sziasztok!
először is a legfontosabb, a talira feliratkozásom!
Tali csütörtök 11.06án MOM:
Cs-ANdi , Mecsi, Csenge, Boniko, Sophie
Winona, csak azt néztem, hogy a cicimen, a bimbóudvaron vannak ugye olyan pici kis fehér pöttyök, nem tudom a hivatalos nevét, na, és nekem az egyik olyan lett piros, és dudris, viszont a cicim nem kemény, és nem is fáj annyira, csak, ha megnyomizom!
Mecsi, a turiba hány körül érdemes menni szerdán? lehet, hogy megyek én is anyóssal, mert ő volt múltkor is, de egyedül meg nem tudok a lurkóval menni, így kell a segítség, de nem tudom, hogy hányra érdemes odaállítani, hogy mikorra teszik ki az új motyót
ja, és nyálzás, vagyis durva nyálzás kapcsán, rákérdeztem a védőnőnél, hogy létezik-e, hogy a foga, mert nálunk is nagyon durva méreteket öltött a dupla ököl szopi, illetve én is felfedeztem az ínyén fehér részeket, de azt mondta, hogy van olyan gyerek, akinek 1/2 éves korára már kint van a foga, de inkább azért van a nagy nyálzás, mert most alakul ki az emésztés ezen formája, vagyis érzi az ízeket, illatokat, és ez nyálcsordogáláshoz vezet, amit a kisbabók még nem tudnak lenyelni, így kifelé folyik a cucc!
Csenge, nagyon jó a kép dédiről és Zsombiról. hogy bírta a mami Zsombi méreteit!?
és mai adatok, kakilás után pucér súllyal mi ma voltunk 7040g-ok ...
mondjuk a karomon érzem már!
Aproo, na!? egyben vagy még!? igaz nem hallottam nagy durranást, de lehet, hogy csak a fülem nem a régi már!

remélem, hogy jól telt a napotok, és Levi is élvezte a kirándulást!
mi nagyon nagyot sétáltunk ma délután, mert apa reggel nem tudta elaltatni a kisfiát, így délutánra maradt a nagy szunya, és a babakocsis nagy séta!
holnap mennem kell be Csepelre, mert bankügyintézünk apával, szóval felavatjuk a kengurut élesben is! kicsit izgulok, de remélem, hogy megússzuk nagy üvöltés nélkül. aztán a dokinéninél is felmarkolom a hasi és koponya uh beutalónkat, mert jövő hétfőn megyünk uh-ra a budai gyerekkórházba!
jajj. olyan jó lesz csütörtökön!
Mecsi, alapvetően minden hónapban felhasználható a kupon, csak nem mindegy, hogy melyiket téped ki a füzetből, illetve, hogy 2 hónapban tudsz csak vásárolni, havonta 1 db cumót.
na, eldugulok mára! jó éjt. mi manókánk alszik már, szerintem lassan követem a példáját, mert kicsit kifáradtam ma!
sziasztok!