Timi - szülésznőt én is szeretnék fogadni, már ki választottam, a száma is megvan, de várok kicsit még, mivel a lepényem elhelyezkedése miatt lehet, hogy császár lesz. A jövő héten akarom felhívni, mert úgy tűnik talán tudunk természetesen szülni, de az UH-t meg akarom várni. Szerinted meddig nem késő valakit felfogadni? Illetve ha van fogadott szülésznő és mégis császár lesz, akkor mi a helyzet? Köszi a választ előre is.
Oszman:+++++++++++++++++ Jelentkezz!!!
Csiri: +++++++++++++++++++++++++ Ügyes leszel, nemsokára túl lesztek rajta!
Vikka: Szülőszoba látogatáson már voltunk, egyszer pedig probléma miatt is be kellett mennem, tehát a vizsgálót ki is próbáltam sajnos.

CTG - nekem ezen a héten volt az első. Bio bogyót nem szedek, nekem az összeállításuk és a beszerzésük túl bonyolult és a dokim tudomása nélkül nem is akarok ilyeneket szedni, de málnalevél teát szerintem inni fogok, ha sikerül végre beszereznem, de előtte tájékoztatom a dokim. Én már csak ilyen para vagyok!!! Tudjon mindenről! Jobbulást kívánok és pihenj sokat, majd csak túl leszel már ezen a pár héten! Nekem is sok bajom sajnos, nem vagy egyedül!!!
Manka