Helló!
Már rég voltam. Ezer dolog minden felé.
Mindenkinek szépek a babái!!
Aki beteg annak gyógyulást!
Kertészkedés nálunk is alakul, hétvégén akarok veteményezni, meg a szamócát rendberakni. Idén remélem kész lesz valamennyire az udvar, fű ültetés, pár virág...
Az én növényeimet csak Karin rendezi, nekem csak ritkán sikerül kipurcantanom őket, bár a múltkor az egyik orchideám megadta magát, még jó, hogy van még egy olyan.
Viszont az aranyhalak ritkán élnek hosszú ideig.

Vagyis hát, ha többet veszek (általában 3-at), akkor pár hét múlva már csak 1 van, ami él, ameddig él. Aztán megint veszek többet, de 1 marad. Bár ami azt illeti, most elég jól állunk, mert már 2 éve él az az 1. Eddig szegény bent lakott a még nem kész gyerekszobában, mert az óriási akváriumban lévő 1 db hal kicsit muris volt, de múlt héten vettem egy kis akv-ot és most kint lakik a konyhában.

Szegény 1 napig kómában volt, csak egy helyben figyelt, azt hittem KO, de mostmár jól érzi magát.
Ha a babók nem akarják rakni a kezüket én is a talicskázást tudom.
Annyira fogyóznék én is. Sokkal könnyebben menne, mint a hízókúrám. Már úgy nézek ki, mint egy anorexiás etióp.

Pedig tonnaszám eszem a Milkát (is).
Most, hogy Karin már nem szopizik (már túl vagyok rajta

), felveszem a vitamin-injekciókat, aztán majd meglátjuk. Már csak az az egy dolog van, amit nem próbáltam.

A véreredményem teljesen jó, a pajzsmirígyemmel sincs semmi.
Az óraátállítás nálunk is bejött, Karin ugyan akkor fekszik, de tovább alszik.
Csinálok képet a kertről és feldobom.