A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Robcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
hát micsoda kérdés ez? Még szép, hogy emlékszünk rád! Épp nemrégiben hiányoltam néhány ősi törzstagot, köztük téged is. :D
Örülök, hogy jól vagytok, és tényleg gyere gyakrabban!

italoman

Robcsi, persze hogy emlékszünk rád, gyere gyakrabban, és dobhatnál képeket is :wink:
csiper, Daninak a Beba +-os táptól hasmenése van :?
Holnap elkísérjük apát a nagyvárosba, pénteken Bécsbe, szombaton ballagásra megyünk, vasárnap pedig névnapozunk :lol: .

Kép
mona76

Mona: tényleg!? :shock: Akkor nálatok túl aktív a hatása. :wink: Nekünk jó, mióta Karin szilárdat is eszik néha nagyon nehezen kakil, de a prebiotikus cuccokkal napi 2× van a pelusban. Nem szeretném, hogy később gondja legyen, most kellene rendezni a dolgot.

Kép
csiper

Sziasztok!

Készülödünk, megyünk majálisra, a munkahelyem szervezi.

Mi Humana 2 banános tápszert eszünk, szerintetek nem kéne váltanunk 3-ra??? A dobozon az áll, hogy kisgyermek korig megfelelő, de akkor miért van 3-as tápszer is? Olyan tudatlan vagyok ebben a témában :oops: Igazából nem merek a jól bevált tápszer helyett drága pézen másikat venni, amit aztán nem eszik meg....

Üdv Robcsi! Rakjál fel képeket is!

horvviki

Holnap jön hugom meg a barátja, egy hétig maradnak :D

Már alig várom :D

Mindenkinek jó hosszú hétvégét....

Kép
nora80

Sziasztok!

Mi hazaértünk a Majálisról. Pár kép a mai napról:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Sziasztok!

Hát mi is elveszettek vagyunk, alig hogy kilábaltunk a piros torokból, két napra rá, láz...Gyanús, de ekkor még reménykedtem, hogy nem húgyúti! De vittünk pisit, és már megint az, tudjátok, ezzel voltunk kórházban karácsonykor! Hát tök jó, itthon szedjük az antibacit, és remélem, most ez is elég lesz. :roll: Úgyhogy ránkjár a rúd, nagyon izgulok, hogy a veseműködés van a háttérben, hogy elkapja ezta fertőzést már másodjára. Ha ebből kigyógyul, viszem a kontrollra. 5 hónapos korban, már alig látszott a tágulatból valami, és hanyag voltam, hogy 2 hónapra rá, nem vizsgáltattam ki megint. :( Persze, lehet hogy semmi köze, de azért ott van a félsz.

Valami pozitív: Most nézegetünk házat! Egyelőre Dunaharasztin találtunk olyat, ami tetszik, holnap meg is nézünk egyet! Drukkolok a projektnek! :lol:

Viki! Fanni nagyon ksi ügyi kezdő motorosként! Édik vagytok! :D

Robcsi! Bizony, jöhetnéél gyakrabban! :D

Mona! Nekünk is szokott tápszerlázadás lenni! De a legjobban a tejpépet utálja, meg akar tőle fulladni, pedig már próbáltam vaníliásat, rizseset, sokfélét, de kösz anya, inkább a répafőzelék... :lol:

Most volt oldalváltás, megint nem tudom, mi van a másik oldalon. Úgyhogy ne haragujon, akit kihagytam.

Teszek képet, hogy betegen is jó kedvünk van! :D

Kép Kép

dincuska

Sziasztok!

Na, úgy néz ki a nehezén túl vagyok. Bankot váltottunk és most futottam az utolsó köreimet. Azonkívül itt a jóidő, elkezdtük a kerti munkákat (egyelőre még a kertrendezés alapjait, mert tiszta gáz ahogy kinéz az udvar).
Látom mindenki megvan, a többség jól van.
A betegeskedőknek jobbulást!
Gyönyörűek a babák. Emesének még nincs foga, csak dudorkákat varázsolt a szájába és folyton kilóg a nyelve, mint a pincsikutyának; nyalogatja az ínyét. Mászni nem mászik, de valami hihetetlen technikával kúszik. Mintha a pillangóúszást a padlószőnyegen gyakorolná.... :roll: :D Így is pillanatok alatt odaér mindenhova.
Kedden voltunk mázsáláson, akkor volt 6,40 kg. Szépen fejlődik, a doki szerint minden rendben az idegrendszerével is.
Még mindig nem hagy éjjelente aludni, nappal 2-3 alkalommal adok neki főzeléket (imádja az anyukám kertjéből szedett zsenge sóskából készült főzeléket), gyümölcsöt vagy tejpépet. Ezen felül szopizik, de azt komolyan látnotok kéne... hát valami óborzalom. Forog, tekereg, lábujjhegyre áll... és mindezt úgy, hogy a cici a szájában... nem kívánom senkinek azt az érzést!
Nos, ennyi.
Igyekszem gyakrabban jönni.
Köszönet lányok, aki hiányolt! Nektek külön sok cuppantás! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, de jó hogy jöttél :wink: Annyira tetszenek a vonalzóid, mindig megcsodálom őket :wink:

Kép
mona76

Sziasztok!
Maja az utat jol visdlte és a változást is.
Csak még otthon szörcsögött az orra mostmár rendesen kijött rajta :cry:
Már kezd jobban lenni még jo hogy eklhoztam amit multkor kapott rá.
És 3 foggal jöttünk most 5 van :shock: :shock: :shock:
És itt nini átalussza az éjjelt!
Emma gyönyürű. Fanni is ennivaló.

Maja végleg leválasztotta magát.

Nem tudtok valamit Maja köhög mit adjak neki? :roll: :roll: :shock: :shock:
Vendég

Hú, de pangás van errefelé!

Boldog Anyák Napját mindenkinek!

horvviki

Csiper: Sok szerencsét! :)

Anyák napja...mondtam csajoknak vigyék el Sebit sétálni! :lol:

Pár kép a pihiről:
Kép pancsi
Kép Keszthely
KépBobo

mamiblue

Csoki, köhögésre nálunk nagyon bevált a homeopátiás Stodal szirup. 3 nap alatt elmúlt tőle a köhögése.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Helló!

Nagyon jók a képek mindenkinél. A gyerkőcök nagyon szépek. :D

Véget ért a babafotóverseny, Karina a 6. lett. :( Kicsit csalódtam, a dobogóra szerettem volna, de aztán hallottam, hogy a dobogósok éjszaka is szavaztak. :shock: Hát én nem őrültem ennyire meg, úgyhogy, ha azt nézzük, hogy a 850-ből a 6. lett, az jó. :D :D :lol: :lol:

Csoki: Lándzsás útifű szirup 6 hótól adható, és finom, meg lehet mellkenőcsöt is használni.

Viki: Én már adtam Karinnak 3-as tápit, nem vettem észre különbséget. A Bebát vettem, előtte is azt itta, az ízesítése volt más. Azt én sem igazán tudom, hogy egyébként miben más a kettő.

Kép
csiper

Beba tápszert mi is próbáltunk, de Luca folyton éhes volt tőle, valahogy sose lakott jól. Visszazuhantunk vele csecsemő szintre, 2-3 óránként jelentkezett, hogy enne. :shock: Viszont imádta az ízét :?
Vendég

Sziasztok!

Látom nagy volt a pangás, mindenki aktívan kihasználta a 4 napos ünnepet. Nálunk nagyon gyorsan eltelt, pedig itthon voltunk. Itt volt nálunk anyósom és jött vele az uncsitesó, úgyhogy volt nagy zsivaly.

Ma reggel a doktornőnél kezdtünk, Ádám megnáthásodott szombaton, tegnap pedig bepöttyösödött keze-lába-talpa. Vírusfertőzés, nem kaptunk rá semmit, majd holnap délben vissza kell vinnem, megnézi mégegyszer a dokinéni. Jelenleg alszik, mármint Ádám.

A sz.gépünk megtámadta valami vírus, az ég világon minden letörlődött róla, újra kellett az egészet telepíteni. Sajnos pár száz fénykép is odalett, amit az utóbbi időben nem mentettünk el lemezre. Nagyon sajnálom, majd itt a társalgóban megnézegetem Ádikámat és Márkocskámat.

Most ennyi tellett tőlem.

Jók legyetek!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok csajok!!!

Visszaolvasni nem tudok, a képeket átfutottam, tündériek a gyerkőcök. Mint mindig :D :D

Atis anyák napjára mászással ajándékozott meg (gyógytornász is megdícsérte!!!, nem is kaptunk már új idpontot), apa meg Atis nevében azzal, hogy felhívta az anyját.......
Amúgy átléptük a 9 kilót, kérdés meddig tart. Pettyek miatt tápszerváltás folyamatban, de nem kell neki a tejfehérjementes. :( :( Ma őszibarack levet reggelizett. Kétségbe esve hívogattam a dokit, de ki volt kapcsolva. Mégsem hagyhattam, hogy ordítson, és hogy üres legyen a pocija. A gyógyszertárat is hívtam, de a dokihoz irányítottak :? Azt meg már írtam, hogy mi volt.......
Ja, és Ati eszi a főztömet :)

Én tanulok ezerrel, rengeteget vagyunk kint, plussz a szokásos dolgok, és valahogy rövidek lettek a napok :shock: :shock:

Pusszantás mindenkinek!!!!!!

mikegirl

Sziasztok!

mamiblue, hű de nagyon irigyeltelek :oops: :wink:

Daninak már a lépcső sem akadály, úgy mászik fölfele mintha mindig ezt csinálta volna :lol:
Csajok, nálatok is esnek a babók? Dani nagyon sokat :oops: , pedig nagyon figyelek rá, de mégis :oops: . Mindenbe kapaszkodna, hogy felálljon /terítő, szék, ajtó/ és sokszor nem úgy jön össze ahogy szeretné. Csak 1-2 percig van sírás, de úgy félek, hogy lesz valami baja :cry:

Kép
mona76

Sziasztok!

Szakdoga bekötve, leadva államvizsga időpontja pedig június 9-12 között bármelyik nap. Hú mostmár mindjárt kész minden és a kezemben a diplomám.
Hú minden baba szép és ügyike!
Uszodát fogunk váltani mert Kalovits bácsi nem valami frankó, megbizhatatlan, 13eft-ért nem fogok 20percig úszkálni és utána szabadfoglalkozás!
Na megyek mert most házimunka, előbb értem haza miskolcról, csóri gyereket hajnalban ébresztettem szerencsére lefelé aludt, a suliban a tanárokat levette a lábukról hazafelé meg megint aludt.

Üdv
Szilvi

Kép
sziszike77

Sziasztok. :)

Hááát, sokat nem kellett visszaolvasni.

Nekünk aktív volt a hetünk, szinte semmit nem voltunk itthon.
Voltunk strandon, moziban , bográcsozni, csúszdaparkban...

Alex 4 nap alatt növesztett 4 fogat( felsők ) feláll, feltérdel, integet, apjának közli, hogy 'pa. Szóval, hiper sebességre kapcsolt. Megzabáljuk.
Abba hagytuk a tornát, mert velem sokkal többet fejlődik.Mostmár nem csak fókázik, hanem a kezeit is rakja.
Szóval minden rendben.

márkanyuka. Most az Ádám kapta el a számítógéptől, vagy fordítva? :lol:

JOBBULÁST Ádámnak és Emmának!
tuza edit

Hello!

Mike: Sikerült már grillezőt vennetek? Én most találtam egy gyártót, M7-esen a 33-as kilométernél, ezeket nem néztétek véletlenül!?

Sziszike: Megint csak gratulálni tudok, nagyon ügyes vagy, de hát ezt Te is tudod!:) Én olyan beszari vagyok, nem mernék elindulni ilyen nagy útra gyerkőccel!

MOna: Miért irigyelsz?

Márkanyuka: Részvétem a képek miatt! :( Nem is hallottam még ilyen durva vírusról:(

Edit: Alexnek is grat, beindult a srác, aztán majd visszasírod a nyugisabb időszakot!:)

Robcsi: Gyere gyakraban, írj, hogy mi van veletek!

Csoki: Maja jobban van már? Mit adtál neki?

Lányok!!! Itt a jóidő, nemsokára, mi is lubickolhatunk mint Nóráék!

Nóra: Tényleg jó helyre mentetek, olvastam, hogy a világon itt alegkisebb az évaszakonkénti hőingadozás :) Sebi is beszerzett egy monoklit!:( Állva szinte soha nem esik el, most is ülésből dölt el, de olyan szerencsétlenül érkezett egy játékra, hogy most van egy folt az arcocskáján, és ráadásul mind a ketten itt ültünk mellette, szóval ilyen sajnos könnyen megesik!

Mona, Ági: Hát nálunk is vannak esések, de túl kell élni ezt az időszakot, és nagyon kell vigyázni rájuk! Egyébként lehet kapni fejvédőt, de én Sebiből nem nézem ki, hogy elviselné a fején! :) Nálunk már minden kihúzható, kinyitható fiók, szekrány elött van valami, mert nagyon érdeklődik Sebi...

mamiblue

Kép
kis pupu

Holnap jövök képekkel is!

Mindenki nagyon szép, de ez már köztudot!!!!!

Most csak ennyire tudtam beugrani, de holnap megpróbálok jönni!

Jó éjT!!!

Kép
kis pupu

Hello!

Mandala: Rólad is jó volt hallani!:)

Kis pupu: Nagyon ügyi Máté, és az a rövidgatya...szívdöglesztő!

Asszem én is megyek aludni!

mamiblue

Jó reggelt!!!!!!

Ma reggel zuhanyoztam, és mire kijöttem a fürdőszobából Atis álldogált a járókában :lol: :lol:
Tegnap vettem másik tápszert, na, ez vaniliás cukorral ugyan ( :? ), de megy. Mindenesetre azt máris elértük, hogy Ati olyan bizalmatlan lett a cumisüveggel szemben.......vajon már megint milyen sz.rt akarnak nekem adni arcot vág minden egyes alkalommal :lol: :lol: :lol: Mindenesetre most várjuk a hatást....

Pupu
Máté nagyon édi!!!!! Na és a szerelése. Fél zokni azon a pirinyó kis tapin, a rövid naci.....meg kell zabálni :lol: :lol: :lol:

Mamiblue
Igen, megvan a grillező. Gr055-öst vettük itt: http://www.bezsoker.hu/grill.html
A fejvédőt túlzásnak tartom persze azon túl, hogy nálunk a sapi is probléma :lol: :lol:
Utazás - jók a képek!! Már bazira be vagyok sózva. De csak 28-án megyünk - messze van :(

Edit
Alexnek gratula!!! :D Ha tényleg ez a tejfehérje dolog lesz a hunyó, akkor majd kereslek mindenféle okosságok miatt.

Sziszike
Nagggyon ügyi vagy :wink: Én is ezért vágtam bele az angol folytatásába......példát vettem rólad.....egy seggel több lovat. Persze az én nagy seggemmel könnyebb is az :lol: :lol:

Mona
Lépcső - mi most készülünk védőrácsot venni lentre és fentre is. Ebay-en néztem, már csak meg kellene rendelni. Persze ez is jóval olcsóbb ott.......
Látom egyébként nálatok is zajlik az élet!!

Márkanyuka
Ádám hogy van?
Képek :cry: :cry: :cry: :cry: Pótolhatatlan érték. Hétvégén én is szólok apának, hogy csináljon már biztonsági másolatot. Már egy ideje nem készült.

Csiper
Ugyan már!!!! Semmi jelentősége ezeknek a kattintgatós dolgoknak. Mindenkinek a magáé a legszebb, nem igaz??? Mit számít, hogy hányan kattintanak rá :wink:

Csoki
Majácska? Hogy van?
És Te? Boldog vagy? Úgy alakult minden, ahogy vártad? Remélem csupa igeneket írsz majd :wink: (Na meg azért egy picit többet.... :) )

Mandala
Jó hogy jöttél, gyerek gyakrabban!!! A gyerekek és a házimunka közé beékelhetsz minket, utóbbi úgyis megvár :wink:

Dincus
Reméljük a legjobbakat!!!!
Ház - olyan izgi, ha új otthont keres az ember. Megy a drukk!!! :wink:

Viki
Aztaaaaa! Fanni már motorozik. De nem tudom mit csodálkozok, hiszen mindig is messze előrébb tartott, mint az átlag :lol: :lol: Annyira édes!!!!! :lol:

Robcsi
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem emlékszünk rád? :)
Tényleg jöhetnél gyakrabban, hogy tudjuk, mi van veletek :wink:

Ildi
Foltocska már a múltté?

Huni
Én is szeretnék következetes lenni. Tapasztalatom még nincs, de amit megízleltem belőle, hááááát nem egyszerű. Néha sz.r, de muszály.

Panni
Hol vagy????? Hol vannak a vidám sorok?????? Vagy tán apa összecsomagolta az egész familiát, és elvitt valami szép napos helyre, hosszabb időre?? :lol: :lol: :lol: Bár most itt is szuper idő van. Magamhoz képest már elég jó színe van a karomnak és az arcomnak. (Hozzáteszem, hogy mindig is hypó voltam :lol: :lol: :lol: )

Szép napot!!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Mi sajna megint végignyüglődtük a 4 szünnapot és még most is tart...
Beni kezdte, láz, torokfájás, köhögés, Enikő 2 nappal később folytatta és még most is tart a buli. Encsi csúnyán köhög és egyfolytában vinnyog attól, hogy ő taknyos. Szóval király. Doki csak köptetőt írt fel neki, de attól csak rosszabb (már ha véletlenül sikerül valahogyan beadnom neki... ), a patikában meg a nőci elküldött a francba, hogy ekkora gyereknek nem adhatok semmit szerinte... Köhécselnek, néha annyira, hogy hánynak, de nálunk sajna ez is nagyon könnyen megy mindkettőnek...
Úgyhogy legtöbbet a párásítás használ.. és az idő... talán 2 nap múlva kikecmergünk belőle.

Utazás...
Sziszike Hangája nagyon ügyes, hogy jól tűri az utazást, az enyémekkel ez nem menne... Benedek 15 perc után ált. hányni szokott, Enikő meg egy 10 perces utat is végigvisít, szóval ő sem bírja. Meg aztán azt hiszem, alapból más a genetikai beállítottságuk... ez a kettő egész nap pörög, visít, hisztizik és nincs olyan, hogy egyedül 5 percig eljátszanának bármivel is. Nekem ez jutott :)

Encsi amúgy egyre ügyesebb, már próbál kapaszkodás nélkül meg-megállni 1-2 pillanatig.
Az előbb meg egy tigrisbukfenccel kelt ki az ágyunkból... (basszus), mert persze az övében nem marad meg. Hiába raktam körül nagyon magasan mindennel, sikerült átmásznia rajta és leesni. Látszólag semmi baja...

Szép napot!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Látom mindenkinél pörögnek az események gyerekfronton. Ez egy ilyen időszak, túl kell élni. Ádám sem tud egy pillanatig nyugton maradni és mindig olyan helyre mászik (be), ahol semmi keresnivalója (pl. konnektor, számítógép, lépcső stb.).

Edit: nagyfiam szerint Ádámot "antivírus" támadta meg. Ezen nagyon jót nevettük a férjemmel, biztos valami pokoli fajzat lehetett ez a vírus, arról nem is beszélve, hogy a számítógéptől kapta el. Amúgy már nagyon halványak a pöttyök, csak iszonyatosan tele van az orra takival, a porszívózás pedig egy tortúra, alig bírom lefogni, de muszáj.

Mikegirl: én a védőnő tanácsára már csak egyszer adok tápszert, méghozzá este. Reggel tejpép, tízórai gyümölcs, délben és 4-5 óra körül főzelék, este pedig tápszer. Azért tanácsolta, mert sokat hízott Ádám 5 hét alatt (900 gramm). Jelenleg 9300 gramm és 70 cm.

Lépcsőrácsot mi is szeretnénk, csak nagy bajban vagyunk, mert nem egyenes a lépcsőnk, hanem kicsit kanyarodik, a korlát pedig vasból van. Nem nagyon lehet beilleszteni a rácsot. A párom még nagyon erősen gondolkodik a megoldáson, mert valamit muszáj lesz kitalálni.

Robcsi: szerintem az újakon kívül mindeki emlékszik rád. Jöhetnél gyakrabban fényképekkel!

Kispupu: nagyon ügyes Máté. Várjuk a fényképeket is! Na meg a beszámolót is!

Panni: nekem is hiányozak szívderítő soraid, depis napokon sokat segít rajtam.

Pfranciska: akkor nektek is jó napjaitok vannak. Remélem már gyógyulóban vannak a gyerkőcök. Utazás :(

Megpróbáltam mindenre reagálni, remélem sikerült.

Legyen szép napotok.

Kép
Kép
márkanyuka

Üdv, csajok! :)

Franciska,
kinek a génjeit örökölték ezek a kis pörgőgépek? :lol:

Mike,
foltocskák még vannak, nem lett se rosszabb, se jobb. A négy napban, ugye, nem mentem vele sehová, azóta meg ma van először a doktornő tanácsadáson (rendelőbe nem akarok menni beteg gyerkőcök közé), tán fel is kéne hívnom, jó, hogy mondod. :roll:

Panni,
tényleg hol vagy? Hiányol a Panni Fanclub. :lol: :D

Nálunk vasárnap volt a keresztelő, Zita nagyon jól bírta, mindössze azon aggódtam, hogy aznap ő szeretné mondani a prédikációt, időnként annyira lelkesen magyarázott a templomban. :D Amikor meg leöntötték a fejecskéjét, csodálkozva hátrapillantott, mintha azt mondaná: "Ejha, a hajmosást Apu szokta végezni, ráadásul nem itt és nem ilyenkor, hanem otthon és este a kádban!" :D Ha lesznek képek, majd dobok néhányat, csak, ugyebár, nem én fotóztam, szóval még váratnak magukra. Vasárnap állítólag már megkapom őket. :)

italoman

Márkanyuka
Tudok olyan rácsot, ami nektek is jó. Most sétálni megyünk, de utána küldöm a linket.

mikegirl

Sziasztok

Jelenttem élünk még ,de annyi minden történt.
Most benne vagyok a ház melójába rendesen ,kiveszi az időm eléggé.....+ ugyebár tömzsikém is,de heti 1-2 olvastalak benneteket. :oops: Írni már nem volt erőm.

Újra dúl a szerelem itthon , lehet hogy a tavasz hozta de megint olyan mint amikor megismerkedtünk.Sokat vagyunk együtt és képzeljtétek kettecskén voltunk a négynapos ünnepen Harkányban.
3 napot aludt BÁlint anyunál,neki semmi baja nem volt ,én viszont már második nap sírtam apával egyetemben.
Megbeszéltünk ez volt az első és utcsó hosszabb út nélkülük.Egy egy éjszaka néha belefér de se több se kevesebb egyenlőre.

Bálintom nagyon ügyike és még mindig zabagép.10.30 dkg 75.5 cm.
Szépen csinál mindent kivéve az egyenesen ülést .Már idegbajomban orvoshoz vittem aki közölte én vagyok a gyogyi a gyerekkel semmi baj ,csak annyi hogy ő kihagyta ezt a fázist.
Szépen mondja babababa,kakakaka és mama volt az első nem anya :wink:
Diusom is rendkívüli módon megváltozott.Levágattuk a haját nagyon tutter :lol:
Valamint bizti érzi rajtunk ,hogy nincs feszkó és így ő is királylány lett :):):):)

Szóval röviden ennyi ,most mennem kell mert számlarevízióra megyünk be és még itthon meg kell csinálnom előtte az összesítést a ház vízóráiról.
Dobok pár képet el ne felejtsetek :lol:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Kép Kép Uncsitesóval! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

NA és most egy pár szó!

NAgyon jól vagyunk!!!!!
Amikor lehet úton vagyunk, csavargunk ide-oda, játszózunk és persze dolgozom!
Igazából látáttok, segítséggel sétálgat az Úraság! Ez megy 3 napja, azóte egyfolytában menne.
Minden kell neki,ami nem lehet és semmi nem kell, amit kérhetne. Tehát folymatos harcba vagyunk, de én még ezt is élvezem!!! :lol: :lol:
Vasárnap voltunk 8 hósak és kapott kis asztalt, székekkel.....mostanában van, amikor ott fogyasztja az ebédet. És hát közben dobol.....
Új dili: Egyfolytában nemet :lol: oloin és így közlekedik a lakásban, olykor megspékeli mindenezt valami denveréket megszégyenítő hanggal is :lol: :lol:

Éjjel kelünk, egyszer enni :shock: :shock:
Valakinek a babója eszik még éjjel?

Italoman gratula nektek is a kerszetelőhőz!!!!

Na megyek, irány a játszó!!!!

Kép
kis pupu

Pupu!
Mi alapból 2-3-szor kelünk éjszaka elvileg, de igazából már hetek óta félóránként... persze nem szopizik mindig Encsi, de 2-3-szor tutira.

Azt hiszem ezért is vagyok kész sokszor: se éjjel, se nappal nincs 20 perc nyugi.

Jucu!
Én bizony most elmennék 3 napra akárhová :shock:

Kép
Kép
pfranciska

mikegirl

kis pupu, nagyon szép és ügyes Máté.
1 hete Dani legalább 5* ébred éjszaka. 1* eszik, és sírdogálás van. A nagyágyban alszik, mert a kiságyban 1 óra alvás után torkaszakadtából sír, igy apa költözött másik szobába, ugyanis a drágám álmában is forog, mászik.
Csajok, mit adtok a babóknak vacsorára? Valaki ajánlotta a kukoricadarát, vízben kell megfőzni, és táppal összekeverni /ha jól emlékszem :oops: /. Állítólag nagyon laktató, jó a babáknak éjjelre. Valaki próbálta már?

Kép
mona76

Köszi lányok a választ, akkor megnyugodtam!!!! Nem mintha agyon stresszeltem volna magam..... :lol: :lol:

Egy kép lemaradt és utána tényleg befejeztem!!! Kép

Kép
kis pupu

Igen igen igen....
Jó hét volt a pasival mindenn rendben alakul jol érzem magam boldog vagyok :wink:
Maja jól türte a változást egy kicsit nyügi volt a betegség miatt ami már szerencsére átmenőben van, de jo kislány volt.
Elvolt az uj pótnagyszülőkkel is... :D
És ott aludta át elöször az éjjel 10 kor feküdt 8 kor kelt és egyszer se sirt fel :roll: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Luca is felkel enni éjszaka 1x, mostanában órát lehet hozzá igazítani, hajnali 3 órakor "tör ki a gyalázat". :D Viszont este 7-kor eszik utoljára, fél 8-kor alszik el, úgyhogy ennyit igazán kibirok :) .3-kor is csak kiált egy nagyot, ha sikerrel jár, és látja a készülődést, csendesen kivárja a kaját, megeszi, és alszik tovább. Jó dolgom van ám :lol:
Vendég

Mona
Én összesen annyit csináltam, hogy megfordítottam a kaja sorrendet. Ati tápit uzsonnázik - hogy meglegyen a 2*-i alkalom, és főzelék a vacsora.
Egyébként szerintem az éjszakai kelést nagyobb részt a szokások befolyásolják. Volt, hogy Ati sokat aludt késő délután, és a tápi után már nem kerüt sor a főzelékes vacsira. És ugyanúgy nem kelt fel.

Korábban valaki írta, hogy 1* tápi, a másik helyett főzelék, hogy hízzon a gyerkőc. Miért is kell híznia?

Ma megyünk bőrgyogyi kontrollra. Kíváncsi vagyok mit mond. Ati most aludt el, gyorsan megyek hajat mosni.....

mikegirl

Mikegirl: én írtam, hogy egyszer tápi, de nem azért hogy hízzon, éppen ellenkezőleg, hogy ne hízzon ilyen ütemben. Majd a következő mérlegeléskor meglátjuk és megírom az eredményt. De az majd csak június elején lesz. Nekem is délelőtt hajmosás lesz mikor Ádám alszik, délután 4-kor anyák napja lesz a suliban. Biztos bőgni fogok, mint mindig. Amúgy köszi szépen a linket.

Csokinyuff: nagyon aranyos Majácska. Látod-látod, ha anyuci kiegyensúlyozott és boldog, akkor a gyerkőc is nyugodtabban alszik. De ez nem vonatkozik minden gyerekre, félre ne értsetek, csak Csokinyuffnál más a helyzet, ő egyedül neveli a kislányát.

Mona: ez tetszik, apa költözött másik szobába. Csak ezzel nagyon vigyázni kell, annak idején én is így jártam el a Márkkal, aztán 6 éves koráig velem aludt. Iszonyatosan fárasztó volt, a férjemmel való nemi életről nem is beszélve, meg kellett várnom míg Márk elalszik, aztán pedig kiosonni.

Tegnap Ádám megütötte valahol valamibe a kis nyakát, egy 2x1 cm-es részen tiszta véraláfutásos szegénykémnek. Az orra fölött a két szemöldök között pedig egy kb. 3 cm-es karmolása van. Így megyünk anyák napjára.

Kép
Kép
márkanyuka

Mikegirl: még talán ez felelne meg nekünk, csak kellene lente és föntre, apa pedig nem szeretne ennyi pénzt kiadni érte. Ezért még gondolkodik rajta:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs&brandfilter=Lascal&empty=1&productid=104619&pageno=1&whid=25

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Hihetetlen édes Máté és Bálint! Máté milyen kis vagány srác már most! Na és Maja abban ruhában, meg sapiban... el vagyok ájulva... és hogy minden képen mosolyog! :lol: Most erről eszembe jutottak H.bogeszék. Szaffi baba is állandóan mosolygott, de olyan rég láttunk már képet róla! H.bogesz, mizu???

Alvás: hát akkor én nagyon szerencsés vagyok! Fanni kb. egy hónapja nem kel fel éjszaka, simán átalussza. Kb. este 9-kor elalszik, viszont nagyon korán kel, pontosan hajnali 6-kor mindig kipattanak a szemei. Az mondjuk annyira nem is baj, mert mivel reggelente megyek dolgozni 8-ra, amúgy is kelnie kéne, mert viszem át anyuhoz. Ha nagy ritkán megébred éjszaka, akkor is csak csukott szemmel iszik pár kortyot aztán alszik is tovább. Enni már nagyon régóta nem eszik éjjel. Viszont nappal már egyre kevesebbet alszik. Délelőtt 1-másfél órát, 3 óra körül 1-másfél órát, és utána már csak este. Viszont este 9-re így már olyan fáradt, hogy kaja után azonnal bealszik. (Remélem most nem kiabáltam el a dolgokat :) )

horvviki

Sziasztok

Nagyon édik a babók.

Pupu
Ti babakocsi nélkül közlekedtek már? :shock:
Nagyon vagány abban a kendőben Máté baba.

Csokinyuff
Ez jó hír ,hogy Maja ilyen jól viselte a változást.
Nagyon tetszik a falatok színe.Édibébi mosolya van még mindig :lol:

Viki
Tedd össze a két kezed ,hogy ilyen jó Fanni baba./bár én sem panaszkodhatom tömzsikére :)/ma reggel 8.30 nyomta a szunyát.,és most megint alszik. :shock: /

Márkaanyu
Nekünk is ma van anyák napi műsor 17-kor.Sírás itt is lesz bőven.
Hajat kéne mosnom ,még egy adag teregetésem van ,be kell mennem vagyonkezelőbe,és be kéne pakolnom , mert holnap utazunk hosszúhétvégézni rokonokhoz.Újabban annnyit megyünk ,hogy hazajövünk kipakolok ,mosok ,leszedem ,és pakolok újra, mert indulunk.De nem panaszkodom , mert élvezem a jövést menést. :P

most el is köszönök,mert ha ideragadok ,akkor csimbókos hajjal kell mennem a suliba. :lol:
pusz Jucu

Kép

Kép
jucu

Kedves Anyukák!
Az MTA Pszichológiai Intézetében 9 - 10 hónap körüli csecsemőkkel folytatott fejlődéslélektani kutatásunkhoz kérjük segítségeteket.

Jelenlegi kísérletünk olyan kérdésekre keresi a választ, hogy a csecsemők hogyan értelmezik a számukra szokatlan, újszerű cselekvéseket, illetve hogyan képesek külső jellegzetességekben eltérő tárgyakat elkülöníteni egymástól. A mama a vizsgálat során végig együtt van gyermekével. A részvétel egyszeri, félórás elfoglaltságot jelent Budapesten, a XIII. kerületben egy előre egyeztetett időpontban.

A vizsgálatokról részletesen a http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=676 linken is olvashattok.

Kérjük, jelentkezzetek a 239-4683-as telefonszámon vagy a timea[kukac]mtapi.hu e-mail címen.

Köszönjük!
timama

Márkanyuka
Igen, ezt én is láttam. Nekünk is kettő kell, de ennyit nem adok érte. Én azt hiszem nézelődöm az ebay-en még, aztán ha nem lesz jobb, megvesszük azt. Vagyis abból veszünk kettőt :)

mikegirl

Szép jó reggelt!

Az előbb írtam egy litániát, hát úgy elkavartam a csatolásnál, hogy mind elszállt.

Szóval tegnap megvolt a nagy anyák napi buli, szem nem maradt szárazon. Nagyon megható volt. A gyerekek egymás után odamentek anyukájukhoz, kézen fogták és középre vezették, majd elmondták, hogy miért szeretik őt. Gondolhatjátok, hogy mindenki sírt. Nagyon ötletes volt.

Tegnap volt a nagymamám (anyukám anyukája) 77 éves, dobok róla fényképet. (Az előbb itt szálltam el).

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

grat a nagyinak :wink:
Vendég

Hello!

Márkanyuka: Grat a nagymamádnak! Szép kor!

Én is írtam tegnap, de nekem is sikerült eltüntetnem :cry: Aztán nem volt kedvem újraírni...

Mike: Jó a bográcsozó, ki is próbáltátok már? Nálunk elvileg 2 hét múlva ballagás az oviból, akkor szeretnénk egy bulit csapni, de még azt sem sikerült eldönteni, hogy milyet vegyünk...

Jucu: Érezzétek jól magatokat! Tényleg tök jók ezek a hosszúhétvégék, lehet csavarogni. :wink:

Alvás: Változó, de hajnali 3 elött nem kel fel. Akkor is csak eszik és alszunk tovább. Az evés ideje is változó 10-20 perc kb. , utánna fél 7-7 körül kelés! Pedig megint bújik egy fogacska...

mamiblue

Csokinyuff, Mamiblue: a nagyi nevében is köszi. Sajnos az anyai nagyapám már 14 éve meghalt, viszont apukám szülei még élnek, Debrecenben laknak. Ott a nagypapa jövőre lesz 90 éves, remélem hogy megérjük.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Márkanyuka, Isten éltesse a Nagyit! És a többi nagyszülőt is! Nekem sajnos már nincs egy sem és a férjem részéről sem. Sajnálom, hogy a mi gyerekeink nem fognak látni olyan igazi, falusi, földművelő parasztembert. Az én nagypapám még ilyen volt!

Bográcsozás: hétvégén megvolt. Imádom azt a kinti ízt, amit itt bent nem lehet belefőzni az ételekbe.

Már régóta nem eszünk éjjel, de a cumivisszaadás 1-2-szer még megvan. Le lehet erről szoktatni? Tényleg, Márkanyuka, mi lett Ádámmal és a cumival. Ugye jól emlékszem, hogy kilyukadt, és az újat nem fogadta el? Leszokott? Ja, külön elismerésem, látom, még megy a fogyókúra!!

Tápszer: Viki, én már vettem egy hármasat.

Sziszike, gratulálok a szakdolgozat leadásához!

Eszter végre elkezdett szabályosan mászni, fókázás elfelejtve! De egyik napról a másikra! És ha jól látom, bújnak ki a felsőelső fogak is. Hosszú hétvégén voltunk Ópusztaszeren, ajánlom mindenkinek, aki még nem látta! Dincuska, rád meg külön gondoltam, amikor átmentünk Kisteleken :) Egyébként jól vagyunk, napközben egyre kevesebb alvás van, este hálIstennek változatlanul gyorsan elalszik és a pillanatnyi ébredéseket leszámítva reggel fél 7-7-ig csend van. Na, megyek betakarom, mert tuti lerugdalta a takarót :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: