A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

de, nekem is fáj, de csak a jobb. Mondjuk nem úgy, mint amikor sebes volt, de azért fáj...

Most hogy nincs itt se após, se anyós, visszatérek a mellszellőztetéshez. Furcsa, hogy egyedül maradtam ittho, de valahogy élvezem is.

A laktoherbet lecsökkentettem napi két bögrére, és még több tejem lett, pedig nem volt piskóta az elmúlt pár nap. Szóval ezt nem értem, de örülök neki, hogy van elég tejci és szépen gyarapodik Martin.

most elaludt, úgyhogy gyors felvázolom, mi történt és kérek mindenkit, írja meg, hogy jól cselekszem -e.
Vendég

Pumperka, ha gombás, akkor piros... és viszket, ég akkor is mikor nem szoptatsz.... Ha szoptatsz akkor nagyon fáj az első pár szívásnál. mivel én mindkét gyerekemet szájpenésszel hoztam haza, volt hozzá szerencsém :( Szerencsére a glicerines lemosó gyorsan elmulasztotta.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pénteken jött az ex a fiammal az oviból. Be szokta hozni, pisi, átöltözés....stb. Anyós bent volt Martinnal a babaszobában, csukott ajtó. Szóval a köcsög azt hitte egyedül vagyok és kikezdett. Először, hogy adjak rá másik nadrágot, mert leszakadt a gombja, OK. Aztán: a zokniját is húzd át, mert ki van nyúlva a gumi. Majd: a pulóver is koszos. OK. Mikor veszem fel rá a cipőt, gúnyosan elkezdi fikázni, hogy nincs a gyereknek más cipője, csak az a koszos szar? AMúgy egy Adidas cipő, amit reggel ovi előtt fényesre sikáltam és nem is volt koszos. Mondom neki, de van másik cipő, de abban ugyan nem viszed el Milánt, mert múltkor is vett neki Robi 9 ezerért egy bőrcsizmát, apunál meg lemotorozta az orrát. Erre ő: mi van, magadra költötd a 20 ezer gyerektartást? Na akkor elpattant az agyam, elküldtem mocskos módon a búsba, zengett az egész ház. Hogy te pofázol, amikor lógsz 100 ezer gyerektartással, azóta fizetsz, hogy felnyomtalak? Erre Ő. én odaadtam személyesen, ott van a zsebedben! Nyugodtan, szemrebbenés nélkül hazudik a képembe! Ha nem fogja a fiamat, nekimegyek! Mindent mondtam neki, ami kifért a számon, Ekkor jött ki anyósom, a baba is üvöltött, akkor próbált lecsitítani, azt hittem megölöm. Azt is mondtam, pusztulj el utolsó féreg, hogy még a nevelőapámat is le akartad fizetni és csak röhögött gúnyosan. (aztán utóbb kiderült, hogy felhívta nevelőaput és le rohadt szemetezte, hogy elmondta nekem).

Ezek után elhatároztam, hogy nem hagyom magam. Kinyomoztam, ki a nőjének az exe, felvettem vele a kapcsolatot, be is fogom idéztetni, mert ő aztán tudja, hogy 16 éves sem volt a kislány, mikor az exem el kezdte kezelgetni. Ugye nagy a titok, meg nem mutatkozik vele -a gyerekelhelyezés miatt- de a srác fog köpni, mert ugye meg lett csalva :wink:

AZtán: elhatároztam, kibírom, hogy nem kommunikálok a fiammal, míg apunál van, ennek cserébe nem engedem beszélni az apjával, mikor itt van. Naponta fél órán át nyaggatja, érzelmileg zsarolja: apa szomorú, hogy nem vagy itt, apa egyedül van, apa szeret a világon a legjobban. Anyád nem engedi, hogy itt legyél, mert tudod, rendőrt hív... Anyád!

AZ oviban is mondták az ovónők, hogy mikor megjön aputól, 2-3 nap, mire visszazökken, tiszta fantáziaszegény, nem vesz részt a technika gyakorlatokon...frankó.

Na most ő egy közismert uzsorás, csak ugye ügyvédileg le van papírozva minden, annak nincs nyoma, hogy uzsorás. De ha 10 emberből 10-et megkérdezelk Komlón, hogy ki a Szalay Norbert, akkor tudják, mi a foglalkozása! És egyszer elmondott nekem vmit, amivel baromira vissza tudok élni, csak nem találom azt az embert a neten. Egy "híres" ember, aki igencsak megpörgette, szerintem az Apehnál is ő nyomta fel, mert eljárás folyik ellene. (esztexx: mindig fel akartam nyomni, csak nem mertem, mert féltem, kiderül, de megtette más...állítólag 400 millió adócsalás...) Szóval ezt az embert is be akarom idéztetni, csak meg kéne találnom.

Illetve egy gyerekkori barátommal is van ügye, a srác meg a rendőrségen nyomta fel, mert pénz fejében lerakta nála az Audiját, aztán késett a lóvéval, az ex meg eladta. Szóval ezt a srácot is be akarom idéztetni.

A férjem könyörög, hogy most ezzel ne foglalkozzak, mert még a következő tárgyalásról nem tudunk semmit -a múltkori elmaradt-.

Akkor sem hagyom magam! Véleméynek?????

bocsi, ha hosszú lettem, de nincs kitől tanácsot kérnem, a családtagok nem hitelesek.
Vendég

Jim drága, ő mit tud ellenetek tenni? Mert mniden ezen múlik szerintem. Az kiderül, hogy te miket tudsz, de neked van-e vesztenivalód?

Milánt nem fogja tudni elvenni, az tuti, de ezen kivül? Fizikailag, lelkileg, bárhogy van valami, amivel ki tud késziteni?

Fanetta!!! Annyira birom a stilusodat, mindenképp könyvet kellene irnod!!!!! Pati már úgyis átment csöpögős-romantikus-versesbe, én mindenen bőgősbe, egy, csak egy leány van... irj még nekünk légyszi, hosszan!!!!!!!!

A többiekre is vonatkozik ám ez, de ilyen tehetséges irot, mint Fanetta!!!!!!!!

És azt akartam még mondani, hogy olyan jó, hogy előkerülnek rég eltünt emberek, mint pl. Kiko... én már nem mertem irni, mert az előzővel csak azt értem el, hogy Endrét is elkergettem, nem azt, hogy Kiko jött...

Kép

KépKép
eszterxx

Jim!

Hihetetlen. Mi ehhez képest a mellfájdalom. :?
Szerintem is akkor tudod a leginkább kicsinálni, ha higgatt maradsz és mindent begyűjtessz ellene. Bár azt is megérteném, ha nekimennél egyszer. De hosszútávon bizti nem az a legjobb. Most talán az a jó, ha még van időd a tárgyalásig és minél inkább elő tudod készíteni a dolgokat, és tényleg bárkit be tudsz szervezni az csak jól jön... Szóval aki hajlandó neked tanuskodni azt ne hagyd, hogy visszalépjen.
A tapasztalat azt mutatja, hogy hiába nem foglalkoznál vele, úgy is mindig gondoskodna róla az ex, hogy legyen bosszúságod folyamatosan. Legalábbis én ezt olvasom mindig...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsuzsofi!

Gyerekorvoshoz forduljak?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim, nem ismerem az egész történetet, de sztem egy erős ügyvéd kellene, aki összefogja a szálakat. Nagyon sajnálom, hogy ilyenekkel kell szembenézned, nehéz lehet Neked, de a fiadnak is.

Pumperka, a gomba olyan csalánszerűen pirosas akár a bimbón is, és nekem a NISORAL sampon tette rendbe. Füredésnél kicsit hagyni kell rajta, aztán lemosni (szoptatási tanácsadó mondta).

Valaki írta, hogy ne hagyjátok a babut nappal aludni, akkor jobb lesz az éjszaka. Ezt cáfolnám, mert sok gyerek idegrendszerének az éjszakai pihenéshez is elengedhetetelen a nappali alvás. Inkább csak az éjszakai minimális műsor talán ami segít. Állítólag ha megébrednek, azt a helyzetet keresik, amiben elaludtak, azaz ha pl. szoptatás közben, vagy anya katjában, akkor azt. Spec nekem mindig elaludtak evés közben, és nemigen akartam őket ébresztgetni, de biztos van olyan helyzet, amikor érdemes az ágyba letenni, vmit énekelni, és kimenni. Ha mázlitok van, beválik.

Kölyök, Isten hozta Mátét, ismeretelnül is nagyon drukkoltam Nektek. És hajrá a továbbiakhoz. És kicsit sajnálom, hogy betelt a táblátok. De lényge, hogy mindneki rendben van.

Még egy kérdés, esetleg amikor statisztikát csináltok odaírnátok, hogy hány esetben előzte meg a csaszit indítás, és az milyen jellegű volt? Ill. hogy sima szülésnél volt-e, ha igen, milyen. (most olyan fontosnak tűnik, aztán mikor az augusztusi tüzijátéknál is egyben leszünk még, lehet nem érdekel majd a statisztika, csak vhogy átkerülni).

potyka

Pumperka, igen, kérjél borax-glicerines ecsetelőt, az jó lesz a baba szájára is ha megjelenik a szájpenész. Amíg kevés van addig nehéz észrevenni, általában először a száj oldalán egész hátul fent és lent az íny mellett jelennek meg az első telepek, mert ott ugye nyugi van...

Bár lehet ismered, nem tudom volt-e a nagyobbaknak....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jim:sztem teljesen jól csinálod..Ha már ő ilyen szemét és abszolút nem Úrimeber akkor te se légy egy "Úrilány"és nyugodtan szívasd meg!!Csak tényleg az a kérdés hogy nehogy ő valahogy visszaszívasson,akár fizikailag is vagy mit tom én...Írtad hogy egy gengszter... :shock: :shock:

Az a szar, hogy szegény Milán tanuja ezeknek az eseményeknek..szegénynek ez marha szer lehet...

De most tul képp mit akar az ex???Hogy te mondj le Milánról,neveli ő ,te meg csak 2 hetente láthassad???Vagy mit??Mert ez nonszensz...Egy anya úgyse mondd le a gyerekéről...

Pumperka!

Nekem is megint elkezdett fájni a mellbimbóm...pedig már tök szépen helyre tette az Avent krém...mostmár én is kezdek gyanakodni a gombára,szájpenészre...mert ahogy Zsuzsófi írta,szal nekem is az első pár szívás nagyon szúr,fáj...utána nem...És a szopik között nem fáj....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="potyka"]
írta:
potykaValaki írta, hogy ne hagyjátok a babut nappal aludni, akkor jobb lesz az éjszaka.

Jaj, véletlenül sem kínoznám a töpörtyűt azzal, hogy nappal nem hagyom aludni!!!! Csak az esti fürdetés előtt virgonckodunk, az édesapja is akkor van itthon, és ő babusgatja a lánykát, mert ha akkor elalszik, akkor az egész éjszaka szenvedés a babónak (is), mert ugyan álmos, de nem annyira, hogy aludjon... Így nap közben is alszik kb. 6-8 órát, és éjszaka is alszik olyan 6-7 órát, ami szerintem nem olyan rossz :)
linocs

és még azt felejtettem írni, hogy azt is ki fogom bírni, ha ovi után nem hozza be pénteken, de én ezzel az emberrel, nem akarok találkozni, még köszönni sem többet.
Vendég

Igen én se javasolnám a zegész nap kössük le tendenciát, mert akkor nagyon kifárad... csak arra kellene odafigyelni, hogy legyen egy hosszabb alvása de, meg du, és 5-6 után ne aludjon! Akkor jót fog aludni éjjel... Kicsit nehéz beállítani a napirendet, de nekünk a Kata 2 hetes korára beállt... Drukk hozzá nektek!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Linoccsal egyet értek :wink: Már tapasztalat a nagyonkál is ,hogy ha alvás előtt játszottunk velük,virgonckodtunk akkor jobban aludtak.És most Olikával is így van és bevált :wink:

Potyka,Zsuzsófi!

Nekem egyátalán nem piros a mellbimbóm csak fáj,szúr az első pár szívás...akkor ez nem gomba vagy szájpenész???Olyan normális színe van,de inkább világosabb...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ő max azt tudja felhozni ellenem, hogy iskolába jártam gyes alatt és akkor ő vigyázott rá. De nem kurválkodni jártam, de tőle még az is kitelik, hogy hoz hamis tanukat, mert mocskos eszközei vannak. De aki ismer, tudja milyen vagyok, max csak idegesíteni akar. Egyszer volt olyan, hogy jöttem fel Pestre 2 napra videóklipp forgatásra, és mondjuk elég alvilági bandával mulatoztam, no de olyan nem történt, amit cenzúrázni kellene, meg akkor már bőven válófélben voltunk, és tudta, hol vagyok. Max ennyi.
Vendég

Jim: amiket írtál - minél több tanú összegyűjtése az csak jó lehet. Szerintem mindenképpen kell egy fifikás ügyvéd, aki méltó ellenfele lehet az exednek, mert mint írod az exed (finoman szólva) elég fifikás. Neked semmiképpen nem szabadna belemenned semmilyen ordibálásba (biztos kurta nehéz...), mert valszeg élvezi, hogy felhúzhat, és látja, hogy milyen hatással van rád...
Viszont mielőtt lépnél bármiben is, gondold át, hogy a te/ti életetekben van-e valami olyan, ami támadható/felhasználható - ha van, akkor azt/azokat próbál mielőbb kiiktatni, hogy nálatok ne legyen támadási felület. És igen, nekem is kérdésem: mit akar az exed elérni??? Mire ez az egész balhé? Vagy csak a férfiúi büszkesége és sértettsége csináltatja vele a sok szemétséget??? Vagy egyszerűen alapból szemét?
linocs

panny, nekem is ilyen a jobb cicim! Az ex azt akarja, hogy nála legyen elhelyezve a gyerek....

lányok, köszi az eddigi tanácsokat.
Vendég

az exem mocskos eszközökkel használt ki mindenkit, hogy gazdag lett. Csak az a baj, hogy a gyereke nem autó, garázs, alkás, ház....és ugyanazt teszi. Csak ez nem fog összejönni :twisted: :twisted: :twisted:

MArtin benyomott 110 tejcit és már 20 perce sír, fáj a poci. Mellette meg cicit keres :roll:
Vendég

az az alvilági banda Ogli G és csapata, amúgy tök jófejek, haverok. Csak a névnapját ünnepeltük a forgatás után, nem volt semmi különös.
Vendég

Vendég

Jim, sztem ma Mon egy férfinek gyermekelehlyezést nyerni minimális az esélye, és kb. mániás depressziót kell igazolnia az asszonynál rendszeres kórház kezeléssel és némi alkoholizmussal. Milán még a közös felügyelethez is apró (ugye azzal jól ki lehet kerülni a húszezres tartást is, amit aegyébként NEVETSÉGESEN ALACSONYnak tartok). Esetleg kérhetnél mediátort, és akkor nem kell sosem közvetlenül találkoznotok csak kettesben. Milán érdekében sztem próbáld nem felszívni magad, ha jön, és szándékosan csesztet. Inkább utána püföld meg a boxzsákot. Iszonyú viszony lehet.

Panni, Pumperka, a gomba sztem nem csak a szopinál fáj, de jellemzője az éles fájdalom. Esetleg viszketés. Homeosan boraxot szoktak ajánlani, de tudni kell róla, hogy lassú hatású szer, hetekig tart, mire hat, sztem a nisoral sampon megér egy kísérletet, nem őrült drága, és nekem a dárga jó amúgy akupresszúrás pontokról, meg bogyókról meg diétáról csevegő dokibácsi is ezt adta. Azért ha lesz időm, megnézem Nektek van egy nagyon jó csak női homeos könyvem, sajna német, de mellgyulánál sokszor segített. Sőt, ha igénylitek, és cserébe bevesztek tiszteletbeli márcisuinak (kis túlhordással :lol: ), le is fordítom a szoptatós részt, rég aktuális.

potyka

[quote="jimmorrison"]
írta:
jimmorrison
MArtin benyomott 110 tejcit és már 20 perce sír, fáj a poci. Mellette meg cicit keres :roll:

ahogy anyám mondta anno, ő is mindig ráenne a hasfájásra, hátha segít felfel vagy lefele elindulni....

potyka

Potyka!

Persze beveszünk :wink: asszem ezta többiek nevében is mondhatom...

Szal akkor lehetr hogy ez is gomba???Attól függetlenül hogy nem piros??
veszek olyan sampont,gondolom ártani nem fog ha nem is gomba,ugye?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, sztem nem árt. És hátha használ....

potyka

potyka, lehet hülye kérdés: és a kénes sampon? :oops: mert az van itthon, a férjem szokta használni Nizorált is néha, de az most nincs.
Vendég

Jim:nem fekete felsőben ültél az asztalnál??Erre tippelnék :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="potyka"]J írta:potykaim, sztem ma Mon egy férfinek gyermekelehlyezést nyerni minimális az esélye, és kb. mániás depressziót kell igazolnia az asszonynál rendszeres kórház kezeléssel és némi alkoholizmussal.

ha jobban belegondolok :shock: :wink: nem ááááám, csak olyan jól hangzott :wink:
Vendég

panny: egy csúnya kopasz bácsi és lányok társaságában ültem, asszem fekete felső volt. :wink: ( az autó előtti táncra nem tudtak volna semmi pénzért rávenni :!: )
Vendég

akkor eltaláltam :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

olyan mediátort a bíróságon kell kérni? Bocs az ostobaságért, de erről még nem is hallottam!

Martin küzd a cumival, komolyan, mintha nem evett volna semmit :roll:

na megyek mosni, remélem hamarosan kapunk kölyök Maszatjáról képeket.

én meg még lógok a szülés-storyval, csak olyan rossz felidézni a végét. :cry:
Vendég

Csajok! az alkoholmentes sörtől is lehet sörpocak??? :)
Merthogy egéssssszen rászoktam... Pedig nem szeretem annyira sört, de hát az áldásos hatásai: nyugtató, és tejszaporító... ;)
linocs

Jim:

Írtam Neked egy privit.....kérlek, hadd adjak tanácsot.....van egy fontos lépés, amit megléphetsz....

nanó...

Kép
nanó:))

Kolyok, tiszta szivembol gratulalok a pici Mate fiatokhoz. Nagyon sok boldogsagot kivanok nektek.

Meg mindig nem tudtam visszaolvasni de meg kovetni se az itt tortenteket. Nem hiszitek el de itt amint hazaer az ember a korhazbol az ujszulottel meglepik, mintha legalabb is versenyeznenek, hogy ki lassa eloszor a babat.

A meg hianyzo adatok: 3410g es 51cm

Christian 5 napossan

Kép

Kép

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!

Én nem tudom mi van ma a kiscsajjal, de reggel fél 7 óta a kezemben van... lerakom, kb. 2 perc múlva ébren van és üvölt. :( Most lett megfürdetve, mert annyira telepakolta a pelust, talán most majd elalszik. Lehet ez bántotta a pociját. :(
Most visszaolvasok, mert tegnap vendégek voltak itt és nagyon lemaradtam. :(

KépKép
KépKép
mni

Jim, nem semmi, átértékelem a saját problémáimat amikor olvaslak.
de szerintem sem kell aggódnod, amennyire ismerem a magyar jogviszonyokat, semmi esélye az exednek. a kérdés inkább, hogy te el tudnád-e érni, hogy még kevesebbet engedjék látni Milánt. ehhez kéne egy jó ügyvéd.
de jó a frizurád!!! csak, hogy vidámabb légy!!

Fanetta, jó a hányós sztorid is :) irigyellek, hogy ilyen laza tudsz lenni!!

Beus, nálunk is volt hüvelyvérzés, meg is ijedtem, mert olvastam, hogy normális, de elég sok jött és élénkpiros . akkor extrán mondták, hogy adjak be egy Konakiont és utána elmúlt 1-2 napra.
szóval biztos normális nálatok

alváshelyzet - Eszter simán cáfolja a szakirodalmat...

tegnap már nagyon elszakadt nálam a cérna mivel egész nap ezt játszotta - evés, büfi, ébren, ásítozás, majd 1 óráig próbálom elaltatni (elsötétített szoba, bebugyolálás, stb.) nagynehezen elalszik- majd alszik fél órát és utána nyűgösködés ébrenmég 1 órát a következő evésig

majd este kiborultam miután megint már 1,5 órája próbáltam elaltatni és kivittem a nappaliba lerakom a díszkivilágításbe, tv elé, hangosba - 5 percen belül alszik
ma reggel ugyanez.... na most mondjátok meg...

viszont nálunk bejött, hogy a tegnapi nagyon kevés alvás után csak kétszer ébredt enni éjjel (ez nálunk már nagyon jó....)

amit viszont nem értek. általában 5-6 között eszik reggel és után akármit csinálok már nem tud rendesen visszaaludni, max 1 órát alszik és utána nyűgös, szélgörcsei vannak néha bealszik.
ilyenkor már odavesszük az ágyba közénk, hogy ne kelljen ott állni az ágya mellett, így csak félálomban nyugtatgatom félkézzel meg rakom a cumit a szájába
és ez mindennap így van.
fel kellene már kelnem vele 6kor, mert ébren akar lenni??

KépKép
judit18

tcis:

Gratulálok a szépséges, gyönyörű Christianotokhoz :lol: :lol: :lol:

nanó

Kép
nanó:))

nanó, köszönöm, válaszoltam!!!

tcis: édes a kis Chris!

puszi és köszi mindenkinek, ex elfelejtve, többet nem említve :wink:
Vendég

LÁnyok!

Az indexen volt egy jó ötlet, ami nagyon bevállt mindenkinek!!!

A textilpelenkát, vagy ami a feje alatt van, tegyétek magatok mellé az ágyba, majd úgy tegyétek a kiságyba, vagy ami rajtatok volt póló éjjel, azon altassátok nappal a kicsit. Csodát tesz :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Úgy látom, mindenkinek megvan a saját parája a babájával kapcsolatban: eszik, nem eszik, kakil, nem kakil... Az én saját kis parám, hogy vajon az igényeinek, fejlettségének megfelelően szórakoztatom-e, eleget beszélek-e hozzá, eleget "játszunk"-e, kap-e elég ingert a fejlődéséhez. Például ma kipróbáltam, vajon mit kezd a lógós játékokkal... Hát ezt:
Kép

Szóval nagyon jól elvolt kétszer fél órán keresztül :) és ki tudja, mióta képes rá... Szóval ti hogyan "szórakoztatjátok" a babótokat?
linocs

Sziasztok!

Jimm!

Remélem nem bántalak meg ha leírom a véleményem!
Nagyon sajnállak a történtekért de legfőképp a fiad!!!!!!
Nekem úgy tünik hogy ez a harc egy kicsit már rólatok szól, egymással harcoltok és közben nem figyelsz arra (azért te mert az a tahó csak bosszúból csinája veld és nem a gyerekért)
rá fog menni a fiad. Nem tudom ő mennyire veszi ezt fel de ha nálunk itthon egy hangos szó is van a lányom lelkileg kikészül nem bírja ezt. És szerintem Milán se jó még ha nem mondja akkor is!!
Figyelj rá oda, és próbálj meg higgadt lenni mert ha ezt látja a kisfiad lelkileg tönkre fog menni. Tudom könnyű azt mondani de TE CSAK A FIADAT TARTSD SZEM ELŐTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És más: Ma voltam az OEP-be elintézni a gyást és még az Államkincstárba is az Anyaságit és a családi pótlékot!!! És mindezt 1 óra alatt!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
A sztrájk miatt üresek voltak az ügyfélszolgálatok. Az ügyintéző mondta hogy hálás lehetek a BKV-nak mert ez máskor 1-1 napos procedúra szokott lenni. :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="zsuzsófi"] írta:zsuzsófiami rajtatok volt póló éjjel, azon altassátok nappal a kicsit. Csodát tesz :)

Zsu

Én félnék, hogy behány a gyerek az ágyába :shock: :shock: :lol:

De mivel minden viccnek a fele legalább valós: mostanában hihetetlenül erős testszagom van... :oops: mindenhol... :oops: gondolom hormonálisan, de elég gáz.... :oops: :oops: :roll:
Félve kérdezem, nektek nincs ilyen tapasztalatotok?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

pepike, dehogy sértődöm meg, nem vagyok olyan! Minden tanácsot szívesen veszek és igazad van! Milán sínyli meg, de én hiába próbáltam még kedves is lenni akár az apjával, hogy a fiamnak jó legyen, akkor támad hátba, amikor a legjobban nem számítok rá. Lásd: bejött a kórházba hozzám, kedveskedett még ajándékot is hozott, és másnap meg le akarja fizetni azt az embert, aki 10 évig nevelt, hogy rossz anya vagyok. Nagyon nehéz visszafognom magam. És ez a legrosszabb, mikor együtt éltünk, akkor is a gyerek előtt provokált, volt hogy meg is rángatott előtte.
örülök, hogy elintézted a MÁK-ot, nagy szerencséd volt tényleg!!! Mi postán intéztük, kiváncsi vagyok, mi lesz belőle. Az oep is lapít még, táppénzt sem kaptam, pedig az óta tgyáson vagyok....

linocs: alkoholmentes sör adagomat is lecsökkentettem, mert kezdtem rászokni, napi 4-5-6 üveg..... 8) most maradok a 2-3-nál. Olyan édi Fruzsi, Martinhoz én sokat beszélek, meg énekelek, meg amikor sír, tartom a karomban és táncolok vele vmi ütős zenére, az tök jól bejön neki. Sok zenét hallgattam terhesen, lehet emlékszik rá!

Az én fiam 10:15-kor evett utoljára, volt utána 2 órás sírás, már majdnem megetettem, erre bealudt. Most is alszik, most felkeltsem? a cicim kezd bedurranni....

szakad az eső, ma nem megyünk ki
:cry:
Vendég

Pepike, hogy te mekkora koponya vagy!!!!!
És ezt nem először állapítom meg :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

császárosok: az normális hogy még mindig vérzek? egyik nap épp hogy már azt hittem semmi, erre ma meg... :shock: amúgy a sebem tök jó, nem is fáj.

én nem fogom kibírni a 6 hetet, akkor mi van???? Észreveszi a doki? nem tudom mi van velem, rosszabb vagyok, mint egy tüzelő kutya.... csak legalább vmi lightos együttlétre vágyom :oops: :oops: :oops:
Vendég

felébredt az édes csecsszopóm, mingyá gyüszök
Vendég

Sziasztok! :D

Végre én is előkerültem egy kicsit. Olvasok ám szorgalmasan, csak az elmúlt hét kissé pörgősen-zűrösen telt. :? :(

MINDEN ÚJDONSÜLT CSALÁDNAK SZÍVBŐL GRATULÁLOK, KÜLÖNÖSEN A TOPIK-SZÍVE KÖLYÖK MASZAT MÁTÉJÁHOZ! Ő LETT A TOPICUNK UTOLSÓ ÚJSZÜLÖTTJE. ETTŐL KEZDVE MÁR MINDANNYIAN EZEN AZ OLDALON VAGYUNK. :( :D

Időközben mi is egy hónaposak lettünk. Igazából továbbra sincs okom panaszra Botival kapcsolatban, hiszen igazi, rendes baba. Napközben egyre többet van ébren, éjszaka max. kétszer ébred enni. Néha fáj a pocakja, de 3 napja erre is megtaláltuk a megoldást. A Boseknél is jól bevált Mecsek Baby teán kívül semmit nem kap és tényleg teljesen rendben tartja a pociját. A zűrök velem voltak. Kiütéses lettem a tejszaporítóktól. Nem gyengén. Valamelyik hatóanyagra allergiás vagyok. De, hogy melyikre??? Ez majd csak akkor derül ki, ha már nem fogom szoptatni a törpét, mert utána lehet allergiavizsgálatot elvégezni. Múlt hét kedd óta jártam minden nap a bőrgyogyira injekcióért, de legalább teljesen elmúltak a kiütéseim. Illetve elmentünk egy homeopata orvoshoz, aki nekem és Botinak is adott bogyit, mert mindkettőnkben elevenen élnek a szüléskörülmények, ami kihatással van mindennapjainkra. Amióta nem szedek semmilyen tejszaporítót, kissé több lett a tejem is. :shock: :D Csak Karamalz-ot iszom és túrót eszem a jó ügy érdekében. Úgy néz ki beválik. :wink:

JIM, nem irigyellek. Hogy fogod kibírni, ha nem beszélsz Milánnal amikor az apjánál van? Én is simán megtaláltalak a klippben! :wink: Múlt szerdán eszembe jutottál... felhívtak, hogy a Nokia-nál arculatváltás lesz, és szükség lenne 5-6 arcra, és én lennék az egyik. 3-4 nap meló Dániában, brutál lóvé, de lemondtam. Nem lenne szívem itthagyni Botit, meg különben sem vagyok már a régi formámban. :shock: :? :roll: :wink: :lol:

ESZTERXX és PATTI! Mikor tartjuk meg a múlt héten elmaradott randit????? :wink: :lol:

Mindjárt teszek néhány friss képet.

Pusszantó.

Évi

KépKép
kvaszeva

itt is vagyok, úgy rámcuppant :shock: kellemesa hasznossal, maradok online 8)
Vendég

Jim: én is császáros, még a múlt héten is volt 1-2 csepp... már elegem van :x
Pati: én se vagyok rózsaillatú... én a kevesebb mozgásra fogtam a hormonokon kívül
linocs

de jó évike, hogy írtál. már úgy hiányoztál.nehezen írok most, mert a szopipárnával ülök itt. Puff, mire lehetsz allergiás, szegénykém. én már nem hiszek a tejszaporítókban, amióta csökkentem az adagokat, sokkal több tejem van. Napi 650-700 g-ot eszik és ha fejnék, ha nem lennék lusta, még simán lenne 200 g, ha nem több.
Vendég

linocs, ez nem jó hír, ti már 5 hetesek vagytok, akor még van időm :x

Pati: én meg tök kiizzadok éjjel, aztán meg ráz a hideg :roll:
Vendég

Én is csak ritkán fejek. :oops: :oops: :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: