Pénteken jött az ex a fiammal az oviból. Be szokta hozni, pisi, átöltözés....stb. Anyós bent volt Martinnal a babaszobában, csukott ajtó. Szóval a köcsög azt hitte egyedül vagyok és kikezdett. Először, hogy adjak rá másik nadrágot, mert leszakadt a gombja, OK. Aztán: a zokniját is húzd át, mert ki van nyúlva a gumi. Majd: a pulóver is koszos. OK. Mikor veszem fel rá a cipőt, gúnyosan elkezdi fikázni, hogy nincs a gyereknek más cipője, csak az a koszos szar? AMúgy egy Adidas cipő, amit reggel ovi előtt fényesre sikáltam és nem is volt koszos. Mondom neki, de van másik cipő, de abban ugyan nem viszed el Milánt, mert múltkor is vett neki Robi 9 ezerért egy bőrcsizmát, apunál meg lemotorozta az orrát. Erre ő: mi van, magadra költötd a 20 ezer gyerektartást? Na akkor elpattant az agyam, elküldtem mocskos módon a búsba, zengett az egész ház. Hogy te pofázol, amikor lógsz 100 ezer gyerektartással, azóta fizetsz, hogy felnyomtalak? Erre Ő. én odaadtam személyesen, ott van a zsebedben! Nyugodtan, szemrebbenés nélkül hazudik a képembe! Ha nem fogja a fiamat, nekimegyek! Mindent mondtam neki, ami kifért a számon, Ekkor jött ki anyósom, a baba is üvöltött, akkor próbált lecsitítani, azt hittem megölöm. Azt is mondtam, pusztulj el utolsó féreg, hogy még a nevelőapámat is le akartad fizetni és csak röhögött gúnyosan. (aztán utóbb kiderült, hogy felhívta nevelőaput és le rohadt szemetezte, hogy elmondta nekem).
Ezek után elhatároztam, hogy nem hagyom magam. Kinyomoztam, ki a nőjének az exe, felvettem vele a kapcsolatot, be is fogom idéztetni, mert ő aztán tudja, hogy 16 éves sem volt a kislány, mikor az exem el kezdte kezelgetni. Ugye nagy a titok, meg nem mutatkozik vele -a gyerekelhelyezés miatt- de a srác fog köpni, mert ugye meg lett csalva
AZtán: elhatároztam, kibírom, hogy nem kommunikálok a fiammal, míg apunál van, ennek cserébe nem engedem beszélni az apjával, mikor itt van. Naponta fél órán át nyaggatja, érzelmileg zsarolja: apa szomorú, hogy nem vagy itt, apa egyedül van, apa szeret a világon a legjobban. Anyád nem engedi, hogy itt legyél, mert tudod, rendőrt hív... Anyád!
AZ oviban is mondták az ovónők, hogy mikor megjön aputól, 2-3 nap, mire visszazökken, tiszta fantáziaszegény, nem vesz részt a technika gyakorlatokon...frankó.
Na most ő egy közismert uzsorás, csak ugye ügyvédileg le van papírozva minden, annak nincs nyoma, hogy uzsorás. De ha 10 emberből 10-et megkérdezelk Komlón, hogy ki a Szalay Norbert, akkor tudják, mi a foglalkozása! És egyszer elmondott nekem vmit, amivel baromira vissza tudok élni, csak nem találom azt az embert a neten. Egy "híres" ember, aki igencsak megpörgette, szerintem az Apehnál is ő nyomta fel, mert eljárás folyik ellene. (esztexx: mindig fel akartam nyomni, csak nem mertem, mert féltem, kiderül, de megtette más...állítólag 400 millió adócsalás...) Szóval ezt az embert is be akarom idéztetni, csak meg kéne találnom.
Illetve egy gyerekkori barátommal is van ügye, a srác meg a rendőrségen nyomta fel, mert pénz fejében lerakta nála az Audiját, aztán késett a lóvéval, az ex meg eladta. Szóval ezt a srácot is be akarom idéztetni.
A férjem könyörög, hogy most ezzel ne foglalkozzak, mert még a következő tárgyalásról nem tudunk semmit -a múltkori elmaradt-.
Akkor sem hagyom magam! Véleméynek?????
bocsi, ha hosszú lettem, de nincs kitől tanácsot kérnem, a családtagok nem hitelesek.