy ezzel magukat levédjék és ne lesessen őket perelni.szóval nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.relax,én mikor bvel terhes lettem a hólyaghurutomra olyan erős antibiót szedtem hogy azóta már nem is lehet kapni mert nem felelet meg az eu szabványnak :shock: és kölöknek kutya baja sem lett tőle :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olyan szűk körüvé vált a beszélgetés! Mindenki igazoltan van távol?

Eszter!
Te például hol vagy, mert nekem nagyon-nagyon hiányzol! :cry: :cry: :cry:
Ma kértünk időpontot a párommal az andrológiára. 17-én reggel kell mennie. Előtte 5 napig semmi szex és vinnie kell magával az anyagot,csak 1 órán belül be kell érnie a laborba vele.
Az időpont ideális, mert pont azt az időt kell kihagynunk, amikor már úgyis minimális az esélye a babának.

Mororo!
A gyógyszerhez már semmi újat nem tudok írni, mert a többiek tökéletes szakvéleményt adtak! :)
Az anyám Tetrán injectiokat kapott velem, amikor még nem is tudta, hogy babát vár mégis nagyjából normális lettem! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Most értünk haza, gyorsan írok is néhány sort, aztán megyek kipakolni.

Fantasztikus volt a szilveszter és a soproni út, egyszerűen csodaszép az a város! A Lőverek lábánál voltunk, holnap teszek fel képeket.

Sajnos megkaptam az új év első "ajándékát" is, ugyanis tegnap reggel el kezdtem barnázni. Volt egy kis vérzésem is, úgyhogy szerintem meg fog jönni napokon belül. Bevallom őszintén, nagyon nagy reményt fűztem ehhez a hónaphoz! :(

Kép

Lányok, ezernyi bocsánat, hogy nem írok többet, de muszáj mennem haladni, hisz holnap már munka!

Éva, Eszterről annyit tudok, hogy a földrengés miatt tönkrement a gépük, így nem tud otthonról netezni. Holnap már ő is jön!

KépKép
titi_27

Eszter, majd holnapra... a vonalzóm azért ír ennyi dpo-t, mert ő a 18. napi pé-em figyeli. Eddig ugyanis akkor volt mindig, és azt állítottam be a vonalzómon. Most viszont mivel meg volt a 14. napon, így hozzá kell adnom 4-et!

KépKép
titi_27

titi,
nem lehet hogy a beágyazódás?????????????????én azért még drukkolok,hátha..........

gigi 9.cn
Vendég

Titi!

Csatlakozom Gigihez! Én is barnáztam Bence előtt! Ez még nem jelenti, hogy nincs baba! Szorítunk!!!!

Gigi! Én is a 9. napon vagyok ma! :lol:
Vendég

Titi!
Szeritnem sincs veszve minden, hiszen az előző babával is barnáztál!
Egyébként jó újra halani Rólad! Mesélj majd sokat Sopronról!!!

Eszter!
Annyira sajnálom! Remélem csak a hálózattal lett probléma!

Little! Gigi!
Én is a 9. napon vagyok!!!!!

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: