A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

nápi dalt=népdalt :lol:

Kép
granda

Agica!
Most tervezett császárral szültem a lányokat - nem szerettünk volna kockáztatni. :):)

Dehogy is nem érdekes a történet, nagyon is kedves sztori számomra - engem minden érdekel amúgy is. :):)

Fantasztikusan csodás és hatalmas meglepetés lehetett a szüleidnek így hogy nem is sejtették egyáltalán hogy Anyukád ikreked hord a pocakjában és tulajdonképpen csak egy babára számítottak mindvégig...

Hű! Micsoda élmény lehetett, biztosan sokszor felidézik magukban azt a kivételes pillanatot. :):)

Szívből GRATULÁLOK Nekik!!!

Mostonában is szereztek nekik hasonló meglepetéseket? :):)

Vannak esetleg képek rólatok? Hasonlítotok egymásra?

Vadvirág
Vendég

Timi26! Nem is tudtam, hogy viszed konduktorhoz!!! :roll: A torna biztos segít, de szerintem nincs is ott nagy baj! És egyébként mit értesz lustább alatt? Hogy vetted észre ViktorDanin? :roll:

Irina! De jóóó!!! :lol:
Ti milyen vizsgálaton voltatok. Írtál valamit, de meg se tudtam jegyezni azt az idegen szót… :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina: drukkolok, hogy Ádinál az éjszakai 10 órás alvás szokássá váljon! :D

Granda, Emese: én is mérleg vagyok. Ennek a férjem néha nem örül...
Emese, köszi a tippeket, kipróbálom. Már pucérkodtunk is egy kicsit :oops: Kipróbálok másik pelust is, mert most már a hasija is kezd pirosodni :cry:

Kép
dotildi

El se hiszem! Végigolvastam, és Szelike alszik. :lol:
Pedig már ennie kéne!!! :shock:

Ma kétszer is ébrdt sikítva, aztán olyan fájdalmasan sírt (nem volt elég az se, hogy felvettem, megöleltem) :cry: . A foga lehet, ugye? :roll: Lehet, hogy adok neki chamomilla CH9-et (amit Timi írt). Azzal ártani nem ártok, ha mégse a foga, ugye? :?:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

A vonalzó 79 van még hátra.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26! Én se látom ám azt a számot, de lehet, hogy inkább 79... :oops: :lol: 6-án kezdtem... :roll: ... tehát igen! Bocsi! Az előbb rosszul írtam. :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Hörcsög! Igen, köszi! :D Szerintem leragadtam a 81-nél és vizuálisan ezt rögzítette az agyam... :roll: Egyébként annyira nem számolom, és nem várom a végét, csak tetszett a vonalzó. Remélem, nem baj! :wink: :D

Kép

Kép
regcsiken14

És olyan vékony lesz a derekam is! :lol: :lol: :lol: (na, persze...)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica, nekem van egy ötletem, hogy az ismerőseidet hogyan tudnád rábeszélni a babakocsira :wink: (bár osztom Vadvirág véleményét: az első alkalommal úgyis rájönnek majd, hogy kell).
Add a kicsi lányodat hordozóstul a kezükbe (inkább a kispapáéba, nehogy a nagypocakos kismamának valami baja essen). A feladat: 10 percet sétálni vele. Utána képzeljék el, milyen lehet, ha még csomagok is vannak; illetve hogyan fogják így mondjuk 1 órát levegőztetni őket?
Nálunk a férjem egyszer vitte kb. 5 percig az akkor 3,5-4 kg-s Dorottyát hordozóban (valami miatt nem vittünk babakocsit), és jól meglepődött, hogy milyen nehéz! Főleg azért, mert ilyenkor csak "féloldalasan" lehet közlekedni - de ezt gondolom, nem kell részleteznem nektek :wink: :D

Ágica, Téged, mint ikret szeretnélek megkérdezni:
nálatok igaz az, hogy az egyikőtök bal-, a másikótok jobbkezes?

Kép
dotildi

Maggie, köszi a császárhoz írtakat!
Nagyon szép fiaid vannak! Kicsit irigykedek ám: ha már nagyobbak lesznek, 4 pasi fogja Anyát kényeztetni! :)

Erről jut eszembe: egy barátnőmnek 2 kisfia van és most várja a 3. babát; még nem derült ki, fiút vagy lányt.
Mesélte, hogy a kisebbik, óvodás fia az esti pocaksimogatás közben bekiabált a pocakban lévő kistesónak: "Azért inkább lány legyél, mert négy egy ellen Anyának már sok lenne!" :lol:

Timit: köszi a receptet. Ez a 100%-os paradicsomlé nagyon jó ötlet :!: :idea:

Kép
dotildi

Regi, ez az összerakós dolog ismerős. :roll:
Nálunk sem hajlandó Apa az összeállítási rajzokat megnézni. Sőt, büszke arra, hogy ő a Kinder-tojás figurákat is mindig a rajz nélkül rakta össze. :D
Az más kérdés, hogy lehet, hogy négyszer annyi ideig tartott, mintha megnézte volna a rajzot....

Fleur: nem tudom, hogy írtad-e már korábban, de jól emlékszem, hogy közgazdász-tanár szakon végeztél?

Kép
dotildi

Csajok mindjárt olvasok, de állati jó videó :) nagyon cool
sajna angolul tudni kell hozzá, de ha csak megnézitek is valószínű le fog esni mi volt a lényeg.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg

KépKép
KépKép
fleur

Valamelyikőtök kérte, hogy tegyük fel a recepteket a gmail-re. Én szívesen felteszem - sőt, egy barátnőm épp tegnap küldött egy csomó word-ben írt receptet, amit akár a készülő weboldalra is fel lehetne tenni.
Csak légyszi írjátok meg a gmail-es címet, jelszót. Másrészt a videókat is nagyon szívesen megnézném!

(Egyébként úgy néz ki, a jövő héten megyünk Silkával és Lizi baby-vel közösen sétálni. Szóval "le leszek ellenőrizve" :wink:
Ha gondoljátok, várhattok addig a jelszóval :) ...)

Kép
dotildi

Fleur, ez a videó naggggggyyyyyyyon jóóóóóó! :D És ugyanakkor megdöbbentő :shock:

Kép
dotildi

Vadvirág
Nem baj, ha nem reagálsz mindenkinek, lényeg, h gyere :) csoda, h ennyi gyerkőc mellett egyáltalán jut időd ránk is :)
Tényleg jut eszembe nektek milyen kocsitok van ennyi gyerkőcre? Van egy barátném, aki most várja a 4. babót és majd szeretnének másik kocsit valami 7 személyeset :)

Emese
Na ja :lol: de ez így is van jól, de azért az esti ébredésekhez már elég nagy :) pisi, kaki, kaja, nyaf nyaf :lol: mintha a második csecsemő korát élné :)

Szerencsére egy picit még sikerült visszaaludni :) jól esett.

Móni ne aggódj, nálunk is a földön van Lilla. Anyum csinált neki patchwork játszószönyeget meg tettem alá 2 db plédet szval nem fognak megfázni és így mindig velünk lehetnek.
Én is a nappaliban vagyok a legtöbbet.

Maggie
Nagyon éédes. Látom a nagyok is imádják.

Ágica
Ez csak az én véleményem, de ha nem akarja úgysem tudod meggyőzni. Talán nem is kell ...:) majd rájön magától is :)

Regi
Nem adtak a mocskok vagyis valamit igen, de a képeken semmi nem látszik (fotó) és a leírás lengyel :lol: de sikerült végül. De apa rájött :) neki sem ment egyszerűen.
Miért is ne lenne olyan vékony a derekad?? Nem baj, nekem tetszik ez a csajszis vonalzó :)

Timi
:? na akkor viheted tornázni...milyen gyakran kell mennetek?

Dotildi
Igen jól emléxel :) plusz még angol a másik szakom.
Ja látszott a pasikon, h teljesen padlót fogtak :) hahaha

KépKép
KépKép
fleur

Fleur,
én is ott végeztem, mindjárt küldök egy privit.

Kép
dotildi

Regi: jól van akkor noszogasd a csaszit, hogy tolja arrébb a hátsóját, hogy lássuk a számot!
Véletlenül lett észrevéve a dolog. Tegnap beszélgettük a védőnővel, hogy kicsit lustácska őkelme, igazából még oldalra sem fordul, csak a felsőtestével. Ő is bólogatott, hogy bizony lusta ez a gyerek. Aztán bevillant neki, hogy mi lenne ha elvinném egy konduktorhoz, rendel is egy a városban, fizetni nem kell érte, és az ember is nyugodtabb.
Mára kaptunk is időpontot, el is mentünk, ki is derült. Valószínűleg a csípőkontrollon is lesz eltérés, de mivel oda csak délután megyünk, ezért nem derült ki előbb!

Kép
Kép
timi26

Granda, Regi, Dotildi: köszönöm!

Regi, melyik vizsgálatra gondolsz? (Múlt héten a pulmonológián voltunk Ádi BCG-je miatt...)[/b]

Kép
Kép
irina

Timi, köszi a privit!

Elküldtem a gmail-re egy csomó receptet.
A dietetikus véleményét is mindig vegyétek figyelembe az egyes recepteknél; a mail-ben leírtam, miért.
Jó mazsolázgatást!

Dorkám rekordot dönt alvásban: fél1 óta alszik :shock: az előbb azt hittem, már ébred uzsonnázni, de úgy tűnik, visszaaludt

Kép
dotildi

No! Most tudtam behozni a lemaradásomat!

Regi! Már nagyon vártam, hogy írjál! :oops: Így viszont minden rendben, örülök neki! Azt hiszem, a témát ezzel lezárhatom. :D

És Irina, Timi26, köszi Nektek is!!!! :P

Szépen gyűlnek az ötletek a honlapot illetően. Természetesen még várom, hogy írjatok privit ez ügyben!
Viszont most kaptok tőlem még egy feladatot!
Ki kell találni a honlap nevét. :D
Tehát priviben kérném szépen a domain név ötleteket (pl. www.mamik.hu ) Egy valaki többet is írhat természetesen.

Ha már jó sok ötlet összegyűlt a honlaphoz, valamint több domain név variáció, összesítek, és a gmail-re felteszek egy vázlatot, majd az össezgyűlt domain nevekről tartunk egy szavazást. :D

A receptek nagyon jók, azok is majd felkerülnek a honlapra!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! 10 óra alvás????? Juhhhéjj!!!!!! Alakul ez! :wink: Bár tudom, Ti azért nem aludtatok ennyit, de hidd el, "meg lehet szokni". :wink:

Timi26! Jelentem, ma nagypopis Zsófi baba átfordult magától a hátáról a hasára! Éljeeeeeen!!!!! Nem tudom, mikor fogja ezt még egyszer produkálni, mert egyelőre hátos és oldalt lenni praktikusabb, mint hason.
Úgyhogy kitartás, egyszer csak átbillen ViktorDani is!

Amúgy Regi lehet, hogy a keze volt útban. Most viszont szépen lendületből csinálta.

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna! Hogy vagytok??????

Era! Jelentkezz! Hiányzol!!!!

Nikire ugye jövő hétig várni kell, míg lesz jó internetük.

Többiek! Hahóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Egy csöppet lemaradtam... :oops:
Minden Babuci gyönyörű, és szuper minden avatar kép, nagyon meghatóak a szüléstörténetek, de sajnos a MOV videókat továbbra sem sikerül megnézni :( ( letöltés közben megszakítja a folyamatot a gépem :cry: ..., szerintem a gmailről bekaptam valami vírust :evil: )

Fleur! Sajnálom, hogy múltkor úgy kiakadtam az Istvánra :oops: , ezek szerint nem standard Becka esete, de annyira összeszorult a szívem, ahogy olvastam őket.

Dotildi! Én a fejecskéjét (még mindig koszmóféle :? ), és a fülecskéit olajozom, meg a popsikrémet a redőkből olajos vattával szedem ki fürdés előtt

Móni! Nagyon rendes vagy, 3 dl? az jó sok! Gyógypuszi a kisbabának!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi!Marica! Csodás méretek! :lol: :lol:
Viktordaninak meg akkor boldog névnapot! :lol:

Maggie! Jó a felsorolás a Babócákról :lol:

Sense! Estleg nem dörzsöli ki valami a bőrét? Az is tud fájni a melegvíztől. Nálunk volt olyan, hogy kidörzsizte a midi pelus a hurkicákat, és fürdetésnél Nolka is sírt, aztán váltottunk maxi-ra, másnap már újra élvezte a pancsit.

Na megyek elolvasom a maradék 3 oldalt még :shock: :shock: :shock: :lol: , de ezt elküldöm most

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja
Ugyan már. A Becka story-ján én is kiakadtam, pedig én ott szültem. Szerencse, h velem nem történt ilyen.

Dotildi
privi ment

Hááát Pankának az a haj, tuti zselézitek!! :lol: titokban :)
És Viktor is nagyon édesen dumál.

Zsófi videjót egyenlőre még nem sikerült megnyitnom...

KépKép
KépKép
fleur

Most néztem meg a gmail-en az alvással kapcsolatos üzeit.

Idézek:

[quote] írta:s ellen kell állni annak a kísértésnek is, hogy éjszaka az első panaszos hangra azonnal kiugorjunk az ágyból és odarohanjunk hozzá. Ekkor ugyanis arra tanítanánk a babát, hogy csak a segítségünkkel tud visszaaludni, és ezért nem is tanulna meg önállóan elaludni.

Na én erről írtam korábban. Ekkor fekszem mozdulatlanul az ágyban, még egy pisszenés sincs. A legrövidebb idő, míg magától visszaaludt: 5 perc, a leghosszabb 15 perc.
Persze úgy nehéz visszaaludni, mikor hangosan cuppogtatja az ujját, mert nem tudta rendesen bekapni, hogy azt cumikázza. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Reginek sikerült a realplayer-rel megnyitni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26,regicsken,Vadvirág: Ebben a kis történetben még az volt a plusz hogy akkoriba még nem mutatták meg a babákat egyből..és a tesóm keresztapja felhívta a szülőszobát(ott állt az egész familía) hogy hogy vagyunk?És a nővér mondta hogy minden rendben jól vannak és erre le is csapta örömébe a telefont és nem volt annyi idő hogy kimondja hogy nem egy hanem kettő.De ez persze kiderült csak ez olyan kis vicces:)

Granada: Én is nagyon hiszek a sorsszerűségbe.Pl.én az ikeres kolleganőm szülinapján szültem meg a Petrust:) És ő tényleg nem tudta de férjhez ment az én szülinapomon:) Mondtam neki ha megszül a névnapomon akkor tényleg hihetetlen:)

Vadvirág:Van egy kórházas kép kettőnkről elküldőm a gmail címre és majd te mond meg hogy hasonlítunk e (egypetéjűek vagyunk) de szerintem nem.

Dotildi: Ez nem is rossz ötlet csak már nem találkozom velük mert be kell feküdnie a héten:(
Mindketten jobb kezesek vagyunk de amíg együtt laktunk és otthon volt épp mindkettőnk mindig egyszerre kellett wc-re mennünk és ez nem vicc és nem piplni :oops: Mindig egyszerre jött ránk és ugy sietettük a másikat:)Na ez igy illetlenség volt leírni de mindegy ennyi belefér nem?

Kép

Kép
agica1126

Na csajok ilyen is régen volt
KépKép

Egy jó kis dumaparty vagy valami társaság igazán jól esne :?
Ma egész nap mehetnékem volt és végül nem mentünk sehova.

Hmmmmmm......HELP!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Maggie, nagyon édes Albert a képeken! És tetszett, amit a dokid mondott!

Én is iker vagyok! Mármint van egy ikertesóm, fiú! Mindketten jobbkezesek vagyunk!És képzeljétek, az én anyukám se tudta, hogy ketten leszünk. Neki anno nagyon kevés UH vizsgálat volt, hamarabb is jöttünk kicsit, és csak mikor bement, hogy még nincs itt az idő, de úgy érzi, valami lesz, megnézték ultrahanggal és akkor mondták, hogy ketten vagyunk!

Regi! Jó a vonalzó! :wink:

Irina, még sok ilyen éjszakát!

Éljen Zsófi!

Sajnos már nincs időm a gmailre felmenni és L.Móni és Vadvirág, hozzátok még jövök homeós kérdéssel, de most mennem kell!

KépKépKép
bongyi

lányok!
zárolták a gmailünket!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
timi26

Én bejutottam. Próbáld újra

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

No, én most kezdek kibukni. Du. aludtam vagy 10 percet a kicsivel, de egyébként sok játék és a szokásos „robot”. Lassan megsülnek a muffinkák is. Mára ennyi elég is lesz.

Irina, nagyon jó hír! A nappalokkal mi a helyzet? Toldi direktor hogy viseli?Egyébként valóban emlékezhetett. Amikor kicsi Albert a második szurit kapta, a dokibácsi mondta, hogy nagyon gyanakvóan méregeti. Biztosan van valamilyen emlékfoszlánya, hogy a múltkor is így kezdődött. Jelzem, a szurikat szinte észre sem vette. Az elsőnél meg sem nyikkant, a másodiknál egy pici hangocska és kész. Én próbálok minél nyugodtabb lenni, bohóckodok, beszélgetek vele, utána meg gyorsan megdicsérgetem, megölelgetem.
Jó husiban van ő is, bár ez látszott a fényképeken is. Hasonlíthatunk, mert én is akkor kezdtem gyanakodni, hogy jó kis gyarapodást könyvelhetünk el, amikor egyszerre csak nem bírtam Albert popóját. Kitaláltam egy módszert. Először egyedül, majd a gyerekkel állok a mérlegre. No, innen már tudtam, csak nem akartam hinni a szememnek. Albert, mármint a Kedves meg kiakadt, hogy végre visszaadtuk a babamérleget, én meg kiagyalom, hogy hogyan is mérjem meg. Az előző kettőnél nem volt ám ez. Csak eltelt közben 10 év.

Ágica, gyönyörűséges történet. Bár én azt hiszem ott kapnék infarktust a szülőágyon. Minden elismerésem az ikres anyukáké. El sem tudom képzelni, hogyan működhetnek a dolgok. Valószínűleg csak szervezés kérdése, de akkor is. Most megemeltem a kalapomat!

Timi, örülök, hogy nincs nagy baj. Szépen kialakul majd minden.

Köszi a fiúk nevében a szép szavakat mindenkinek! Egyszerűen el sem tudom képzelni nélkülük az életemet! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Granda, furcsa, hogy ezt írod, nem Te vagy az első, aki azt mondja, szép, tiszta tekintetük van. Szerencsére nyílt, őszinte gyerekeink vannak, nagy empátiával és szociális érzékenységgel megáldva. Sokszor viszem őket a munkahelyemre, jönnek velem táborozni. Imádják őket a gyerekek és viszont. Teljes elfogadásra neveljük őket. Rendezzünk valamilyen „Ki mit tud?”-ot, ott előadhatjátok! Én kíváncsi vagyok!

Regi, legyen csak minden olyan vékony, amilyennek szeretnéd!

Emese, na ugye! Mindennek eljön az ideje!

Dotildi, a kényeztetés általában visszafelé van. De ez így van rendjén. Nevessetek ki, de én hiszek az ősi szerepekben. Nem véletlenül van így szerintem.

Már akartam írni, hogy a múlt héten a Cora-ban nagyon jó kis rucikat vettünk ócsón. Van itt Debrecenben egy cég, tőlük meg nagyon jó body-kat: http://www.kynga.hu

Mennem kell!
Pusz
dmaggie

Mégis maradt pár percem, én bejutottam a gmailre!

Mindenki édes, recepteket elmentettem, Zsófihoz meg hozzáképzeltem, hogy ma át is billent.....

KépKépKép
bongyi

Timi26!
Én is betudtam lépni.

Képzeljétek ma haza állított apánk 4 kisfelsővel a lánynak
a tescóban vette négyes kiszerelésben csak lestem.
De azért rendes.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese, nagy gratula Zsófkának az átforduláshoz!!! 8)

Bongyi, köszi, én is remélem, hogy lesznek még ilyen éjszakáink! De a sem zavar, ha kelni kell (csak az, ha nem tud visszaaludni utána vagy ha éjfél előtt keservesen sírva ébred).

DMaggie, aranyos vagy, hogy kérdezed a nappalokat. Változók, egy fix pont van (bár ilyen kifejezéseket használnik Ádira vonatkozóan, hogy "ez és ez van", vagy olyan időhatározókat, hogy "mindig", "általában" semmi értelme, mert 2 nap múlva már nem állnak meg! ;-)), szóval a fix pont: a játszószékben (ülcsiben) alvás. Evés és levegőzés után már felébred, ha behozom/lerakom, az ülcsiből viszont nem veszem ki, énekelek neki, ringatom (ringatózik a szék hála Istennek), aztán ha elaludt, ott ülök, amíg fel nem ébred. Otthagyni nem merem, mert légzésfigyelőparás anyuka vagyok (az meg nincs az ülcsiben). Addig olvasgatni, enni, dolgozgatni szoktam mellette. A (lábbal) ringatás révén néha elérem azt, hogy fél óránál többet alszik, mostanában akár egy órákat is sikerül/nap. Csinálni így továbbra sem tudok semmit nagyon nappal, bár ez Ádi hangulatától is nagyban függ.

Bongyi, DMaggie, ennyi gyerek, hogy irigyellek Titeket (én is hármat szeretnék)! ;-)

Kép
Kép
irina

Ádi focizik a játszószőnyegen:
Kép

És vigyorog: ;-)
Kép

Kép
Kép
irina

Szóval kedves l.móni és Vadvirág! Én csak most ismerkedem a homeopátiával, ha nem muszály nem szeretnék ősztől télig tartó betegségsorozatot és lehetőség szerint antibiotikumokat sem!
A legnagyobbam köhög kis orrváladékkal, a középső iszonyatosan köhög -öklendezésig, fuldoklásig - Zita egyelőre tartja magát, de
gondolom, idő kérdése.
A két fiúnak elkezfem Stodalt adni napi 3X1 kévéskanállal és napi négy Coryzaliát.
De! Olvasgatok mindenfele, és úgy gondolom, rosszat nem tettem, de lehet, hogy egyből oscilloccinumot kellett volna adni? Hát mit tudom én, hogy nátha vagy influenza?
És ha Zita is nekikezd, neki mit adhatok és milyen adagban?

Segítsetek, ha tudtok!

A két kicsimnek minden nyákoldó (nem homeós) ellenére, nemrég sem jött fel a váladék, letapadt a hörgőkre, aztán lett tüdőgyuszi. Ezt jó lenne megelőzni.

áhh, mennem kell....

KépKépKép
bongyi

Irina!
Cuki pofa Ádi.
Nekem is 3 gyerek van engem ki hagytál.

Emese!
Nagyszerű gratulálok szépen lassan sikerül minden.

Az én lányom mostanában emelgeti a popóját
hanyat fekve.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina! Igen, erre gondoltam! Nem tudtam, hogy az a BCG-vel kapcsolatos. :oops:

Emese! Sejtettem! :wink: Már mondhatom, hogy ismerlek! Bocsi, hogy eddig hagytalak őrlődni (de nem jutottam a géphez)!!! Lezárhatjuk a témát! :lol:

Bongyi! Köszi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Na, most már bejutottam én is. De az előbb azt írták, hogy szokatlan fiókhasználat miatt zárolták.
Gondolom majd most figyelnek minket... :D

Mmarica: nem kéne az iwiwes értesítőket kitörölni? Csak foglalják a helyet.

Vótunk ortopédián. ViktorDani csípőjével nincs gond. Azt mondta a doki, a torna nem fog ártani neki.

Gremese: ÉÉÉÉÉÉÉljjjjjjeeeeeeeennnnn!!!!!!!!! Fordulós Zsófi hipp-hipp HURRRRRRRÁÁÁÁ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina: Nem csodálom, hogy nehéz cipelni Ádika fenekét, együtt érzek veled!!! Jók nagyon a képek!

Horcsog: nálunk apa ilyenre ne lenne képes. Még a méretet se tudja. Egyébként a Tescoban leárazás van kisruhaügyben. A 3000 Ft-os együttes pl.900 Ft...stb.

Ágica: mikori az a kép a gmailen. Biztos még a kezdetekkor készült, legalábbis olyan kialvatlan fejed van rajta... :D

Kép
Kép
timi26

Anitja! Koszmóra nem próbáltad a BABE sampont? (Lehet, hogy írtad, de nem emlékszem. :oops: ) Szelinek épphogy csak kezdődött a koszmó, és a samponnal már alig látszik. :D
Egyébként a dokim mondta, hogy igazság szerint, ha dörzsöljük, annál inkább csak erősödik. Ha meg nem nyúlnánk hozzá, kialakulna egy vastag réteg, és egyszer csak leesne. :shock: Na, de ki bírja azt ki? :roll: Persze ő is csak érdekességképp mondta el.

Szerintem minden kórházban vannak Beckáéhoz hasonló esetek. Sajnos. :cry:

Emese! Ez szerintem is jó módszer a visszaalvás segítésére. Én is így szoktam. :D Csak akkor megyek oda, ha sír. Napközben meg nem is baj, hogy a másik szobában alszik, mert a nyöszit eleve nem hallom. :wink: Tudja ő, ha szeretné, hogy bemenjek, akkor hangosabban kell kiabálnia! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a fordulós dicsiket! :oops: Így az 5. (betöltött) küszöbén már ideje volt. Kíváncsi vagyok, mikor produkálja megint. :D

Irina! Mi is 3 babát szeretnénk! De még akár az is szóba kerülhet, hogy többet. Ez persze rengeteg mindentől függ... vagy talán nem is... :wink:

Édi Ádi! Olyan kis huncut mosolya van! Jól látom, hogy "lukacska" van az arcán? Zsófi babának is van.
Elképzeltelek, ahogy ülsz a számítógép előtt, dolgozol, és közben a hosszú lábbaddal ringatod Ádit. Nem semmi combizmod lehet. Wow!!!!
(Most persze ne írd azt, hogy így és úgy támasztod ki a lábad, és tulajdonkáppen csak a lábfejeddel nyomogatod az ülcsit és egyáltalán nem megerőltető! Hagy higgyük azt, hogy nyújtott lábbal nyomod! :wink: )

Hörcsög! Hanyatt fekve popóemelgetés? Az igen! Csak nem valami fitnessz gyakorlatra nyomja DVD-ről? :lol:
Persze Irina Rád is gondolt!!! :wink:
(És Banitára is. Tényleg Ő hol van?????)

Bongyi! Jobbulást a kicsiknek! Remélem a töbiek tudnak Neked okosat mondani!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi!
Meg nyugtatlak ő sem igazán én mondtam neki mekkora
Ildike ruha mérete ha rajta múlna nem lenne ruhája
ez egy kivételes alkalom,ilyen fél évente egyszer van.

Inkább rakok egy képet:
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Egyébként Szeli is kitolja a popsiját hason fekve úgy, hogy az egyik lábával támaszkodik. 8)

Ja! Gratulálok Zsófinak, szerintem egyre többször fog most már forgolódni!
Ádi tünemény, ahogy vigyorog! Szóval focista lesz?

Timi26! Szokatlan fiókhasználat??? :shock: Na, lesz ám itt bünti-münti… :wink: :lol:
De jó, hogy a csípő oké!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

dmaggie: Majd átadom anyukámnak az elismerésed:) Mindig faggattom hogy bírt velünk:) Mert én néha kevésnek érzem magam Petra kisasszonyhoz mikor rázendül:) Ráadásul egyfolytába a tv-t lesné.Mikor az ölembe van elfordulok vele hogy ne nézze de ő meg visszafordul a tv-felé ezzel játszunk:)

timi26: az a kép szülés után második nap nem sokat aludtam azon az éjjel:)

horcsog: Petra nekem is emelgeti a popóját a pelenkón:)

Kép

Kép
agica1126

pelenkón=pelenkázón

Kép

Kép
agica1126

Hörcsög, ne hari, teljesen igazad van, TÉGED IS NAGYON IRIGYELLEK A HÁROM CSODÁS GYERKŐCÉRT!!! ;-)

Timikém, a Te VikDanidat cipelni se lehet piskóta!!!!!!!!! 8)

Regi: én sem tudtam, hogy ez a tüdőgyógyászatra (pulmonológia) tartozik, csak később tudatosult bennem, hogy a BCG a tuberkulózis ellen van, az meg a tüdőt támadja meg. De BCG-vel elküldik az embert még a gyereksebészetre és a járványügyre is akár (mert van, hogy ki kell vágni a csomót, ha bizonyos jeleket mutat).

Gremese, jó szemed van, igen, Ádinak is van két lyukacska az arcán, ha nevet! ;-) Már a csecsemősnővér jókat derült ezen a Péterfyben, amikor meglátta (bár akkor még ugye csak fiziológiás mosolyt produkált szegény drágám a kékfényező gépben).
Ó, amúgy nem ülök én a gép előtt, mert Ádi a másik szobában (a sajátjában) szokott az ülcsiben elaludni (de lehet, hogy csak én ragaszkodom ennyire a bevált helyszínhez, azon belül is a helyhez, ahol el szokott aludni...? csak mindig nézi a fényt az ablakban vagy a lámpáját, azért gondolom). Szóval ha ITT ülök a gép előtt, akkor fix, hogy Ádi fent van (netalántán mégis az ágyában alszik, de az ritka, mint a fehér holló), és a fél méterre lévő járókában mókázik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Ui: És Banitát is irigylem a sok gyerekéért, és a KÉTGYEREKESEKET IS természetesen nagyon irigylem!!! Komolyan! 8)

Kép
Kép
irina

Hörcsög, nagyon cukik a gyerekeid! Sok jó gyerek ugyebár egy ülcsiben (ülcsi by Timi26 ;-) is elfér! ;-)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: