A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Én az előbb vettem észre, hogy az udvaron már érik a meggy... :shock:
Vendég

Hát ki érti?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:30-kor.
Vendég

én is itt vagyok

nem sokára jön a kollegám és elveszik a céges telomat tehát ami a telos listán van azon már nem értek el

sehol nincs cseresznye :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pedig én azt akarok enni
sárgadinnyét ettem de az mégse cseresznye

Képimg][/url]
Kép
ronix

marcsi az csak meggy :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem azt mondta a doki, hogy nem tud visszazárulni...
Szóval én sem értem... :roll:

Mert amikor bementem a kórházba 2110 volt állítólag, amikor kijöttem, pedig 2100.
Vendég

Ronix: szerezz (vegyél) befőttet!
Vendég

Vidokata! Ez érdekes de legalább nem csak Nálam van ilyen!

Nálunk is kezd érni a meggy és a cseresznye!
Vendég

Én is vagyok,gyerekek idefutottak,megilyedtek,nagyon dörgik,meg esik az eső.El is áztunk az oviból hazafele jövet.Bár ez a kis eső meg se kottyan a veteménynek :? Nagyobb a hangja,mint maga az eső.

Köszi mindenkinekaz ajándék,és név dícséretet. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sajnálom, Ronix!

Velem ma Dodó tolt ki reggel, azzal a diós csodával...
El is mentem ebéd után a pékségbe, mert még mindíg kívántam, de csak diós kiflit kaptam...

Csakhogy az is naggyon finom volt!!! :P
Kettőt gyorsan be is nyomtam... :oops:
Vendég

mennyi minden tortent, mig nem neztem:)

a leveske kesz, most a hutoben hul, es szerintem nagyon fincsi!
Sot kicsit meg tul edes is....
Vendég

a meggybefőttet imádom-kéne vennem.Itt is érik a meggy,cseresznyefát idén vett Apa.

Kép
Kép
Kép
kike

kata a befött nem jo a terhesség elején rengeteg cseresznye beföttet megettem mindennap 2 üveggel szinte azon éltem más minden kijött ez nem

de én most rendes gyümit ennék
tudom hisztis pi.......... vagyok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Amúgy a cseresznye hozzám is jöhetne... :roll:

De nekem van befőttem!!!
Bár az nem ugyanolyan...
Vendég

Olyan jó látni a vonalzómat, hogy már csak egy kocka van hátra!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

mindegy

majd csak kapok valamikor én mondjuk nagyon gyümölcsös vagyok
terhessen meg pláne

Képimg][/url]
Kép
ronix

Végre zuhog az eső-nem kell öntözni :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata! Küldtem Neked privit!
Vendég

igen marcsi ahoz képest hogy már miota fossunk hogy nehogy kibujjon idö nap elött nagyon jol haladunk :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Aha...

De azért még maradjon...
még a ballagást végig kell csinálnom!
Vendég

Hamarosan a Te vonalzód is vált.. nekem ma lépett át.
Vendég

Én azért csináltam ilyet, hogy jól látható legyen hanyadik hónap.
Amikor a babafalvás majd azt írja ki, hogy anyának már nagy pocakja van, majd akkor lecserélem! :wink:
Vendég

milyen szupin kinyírtam a topicot!!!
Hahóóóóóóóóóóóó!
hol vagytok?
Vendég

Én vagyok csak megnéztem az E-mailjeimet!
Vendég

Marcsi!
Én nem akartam kitolni veled mikor felraktam a képet! :)

Most hazaért párom. De majd ha ujra elmegy, akkor jövök :).

Ja, képzeljétek, kaptunk ajándékba egy tök jó kávéfőzőt....igaz használt, de jó! Éééééés ami előnye. Ahova lefolyik a kávé a "tartály"-t nem lehet összetörni mert fém! :lol:

d.dodó

Szia Dodó!

tudom, hogy nem akartál kitolni velem... :wink:
Napok óta a mézes-dióra vagyok rákattanva...
De most teletömtem magam vele...
:lol: :lol: :lol: Ma olyan zabás vagyok, de remélem, csak ma lesz így, mert akkor nem fogok beférni az ajtón.
Vendég

Sziasztok!

Most én is vagyok, apa bubukál! Sok a munkája és most kicsit kivan! :?

Kike, nagyon jó válsztás a Dominik. Nekem is tetszik!

Andi, 36. héttől nem ajánlott a Mg. Én sem szedem már. És itt jön az amit Kimma írt. Én úgy tudom, hogy kevésbé vizesedik az ember, ha a bal oldalán fekszik, alszik. Bár szerintem a vizesedésben is nagyon sok alkati dolog van. Én a helyedben inkább a sót és a fűszereket fognám vissza.

Babuli, gratula a NST-hez!!!!

Timi, szerintem jól néz ki a kalács. Bár igazából ha finom engem az sem szokott érdekelni, ha csúnya, vagy úgy kell kikanalazni, mert szétesik! Az íz a lényeg! :)

KépKép
hene

Na, csajok, akkor én most kiteregetek!

Pá!

Majd később megnézem, itt vagytok e... :roll:

Ja, a legjobbat nem is mondtam! Ma megjött a táppénzem! :lol:

És a legjobb, hogy végre nem is kevés!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ronix!

én tegnap ahogy a városban voltam, elmentem a piacunk mellett és egy csomó helyen árultak cseresznyét. szép pirosak voltak.
nah nem az a nagyszemű fajta, de hát mégiscsak cseresznye.

nálatok nincs piac a közelben? ott tuti árulnak!

Kép

Kép
timi1982

Marcsi, addig egyél, míg lehet. Én annyi mindent szeretnék enni, hol ezt hol azt kívánok meg, de már nem fér belém. Nem hagy neki sok helyet a kisfiam! Pedig ha tudnád hogy szeretek enni! :cry:

KépKép
hene

Én is szemezgettem a cseresznyével anyuéknál a kertben, de ott még zöld. Mire megérik megszülök. Idén olyan sok gyümölcsről lemaradok! Semmit nem lehet enni!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Legalábbis sokmindent! :cry:

KépKép
hene

jajj de gonoszsag cseresznyerol beszelni!!!!!!!! nem er!

epp minap kerdezte parom hogy ransoroljam a kedvenc 5 gyumolcsomet, mondtam ez nagyon nehez, de a csereznyet tettem elso helyre. Azt addig eszem mig rosszul nem leszek:) Szoval egiscsak jo, hogy nincs meg:)
Vendég

Hene!

Már most is csak apránként eszem... nem fér el... :(

Sajnálom, hogy lemaradsz a gyümölcsökről...
Én is...
De azt gondolom, hogy majd szépen óvatosan kitapasztalom, hogy mit ehetek, és mit nem.

Szerencsére én az eperszezon után fogok szülni, és anyunak a kertben hatalmas területen van eper...
Hamarosan már érik!
Meg a cseresznye is!
Vendég

mar en sem birok enni:( marmint mostanaban ugy altalaban. Sokmindent kivanok, aztan mikor odajutok enni kene, semmi nem kell, meg egy par falat utan jol is lakom...
Ilyenkor maeg mar egyaltaln nem is eszemmasnap reggelig...
Mondtam is a vedononek, hogy ez olyan rossz, hogy csak azet eszem mert tudom enni kell!
Vendég

Én annak örülök, hogy már ettem epret a kertből. Most én kapom az első szemeket nem az unokahugaim.
Anya mondta, hogy rengeteg málna lesz. Na arról az idén most lemaradok. Helyette ihatom a málnalevél teát! :?

Anyjuk, teljesen meg tudlak érteni!

KépKép
hene

Elmentem esőbe a boltba hogy vegyek meggybefőttet-imádom-és nincs nekik :? De vettem helyette ananász,meg őszibarackbefőttet :D Jobb,mint a semmi :D eszek valamit,aztán jöhet a befőtt :D

Kép
Kép
Kép
kike

A méhszáj állapota azért nem egy metrikus adat. Ugyanaz a doki és nézheti másnak, más is. ELeve hülye ujjakban számolni, már a gondolattól is kifekszem... ÉS bezáródhat. Még szülés közben is, stressz hatására. Simán hormonálisan.

AMgnézium meg egyrészt nem akadálya a koraszülésnke, másrészt minden féle izomműködésre is jó, sztem ha a doki azt mondja, szedjétek, legeljebb kevesebbet. Én azt vettem észre, jobban tűröm a kiképzéstz, mondjuk soha nem szedtem nagy adagban. De ma reggelre beállt a nyakam, vállam, még a mellkasomban is vmi, azt hittem meggárgyulok. Úgyhogy ma calciummal elegyben eszegetem a fehér bogyókat. ÉS közben tök jól tudom, hogy csak lazulnak az ízületek. És ezt nem szereti a szervezetem.

Muffin, én nem adnám fel. MAjd elválik, ha megszületik. Hitet Neked, és erőt.

Kike, Dominik jó. Nekme tetszik.

potyka

nah lányok megyek görögdinnyézni
meg lehet sárgadinnyézni is

a sütihez még nem nyultam 8) asszem vacsi lesz bleőle.

Kép

Kép
timi1982

Timi, jó étket hozzájuk!
Azért ha mégis sütizel gondolj rám (is) !!!! :wink:

KépKép
hene

Nálam kőrözött lesz a vacsi. Olyan régen ettem már, és úgy megkívántam! Valaki esetleg??? :wink:

KépKép
hene

hallottátok? most mondták a tv-ben hogy 4 évet kapott a nagypapa aki megerőszakolta sérült unokáját.

f@sz@. azért mert leht fel sem tudta mérni mit csinált... érdekes arra volt ereje hogy megtegye, meg tudta mit hova kell dugni?????
az unokáját meg csak megismeri a nagyszülő. kivéve ha már "süsü". de ez állítólag nem az!!!

Kép

Kép
timi1982

jelentem a görögdinnyével végeztem. csak egy kis szelet volt. de már nem olyan fini mint tegnap. a belseje meg már egy kicsit kristályos puha is. ugy meg már nem az igazi

Kép

Kép
timi1982

Ja, sárgadinnyére mézet, kicsit állni hagyni, utána tuti finom. (és nem kell turmixálni)

potyka

Na...ismét egyedül maradtam!

De gonoszság itt hogy finomabbnál finomabb gyümölcsökről beszéltek! Cseresznye!!!!! Nyami! De idén megint nem fogok enni asszem (tavaly sem ettem)! :( Csak akkor lehet venni, mikor idénye van, és akkor is átszámítva Ft-ba 1200-1500 Ft kilója! :evil: Na de fizu után görögdinnyét majd veszek!
Addig meg marad a barackbefőtt (az van itthon).

Amugy én sem tudok mostanában sokat enni. És igy is van hogy hányingerem lesz. MA is megettem reggel 9 körül azt a 3 péksüteményt... valamikor 2 körl 1 db almát, és 4.kor egy nagyon kicsi adag spagettit! Bár még egyszer szerintem enni fogok.... de mindig csak igy megy, hogy többször kevesebbet!

d.dodó

dodó!

ez természetes, hogy nem tudsz egyszerre sokat enni.
az én terhességem előtti adagok is mákszemnyiek voltak. nah most azt az adagot is el kell osztanom ketté.

napi 5-ször kéne enni természetes módon. nah nekem jó ha a 2-3 megvan. nah jó ehhez még jönnek a gyümölcsök amik ugyebár egész nap elmajszolódnak :D

de pl. van olyan hogy főtt kaját egész nap nem eszek. lemegy egy szelet kenyér vagy zsömle és azzal elvagyok. főttkaja nélkül.
ez sem természetes, de hát ez van.

dodó! azt egyél ami éppen jólesik, és amennyi jólesik. ne eröltesd a mennyiséget, mert abból csak gond van. ha meg már elszivja a tápanyagot a baba, ugyis érezni fogod mert éhes leszel és eszel.

Kép

Kép
timi1982

Babu: küldtem választa privire! Légyszi írd meg, hogy megkaptad e mert néha bénázok és nem tudom miért nem megy el!
Vendég

Újra itt, túl a vacsin!

KépKép
hene

Vidokata! Megkaptam! Köszi!
Vendég

hene!
Maradt még kőrözött?? Pont minap gondoltam, hogy kellene csinálnom..... nagyon szeretem. Bár a legtutibb friss zöldpaprikával (amit itt nem lehet kapni :( ). Na de majd most küld anya :)!

d.dodó

azert Dori 3 akkora suti...En meg fenykoromban sem birtam volna annyit enni!:)
Vendég

Mary: azok a sütik laposak :) :oops: ...... na jó, tényleg laktató volt! :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: