A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina!
Semmi baj

Lemértem most a lányt 65 centi,múlt héten meg 61,5 mért a védőnő :shock:
Na most akkor melyik a jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese, Irina: ViktorDaninak is van lukacska amikor nevet. Sőt neki gödröcskéje is van az ajkán! :D

Lányok, én azt hittem, hogy az ülcsit mindenki ülcsinek hívja... :roll:
Hát de nem kézenfekvő??? :shock:

Kép
Kép
timi26

Regi! Babe? dehogynem vettem, nem ér semmit..

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! Értem! Hát remélem, hogy nem lesz gond a csomóval!!!

Anitja! BABE: kár! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok csajok!

Irina gratula a 10 óra alváshoz, nagyon tündér a kisfiad és a gödröcskékre pedig majd bukni fognak a csajok :-) Még én is bizom benne, hogy hátha a fiamnak is lesznek, mert nekem is van :-)

Emese szupi, hogy Zsófika már forog :-) Mi még nem:-(

Regi & Emese örülök, hogy szent a béke :-) :-) :-)

Hörcsög szépek a gyerkőcök :-)

Csajok van valakinek utazóágya??? Mennyire stabil???

Heni
KépKép
heni81

Bocsi Többi Lányok, de megint homeopátia....

A középsőm már hány is, annyira köhög, szerintem ez a Stodal hatása. Mármint, hogy nagyon köhög.

MÓni, Vadvirág, az echinacea-ról akartam még kérdezni, hogy van-e tapasztalatotok? Azt vajon Zitának adhatom-e, és milyen adagban. Megelőzésként. Vagy a nagyoknak is, ha már betegek, akkor is.

Elvileg minden szernél azt találom, hogy adható csecsemőnek is, de olyan nehéz elhinni......

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, minél többet olvasok róla, annál több a kérdésem....

KépKépKép
bongyi

Megláttam Heni a kérdésed, erre még van időm: a mi utazóágyunk nagyon stabil, szerintem mindegyik, nagyon sokáig abban aludt a nagyunk, ha mentünk valahova, szóval még több éves korában is elbírta.

KépKépKép
bongyi

Bongyi Ha nagyon köhög szerintem akkor adj neki lándzsás utifüvet. Bármelyik patikába vagy gyógynövényboltba kapsz. Jó a coryzalia is de ilyen influenzás időszakban nyugodtan adhatod nekik az oscilloccinumot, még Zitának is adhatsz szerintem napi 2*1 golyót tejben feloldva megelőzés képpen.
Mindjárt utánnanézek miket lehet még.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Aranyos vagy Móni, köszi!

KépKépKép
bongyi

Bongyi Küldtem privit. Válaszd ki, hogy nektek mi a jó. Remélem segít

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönöm még egyszer, bár úgy látom, csak holnap tudom már elolvasni, felsírtak a betegek.....

KépKépKép
bongyi

Irina! Én azt hiszem nem irigylem a kétgyerekeseket (még), és itt félreértés ne essék! Egyelőre nem tudom, milyen lehet két gyermeket nevelni, nem tapasztaltam még milyen lehet az, ha duplázódik, triplázódik, hatszorozódik (és nem megoszlik!) a szeretetem.
Én egyelőre mélységesen tisztelem a kétgyerekeseket, a három- és a hatgyerekeseket. Felnézek rájuk!
Majd akkor fogom irigyelni őket, mikor negatív lesz majd a terhességi tesztem. :wink: De akkor nagyon! :D

Heni! Ne aggódj, Péterke előbb utóbb forogni fog! Ami pedig a gödröcskéket illeti, szerintem a nélkül is szívtipró lesz! (Vagyis már az!) :wink:

Timi26! Az ülcsit csak Te hívod ülcsinek közülünk, mi meg szépen átvettük, mert annyira találó, és ez így van jóóóóól! :D

Hörcsög! Nagyon édesek a gyerekek! A nagyobbakról nem készítesz vonalzót? Csináljáááááál!!!!!!! Olyat, amilyen Bongyinak van! Tök jó lenne.
Ildike amúgy nagyon cuki, valami ilyesmi fejet vág: "Jaj, tesó, csak el ne engedj!"

Kép
Kép
Kép
gremese

Háháháááááá!!!! Ha Vadvirágnak is lenne Bongyi-féle vonalzója, akkor tuti végigérne keresztben! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni Nekünk van utazóágy, nagyon jó, stabil és tökéletesen lehet benne tárolni a plüss játékokat :lol: :lol: :lol: Nálunk jelenleg azt a célt szolgálja a nappaliban :lol: :lol: :lol:

Emese Gratula a forgáshoz. Mégse nagy az a popó :wink: :lol:

Irina 10 óra!!! nem semmi :lol: :lol: reméljük ma is meglesz. Tüneményes Ádika.

Felsírt cica

jó éjt mindenkinek, majd holnap

KépKép
Kép Kép
l.móni

Van egy műanyag kacsánk, ami a fürdővízben szokott úszkálni. Zsófi másra használta, mint amire kellett volna...

KACSACUMI:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Köszi!

Ha Bongyi elárulja hogy csinálta én is csinálok.
Bongyi!
Légyszi-légyszi :P

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!
Kacsacumi
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

hahah jó ez a kacsa :lol:

Na én is megyek aludni lassan.

Ja Heni mi is vettünk utazóágyat, stabil. Főleg miután rájöttünk hogyan kell összerakni. Amúgy nem bonyolult :)

KépKép
KépKép
fleur

Egy utcsó sziasztok, aztán is próbálok aludni.

Irina, hogy a kisfiad milyen szerelmetesen tud nézni! Imád Téged ez a gyerek! Kösz szépen, én is mindig 3 gyereket szerettem volna. Csak a harmadikat 35 éves korom előtt, de így sokkal jobb. Talán egy kicsit több volt az izgalom, több vizsgálat volt. De azt veszem észre, sokkal lazábban veszek, veszünk mindent. Szuuupeeer! Ja, és fiatallá, fiatalabbá tesz egy csöppség. :D :D :D

Bongyi, ez felér egy horrorral! Nagyon sajnálom :cry: . Sajnos nem tudok segíteni, nálunk régebben a lándzsás utifű szirup volt a menő. Most látom, Móni is ezt írta. Langyos, sós vizes gargalizálás jutott még eszembe, talán egy próbát megér. Ja, még egy: méz, illetve mézes dió. (mézbe keverj diódarabkákat, azt kell megenni) Állítólag ezek is hathatnak. Bárcsak tudnék többet is tenni! Egyébként nagyon sokat gondoltam rátok ma, aggódtam nagyon.

Anitja, még tőled akartam kérdezni, hogyan kezeled a Csillagszeműt? Gergőnek anyukám annak idején étolajjal kente be a fejecskéjét. Rajta is hagyta egy kicsit, majd fogkefével fésülgettük át a hajacskáját. Szépen lejött. Csak vigyázni kellett a nap során, hogy hova tesszük le a gyereket, mert minden csupa olaj lett. Egy lepedővel megoldottuk. :)
Ma mondta a barátnőm, ha kisfia lesz, Noelnek fogja hívni! Egyelőre még nem jött össze, pedig már nagyon megérdemelné.

Hörcsög, tényleg szupik!

Úgy látom, Zsófit és Albertet is össze lehetne kötni, uez. van nálunk is. Bármi közelít feléje, be akarja kapni és már szopizza is. Mindegy, hogy mi, az ökle, az arcom, a Dávid orra...

Ja, nyertünk! Spanyolo. ellen 7 góllal!!!! Kézilabda EB van! Tök jól játszottak a fiúk.

Szép álmokat mindenkinek!
dmaggie

Heni
Nekünk Anyukám vett utazóágyat, Karácsonykor mindkét nagyszülőpárosnál abban aludt Linda. Tök jó volt, nekem fóbiám, hogy nem teszem magunk közé (no nem nevelésügyileg, hanem fizikálisan: félnék, hogy agyonnyomom) :shock:

Anitja
Volt már itt pár koszmós eset :P A Babé nálunk is csak akkor használt, mikor a gyógyszertári kenőccsel szépen fellazítottuk a páncélt és sűrű fogú fésűvel felkaparásztuk. Mi sokára jöttünk rá, h a lényeg a felkaparás :!: :!: Mert hát ugye az ember sajnálja a gyerekét, de épp ezzel tesz rosszat :) Szóval gyógyszertári kenőcs dokinénitől, nekünk bevált!

Gyermekek
Robi négyet szeretne :shock: én kettőt, de kizárólag a korom miatt. Amúgy én is négyet szerettem volna...

Irina

Hogy milyen huncut Ádika! Akárcsak Emese Zsófikája! De azt hiszem, ők (pillanatnyilag) nem lehetnek egy páros, mert Kiskolbi a nászasszony :D

Horcsog
Olyan nyugisnak tűnik Ildike! És persze csodaszép!

Lehet, h már volt erről szó, de homeopátia:
www.boiron.hu

Kép
granda

Csajok úgy értitek, hogy fel is tud benne állni a kicsi, hasonlóan stabil mint egy járóka??? És az alja miből van?? Szivacs???
Bocsánat, de nem igen láttam még használat közben ilyen ágyat :-(
És most éppen vacilálok az utazóágy és a járóka között. Lehetne 2 in 1 :-)

Heni
KépKép
heni81

Ezt találtam a teszveszen, nagyon jó áron van:
http://www.teszvesz.hu/item298030449_jo ... tlan_.html

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ma voltunk a Brendonban babás jógán és természetesen elfelejtettem megkérdezni a teremhasználatot. :? Na nem baj, holnap felhívom a Beát, hátha sikerül. Mikorra gondoltátok a talit?

KépKép
becka

Még valami: olyan büszke vagyok a férjemre!!!
Végre készen vannak az általa (!) készített ajtók és már nagyon-nagyon régen ígértem - főleg Kiskolbinak - "ilyen volt-ilyen lett" képket. Íme:

Előszoba-gardrób:

Kép Kép Kép

Háló- ami egyben Linda kuckója is:

Kép Kép

Fürdő- és WC-ajtó:

Kép Kép

És ha teljesen Ok lesz, majd felteszem a nappalit és a konyhát is...

Kép
granda

Jó reggelt!

Már megint termeltetek :wink: . Tegnap világvége hangulatom volt, még a gép elé sem volt kedvem leülni :shock: . Remélem, ma pont az ellenkezője lesz :roll: .

Granda, nagggyon ügyes férjed van!!! Nagyon szépek lettetek :D . Az enyém sajnos ezen a téren analfabéta, ezért körülvette magát bútorasztalos, ács, burkoló, kőműves, villanyszerelő....stb. haverokkal :lol: . Jól látom, hogy nádszövet a gardrób ajtaja? Mind nagyon állat!! :wink: Saját ötlet volt, vagy láttátok vhol? (Nekünk még idénre is maradt felújítanivalónk, legikább a konyhára koncentrálok).
Tényleg csajok, ha valakinek van házilag gipszkartonból vagy Ytongból épített konyhabútora, várom az ötleteket :D :wink: .

Dmaggie, Pankánál apa ujja a nyerő, de már az orrával is bepróbálkozott (van neki jókora :wink: ) :lol: :lol: .

Emese, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . (Kacsacumi :D ).

Timi26, én csücsünek hívom az ülcsit :wink: :D .

Bongyi, jaj, remélem nem volt nagyon brutál éjszakátok, és jobban vannak már a gyerkőcök :cry: . Sajnos homeos ügyben én sem vagyok járatos, de sok-sok gyógypuszit küldünk... :oops:

Hörcsög, nagyon édik a gyerekek :D . Ildike tényleg kicsit megilletődöttnek látszik :wink: .

Irina, nagyon helyes a kis focista :wink: .

Na ezt most gyorsan elküldöm, elindítom a fiúkat az iskolába ( :D mármint apafiút Bencefiúval :D ), és folytatom a visszaolvasást :shock: .
dettyk

Csak gyorsan, Bongyi, most volt a Reggeliben, az aranyasszony tüdőfüvet, macsakamentát, medvehagymát ajánlott a hurutos betegeknek. A teakeverék receptjét állítólag a net-re is felteszik. A tüdőfüvet pontosan a Ti esetetekre mondta, ahol annyira köhögnek a gyerekek, mint nálatok.
Ajánlotta még a sós, kamillás fürdőt is.
Közben nekem is a kamilla jutott még eszembe. Inhalálás? Ez is lehet kamillás vagy sós is.

Gyógyuljanak már meg a Drágák!
Puszi: Maggie
dmaggie

Jó Reggelt!

Kiskolbi! Ne dolgozz máááá annyit! Gyere plíz!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Granda, nagyon ügyes, ezermester férjed van! Meg is mutatom Apának a fotókat, mert mi is magunk akarjuk az előszobai beépített szekrényt megalkotni.

Heni: nekünk is van utazóágyunk, hasonló, mint amit a teszveszen találtál. Nem annyira stabil, mint egy járóka, mert nem fix, nem merev az alja (egy kicsit "lebeg", hintázik az alja, illetve a beletehető betét). De alváshoz megfelelő, mi már használtuk jópárszor.

Horcsog, nagyon édes a fotó a gyerkőcökről!

Irina: Ádi igazi kis vasgyúró. És jó korán kezdi a focizást :D

Kép
dotildi

Sziasztok!

Minden bébi csudiszép :) :)

Ágica!
Bálint is szokott hányásszagút bukni/hányni :( de főleg akkor ha sokat emelgetem és megnyomom a pociját :) Mikor megtudtad h. pocakos vagy eszedbe jutott mi van ha ketten vannak?? :)

Anitja!
Olajozd be előtte Noel fejét nálunk így használt a sampon :)
Körmöd hogy van?

Gremese!
kacsacumis csajszi cuki :)

Vadvirág!
végre bejött az oldal a fényképekkel :) Robi mikor meglátta 2004-es pocakodat kicsit elámult :)

Bongyi!
Gyógyótárban lehet kapni Homeopátia mindennapjainkban c. könyvet sok minden le van benne írva.most kb 600 ft-ba kerül.

Granda!
Nagyon ügyi férjed van :) Nálunk a pesti lakásban a fürdőszoba olyan kék mint a wc-tek :)

Timi!
ViktorDaninak boldog névnapot :) milyen jó hogy elvitted konduktorhoz :)

Szép napot mindenkinek :)

Én meg rágódom :(
szoptassak vagy se :( mivel Bálint bőre olyan szar,lehet h. miattam :( arra már rájöttem h. ha csípőset eszem akkor kipirosodik,tejet nem iszom mégis olyan száraz ekcémás jellegű a bőre. gyerekorvos persze szteroidos krémet ír fel,használjam amíg el nem múlik a pirosság+pöttyök :shock: pirosság nincs pöttyök vannak :( mint a mesékben a fejem körül kisangyal és ördög viaskodik :( annyira elegem van :( ma kapok egy angol gyógyótári krémet,isemrősömtől akinek unokahúga is ilyen nagyon száraz ekcéma jellegű bőrrel született,ebben van most minden reményem. persze tudom h. van ilyen csecsemő/gyermekkori ekcéma amit kinőnek kb. 3 éves korukra.kicsit depis vagyok emiatt állandóan bőghetnékem van :(

KépKép
viranka

Tali! Én nem akarok semmi rossznak az elrontója lenni, de ugye most kezdődött az influenza-járvány, és valamelyik nap azt mondták, ez akár 3 hónapig is eltarthat.
Plusz közöttünk is vannak beteg Babucik, akik kimaradnának a taliból.
Én várnék még ezzel a talival (pláne, hogy nyilvános helyre megyünk, ahol a sok influenzás ember megfogja a kilincseket, ajtókat.... Ez a mániám, hogy utána én is megfogom, és elkapom a nyavalyát).
A januárt mindenképpen megvárnám, de talán még a február végét is... :roll:
Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
gremese

Üdv, Emese! Zsófi nagyon édesen cumizik a kacsával :lol:

Fogzás: Mi is beléptünk a fogzók táborába. Dorka éjjel többször is felsírt, egyszer fel is ébredt, de szerencsére vissza tudott aludni. Eddig mindig egy mukk nélkül átaludta az éjszakát.
Meg is kérem Apát, hogy hazafelé ugorjon be a gyógyszertárba Dentinoxért.

Illetve tegnap este 9-kor is felébredt, de akkor nem a foga, hanem a drágalátos szomszédok miatt :evil: Ugyanis este szoktak mosni, és baromira áthallatszik a centrifugázás :evil:
Mindezt úgy adják elő, hogy a csaj, és a srác is egész nap itthon vannak, mert nincs munkájuk. Ha este 8-9 körül esnének haza a munkából, akkor lenne bennem megértés.

Ja, de amúgy fejlődnek, mert tegnapelőtt este 11-kor mostak. Tegnap reggel a fölöttünk lakó is becsöngetett hozzájuk (nem először), hogy az ő 11 hónapos kisfiuk is felébredt :evil:

Kép
dotildi

Drága Viranka! Ne add fel a szoptatást, amíg még van mit kipróbálni!!! Én nem ismerem ezt a problémát, de ha van ilyen, amit 3 éves korukig kinőnek, és független a szoptatástól, akkor ne hagyd abba! Lehet, hogy ez teljesen független attól, hogy Te mit eszel...
Szerintem próbáld ki az angol krémet, hátha használ. És ha esetleg nem jönne be, akkor biztosan van még mit kipróbálni. Majd én is utánaérdeklődöm, hátha tudok Neked valami okosat mondani!

Bálint jókedélyű, szép kisfiú, még Mira cipelészését is jól tűri :wink: , gyarapodik, és ez a lényeg. Őt nem zavarja, hogy egyelőre nem tökéletes a bőre. És ez a lényeg, hogy Ő emiatt nincs rosszul!

Kitartás!!!!!! Szerintem a többiek is törni fogják a fejüket, hogy mit lehetne tenni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi! Csináld azt, amit LMóniék csináltak szilveszterkor - igaz nem bosszúból, csak éppen így jött ki.

Az Ő szomszédjuk elég sokáig dajdajozott, talán petárda is volt, ami borzasztó zavaró volt. (Talán Cica fel is ébredt, de erre nem emlékszem pontosan).

Erre Gréti nagyon ügyesen "visszavágott" délelőtt 10-kor egy hangos sírással, amikor valószínűleg ők aludtak, és onnantól már ment a mozgolódás, tehát felkeltek.

Egy hajnali gyereksírás biztos "jót tenne" ennek a párocskának. :twisted:

De persze én továbbra is állítom, hogy "néma gyereknek anyja sem érti a szavát".
Amíg egy házban laktok, illene alkalamzkodni a másikhoz...

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka,
szerintem ha hajlamos Bálint az ekcémára, akkor az sajnos a tápszertől, és később bármilyen kajától előjöhet. Most nem elkeseríteni akarlak, de akkor még mindig jobb, hogy amíg lehet, kap anyatejet, hiszen az tartalmaz egy csomó hasznos anyagot.

Kép
dotildi

Valamikor hajnalban még a tegnap estét átfutottam, most már a mai trmésre nincs időm, de látom, hogy sokan adtatok ötletet!

Köszönöm a jó ötleteket, a segítő szándékot, a pozitív energiákat és
a ránk gondolást mindenkinek!

Este majd próbálok rendesen visszaolvasni, csak szólni jöttem, hogy éjjel tovább durvult a helyzet, indulunk a dokihoz!

KépKépKép
bongyi

Emese, átment hozzájuk este a férjem megbeszélni a dolgot. Remélem, lesz foganatja!

Küldök pár friss fotót:

Reggeli vigyor:
Kép

Amióta nagylány vagyok, már én is nagy kádban fürdök:
Kép

Anya, mi a csudának adtatok rám sapkát?!
Kép

Még nem vagyunk olyan profik, mint Zsófi, egyelőre csak a kacsa csőrét cumizzuk:
Kép

Kép
dotildi

Dotildi! Ez remek! Remélhetően értenek a szóból! :)

Dorottya nagyon édes! Főleg a sapis képen! Kis durci-murci! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka, gondolod, hogy jobb lenne, én nem vagyok benne biztos. Szerintem is igaza van Emesének, Dotildinek. Valahol láttam olyan fürdetőt, ami az ekcémás bőrű babáknak kifejezetten jó, csak nem jut eszembe a neve. Te mit használsz? Sajnos már nem emlékszem pontosan, de majd megkérdezem a barátnőmet; mintha az aloe vera növény nemtommilyével kenceficézte volna magát. Este megkérdezem tőle, hátha tud még valamit ajánlani. Kérlek én is, ne vedd el Bálinttól a szopi lehetőségét! Ha jól emlékszem a képekre, amit itt láttam, bicepszben nálad sem lesz hiány! :D

Granda, aranykezű, ezermester pároddal szépen kitaláltátok. Nem tudom ki volt az ötletgazda, de gratula neki. Ízlésesen finom, elegáns minden. Nagyon tetszik nekem! Mi is rájöttünk, az a legjobb, ha saját magadnak csinálsz mindent. Párszor már megjártuk a "mesterekkel".

Dotildi, cúúnya comcédok :( Tegyél egy nagy fekete pontot az ajtajukra! :)

Maggie[/b]
dmaggie

Bongyi: Nagyon sajnálom, hogy betegek a gyerekek, küldöm a sok gyógypuszit. Majd számolj be mi volt az orvosnál!

Bencus szerencsére úgy néz ki, hogy túl van a betegségen, ma ment oviba.

Viranka: Egyetértek Emesével és Dotildivel, szerintem se hagyd abba ezért a szopit. Az én öcsém is ekcémás volt, anyu sokat szenvedett is vele, de kinőtte! Majd megkérdezem anyut, hogy mik használtak neki, bár ez lassan 30 éve volt...

Dettyk Világvége hangulat?? Hát igen van ilyen, akkor ezt elsősorban neked küldöm (persze a többieknek is :wink: ):
http://www.ffk-wilkinson.com/fr
Jó nevetést! :lol:

Granda: Nagyon ügyes apa! Szép lett (lesz) az otthonotok! Nálunk is apa ezermester, én kitalálom, ő megvalósítja. :)

További szép napot!

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt anyucik :lol: :lol:

Bongyi Nagyon sajnálom, hogy nem javul a helyzet :cry: nagyon sokat gondolok rátok. Megpróbálom ma felhívni a régi dokimat (hátha nincs konferencián), hogy Ő milyen készítményt ajánl. De ha már ilyen nagyon rosszul vannak akkor tényleg inkább antibiotikum. Továbbra is küldöm nektek a sok+++++++ energiát.

Emese Kacsacumi :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen jó memóriád van :wink: Nagyon jól emlékszel az esetre, Dotildiegy ilyen ébresztő többet ér bármilyen beszélgetésnél :lol: :lol: :lol: Tuti megjegyzik. A mi szomszédaink is azt tették :lol: :lol:
Amúgy a sógorom elég önfejű ember és Ők is mindig éjszakai bagoly életet éltek. Nos a szomszédjuk egy fiatal család volt, talán 10 hónapos lehetett a pici és sógorék rendszeresen felébresztették. Ha átmentek szólni neki akkor mindig igérte, hogy változtat aztán mégse tette. Egy alkalommal mikor sógor éjjel 1- kor!!!!! falat fúrt a szomszéd átcsöngetett hozzá az üvöltő gyermekkel és a kezébe nyomta. Ha már olyan bunkó volt, hogy felébressze akkor nyugtassa is meg. Nos onnantól kezdve a sógorom nem zajongott esténként :lol: :lol: Belátta, hogy alkalmazkodnia kell.
Dorka baba tüneményes :lol:

Heni Jó az utazóágy, de járóka helyett nem ajánlanám, nálunk legalábbis nem vált be. Nem lát ki belőle és így egyszerűen nem marad meg benne. Úgy érzi lemarad valamiről.

Viranka Szerintem se hagyd abba a szoptatást. A szomszédom kislányának is ilyen érzékeny a bőre, majd megkérdezem tőle, hogy náluk mi vált be. Hátha....

Tali Becka kedves szerintem is ráérsz megkérdezni, hogy mikor ér rá a terem, a mostani influenza járvány miatt szinte senki sem merne elindulni a kicsivel azon okoknál fogva amit Emese felsorolt. Térjünk vissza a tali témára kb egy hónap múlva.

Én zombi vagyok most teljesen. Hajnal 4-kor sikerült lefeküdnöm csak, 1-ig vasaltam majd fejtem aztán az én kiscicámnak nagyon fájt a foga és ott voltam vele órákig. Fél 4-kor sikerült érdemben, hosszú időre vissza aludnia. Az én drága párom meg, kedveskedni akarván fél 8-kor felpuszilt, hogy főzött nekem friss kávét. Grétike csak 15 perc múlva ébredt, és én most úgy érzem, hogy az a negyed óra nagyon-nagyon sokat jelentett volna. Már mindegy, majd a du hosszú alvásánál megpróbálok én is aludni :roll: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni81: Mi is használtunk utazóágyat. Szerintem a járókát nem helyettesíti, de ha máshol kell altatni a babát, arra nagyon jó.

Dotildi: Nagyon édes Dorka! Ott is vannak ám hurkák! :wink:

Emese: Kacsacumi :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Édik vagytok :)
én olyan dinka vagyok,mióta Bálint megszületett egyre jobban paramama vagyok 8) s Mírának is volt ilyen de már jóval nagyobb volt és neki kisebb volt a folt.
semmivel nem fürdetem vagyis semmit nem teszek már a fürdővizébe :( írt fel a doki még 1 krémet elméletileg szteroidmentes neten rákerestem elméletileg jó.de várok még vele kipróbálom az angolkrémet :)
persze h. szoptatni akarom/szeretném,majd lassan kitalálom mitől jöhet még ki rajta :( de tegnap óta ezen rágódtam s jól esett kiírni :)

Dotildi!
amúgy szia közöttünk :) s gyönyörű Dorottya :)
szomszédok :evil: :evil:

Bongyi!++++++++++++++++++++++

Hajni!
hogy vagy? gyógyulgatsz?

Bfági!
férjednek jobbulálst :) hogy haladsz a tanulással :)

s volt egyszer téma h. ilyenkor alakul ki h. jobb vagy balkezes lesz ki.Míra nagyon sokáig(már bölcsis volt) amikor még mindig kétkezes volt. a mai napig ha véletlenül a bal kezébe adom mondjuk a kanalat akor azzal eszik áés ügyesen.bár inkább a jobbkezét használja az a domináns :)

már nem tetszik B-nek hogy kopácsolok,készülödünk aztán megyünk klubba :) :)

KépKép
viranka

Viranka A Valti babának is nagyon száraz a bőre, semmi nem használt csak az Aloe Verától a lila testápoló krém. 1 hét alatt rendbe hozta. Mi is kezdtünk már egy picit aggódni emiatt. Ja és fürdetni, mivel nálunk az egész teste olyan száraz Aloe Verának a folyékony szappanával fürdünk. Most nagyon szép a bőre. Pusz

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Köszönjük a sok dicséretett.

Dotildi!
Édes Dorottya baba és tényleg milyen kis
sértödött arcot vág ari :D
A szomszédoknak meg jó nagy fekete pont :evil:
Csak azt nem értem ha otthon vannak miért nem nappal mosnak.

Bongyi!
Nektek küldjük a gyógy puszikat.

Viranka!
Igazuk van nehogy abba hagyd a szopit
az én fiaimnak is valami ekcéma szerűség volt az arcukon és
most semmi nyoma.

A tali nem lehetne Húsvét környékén?
Hátha addigra az idő is jobb lesz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Viranka Most nézzem a DMaggie is ezt írta.

Kép
hajagosné szabó éva

Dotildi, már akartam írni, a kistündérkéd nagyon hasonlít rád. Milyen kis okos a tekintete!

Meryke, köszi. Csudi jó volt. Bearanyoztad a napomat, le is mentettem, majd megmutatom a többieknek is.

Éva, Egyelőre a szomatos barátnőmmel beszéltem, sajnos azt mondta, látatlanban nem szeretne semmit sem mondani. A konduktornak még emilt kellene írnom. Ma mindenképpen elküldöm, hátha lesz ötlete, illetve megkérdezem, hogy megadhatom-e a címét és akkor közvetlenül tőle is kérdezhetsz. (mármint az emiljét, mert Liverpoolban lakik és dolgozik jelenleg) Hogy van a kicsi Valter?

Sajnos a dominancia még nem most alakul, sokkal később, majd 6, 7, 8éves korra. + még nagyon sok minden, ami az olvasáshoz, íráshoz, számoláshoz kell. Én nem tanítanék még ilyeneket hatéveseknek. Bocsánat, de ez a vesszőparipám. Emiatt is van sok olvasási, írási és egyéb nehézséggel küzdő gyerek. Persze más oka is van. De erről szakdolgozatot lehetne írni.
dmaggie

DMaggie Köszi az érdeklődést, szerintem kisebbek a csomók a masszázs által. Jó lenne az e-mail cím is, ha kérdezhetek tőle. Remélem hogy javulni fog, illetve javulni kell neki. :D :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Éva, drága, nagyon jól állsz hozzá, jól látod. A gondolatnak teremtő ereje van szerintem is, főleg a pozitívaknak. Minden OK lesz. :D :D
Maggie
dmaggie

Heni81: köszi! ;-)

Timi26, ezennel megalapítjuk a Gödröcskések Klubját, bárki beléphet, akinek gödröcske van a pofiján, ha nevet (ha nem!).

Gremese: Zsófka tünemény a kacsával, és milyen jól belefér a szájacskájában! Taliügyben egyetértek!!!!

DMaggie: köszi! A 35 év nekem is ilyen mumus, pedig nem kellene, hogy az legyen... nekem 3 babó már biztos nem fér bele addig, talán a 2. gyerek...

Granda: szuperügyes a férjed, le a kalappal előtte!

Viranka: nem értek az ekcémához, a szopival való összefüggéséhez sem, de ha ez tartós, nem az számít, mit eszel, nem? Homeopátiás javaslat van erre? És ne add fel!!!

Dotildi: tündéri a kislányod!!!!!!!!!

l. móni: remélem, Grétike fogfájása mielőbb alábbhagy, és tudtok pihenni!!!

Eltűnt Kismamik, tessék visszajönni!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: