Sziasztok!
Ma reggel én is nagylány lettem

Remélem Lotti nem fogja megérezni! Reggel még jól evett!
Anikó, ez az etetőszék nagyon jó, én onnan rendeltem, de már 3.-a óta áll a megrendelésem. Te helyileg hol vetted? Már nekünk is nagyon kéne az etetőszék, mert Lotti már stabilan ül, viszont ölben most már nem egyszerű, mert csomószor én eszem le őt, ahogy adom neki a kanállal a kaját
Marek, nálunk most már hetek óta van ez, Lotti hajnalban nem alszik vissza az ágyában és átteszem a miénkbe és ott tök jól elvan

Ami jó is, mert tök jó érzés, hogy ott van mellettem, viszont félek, hogy nehogy rászokjon.
Napközben sajna az van, hogy beteszem az ágyba és hiába rakom a hátára, azonnal megfordul, majd felül, feláll és néz és kiabál. Ezerszer visszateszem, ugyanúgy megfordul. Amikor megunom, lefekszem vele a mi ágyunkra és úgy elalszik azonnal

Ilyenkor ha fáradt vagyok, alszom vele, vagy ha dolgom van, becsempészem az ágyába
Borkaby, az a ruci nagyon poén, de a nagy melegben vajon hogy viseli el egy baba ezt magán?

Szerintem nem baj, ha Tomi vízparton van/lesz, ha nem a tűző napon és jól be van kenve és kap megfelelő mennyiségű folyadékot, akkor szerintem élvezni fogja. Szerintem csónakkal simán bevihetitek, hisz vigyáztok rá, nem ő fog egyedül evezni

Ha nekünk lenne telkünk a Balcsin, szerintem le is költöznénk. Mi is megyünk Zamárdiba majd, én beviszem Lottit majd a vízbe simán.
Nymalac, ez a beko nagyon szép. Mennyiért adod el a régit? Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyibe kerülnek. Nekem is nagyon bejön, csak mi szerintem nem igazán tudnánk kihasználni.
LKata, a kacagós videó nagyon tündér, milyen édesen nevet Norbika! Kár, hogy ezt személyesen nem láttuk, de majd a következő talin, igaz?
Zsuzsu, nálunk úgy jöttek a fogak, hogy az alsó jött először, rá 5 napra rögtön mellette a másik alsó, aztán rá 2 hónapra jött ki a felső jobb 2-es, majd 10 napra rá a bal 2-es és most jön az 5., a 4. után egy hónappal. Nagyon cuki a kép!!!
Ma iszonyat meleg lesz. Csak estefelé megyünk majd le hármasban.
Tegnap képzeljétek, megvolt Lotti első hintázása. Van a játszón ilyen babahinta, ami körbekeríti a kis testét, nagyon élvezte, nagyon cuki volt, én meg végre elénekelhettem, hogy hinta palinta hintázik a Lottika
Hétvégére bezzeg elromlik, de most nem bánom, hogy megjött
Amúgy megint jó sokat eltüntek, hol vagytok???? Tercsi, Bicebóca, Andi, Kincs, Adri, Bkriszta...
Na megyek én is, Lotti nem bír magával, mászik egyfolytában rám, az asztalra, a fotelra...................................