Sziasztok Csajok!
Nagyon eltűntünk, de hosszú volt ez a néhány nap. Már volt egy kis napirendünk, de minden felborult, Málnus teljesen kifordult magából, van amikor egész nap nyűgös, és alig alszik,és olyan nap is van, amikor egész nap aludna....Az ünnepek alatt sokat csavarogtunk, tegnap megkaptuk a 3 hós oltást, semmi baja nem volt tőle, ma pedig elmentünk babaúszásra (ez lett volna az első) de a szünet miatt elmaradt, így fogtuk magunkat és saját szakállra bementem Málnussal egy kicsit a medencébe, hogy szokja, nagyon tetszett neki, és kellemes meleg volt a víz.
Julcsi: most kétszer is voltunk Pakson, de annyira el vagyunk havazva, hogy se időnk se energiánk nem lett volna találkozni, legközelebb mindenképpen összehozzuk.
Csajok, a hét legjobb dolga....megjött végre az AC/DC jegyünk

el sem hiszem, hogy ott leszünk....
Nagyon sok mindenre szerettem volna reagálni, remélem közben eszembe jut....de a legfontosabb: annyira szépek a babák, nem akarnék most senkit kiemelni, mert rengeteg kép került fel, amióta nem jártam erre, és egytől egyig nagyon édesek!
Szex: nálunk is lassan áll vissza minden a régi kerékvágásba, de elindultunk az úton....sok jó tippet írtatok, egy-kettőt megfogadok!
Kiló:nekem sajnos még van bőven, bár mostanában nem is mértem...arra sincs időm. Most kezdek beleférni a régi nadrágokba, de elég pocsékul állnak rajtam egyenlőre.
Panna: ez a baleset leírva is nagyon rosszul hangzik, nem szeretnék hasonlót megélni, tényleg valaki vigyázott rátok, nagy mázli, hogy nem lett nagyobb baj...a fiús anyukák pedig kössék fel a nadrágot
Dadomi: jobbulást nektek...mondhatnám a szekszárdi kórház már csak ilyen, de azt hiszem, most már máshol sem jobb a helyzet! 20 millót kapott peren kívül a csaj, akinek nemrég elment a baba, és ki kellett venni a méhét

( a Bakó volt a dokija)
A tali nekünk sajnos kimarad, reméltem hogy pont akkor kell a férjemnek Pestre mennie, de sajnos nem
Barbi: Iminek és Döncinek is nagyon Boldogat!
annyi mindent akartam még....lehet, hogy visszaolvasgatok még egy kicsit....
Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2008.10.29 20:32-kor.