A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

KÖSZI BOND!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol:

Ekkora rákészülést.... Behoztam a Filmmúzeumot a hálóban, de még vacsit kellett csinálnom, gondoltam, hogy akkor beállítom az étkezőben is a TV-t, hogy nem maradjak le a film elejéről.
Kajakészítés közben gondoltam magamban, hogy na b@meg, egy filmet nem tudnak időben elkezdeni. Majd megnéztem a txt-en, és valami egészen mást írt.
Gyorsan visszaolvastam, mert már nem voltam semmiben sem biztos, és akkor láttam, hogy Bond tényleg vasárnapot írt, majd megnéztem a linket, ahol szombat volt.

Bond! Ilyet nem ér csinálni!!!! Most nézhetem a meccset! :evil: :evil:

Kép
katy76

katy76! :)

Pedig direkt odaírtam a vasárnapot, hogy ne járjatok így! :( :( :( :( :( :( :( :( A linken most már csak a mai nap szerepel, de tegnap még ott volt a szombati vetítés időpontja is. "FILMMÚZEUM: Szombat (Június 20.) 20:30
Vasárnap (Június 21.) 13:05
"

Biztos fent van a Neten valahol a film. Illetve csak adják még majd máskor is. Már nemegyszer lehetett vele találkozni valamelyik csatornán.

Kép
Kép
200907?

Bond:Könyvbe azért jobban imádom,mert szerintem sok izgi részt kihagytak a moziból,de akkor már ugye hány órás lenne a film változat? :roll:
Úgy volt h Karira megkapom,de sehol sem kapni,és állítólag -amit én sem értek- megrendelni sem tudták egy könyvesboltba sem.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

szép estét!
csak futólag olvastalak át titeket,de nellikééknek megy a drukk ezerrel
és hamarosan biztos minden rendben lesz Zsófival is és Mariettáék
Domi babájával is...

Gabi szerintem ment lejebb kicsit a hasad...

Ancsurti!
szép nagy a pocid és tényleg nem látszódik a plusz 30kiló...

magunkról:
végre sikerült a gyerekszobát és mindent befejezni...sőt a kórházi
pakkom is startra kész...
így hoztam is az ígért képeket
Kép
Kép
Kép
Kép

remélem nem voltam sok...
már csak a függönyt kell megvarrattatni és akkor totál kész vagyunk...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok !!!

Gabi :

A vezetést már én sem nagyon preferálom, viszont ugyanez a helyzet nálam is : ha én vezetek semmi bajom ( na jó néha keményedek ), ha Apa vezet , azt utálom, pedig nem csinál szegénykém semmi rosszat, de szar ha fékez, megérzem az út egyenetlenségeit, a gyorsítást, a sebességváltást. Pedig ha egyedül megyek valahova, akkor sokkal "vadabbul " vezetek. Na mindegy ezt a keveset már féllábon is.

Csibe :

Ez a Manószoba naggggggyon édes és jóóóóóóóó. Olyan igazi csajos.Nekünk sajnos még nincs gyerekszobánk, csak sarkunk (de abból kihoztam a maximumot ), de jövőre szeretnénk megoldani ezt a dolgot.Remélem sikerül !!!

Tegnap teljesen elment az eszem :cry: . Apával elmentünk bababoltba , mert még pelenkázó alátétet szerettem volna venni.Ő egész úton hülyéskedett, bohóckodott, amit most nagyo nem toleráltam, sőőőőőt. Egyszer csak teljesen behisztiztem , tök sokkos lettem, bőgtem ,remegtem, szóóóóval elgurult a gyógyszerem. Persze Ő nem igazán jól tudja kezelni a nem szokványos helyzeteket, amitől még gyogyibb lettem. Aztán lenyugodtam :wink: :wink: :wink: Húúú csajok ez tényleg másállapot, én nem vagyok ilyen idióta pics@.

Most , ahogy itt ülök, teljesen féloldalas a hasam. Olyan édi!!! Bekuckózta magát balra !!! Imáááádom !!!

Ma azt hiszem bemegyek egy kicsit a munkahelyemre, mielőtt még teljesen antiszociálissá válnék. Kismamának való idő van , legalábbis ez számomra jhó, mert nem kapok hőgutát. Ilyenkor egyedül is el merek indulni, csak az eső ne essen , mert azt úúúgy utálom.

Kép
ikoka7

Sziasztok! 8)

Csak nagyon felületesen olvastalak el Titeket, ugyanis a szemem még mindig majd kifolyik...de majdcsak segít a szemcsepp, ma már azt kezdem, eddig csak kamilla volt...

Nellikééknek részemről is megy a drukk, nagyon gyönyörűek a minimanók!, és Mariettáéknak is! Marietta Veletek mi újság?? Már hiányolom a képeket a kis gyönyörűségről!! :wink:

Viszont én csak Gabit tudom értesíteni ha megvan a kicsi, szóval vki más jelentkezőt is szívesen veszek, ugyanis Gabival nagyon egyszerre vagyunk kiírva :lol: :lol:

Itt esik az eső tegnap óta, nem valami fényes ettől a kedvem, na de ez van...

f.nikici

jajj lemaradt! csibe még Neked akartam írni, hogy nagyon édes lett a kislányotok szobája!!!! :D :D

f.nikici

Sziasztok

Hogy telt az éjszakátok?

Nálam az éjszaka szörnyű volt. Éjjel jóslókra ébredtem, alig bírtam vissza aludni mert állandóan azt figyeltem hogy na ez az e már, aztán meg olyan mozgásba kezdett Nóri, hogy azért nem tudtam aludni. Pedig ilyet nem szokott éjszaka csinálni. Aztán mire elaludtam volna addigra ébresztett Norbit, majd végül hajnal 3-kor Réka. Úgy hogy baromi jó volt mondhatom. Olyan vagyok mint a mosott rongy. Most ők persze még alszanak, de nekem fel kellett kelnem, mert jön 8-ra a vízszerelő. Hurrá. Majd délután pihizek egy jót. Ja és megint kellett mennem éjszaka nagy wc-zni is.
Este megmegyek a Kardoshoz, kíváncsi vagyok nekem mit mond majd, van e hatása ezeknek a jóslóknak.

Csibe szerintem nagyon édes a babaszoba

Ikóka megértelek a hisztivel kapcsolatban. Nekem most inkább semmihez nincs kedvem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Na tegnap rám-ránk is hatott a front vagy mi... Egész nap le akart szakadni a hasam, volt 3 fájásom is, de abból csak kettő között fél óra, aztán finito...
Pedig itt voltam felkészülve, hogy írok Nektek, mert reggel egy kis folyás is volt, azt hittem magzatvíz, de abbamaradt...
Viszont most éjszakám nagyon kaka volt, alig aludtam... volt megint fájás itt-ott-amott...
Egyébként semmi egyéb nyákdugesz, magzatvíz még bent - sztem csak közeledünk, de nem komoly, mindenesetre a hasam a köldökömnél extra ronda :shock: szét van repedezve, lila csíkok, és az egész piros, és fáj :shock:

Egyébként Nolka ma született, mármint 38+4 naposan!!!
De az olyan egyértelmű volt, ömlött a magzatvíz...

Csibe! Nagyon szép a Babaszoba! Hol van Óbudán ilyen csendes nyugodt környék (kilátás)? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!
Fáj a hasam!
Egész éjjel fájt,de nem hiszem h ez még az lenne..
Majd meglátjuk.
Nekem meg ki kéne hívnom a szerelőket a Digihez...még várok,hátha nem leszünk itthon.. :roll: :roll: :P

tímea83
Ajka

Gabi: csak kinyílt már egy kicst... :wink:
Én mindig azt várom a vizsgálatoknál, hogy hátha már nyitva van 1-2 ujjnyira....

Csajok, bár utálom, ha nyáron ilyen idő van, azért ez a Gondviselés tud.....ettől a hidegtől legalább nem dagadunk annyira...nekem 3 éve július 8-án született az első fiam és akkor is ilyen idő volt medárdkor, és akkor is nagyon happy voltam!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Nekem nem voltak fájásaim, tegnap este beiktattunk gyerekekkel egy erdei sétát is, meg volt egy kis hancúr is Apával, .....mi az, ami még beindíthatja a szülést? Ja, a fűszeres kaja.... :lol:

Kép
klarka

Most már a lábam is marhára fáj mert belerúgtam a szék lábába. :evil:

tímea83
Ajka

Klarka:Pedig a sexre annyira esküdnek h beindítja.

tímea83
Ajka

Jó reggelt! :)

katy76!

Mielőbb kérjük majd a friss infókat, bitte! :wink: (Legalábbis a császárral kapcsolatban, mert az nem lehet kérdéses, hogy a mai CTG is jó lesz :wink: :wink: :wink: )

boo!

Te is szólj, hogy mi beszéltél a dokiddal!

tímea83!

Sokszor lesz még karácsony, ne aggódj! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83!

Szép munka, ügyesek voltatok! :wink: :D :D :D :D :D :D

f.nikici!

Szemed: :( :( :( :( :? :? :? :? :( :( :( :( :(

Ma csak mérsékelten leszek, mert megyek fodrászhoz, APEH-hez, a Brendonba, a Tungsram boltba és még nem ártana bevásárolni illetve a postára és a gyógyszertárba menni sem.

Kép
Kép
200907?

Sex : én is úgy hallottam , hogy beindítja így a vége felé. De én már azt sem tudom, hogy kezdenék hozzá, vicces lenne az biztos :roll: :roll: :roll: :D :D :D Amúgy meg eszemben sincs beindítani, bár néha már macera, meg kényelmetlen , meg nehéz, de ugyanakkor jó is ha ficánkol és majd Ő beindul, amikor akar.

Reggel eldugult a fürdőben a mosdónk és Párom már nem ért rá megszerelni , mert ment melózni. Amúgy , hogy mitől dugult el az érdekes, mert ugye csak fogmosásra és mosakodásra használjuk. Na mindegy én szétkaptam, hát volt benne minden, szaga is volt rendesen :? , de kipuceváltam. Aztán még mindig nem volt az igazi, úgyhogy elmentem és vettem egy lefolyótisztítót.Na ez rendbe is tette, úgyhogy most naggyon jól szuperál. Ja , vettem egy szar dinnylét is, igaz csak egy negyedet, de pár falat után ki is dobtam.
:cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

Bond : jó kis program. Én már attól elfáradtam, hogy elolvastam :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Ikoka:Hős vagy én tuti kidobtam volna a taccsot! :?

tímea83
Ajka

szép reggelt mindenkinek!

köszönöm szépen a szoba dícséretét...

f.nikici!
nagyon sajnálom a szemed.reméljük hamarosan meggyógyul...

007!
jó kis program sorozatod van mára.fodrászhoz nekem is el kéne
jutnom.remélem még beelfér a jövőhét...

és elindult nekem a vakáció visszaszámlálás ugyanis ez az uccsó hetem
a melóban...csak azt nem tudom mit kezdek majd ottthon magammal :roll: :roll: ??

ma 10re megyek védőnőhöz..szívesen kihagynám...nem sok újat
tud mondani nekem,így hogy tőletek mindent megtudok...
de igyekszem hamar túlesni rajta...

ma éjszaka is megszültem álmomba...nagyon édes hajasbabám volt.
hát kiváncsi leszek...
az én lánykám is tegnap este nagyon beindult.feltérképezte az
egész hasamat,hogy majd merre is kellene kijönnie,de egyenlőre még
nem találta...azért hamarosan megtalálhatná...

Kép
Kép
csibe83

Igencsak hálás vagyok az időjáráskészítőknek, hogy nincs 40 fok. Bár attól egy kicsit félek, hogy az után a jóidő után valamelyik gyerek megfázik, az nagyon nem kéne. :roll: Nati torokmandulái mindig startra kész állapotban vannak, csak egy kicsi kell neki, hogy pepöccenjenek. Ő meg azonnal lefertőzi Szabit, hát nem ezt várom az utolsó napjaimra, heteimre.
Kicsit furcsa, de hogy most már tényleg a finishben vagyok, egész lenyugodtam. A keresztcsontom már olyan szinten fáj, hogy új technikát kellett kifejlesztenem az ágyból való kiszállásra. Hanyatt vagy oldalt fekvésből már nem tudok felülni, szépen kutyázásba megyek át és letolatok az ágyról. :lol: Éjjel gyakorolhattam is, éjfél után feküdtem le, de 8 előtt már a 4. pisi körnél tartottam.

Csibe,
Nagyon szép kis szobát csináltatok Kirának. :D

Boo,
Az én zenei ízlésem nemigen való szerelmi videó alá. :lol:

Laptop helyett ha másra nem kell, mint kapcsolattartásra, elég lehet egy netbook is. Kisebb, olcsób, tovább bírja az akku. :wink:

Zöld paradicsom:
Már láttam a filmet, én is nagyon szeretem és beleakadtam szombaton és vasárnap is. :wink:

Utazás:
Nem vagyok egy strandon ülő fajta. 8) Eddig egyszer volt, hogy így indultun neki a nyaralásnak, amikor Spanyolországba mentünk. Persze ott sem bírtam ki, minden másnap nekem kellett, hogy menjünk valahova.
A múzeumokat is jól bírom. Amikor még londoni tartózkodásom elején voltam, szépen sorra jártam őket, könyv szerint, nehogy kimaradjon egy, ami szimpi.
Legjobban én is azt szeretem, amikor nem a hagyományos turista utakat fedezem fel, de férjjel ezt már nehezebb megoldani. :lol: Nem hinném, hogy jónéven venné, hogy Rómában egy idegen mögött robogózom, aki a piros lámpánál előkapja a szótárát, mivel az angoltudása nem épp királyi. De Rómához hozzá tartoznak a robogók, nem lehet kihagyni. 8)

007,
Mostanában kéne bevállalnod egy repülős utat, amíg Hugibaba még mást sem csinálna a repcsin, mint szopizna. :lol: Fél évessel egyszerűbb volt repülni, mint 1,5 évessel.

Ez a megyek az APEH-hoz nálad már kötelező heti program. Ideje rájuk borítani az asztalt. :twisted:

Kép KépKép
lorca

ja és a mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Csibe:Tényleg ari a szoba! :wink:

tímea83
Ajka

köszi Timi!

007,Szonibaba!
múlthéten voltam itt nálunk a sparba és a kasszász csaj most azt
mondta,hogy 26-a körül nézelődjek...talán akkor már lesz...

Anitja!
hát biztos csalóka a kép,mert konkrétan a Bécsi úton lakunk és a
Bécsi útra nézünk.az euro center és a stop shop között majdnem...
kicsit a centerhez vagyunk közelebb...

Kép
Kép
csibe83

Amióta kikeltem az ágyból abba maradt minden..
Ki ért ezt? :roll:

tímea83
Ajka

anitja! :)

Boldog szülinapot Nolkának! :P

klarka! :)

A szex tényleg képes beindítani a szülést. Egyrészt a hormonok, az orgazmus illetve a spermiukban tallható prosztaglandin miatt. Szóval, aki még tud, az kufircolhat nyugodtan. (Ez az az eset, amikor egy szexnek kétszer lesz gyerek a vége. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jól néznétek ki anitjával együtt, ha ma szülnétek. :lol: :lol: :lol:

tímea83! :)

"Most már a lábam is marhára fáj mert belerúgtam a szék lábába."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ikoka7! :)

Azt csak hiszi az ember, hogy semmi nem kerülhet a mosdóba. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (Látom, nálatok is női munka a takarítása. :? )

csibe83! :)

Eddig mindenkinek ment az otthonmaradás. Neked is fog, hidd el! :wink: :lol:

lorca! :)

Ha csak a vállalkozó kedven múlna...!? :? :? :? :? :?

Lesz mit csinálni ma, de azért nem lesz olyan vészes, mert úgy fűztem fel a dolgokat, hogy ezek nagyjából egy helyen vannak és kocsit rendeltem a fenekem alá. 8)
(Azt hiszem, hogy rájöttem mi történt egész pontosan az APEH-hal kapcsolatban, de majd este tudósítok csak pontosabban ezügyben. Akár ki is hagyhatnám, de mivel semmi nincs a kezemben, muszáj bemennem)

Szerintetek mennyire naív elképzelés, hogy a Túró Rudi, a Nesquick és a Kinder Pingui az egészségesebb nasizni valók közé tartozik a többi édességhez képest...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

2009, melyik Brendonba mész?

Csibe, nagyon aranyos a szoba!

kispiskóta

kispiskóta! :)

A Váci útiba. Nézzek valamit?

Kép
Kép
200907?

Köszi, de nekem az pont nem jó, ott voltunk tegnap.
Kinéztünk egy zenélő forgót, de persze pont az nem volt, ami nekünk kellett volna... :( .

kispiskóta

Akkor esetleg hozzak valamilyen izzót a Tungsram boltból? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nem tudom, hogy tudjátok-e, de ősztől már csak energiatakarékos izzókat lehet majd kapni, a régieket nem. Úgyhogy most feltankolunk...):

http://ingatlanmenedzser.hu/hirek/20090603_izzolampak_alkonya_kivonjak_forgalom_hagy.aspx

A SPAR-ban kapható Pretty Baby pelenka. Nagy ívben hagyjátok ki, mert vagy nem ragad a tépőzárja vagy a kezetekben marad. :x :x :x :x :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.22 08:26-kor.

Kép
Kép
200907?

[size=24][b][color=darkred]CSAJOK!

SZONIBABA KÓRHÁZBAN HAJNAL 3-KOR MENT BE, FÁJÁSAI VOLTAK!!!!SZORÍTSUNK NEKI!!!!
VÁROM A HÍREKET!!!

KépKép

KépKép
ronmay

CSAJOK!

SZONIBABA KÓRHÁZBAN HAJNAL 3-KOR MENT BE, FÁJÁSAI VOLTAK!!!!SZORÍTSUNK NEKI!!!!
VÁROM A HÍREKET!!!

KépKép

KépKép
ronmay

Ezek szerint mire hazajövök megint lesz egy baba? :P :P :P :P :P :P :P :P :P Naná, hogy megy a drukk!!!!! :wink:

Kép
Kép
200907?

fúú de izgi!
lehet újabb baba lesz ma??
köszi ronmaya híreket.ha kapsz még valami híreket,akkor majd tudósíts
kérlek...

Kép
Kép
csibe83

2009, azt is hozhatsz, pont most égett ki a csillárból. :lol: :lol: :lol:

Szonibaba, Drukkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

Hajrá Szonibaba!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

007,
Szerintetek mennyire naív elképzelés, hogy a Túró Rudi...
Szerintem kifejezetten. :lol: Attól, hogy egy rudiban van túró, ami remek fehérjeforrás, tele van cukorral és egy csomó más adalékkal, nem jobb, mint egy hasonló méretű csoki vagy műjohgurt (nagy "kedvencem" a Petit Danone, ami műszín, műízzel, cukrozva). A legnagyobb csapda, hogy egészségesnek van kikiáltva. Egy picit is értelmes ember nem adna chipset egy félévesnek, de a rudival szemben nem működnek ezek az ön(gyerek)védelmi mechanizmusok.
Talán a mennyiség az, ami pozitívum, egy gyereknek mégsem adunk 5 túrórudit naponta, miközben egy tábla csokit azért benyalna.

Jópár 4Ds babamozi nagyon jó dolog, bár diagnosztikai értéke nem sok van, amit a kötelezőkhöz adna. Egy magán úton szervezett fapados hétvégi párizsi repcsis út nem kerül annyiba. Ha nem is kedv kérdése, de választás. Hozzátenném, hogy amióta manók megvannak, azért mi sem ugrálunk. :roll: [/b]

Kép KépKép
lorca

Hajrááá Szonibaba!!!

Szerintem a túró rudi és társai tök rendben vannak!Elvégre ami boldogságot ,örömet szerez neked,az lehet rossza babának? 8)

tímea83
Ajka

lorca! :)

Biztos el lehet repülni Párizsba 11-12.000.-Ft.-ért, de ott lenni is kell, kajázni se árt, az sem baj, ha nem Szajna parton alszol és a többi... És ráadásul lehetőleg hosszabb időre mennék. :roll: :roll: :roll: :roll: (Na jó, mondjuk Párizsba pont nem, mert ott már voltam, de utazást, mint olyat gondoltam)

tímea83! :)

Érdekes módon soha nem a gyerek kéri Túró Rudolfot, hanem az anyja... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

907:Csak jót akar az ember... :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Hajrá Szonibaba! Ma ebből bizti baba lesz vagy már van is?

Csibe, szép a hercegnőszoba, én is ilyet képzeltem, de csak álom marad 3 fiúnál :?

Gabi, tegnap én vagy 7-8 alkalommal voltam ott ahol Te, közben lehet, hogy a nyákdugó is elment 2 részletben, de nem volt véres, így nem tudom biztosan. Tegnap reggel volt egy jó kis görcsöm miközben a férjem beszélt hozzám, meg kellett kapaszkodnom a szekrénybe, de ő fel sem vette :? -férfi. Mondom neki: görcs, mire ő: ja jól van, csak jósló és magyarázott tovább :? .
De abban a pillanatban rádöbbentem, hogy szülés közben az ember csak az érkező gyerekére tud figyelni, külvilág, többi gyerek, férj csak kívülálló.

És csatlakozom az előttem szólókhoz, pocsék éjszakám volt.

Lorca, mi is utolsó nap az oviból hoztunk egy kis vírust, és ma megyünk fülészetre, még lehet, hogy műtéti időponttal jövünk haza, mert ez a "szép nyári meleg" nem kedvez a fülből savó felszívódásnak és március eleje óta most azt mondta a doki, hogy nem várunk tovább, tubus kell Norbinak, ha máig nem tisztul le. Már pénteken nem is volt taknyos, de tegnap újra kezdte, így nincsenk illúzióim. Mindegy, azért még küzdünk és megpróbálok kicsikarni még egy kis időt, hátha megjön a nyár.
Utazáshoz még annyit, ha megyünk valahova, akkor 1 óra múlva kezdik el kérdezgetni, hogy mikor érünk oda? És ez utána 10-20 percenként megismétlődik, mire kénytelenek vagyunk megállni. Így mi csak belföldön kalészolunk egyelőre. És a mikroklíma is ismerős.

Majd jövök érdeklődni a szülők felől.

Éva

KépKépKép
agmano

Megy a drukk Szonibaba!!!!!
Vendég

Szonibaba megy a drukk!!!!!!!!

Bond: nem semmi program, ilyen rossz időben :D :D Én pénteken voltam fodrásznál, most már csak szülés után megyek 8)

utazás: nálunk általában ha utazunk csak tengerpart jöhet szóba, és a parton dögledezés, nekünk ez a pihenés. :lol: :lol: igaz be szoktuk iktatni, hogy megnézzük a környéket, és a fontosabb látnivalókat, de azokat csakis este...

f.nikici

Sziasztok.

Először is: mindenkinek köszönöm a támogató, biztató szavakat, sikerült erőt meríteni belőlük. Köszönjük!

Eltelt a hétvégénk, sajna Zsomborkám is átesett ugyanazon, mint Zsófi. Zsófi sajnos ma még mindig infúziót kap, de szerencsére már csak 1 adagnak kell lemennie, utána mindkettejüknek "csak" gyógyszert kell kapniuk. Zsombinál szerencsére enyhébb lefolyású volt a dolog, így ő - miután tegnap infúzión volt - lekerült, vissza is tolták anyához a szobába.

Szegénykéimet annyira sajnálom... :cry: Szerencsére étvágyuk van, és a jó hír, hogy tegnapra Zsombi is 2000 g fölé ment, 2020 g volt. Zsófinál pedig meglátszik az előző napok jó étvágya, 2180 g-ra hízott. Szegény, az infúzió alatti 20 ml-es csökkentett adagok után csak pislogott, hogy és mikor fog enni kapni? (aztán persze jött a sírás, mert éhes). Mától 30 ml-t lehet nekik adni, a fokozatos emelés jegyében.

A baj forrása nagy valószínűség szerint az anyatejen keresztül juthatott be a szervezetükbe, mert tegnapra anya is szép kis hasmenésen esett át... Természetesen szólt is az ügyeletes orvosnak és a nővérek is tudtak róla, és azt mondták, hogy ha Zsófinak lefolyik az infúzió (akkor még csak ő kapta), akkor visszatolják hozzá a szobába. Ehhez képest ma reggel bement az osztályvezető doki, aki jól lecseszte szegénykémet, hogy hasmenéssel mit keres az osztályon, mit sétálgat a folyosón és miért nem szólt senkinek, és így, hogy hasmenése volt anyának, már más, sokkal súlyosabb a helyzet :? Aztán közölte, hogy maszkban!? meglátogathatja a Zsófit! Úgy, hogy azt sem tudja, mi a baj, hisz széklet és anyatej tenyésztés kb. hét közepére, és a labor minden eredménye mindkettejüknél teljesen normál :? Ennyi erővel pl. fehérje allergia is lehet a háttérben... Több jel arra utal az ott tartózkodásunk óta, mintha ennek a nőnek valami nem lenne rendben az agyában... Állandóan össze-vissza beszél a gyerekek vizsgálati eredményei kapcsán (értsd: összekeveri az osztályon lévő gyerekek eredményeit)... Ja, és azt mondta, hogy már pont haza akart bennünket engedni (múlt héten még arról volt szó, hogy e hét végéig semmiképpen nem mehetünk)... Érdekes mód az ügyeletes orvosok valahogy mindig teljesen mást és megnyugtatóbbat mondanak, mint ő... Csak 1x érjünk haza...

Szilvi ma beszélt a védőnőnkkel, aki mellesleg elmondta, hogy 2 hozzá tartozó családban is ugyanez volt a gond (véres széklet), és egyiknél sem fertőzés volt az ok (az egyik babánál pl. éppen a fehérje fogyasztást kellett anya táplálkozásából kiiktatni, és elmúlt a baj). Ő is azt kérdezte, hogy miért kell ijesztgetni az anyát?

Természetesen szonibabának innen is megy a drukk :lol:

Babaruha kapcsán: persze, hogy nagyok a ruhák, hisz nem vihetünk be sajátot, azt kapnak, ami éppen ki van mosva, száraz és kézbeakad... Itthon nem lesz ilyen gond, addig meg kibírják abban :wink: Ruha van bőven, kisebbekből meg addig apa beszerez néhány csini darabot :lol:

Lopás: 200907, sajnos nem csak nálunk fordul elő, csak külföldön is nagy sansszal "hazánkfiai" a tettesek... Spanyolországban pl. egy nyaralóhely boltjában a pénztárban - csak - magyarul ki volt írva: "A táskákat a pénztárnál kérjük bemutatni!". No comment...
És igen: mindenhol lopnak (sajnos én ezt nagyon jól tudom a munkám kapcsán, és pont velem történt meg a dolog, pedig mindig minden körülmények között nagyon résen vagyok és nagyon szoktam figyelni a gyanús jobbágyokat.. Most már tapasztalat: higgyétek el, bárki lehet figyelmetlen.) Ha eljön a szülésetek ideje, nagyon figyeljetek a kórházakban az értékeitekre (ami nem kell, ne vigyétek oda), mert sajna minden kórházra jellemző a dolog (pl. szobát sosem hagyjatok üresen nyitva). Egyébként magamban ezt lezártam, az anyagi javak pótolhatóak, a legfőbb a családom egészsége
:lol:

Szép napot mindenkinek :D
nellike

Szonibabának én is drukkolok,hogy minél könnyebb dolga legyen. :D
Vendég

Szonibaba: nyomjad!!

Csibe: változott a név, de már biztos, hogy ez marad: Annamária!

Ma speciel nem vágyom szülésre, Apának is sok a dolga, de úgyse én döntöm el...

Most egyébként nem Norka lenne a soros?

Kép
klarka

Nelliapa! Még egy kis kitartás és hamarosan otthon lesztek! Azt a gyagyás nőt meg ne engedd a családod közelébe! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Egy-két reagálás:

Lorca: Egy 38-as fejű babát még meg lehet szülni simán…
Nóci feje 34-es volt születéskor, nekem még az is sok volt!

Timcike: köszi az eddigi híreket, és jó pihenést nektek!

Csibe: még nincs függöny??????? :shock:
(na jó, csak vicceltem, szerintem is szupi a szoba :D )

007: Szerintetek mennyire naív elképzelés, hogy a Túró Rudi, a Nesquick és a Kinder Pingui az egészségesebb nasizni valók közé tartozik a többi édességhez képest...?
Ááááááá dehogy! (Egyébként én is inkább ezeket adom nasi gyanánt, pedig nem jobbak, mint a többi!)

Szonibaba: mindent bele! +++++++

Agmano: március eleje óta most azt mondta a doki, hogy nem várunk tovább, tubus kell Norbinak, ha máig nem tisztul le…
Szegényke. Nem valami kellemes…. utána meg se strand, semmi víz (még hajatmosni is csak füldugóval)

Nálunk minden ok.
Védőnéni elhalasztotta a látogatását csütörtökre, amit nem is bánok.
Reggel meglátogattam: ránézéssre azt mondta, hogy lejjebb ment a hasam, de az értékek mást mutattak. Pocak: 127/39! Vérnyomi: 106/68. és +13 kg-nál tartok (ami nem csoda, hisz az elmúlt napokban mi is betortáztunk :D )

Tegnap 12-1 óra környékén én is azt gondoltam, hogy elindul valami, dehát úgy tűnik, csak 1-2 jósló volt, mert hamar abbamaradt. Inkább csak a "fenekemnél" éreztem húzódó fájdalmat, gondolom a tágulástól.
Este megyek megint NST-re, kiváncsi vagyok, mit mutat. Ha nem leszek olyan nyügi, mint tegnap, talán egy UH-ra is rábeszélem a dokibácsit (még azt se bánom, ha fizikálisan is megvizsgál, sógornőmnél 2. és 3. gyerek is így lett meg)

Kép
Kép]
hendegabi

Rohanok a dokihoz, csak azt akartam mondani, hogy

Szonibaba, nagyon drukkolok!!!!!

Nellikéék! Örülök, hogy a pindúrok megint kezdenek jobban lenni! Drukkolok nagyon, hogy minél előbb túl legyetek ezen a szar perióduson!!

Délután jövök a császár hírekkel! pusz

Kép
katy76

Nelliapa: a sok drukk meghozza a magáét. És mindjárt otthon lehettek!
....na és az ilyen orvosokat nem csipázom!!!!! :evil:

Lányok: szerintem Bond az APEH-nak dolgozik, nekünk meg itt adja a rizsát! (különben mi a csudáért futkosna folyton oda?) :mrgreen:

Kép
Kép]
hendegabi

Szonibaba megy a drukk neked. :) :) :) :)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Látom, most épp nem nagy a tolongás. Akkor kitérőnek teszek fel képeket a fürjeinkről. (Akit nem érdekel, csak pörgessen)

Íme az egyik újszülött:
Kép

A korábbi kelés 2 hetes példányai (méret szerint az etetőtálkájuk kb akkora, mint egy margarinos doboz teteje):
Kép

És a legnagyobbak (mondhatnám a szülők). Ők kb 6-7 hetesek. Bocsi a rácsokért, de mivel nagyon jó repülők, így nem mertem kockáztatni, hogy kinyitom a ketrecüket, aztán futhattam volna utánuk a nagy pocakommal :D
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: