A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Panna! Bevittétek tesódékhoz a "babaszagot" és úgy néz ki segített nekik :wink: Gratula nekik! Nálunk anno a barátnőm hozta be hozzánk eme nemes "babaszagot" :lol: , 3 hónapos volt a kisfia, mikor kiderült, hogy nálunk is kopogtat a pocilakó, akire akkor már 2 éve vártunk (ő Dani). Aztán én nagy pocakkal néztem meg a frissen felépült házukat, mire beköltöztek ő terhes lett a második babájával! :lol: Meg gondolom sógornőd babázott Rékával, és szerintem ez is sokat segít, belefeledkezik a babázás örömébe, és már nem is gondol olyan görcsösen arra, hogy teherbe essen. Nálam is tuti a barátnőm kisfia segített :wink:

A talis képek nagyon jók! Sophie! Beni nézése inkább olyan: "Anya buknak rám a csajok, de melyiket válasszam?????" :lol: :lol: :lol:

Apró! Megszállták Levit az álommanók? Szupi! :lol: Csak így tovább! A 2 órás etetések sem fognak örökké tartani. Az én fiaim is volt, hogy ilyen sűrűn igényt tartottak a tejcire, most meg néha úgy kell beléjük "tömni" a kaját, egyszerűen nem érnek rá enni :roll: Dominik még rosszabb ebben, mint Dani, hihetetlen válogatós, meg szörnyű, amit az evéseknél művel. Tegnap pl ebédnél két kanál levest tudtam a szájába bűvészkedni, abból az egyiket kiköpte :evil: És semmi mást nem evett... Pedig nem az van nálunk, mint sok helyen, hogy egész nap eszeget a gyerek, egy kis chips, egy kis csoki egy kis ez, egy kis az. Remélem egyszer megjön az étvágya...
A köhögésük viszont úgy néz ki, hogy szépen múlik, ma éjjel már aludtunk rendesen!!!! Egy hét nemalvás után :?
Na Dominik megtalálta a telefontöltőt, persze minek kell előlhagynom :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

hűűűűű csajok!én is gondoltam a momra de nem mertem fölhozni, mert 2sarokra van tőlünk :D :D van egy kávézós cukrázda a bejárat mellett ami szintén nem olcsó, de nyugis és vannak kényelmes kanapék...ja és itt a gesztenyés part mellette :D :D le is foglalhatom előre ha akarjátok, hogy tuti miénk legyen a egkényelmesebb hely??hmmm?
Vendég

gesztenyés parkot akartam írni
Vendég

Zsófi, nem Levi szülinapját ültük, hanem párom tesója lett 18.
De ma vagyunk 3 hósak!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, akkor boldogat Levikének! ;) azért ez már kor!!! ;)

sophie27

nekem is tetszik a MOM parkos ötlet és pluszban csábításnak ott a C&A is;)

dadomi, örülök, hogy már jobban vagytok! Minden betegeskedőnek jobbulást!

Panna, nálunk is nagy volt a nyűglődés tegnap, szerintem tuti az idő miatt, mert nekem is iszonyatosan fájt a fejem du.-tól egész addig, amíg elaludtam. + 2 óránként enni kért Barnus....

apróó, Levinek boldog 3. hós szülinapot! Mi szerdán leszünk 3 hónaposak;) mi mindig megünnepeljük, de torta azért nincs, helyette veszek neki vmit (vmi szép kis rucit), amit persze ő még nem tud értékelni;)

sniky

MOM is jó hely, mondjuk a kávézó nem tudom melyik, de biztos jó. Kocsival érkezőknek: az első óra ingyenes a mélygarázsban, azután félóránként 100 Ft, az nem vészes. Ja és nem kell előre kitalálni, hogy meddig maradsz :) C und A -ról nem is beszélve :)

Apró, köszi, akkor a tiédet majd megnézem.

Zsófi, nagyon jó ez a kép. Csak nem Kipp-kopp és Tipp-topp a két barát?

Mi nem szoktunk hónapokat ünnepelni.
Vendég

ícsak gyors bekukk. RÉka továbbra is nagyon nyűgös. Szegény egész nap ordít, de torkaszakadtából, közben meg feszíti magát. Nem tudo, szerintem a 2 oltás+ a front együtt okoz nála ilyen tüneteket. LEhet hasmenése az oltás mellékhatásaként szerintetek? Illetve kicsit ritkábban kakil mint máskor, akkor viszont durván folyósat. ÉS szegénykém irtózatosan küzd. Most a sok ordítástól beájult, és alszik, de a 3 órási szopi is kimaradt, mert nem bírt enni, csak sírt kínjában.
Én is tök kivagyok, ráadásul anyumnál voltunk ebédelni, ő meg engem hibáztat, hogy hogy engedhettem meg, hogy egszerre két oltást kapjon, meg milyen vadállat az a doktornő, aki egyszerre két oltást ad be. Hiába mondtam, hogy mindenki így kapja kb, akit ismerek... NA mindegy. Tesómat biztos jól elijesztettük a ma délutánnal a babától. Mindegy, nekik is szokniuk kell :wink:

panna1

csajok jó sokan leszünk a talin remélem :lol:
Vendég

csengeandi, a kávézó szerintem az lesz ami a -1-en van a placc közepén
szóval ott jó a kávé, de nem szopibarát és a székek sem túl kénylmesek...szerintem jobb lenne a cukrászda azt hiszem angelo névre hallgat
Vendég

Andi, de bizony, a két barát pontosan Kipp-Kopp és Tipp-Topp babák, akik általában egy nagy pofonnal végzik, ha túl közel kerülnek Beni kezeihez! :D

Na, remélem, hogy akkor sokan leszünk talin, és akkor majd döntsetek, hogy hol legyünk! ;)

Lányok, érdeklődni szeretnék, hogy mellgyulladás, vagy tejcsatorna elzáródás hogy néz ki? Most estére a bal mellemen, a bimbóudvarban lett egy pötty, kicsit nagyobb, mint egy pattanás, és ugye közepe sincs, de fáj, és dudris!? Ez lehet valamelyik a kettő közül? Azért furi, mert eddig sosem volt ezzel gondom, és mindig szopival kezdjük az étkezéseket, illetve sosem érzem, hogy tele lenne a cicim! :( Szóval kicsit tanácstalan vagyok! Segítsetek!

C&A jó hely, bizony! ;)

Ja, és, aki még esetleg nem lépett be a DM bababónusz programjába, jó tanács, én a belépéskor olyan kuponfüzetet kaptam, amiben volt 2 db C&A-s 50%-os kupon, ami nagyon klassz dolog! ;)

Na, a mai nap kicsit hosszúra sikeredett, megyek hunyni, apa meg F1-zik addig! Ő baja, én inkább alszom helyette! :P

Jó éjt, és szép napot holnapra!

sophie27

Panna, mi is 2 oltást kaptunk egyszerre, és persze minden babó máshogyan reagál a dologra, nálunk 38,8-as láz volt aznap este, de szerencsére más nem! Nem hiszem, hogy Réki nyügijének ez lenne a fő oka, inkább talán megint a pocak, nem?

sophie27

Kicsit utánaolvastam az oltásoknak, és lehet hasmenés a reakció.
Estére jobban lett a csajszikám :D . Úgy 5-ig aludt, aztán szopi, hatalmas kaki (még mindig kicsit folyós)+ pukik, kis játék,kis nyűglődés, aztán nagy szunya. a fürcsizésnél nagyon kis vidém volt, utána evett is rendesen, és alszik mint a tej.

Homeo-ban jártasak: van egy távoli ismerősöm, aki foglalkozik homeo-val (náluk voltunk Egerben), és ő azt mondta, hogy babáknak gyerekeknek úgy kell adni a bogyit, hogy ahány éves a gyerek, annyi db kell a bogyóból. Tehát 1 éves korig 1 bogyesz. Hm????

panna1

vmit még akartam, de agyam mint a szita :oops:
Na mindegy... Jó éjt mindenkinek, elteszem magam holnapra.
Ha minden oké, holnap megyek usziba :P

panna1

Jó reggelt!

Akkor MOM? Mert akkor amit mondott Zsófi én be is váltanám. a C&A-ba, mert tényleg megéri 50%os kedvezménnyel vásárolni.
Na, persze ha Kislegénykém engedélyt ad rá. :wink:

Panna, anyósom homeos, de nekünk mindenből 5 bogyeszt kellett szedni. Mármint abból a kétféléből, amit kaptunk pocakra, meg nyugisabb alvásra. Az utóbbit csak én próbáltam, bár én tudtam volna nyugisan aludni, ha hagynak. :wink: :lol: NA a lényeg, hogy már Csenge is felvetette ezt, hát, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, de pl. hasfájásra ha csak egyet adtam volna, nem hiszem, hogy hasznát vettük volna. Meg a homeos bogyeszekben az a jó, hogy csak gyógynövényalapúak, szóval nem sok vizet zavarhatnak....no, röviden az egy bogyesz nem sokat érne sztem.

Nekünk tegnap nagyon jó napunk volt, tök nyugis volt Levi, elkezdte pótolni a múlt hetet alvásügyileg.
MA meg megyünk Dunakeszire, remélem jól fogja bírni.
Keresztapum mesterszakács és Ő főz ma nekünk ebédet. Szóval ha nagy durranást hallotok dél környékén, akkor én pukkadtam szét.

Szép vasárnapot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, mesélj majd, hadd csorogjon a nyálunk :lol:

Tegnap a Nagyikámnál voltunk, nagyon örült Zsombinak:

Kép

Meg persze Zétinek is. Ma ovis cuccokat kell még beszereznem, holnap meg szerencsére jön egy barátnőm az egyéves kislábyával vigyázni Zsombira, amíg én elkísérem Zétit az oviba. Kíváncsi vagyok meddig kell majd maradnom és meddig bírja majd nélkülem (meg én nélküle :oops: )
Vendég

sziazstok!
akkor próbáljunk összehozni egy névsort és ennek viszonylatában intézem a helyet az Angelo caféban, ha mindenkinek jó?!
jellezzetek kérlek vissza vagy ha bekattintjátok idézetnek az utolsó név után és odaírja mindenki magát következőnek akkor kialakul a listánk...remélem jó hosszú lesz!!

mom-tali névsora:
1.csandi+CsengeBoglárkaGalagonyaCseperkeBerkenye
2.
3.
.
.
.
s
t
b
Vendég

mom-tali névsora:
1.csandi+CsengeBoglárkaGalagonyaCseperkeBerkenye
Vendég

Szasztok csajok!

Tegnap írtam el is küldtem de nem találom sehol ez hogy a fenébe lehet. Ráadásul már nem is emlékszem mit irtam :(

Csütörtöki randin én is ott leszek de csak kicsivel 10után mert Áron 10kor szokott enni, de majd kicsit előbb etetem és sietünk. apa elvisz :D

Nem hiszitek el de szerintem Áronnak jön a foga! mind két oldalon nyomja ezerrel az ujjait és a vámpirfogak helyénél mind két oldalon van egy kis fehér kemény dudor! Kicsit mondjuk tanácstalan vagyok hogy tuti a foga e de nagyon úgy néz ki! de hogy 11hetesen :?: :?: :idea:

c&a kupon jól nézzétek meg a kisbetűs részeknél hogy milyen hónapok vannak rajta mert nem mindegyik hónapban lehet beváltani csak ami rá van írva.

Szerdán megint megyek turizni apa meg itthon marad a manóval. Dia most jön új áru!!

Tali csütörtök 11.06án MOM:
Cs-ANdi , Mecsi,

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nálunk volt most két átalvós éjszaka. De mondjuk a mostani rend fürdés 7.45kor aztán kicsi szuny a 9ig akkor kajcsi, aztán fentvagyunk 11kor megint kaja aztán kb majdnem éjfélig szenvedés és bealvás. De reggel 7ig nyomja a tentit a kis drágám.

Zsófi mellgyulladásnál általánban van piros folt de nem olyan mint egy pati. viszont a cicik bedurranak mint állat csomós és baromira fáj. Tünetként érezhetsz lázat levertséget ...... influenza tünethez hasonlót.

Csandi szerintem kérdezz rá a cukira hogy fogadnak e ennyi babakocsis anyukát nehogy aztán ne örüljenek nekünk.

Superman kéztartás nálunk is van!!! :lol: :lol: :lol: és imádom

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Cs-ANdi , Mecsi, Csenge
Vendég

sophie:
nekem is volt ilyen: egyszerűen egy patti volt nálam a mellbimbó udvaromon belül :)
ne izgulj!

Kép
winona

Cs-ANdi , Mecsi, Csenge, Boniko,
Vendég

holnap megyünk ultrahangozásra meg csípőszűrésre, de ha tudunk sétálni délután akkor megérdeklődöm...mondjuk a mégis hányan jönnének kérdésre még nemtudok biztosat mondani, de valami -tól -iget lökök...a múlthetin a 6 anyukából 3 jött csak babakocsival :wink:

ja és kisangyalkám mostanában elaltatja magát simán teljesen egyedül!!imádom!!örülök, hogy sosem eröltetek rá semmit és magától kialakulnak a dolgok!!ezekszerint nem is csinálom nagyon rosszúl :D
Vendég

sziasztok!

először is a legfontosabb, a talira feliratkozásom! ;)

Cs-ANdi , Mecsi, Csenge, Boniko, Sophie

Winona, csak azt néztem, hogy a cicimen, a bimbóudvaron vannak ugye olyan pici kis fehér pöttyök, nem tudom a hivatalos nevét, na, és nekem az egyik olyan lett piros, és dudris, viszont a cicim nem kemény, és nem is fáj annyira, csak, ha megnyomizom!

Mecsi, a turiba hány körül érdemes menni szerdán? lehet, hogy megyek én is anyóssal, mert ő volt múltkor is, de egyedül meg nem tudok a lurkóval menni, így kell a segítség, de nem tudom, hogy hányra érdemes odaállítani, hogy mikorra teszik ki az új motyót :(

ja, és nyálzás, vagyis durva nyálzás kapcsán, rákérdeztem a védőnőnél, hogy létezik-e, hogy a foga, mert nálunk is nagyon durva méreteket öltött a dupla ököl szopi, illetve én is felfedeztem az ínyén fehér részeket, de azt mondta, hogy van olyan gyerek, akinek 1/2 éves korára már kint van a foga, de inkább azért van a nagy nyálzás, mert most alakul ki az emésztés ezen formája, vagyis érzi az ízeket, illatokat, és ez nyálcsordogáláshoz vezet, amit a kisbabók még nem tudnak lenyelni, így kifelé folyik a cucc! :)

Csenge, nagyon jó a kép dédiről és Zsombiról. hogy bírta a mami Zsombi méreteit!? :)

és mai adatok, kakilás után pucér súllyal mi ma voltunk 7040g-ok ... :shock:
mondjuk a karomon érzem már! :)

Aproo, na!? egyben vagy még!? igaz nem hallottam nagy durranást, de lehet, hogy csak a fülem nem a régi már! :) remélem, hogy jól telt a napotok, és Levi is élvezte a kirándulást!

mi nagyon nagyot sétáltunk ma délután, mert apa reggel nem tudta elaltatni a kisfiát, így délutánra maradt a nagy szunya, és a babakocsis nagy séta!

holnap mennem kell be Csepelre, mert bankügyintézünk apával, szóval felavatjuk a kengurut élesben is! kicsit izgulok, de remélem, hogy megússzuk nagy üvöltés nélkül. aztán a dokinéninél is felmarkolom a hasi és koponya uh beutalónkat, mert jövő hétfőn megyünk uh-ra a budai gyerekkórházba!

jajj. olyan jó lesz csütörtökön!

Mecsi, alapvetően minden hónapban felhasználható a kupon, csak nem mindegy, hogy melyiket téped ki a füzetből, illetve, hogy 2 hónapban tudsz csak vásárolni, havonta 1 db cumót.

na, eldugulok mára! jó éjt. mi manókánk alszik már, szerintem lassan követem a példáját, mert kicsit kifáradtam ma! ;)

sziasztok!

sophie27

Cs-ANdi , Mecsi, Csenge, Boniko, Sophie, Sniky

csak gyors bekukk és feliratkozás a csüt-i talira;)
megyek, mert bealudt a banda és rám is rámfér;)

Jó éjt!

sniky

Sziasztok!

Irigykedek már előre a tali miatt!
Letudtuk a mai rokonlátogatást is sikeresen. Siklósra mentünk anyum keresztanyujáékhoz. RÉka oda-vissza szunyált az úton.
Azt hiszem kihevertük az oltás mellékhatásait. LEgalábbis RÉka, én majd ma alszok jót. :D
Kiscsajszim ma nagyon jókedvű volt, vigyorgott, dumált ezerrel, és az esti nyűglődés is csak kevéske volt. Úgy mint oltás előtt. GYanítom, hogy az a kemény hasfájás megszűnt nála, de azért minden kakilás+pukizás előtt küzd. HA meg kijön végre aminek ki kell, utána vigyorog, mint a tejbetök :lol: A nap szépséghibája csak az volt, hogy én éjjel 1-kor feküdtem, Réka 5-kor kelt, és szopi után csk egy órára aludt vissza. Aztán amikor a 8-as szopi után megint kidőlt, én is aludtam volna, de nyilván mindenki akkor hívott. :evil: Így most kicsit zombizok.

APa is megérkezett Bp-ről végre. Péntek reggel ment el, már nagyon hiányoltuk. RÉka baba is örült neki, hogy itthon van.

Ja! És képzeljétek, voltam uszodában! :D Anyum jött pesztrának Rékához, én meg leléptem gyorsan. Azt mondanom se kell, hogy 200 m után majd belefulladtam a vízbe, annyira el vagyok szokva tőle (na meg az 50m-es medencétől. Régebben 33m-esbe jártunk a Kondorosi usziba). VÉgül egy ezrest úsztam, és csak a fele ment gyorsban. És most fáj egy kicsit az egyik térd-, meg az egyik vállizületem. HIába, elszoktam a mozgástól, vagy fél éve nem sportoltam semmit. Izomláz holnapra várható, remélem a tejcsi ízét nem rontja el nagyon. Ja, és azért mikor hazaértem, nem voltam egy tejcsárda, vagyis a tejcitermelés megcsappant,gondolom a szervezet arra már nem bírt energiát fordítani. De szerencsére csak a következő szopinál volt érezhető, úgyhogy két ciciből evett Rékus. Utána már nem volt gond, helyreállt a "rend".

Zsóf! A 7 kiló azért nem semmi. Én kíváncsi vagyok, holnap mérjük RÉkát a szokásos heti mérésen Szerintem most eléggé lelassult a hízása, rengeteget rúgkapál meg hadonászik. Néha szinte vágtázik, persze csak fekve, de nagyon vicces :lol:
Szerintem amit írtál piros pötty az nem mellgyuszi. lehet, hogy egy icsit kikezdte Beni a nyelvével az a fehér kis bigyót. A mellgyuszinál olyanok a tünetek, amiket Mecsi is írt. A piros folt kb 20 forintos nagyságútól indul, és akár a fél cici is piros lehet. De nem annyira éles a határa, és nem is annyira piros, mint egy patti.

Mecsi! Gratu Áron babának az átalváshoz!
Sumerman kéztartás nálunk kicsit módosult. RÉkának néha olyan kedve van, hogy fekszik, és mindkét kezét kinyújtja, de nem a feje fölé, hanem előre, mintha bokszolna. És közben löki a dumát. És tartja vagy öt percig a kezét. :lol:

Na megyek, felvonszolom apját az ágyikóba, itt alszik szegénykém megfáradva a TV előtt. Holnap nekem is lesz jópár ügyintéznivalóm, de azért próbálok majd pihizni is. Bár egy takarítás lassan ráférne a kéróra. :?

Remélem nektek is jól telt a hétvége, hiszen itt a fórumon a szokásos hétvégi csend van :)

Na jó sok voltam, eldugulok, megyek alukálni. hiphiphurrá!:) :) :)
Jó éjt nektek is!

panna1

Jó reggelt!

Cs.Andi drukk az UH-hoz...remeélm minden negatív lesz :lol:

Mecsi előfordulhat, barátnőm kisfiának 3 hónaposan már 2 foga kinnt volt... :lol: ZSigmond is nagyon piszkálja az ujjacskával alul az ínyét..de úgy néz ki a borostyánlánc segít mert csak ennyit veszek érszre.meg a bő nyálfolyást.nincs sírás, nyugtalanság..

Apropó beszélgettem egy csomó ismerőssel a hozzátáplálásról

változóak a vélemények, anyatejes babaáknál elvileg ugy 6 hónap kizárólagos szopi van védőnéni, dokinéni szerint.. barátnőim közül valaki már a 3 hónap betöltése után elkezdte ... én mondjuk a 4.hónap betöltése után bepróbálkoznék, úgysem fog simán menni, meg azt olvastam, ha a baba már nyeli a nyálát amikor eszük akkor érdemes megpróbálni ..NA nálunk látni kéne őfelségét ..

ti hogy tervezitek?
Vendég

Jó reggelt!

Hát mi ma is átaludtuk az éjszakát, de ilyen áron inkább kelnék a törpömhöz. Az esték kezdenek átmenni nagyon nyűglődésbe fürdés utáni kajáláskor annyira teleszivattyúzza magát Áron hogy fáj a hasa és sír de büfizni alig akar aztán meg visszabukik egy csomó kaját. Ezért leginkább ilyenkor kézben bír el lenni +pocaksimi , sírás, aztán meg 11kor ráeszik 40ml-t és kidől reggelig. Én mondjuk jót alszom de sajnálom szegénykém, pedig mosolygósan ébred.

Panna a mozgással vigyázz mert ilyenkor elveszi a tejtermelésről az energiát és nem lesz tejcsi. Egyél jó sokat mielőtt mész úszni,meg utánna is akkor talán nem lesz gond. Jaj én is úgy mozognék már , de inkább kivárom amikor már nem cicizünk.

Zsófi a turiba elvileg már kedd este lecserélik az egész készletet így reggel 9kor nyitáskor már új cucc van, de aztán persze minden nap raknak ki új csomagokat. csak ha hónap végén mész még megtalálhatod a régi cuccokat is.

Tali én tuti baaakocsival érkezem!

Valaki tud jó csontkovácsot aki házhoz is megy? azthiszem totál szétcsúszott a gerincem. Egyre jobban fáj a talpam mikor reggel felállok, azaz lassan már pár percbe telik mire felállok annyira fáj. meg a nyakam is kezd galambosodni. húzom be a nyakam ha ülök :( helyre kéne rakatni magam.

na megyek eldugulok alszom még kicsit amíg lehet!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

ja talira valószínű babakocsival megyünk, mert közvetlen alacsony padlós busz visz az Alkotás utig innen a 13.kerből... de viszem a hordozót is ... onnan meg séta nincs messze

megrendeltem Kippkopp és Tipptopp bábukat.. :lol:

Mecsi jobbulást!
Vendég

Sziszka Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

hali
hát sajnos ha a tali ezentúl csütörtökönként lesz, akkor mi nem fogunk tudni menni, mert minden héten csüt jön a nagyi hozzánk egész napra unokázni megsegiteni.

csabika nem göndörhajú, legalábbis csak néha veszek észre valami hullámot a hajában, de szerintem azt inkább csak elalussza.

alvás előtti ideges mozgás nálunk is van még.
oltás után a hétvége elég nyűgi volt nálunk is, sokszor sírt fél órákat, alig lehetett lenyugtatni. a pukik előtt nagyon szenved szegényke.

nálunk most pár napja nincs kaki, csak nagyon büdi pukik és nagy szenvedések közben. nem tudom mennyi a normális kaki nélkül???
mikor kell esetleg SZÉKREKEDÉSRE gondolni?

pedig nem eszem semmi olyant ami ezt indokolná, max reggelente malátakávét egy kistejjel...lehet a tejtől?
lei

Sziszka Boldog szülinapot!
Vendég

Hali!

Most csak gyorsan. tegnap mennyei marhahusi leves votl, fürjtojással, meg minden éttermi belevalóval. Keriapum nem aprózza el, 20 l-es lábosban főzi majd 8 órán át... :lol:
Aztán májjal, sonkával, sajttal töltött husi, gombás rizzsel és tepsis krumplival.
Aztán este anyósoméknál vargabéles...na jó nem fokozom, de dúrva kajahadjárat volt.

Levi: Van valamelyikőtöknél hasonló?
Két hete kb nyirkos a tenyere és a talpa(ruciból kivéve) mintha izzadna?
2 napja eléggé rendesen elkezdett hullani a babahaja. Lehetséges ilyen későn?
Mi is kétoldalt folyókban nyálzunk....

Tali: Sajna Levi szörcsög(lehet ez a fogzástól is, mert alig tudok vmit leszívni,és utána is tovább szörcsög, főleg szopi alatt???) meg 37.6nál tart,pedig holnap kapna oltást....szóval szretném, de nem bizti. Mivel iszonyú dugó van itt reggelente, a 10 amúgy sem jönne össze, max fél11. De még él a remény!!!

Sziszka Boldogat NAgyon!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, nálunk is van ilyen, amit írtál, nem tudom mitől lehet és mi is hullajtjuk a hajkoronánkat főleg a feje búbján két oldalt és a nyálunk is folyik rendesen, örülnék, ha még nem a foga jönne.... nem nagyon tudom elképzelni úgy a szopizást :oops:

Csenge, tapasztalat??? Volt hogy Zéti akaratlanul is ráharapott a cicidre? Mennyire volt fájdalmas, el lehet kerülni?

Sziszka! Nagyon boldog szülinapot Neked, Isten Éltessen Sokáig!!!

sniky

Apróó, nagyon megéheztem a kajafelhozatalra!!!
Holnap esetleg egy tescózás kora délután? Mit szólsz hozzá? Vagy az oltás miatt inkább máskor?

sniky

Aproo nekem azt mondta a dokinéni hogy a 37.6még nem láz. ettől még kaphat oltást a szörcsögés már neccesebb. A kajafelhozatalt olvasva csorog a nyálam :D

Barátnőm itt volt látogatóba a kisfiával és azt mondta szerinte az a két kis fehér pont az már pedig fogacska!!! :lol: :lol: Hát mi leszünk az elsők???

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Apró, ez igen :D Azért nekünk is maradt tegnapról vargányaleves, tőltött káposzta, tiramisu meg habcsók :lol:

Niki, időnként ráharapott a cicre, ez főleg akkor történik meg, amikor nincs jól a szájában és amikor csúszik ki belőle és megpróbálja elkapni :) ha a végére harap rá az fáj. De később is előfordult, pl. fél évesen megharapott úgy hogy sebes lett :?
Vendég

Aproo gyere csak a talira ha nincs baj, mert mi is 10után megyünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szóval a szörcsi is lehet fogzástól, mivel a sok nyálat nem tudja lenyelni és fekve visszafolyhat nóziba.elvileg. Meg, ha picivel nagyobb az orrmandula, akkor attól is lehet...
Niki, inkább várjunk vele, amíg kiderül az ok. Fertőzni sem szeretnénk Barnust, meg ha nyűgi, akkor gázosabb.
Na, megyek leszívom, megnézem mi jön ki.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jaj lányok úgy izgulok barátnőm üzent hogy szül végre !!! szegény okt. 24re volt kiirva! :shock:

most már eldugulok

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka, Boldog Szülinapot!!!! 8)

yuyu79

mecsi nálunk is látszik alul a két fehér pontocska és véraláfutásos mellette :roll: mi is várjuk mikor bújik ki :lol:
Vendég

Rendben Apróó, Levikének jobbulást kívánunk, reméljük semmi komoly! és sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!! ;)) azért jó lenne, ha a csüt-i talira tudnétok jönni, jó lenne már benneteket is látni élőben;)

mecsi, barátnődnek mennek a drukkok! ;)

csenge, köszi;) próbálok nem félni előre és reménykedem, hogy a fogacskák is váratnak még magukra, bár nekem is gyanús Barnus ínye....

sniky

Nálunk is egyre több a nyál, de a foga remélhetőleg még nem jön. Bár nem néztem meg olyan alaposan az ínyét... De nem irigylem, akinek már 3 hónaposan kibújik az első....Se a babát, se az anyukát, ha szoptat ;-)

Boniko, már most tervben van a kistesó? És miért pont 8 hónap, 4 hét, 1 nap múlva kezditek? ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Cs-ANdi , Mecsi, Csenge, Boniko, Sophie, Sniky, Pöttöm

Nálunk is van izzadás a talpakon, kezeken, akkor nem én öltöztetem túl a manót, ahogy a férjem mondja.

Érdekes, mert ha én látok Noelen vmit, mondjuk piros foltot, akkor én egyből aggódni kezdek, h nem e vmelyik krémemtől vagy hasonlók, párom meg áh, semmi baja. És ez mindig így van...most én vagyok parás, vagy az apukák túl lazák? :lol: :roll:

Mi holnap reggel megyünk oltásra, tegnap beszereztem egy infra homloklázmérőt, mert a múltkorinál is hajnalban kicsomagoltam Noelt a pelusból, megmértem a lázát fenékben, persze kakilt is rögtön, újra tisztába tettem, felöltözés és teljesen felébredt...csak szopival tudtam visszaaltatni, és persze nem volt szerencsére semmi baja...na ezt többet nem.

Nálunk most olyan rend állt be, hogy este 10kor fürcsi, 11 után vacsi, fekvés és reggel 8-fél 9kor ébred. Aztán még alszik evés után vagy 2 órát. Na, utána jön a nyűgösködés általában.
Pénteken du. 5től nem aludt az esti vacsiig, amint cicire került egyből zuhant is álomba, egészen míg kiságyba nem került, mert akkor egyből felébredt. És jött a nyűgi tovább :cry:

Séta közben továbbra sem tud normálisan aludni...ez egy "csodagyerek" :lol:

Szóval csüt. lehet h nyűgösek leszünk, de most már akkor is eltoljuk a 8,5 kg-t. Pénteken mértük, és már megint 300 gr-ot hízott ez a gyerek. A csuklóm már teljesen kikészült, szerintem be kell majd fásliznom.

És a talin mi is babakocsival leszünk, kenguru esélytelen :lol:

Sziszka! Isten éltessen sokáig.

Boni, engem is izgat az új vonalzód :wink: Hogy is van ez?

pöttömpanni

:lol:

hát szeretnék legalább egy nyarat a fiammal tölteni pocaklakó nélkül.. így augusztusban kezdünk el próbálkozni... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eddig még csak olvasó üzemmódban voltam, de múlt héten találkoztam Szuszuval és Andrissal a ligetben, szóval gondoltam, most már én is csatlakozom hozzátok. Félholddal együtt voltunk a SOTE II-n. Emma ott született a nyolckerben, 2008.08.08-án este 8-kor, igazi olimpiai baba. Hatalmas haja volt, és most még nagyobb, naponta kell hajszárítózni és fésülgetni.

Csatolok néhány képet róla. A ti babáitok is nagyon édesek.

Kép Emma huncut Kép Hajszárítózés utén Kép Fekvőtámaszozás

Anna
sushy

Pöttöm, nálunk tuti nem túlöltöztetés,mert van, hogy izzadt, de hideg a keze, talpa....

Séta közbeni alvás nálunk is necces. :lol:

De legalább Ti már átalusszátok az éjjelt.

Mi még mindig min. 2x kelünk. Most éjjel 4x. :?

Boni,én a csaszi meg Levi többemberessége, nyűgjei, műtétje miatt kistesót elképzelni sem tudtam, nem is értettem miről beszélnek, h. majd megszépülnek az emlékek,meg a fájdalom emléke elmúlik....aztán már most várom,h. jöjjön majd a kis lurkó, pedig még mindig nem vagyunk a toppon. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Anna, üdv!
Emma tüneményes!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: