A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!
Olvasóban voltam....
Sabine nem törölte magát, én úgy látom, sabine82 még van a taglistában!

Mikegirl, nagyon tetszik a kertetek. Sajna nálunk a fű nem fű, vagyis ilyen gaz, ami magától nő. Egyébként vannak növények, majd lefényképezem, ha szebb idő lesz :)

Babók és kreatív anyucik ügyesek, gratulálok!

Hanga 10 kg, ez nem semmi!! Szerintem mi 8 felé járunk, de szerdán kiderül.

Csajok, ma meningitec védőoltást akartam kiváltani, de állítólag hiánycikk és azt mondták, írassak fel hasonlót. Volt nálatok ilyesmi?

Edit, ma én is feltörtem egy kis parlagot, hát, többször is eszembe jutottál :) krumplit ültettem ma, már alig várom az újkrumplilevest mmmm

Eszterem sajnos megint náthás lett, napok óta orrszívás... nem is értem. utálja, utána 10 perccel meg játszani szeretne az orrszívóval :)

Tudtok eladó kan pulit?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csiper, Karina hogy a fenébe alszik annyit???? Eszter alig hajlandó 1 óránál többet aludni napközben, mármint 1-et délelőtt, 1-et délután. Késő délután már nem altatom, így mondjuk este nincs gond az elalvással.... de azért napközben hagyhatna egy picivel több szabadidőt :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

ági: Nekem is 3x1 órát alsik, van amikor másfelet. Este 8-kor kidől és 6-ig alszik.
parlag :lol: :lol: :lol:
orrszívás: nekem már a megtörléshez is kell a lábam, hogy le tudjam fogni a kezeit :?
tuza edit

Edit!
mi volt az a múltkori levél Sabine-tól, lemaradtam valamiről?

köszi az infokat!

Ági!
mi beadattuk neki a meningitec oltást még mielőtt kijöttünk, otthon a dokinéni azt mondta h van többféle is ,nekünk valami olcsóbbat iratott fel, de ő is mondta h hiánycikk, ritkán kérik :)

Lucának keresitek a pajtását? A startapróban megnézheted, de egyébként érdekes,hogy nincs túl sok belőle, ahogy én észrevettem.

Alvás: napközben 3x van kb egy fél-1 órás alvás. de kell is ,mertha nem fekszik le akkor bepörög és hisztérika lesz :oops: már jártunk így Kép
nora80

a mai napunk....
Kép Kép Kép Kép
nora80

Hali!

Edit: Sebi is nagyon csípi a grillcsirkét, jó kis omlós-t :)

Nora: :) Semmi nem volt Szabinével, csak régebben próbált tanácsot adni vkinek és az nem fogadta meg...nagyjából ennyi volt asszem! De szerintem azért nem jön mert srácok meg a munka nem engedi! :(
Nagyon édes Regi az első képen!

mamiblue

nora, maible: sajnos akkor külön írta is , hogy már nem szívesen jön, a fent említett okok miatt. Azóta csak egyszer írt egy sort Húsvétra.
De lehet, hogy tényleg az esküvő és a munka köti le. Remélem.
CSípem a csajt, még ha nem is ismerem. :)
tuza edit

nora: úgy sajnállak titeket.Hogy bírtok ilyen ocsmány, hideg , útálatos helyen elleni?
( esz a penész rendesen. !!! )
tuza edit

Imádom az iwiwet, annyi mindent megtud az ember :)

Pattogó!!! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági!
Minket meg furdaljon a kiváncsiság....!!!!?????
Vendég

Helló!

Judit: Férj: nem minden arany, ami fénylik. A tisztaságmániája már beteges. A legtöbb vita ez miatt van. :roll:

Sziszike: Akkor nem kell karizom erősítő gyakorlatokat végezned, ott van Hanga. :wink: :lol:

Ági: Esztinek jobbulást!
Karin titkát nem tudom. Mindig jó alvó volt, 1 hós koráig nem csinált mást csak evett és aludt. Apa szerint tőlem örökölte. :oops: Bár néha nem bánnám, ha kevesebbet aludna, akkor könnyebb volna bárhova elmenni.

Nóra: Jó, hogy mi is kapunk egy kis jóidőt tőled! :D

Nem is írtam, hogy meglett a héten (végre) Karin véreredménye. Ha jól vettem ki a dokinő szavaiból minden rendben, csak kis vérszegénység van. Mondta, hogy nézzük át együtt, és felolvasta, hogy miből mennyi van, amit én is láttam, de hogy az az eredmény jó-e vagy nem azt nem mondta. :x Mintha nekem tudnom kellene, hogy mi a jó eredmény. Aztán mikor megkérdeztem, hogy ez most jó-e, mondta, hogy folsavat kell szednie Karinnak. Szóval szerintem oké, de majd valahol utánanézek az értékeknek. És megmutatom egy másik dokinak is.
Ja, és Karin tegnap majdnem felállt! :D Ahogy ültem mellette megkapaszkodott a combomban és feltolta a popsiját, csak nem egyenesedett fel. :D :D

Kép
csiper

Edit:Akkor én arról lemaradtam! Remélem hallunk még róla!

Na megyek az iwiw-re hátha van kép is pattógóról! De hogy is hívják? Mert csak annyit tudok, hogy Rita :roll:

mamiblue

Kép nincs, csak a nevében van változás!
Pattogó: Fiatalasszony, kérünk majd képeket! :)

mamiblue

Jó reggelt :)
Azta mennyit írtatok :)
Kertek meseszépek -Huni a tiétek az a focipálya méretű asszem-ugye? -nagyon klassz -a miénk olyan éppenhogycsak ,elfér rajta a csajoknak a játszó, nyáron egy medence és hogy ne kelljen nyáron bíbelődni a fűnyírással most rendeltem egy majd 4 méter átmérőjű trambulint :)
Mona gyönyörűek a növényeitek -(azért megnyugodva olvastam hogy nem csak én vagyok ilyen balszerencsés a virágokkal-hullák az erkélyen :) -ez nagyon tetszett :) ) -azért muskátlit én is ültetek párat majd lefényképezem ha kész lesz.
Mamiblue -tetszik a dekorod -én is azt gondoltam először hogy hűha mit festettél :) -nagyon hasonlít a mi előszobánkra a kép még a fa burkolásos lépcső is stimmel :)
Nora - nem is tudom mit mondjak -nagyon klassz helyen laktok -tiszta nyaralás "fílingje" van a dolognak.Reginek is klassz színe lehet :) -mi egyenlőre csak a répától sárgulunk :)
Edit jó hogy írtad a Danoninot - valahogy extra allergiás vagyok hogy azt a színezett tejszínt etetnék a babákkal -van olyan "szuper trendi ismerősöm aki nem átallot éjjel is azt adni a kicsinek ha felkelt :( ) Egy ezért fizetett gyermekorvos ajánlásával... :(
Csiper örülök hogy jó lett Karin véreredménye :)
Sziszike csuda édes kis husi Hanga :) -küldhetne néhány grammot Annabellnek -tegnap mértem és össz vissz 250 grammot hízott az elmúlt két hónapban.
Viszont tuti észkombájn a nő - jól jelzi a családban uralkodó fontossági sorrendet hogy az első tisztán kimondott szava a cica :) Mondja is valahányszor Gyuri macska átvonul a szobán :) Valamint szintén új produkció hogy felállnak kapaszkodás nélkül aztán csak állnak állnak mint a Pisai ferde torony :)
Legutóbb amikor itt jártak a barátnőmék sétálni mentünk -lassan nagyobb látványosság leszünk mint a hely nagy szülöttje Stohl Buci :) :) Kép

Kép
Kép
panni7

...ja persze - annyiszor az eszemben voltál Mandala... nem mintha bármi okosat tudnék neked mondani -azért az uradat szívesen tunikán billenteném hogy becsülje meg azt amit te otthon véghez viszel :evil: -és tudom hogy nem vígasztal de ha vállalkozást alapítanék és ipari méretekben rugdosnám fenékbe azon férjeket akik ugyan így viselkednek akkor még a dédunokáimnak is felhőtlen anyagi jólétet teremthetnék egyszer és mindenkorra... :(

Kép
Kép
panni7

Nem vesztem el :wink:

Csak nem is igazán érek rá és nagyon kedvem sincs...

A képeket szoktam nézegetni inkább... olyan édesek a csemeték... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pattogóéknak nagyon sok boldogságot kívánunk!
Vendég

Kép Anyával és Sergio-val

Kép

Kép Ketten

Kép Apa még elbír minket
Vendég

Május 24-én lesz az esküvőnk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szabina!
Nem tudom, hogy addig olvasol-e még minket, de addig is és persze utána is nagyon sok boldogságot.
Ahogy nézem a fiúk ezt már megalapozták. :lol:
tuza edit

Csoki, csak annyit tudtam meg az iwiw-ről, hogy Pattogó férjhez ment!

Panni, alig tudtam összeszámolni, hány gyereket látok a képen :) íkú vetélkedőkben feladványnak is jó lenne :lol:

Szabina, örülök, hogy jelentkeztél, nagyok a fiúk!!

Hoppá, én meg csak most látom, hány óra. Kezdem Eszter ebédjét főzni. Sziasztok!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Mikegirl: gyönyörű a házatok és a kertetek!

Sabine: édesek az ikrek. Látom hajban ők sem erősek.. :wink: Fanni is kopasz még mindig.

Pattogo: gratulálunk!

Velünk semmi különös nincs. A munka miatt kevesebbet tudok jönni, de jól bírjuk a dolgot.
3-4 napja Fanni egész szépen eszik. Most újabban elfogadja a tápszert, 210-240 ml iszik meg reggelire és ugyan ennyit vacsira is. De amit azt hiszem Edit irt, hogy 110 ml x testsúly (kilóban) kellenne, az nincs meg. Max. 450 ml. Igaz még anyatejet is kap, de abból nem tudom mennyit eszik meg. Most mérni nem mérjük, majd csak 20.-a környékén megyünk tanácsadásra és akkor kiderül, hogy hízik-e... :roll: Mi még mindig nem értük el a 7 kilót.

horvviki

Sziasztok

Végigsöpört rajtunk Csenge vírusa, az egész család kidőlt. Luca is olyan volt egy napig, mint a lakodalmas kutya. De túlvagyunk rajta. Mostanra esett ágynak a tágabb rokonság, akik balsorsukra éppen a legrosszabbkor jöttek látogatóba...
A szövettan negatív lett, túléltem az anyajegyet :lol:
Vendég

... :oops: ..tényleg ..Mike tette fel a képet a kertről meg a házról... gyönyörű na.. :)
Panni@jómegfigyelő.hu

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Köszööm a gratukat. Édesek vagytok! Kép

Röviden: Az esküvő nagyon jó volt. A gyerekek tündérek voltak. A szertartás gyönyörű volt. Anyám zokogott.. :D A barátnőm ( az én tanúm lett volna ) sajnos reggel telefonált, h nem tud jönni, mert az anyukájának bevérzett valamije és kórházba kellett vinni. :( :( Így anyu volt a tanum. :) Viszont így az egyetlen ember aki fényképezett volna nem jött. Nem készültek képek. :cry: :cry: :cry: Viszont az egészet felvettük videóra. :lol: Csak a gyertyagyújtás maradt le a felvételről.. :( Viszont megkaptuk a közösen meggyújtott gyertyát emléknek. Majd szedünk ki képeket és felrakok. De nagyon jó volt. Itton aztán betegre ettük magunkat.. :lol: :lol: :lol: Volt husileves. Az egyetlen kakasunkból főtt 12 órát. Anyu főzte. Mennyei lett. Aztán ettünk rántott husit petrezselymes rizzsel és tejfölös ubisalival. A végét megfejeltük csokitortával. :lol: :P :lol: Szóval csuda jó nap volt.
Majd holnap jövök. Puszi addíg is. cupp!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ati drágaságom nagyon csúnyán köhög :( Holnap kihívom a dokit. Nem megyünk bacit gyűjteni a rendelőbe.
Apával ma megvolt a program. :lol: Ati egyáltalán nem is sírt, szuperul töltötte a délutánt nélkülünk is. Még aludni sem aludt.

Pattogó
Gratula!!!!!! :lol:

Noémi
Csupa jó hír. Szövettan, és hogy legyűrtétek azt a fránya betegséget :wink:

Sabine
Miért nincs kedved írni nekünk?
Esküvőhöz gratula!!! :) Pont a névnapomon
:wink:

Csoki
Tényleg, hogy álltok a kaki-pilsi jelzéssel? Annó írtad, hogy Majácska már ügyin intézi a dolgait :D

Nóra
Tényleg olyan, mintha nyaralnátok. De jó!!! :)

Edit
Sajna Ati a 2*250 ml tápszer mellett nem iszik semmit. :( Egy-két korty vizet csak...
Husi rendben, tejterméket nem eszünk. Pöttyünk így is van bőven.... De ha majd lehet, én akkor is natur joghurtot veszek, és finom gyümit teszek bele majd. Addigra nyár lesz, és a banánon kívül lesz nem primőr finomság is.
Ja, és lelassult a súlygyarapodás is. Február óta nem tudjuk elérni a 9 kg-t.

Sziszike
Hangus szenzációs iramban fejlődik!!!! :lol:

mikegirl

Mennyi veszély!
A padlón karjával húzza magát elore, fejét a magasba tartja, lábával rugdaló mozdulatokat tesz. Némelyik gyerek hátrafelé tolat. De egy biztos: amit elér, azt tönkreteszi. Magára rántja, felborítja. Már semmi nincs biztonságban tőle - te pedig egyre dühösebb leszel, mert soha nem lehetsz benne biztos, hogy ha csak egyetlen másodpercre is leveszed róla a szemed, nem zúdít-e újabb és újabb katasztrófát a nyakatokba. Zúdít. És fantáziája nagyságrendekkel színesebb, mint a tiéd. Ugye, sose gondoltad volna, milyen könnyű egy teljes könyvespolc tartalmát széthordani a fürdőszobában? Vagy a kutya tányérjával a fejen pompázni diadalittasan?

Mostantól nem lesz nyugodt másodperced. Eddig se volt, de tekintsd edzésnek.

Egyik kedvenc játszóhelye a konyha lesz - vagy az a helyiség, ahol a legtöbbet tartózkodsz és a minimális magány iránti vágyadat kiélnéd. Felejtsd el. Vagy szerelj fel idejekorán egy rácsot a konyhaajtóra, hogy ne mehessen be, vagy legyen egy olyan szekrény - amiben műanyag edényeket tartasz -, ahol ő játszhat, és a többire tegyél ajtónyitás-gátlót.

Vigyázz, mikor ajtókat nyitsz-csuksz, bármikor hirtelen a hátad mögött terem a baba, és az ujja bent lehet a résben! Zárd el az apróságokat, porcelán- és üvegtárgyakat! Zárd be mindig a zárható szekrényeket. Akár a paranoiás rettegés fokáig is elmerészkedve nézz körül a lakásban: mi lehet veszélyes a babára (minden). A konnektorokról ne feledkezz meg. Persze a táskád sincs biztonságban.

Egyébként ezt a korszakot is túl lehet - valahogy - élni. Miközben babád boldogan dúl a lakásban, folyamatos életveszélynek teszi ki magát, és mindezt rettenetesen élvezi - te is átesel felnőttkorod egyik fontos személyiségfejlődési állomásán: megtanulsz lemondani tárgyakról, ideértve nagymama horgolt terítőjét és a cd-gyűjteményedet is.
tuza edit

mikegirl: Ne haragudj, utólagosan nagyon boldog névnapot!!!

(A sajátomat sem tartom számon. :cry: )
tuza edit

Lányok ha felébredtek, segítsetek már. Ti miket játszotok a picúrral? Alexot nem tudom lekötni, a másik két gyerekem nem igényelte a közös játékot. ( Bezzeg most, nem győzök társasozni a 14 évessel. )
Szóval semmilyen játékot nem tudok, ami ekkorának való. Bármit mutatnék az a szájában köt ki. Tudom a hocc-hocc katonát, kukucs, kb ennyi.
A másik. Nincs valakinek olyan mondókás cd-je, ami énekeket tartalmaz, pl : egy boszorka van.. Tehát amit én is ismerhetek, csak baromira elfelejtettem a vén fejemmel.
Tök ciki. A 3. gyerek és teljesen olyan, mintha az első lenne.
tuza edit

sziasztok

edit írtam püt. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

válaszoltam :lol: :wink:
tuza edit

Igen, én is ilyen cd-t keresnék. Ha jól tudom Halász Juditnak van egy ilyen válogatós lemeze, csak már sehol nem lehet megkapni.

Valaki tudna segíteni, hogy a labor lelet jelentéseket hol találom a neten?

Kép
mona76

Sziasztok

Lassan helyrejövök és visszarázódom.
Mire visszaolvastam már a kedvem is elment az írástól.Nagyon lemaradtam. :cry:
Viszont újra csak ismételhetem magam., gyönyörűek a babók. :lol: Babók ......már kis hölgyek és urak :P
Pattogónak gratula az esküvőhöz.
Sabinenak is gratula előre és jó, hogy be-be kukucskálsz.
Panni
Látványosság, azt meghiszem ,mókás lenne egy belvásrosi séta,vagy margitszigeti kiruccanás is.

Danonino
Biza lehet megvettek érte én most adtam már neki.Nem sokat egyszer egyszer,de én csinálom neki a gyümijoghurtot inkább./fagyis gyümivel is,/Nagyon szereti.
Nekem egy gondom van,nem nagyon akarja megenni a pépesítetett hamikat, inkább a darabos a menő.És horror mennyiséget bír bepakolni az arcába a tömzsim.
Képes egy üveg bébikaja után/ezt csak akkor adok , ha valahova megyünk/ még enni.Tegnap pl.petrezselymesburit nyomott rá kis husival. :shock:

Egész hétvégén levegőn voltunk.Apa megvette a Quadot és most állandóan megyünk.Fóton voltunk tesómék telkén szombaton,lovaglás ,sütés -főzés és quad.Bár nem volt olyan jóidő mint tegnap azért élveztük.
dobok pár képet aztán főzök vmit ,mert Dius ma itthon van velem.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Edit!

www.zeneker.hu , itt vannak piciknek szóló zenés-mondókás cd-k, tartalommal együtt. Nekem a "Bújj-bújj zöld ág - óvodások aranyalbuma" van meg, nagyon jó!!!
Vendég

jó ez az oldal, de nagyon sok a postaköltség :? , egy fél cd ára :roll:

Kép
mona76

Edit! www.tudatosszulo.hu meg Anya, taníts engem! Nekem hálIstennek elvan egyedül is, csak lásson!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mona: a www.hazipatika.com -on

leko

Sziasztok!

Nekem is a bújj,bújj zöldág van meg.Gáborom imádja.
Edit,én óvónő vagyok,de mióta itthon vagyok nekem is úgy kimennek dolgok a fejemből :oops: .Erősen gondolkodnom kell,hogy eszembe jusson valami.Mikor dolgoztam akkor meg minden szóról eszembe jutott egy mondóka vagy egy dal.Ellustult az agyam :oops:

Nóra gyönyörű helyen laktok!Irigy vagyok ám érte rendesen :wink:

Pattogó gratula!

Mikegirl,utólagosan is boldog névnapot!

A mai éjszakánk nem volt valami fényes.Annyira fájdalmassan sírt fel Zsófi,a szívem szakadt meg érte :( .Még a kezemben is nyöszörgött alvás közben.Az a fránya fog nem tudja áttörni az ínyét.Már vagy egy hónapja csak egy nagy pukli van neki,de akkora,hogy nagyobb a púp a mellette lévő fogacskánál.

Kép
Kép
huni

huni: adjál neki egy rövidnyelű műanyag kiskanalat. Rágni fogja a nyelét és az segítí áttörni!!!
tuza edit

Köszi Edit,de már mindent kipróbáltam :( .Adtam neki én már mindent.Amikor engedi maszírozom neki az ujjammal.Olyankor haláli.Csak úgy tartja a pici szájacskáját :D

Kép
Kép
huni

Csajszik, édesek vagytok, de az idei névnapom még nem volt :lol:
Viszont a visszamenőleges gratulációkat a tavalyihoz köszönöm!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok, én pont most gondoltam ki, hogy diavetítőt veszek, és hozzá filmeket....nem tudom, lehet-e még kapni.

Edit, pakolgatni imádnak. Egyelőre még csak a szét- vagy kipakolás megy. Én mindig berakok egy pár játékot valamibe, és abból szépen kiszedegeti. Meg ikeás műanyagpoharakat rakosgatok egybe, ő meg szét Pohárba bele egy kis műanyag dobozka.......:D Persze megy a kukucs, a katonázás, tornászunk, meg keménytáblás mesekönnyvel bírkózunk.

Huni
Most már csak kijön az a kis fogacska!!! Puszi Zsófinak!! :)

Jucu
Olyan helyesek vagytok! :D

Mi várjuk a dokit....3-tól rendelés van, úgyhogy hamarosan jönnie kell.

mikegirl

Persze, hogy drága onnan megrendelni! De ezeket a cd-ket a boltokban is meg lehet venni! Itt elég csak megnézni, hogy mit is szeretnél megszerezni. :)
Vendég

Mikegirl,lehet még kapni.Pont hétvégén beszéltünk anyuékkal róla,hogy az milyen is jó volt.Az én gyerekkorim még meg van.És jó is :lol: .Majd el akarom hozni Gábornak.Biztos élvezni fogja,de 1-2 filmet be kell hozzá még szereznem,mert csak egy pár db van.
Atinak jobbulást.Én is mindig kihívom a dokit.Nem szívesen viszem őket be a rendelőbe.Bár a mi gyerekdokinkat akár ki se hívnám...Múltkori sztorim vele kapcsolatban:Gábornak egy hétvégén 38 fokos láza volt,de semmi más.Másnap egy pici hőemelkedés.Kedden mentünk tanácsadásramés Gábort is vittem a 3 éves státuszvizsgálatra.Megemlítettem a dokinak,és mondtam hogy nézze már meg a torkát,hogy e esetleg az készül begyulladni.Az szerencsére tiszta volt.Én meg mondom,hogy akkor nem értem mitől lázasodhatott be.Erre a mi dokink:Nem a foga jön :shock: ?Majdnem dobtunk egy hátast a védőnővel.3 éves gyerekenek???

Kép
Kép
huni

Mike! Kaki wc-be megy a pisilést meg nem naon akarom erőltetni :roll: az lehet már sok lenne :roll:

Pattogo grat!
Vendég

Sziasztok!

Fogzás...
Encsi együtt fürdik a tesóval és fogmosáskor annyira hisztizett, hogy ő is kér fogkefét, hogy megkapta. És imádja. 5 percig eldörzsölgeti vele az ínyét...

Annyira imádom, hogy Encsi mászik! :) Igaz, hogy üvöltve, de folyamatosan jön utánam mindenhová, mint egy kiskutyus. Meg persze a bátyjára mászik rá folyton, de sajnos ő ezt nem díjazza igazán...

Kép
Kép
pfranciska

Hello!

Jucu: Nagyon jó lett a hajad! :)

Edit: Írok be neked játékokat a könyvből:

-Utánozzon nyelvkidugást
-Tükör elött nevezzék meg az arc részeit
-táncoljon vele zenére
-játszanak zsio-zsup játékot
-játszon elötte kisautóval, tegye garázsba
- játszanak labdával, másszanak utánna
-tanítsa kisebb tárgyat nagyobbra tenni
-ejtse le a játékokat fel-le (később azt írja, hogyha elbodálj a játékokat vegye el tőle!! Evvel nem értek egyet, mert pld. Sebinek az is egy játék, hogy ki tud minket cselezni :D)
-építsen akadálypályát, késztesse bujkálásra
-építsen alakzatokat kockából (torony, vonat)
-utánozzák az állathangokat

stb...
jó kis könyv,rengeteg ötlet van benne! hónapokra lebontva...ez a 6-7 hósból pár

internetes rendelés: van ahol nem kell fizetni a kiszállításért, de megmondom őszintén kb 1000 ft--ot megér, hogy ne kelljen végigbumliznod egy halom üzletet, ha vmi ritkább dolgot keresel, amit már csak speckó helyen lehet megkapni! Én sokmindent szoktam rendelni, mert nem is mennék be autóval Pestre pld...
Nézzétek meg a www.bookline.hu-t is, ott is sokminden van, sőt én már vettem antikvár könyvet is onnan!

mamiblue

Mikegirl: Nekem is pont a hétvégén jutott eszembe a diavetítő. Én Matinak szeretnék vetíteni ilyen kis ismeretterjesztő filmeket...www.diafilm.hu :) Olyan jó kis filmek vannak! Egyébként régen én tudtam letölteni diafilmeket digitalizálva, azokat vetítettem nekik gépen, de az nem olyan hangulatos!

mamiblue

Diafilm!

Beni imádja! Nemrég került elő a vetítő apuéktól, filmek nem maradtak, így vettem 12-t (450ft/db áron teszveszen régieket...), s kb. másfél hónapra rá anyósék előástak vagy 30 darabot, úgyhogy elvileg van mit nézni...
De azt nem is tudtam, hogy adnak ki új diákat is. Kösz a címet, Judit!
Azt hiszem, megvan a szülinapi ajándék :)

Kép
Kép
pfranciska

És persze a legjobb az egészben a diavetítő hangos nyekergése tekerés közben :D A gyermekkori fíling...

Kép
Kép
pfranciska

franciska: Meg a besötétítés...erre még én is emlékszem. Meg hogy mindig fordítva fűztük be a filmet az unokatesómékkal! :)

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: