A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Egy kanyi sort se olvastam vissza, csak gyors bejelentkezés.

Tegnap reggel a dokitól egyenest a kórházba mentünk, legnagyobbat elhelyeztem dédinél, két kicsi velem. Ákosnak a vírusos betegségtől nehézlégzése, szapora légzésszáma volt, és ettől a fulladás veszélye fennállt. Közben a kórházban megállapították, hogy valószínűleg a hörghurut mellett tüdőgyulladása is van, de mivel ez két hete is volt, az is lehet, hogy csak annak a nyomait látják. Lényeg, hogy egész nap bent voltunk, este nyolcig, akkor kellett kiderülni, hogy be kell-e feküdni, de szerencsére jól reagált a kezelésre, így éjszakára hazajöttünk, de már csak aludni volt erőnk. Ma reggel pedig a kórházban kezdtünk tovább kezelést kapott, szóval szépen elkezdtünk javulni.
Zita persze végig velem volt, márthogy sosem tudhatom, hol ér minket a szopiidő.....Szerencsére, bár taknyos, köhög, de ő még ennél nem betegebb.

Estére megpróbálok jönni és becsületesen visszaolvasni!

Bocsánat, hogy most így olvasatlanul nem reagálok érdemben, önző módon csak magunkról írok......

Sziasztok!

KépKépKép
bongyi

Miléna, szerintem ha Zéti ennyire érdeklődik a kanál iránt, nyugodtan kezdd el Te is almalével, őszilével kóstoltatni, mint Emese Zsófit.
Valahol azt olvastam, hogy kisebb korban még jobban fogadják az új ízeket, 8-10 hónapos koruk körül már válógatósabbak lesznek a babák.

Regi, biztos nagy élmény lehetett a mai úszás is!
Mi sajnos végül nem mentünk ma :cry: , mert Apának mandulagyulladása lett. És ő is szeretne velünk tartani, úgyhogy 1 héttel elhalasztottuk megint; és az alábbiak miatt is:

Dorkán egyre több a kiütés :cry: Most már a lábán, hátán, arcán is megjelentek. Úgyhogy mégsem pelenkakiütés. Most a J&J habfüdőre gyanakszom, mert 1-2 hete kezdtük csak használni.
Ha holnapra, vagy legkésőbb hétfő reggelre nem javul, megyünk a dokinénihez :cry:

Kép
dotildi

Ó, Bongyi, jobbulást Ákosnak és Zitának!
Nem lehet könnyű kisbabával a kórházba mászkálni... közben pedig aggódni Ákos miatt.

Kép
dotildi

Vadvirág: és mit szólt a párod, amikor elkezdett dolgozni???

Bongyi: Óóó egek!!! Jobbulást a gyerkőcöknek, vigyázz rájuk nagyon, és amint tudsz gyere!!!
Nem vagy önző!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

Bongyi, sok-sok gyógyenergiát küldök felétek! Ákosnak, hogy gyógyuljon, Zitának, hogy ne legyen betegebb és gyógyuljon!

Timi26, besz.rás, micsoda képek! De aztán ne a kis Párizshiltont válaszd menyednek!

Szegény kis Dorka! Lehet, h tényleg a habfürdő az oka. :cry: Én barom 1x kipróbáltam a J&J olajat (mert, h totál fincsi babaillatú), és tiszta kiütés lett Lizz. Abba is hagytam. Ok, jövő héten egyeztetünk a 2 nap kivételével.

silka
silka

Vadvirág
Én is kiváncsi vagyok a történet végére :shock: :shock: :shock: :D

Timi

Paris Hiltonnal kezdi? Nem kispályás csávó :lol:

Bongyi Dotildi
Szorítok, jobbulást!

Kép
granda

Ilyen apás elalvós sztorim nekem is van, de még régebbi. Mikor még adtam Szelinek édeskömény teát, megkértem az apját, hogy amíg elkészítem a tápit, addig itassa be vele. Kimegyek a konyhába, összekeverem a kajcsit, és mire visszamegyek, Apa az egyik oldalra dőlve, Szeli a másikra, és mindkettő alszik, a cumisüveg meg fél méterrel arrébb… :shock: És mindezt két perc alatt sikerült produkálniuk. Hát én megszakadtam a röhödéstől… :lol:

Silka! Nem paráztam. Valószínűleg azért, mert óvódás koromtól úsztam, és mindig is imádtam a vizet. Ezért Szelit se féltem. De az elengedést úgy kell érteni, hogy pár centire ott volt az oktató és az én kezem is. De olyan szépen felúszott. :D Legközelebb felvesszük a fényképezővel!!!
Gica! Biztos, hogy nem fél, mert egyáltalán nem sírt most sem és a múltkor sem. :D

Dotildi! Kár, hogy nem tudtatok menni, de majd bepótoljátok! Apának meg jobbulást! :(
Szegény Dorka! :( Neki is meg a vudu!

ViktorDani és a cumi: Nem semmi! :lol: Hát ő nem volt álmos!
Szeli Anyuval szokta ezt csinálni. Anyukám leteszi hasra, cumi a szájba, Szeli meg oldalt tolja ki magát, néz fel Anyura és „röhög”. :wink: :lol:
Hát ezeket a képeket meg hogy csináltad??? Jóóóók! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi! :( Mennek a gyógypuszik! Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Dotildi! J&J-ről én is hallottam ilyeneket :(
(Tőletek, mikor még pocakosak voltunk). Emlékszem, itt paráztam, hogy akkor milyen popsitörlőt vegyek... kicsit elkalandoztam. :roll: :D

Kép

Kép
regcsiken14

itassa MEG vele... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Tettem a gmailre egy videjóóót!

Nekem speciel semmi gondom nem volt még a J§J termékeivel!!!
Hogy kell az "és"-t csinálni???

Kép
Kép
timi26

Itassa meg, itassa be, egyre megy! A történet mókás nagyon!!!
:D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Bongyi!
HIPP-HOPP gyógyulás!!!

Én is azt gondolom és arra bíztatok mindenkit, hogy tényleg ne mentegetőzzön senki aki alkalomadtán "csak" magáról ír, vagy ha nem tud alaposan visszaolvasni - szerintem teljesen érthető.

A lényeg hogy ha van lehetőség, akkor gyertek rendszeresen ahogy Fleur is mondta!!! :):)

Timi, Granda!
:):) Kikerekedett szemekkel, széles mosollyal azt mondta: "GRATULÁLOK, fantasztikus, szuper, de jóóóóóóóó!!! Tényleg???" :):) És persze ölelés, puszi, stb. :):)

Amikor pedig először voltunk az orvosunknál és mondtam hogy megint ketten vannak, akkor azt mondta: "TUDTAM, MEGMONDTAM!!! MOST MÁR ELHISZED???" :):)

Ha már itt tartunk és nosztalgiázunk, én is szívesen olvasnám a történeteket ki hogyan tudatta a teszt eredményét, stb. :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág: tök jó, hogy ennyire örült!!!
Nálunk nem kezdődött ilyen fényesen a várandósság! Nem akartam babát, amikor elkezdtünk gyanakodni ő akarta. Mikor pozitív lett a teszt (jan.2.), aznap este levágtam elé az asztalra és boldog Újévet kívántam neki! :(
Azóta már minden megváltozott!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Nagyon örülök, hogy rendeződött Nálatok a helyzet!!! :lol:

& = Alt Gr + c

Kép

Kép
regcsiken14

&&&&&&&& Jééé tényleg! Köszi Regi!!!
Mondjuk mire szükségem lesz rá úgyis elfelejtem... :oops:

Kép
Kép
timi26

Nah, az októberiek úgy leléptek, hogy már a privátjukra sem engednek senkit!!! Furák!!!

Kép
Kép
timi26

Regi: itt a link:

http://www.photofun.od.ua/

Jó szórakozást!!! :wink:

Kép
Kép
timi26

Annak, aki kérdezte a babatornát: (az aug.-iaktól másoltam)

Torna
1) Hason fekvésben pl neked bal oldalon lévő lábát feltolod, hogy a térde legyen behajlítva, és úgy fordítod át jobbra. A felső testét automatikusan viszi a gyerkőc.
2) Háton fekvésben pl jobb lábát keresztbe rakod a balon, és fordítod tovább jobbra. A felső test itt is követni fogja a lábikót.
3) Hasra fektetett gyerkőc mindkét lábiját feltolod, hogy a térdei legyenek behajlítva, a csípőjénél megfogod, és finoman a sarkacskák felé húzod.
4) Talicska baba módra. Felemeled a gyerkőcőt, lábikók, popik a levegőben. Egyik kezed a mellkasánál, a másik derék tájékon, úgy tartod. Kezei a földön. Játékosan emelgeted, hogy időnként a kezére nehezedjen.
És sokat masszírozta a hátát is. A gerinccel párhuzamos hátizmokat jobb és baloldalon. Úgy masszírozta, hogy a kezének a kisujj felöli külső élével.

Kép
Kép
timi26

Kíváncsi vagyok, most elmegy e :?. Elég gáz SMS-ként hozzászólást írni, de nincs gép, és én olllyan függő vagyok (tőletek :wink: ), hogy mobilon netezek :shock:
dettyk

Hogy-hogy a privátjukra se engednek senkit??? Ezt hogy csinálják? Le lehet tiltani??? :shock:

Dettyk! Átjött! Nem baj, mi is függők vagyunk! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26 :oops: ,már megint késve olvaslak, egyébként is az erdőben jöttem. De holnap tényleg megyek :D !
dettyk

Sziasztok!

Miléna! A kóstoltatást kezdd el! Van még gy hónapod, hogy megszokja az ízeket. A betöltött 6. hónap után ugyanis az anyatej nem elégíti ki a baba igényeit, ezért ettől a kortól kezdve már hozzá KELL táplálni.

Regi! Ha nem hosszú ideig ül, az nem baj, Szelinek nem lesz baja!

BOLDOG 6. HÓNAPOT BEATRICE!!!!!

Timi26! Nagyon jók a cumis képek! Ilyen nálunk is van! :lol:
Majd én is csinálok retro fotókat. (Hogy a lefényképezés miért nem jutott eszembe... :roll: )

Gica! Olyan labda, amin pl. vajúdnak a kismamik. Ráhasaltatom Zsófit - persze fogom közben -, és előre-hátra, majd jobbra-balra döntögetem, meg rugóztatom. Általában hason, nagyon kicsit és óvatosan ülve. De az csak pár pillanat. Nagyon jó fejlesztő.

Bongyi! JOBBULÁST!!!! +++++++++++

Dotildi: Én a J&J termékekről csak rosszat hallottam. Kiütéseket okoz... Én ki sem próbáltam. Nem is fogom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Az anyóslátogatás pedig megint jól sikerült, mert szerencsére rájöttek megint, hogy nem kéne Zsófit lerohanni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Bocs mindenkitől, de már ennyitől ínhüvelygyulladást kaptam :roll: , reagálok mindenre, amint billentyűzet lesz a kezem alatt. Addig is Bongyinak szeretnék sok erőt kívánni, a gyerkőcöknek millió gyógypuszit küldeni!!!
dettyk

Regi: elmentek valahová máshová, ahova csak meghívóval lehet belépni. És már nem adnak több meghívót.
Buták, mert a szülés óta hozzánk is milyen sokan jöttek!!! Minél többen vagyunk annálá jobb!!!

Kép
Kép
timi26

Hun vagytok???
Mindenki fürdet???

Este meg már itthon lesz apa, nem tudok rendesen jönni!!! :cry:

Kép
Kép
timi26

Timi26,
ez az oldal nincs véletlenül angolul? 1 évig tanultam csak eme csodás nyelvet, ippeghogy a betűket végigvettük...

Nekem is szerencsém van most gépügyileg, apa osztálytalin van.
Én is mindig akkor érek rá, ha itt éppen csönd van

Ezt a meghívós dolgot nem értem. Mi a célja? Ha eddig nyilvánosak voltak, most miért váltottak hirtelen? Van olyan fórum, ami titkosítható? Vagy hogy műxik ez?

silka
silka

Silka: rákattintasz a neked tetsző képre! Megjelenik mindenféle kriksz-kraksz, ami középen van a nagyra rákattintasz. Ott meg kiválasztod a képet amit be akarsz helyettesíteni. (Kb fél óra gondolkodás után jöttem rá én is, hogy mi a menete)

Nem tudom, miért jobb nekik így. De már rég elmentek, csak most belenéztem, aztán ki van írva, hogy nem fogadnak már senkit. (szerintem nem a babaneten vannak...)

Kép
Kép
timi26

Hát Timi, annyira király ez az oldal, ezer köszönet érte!!!! :D :D Én is felbuzdultam, csináltam néhány képet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
granda

Granda: naggyon aranyos!!!
Csak olyan marha lassúúúúúú!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszönöm még mindig a dícséreteket, Granda a "pókerjátékos" mondatod nagyon tetszik. (Levi keze, mint egy zsugásé, tekintete ravasz) :D

Ma sajnos nem mozdultunk ki, mert délelőtt 10-kor rokonok jöttek hozzánk és délután 4-ig maradtak, úgyhogy ennyiből állt a napunk. Hétköznap szinte minden napra van programunk: délelőttönként jóga, masszázs, bevásárlás..., mindig megyünk valamerre, plusz a sétálások délután. Szóval a nyamvadt eső miatt még sétálni sem mentünk. :( Holnap mi is anyósékhoz megyünk...

Ma van a barátnőm szülinapi bulija, mi is kaptunk meghívást. Arra gondolt, hogy le tudom "passzolni" a Levust. Az az igazság, hogy nem szeretném egyelőre senkire bízni, még rajtunk kívül nem maradt eddig mással sehol. Csütörtökön este elszaladtam a pediküröshöz, felébredt 10 perccel előbb, mint hazaértem, és alig tudta az apja megnyugtatni. :( Hogy szoktatjátok, szoktattátok máshoz, hogy ne ijedjen meg, ha nem vagytok vele?

KépKép
becka

Helló, Csajok,
a gyönyörű babákhoz gratulálok, mindenkinek köszi a képeket (és bocs, amiért nem egyenként emelem ki őket, meg olyan szépek, hogy annyi jelző sincs! ;-)

Ancsi26: mióta ébred a kicsid ennyiszer fel éjjel? Nem lehet a foga? Nem náthás? (Csak tippelgetek...) Biztos, hogy nem éhes ennyiszer...

Gremese, sorstársam, mi ma voltunk először anyós-apóséknál, akik amúgy tüneményesek, de eléggé lelombozódtam a baba felé mutatott dolgok miatt. A nagy ajnárban Ádi többször elsírta magát (pedig szerintem logikus, hogy egy kisbaba lerohanása, mint nálatok is, ide vezet), megint sokadszorra el kellett magyaráznom, hogy az anyatej is folyadék, és Ádi nem fog szomjanhalni tőle. De a legmegrázóbb az volt, hogy mintha anyósom nem lenne annyira reflexív, hogy lássa, nem veheti fel Ádit, max. az ölébe veheti, mert rosszak a kézízületei, és amúgy is elég sok balesete van... én azt hittem, hogy egy ilyen okos, felnőtt, gyerekes nő ezt magától felfogja... hát nem, még nekem kellett úgy terelnem a dolgokat, hogy ne legyen sértődés (tudjátok, kecske-káposzta). Szóval elszomorodtam, hogy mindenki a saját "Nagy Szeretetét" akarja kiélni, a gyerek érdeke másodlagos. Értem én, hogy ez így nem tudatosul, csak hát miért is nem???

Kép
Kép
irina

Becka, jó a kérdésed (máshoz szoktatás), de nem tudom a választ. Nálunk Ádi annyira sajátos dolgokat igényel (altatás és egyebek terén), hogy nem is tudom másra hagyni, mert akkor sír kifulladásig. Pedig nem is speciális gyerek, egyszerűen csak megvannak a maga dolgai.

Kép
Kép
irina

Irina: azért vagyunk mi, hogy a gyerek érdekét nézzük és nem számít, hogy felnőtt emberek megsértődnek, majd elmúlik. Én ezen már rég túlvagyok, mostmár mindenki megértette, hogy azt csináljuk amit én mondok, én pedig azt mondom ami Levinek a legjobb. Ennyi.

Anyósom az elején nyomúlt ezerrel, mindenbe beleszólt, kioktatott, okoskodott. Semmire sem reagáltam, ráhagytam és azt csináltam ami szerintem Levinek a legjobb. Leszokott róla! Szerencsére. Rájött, hogy feleslegesen jártatja a száját. Bár múltkor is kitalálta, hogy az általa főzött húslevesből a répát odaadja neki. Na ezt sem engedtem. Szerintem az agyonsózott, vegetázott, borsozott levesben főtt zöldség nem nekik való! Jól gondolom? Erősítsetek meg. Egyébként is az almával ismerkedünk csak, azt is nyalakodás szintjén.
Ja, és múltkor jött a kiflivel is, hogyha már kibújt a fogacska, akkor azt kell rágni. Szóval vannak ötletei! :shock:

Persze csodálkoznak, hogy nem akarom rájuk bízni, még egy órára sem.

Apukámmal is közelharcot vívok folyton, kitalálja, hogy babapiskótát kell az almába reszelni. Mert régen úgy volt. Mindig ezzel jönnek, és megsértődnek, hogyha megunom és csak azt mondom, hogy NEM. Miért, miért? Áááááááááá :evil:

KépKép
becka

Irina, Levinek is megvannak a kis "rigolyái" ez természetes, én is úgy gondolom, egyelőre, hogy ezeket csak én vagyok képes kielégíteni. Ezért nem fontos, nem is sajnálom, hogy kimaradok a buliból, mert a Kismanó nyugalma az elsődleges.

Viszont, megyünk együtt (ez lesz az első alkalom) Bélapátfalvára a barátainkkal egy hétvégére, már most izgulok, hogy mindent becsomagoljunk. Majd adjatok tanácsokat, aki már aludt máshol, hogy mi mindent vigyünk magunkkal! Köszi!

KépKép
becka

Halihó Cajszikák!

Én is itten, bár Ancsihoz hasonlóan rossz éjszaka után vagyok, olykkor csak lesek ki a fejemből. A két Albert nagyon belehúzott az este. Ancsi, drága, sajnos szerintem csak az idő oldja meg. Kitartást, ha lehet pihenj a lányokkal! :( Ez van.

Timi, ha itt vagy még, a harmadéves= négyhónapos!

Egyszerűen el vagyok ájulva a sok hasonlítós képtől. Mondom én, jól működik a természet. Én imádom a fényképeket, gyakran nosztalgiázok én is.

Emese, tudom, hogy nagyon ügyesen tornáztok Zsófi babával, láttam a képet anno. Naná, hogy jó móka. Bocs, de mindig eszembe jut valami. Én meg annak idején a hálóhintát próbáltam ki. Az volt a szokás, hogy minden reggel beleültettük szépen, sorban a gyerekeket. Ez egy óriási háló tulajdonképpen, ami fel van függesztve. Ha beleül valaki, érdekes módon csak úgy tud elhelyezkedni benne, mint a magzatok az anyaméhben. Furcsa volt megfigyelni a gyerekek reakcióját. No, ebbe ültem bele, nagyon érdekes volt. A gyerkők meg élvezték, hogy engem hintáztathatnak. Szupi volt.

Olyan sokat írtatok ma is, nem tudok mindenkire reagálni. Betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást kívánok én is.

Látom, beindult a korterhadjárat. Az én szavazatom a Lindáé. Médiasztár VikDani meg vigyázzon a lesifotósokkal! Még rájönnek, hogy cumizik a címlapsztár.

Más, tegnap este nagyon jót mosolyogtam. Láttam a Fókuszban Németh Kristófékat. Hát, a kis Lőrinc sem lehet egyszerű eset. Nekem az tetszett, hogy amikor a sétán a szülők leültek egy padra, nagy erővel rázták a kocsit, hogy a mozgása meglegyen. :D

Ma kikaptunk! A németektől, de nagyon jók voltak a fiúk! Ja, még mindig az EB
dmaggie

Dmaggie: hát én dinka vagyok!!! Még mindig nem értem az összefüggést a harmadéves és a négyhónapos között!!! :oops:

Granda: te hogy tudtál szövege írni hozá???

Becka: én mindig felírom napokkal az indulás előtt, hogy mit kell vinni, ha közben eszembe jut még valami, azt hozzáírom. Általában így mindent sikerül elvinni amit akarok. De majd segítünk, hogy mi is az ami kell. (gyakorlatilag minden :shock: )

Kép
Kép
timi26

Horcsog: hol vagy??? akkor holnap megyünk ha nálad sem változott a progi!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi szuper az oldal!!!
Csak egyet nem tudok még, hogyan kell lementeni a kész képet?

Heni
KépKép
heni81

Heni: Jobb egérrel rákattintasz

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Nemírok mindenkit külön mert minden fotó nagyon szuper.

Boldog hófordult és évfordulót!

Timi,Dettyk!
Ugye jöttök holnap?

Kolbi!
Hidd el jó lesz az a járóka,tapasztalat,
volt hogy fél napig nem jutottam ki a wc-re.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi, a 12 harmada, 4. Nem vagy dinka
Egyébként örülök, hogy használnak a gyakorlatok Vik-nek.
dmaggie

Már most rajonganak értem a csajok

Kép

Heni
KépKép
heni81

Bocsi, gyerekek, de iszonyat fáradt vagyok, én bebújok az ágyikómba. Hátha ma lesz egy kicsi alvás. Rám férne.

Szép álmokat, jó pihenést mindenkinek: Maggie
dmaggie

Próbáltam avatar képet feltenni, kivi vagyok, hogy sikerült-e!

KépKép
juba

Így kell mosolyogni ha minden ok reklám!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Itt vagyok ismét. Köszönöm, hogy hiányoltatok, aranyosak vagytok! Ez is megerősít abban, hogy ha van néhány szabad percem katt a babanetre és gyorsan bejelentkezzek. Sajnos csak 3 oldalt sikerült visszaolvasnom.
Ti aztán termeltek!

Üdv az újonnan csatlakozóknak!

Mi nagyon jól vagyunk, Marci igazi Mintababa! Szuper gyerek, mint a nagykönyvben!
Gondolom mindenki babája próbál felülni, kacag, kurjongat, mosolyog. Hát ezek olyan csodák az életben, amiket nem lehet kihagyni és soha nem felejti el az ember amíg él!
Ezért is igyekszem minden percet Marcival tölteni. Amikor alszik akkor is benne gyönyörködöm.
Mellette nagyon sok munkám van, a múlt héten volt 2 napos esküvőkiállítás, ott voltam kiállító. (Mellékelek egy képet).
Szoptatni jártam haza, nagyon hős volt Törpi. Pontosan be tudtam osztani az időmet.
Azóta is tudok találkozni naponta egy jegyespárral, el tudom menni egyeztetni éttermekkel és jut időm a kisfiammal délutánonként sétálni, délelőtt főzni, takarítani, játszani.
Szuper életem van, amióta Marcika létezik!

Evés: Marci csak anyatejet kap, eddig egyszer kóstolta az almát, kétszer a teát. Nagyon nem erőltetem, de fokozatosan szoktatom hozzá.

Kilók: Hét kiló felett járunk.

Regi: Ti jártok babaúszásra? Milyen?

Gremese:
Te mit adsz Zsófinak enni? Bocsi, kerestem, de nem találtam. Le tudnád írni röviden?

Timi26: Édes Viktorka a fotósorozaton!

Granda: Szavazok Lindára! :lol:

Na, akkor teszek fel friss képeket és megyek aludni.
Ja, mondtam, hogy suliba járok? Úgyhogy még van időm tanulni is Marci mellett!

Kép Kép Esküvőkiállítás Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi
Az elmentett képet megnyitottam Paint-ben, leradíroztam a cirill betűs szöveget és ráírtam a magyart! Szóval továbbfejlesztettem a programot :lol:

Kép
granda

Heni
Na ezt hívják MACSÓnak :D

Horcsog
Ildikének tényleg ragyogó a mosolya :D Mondanám, hogy fogkrémreklám is lehetne, ha... :D

Anikó
És az Anyaimádat csak fokozódni fog!Marci is nagyom fickós, mint Heni Péterkéje! :D

Kép
granda

Granda!
Köszi.
Gondoltam én is rá de.. :D
Tied is Timié is Henié szuper. :lol:

És persze Marci is elbüvölő. :D

Elfelejtettem írni február végétől én is járok suliba,

Ildi
Kép
Kép
horcsog