A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Mi mindig egy kanál tejbe tettük az esti kajcsi előtt. ezt a doki javasolta.

Viki!
Gyógyulást!
Én influenzás voltam múltkor és szerencsére nem kapta el Mira.
Homeós szert szedtem és nagyon gyorsan meggyógyultam.

Mannyiért lehetett Hipp kajcsit venni a börzén?

Kép
mirosz

Mi is tejbe tettük a Calcimuscot, napi 1 milit kellett adnom Zorkának.

http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Ebben 8-9 hósan ajánlja a spenótot, sóskát.

Nagyon szépek és ügyesek a babák, csak irigykedem (az ügyességért :) )

Zorka még nem ül egyedül, csak rövid ideig, nem mászik, csak tolat...aztán iszonyat mérges :)
Ja, és még foga sincs :lol:

tiko

Hello!

Igen, én is hiányolok pár emberkét! Mona, Bogesz, Sziszike, Edit, Mandala és akit kihagytam...ha tudtok jelentkezzetek!

De jó lenne, ha jövőre már nem állitanánk az órát!!! Engem nagyon kipurcant!:(

Sebi már kóstizta a spenótot! :oops:

mamiblue

Hú, de pörög a topik.

Nekem sincs kedvem írni,Na én is megyek a kertbe.

Pussssz.....
tuza edit

mamiblue: drága vagy, hogy hiányolsz, nagyon jól esett. :lol: :lol: A napom is szebb lett tőle!

Kikertészkedtem magam. Egy 5 négyzetméteres kertet csináltam magamnak a füvesből, de 6 órámba került. Olyan szép lett. remélem a férjem ezek után elpakolja a 30 nm-nyi szemetét mellőle.
tuza edit

hahó!

mindenki kertészkedik?? :)

a hipp kajcsik 200 Ft-tól indultak és a legdrágább is 300 alatt volt emlékeim szerint.
új kedvencet találtam a burgonya csirkehússal paradicsommártásban személyében. :)

leko

Tiszta hülyén jár a babanet órája. A bagdadi időt kellett beállítanom, hogy pontosat mutasson! :lol:

leko

Ennyire pangás még sosem volt..... :shock:

Mi délelőtt sétálni voltunk, délután kertészkedtem én is, amíg Ati aludt. Egyébként meg a szokásos.

Csoki
Randi? Nem most hétvégén lett megejtve? Milyen volt??

Panni
Hol van a napindító vidám kis levélkéd?

Edit
És mi lesz azon az 5 m2-en?

mikegirl

Sziasztok!

Csak lejelentkezni jöttem. Ma megkezdtem a 90 naposat. Kicsit éhes vagyok, de majd megszokom. Remélem meglesz az eredménye.

Na megyek is, mert fürdetés lesz.

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
márkanyuka

hát a mai termést gyorsan végigolvastam...

Ma mi is szinte egész délután kint voltunk, csak kajcsizni jöttünk be. Mi is kertészkedtünk. Bevetettük már majdnem az egész kertet, hogy legyen majd bio alapanyag Mira kajcsijához.
Olyan jó volt végre kertészkedni ebben a szupi időben.
Ha holnap is ilyen jó idő lesz folytatjuk a virágos kertekkel.

Dudu!
Nagyon szép kis mosolygós arca van Lilinek!

Betsyvel mi van?
mirosz

Sziasztok!

Olvasó üzemmód a menü. Élünk!

Hangának kibújt a 7ik foga, olyan kinszenvedés volt egy éjszaka hogy alig álltam a lábamon, ismét egy olyan éjszaka után vagyunk túl hogy kocsikáztunk mire elaludt!
Aztán újra itt van az hogy álmatlanságban szenvedek, tegnapelőtt benyomtam a egy kis kupica páleszt, attól viszont baromi jót aludtam. Mondta is az uram hogy nem is csoda hogy egy-két szülő full alkesz lesz mire felnő a gyerek.

Ezerrel csinálom a szakdogámat, most olyan mintha egy jó kis fonalat elkaptam volna, hát május 1ig mindent bele!

Szervezem a nyaralásunkat, vagy Törökország vagy pedig Teneriffe lesz belőle, valamikor augusztus végén, aztán megyünk az uncsiékhoz valamikor november körül Los ANgelesbe, azt hogy 3an vagy 2ben még nem dölt el.

MI is kertészkedtünk, gyönyörű lett a kert, majd dobok róla képeket.

Hanga mostmár hivatalosan is áll, mindenhez odakúszik (mászni még nem tud) és már húzza is fel magát, nálunk is mostmár minden lekerült a földre, azaz a kiságya és a járókája le lett engedve.

Nagyon szépek a bébik, Panni mi újság a férjed és közted?? volt békülés?

Mikegirl: Atis arcával mi a helyzet?

Pattogó?

Sabine?

Zöldeket (spenót, salát, sóska) én úgy tudom heti egyszer lehet adni a piciknek.

Kép
sziszike77

Hello!

Jó is, hogy kihasználjuk ezt a jóidőt, mert most megint picit hidegebb lesz!

Márkanyuka: Sok sikert a 90 naposhoz!:)

Edit: Férj...pakolás...majd kb. 3 év múlva. :? Nem ismerem férjed, csak egy átlag időt mondtam. Bár enyém tegnap kitakarította a gépházat, ahová már belépni nem lehetett, mert szépen feltöltötte a vackaival...és mi még csak 2,5 hónapja lakunk itt! :)

Sziszike: Jól belehúztál a szakdogába! Hajrá!:) Fogacska :( Sziklakertet csináltatok?

Mirosz: Én még ott tartok, hogy mindnehol fű lesz! MEkora területet ültettél be? Én nem merek belekezdeni! :(

na megyek, felkelt mindenki, ma takarítok :cry:

mamiblue

Ati és a pöttyök
Most kezd megint kijönni....

Dobjatok a kertről képeket, légyszi. A jövő héten megyün el megvenni a növényeket, és szeretnék néhány ötletet csenni :wink:

mikegirl

Jó reggelt :)
Itt vagyok itt vagyok :) Tegnap én is szüneteltem-vasárnap déltől koplalnom kellett mert mentem kivizsgálásra..Már nem is írtam róla mert ugye inkább szól a topik a babóreszekről -de mostmár túl vagyok rajta..(ugye legutóbb úgy tűnt minden ok eltekintve egy apró kis kavicstól illetve felmerült egy halovány gyanú- no ez lett tegnap egyszer s mindenkorra letisztázva :) )
Kertészkedés - én egy született gyilkos vagyok :( Lelkesedem a növényekért ennek függvényében mindíg kapok is ilyen olyan alkalmakkor cserepesnövényt amit aztán módszeresen kivégzek :(
Kedves szomszédaim virágnagykert üzemeltetnek -névnapomra kaptam tőlük egy elég ronda növényt amire azt mondták :Sivatagi -elpusztíthatatlan! Hát nem is ment könnyen kb fél év is eltelt mire megadta magát -de esküszöm nem szándékosan csinálom :roll:
Dudu irtó cuki a bogár szemű Lili - milyen jó hogy sötét a haja legalább látszik hogy van , nem úgy mint nekünk.. :oops:
Nora ne hergelj minket a strand idővel :) -tegnap elővettem a régesrégi nyaralós képeket kicsit nosztalgiázni és halálra röhögtem magam a 10 egynéhány évvel ezelőtti Kiszel Tüncis szemöldökömön... :) Regi mit szól a tengerhez? Milyen jó hogy ott nőhet fel... :)
Judit - akkor nyilván a lakótelepi sulit választjátok - én még inkább attól parázok hogy milyen gyerekek közé fog Barbi járni -nem is tudom hogy lehet azt lecsekkolni mielőtt beíratnád :? Van itt egyházi suli is -erősen gondolkodom rajta - persze nem akarok átesni a ló túloldalára sem hogy burokban éljen- dehát annyira féltem őt...(az oviban is vannak csibész gyerkőcök de ők olyan jó értelemben vett csibészek ismeretségi körömben viszont van 1-2 olyan akik kimerítik a pszihopata fogalmat :( )
Mirosz én pár hete kóstoltattam meg a spenótot a csajokkal -nagyon koncentráltam hogy ne vágjak undorodós képet mert én meg nem enném de a lányoknak nagyon ízlett... :)
Viki mi újság? Fanni megúszta a betegséget?Remélem!
Sziszike igazán ügyes vagy hogy a bébi mellett még szakdoga is meg minden... ez nekem nem menne.. Férjel a helyzet javuló tendenciát mutat -asszem tényleg igyekszik megtartani minket -persze azt nem is várom hogy teljesen megváltozzon -de az a szép az egészben hogy pontosan tudja a büdös disznaja mi az ami nekem eddig nagyon hiányzott... :?
Mike én idén két helyes fenyőt akartam kiültetni a kertbe (kipipálva- pár napja az összes tűlevél lehullott róluk) - szóval az egyedüli dilemmám hogy a két évvel ezelőtti húsvétról visszamaradt nyulat mikor tegyem ki a kertbe -mert a hideg téli napok elől a garázsba költöztettük őkelmét de már ott nagyon unja magát szerintem.(azzal is jól becsaptak minket-azt mondták hogy oroszlán fejű törpe nyúl -hát lehet hogy az oroszlánnal azért halványan céloztak a későbbi méreteire mert a 7 kilós pezsa macskámat már simán túlnőtte)
Ma megint pasinap lesz nálunk -érkezik barátnőm az ikreivel -lányok egész nap sanyargatják őket :)
Legyen szép a napotok! :)

Kép
Kép
panni7

Kép Mike elrettentésül a "Fenyő gyilkosság" :-)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Rosszalkodik a gépünk, tegnap is azért tudtam csak este jönni. De ma reggel addig maceráltam, míg szót fogadott. Amúgy semmi különös baja nincsen, csak a ventillátor néha iszonyatosan zúg, olyankor kikapcsolom, félek, hogy elrepülünk a géppel együtt.

Mamiblue: köszi a bíztatást. Az első napot túléltem, már csak 89 van vissza. (De iszonyatosan éhes vagyok, pedig már megettem 1 almát, 1 banán, 1 narancsot és 1 mandarint.) De ebédre sárgarépás rizottót készítek és jól belakmározom belőle.

Sziszike: úristen! már a 7-ik foga nő Hangusnak? Elképesztő! Ádámnak még szigorúan csak 2 van.

Mikegirl: szegény kicsi Ati, megszenvedtek a pöttyökkel rendesen.

Panni: szerintem kezet foghatunk, a növények nálam is meghalnak. Pedig úgy szeretnék gyönyörű szobanövényeket, de van hogy teljesen megfeledkezem róluk és elfelejtem őket megöntözni, aztán pedig túllocsolom őket. Én a múlt héten tettem ki az erkélyre két hullát (viaszvirág). A kaktuszok már évek óta bírják, sőt az egyik már tavaly és tavalyelőtt is virágzott, de ami késik nem múlik.

A hiányzók nekem is hiányoznak.

Kép
Kép
márkanyuka

Különben a férjem szerint nem is jó ez a fogyókúrás vonalzó, mert a súlyt nem mutatja. Na az volna még az égés!

Kép
Kép
márkanyuka

Teljesen ki vagyok akadva arra a családra, aki nem engedi a kislányukat megműteni. Szegénynek már hányszor leállt a kis szíve, ők pedig az alternatív gyógymódokban hisznek. Megáll az eszem. Úgy sajnálom szegény kislányt. Meg van egy másik kisgyerek is, akinek új szívre lenne szüksége, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem kapott műszívet, de azzal csak 3 hétig tudják életben tartani, ha addig nincs donor, akkor meghal.

Bocsi a témáért, de az elsőn nagyon felháborodtam, miközben írtam eszembe jutott a másik kisgyermek is.

Bocsi, bocsi, bocsi!!!!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Egy ideje én is csak olvasó üzemmódban vagyok, de most rávettem magam az írásra.

A gyerkőceiteket befolyásolta az alvásban az óraállítás? Lányunk egy órával később ébred reggel, de ugyanakkor tesszük le aludni. Mondjuk ki vagyunk egyezve vele :)

Sziszike, hajrá a szakdolgozatíráshoz!! A fogyókúrázóknak meg továbbra is kitartást kívánok!

Megyek én is kertészkedni, mára ezt terveztem, kihasználom a jó időt.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok

Mi is megvagyunk, csak olvasó üzemmódban. Luca négykézláb álldogál és ringatja magát. Én is megpróbáltam segíteni az egyik lábát előlre tolni, de nem értékelte a segítséget. Inkább pofára esik, de a kezét nem rakná odébb a világ minden kincséért sem.
Csenge beteg, hány, pöttyös az arca és az alkarja- várom a doktornőt, hogy megszakértse.
A műtéten túlvagyok (anyajegy) kb. fél óra volt steril műtőben :shock: A végeredményt nem mertem még megnézni, van rajta kötés rendesen. Varratszedés és talán a szövettan péntekre lesz.
Vendég

márkanyuka! én is teljesen kész vagyok ettől!!! a múltkor láttam a szülőkkel egy riportot és ott azt mondták, hogy azért nem műtetik meg, mert amíg nem tudják, hogy pontosan mi a baj, (vmi eredményre vártak) addig nem akarnak belemenni egy kockázatos műtétbe. :shock:

kert: nekünk sajnos nincs csak teraszunk, oda meg még idén nem mertem kiültetni semmit, még félek a fagyoktól! :oops:
Addig is, hogy ne maradjak föld nélkül ha csani felébedt megyünk a földhivatalba! :lol:

leko

Agnesgoboly: az alvás nálunk is így alakult. Amúgy éppen tegnap sopánkodtunk apával, hogy Ádikához milyen sokszor fel kell kelni az éjszaka folyamán, de most csak egyszer ébredt éjfél körül (amit én nem hallottam, mert olyankor olyan mélyen alszom, hogy még ágyúdörrenésre sem ébrednék fel).

Gyorsan kertészkedjetek, mert jön a rossz idő és az eső!

Noémib: Ádám sem értékelni, hogy segítsek neki, ő is hasraborul, aztán pedig ordít, hogy mit avatkozom bele az ő dolgába. Szegény Csenge! Jobbulást neki! Kiváncsi vagyok mi baja van! Nem akarlak megijeszteni, de a Márknál a skarlát kezdődött így, bár ő akkor már nagycsoportos volt az oviban. Mire a doktornéni gyógyultnak nyilvánította, estére ismét tiszta pötty lett a gyerek. Aztán ugyanez megismétlődött még egyszer. De reméljük Csengénél nem ilyen probléma van. Szorítok!

Kép
Kép
márkanyuka

Leko: ez tetszett! Mármint a földhivatal! :lol:

Noémib: ügyes voltál, hogy rászántad magad a műtétre, én gyáva vagyok még megnézetni is!

Kép
Kép
márkanyuka

noémi és akinek nem rakja a kezét a manó, próbáltátok már a talicskázást? Csanival csináltatták a tornán és használt!

leko

Na megyek csinálom a sárgarépás rizottómat, már iszonyatosan éhes vagyok! Enni akarok! De még várnom kell 1 órát! Ha holnap nem jelentkezem akkor vagy éhen haltam, vagy a gép purcant ki.

Kép
Kép
márkanyuka

Leko: és a bokájánál kell megfogni a gyereket? vagy a hóna alatt? vagy hol? majd ha felkelt őurasága kipróbálom!

Kép
Kép
márkanyuka

a kis testét kell vmilyen hengerrel alátámasztani (mi felfújhatóssal csináltuk) és görgetni kell rajta előre.

leko

de azt is lehet, hogy az alkaroddal támasztod meg hosszában, alul a testét (már ha birod! :lol: ), és úgy haladtok előre!

leko

Kép levágtam a haját
tuza edit

Hogy az a....
elveszett ami írtam :evil: :cry:

de a képet feldobom
Apa nesze kacsa, egyél!
Kép

mamiblue

Kép

ilyen lett az én hatalmas kertem...

:lol: :lol:
tuza edit

Élünk....
Randin voltam :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennél jobbat el se tudnék képzelni :wink: :lol: :lol: :lol:

Maja foga még nem bujt ki viszont meg van duzzadva a felső kettő és alul a szemfogai :roll:
Hát nem tudom hogy lehet igy kinozni szegényt :roll: :roll: :roll:

A náthából kigyogyult szerencsére.
Csaka képeket néztem vicca mindenkinek nagyon cép a babája... babájai.. panni :lol:
Vendég

Márkanyuka, és mindenki, akinek a leghalványabb gyanuja van!

Igenis tessék elmenni a bőrgyógyászatra! Bár elég kicsi az esélye, hogy gond legyen, de ha mégis, akkor időben kell lépni!! A strucpolitika nem jó! :!:
Vendég

Jahh a fogyi megy igaz a husvét bezavart de igyekszem betartani a szabályokat... :wink:
Ma gyümi napom van :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ma nem dolgozom, viszont este megyek céges vacsira. 10 éves az Auchan, és ezért buli van. Mondjuk nekem most nincs sok kedvem menni, mert még nem vagyok olyan jól, de illik megjelenni. 6-kor kezdődik, és hajnalig tart, de én max. 10-ig maradok. Fanni anyuéknál alszik, majd én is oda megyek aludni.
Ma már kiicsit jobban vagyok, de még mindig folyik az orrom, de legalább már a torkom nem fáj. Sajna Fanni is elkezdett taknyolodni, csodáltam volna ha nem kapja el. Egyelőre neki sincs semmi más tünete, csak folyik az orra. Lehet a torka is fáj, mert 2 napja elég nyügi, és megint alig eszik. Az éjszakák most nem jók, a taknyolodás miatt, sokszor felkel... Korai volt még az örömöm.

Más velünk nincs, bár a kajálás miatt továbrra is aggódom. A vitamint kapja, de nem látnám, hogy nagyon hatna. Minden kaja előtt görcsben van a gyomrom, hogy vajon most mennyit fog enni. És lehet hogy már paranoinás (igy kell irni? ) vagyok, de már megint úgy látom, hogy fogyna... Ma ebédre egy fél sárgarépa püré sonkával csúszott le, utána még kapott egy kis vaniliás bébi desszertet, na azt megette mindet...

Panni: :lol: :lol: :lol: Növény kinyiffantásban én is otthon vagyok :wink: Bár most a lakásban van még 4 ép és egészséges darab :roll:

Edit: milyen ügyesen ül már Alex!

Csokinyufff: és milyen volt a randi? Lesz folytatása a dolognak? Ugye vakon randiztatok? Bejött a pasi? :wink:

horvviki

Ja, és Fanni megtanult puszit dobni. Kis édesen cuppog a szájával. Mondjuk ki kell érdemelni, hogy megmutassa ezt a tudományát, mert mindenkinek nem csinálja ám :lol:

horvviki

Viki!
Ugymond igen vakon webcamerán bezéltünk annyira nem volt elképzelhetetlen.... Mondjuk nem 190 cm-nek képzeltem :shock:
De jó volt különbn és igen naon jó pasi :wink: :wink: :wink:
És biztosan lesz folytatása :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem írtam már jó ideje,de olvasgattalak titeket,igaz pár oldalt csak átfutottam :oops: .Rengeteg összejött :D .
Amióta nem írtam,azóta Zsófi kúszik,négykéz lábra áll,és próbálkozik a mászással is.Semmi nincs biztonságban tőle,főleg a virágaim.Ha pedig rászólok,vagy arébb viszem,akkora hisztit csap,hogy ihaj!Még mindig csak egy foga van,de szegénykémnek olyan púpos az ínye,hogy azon csodálkozom,hogy nem durran ki.Gondolom ettől nyűgibb mostanában.
Fogyókra:Én ímmel-ámmal Norbizok.Nem sok akarat erőm van hozzá,ahhoz meg az kéne.Nyáron talán könnyebb lesz....vagy nem.
Honfoglaló:vannak hülye emberek,párral már én is találkoztam.

Kép Ez egy hétvégi kép apával :D .Megnéztük hogy quadozik :D

Kép
Kép
huni

Kép
Ez a mi kertünk :D .Most hétvégén tettük rendbe.Nem kis időbe telt :roll:

Kép
Kép
huni

Huni: Nagyon szép! Bárcsak mi is itt tartanánk! Látom külön van a bográcsozó és a grillező! Asszem nekünk is így lesz, mert nem láttam semmi normálisat, ami egyben lenne a 2!

Edit: :D De azért szép!

Kert: Nekünk thuja, aranyeső, meg rózsalonc lesz! De majd csak 1,5 hónap múlva...viszont lehet, hogy amit elszórtunk fű nem fog kibújni! Másnap ráesett a hó...bár azt mondták, hogy elvileg nem árt neki, de ez már másfél hete volt és normálisan kb 1,5 nm en van fű :(

én hulla vagyok! Ez az óraátállítás...na meg Sebi, 1 perc nyugtom nincs tőle! Kezd felállni mindenhol :cry: Mondjuk örülök neki, de ott kell lenni, mert elesik, ugyanis egy darabig meg tud állni, de aztán eldöl :?

mamiblue

Helló!

Már rég voltam. Ezer dolog minden felé. :D

Mindenkinek szépek a babái!! :D :D

Aki beteg annak gyógyulást!

Kertészkedés nálunk is alakul, hétvégén akarok veteményezni, meg a szamócát rendberakni. Idén remélem kész lesz valamennyire az udvar, fű ültetés, pár virág... :wink:

Az én növényeimet csak Karin rendezi, nekem csak ritkán sikerül kipurcantanom őket, bár a múltkor az egyik orchideám megadta magát, még jó, hogy van még egy olyan. :lol:
Viszont az aranyhalak ritkán élnek hosszú ideig. :oops: Vagyis hát, ha többet veszek (általában 3-at), akkor pár hét múlva már csak 1 van, ami él, ameddig él. Aztán megint veszek többet, de 1 marad. Bár ami azt illeti, most elég jól állunk, mert már 2 éve él az az 1. Eddig szegény bent lakott a még nem kész gyerekszobában, mert az óriási akváriumban lévő 1 db hal kicsit muris volt, de múlt héten vettem egy kis akv-ot és most kint lakik a konyhában. :D Szegény 1 napig kómában volt, csak egy helyben figyelt, azt hittem KO, de mostmár jól érzi magát. :lol:

Ha a babók nem akarják rakni a kezüket én is a talicskázást tudom.

Annyira fogyóznék én is. Sokkal könnyebben menne, mint a hízókúrám. Már úgy nézek ki, mint egy anorexiás etióp. :cry: :lol: Pedig tonnaszám eszem a Milkát (is). :oops:
Most, hogy Karin már nem szopizik (már túl vagyok rajta :wink: ), felveszem a vitamin-injekciókat, aztán majd meglátjuk. Már csak az az egy dolog van, amit nem próbáltam. :roll: A véreredményem teljesen jó, a pajzsmirígyemmel sincs semmi.

Az óraátállítás nálunk is bejött, Karin ugyan akkor fekszik, de tovább alszik. :D

Csinálok képet a kertről és feldobom.

Kép
csiper

huni!

ez a kert csodaszép!

csoki!

sok sikert a pasihoz, majd tájékoztass minket a fejleményekről :wink:

csiper!
jó neked! :wink: mármint hízókúra..hmmm nekem az könnyen menne :roll: bár én nem fogyózok most, bízom benne h a meleg, meg a napozás éget egy kis zsírt :oops:

Reginek még nincs egy foga sem, bár láttam valakinél, nem vagyunk egyedül a témában...ő is mászik, négykézláb hintázik, ilyen mutatványok vannak.

megbezséltem a főnökkel h 4 órában az irodában leszek, 4et meg ithon dolgozok, igy a babónak is jobb, végüli fordítani itthon is lehet, nagyon rendi volt, örülök neki :D így megvan a 8 órás bérem,aami azért már más...

ja, egyébként ha valaki Tenerifére szeretne jönni apartmanok, házak kiadásával is foglalkozunk, szívesen segítek :wink:
tudjátok ingatlanirodában dolgozom, de lehet h már mondtam
egy kis reklám, weboldalunk: www.canaria.hu

puszi mindenkinek! Kép
nora80

Szóval a kert:
Kép ez az eleje
Kép ez a vége .

És még megmutatom az új pink Tescos szerkónkat:
Kép
:lol: :lol: :lol:

Kép
csiper

Nóra: nagyon csábítóak a képek! :D Meggondolandó! :lol:
Foga még Karinnak sincs, azt mondták még nincs elkésve. :wink:

Kép
csiper

Köszi a dícséretet,ami nagy részt apát illeti :D .A bográcsolót,és a grillezőt is ő csinálta.Vetekszik a boltival,ráadásul tized annyiba sem került.
Csiper,tündéri a lányod :D .Fiamnak 10 hónaposan bújt ki az első foga,úgyhogy Karinnak is van még ideje :lol: .Akkor úgy voltam vele,hogy legalább később romlik el :wink:

Kép
Kép
huni

Hú, de szép kertjeitek vannak! Majd én is dobok egy szép ötödik emeleti teraszfotót ha kilombosodnak a kertben a fák. :)

Zsófi, Karin, Sebi nagyon édesek!

Alex vagány az új hajjal. Sokkal nagyobb volt előtte? Nem emlékszem.

Nyuff! Szurkolok az új pasihoz! :wink:

Horviki! Jobbulást!

Megjártam a földhivatalt és teljesen felháborodtam! Több mint egy éve itt lakunk már és még mindig csak a széljegyen gettózunk! Le kellett perkálnom 10ezer forintot, hogy sürgősségiben rávezessenek! Állítólag sok a munkájuk. Pfff!

Márkanyuka! Sikerült a talicskázás?

leko

Hello!

Huni: Ügyes a férjecskéd! Az a baj, hogy én olyat szeretnék, ami ugye egyben van és van kéménye is, hogy ha bográcsozunk, akkor se jöjjön a füst a szemünkbe! Megmondom őszintén én a grillezéshez nagyon nem értek, inkább bográcsozni szeretek, meg nyársalni!

Nagyon balszerencsés voltam tegnap, egy csomó kellemetlen dolog történt velem, remélem a mai nap jobb lesz! :) Viszont lányom brillirozott megint az oviban, ő tudta egyedül az , Aki korán kel aranyat lel közmondást! :D Ennek örültem!:)

Nora: Szuper, hogy így meg tudod oldani a munkát!:) Mennyi idő oda hozzátok kocsival az út?

Csiper: Látom nektek is füvesíteni kell! Mi az a gödör? Medence lesz? De a fák szépek!
Hízás: Férjem sem tud hízni...61 kiló, 185 cm! :( Pedig próbálom tömni, szivesen átadnék neki 15 kilócskát!:D

Sebi: 7500 gr és 75 cm! 1 évesekre való rucit veszek neki, mondjuk még picit nagy, de nem nagyon!

Kis felfedező: (Erről beszéltem) Egyedül kinyitotta a szekrényt, kivette belőle a dobozt, azt elvettem tőle, utánna szétnézett bent!

Kép

mamiblue

Sziasztok!

Mamiblue: nagyon jó ez a fotó! :lol:

Fanni megint végig aludta az éjszakát, végre kipihentem magam, 10-kor keltünk fel :lol:

A legújabb az, hogy Fanni mellett nem lehet enni. Ha őt etetem, akkor nem akar enni, de ha más eszik, azt nem bírja elviselni. Hisztizik a kajáért. Tegnap egy nyalat krumplifőzeléket kellett neki adnom, úgy sírt érte. Ma reggel körözöttes kenyeret evett volna hagymával... na azt már nem adtam neki... Lehet azért nem eszik, mert utálja a bébikajákat??? :roll: Most kipróbáljuk, hogy főzök neki is külön valamit, hátha azt jobban megeszi.

horvviki

Viki: Kaja :lol: Ez ugyanaz a szitu, mikor a legjobb játék a mobil meg a tv távirányító na meg a slusszkulcs...szóval minden csak éppen nem a játék!:D

Nekünk ma volt meg az első bokától a nyakáig kaki! Lehet a tegnapi csirkehústól! :roll:

Csokinyufff: :) Szuper lehetett a randi! Gondolom jól kikapcsolódtál! Messze laktok egymástól?

Leko: Hivatal... :evil: , de ezen nem érdemes sokáig bosszankodni!

Edit: :) Én is készülök Sebit megkopasztani! Lehet erősödik is majd a haja neki tőle, legalábbis remélem! Ráadásul olyan dögös rucikat vettem neki, holnap majd vadítja vele a kiscsajokat angolon!

Ehhez a szgéphez olyan szék kéne ami 10 perc után kidob...akkor lehet nem ülnék itt fél órát is, takarítás helyet! :roll:

mamiblue

Sziasztok!

Judit :lol: :lol: .Hát tényleg feltalálhatnának egy ilyen széket.Én is sokszor a gép előtt ragadok,és mondogatom,hogy mindjárt,mindjárt... :lol:

Zsófit,én is megnyírtam egy kicsit,mert már a szemébe lógott a haja,és oldalt a kis antennáit szedtem még le neki.Utána olyan kis golyófejű lett :D

Nálunk is a kulcs,távirányító,telefon a sláger...na meg a virágaim :shock: .Kikészíti őket :? ...meg engem

Dobok egy képet Gáborról is,már rég raktam róla :D Kép

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: