A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:08-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:09-kor.
davandi

Davandi!
Ma reggel kaptam a telefont,de az uramat tegnap délután hívták meg :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Visszük a hordozókat Budaörsre.Először nem akartam őket itthon hagyni,de nem hiányzik még az influenza is a múlt hét után.

Így anyós kiélheti magát(el nem tilthat az unokáitól),én meg rághatom a műkörmeim. :lol: :lol:
Vendég

Juci: en ezt nem ertem, most akkor mit kell tenni? Valami kezeles?

Sotske: hogy vagy? Szedulsz? Nem vagy Te terhes? :lol:

Benszi: elfelejtettem irni Neked, mert multkor kerdezted hogy egesz julius-augusztusra szeretnenk majd hazamenni a szuleimhez Pecsre.

Mindenkinek koszi a kepdicsereteket! :D
Ma nekem sincs jo kedvem, eszrevettem hogy a rossz idovel a kedvem is rossz lesz. :?

Kepzeljetek a kicsiknek is meg Ratenak is jovo het kedden lesz farsang. Annam tunderke lesz, Alex pedig egy Lunnis (spanyol mesefigura). Ratet meg nem tudom.

KépKép
KépKép
tontica

Voltatok már az injekción Tonti?
Vendég

Tonti!
Pécs az egyik kedvenc városom!Csodaszép!
Farsang!Te csinálod a jelmezüket?

Banika!
Apa nem tudja elvinni a hordozókat egyedül?
Vendég

Lassan mennem kell,mert végre hazajött a barátnőm Iránból és pletyizünk egyet.
Vendég

Banika: nem, Rate 5-ig suliban van. Majd utana.

Benszi: aaahhhh! Nem tudok varrni! :oops: :roll: :( :lol: A ket kicsinek mar megvan a jelmeze. En is imadom Pecset, barcsak mar ott lennenk!

KépKép
KépKép
tontica

Hallóka!

Látom pörgés ezerrel van :D

Képzeljétek,csajok kajcsizzák a jó kis bébi kaját -zöldborsó csirkehussal.Lia már kaja közben kakilt .Regi kaja után büfizett egy óriásit utána rögtön egy hatalmas puki volt .Senki nem gondolt roszra felveszem ,hát a drágámnak még a külső gatyája is merő szar volt ,le akartam fényképezni,gondoltam überlem a korábbi kakis képeinket ,de lemerült a gép aztán nem akartam a merő trutyiban hagyni a csajszit .

Elég gyors volt a bélmüködés :shock:

Benszi ,le a kalappal elötted ,ahogy az anyóshoz tudsz viszonyulni ,én már biztos szétszedtem volna :twisted:

Juci:miért kértétek a vizsgálatot ?bocsi ha lemaradtam és már irtad

[Kép
amonré

Sziasztok!

na én le vagyok maradva, mint a borravaló :oops: :oops: :roll: :lol:
egyszerűen nem bírom nyomon követni az eseményeket, annyit írtok.

valaki írja már meg nekem légyszi, hogy áll ez a hévizi tali!?
mert én ezt sem végom már :D

ha mégis kellene szállás nekem(2 felnott , 2 gyerek) akkor van még?vagy már lekéstem?mert nem biztos, hogy tudok ott aludni, ahol eddig akartam :(

szanet

Tudod Benszi a házassághoz néha kellenek ilyen kettesben töltött napok(még ha közben a kölkeimen is jár az eszem)
Amúgy tudom hogy nem akarnak rosszat a gyerekeknek,csak én a mamit túl régóta ismerem és tudom mi van amögött amit kifelé mutat.Nem én vagyok az álom meny számára,de nincs más választása :lol: :lol: :lol: :lol: És ugyebár ez a kettő az én kölköm,tehát én diktálok :lol: :lol: :lol: Ha nagyon variál,akkor saját magát szívatja mert ritkábban látja az unokáit :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szanet
Asszem az utolsó is elkelt(ráadásul az utolsó fizeti mindenkiét :lol: :lol: )
De biztos jön Binyek(ma még nem is volt ez egy fekete pont)

Amonré
Én beneveztem most egy doboz dm-es pelusra,mert ez frankón felér a nyakukig.A tököm tele volt,hogy állandóan úsztak a szarban
Vendég

Lanyané?
Doki?Fosás?
Vendég

banika: akkor már minimum higanyberci és higanymarci :P

szanet: ott tartunk, hogy te szervezed a nagy nyári fórumtalit, amire dragon, tonti és moniék is eljönnek, mint külföldre szakadt hazánkfiai....

vanda: nem vagyok fagyos:-)
és különben is, csak azzal van bajom, amikor igazságtalan vagy....
arról nem is beszélve, hogy már ezerszer megmondtam neked, hogy ha valamit nem tudsz megcsinálni, akkor ráér holnap....vagy azután....
de neki mindig minden demánderögtöndeazonnal kell, mint a kisebbik fiának.....

pasi meg egy lusta gyesznyó....na...
1szálpasi

neki mindig minden demánderögtöndeazonnal kell,

hog yén ezt a tulajdonságot mennyire meg tudom érteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk olyan rohadt hideg van kint,hogy az uram megtiltotta hogy kivigyem ezeket az égetendőket.Pedig süt a nap :shock:
Itten meg kiborulnak állandóan valamitől
Vendég

Na én belefutottam egy baromarcúba a teszveszen :evil: :evil: :evil:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:10-kor.
davandi

Banika!
A te anyósod nem az enyém véletlenül? :roll: :lol: :lol:
Mi volt a tesz-vesz-en?

Pasi!
Ezt ismerem én is ilyen vagyok :lol:

Amonré!
Eddig én is lekaptam anyóst a tíz körméről,de most a házasságom a tét!
Vendég

feltettem az egyik lego zsiráfot 1000ft-ra
erre írta,hogy édekli de csak ha állom a postát :lol: :lol: :lol:
Válaszoltam,hogy nekem így tárgytalan
erre ő:ajánlott levélként fel lehet adni....macis tornyot vonattal 2 potkocsival kockákkal adtak fel mult héten 500ftért ajánlva,dobozba érkezett,de két kiló alatt felveszik levélként...nem értem miért mindenki csomagként akar feladni fél kilónyi árut....minkét félnek jobb ha kedvező postaköltség után megelégedetten bonyolodik az aukció

én állati elégedett lennék :lol: :lol:
Vendég

5-re kell menni bájcsevejre és még hajat is kell mosni,kölköket gálába öltöztetni.
Vendég

Ne foglalkozz ilyen baromarcúakkal
Vendég

én uram egyke,sokáig el se tudta képzelni hogy valaha az életben két gyereke legyen :lol: :lol: :lol: :lol:
de ember tervez................. :lol: :lol:
Vendég

Jaj,hát az enyémnek kettő kölke van
Vendég

oszt kiszeltünci?
Vendég

lehet holnapra kikészítek maminak egy kis vasalnivalót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kölköket öltöztesd be mislejnek,oszt nyugodtan mehettek ki.Mi 6hetes koruktól 1 éves korukig télen-nyáron,mínusban vagy plusz 40-ben is kint aludtak.Nem voltak betegek tőle,ám ha valaki betegen idejött rögtön elkapták.
No meg a jó levegő rendesen lefárasztaná higanykákat :lol: És az nem utolsó szempont :lol:
Vendég

Sajna még megvan kiszelem,mert itt volt a bariném,de holnap megyünk vacsizni,mert a tesómék bevállalták holnap estére a kölköket.Halleluja!
Vendég

Moss gyorsan ki mindent,oszt told az öreglánynak oda!
Vendég

ezek ott se alszanak többet :lol: :lol: :lol: :lol: ráadásul állatira rosszul viselik ha nem mozoghatnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg lassan jön a fúrós bácsi is :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

már tegnap is mostam 3 kört :lol: :lol: :lol:
Vendég

itt mindenki nagyon humorbugyor :lol:

talit majd ide szervezem a 60nm es lakásunkba.mennyien is leszünk?... :lol: :lol: :lol:

szanet

Este altatás után lépünk csak le!Nem ijesztem el őket! :lol: :lol:
Egyedül leszel a fúrósbácsival?Csak nehogy megijedjenek a nagy hangtól higanykák.
Vendég

Feladom postán az én vasalnivalóimat is és bizti nem látod egy hónapig.

Függönyt mostál már?Az igazi gonosz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szanet!
Cirka 80fő befigyelne :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mostam.szombaton.ki is vasaltam
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:11-kor.
davandi

fúrósbácsi sem egyedül jön :lol: :lol: :lol: :lol:
de volt ma már a postás is :lol: :lol: :lol:
meg az uram egyszercsak megjelent,hogy jött ebédelni :shock: :shock: :shock: :shock:
Még jó,hogy nem szerveztem ide vmi pasit
Vendég

olyan az ember mint a fekete péter :lol: :lol: :lol:
még jó hogy higanykák ismerik,mert megijednének :lol: :lol:
Vendég

Ennyi palit :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :roll: :roll:

De mennem kéne,úgyhogy lépek is :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

mamának nyomtattam ki holnapra mondókákat :lol: :lol: :lol:
este meg kikérdezem higanykákat,hogy megtanulták-e? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ejny-bejnye, megint ennyit írni! :roll:

Lanyané: Amyra jobban van?

Benszi: hát nem sieted el a készülődést. Remélem azért jól érzed majd magadat! Szuper, hogy holnap eltudtok menni vacsizni. Balu fogát sajnálom. Mit mondtak mikorra javulhat?

Tünde
Kép

Kép
myra77

ááá, most akartam még írogatni, de csengettek. Na, majd később

Tünde
Kép

Kép
myra77

ittvagyok csacsogóbrigád
hivtam a dokit asszontha ha iszik eszik ne aggódjak ez virus kell neki a 4nap lefolyási idő,de majd hétfőn hívom mi vot 7végén
benszi krumplit répát benyelte üvegből
bani bolondokból van annyi :shock:
myra biztos egy chippendélcsávó csönget :D küld át :D
szanet majd egymás nyakába ülünk :D

lanyané

tv a falon,asztalos ember jön vasárnap megbeszélni a szekrény sorsát
remélem ide is ér :lol:
higanykák meg nyalogatják a mosogatógépet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané: sajnos csak a közös képviselő volt. De ha gondolod küldöm. :D

Banika: képet a mosogatófiúkról! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

ha elaludtak,kicsinyítek
remélem
Vendég

Hali
Kamu Eszti jelentkezik.És csak fogom a röhögéstől a kamu hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi
Jól laktatok anyósnál?

Banika
Miért nem mondtad hamarabb a vasalni valót :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Lett volna egy szabad délutánom :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Holnap "nemszeretem" vendégek lesznek.Már puccba vágtam a lakást,menüsor kész,már csak el kell készíteni. :roll: :roll: :roll: :roll:

De jó nektek,hogy van kire bízni a sakocat,mégha a gonosz anyós is a jelölt.Enyim csak ül és vigyorog és tisztára oda van,hogy milyen nagyok,milyen ügyesek és odanézz :!: ,már föláll,és odanézz mászik... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De hogy vigyázni rájuk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pont ma beszéltük apával,hogy most már ránk is ránk fér egy kis romantika.Mozi+vacsi valamikor a közeljövőben :lol: :lol: :lol: :lol: És hogy mindenkinek a legjobb legyen,altatás után megyünk.
Csak mennénk már :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Valaki????????????????????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: