Sziasztok!
Húúú, annyi mindenre szeretnék irni, de folyamatosan elfelejtek egy csomó mindent...
ELőször is
Pati, néztem a feltett képeket Nortiról, nekem kiköpött Te jutsz eszembe, piciben. Testszag: irtad, hogy két hét után fürödtél: hát, igy nem csoda
Jim, én is bagzó macskának érzem magam, bármire ráugornék, ami él és mozog... mozognia sem kell... jaj, ezeket irjuk csak pici betűkkel, most már mindegy
Amúgy én is vérzek még, de ezek szerint akkor még egy hét...
Mzx: hihetetlen, hogy majdnem két hónapos már Laura! Néztem a vonalzót és döbbentem nagyokat... hát, igen, röpke egy hónap egy nap van a két gyerek közt...
Kvaszéva, Mni, olyan szépek vagytok!!!!!!!!! Most gyorsan elhatároztam, hogy azonnal visszatérek legalább a kontaktlencsére, ennyi jó legyen már...
Juditkmét: Eztek a fiúk, tündériek!!!!!
Jim: exen én azóta is gondolkodom, még nem született meg az igazi jó haditerv! Igaza van Pepikének, hogy csak Milánnal szúrsz ki, de ki tudna mosolyogva kedves lenni, ha egy utolsó szemét el akarná venni a gyereket és folyamatosan hátba támadná? Én asszem ugyanezt csinálnám, mint Jim, te, hogy egy darabig türtőztetném magam, aztán elfogyna a cérna. És valami nagyon aljas, de ütős visszavágót találnék ki, most is ezen töröm a fejem Neked!
(csak olyan nehéz ilyeneket kitalálni, miközben egy tejszagú pitbull cumizik az ölemben...) Ja, nekünk úgy tűnik. ma is folytatódik a tegnapi nyűgös nap...
Kvaszévi, Pati, csütörtökön nekem semmi dógom... Szerintem legyen jó idő és Éviéknél menjünk le játszótérre a gyerekekkel, ha meg mégsem jönne össze az a jó idő, akkor Andrist bepakolom a kocsiba, majd felveszem _Éviéket és usgyi ki Érdre, mit szóltok?
Linocs: játék: én is próbálkozom folyamatosan, de nekem még csak a kezem érdekli, meg a fürdés, no meg a nagy szent tévé!!! Már megvettem a ciróka-maróka cimű könyvet, hogy bővitsem a dalrepertoáromat, mely a net segitségével fejlődött a 2-es szintig, úgymint két dalt tudok már fejből: hová mész te kiscsibe és egy boszorka van...
Ezen kivül kaptam tök jó cd-t, amin mondókák és dalok vannak, mint pl. a Mehemed meg a Bőrönd Ödön. Én rettenetesen élvezem, Andris kevésbé, mert a legtöbbet együtt éneklem a lemezzel.
A Meseház cd-vel vigyázzatok egyedül, fő attrakciója, hogy Gáspár Győzike az ő ékes magyarságával mesél Piláról, a kls királylányról. Nem tudom nem Pinának hallani, bárhogy próbálom is... és elképzelem Andrist, ahogy majd megy a bölcsibe és kéri a dadusokat, hogy meséljenek neki Pináról, mert arra alszik el...
Ja, és tegnap kipróbáltam a felüléseket: a felső hasizommal semmi baj nincs, azt már tudom csinálni, az alsót nem kellett volna. Olyan érzés volt, mintha szétszakadna a méhem.... hát, szerintem császárral tuti ne próbáljátok!
Császárosok, nektek nem zsibbad a hasatok? Az enyém még mindig és a doki szerint ez normális... nem tudom...
Na, megpróbálok még visszaolvasni, mit felejetettem el...
Megvan, asszem Juditkmét irta, hogy nem jön ki neki Pati kora: 11 év, 11 hónap, 1004 hét:
Egy év 52 hét meg egy kicsi, úgyhogy 1004/52 az 19 év+a kiirt 12 v: valamikor mostanában lesz Patink 31.szülinapja.