Halihó!
No, én most kezdek kibukni. Du. aludtam vagy 10 percet a kicsivel, de egyébként sok játék és a szokásos „robot”. Lassan megsülnek a muffinkák is. Mára ennyi elég is lesz.
Irina, nagyon jó hír! A nappalokkal mi a helyzet? Toldi direktor hogy viseli?Egyébként valóban emlékezhetett. Amikor kicsi Albert a második szurit kapta, a dokibácsi mondta, hogy nagyon gyanakvóan méregeti. Biztosan van valamilyen emlékfoszlánya, hogy a múltkor is így kezdődött. Jelzem, a szurikat szinte észre sem vette. Az elsőnél meg sem nyikkant, a másodiknál egy pici hangocska és kész. Én próbálok minél nyugodtabb lenni, bohóckodok, beszélgetek vele, utána meg gyorsan megdicsérgetem, megölelgetem.
Jó husiban van ő is, bár ez látszott a fényképeken is. Hasonlíthatunk, mert én is akkor kezdtem gyanakodni, hogy jó kis gyarapodást könyvelhetünk el, amikor egyszerre csak nem bírtam Albert popóját. Kitaláltam egy módszert. Először egyedül, majd a gyerekkel állok a mérlegre. No, innen már tudtam, csak nem akartam hinni a szememnek. Albert, mármint a Kedves meg kiakadt, hogy végre visszaadtuk a babamérleget, én meg kiagyalom, hogy hogyan is mérjem meg. Az előző kettőnél nem volt ám ez. Csak eltelt közben 10 év.
Ágica, gyönyörűséges történet. Bár én azt hiszem ott kapnék infarktust a szülőágyon. Minden elismerésem az ikres anyukáké. El sem tudom képzelni, hogyan működhetnek a dolgok. Valószínűleg csak szervezés kérdése, de akkor is. Most megemeltem a kalapomat!
Timi, örülök, hogy nincs nagy baj. Szépen kialakul majd minden.
Köszi a fiúk nevében a szép szavakat mindenkinek! Egyszerűen el sem tudom képzelni nélkülük az életemet! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Granda, furcsa, hogy ezt írod, nem Te vagy az első, aki azt mondja, szép, tiszta tekintetük van. Szerencsére nyílt, őszinte gyerekeink vannak, nagy empátiával és szociális érzékenységgel megáldva. Sokszor viszem őket a munkahelyemre, jönnek velem táborozni. Imádják őket a gyerekek és viszont. Teljes elfogadásra neveljük őket. Rendezzünk valamilyen „Ki mit tud?”-ot, ott előadhatjátok! Én kíváncsi vagyok!
Regi, legyen csak minden olyan vékony, amilyennek szeretnéd!
Emese, na ugye! Mindennek eljön az ideje!
Dotildi, a kényeztetés általában visszafelé van. De ez így van rendjén. Nevessetek ki, de én hiszek az ősi szerepekben. Nem véletlenül van így szerintem.
Már akartam írni, hogy a múlt héten a Cora-ban nagyon jó kis rucikat vettünk ócsón. Van itt Debrecenben egy cég, tőlük meg nagyon jó body-kat:
http://www.kynga.hu
Mennem kell!
Pusz