A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Halihó!

Jó kiadós pár órás hiszti után apa úgy elaltatta a pici fiát hogy fél éjféltől reggel 7ig aludt. :shock: :D Amúgy nálunk is megy a nyűglődés ezerrel . napközben 10perces alvások.

Ma igazán sz@r idő volt, és már nem is lesz sokkal jobb. tiszta lehangoló. Nekünk azt mondta a dokinéni hogy jó a friss levegő de délután már ne vigyük ki mert nagyon párás a levegő és a smog is erősebb ilyenkor.

Bende Nikinek megy a drukk és sok gyógypuszi a kis szemére!
Sziszka nagyon jó a fürcsizs kép és milyen szép szemetek van:D

Hogy sikerült a tali: ?? úgy eltűnt ma mindenki

Na ma mi is lemérickedünk , megyünk is pancsizni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

fürcsiztünk mérickedtünk mi még csak 5120g vagyunk és ma vagyunk 11hetesek.
van két képem már megint
Kép Kép kislányoknak még nem való :lol:

jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!csináltam képeket de most nincs időm még betömöríteni és holnap is csak délután érünk haza...szóval lesz a mint eljutok odáig :roll:

én teljesen elámúltama a mai pucér mérickélésnél, ugyanis a múlt héten 4450g volt ma meg 4700g!!eddig heti 100-akat hízott!!!erre tessék!!

ja és most ahogy nézem a tündéri pucér képeket, rá kellett jönnöm, hogy nekünk nincs is pucér képünk :cry: mostmég pótolhatom esetleg a videónkról mert az készült...

bende, remélem nem lesz baj, kicsit ijesztően hangzik!!

na kitartás mindenkinek!!
Vendég

Hú, de nehezen ment ez a mai elalvás!

Bende! Mi is minden jót kívánunk a kislányodnak, reméljük nem lesz nagy baj a szemecskéjével. Ha tudtok valamit jelentkezz légyszi.

Képzeljétek nagyimék 62 éves házasok a héten!

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

NAgyiéknak hatalmas gratula Jázmin :lol:

Mecsi ez a 18as karika haláli :wink:

és kedvenc képem :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk babamasszazson - szuper volt, Lauranak nagyon tetszett, nagyokat vigyorgott. Ha tudtok, menjetek el valahova, szerintem erdemes. Aproo, lehet hogy Levit is ellazitana. Nalunk is az erkelyen valo alvas jott be delutan - 3-4 orakat is alszik furdes elott, igy van egy kis idonk egyutt a ferjemmel is - utana meg a baba is vidam a furdetesnel, esti jateknal. :)

Voltunk hasi UH kontrollon - multkor az egyik vesevelvolt valami gond, de szerencsere mostmar elmult, ugyhogy minden ok. :) Annyira orulok neki.

Kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Végre csodálatos az idő, süt a nap, így Csengét már ki is transzportáltam az erkélyre, és azonnal be is dobta a szunyát. Sajnos nagyon nyügi éjszakánk volt! :(

Boniko, borostyán karkötő van Zsigin? És is gondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet, csak nem tudom, hogy a nyaklánc vagy a karkötő lenne e a jobb. Nálatok nem volt gond? Nem zavarta a Zsigit?

rizsimami

Nagyon jó ez a nyálcsorgatós kép!!! :D

rizsimami

Mazska jó hogy elmúlt a vesegond :lol:
Vendég

Hali!

Nálunk az éjjel dúrva volt, így most KisSkac ki van ütve....
Alszik, mint a tej, csak enni kel fel. Déluán meg végre talán megismerkedem az itteni babanetesekkel, megyünk lovacskákat simizni....na jó, Levi ezt még kihagyja azt hiszem.

MAzska, vesegond huss, hurrá!

Bende, tényleg írj, izgulok ám!

Andi, nagyiéknak grat!

Mecsi, ha kiscsajom lenne....nagyon édes Áronbaba!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mazska, örülök hogy minden rendben!!

Bende, drukkolunk nektek!!!!!

Sziszka, akkor nem is tudtátok, hogy nem lesz babaúszás? Azért jó, hogy Málnus jól érezte magát a vízben... Jövő héten már lesz? Mi majd november 12-én kapjuk a 3 hós oltást, és az pont szerda (úgye szerdán van a babauszi?), úgyhogy legkorábban csak egy héttel később tudunk menni... De még nem is készütünk rá... mit kell csinálni, fokozatosan hűteni a fürdővizet, meg vizet csorgatni a fejére? És a pneumót nem lenne jó minél előbb megkapniuk, nehogy az usziban összeszedjenek valamit? Mi nem tudom mikor kapjuk, szerintem majd akkor mondják meg, ha viszem a kötelezőre 12-én.

Lányok, mindenkinek nagyon jók a képei....

Még vissza kell olvasnom majd, mert nem tudom mit akartam még ;-)

yuyu79

Ja, azt akartam még kérdezni, hogy van másnál is olyan, hogy eddig sokat hízott a baba, most meg kezd lelassulni? Eni eddig heti 30-40 dekákat hízott, most meg csak 10-15-öt... De ha nem fogy, akkor szerintem nem gond, mivel így is jó kis husos már ;-)

yuyu79

Rizsimamai ez nyaklánc csak a kezére tekerem..de lassan átteszem nyakára.. nehogy lerágja :wink:

www.babacsoda.hu-n rendeltem és Zsigit nem zavarja
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon van sajnos időm visszaolvasni így bocsi, ha nem reagálok mindenre!

Barbi, hatalmas mosolyt küldök Neked, ne legyen rossz kedved, tessék mosolyogni! Bér itt a 20 fokban könnyebb a mosolygás!

Boni, szegény Niki, nem hangzik túl jól, szorítok, hogy minden rendben legyen és simán menjen!

Yuyu, nálunk is kb. 10 dekás hízások vannak most már hetente. Szerintem ez teljesen normális, vmikor le kell lassulnia!

Pöttöm, előre is köszönöm az overált, a jövő heti tali egyelőre úgy néz ki, hogy jó nekünk, de bármikor átugorhattok ám Csepelre is, ha van kedvetek. Nekem elég bonyolult lenne Harasztira kijutnom kocsi nélkül :(

lányok, tegnap kipróbáltam a kengurút, azzal mentünk csandikával a MOM-ba és szuper tényleg, csak igaz, hogy nem könnyű már sokáig ebben cipelni a picurikat ekkora súly mellett...

Lányok, köszönöm a tegnapi talit, nagyon jól éreztük magunkat Barnussal és jó volt látni élőben is a sok szép babát!!! :)
Remélem jövő héten is lesz?!

Csandikám, neked is köszönöm még egyszer a tegnapi napot, nagyon jó volt minden, jól el is fáradtunk estére, remélem Csengi is kialudta magát a sok program után?!

JA és nagyon kíváncsi vagyok a képekre!!!

Betegeskedőknek jobbulást, szomorkodóknak jókedvet kívánok!
Most megyek, mert ébredezik, utána meg lemegyünk sétálni egyet, olyan szép idő van! ;)

nagyon jók a képek, gyönyörűek, gömbölyűek a babák;)

sniky

Andi, nagyidéknak további sok boldogságot, tényleg hihetetlen ez a 62 év!!! Ez kellene hogy követelndő példa legyen manapság is...
Régen ez természetes volt, sokkal fontosabb volt a család, az összetartás, mint ma.

Nézzétek el nekem, de egy kicsit szentimentális napom van, eszembe jutott szegény nagymamám, aki anyám helyett anyám volt, ő tartotta össze a családunkat, amíg élt, és azóta is nagyon hiányoznak a vasárnapi közös nagy családi ebédek....

na mentem tényleg, este még jövök szerintem;)

puszi Nektek!

sniky

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat, továbbítottam az illetékesnek is :)

JUlcsi: nekünk is teljesen lelassult, bár én nem bánom. Tegnap itt csak dörgött az ég, de semmi nem esett belőle, én Zomba felé küldtem a csúnya felhőket...nem tudom mi történhetett út közben :wink: Enikő sonkái nem semmik, belehúzott rendesen, szerintem neki van tartaléka bőven :)
Úszás jövő héten már lesz, szerintem elég, ha a csak annyit készültök rá, hogy kicsit hűvösebb vízbe fürödtök, de ezt sem kell nagyon erőltetni, mert nagyon kellemes a víz az uszodába, Málnusnak meg sem kottyant. A Pneumót nem tudom....azt tudom, hogy a kombinált oltás nélkül nem szabad menni, de azt hiszem akik eddig jártak, azoknak valószínűleg csak kis rész kapta meg a Pneumót, amíg nem volt ingyenes, szóval azt hiszem enélkül is nyugodtan lehet járni.
Lei: Csabika nagyon édes, az utolsó képetek tetszett a legjobban, annyira békés rajta! Göndör lesz a haja?
Boni: Zsigi képei is nagyon jól sikerültek, mind a kettő nagyon édes, én is akartam kérdezni mi van a kezén, meg is nézem a linket amit bemásoltál! Az oltás miatt hős a kicsi fiad :D
Mecsi:[a 18-as karika nekem is nagyon tetszik? hogy csináltad?
Pöttöm: még meg kell említenem, hogy tegnap megnéztük Noel képeit,és a hatalmas méreteken felül, mindenképpen említést kell tennem a frizurájáról is :) Nagyon édes, és tényleg ennyi féle képpen lehet már fésülni, nagyon szuper :D
Andi: Gratulálok a nagyidéknak, nagyon fantasztikus lehet megélni egy ilyen évfordulót!

Csajok, hol vannak a képek a tegnapi taliról? Hányan voltatok? hogy sikerült?

Kellemes délutánt mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

kicsikém annyira kifáradt a tegnapi naptól , hogy este 21:30-kor elaludt egyedül és 1/2 7-kor ébredt reggel!!

nos akkor nyomatom a képeket:

a kanapé egyik felén:
Kép

a kanapé másikfelén :
Kép
Vendég

Halihó!

Na látom sikert aratott a 18as karika. a windows alap progija a paint a kellékek menüben megtaláljátok és ott ha megnyitod a képet lehet szerkesztgetni. Karikát húztam a középsőt amit lehet szinezni és a kiöntős edénykével beszíneztem aztán rá a szöveg. ennyi nem egy nagy ördöngősség.

A jövőheti talira én is mennék ha csütörtökön lesz. Csandikám nem tudom mit beszéltetek az urammal, de azt mondta,elintézi hogy itthon lehessen aznap délelőtt és csak délutánra keljjen bemennie, hogy eltudjon vinni a talira.
Ma bezzeg milyen szép idő volt!

Ma szétaludtuk magunkat , mormikám baromi nehezen kakil de reggel mondjuk nyomott olyat hogy még az én pizsim is szaros lett ahogy átázott a pelusa. :shock: :lol:

Ági a huggies pelus elkelt de van még az a másik csomi pelus az evy baby ha érdekel az is 3-6kilós és 2000ft 66dbos. én nagyon szeretem de amit most megkezdtünk csomit azt még elhasználom de már kezd igen kicsi lenni.

Hízás ügyben mi is eléggé lelassultunk de nem is bánom. Egyre többet mozog a kis keze lába hamarabb le is dolgozza a kajcsit. Főleg mikor örül húhúúúú......

Boni mire jó a borostyán karkötő?

Kengurusok hogy teszitek bele a lurkókat világnak kifelé vagy magatokfelé???

Andi: Nagyidék kitartása tiszteletre méltó !!!! le a kalappal előttük. Bár mi is ennyit kibírnánk .

megyek mert az üvöltés határán vagyunk ....

Kép

KépKép[/url]
mecsi

ágilili:
Kép

barnusniki-csengerizsi:
Kép

barnus tornádója:
Kép

nikibarnus.
Kép

csengerizsi :
Kép

benizsóf:
Kép
Vendég

Kép zétibaba
Kép csengebaba
Kép lilimanóbaba
Kép zsombibaba
Vendég

mecsi, talán annyi , hogy adósod maradtam 400,-huffal és mondtam neki, hogy jövőhéten úgyis talizunk... :wink: jól csináltam?máskoris akarod? :D :D
Vendég

Tegnapi talin 6 felnőtt +7 gyönyörű gyermek volt, ha jól számolom :D Képpel én sajnos nem szolgálhatok, mert nem volt nálam fényképezőgép. De nagyon jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk.

Olyan szép idő volt ma! Remélem ti is kihasználtátok egy kis szabadtéri programra. Mi az állatkertben voltunk, nagyon jól telt a napunk.

Nincs időm reagálni arra amit írtatok, mert nem hagynak unatkozni a fiúk :) és a nagyobbik igényt tart a számítógépre is, sűrgős mesenéznivalója van.
Vendég

mondjuk két csengéről nem készült kép!!rólad csengeandi és az én kis csengimről :( , de én máris pótolom a hiányt csak téged enmtudlak odaretusálni... Kép
Vendég

sziasztok lyánykák!

csak gyorsban. apa ma bulizik :( így egyedül tartom a fronot eddig egész jól megy... sajna a délután nálunk bazi nyügi, de most kajcsiztunk, így talán egy kicsit pihizhetek, aztán jön a hurcibálás, mert egy idő után már sehogy sem jó! :(

na, ma csinálok én is pucér fotót összehasonlítás gyanánt! ;)

Mecsi, király a 18as karika, jót nevettem! :)

Aproo, milyen volt a kiruccanás?

ma baromi jó idő volt, bezzeg tegnap, mikor sz@rrá áztam talira odafele... :(

jövő héten lehet, hogy bekenguruzom magunkat!

nem tudom, hogy mit szóltok egy olyanhoz, hogy MOM park, az alsó szinten vannak asztalok, székek, nagy tér, vízesés Zétinek ;), meg tök kultúrált mosdók, mióta felújították, ott talán kicsit tágasabb, persze szopi téren nem tudom, hogy hogy vagytok vele! amúgy mindenhol szopiztattok, szóval nem estek kétségbe, ha több ember mászkál, vagy azért egy plázában az már macerás? azért kérdem a MOMot, mert ott sincsenek sokan, főleg gondolnám, hogy délelőttönként!? vagy baromság? ja, és van pékség, kávézó, cuki, stb. azon a szinten... na mindegy, csak egy kósza ötlet volt, de nyitott vagyok bármire, meg a tranzit is jó, csak, ha esetleg ki akarnánk próbálni mást is!?

na, és akkor a végére egy fotó!

Beni és a hölgykoszorú (balra Lili, jobbra Csengi) a kávézó kanapéján ;) tud élni a fiam, egyszerre két csajjal bulizik! :P

Kép

sophie27

ja igen, fiam iszonyat értelmes nézéssel! :D és hát nem tudtam nem észrevenni, hogy Csenge baba nagyon szimpatizált fiacskámmal, ahogyan ezt a mellékelt kép is tanusítja... ;)

Kép

lányok, ha esetleg igényt tartotok a fotókra, akkor mail-ben átdobom, Ági a Te címed tudom, Rizsi, a tiéd meg talán megtalálom a babás táblában!?

sophie27

Cs-andi, köszi a fotókat, jók lettek, bár mi kicsit sötétek vagyunk, na de majdlegközelebb ;)

sophie27

CsAndikám lécci legközelebb is!!

Tali fotók jaj nagyon jóóóók úgy irigykedem, de majd jövőhéten :!: :!: Tényleg, fűtenek a tranzitba. látom nem voltatok nagyon felöltözve?

Zsófi a képeket meg lehet világosítani !

Délután megkapta az uram az influenza elleni oltást hát szegénykém kivan, úgyhogy ma elszeparáljuk apáját meg maszkot is kap!

Hogy bírják a lurkók a bkv-zást? Nem nézegetik a babókat meg akarják fogdosni őket? Na és mennyire segítőkészek az emberek babakocsi emelgetés ügyben?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nem baj Andi, úgyse voltam túl jó formában :)

MOM is jó hely, és jövő héttől sajnos (vagy szerencsénkre) :lol: már nem jön a Zéti a talikra, mert ovis lesz! Nagyon kíváncsian várom már a hétfőt, akkor kezdünk.
Vendég

bkv babakocsival NO COMMENT... még jó, hogy anyukám lejött értünk! katasztrófa a sok öregember, akik az ajtóban letáboroznak, és egy tapottat sem mennek beljebb, hogy kicsit is könnyebb legyen felszállnod, arról ne is álmodj, hogy lesegítenek! vagy csak nagyon ritka esetben! :(

sophie27

Andi, azért Zéti csak beletartozik a talik törzsgárdájába, és a talik hangulatába azzal a kis közvetlen stílusával! hiányozni fog! :( de azért jó ovizást neki, csak jobb társaság neki az ő korosztálya! ;)

sophie27

Lányok! Nagyon aranyosak lettek a képek! Átdobnátok az emailemre? szilvi.szabo@hotmail.com
Feltenném Rizsike fotóalbumába. Köszönöm :D

rizsimami

csajok MOMba lehet én is csatlakozok ZSigmonddal!
irigy-irigy atali miatt! szépek vagytok!

de talán csütörtökön mi is

mecsi borostyánnyaklánc fogzáskönnyítő! www.babacsoda.hu

mei tai kendős nyugtatás itthon :lol: Kép
Vendég

Csajok! Nekem is nagyon tetszenek a képek!
Nagyon jól sikerültek, ilyenkor rossz, hogy ennyire messze vagyunk, jó lenne találkozni veletek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni :D Neked is könnyíti a fogzást :wink:
Hú ez a kendő jól néz ki....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú Csajok! Annyi mindent írtatok, hogy nem győzöm olvasni!
Talis képek, és az összehasonltós picurka-hurkás képek is nagyon jók! Jó lehetett a tali. én is irigykedek egy kicsit.

Mi tegnap dokinéninél voltunk, kapott RÉka két szurit. Persze eltörött a mécses, igaz már hamarabb a váróban is. Vagy 4-5 baba volt ott, és ha vmelyik sírni kezdett, kicsi Rékámnak egyből elkezdett lefelé görbülni a szája. Hiába mondtam, hogy nincs baja a másik babának... Aztán dokinéni húzta ki nála a gyufát megint a szájban turkálással. És persze a végére a két oltás. Szóval nem volt egy jó kör, de utána gyorsan megnyugodott, a pelenkázón már vigyorizott is. Méreteink: 62 cm, 6470gr.

Van már valakinél a hasfájás múlóban? Én az elmúlt 2-3 napban úgy gondoltam, hogy nálunk vége, na de amit most este produkált a leányzó, az meggyőzött az ellenkezőjéről. Egy óra ordítás, levegővételnyi szünetekkel, és hiába próbáltam bármit, bármilyen pózt, semmi nem használt. Már nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára. Aztán persze lemerült az elem, és f9-kor beájult a drága, azóta is húzza a lóbőrt. Még a végén nagyon elcsúszunk a fürcsivel...

Sajnos mi most egyedül vagyunk, ezúttal nem mentünk apával Bp-re. Ő ment házikót épteni, mi maradtunk. Holnap séta sóginőékkel, ebéd anyumnál. Vasárnap meg elmegyek végre usziba, anyum lesz addig a pesztra. DÉlután meg Siklósra megyünk rokonlátogatóba. Szóval lesz program, unatkozni nem fogunk...

Kérdés: nálatok csinál olyat a baba, hogy próbál elaludni, közbe simizi a fejét, meg az arcát (vagyis matat a kis kezeivel), szeme csukva, és ahogy halad álomország felé, egyre elernyednek a kis kezei. DE mielőtt a mély alvásba kerülne, megriad "fog egy legyet", van, hogy kipattannak a szemei is, és kezdősik minden elölről. Réka eddig csak régebben csinált ilyet egy párszor, de most minden harmadik alvása ilyen. Ez teljesen normális? Ezért gondoltam, hogy elmúlt a pocifájás, mert az ordítás helyett az elmúlt napokban kb ez ment. Vagyis akkor csinált ilyen elalvást, ha előtte küzdött egy kicsit a pocakkal. Ilyenkor nem is sikerül normálisan aludnia, és általában ébredés után fél órán belül kakil is egyet. Csak kicsit aggódok, hogy nehogy vmi idegi gond legyen. Tudjátok, a leesés... :roll:

panna1

Boni! Megy a drukk Nikinek, hogy nehogy műteni kelljen!

Andi! GRatu a nagyszüleidnek! 62 év nagy idő!

panna1

Még egyszer megnézegettem a képeket! ELképesztően édesek és gyönyörűek a babók. Legjobban Csenge alvós képe tetszik, ahogy tátott szájjal alszik a válladon RIzsi! Néha Réki is produkál ilyet, ilyenkor olyan kis falat, majd megzabálom! :lol:

panna1

Ja, és hogy egy jó hírt is megosszak veletek: bátyáméknál is érkezik a baba, sógornőm 9hetes terhes. :lol: :P :lol: Mondjuk már régebb óta tudjuk, csak nem akartam őket lebuktatni, hátha vmi ismerős benéz ide. :wink: Azért is nagy az öröm, mert úgy volt, hogy csak lombikkal jöhet össze náluk a baba, és mégis természetes úton megfogant. Így hát még nagyobb az öröm. Már ha lehet fokozni az ilyenkor érzett örömet...

panna1

Panna!

Gratu a bátyádéknek ehhez a nagy boldogsághoz :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jók a talis képek, édesek a babák!

Zsófi! Nem reagáltál a narancssárga kanálra.

mecsi! A karika nekünk is bejött.

Írtátok páran, hogy négy óránként esztek, hát mi meg szinte egyfolytában. Viki iszonyú sokat eszik. Ma reggel 200-al indított és két óra múlva megint evett, persze abból már bukott is ki bőven. Nagyon mohó, ha éhes képes kiszívni a karom vagy a nyakam.

Keresztlányom nálunk alszik illetve csak remélem, hogy már alszanak odafent. :) Megyek megkuksizom őket.

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Panna! Én is gratulálok bátyádéknak! Nálunk most barátnőméknek jött össze úgy, hogy az első gyerek évek alatt, most meg elsőre. Gondolták nekiállnak, hátha most is sok idő lesz majd mire összejön, de így két év sem lesz közöttük. Barátnőm kicsit be is van tojva.

KépKép
jazmin2005

Győzelem, mindenki alszik. Azt hiszem én is eldugulok mára.

KépKép
jazmin2005

Andi!
Gratu a barátnődéknek is! ne aggódjon,biztos megoldja majd a dolgokat. lehet, hogy az elején nehezebb de aztán jókat játszanak majd.

Volt idő, hogy RÉka is 4 óránként evett. DE egy pár hete visszaállt a 3 órára. A kis éhenkórász :wink:

panna1

Jó reggelt!

PAnna ZSigi is csinál ilyent, az bennee van a saját magát elalttaó fázisban!

hasfájás néha nekünk is előjön, de szerencsére a masszázs segít

Bende Nikijének kell a dukk, Boni maga a Niki :wink:

Fogzássegítő baba-mama szettet vettem, mert nyugtataó és immunrendszererösítő hatása van rám nézve..

Mei tai kendő na ha meglátjátok kifordítva a diszes részt :wink:
Vendég

Boniko, az a Mei Tai kendő izgatja a fantáziámat :) Jövő héten ha lesz tali jöttök? Megnézném szívesen élőben. Honnan lehet azokat a borostyánláncokat rendelni? Tudom, hogy volt már fent a link, de nincs időm megkeresni. Párom már itt morog, hogy készülődjünk, mert megyünk a nagyikámhoz vidékre.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Hali!

Képek szuprek, irigy-irigy....

Jövő héten cvsatlakozom, és Csenge, mivel babakocsit nem akarom kocsiba tuszkolni, nálunk tuti mei-tai lesz, csak nem onnan való, mint Boniéké.
De meg tudod nézni, milyen!

Mi végül nem mentünk a lovakhoz, mert egész nap szopiztunk-aludtunk. Végre volt egy két órás szunya, amitől totál boldog volt és nyugis este szülinapozás alatt. Nézelődött, vigyorgott mindenkire.

Andi, mi is van, hogy 2 óránként eszünk, mondjuk én nem mérem, mennyit, de hízunk és nekem ez elég. Kiszámoltam, ha ilyen sűrűn kér, akkor akár a 80 is elég...
Mi holnap mérickedünk itthon és hivatalosan kedden, akkor kapjuk az oltást is.

Panna, amiről írsz, az az ölelő reflex, az akaratlan mozgással egyidejüleg fog fokozatosan eltünni. Nekünk olyan, mint amikor superman repülni készül, néha egy, néha két karral a feje fölé, aztán szép fokozatosan leereszkedik a feje búbjára és elkezdi tekerni a fogróját. :wink:
De ha izgulsz, inkább kérdezz rá a dokinál!

Gratula a babásodásokhoz!!

Gondoljatok ma Lucáékra, mert ma van Almababa keresztelője.
Innen is sok ima Lucám, puszilunk Benneteket és nem úsztok meg minket az tuti. Egyik hétvégén akkor is kocsiba vágom magunkat!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!!!

Jaj, annyira édesek a képek!!!

Csüt már mi is megyünk, ha fene fenét eszik, és a MOM nekem nagyon tetszik mint ötlet. Zsófi ügyi vagy :wink:

Nincs sok időm, mert a férjemet viszem szemészetre, de Aproo hozzászólósán jót mosolyogtam.
Mi is superman-es kéztartásnak hívjuk, és még van a dupla superman-es is... :lol:
Hiányozni fog, ha majd elmúlik, mert apppa amikor öltözteti mindig akkor csinálja, csak úgy nehezített pálya gyanánt :lol:

Mindenkinek szép 7végét! Jobb időt.

Bende babónak szurkolunk.

pöttömpanni

Boni köszi :wink: :lol:

pöttömpanni

sziasztok, én is itt, csak kicsit húzós volt a tegnap este, így nem nagyon reagáltam mindenre, amire szerettem volna! :(

Andi, köszönjük a felajánlást, de a narancssárga kanalas tápi nálunk nagyon megzavarta a kaki dolgot. 1x volt már ilyenünk.

lehet, hogy baromság, de megfigyeltem, hogy a narancssárga kanalas, az korábbi lejáratú, az én piciny fiamnak meg lehet, hogy ennyire érzékeny a pocakja, hogy ettől már borul a napi 1 kakis rendünk! de nagyon köszi tényleg, hogy gondoltál rám!!!

Rizsi, küldtem a fotókat, amiket én csináltam a talin! ;)

Pöttöm, köszi a dícséretet!

Aproo, illetve többiek, ti minden hónapban szülinapot ültök a kismanókkal?

mi igazából az 1 hónapost tartottuk "fontosabbnak", de van rokon, aki minden hónapot kis tortával ünnepelt, szülők legnagyobb örömére, mondván, hogy végre egy újabb hónap telt el a legnagyobb rendben! :) szóval csak kíváncsiság, ti hogyan csináljátok???

remélem, hogy a jövő heti talira is tudunk menni, kis krapekom most csütörtökön megzavarodott, mert nem szunyálta ki magát, így nyügi volt, bár mondanom sem kell, hogy ahogy kiléptünk a tranzitból, illetve toltam 2 percig a babakocsiban, már újra szunyált! szóval fáradt volt, ez volt a fő baja! :)

Alma babának és a szülőknek mennek a drukkok, hogy minden jól alakuljon a keresztelőn!

Nikinem meg még mindig kis szeméért izgulunk! ;) Bende, gyere majd hírt adni, hogy mi a helyzet!

ez a hadonászós kézmozdulat nálunk is van, illetve olyan, mint amikor megijed valamitől. vagy ti most már egy továbbfejlesztett mozgásról beszéltek? :)

ja, és beszéltem a védőnővel pénteken, azt mondta, hogy minden, amit a baba maga csinál, azt hagyhatom. gondolok itt az erősködésére, hogy folyton fel akar ülni! :P

és a legújabb jelenlegi nr.1. fotó

Kép

sophie27

Panna! Szerintem ha nem nyugodtál meg teljesen, akkor inkább mutasd meg egy dokinak Rékát! Én is ilyen kis aggódós vagyok. De inkább aggódás, minthogy ne vegyünk észre valamit.

Nálunk is nyűgös éjszakák vannak. Az első nagy alvás (általában 6 óra, este 9-től hajnal 3-ig, néha 4-ig) még szuperul megy, aztán már nagy a nyüglődés. állandóan visszajön neki a tejcsi, szenved a pukikkal, így minden órában felébred, és dajkálni kell. :? kicsit fárasztó, de lassan már kezdek hozzászokni a kevés alváshoz.
Sajnos nálunk még nem teljesen fejlett a gyomor záró izma, így ezért van ez a probléma. Most egy kicsit megmeltük a fejrészt, hátha jobb lesz neki így. Doki néni javasolta.

rizsimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: