Jó reggelt!!!!!!
Ma reggel zuhanyoztam, és mire kijöttem a fürdőszobából Atis álldogált a járókában
Tegnap vettem másik tápszert, na, ez vaniliás cukorral ugyan (

), de megy. Mindenesetre azt máris elértük, hogy Ati olyan bizalmatlan lett a cumisüveggel szemben.......vajon már megint milyen sz.rt akarnak nekem adni arcot vág minden egyes alkalommal

Mindenesetre most várjuk a hatást....
Pupu
Máté nagyon édi!!!!! Na és a szerelése. Fél zokni azon a pirinyó kis tapin, a rövid naci.....meg kell zabálni
Mamiblue
Igen, megvan a grillező. Gr055-öst vettük itt:
http://www.bezsoker.hu/grill.html
A fejvédőt túlzásnak tartom persze azon túl, hogy nálunk a sapi is probléma
Utazás - jók a képek!! Már bazira be vagyok sózva. De csak 28-án megyünk - messze van
Edit
Alexnek gratula!!!

Ha tényleg ez a tejfehérje dolog lesz a hunyó, akkor majd kereslek mindenféle okosságok miatt.
Sziszike
Nagggyon ügyi vagy

Én is ezért vágtam bele az angol folytatásába......példát vettem rólad.....egy seggel több lovat. Persze az én nagy seggemmel könnyebb is az
Mona
Lépcső - mi most készülünk védőrácsot venni lentre és fentre is. Ebay-en néztem, már csak meg kellene rendelni. Persze ez is jóval olcsóbb ott.......
Látom egyébként nálatok is zajlik az élet!!
Márkanyuka
Ádám hogy van?
Képek

Pótolhatatlan érték. Hétvégén én is szólok apának, hogy csináljon már biztonsági másolatot. Már egy ideje nem készült.
Csiper
Ugyan már!!!! Semmi jelentősége ezeknek a kattintgatós dolgoknak. Mindenkinek a magáé a legszebb, nem igaz??? Mit számít, hogy hányan kattintanak rá
Csoki
Majácska? Hogy van?
És Te? Boldog vagy? Úgy alakult minden, ahogy vártad? Remélem csupa igeneket írsz majd

(Na meg azért egy picit többet....

)
Mandala
Jó hogy jöttél, gyerek gyakrabban!!! A gyerekek és a házimunka közé beékelhetsz minket, utóbbi úgyis megvár
Dincus
Reméljük a legjobbakat!!!!
Ház - olyan izgi, ha új otthont keres az ember. Megy a drukk!!!
Viki
Aztaaaaa! Fanni már motorozik. De nem tudom mit csodálkozok, hiszen mindig is messze előrébb tartott, mint az átlag

Annyira édes!!!!!
Robcsi
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem emlékszünk rád?
Tényleg jöhetnél gyakrabban, hogy tudjuk, mi van veletek
Ildi
Foltocska már a múltté?
Huni
Én is szeretnék következetes lenni. Tapasztalatom még nincs, de amit megízleltem belőle, hááááát nem egyszerű. Néha sz.r, de muszály.
Panni
Hol vagy????? Hol vannak a vidám sorok?????? Vagy tán apa összecsomagolta az egész familiát, és elvitt valami szép napos helyre, hosszabb időre??

Bár most itt is szuper idő van. Magamhoz képest már elég jó színe van a karomnak és az arcomnak. (Hozzáteszem, hogy mindig is hypó voltam

)
Szép napot!!!!!