A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Pöttöm te csak szopiztatod Noelt? Isten ments hogy megbántsalak vagy valami de annyira meg akarom kérdezni hogy lett ilyen nagy Noel? 8kg nem sok?? Barátnőm fél éves babája 8kiló. Én félnék hogy a szivére megy a pufisodás. De tényleg na haragudj meg ezért rám mert nem hibáztatok ám senkit és ha magától ilyen szépen gyarapodik nincs mit tenni csak nekem olyan soknak túnik az a 8 kiló.

Alvás ügyben meg irigykedem , bár már mi is itt tartanánk hogy nem kell ringatni altatni, hanem leteszem és magától elszunnyad.

Nekem is ilyen ingadozós a cicim hol van hol nincs, pedig mi még csak 100akat eszünk.

na megyek még jövök irtam az előbb is azt itt ragadtam :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi!

nem bántottál meg, én is sokallom, meg emelgetni is durva, de csak anyatejet kap, nem tudok vele mit csinálni.
Orvos, védőnő mondta h ez van, ha tápszeres baba lenne, már kaptam volna az arcomba :wink:
Szomszédnak 3 fia van, mindhárom megduplázta a születési súlyát 3 hónapos korára, és most egyik sem kövér kisgyerek...ez lebeg a szemem előtt. ill. mindenki azt mondja, h ha elindul, akkor lemozogja.
Mondjuk hosszra is sokat nőtt, a 70 cm hosszú mózesben alig férünk el, és 68as rucikat hordunk.

pöttömpanni

Még vizet, teát soha nem kapott, szerintem nem is inná meg...a kis finnyás a lefagyasztott tejcsit sem itta meg szombaton, amikor apájával voltak itthon, mert én elmentem a james Blunt koncertre....(jaj olyan jó volt)...éhes volt, 40 percet üvöltött, cumisüvegre rá sem hederített, aztán 40 perc múlva egyszer csak kiszívta a 100 ml-t 5 perc alatt :lol: De az meg frissen fejt tej volt.

Asszem egyszer Aproo írta h keserű lett a tej a hűtőben....nekünk is volt már ilyen, és fogalmam sincs mitől :roll:

pöttömpanni

Na eldugulok mostmár :oops:

pöttömpanni

Pöttöm, nálam is megvan még a hányinger. Ez valami hormonális dolog lesz állítólag. Bár én már nem szoptatok, sajna elapadt a tejem, de még nem állt helyre a rendszer. Amúgy nekünk is nagy a súlyunk, 2320-szal hoztuk haza, most meg 6670g a kis törpe. Mi is a 68-as rucikat kezdjük el hordani, alig férünk bele a 3-6 hós tipegőkbe. Úgy látszik ők ilyen alkatúak. Lényeg, hogy egészségesek. :)

Érdekes, hogy mióta nem szoptatok, mennek lefele a kilok ezerrel, én úgy gondoltam pont fordítva lesz, hogy szopi alatt megy majd le,, de nem. Végülis nem bánom. :)

k.a.t.i.c.a

Most nézem hogy itt a fórumon még nem állt át az óra. :)

k.a.t.i.c.a

mecsi várom az ajánlatod :D
én a dm-ben 31,8/db áron vettem legutobb...
Vendég

Pöttöm, engem érdekel a kezes-lábas, mert nekünk csak egy van és az is baromi vastag. 3500-ért jöhet;)

Csandikám, reggel megyünk, egyelőre úgy néz ki, hogy 8-10 között érkezünk, de reggel még pontosítok;)

Zsófi, úgy néz ki, mi is babakocsival megyünk a Tranzitba, így szolidarítok Veled;) bár azért bedobom a kengurút is, de abban még nem voltunk 5 percnél tovább, és akkor is a lakásban;) na majd kiderül;)

fantasztikus napunk volt, itt volt nálunk Zorka baba egész nap dumcsiztunk az anyukájával, készült sok fotó, videó, nemsokára dobok fel egy pár képet;)

Lei, gyönyörű Csabi baba azokkal a hatalmas kék szemekkel;)

sniky

Hát én is csatlakozom az előttem szólóhoz, fantasztikus nap volt, olyan édik voltak együtt a babók. Barnus tündéri nagyfiú :)

Én képzeljétek, leesett az állunk Nikivel, mert Zorka olyan sokat kacagott, éppen ecseteltem, hogy nekem nem kacagott, csak apjának amikor kitört belőle a kedvenc majma láttán, én azthittem betojok.

Niki köszi a szuper napot és akkor majd folyt. köv.

puszi

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, egy programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. :)

November 12-18 között a mamami lelkes csapata megrendezi első Nemzetközi Babahordozó Hetet, melynek keretein belül hordozós tanácsadás, fotókiállítás a babahordozásról, divatbemutató és érdekes előadások, beszélgetések várnak, babahordozásról, testközelségről, szoptatásról, a kisbaba valódi igényeiről.

Részletes program itt:

http://hordozas.hu/hordozashete/index.html

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csandi megnéztem a tescoba is meg a rossmannba is de nem volt sajnos. neten utánna néztem 3400 és 3600között mozog az ára. ez van nekünk Kép
amúgy minden méretnek más ár jön ki.
3000ért odaadom a egész csomagot ami 66dbos és az 51dbosat amiből használtunk 2200ért ??? na??? ha kell mondtam már az uramnak eldobja neked valamelyik nap.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Csajok!

Nagyon eltűntünk, de hosszú volt ez a néhány nap. Már volt egy kis napirendünk, de minden felborult, Málnus teljesen kifordult magából, van amikor egész nap nyűgös, és alig alszik,és olyan nap is van, amikor egész nap aludna....Az ünnepek alatt sokat csavarogtunk, tegnap megkaptuk a 3 hós oltást, semmi baja nem volt tőle, ma pedig elmentünk babaúszásra (ez lett volna az első) de a szünet miatt elmaradt, így fogtuk magunkat és saját szakállra bementem Málnussal egy kicsit a medencébe, hogy szokja, nagyon tetszett neki, és kellemes meleg volt a víz.

Julcsi: most kétszer is voltunk Pakson, de annyira el vagyunk havazva, hogy se időnk se energiánk nem lett volna találkozni, legközelebb mindenképpen összehozzuk.

Csajok, a hét legjobb dolga....megjött végre az AC/DC jegyünk :lol: :lol: el sem hiszem, hogy ott leszünk....:lol:

Nagyon sok mindenre szerettem volna reagálni, remélem közben eszembe jut....de a legfontosabb: annyira szépek a babák, nem akarnék most senkit kiemelni, mert rengeteg kép került fel, amióta nem jártam erre, és egytől egyig nagyon édesek!

Szex: nálunk is lassan áll vissza minden a régi kerékvágásba, de elindultunk az úton....sok jó tippet írtatok, egy-kettőt megfogadok!
Kiló:nekem sajnos még van bőven, bár mostanában nem is mértem...arra sincs időm. Most kezdek beleférni a régi nadrágokba, de elég pocsékul állnak rajtam egyenlőre.

Panna: ez a baleset leírva is nagyon rosszul hangzik, nem szeretnék hasonlót megélni, tényleg valaki vigyázott rátok, nagy mázli, hogy nem lett nagyobb baj...a fiús anyukák pedig kössék fel a nadrágot :wink:

Dadomi: jobbulást nektek...mondhatnám a szekszárdi kórház már csak ilyen, de azt hiszem, most már máshol sem jobb a helyzet! 20 millót kapott peren kívül a csaj, akinek nemrég elment a baba, és ki kellett venni a méhét :( ( a Bakó volt a dokija)

A tali nekünk sajnos kimarad, reméltem hogy pont akkor kell a férjemnek Pestre mennie, de sajnos nem :(

Barbi: Iminek és Döncinek is nagyon Boldogat!

annyi mindent akartam még....lehet, hogy visszaolvasgatok még egy kicsit....

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2008.10.29 20:32-kor.

<
sziszka78
Tolna

JUlsci: mi már megkaptuk a kincstártól a babakötvényt...de azt hiszem mi ott is hagyjuk egyenlőre, azt mondják a szakik, csak akkor érdemes áttenni a bankba, ha legalább évi 60.000 teszel rá...mi egyenlőre nem teszünk rá, így marad ahol van, aztán majd meglátjuk.
Képzeld a mi dokink is azt mondta hogy a Pneumót csak akkor kapjuk meg, ha ennek a sornak már vége, ráadásul ez azért is jó, mert akkor nem kell három majd hanem elég kettő.

Zsófi, te kérdezted, hogy hogyan húzzuk ki fürdésig....mi is általában kézben, vagy a pelenkázón, valamiért ott imád lenni, már tele is lógattam mindenféle látnivalóval a felette lévő polcot...akár egy órát is elvan ott....
Egyébként az elalvás nálunk is kizárólag ringatással, amíg elszenderül, aztán lehet betenni az ágyba, cumi, simi, és ott hagyjuk...onnan már elaltatja magát. Azt nem is dicsekedtem, hogy megvolt az első átaludt éjszakánk...mármint eddig 7-kor feküdt és fél5-fél6 között legközelebb...most 8-tól aludt reggel negyed 8-ig egyfolytában :) remélem hamarosan más így marad! Apró neked hasonlókat!!!!!

Jó talit nektek holnapra!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka:))))) mi is megyünk AC/DC-re;)))

és akkor néhány kép a mai napról;)))

Kép Orrbacsűrés;)

Kép

Kép

Kép

annyira jó nap volt!!! Mihamarabbi ismétlést kívánok én is;))

sniky

na még kettő:)))

Kép Zorkababa

Kép és a pici fiam;)

sniky

Sniky: szuper!(ha már a paksi koncert nem jött össze a múltkor) Csatlakozik még valaki? A képek is nagyon édesek! Jól mutatnak így együtt Barnus és Zorka...ebből bármi lehet még! Ja, azt akartam mág írni, hogy Barnus szerintem tiszta Ferci....ti is úgy látjátok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, igen, egyre inkább úgy tűnik, hogy Fercire hasonlít;) most már nekem is;)

sniky

Hahó!

Szegénykém végigkómálta a délutánt, hol sírva hol csendben, aztán kihúztuk a fürdit 9 re, fél 10től aludt 3ig! Ez nagyon nagy szó nálunk.
Jó talit, remélem jövő héten már mi is mehetünk....olyan jó lenne.

Képek szuperek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

sajnos nincs túl sok időm, de azért most gyorsan pötyögök valamit.
Hihetetlen mekkorát nőttek már a babucik. Nincs időm minden fényképet megnézni és mindent visszaolvasni, de remélem mindenki jól van.
Nikianyu! olvastam a rosszkedvedről, remélem azóta visszatért a mosolyod.
Apróka! remélem már nálatok is minden rendben van. Talán majd írok neked privit, hogy segíts átvészelni nekem néhány napot.
Niki is nőddögél, ügyesedik, most 6 kiló. Csak anyatejet kap és azt is csak a gyári csomagolásból hajlandó elfogadni, cumisüvegből nem.

Sajnos rossz hírek is vannak a manómmal kapcsolatban. Már születése óta van egy duzzanat a szemén, ami nemhogy eltűnt volna, de még nőtt is. Jövő héten megyünk a Tömő utcai szemklinikára és már most sírok a gondolatra, hogy meg kell műteni a szemecskéjét.
Tud valaki erről a kórházról valamit? Jót, rosszat????
bende

Sziasztok Lányok!

De jó nektek a sok privi- és össztalival! èn is úgy szeretnék veletek lenni!
Nálunk beragadt Dönci hízókája. Még mindig 5,6 kg-on állunk és 56-os méretet hordunk, noha a bodyk kezdenek kicsit feszülni...
Amúgy Dönci nagyon aktív, keveset alszik és azt is csak kint a kocsiban. Jelenleg szakad a hó, dugók vannak mindenfelé.
Szegény anyámék holnap akartak indulni, nem tudom, hogy el mernek-e majd egyáltalán jönni ilyen idöben!?

Bokiko,

lehet, hogy tévedek és nem is te kérdezted, de a 31-e nem ünnepnap, csak az elseje. Almatorta megy:

Tészta:

280 gr liszt
140 gr vaj
125 gr cukor
1-2 tojás

Összegyúrva olyan, mint egy kinzertészta.

Töltelék:
1-1,5 kg alma
80 gr cukor
egy citrom héja és leve
30 gr durván darált héjatlan mandula
60 gr mazsola (kevesebbet teszek bele)

1 tojássárga a torta tetejére

Almákat meghámozni, kis kockákra vágni, hozzáadni a citromos cuccot és a többi töltelékhez valót és egy fél órát így állni hagyni. Addig ki lehet a tésztát nyújtani, a formában alulra és oldalra tésztát tenni, a tölteléket bele és a tésztából még egy tetöt csinálni, az oldal tésztával a széleket összenyomkodni és bekenni tojássárgájával. Én a tészta maradékából csináltam rá a betüket vagy a mintát és tojássárgájával ragasztottam a helyükre. Vagy csak egyszerüen ha bekented tojássárgájával, egy tompa késsel rácsmintát csinálhatsz rá.

Eredetileg lenne rá még valami cukoröntet, de szerintem felesleges.

200 °C 35-45 perc
Jót tesz neki sütés utáni másnapis állás.

Jó étvágyat hozzá!

Bocs a késésért, meg vagyok fázva és rossz a kedvem. :(

Ági!

Pakoljatok és gyertek, annyira nem vagyunk a viláqból kiszakadva! Repcsivel is jó, pár percre vagyunk a reptértöl a metróval.
Abban igazad van, hogy itt a néznivaló nagyon ápolt és rendes, de otthon is biztos vannak ápolatlan és rendetlen, de szép helyek. A krónikus pénztelenség és a rongálás sajnos megteszi hatását.
Nekem van egy könyvem Magyarosrszág száz csodájáról, melyek vagy jól vannak fényképezve, vagy/és tényleg ilyen szépek. Minden országnak vannak varázslatos helyei, meg hát ugye Németország nagy ország sok pénzzel...
Mindenesetre szeretettel várunk, gyertek hamar!!!! :)

Barbi
Vendég

Bende, írj nyugodtan, sajna a kórházról nem tudok semmit, de majd utánaérdeklődöm. (Elvégre kb mindenki orvos a családból, ha nem tévedt nagyot és nem menet el jogásznak. :wink:
Én elkövettem ezt az óriási bakit)

Barbi, az én Luca barátném kérdezte a tortát és az ünnepnapot.
Lehet, hogy ma már nem jön, mert keresztelődnek hétvégén.
Jaj, már én is úgy várom a 15.-ét. Csak a szűk család klesz ott, de így is 54en leszünk, nagyon dúrva. Egyik nagymama felajánlott két hatalmas tyúkot is fincsi, falusi újházy leveshez, de aztán úgy döntöttünk nem főzünk ennyi emberre, marad a szendó, meg a süti. Így is vakartunk a fejünket, hogy hova férünk majd el ennyien. :lol:

Ja és MAgyarország tényleg csodálatos. Persze elégg sok fantasztikus helyet elvesztettünk sajna, de azért így sem lehet panaszunk. Pl. ajánlom mindenkinek a Hortbágyot bringával, de a sűrüjébe. Én 3x megjártam, de sosem unatkoztam.
Vagy pl. Alsópáhok, bababarát szállóobjektum. Eszméletlen és a környéken is sok a látnivaló. Kis-Balaton, Balaton, Hévíz, de még sorolhatnám.....szóval azért nem panaszkodhatunk.

Na, kicsi Levi aludt 40 percet, ez nála a max. napközben, de legalább kipihent, tegnap a 10 perces alvásokkal totál kivolt a drága.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi, Nálatok már esik a hó?? :) itt meg van 18-20 fok napközben. :) Akkor a gyerkőcök most örülnek gondolom. :)

k.a.t.i.c.a

Nosztalgia... :D

Ilyenek voltunk...

Kép

Ilyenek vagyunk... :D

Kép

k.a.t.i.c.a

Katica, nagyon cuki!
Sajna nálunk nem készült pucér kép piciként, pedig én is úgy összehasonlítanám....
na tényleg léptem, kissé elkiabáltam ezt a kialudta magát dolgot, mert itt obégat. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Katica!

Pistike tényleg olyan alkatra, mint Noel :lol:
Ahogy apája mondja kicsi pocak meister :lol:
Nagyon édes :wink:

pöttömpanni

Pöttöm, a 230at egy ciciből szopikálja?
Bár még kettőből is szép....látod, még jó, hogy nem kezdtél el tápszerezni!

De jó, hogy nem mentünk ma be talira, megint lilul a feje az ordítástól, én már kezdek totál gallyra menni ettől. Egyszerűen semmi sem jó, már mindent megpróbáltam.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszönjük. :)

Pöttöm, én is néztem Noel-t és pont ezt mondtam, hogy nagyon hasonló alkatúak. :) Nálunk apa Pocak Matyinak hívja. :) Elég kreatívak az apukák. :D

k.a.t.i.c.a

Apróka, lehet hogy a front nyomja Levit, nem? Nálunk is megy a nyűglődés 2-3 napja. Amúgy amit azt hiszem Lei javasolt, hogy szopis pózban a pocakomhoz húzom az övét, nálunk bevált. Már elég régóta alkalmazzuk, ha nyűgi, vagy fáradt, de nem bír aludni. Ez mindig segít.
Elvileg a 3. hónap után helyre áll a béke, lassan eljön Nálatok is, hátha jobb lesz. Nem irigyellek, elég nehéz lehet így.

k.a.t.i.c.a

KAtica, nagyon remélem.
Most nem volt mit tenni, letettem hasra, mivel kajabált rendesen mindenhogy, erre 5 perc alatt elaludt. Szóval sztem is a front, meg az, hogy 3 napja tényleg 10perceket alszik. MAjd meglátjuk most, ha ébred, hogy milyen kedve lesz az úrnak.

Arra is gondoltam, h. felvettünk egy rossz szokást, délig kb 30 percenként szopikált, amitől fájhatott a pocak délután, meg a tejtermelésemnek sem jó, ha csak nyammog rajta sűrűn,illetve ha nincs tele a pocak, persze, hogy nem alszik. Így megpróbálkozunk legalább a 2 órával, ami már letelt, szóval most kíváncsi vagyok mennyit fog benyomni. Mert sztem a 30 perces szopiknál nem ehetett sokat egyszerre, hiszen még az előző adagot sem dolgozta fel. Gondolom, ez is felháboríthatta a Drágámat, de ha erről nem szokunk le, akkor tényleg semmilyen progit nem tudunk csinálni, mert ugye délután meg már nyűgi. Itthon meg nem akarok ülni egész álló nap.

Amióta hazajöttünk a kórházból mi is elkezdtünk combosodni!
Még H&M es cuccból a kórházba 56-t vettem, de már nem ment rá, kicseréltem 62-re és az most épp hogy jó.
Annyira vicces, mert barátnőm kislánya most 5 hós és egysúlyú Levivel, csak sokkal hosszabbak a lábai. De bodyból még így is a tőlünk kapott cuki 56 mérettel jött szombaton.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok csajok!

Málnus 9 óta alszik, így belefért egy kényelmes reggeli apával végre :)
Bende: minden jót nektek a jövő hétre! Mesélj majd, hogy mi volt, szorítunk!
Barbi: lehet, hogy Dönci most pihen egy kicsit, erőt gyűjt a következő nagy növéshez, szerintem ne legyél vele türelmetlen..egyébként előnye is van! Lassabban növi ki a ruháit. Egyébként a viharos növés nálunk is megállt, már csak komótosan hízogatunk. Ezeket a képeket neked kerestem elő, múltkori klónozásos dolog miatt :D Szerinted?
Kép Kép

Szuszu köszönjük a bókokat :wink: Össze kellene hozni egy találkozót...mi gyakran járunk Pestre majd összehozhatjuk valamikor :)

Katica: hihetetlen nagyon nőtt Pistike, és mivel nekem volt szerencsém a kórházban is látni mennyire csöpp volt, így még szembetűnőbb a változás :) Csak így tovább!

Apró: Szerintem is jó ötlet kicsit kitolni a szopikat, örülök, hogy ilyen jól telt az éjszaka, hasonlókat még sokat nektek :D

Szép napot mindenkinek!

Szilvi[/b]

http://picasaweb.google.hu/farmer72/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2008.10.30 11:04-kor.

<
sziszka78
Tolna

Apró: azt akartam még írni, hogy a hasfájásos korszakból visszamaradt nekünk, hogy Málnus csak hason alszik, ha a hátára próbáljuk meg letenni, rögtön reklamál, és csapkod a karjával, jelezve, hogy melyik irányba szeretne hasra fordulni, próbáld így altatni, nekünk bevált.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Katica! Ilyen képeink nekünk is vannak :lol: Nagyon édi! És meglátod milyen gyorsan fognak eltűnni a hurkák, amint elindul a kicsi legény! :wink:
Sziszka! Két lányotok van? :wink: Melletted tiszta anyja, apja mellett tiszta apja :wink: Kettőt szültél, és az egyiket mindig rejtegeted, mi? :lol:
Apró! Mikor én panaszkodtam a dokinéninknek, hogy nyügi a gyerek, meg nem alszik éjjel, mindig azt mondta, hogy menjünk rengeteget a friss levegőre, csodákra képes (lehet írtam már, akkor bocsi az ismétlésért). Eleinte nem tudtam elhinni, hogy a szabadban való séta bármilyen jótékony hatással lenne az én gyerekeimre, de be kellett látnom, hogy a dokinénink tud valamit! :wink: Ha van erkély, terasz, az is nagyon jó, szépen beöltöztetve hátha jót aludna kint. Mikor Dani született még másik lakásban laktunk, nem volt erkélyünk, viszont Domit nagyon sokszor az erkélyen altattam babakocsiban napközben, közben megcsináltam a dolgomat. Persze azért sétálni is jártunk :wink: Hátha nektek is segítene, legyetek minél többet a szabadban, még ilyen időben is, amíg nem esik az eső.

Tegnap láttam egy egy év körüli gyerkőcöt tolt az anyukája babakocsiban, a gyereken vastag téli overál, betakarva pléddel és még a téli lábzsák is fenn volt a kocsin. :shock: (kb 18 fok volt) Szegény gyerek. Vajon télen mit fog ráadni az anyukája? Sosem értettem az ilyeneket. Nekem mindkét fiam a tél közepén született, két hetesen már kivittem őket, de szerintem ennél a gyereknél jobban nem voltak felöltöztetve és mégsem fáztak, olyan jó meleg volt mindig a kis hátuk, mikor megnéztem.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Apro! Masszázs: keddenként 4 és 5 között Miklóson a Posta közben. Elvileg bármikor be lehet kapcsolódni. Ha kérdésed van: Péhl Éva védőnő, 06-70-615-0269.

Nálunk úgy néz ki Viki a bokszolói karrierjét leváltja titkárnőire vagy legalábbis valami irodai alkalmazottira. Szobájában volt régen a számítógépünk illetve a dossziéink a számlákkal, papírokkal. A dossziék maradtak a polcon a pelenkázó fölött, amint odafektetem megy a duma és a nevetgélés ezerrel.

KépKép
jazmin2005

Mazska! Nem is írtam, hogy köszi a válaszodat a kakis cuccok mosása ügyben. Vikinek megint megy a pocakja, nem győzök mosni.

Sziszka! Azok a szemek!

Pistike nagyon kis husi, édes. A Barnus Zorka csúcstalálkozó képei is nagyon jók.

KépKép
jazmin2005

Sziszka, hason nyomjuk mi is.

Dadomi, tegnap megpróbáltam, álló babakocsiban azonnal felébred, így otthagyni nem lehet, mozgóban sikerült 20 percet aludnia. :?
NAgyon gáz, pedig nem is volt túlöltöztetve. De 3 napja műveli, eddig azért sokkal jobb volt, szóval tényleg bízom benne,h. csak az idő vagy a front, mert ezt hosszú távon Levim sem bírja.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi, köszi.
Ismered a hölgyet, aki tartja?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

valami lehet a levegőben, biztos a frontok, mert nálunk is két napja nyűgösség van. ma éjjel megint sírás volt, csak sétálgatva és ringatva lehette lecsillapítani. Ma reggel meg nem akart enni, iszonyat írást rendezett fél órán keresztül, közben leizzadt, de szopizni nem akart, pedig már kaja idő volt. Igy aztán beraktam kenguruba és elmentünk sétálni a nagyival. Bementem a nődokihoz kontrollra, megvizsgált, minden rendben odalent szerencsére.
Közben Csabika bealudt és két órát aludt, gondolom a sírástól is kifáradt, azért nem volt éhes közben.

valaki írta, hogy a Gripe Watert nem tudja adni, mert bonyolult a kanalas módszer. Én is szenvedtem vele, de most úgy adom, hogy pipettával szívok az üvegből és azzal csöpögtetem a szájába. Igy nem olyan bonyolult és láthatóan szereti is az izét, mert szopogatja.

szerintem sziszka nagyon rád hasonlít Málnus. Sophinál is tiszta anyja Beni. legalábbis szerintem. Nálunk a haja színe most kezd szőkés vöröses lenni, mint az apjának.

Ja, vettünk szélcsövet (1000 Ft!! ez a kis gumidarab, tiszta röhej), de nem nagyon tetszett neki, pedig üvöltött a hasa miatt, de mikor beraktam neki a csövet, hiába jöttek a szelek, egyre jobban sírt, úgyhogy szerintem nem fogom hazsnálni. A doki azt mondta, nem kell semmit próbálgatni a gyereken, majd kinövi a hasfájást. Hát köszi, de közben meg szenved szegényke. és azt nem lehet csak úgy nézni....

és akkor néhány kép a végére.

Kép
Kép
Kép
lei

Itt leszakadt az ég éppen, jég, meg minden... Sziszka, Felőletek jött... Te küldted? ;-)

Sajnos Enikő is kezd ébredezni a zajra, pedig olyan jót aludt :-(

yuyu79

Lei, nagyon cuki Csabika :-D

Sziszka, Málni szerintem is mindkettőtökre hasonlít ;-)

yuyu79

Yuyu! Nálunk meg gyönyörű napsütés van :D Pedig csak kb 30 km-re vagyunk tőletek. Tereld a felhőket ellenkező irányba, ne felénk jöjjenek. :wink:
Apró! Hát akkor sajnálom, nálunk azért jól bejött ez a friss levegőzés. Bár az én fiaim még egész kicsinek már az öltöztetés alatt elaludtak általában, a babakocsiban meg nagyon jókat tudtak aludni. Nem találjátok Levin azt a gombot, ahol állítani lehet rajta? :wink: :lol: :lol: Lehet, hogy tényleg a frontot érzi... Meg talán az is a baj, hogy egyszerűen nem tudja magát kipihenni, folyamatosan fáradt, és a fáradtság miatt enni sem tud rendesen, így hamar éhes lesz és ezért nem tud aludni. Ördögi kör... Ő igazi többemberes baba ezek szerint. Azért segítséged van?

Csajok, köszi a jókívánságokat a fiúk nevében is! Javulgatunk, de még mindig nem oké a dolog.
Tegnap voltunk kontrollon a pulmonológián Dominikkal, elvittem Danit is. Domit még mindig bent akarta fogni a főorvos :( De mondtam, hogy amíg tudom itthon én is kezelni, addig köszönjük a szíves invitálást,de nem élünk vele 8) Hova tenném Danit addig, míg mi a kórházban lennénk? Nem dúskálunk segítségekben...
Kapott Dominik Singulair rágótablettát, ez kimondottan asztmás gyerekeknek van, és úgy aludt éjjel, mint a bunda, nem volt köhögési roham :D De sajna még mindig sípol meg zörög a kis tüdeje, ahogy fújja ki a levegőt, iszonyatos hallani. Ültem az ágya mellett és úgy hallottam a sípolást.
Danit is megmutattam a dokinak, mert most meg ő köhög csillapíthatatlanul :( Neki viszont a tüdeje tiszta, torka szép, tehát semmi látható/hallható baja nincs. Megemelte a doki az allergia gyógyszer adagját duplájára. De semmi változás :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Katica, tényleg jól megnőtt Pistike :-)

Jó ötlet, én is teszek fel egy kis összehasonlítást:

Kép Enikő 1 naposan, 3260 g-mal

Kép 10 naposan

Kép múlt héten, 6 kiló 20 dekával (remélem nem fogja egyszer a szememre vetni, hogy aktfotót tettem fel, de így jobban látszanak a hurkák ;-)

Szóval azért nálunk is eléggé szembetűnő a változás :-D

yuyu79

Hú, Enikő is szépen meghízott. Nagyon édesek a képek!

Azt hiszem nekem is mostmár menthetetlenül le kell fotóznom a hurkáinkat.

Amúgy meg lehet, h. most jön ki az elmúlt 3 nap nemalvása, de másfél órája alszik Levim, igaz zaklatottan, de alszik. Pedig kajaidő lenne. Most kiváncsi leszek mennyi fal majd. Sztem is ördögi kör, de majd kinőjjük. Segítségem nincs, ha már tele a hócipő, van kocsim, azzal át tudunk ugrani anyóshoz és akkor Ő sétálgat vele egy picit, én meg addig vásárolni megyek,h. legalább kaja legyen itthon. +nekem sírásmentes övezet 1 órácskára. :-)
Jobbulást Daninak és Dominiknak!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok!

Milyen volt a tali? Meséljetek és képeket kérünk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja és még vmi, aztán eldugulok :lol:
Azért is gondolom, h. fejlődési ugrás, mert most pár napja próbál fogni dolgokat, meg kezdi lökdösni a játékait, meg figyeli a játszószőnyegét nagyon. Ami még új, h. ha a szobában mozgunk, messzebb tőle, tehát pár méterre, nem az orra előtt, akkor is követ a szemével. Ezek most nagyon új dolgok és nagyon édesen adja elő, ahogy a nyakát is kitekeri a szőnyegén, hogy nézhessen minket a kanapén.
Hú, közben akkorát rotylizott, hogy a szomszéd kutya is megijedt tőle. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apro! Sajna nem.

KépKép
jazmin2005

Csabi is követ már a szemével, ha mozgunk előtte. Meg van a plafono egy lelógó kínai festett ernyős lógó dísz. ezek kis ernyők, amik lebegnek egymás fölött meg mellett. Na ezt nézi alulról és hangosan kacag közben, úgy szereti nézni. elneveztük az ernyőket az ő barátainak, mert úgy tetszik neki. Sajnos ezekre nem fognak emlékezni később, úgyhogy valszeg sosem fogjuk megtudni miért tetzsik neki annyira. Sokat gondolok arra, hogy ezek a pillanatok csak nekünk lesznek örökérvényűek, ők csak majd kb. 3-4 éves koruktól fognak emlékezni bármire is. De nem baj, nekünk megmarad az emléke. :)

Aproo: tisztelem a kitartásodat, nem lehet könnyű neked. Remélem tényleg kinövi Levi ezeket a dolgokat és nyugodtabb baba lesz később.
lei

sziasztok lányok!

Bende, írj minenképpen majd, hogy mi volt Nikivel, de drukkolok!!!! :(

Aproo, sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, remélem, hogy ma kipihizi magát Levi és nem lesz olyan nyügi délután, bár a délután nálunk is nagyon necces mindig! :(

talin csináltam képeket, de majd csak otthonról tudom feltenni, lehet, hogy csak holnap, és sajna én nem is voltam ott sokáig! :(

ügyintéznem kellek az önkormányzatban, pedig úúúgy maradtam volna még, bár gyerkőc már nyűgösködött, de csak azért, mert fáradt volt. 12 után eljöttünk a tranzitból és most kelt 1/2 3-kor! szóval álmos volt a kis Drágám!

na most megyek, nagyon nagy a csend, anyum van a gyerekkel, szóval este még jövök!

puszi mindenkinek!!!

ja, amúgy itt is nagyon fura idő van, hol szakad az eső, hogy süt a nap, szóval durva! azért hó még ne essen... :P

sophie27

Sziasztok!

BEnde remélem minden rendben lesz Nikivel!

gyönyörűek a gyerekek!
ZSigmond is kizárólag anyatejet kap! kér, fogad el!

mai súly 6190g (3340g született)

megkaptuk meningococcus és Rota elleni oltásokat..előbbit hősiesen tűrte, utóbbit mohón nyelte

és egy kép!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem jó volt a tali a rossz idő ellenére is!

Niki!

Okay, tied az overál. Köszi szépen. Ha jövőhéten lesz tali ott odaadom, vagy esetleg átugrom én is Csepelre, esetleg te ugorhatsz át Harasztira :wink:

Aproo!

230 egy mellből volt. Amikor van a mellemben, akkor ennyit is tud, de sajna mostanában az a gyakoribb hogy alig van mindkettőben. Persze ilyenkor érzetre gondolom h alig van benne, és mondjuk lehet, hogy csak az én torkos kisfiamnak nem elég. :wink:

Boni!

Zsigi mennyire csodaszép.

És persze Enikő, Csabi és a többi babus :wink:

Sziszka!

A képek alapján tényleg inkább a párod Málnus. De lehet h alapvetően te meg a párod is hasonlók vagytok :lol:

És ami még feltünő, h Beni is tiszta anyukája :wink:

Na, tegnap Noel angyal volt, ennyit soha nem aludt, persze ma meg bepótolja, megy a cirkusz ezerrel. Biztos a front.
Szóval többet nem dicsekszem, h magától alszik :lol:

pöttömpanni

Pöttöm tetszik az új avatarod :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: