A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Csiper: na ez az....és mindennel ez van....

Franciska: :lol:

tiko

Sziasztok Csajok!
1001 éjszaka nem jártam erre és hiányoztatok!!!!
Kicsit mozgalmas hetek állnak mögöttünk, de szerencsére semmi rossz!
NAgyjából próbáltalak titeket visszaolvsni! Jajjj, olyan jó volt látni az esküvői képekt!!! Mindenki olyan, de olyan szép volt rajta, igazi királylányok!!!!!! Háááát....én sajnos nem tudok ilyet mutatni, pedig mi már 9 éve együtt vagyunk, de Apa nem szánta még rá magát, én meg nem erőltetem, pedig örülnék neki!

Üdv az újaknak!!!

Szuperek a babók, hogy már milyen ügyesek! Én is dicsekedhetem,mert tegnap kis Szotyikám felállt! Azóta minden amibe bele tud kapaszkodni, veszélyforrás! Mászunk is és már pakolunk ism hurráááá :roll: és mondja,hogy BABA, APA
Apja azóta mégjobban beleszeretett!
Mégvalami, végre, 3 hét után kijött a foga!!! Remélem kicsit fellélegzünk!

Nem tudom, hogy beszéltetek e róla,de nyáron is csinálhatnánk babatalit, akkor már egymással is el tudnak játszani!

Kép
h.bogesz

Lányok, amióta másznak a babáitok,nélatok is hiprtaktivitás észlelhető, vagy csak Szaffi baba tűntet ki vele?
Az egy dolog, h ha mászik, közben kiabál és várja, h ajnározzam, ha meg nem figyelek, elsírha magát!Szerintem valamit elrintottam a nevelésben :? mozdulni sem tudok tőle.....

Kép
h.bogesz

Kép papírzsepi hűű de finom

Kép még síelésen a hütte mellett

Kép
h.bogesz

Kép apával egy normális képen

Kép
h.bogesz

Szaffi!
De édes!
Nevelés terén éppen nemrég panaszkodtam. Ez nálunk is igy van...
Hmm én kis bogaram mikor akar már mászni... elég hamar feladja..
Lassan már mindenki tud... :roll:
Vendég

Sziasztok

Szaffi is nagyon ügyi baba :):):) És apuci büszke képe ? :wink:
Látni rajta ,hogy imádják egymást. :lol:

Sajna nekünk úgy néz ki lőttek a húsvéti elmenetelnek ,mert Dia fájlalja a torkát.Nemsokára viszem a dokinőhöz.
Fiam meg terrorizál. :oops:
Beraktam a nappaliba az ajtóba /ami szabadonm van/ egy kiságy oldalrácsát,hogy ne mászkáljon ki utánam a folyosóra ,wc-re ,fürdibe stb..........erre átlépem kimegyek és abban a pillanatban rohan utánam nyanyanyanya és sír. :shock: eddig nem volt ilyen gondom.Seggembe fog lógni ez a pöttöm?????

Csoki
Jó a vonalzód!!!!!!Pont jó hétfőn fehérjéd lesz :):):) jöhet a sonka meg a tojás ,retekkel újhagymával.
Én keményítő napon párolt zöldséget szoktam enni ,vagy rizst az szerintem jobb.Sőt próbáld ki a krumplireszeléket ,karfiollal vagy más zölddel összegyúrni és icipici olajon kisütni ,mint a tócsni....nagyon fini.
A másik kedvencem a padlizsán,pari,paprika ,lilahagyma fűszerekkel megkapatva gázon.

No mennem kell csajok mindjárt indulunk.Majd jövök elújságolom mi van velünk.
De szerintem a plafonon leszek tőlük..... :lol:

Kép

Kép
jucu

Jucu! kössz a tippet! :wink:
Vendég

Csani is állandóan rajtam lóg! Ha pl. főzök vagy mosogatok jön utánam a konyhába, belekapaszkodik a nadrágomba feláll és úgy nyüszít :roll: Ha ülök a földön mellette, mászik az ölembe, csipkedi a nyakamat. Ez a mániája :)

Szaffi nagyon cuki! Mi az, hogy normális kép? :)

Jucu: remélem semmi komoly Diussal, hátha összejön a húsvétolás!
Mi Gyulára megyünk nagyszülőzni, de elég szar ídőt mondanak!

leko

Sziasztok!

Olvaslka titeket, de csak gyrsba jövök!

Láttam: a kerítés árakat.....szuper én a vaterán vettem 28-ért volt meghirdetve, de elvittem villámáron biztós, ami biztós!
De lehet túl adok rajta, tehát, hogyha tudtok vkit akit érdekel szóljatok!!!!!!!

Bogesz: Szaffi hatalmasat változott a tali óta, az arca teljesen más lett!!!! Nagyon ccééééééééééép!!!! :lol: :lol:

Én ma dolgozom, de nem sokáig lépek kis zsebibabához!!!!!

Tegnap meg végre kimozdultunk apával, a kollegáimmal csaptunk egy jó kis bulit. Zsíroskenyér partyt, gondolhatjátok se kenyeret, se zsírt nem eszenk!!!! Hát csorgot anyáam rendesen, de nagyon jó volt így is!!!!

Hangyusz mostanába mindig felkéretőzik hozzám és szan-szét puszilgat! Imádom.....már semmi sincs biztónságban....fél percre nem nézek oda és már tutri vhol ácsorog és olyat tapizik, amit nem lehetne, de nem is baj Imádom!

Tegnap voltunk felköszönteni barátnőm 6 éves ikreit, Máté úgy figyelte a nagyfiúkat, tiszta cukker volt!!!!

Ja és rávettem apát , nyáron megyünk nyaralni, ezért most megyek is és nézek vmi szupi kis útat!!!!Munka helyet...... :lol: :lol: :lol: hihihihihihiihi

Mindnekinek nagyon szép és boldog napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
kis pupu

Köszi az infókat lányok, de nem akarták visszaadni a pénzt, csak a levásárlásba mnetek bele. Elég szar volt az ernyőkocsi felhozataluk, így megtartottuk inkább az eredetit! :roll:

leko

Fog: Én csak olyan összefüggést hallottam, hogy akinek elöbb jön ki, annak elöbb kezdődik majd a fogváltás! Mindenesetre nekem Matinak már ilyenkor több kint volt, de neki nagyon pici fogai vannak. Taminak olyan 6,5 hós korában jött ki, de neki nagyobbak a fogai.

mennem kell ....

mamiblue

Először önző módon az én kis Pöttyeszemről dobok fel néhány képet, a többit majd csak utána :oops: :lol:

Tegnap délután - rosszkedvűen
Kép

Esti súlyzózás egy kis sminkkel (sárga nózi :lol: :lol: :lol: )
Kép

Szőnyegfelszedést, szőnyeg alatti takarítás minőségellenőrzését vállaljuk :lol:
Kép

Kép

mikegirl

Mikegirl

Édes Ati.Egyemmeg azok a pöttyöcskék,de nagyon helyes:)
Takarítást nálunk is vállalna?
Virágok nincsenek veszélyben?nekem el kellett pakolnom magasabbra :oops: homokvár készült körülötte mindig.

Mi még mindig itthon ,most kelt fel fiam ,Dia meg nem akar menni orvoshoz. :twisted: Hajam égenk áll...............mondtam ki fognak csinálni :wink:

Pupu
Puszilgat ,rendesen?
Nyaralás ,már én nem is álmodozom.10 éve nem volt egy normális nyaralásunk.Vagy haláleset,vagy 18 fok vagy gyerek beteg lett és kórház..szóval most nem tervezünk ,hanem csapjunk bele lesz.Amikor úgy látjuk jó idő van akkor indulunk.Hova azt ne is kérdezzétek? :lol:

Leko
Milyen kocsit vettél?CSak levásárlás?Valamit kellett volna hazudni ,hátha.............

Kép

Kép
jucu

Judit!
Ebben lehet valami anyu azt mondta nekünk hugommal nagyon gyorsan jött a fogunk és nekem hat écesen majdnem az összes fogam csont volt.. :roll:

Ati! Nagyon aranyos és annyira nerm is vészesek azok a pöttyök :wink:
Vendég

écesen... :shock: :roll: :roll: évesen bocsika...férleértés ne essék..
Vendég

Központi kérdés nálam most a kaja. Mindjárt éhen halok. (Írhatnám azt is, hogy éhes vagyok, mint állat - de ez nem annyira szép :oops: 8) )Remélem a pizza már úton van :lol:

Husikás kérdésemet költőinek gondoltátok? Nem az volt... :lol:
Szóval még mindig max 3 husi egy héten?

Mamiblue
Elnézett fog... :lol:
Én meg észre sem vettem. :oops: Apa szólt.

Tiko
Jó husiban van Zorka :lol:

Csiper
Karina meg kis modell alkat. Már most vigyáz a vonalaira.. :lol:

fog - én már semmit nem olvasok szívesen. Mindenhol mást írnak :shock: Egy a tuti, reggel-este mosom neki - imádja!!! :lol: Ha a felsők is kint lesznek, akkor ebéd után is.

Franciska
Akkor én összeteszem a kezem. Ati egész jól bírja, ha rohangálok a házba. Persze záros határidőn belül mindig jelentkezem nála :)
Sok ilyen babatornát még :wink:

Bogesz
Fogacskához gratula!!! Szerintem nálunk is fogtéma van - ismét. Éjszaka csomószor keltem, volt masszír, nurofen, magunkhoz vettük, kaja, szóval minden.....Kicsit gyűrött is vagyok :?
Szaffi naggyon ügyi!! Áll, beszél... :) Mi még a padlón nyomjuk keményen, és próbálom rávenni, hogy hátról is hasra lehet fordulni...... Láttam már, hogy meg tudja csinálni, csak mégsem teszi.....apa azt mondja, mit molesztálom azzal a tornával. Majd szépen a maga kis ütemében fejlődik.....nemtom.....mászni sem mászunk.....max hátrafelé tolatunk....
Szuperek a fotók!!

Pupu
Puszi?! Igazi puszi?! Mi puszi - nyuszizni szoktunk, na ilyenkor összedugjuk a nózinkat, arcunkat :lol: :lol: Apa meg folyton azt kérdezgeti, mikor kap puszit......

mikegirl

Ja, és jelentem a pizza fele biztonságban van: a pocimban!! :lol:

Csoki
A holnapi nap az horror lesz. Csak gyümi..... szerintem ez a legrosszabb. Talán be kellene költöznöm egy zöldségeshez......

mikegirl

Mike!
szerintem a keményitős nap volt a durva...
Gyümivel nekem nem lesz gondom... talán :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Végre végeztem a palacsinta sütéssel....
Uhhh durva volt Maja nem akart nyugton maradni a hátamra kötöttem...
Akkorákat nevetett a repülö palacsintáknak... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

De már csak 87 nap van hátra :roll: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Csoki
Én hétvégén - aszem szombaton - sütöttem. De dobjál párat, mert imádom!!!!
Ati most alszik, megyek, feldobom a marhapörit. Aztán majd elrotyog mellettünk :D

mikegirl

A palacsinta Kép
Kép És ismét kerált ruci csak kicsit nagy még.... Kép Anya sirok.....mindjárt.... Kép
Vendég

Hello Mindenki!

Egész délelőtt nem volt net :cry: , már elvonási tüneteim kezdtek lenni. :oops:

Most is csak beköszönök, mennem kell a bankba utalni, ha megjöttünk olvasok és írok.

Az elvonási tüneteim enyhültek. :wink:

Kép
csiper

Csoki
Köszi!!! Csak nem túrós???? :lol:
A képek gyönyörűek!!!! Majácska annyira szép!!! És nagyon ügyi vagy - kreált ruci!!! :D Maja majd büszkén adja a kislányára, mert nemhogy ezt ő hordta, hanem mert az anyukája csinálta neki.....
A Te napod nem 24 órából áll??? :lol: Hihetetlen, mi mindenre van időd..... :shock:

Csiper
Netfüggő vagy, és bankba mész utalni???? Ejnye-bejnye :lol: Internetbank......
Egyébként én is az vagyok apa szerint.

mikegirl

Mike az itteni bankba nincs netbank... :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?
de ideje enne feltalálniuk...
Vendég

Csoki: azon már én is gondolkodtam, hogy hogy jut neked mindenre időd....Maja nem csak ügyes, de nagyon szép is! Tök jó rucit kreáltál neki. :) Eszméletlen milyen ügyesen ül, Zorka még elég messze van ettől....

tiko

Csoki
Akkor ideje bankot váltani :lol: :lol:
Már kp-t nem lehet egyedül neten és telefonon felvenni....de gondolom pont ezért nem váltotok....szóval értem én.

Tiko
Ati is egy picit tud csak ülni. Imbolyog, de egy ici-picit elvan, aztán eldől, mint egy zsák :D

mikegirl

Most látom....Zorkának boldog hófordulót!!!! :D

mikegirl

Mike: köszönjük! :)

Zorkát ha felültetem viszonylag jól ül, de hamar eldől ő is.

tiko

Hello!

Bogesz: :D

Jucu: Merre mentetek volna? Nekem teljesen elb@szták a húsvétomat! Jönnek anyósék, pedig senki nem hívta őket, csak ők bejelentkeztek! :evil:

Ki panaszkodott, hogy nem mászik a bébije? Sebi sem mászik, csak kúszik...felülni is ritkán szokott, pedig feltud, mert már többször művelte, de ő inkább hason játszik :( Felállni leginkább a járókában, ma pld. el is engedte, na esett is akkorát, még szerencse, hogy puhára...:)

Nekem ma fehérje napom volt! Isteni grillcsirkét ettünk csajokkal. El is határoztuk, hogy sűrűbben fogunk venni! :)

Csoki: Fantasztikusakat alkotsz, kezdelek nagyon írigyelni. :wink:

mamiblue

Megjöttünk.

Beteség neve:meningitisz iskolaundoritisz.....dokinő szerint.Szóval kaptunk igazolást mára meg holnapra és így hosszabb kicsit a tavaszi szünete. :lol:

Kép

Kép
jucu

Judit

Sárospatakra.....rokonok vannak ott.Most, hogy Dius csak iskolaundoritiszben szenved még nincs kilőve teljesen ,bár már nem sok kedvem van menni.
LEsz hétvégén Disney Ice is,arra szívesen elmennék Diussal.Megnézem lehet é még kapni rája jegyet,bár biztos megint horror áron lesz.

Kép

Kép
jucu

Megvolt a sétával egybekötött bankolás!

Bogesz: Szaffi tündéri! :D
És milyen jó, hogy az apja engedi, hogy fényképezd! Nálunk nincs nagyon kép róla, mert utálja, ha fényképezik. Még jó, hogy a esküvőnkön nem mondta, hogy nem áll oda mellém. (Majd rakok fel képet.)

Jucus: Diának jobbulást!

Mikegirl: Atit is minden érdekel? Üveg, szőnyeg...
Karin legjobb elfoglaltsága a szőrös szőnyeget tépkedni, aztán a szöszt megenni. :D :D

Netfüggő vagyok, neten utalok, csak sajnos nem tudok még neten lóvét csinálni 8) , ezért be kell mennem a bankba kp-t befizetni. (A boltban kp forgalmunk van.)

Nyuff: azta, miket tudsz!! Ilyen téren én totál béna vagyok, hiába akarnám. Maja nagyon szép! :D

Tiko: Az üléssel mi is így vagyunk. Ha felültetem csücsül egy picit, de aztán eldől. Majd eljön a mi időnk is. :lol:

Judit: Karina is hason játszik, legalább nem kopik ki a hajuk! :wink:

A fogyókúrához nem tudok hozászólni, nekem pont ellenkező problémám van. Bár a múltkor olvastam a könyvemben, hogy olyannak kell képzelnünk magunkat amilyenek lenni akarunk és olyanok leszünk! :lol:

Kép
csiper

Csiper: Ilyen korban inkább már a popsijuk nem kopik, ha hason játszanak! :D Gondolom nem Te vagy a boltotokban...tök érdekes lehet, ilyet csinálni!

Jucu: ejnye-ejnye! A lányzó nagyon unhatja, ha már nem bírta ki ezt a 2 napot! :) Most hogy tudom, hogy anyósék jönnek, nekem még a világ végére is lenne kedvem elindulni...persze azért féluton visszafordulnék! Na nem nyavalygok, csak túlélem, csak egyre nehezebben viselem! Ráadásul múltkor tudtom nélkül elvitte 3 könyvemet :evil: nagyon mérges lettem, mert nem szeretem ha elviszik a cuccaim, és nem is szoktam könyvet kölcsönadni... :roll:

mamiblue

Judit: én csak felügyelem a boltban folyó dolgokat. Nagyon szeretem. Szerettem a pult mögött is állni, de most, hogy itthon vagyok Karinnal nem hiányzik. Pedig munkamániás vagyok :oops: , ezt nem képzeltem volna szülés előtt, hogy én elleszek itthon. 4 éve nyaralni sem voltunk, mert annyira dolgoztunk a párommal (ő is munkamániás :oops: :oops: ).

Kép
csiper

mikegirl, nem is vészes Ati arca. Azt hittem, hogy sokkal komolyabb.szerencse. A krém helyre fogja hozni, hidd el. Csak ne hagyj ki napokat. Hús, nem tudom. Én nem akarom túlzásba vinni, mi sem eszünk minden nap húst, csak minden másnap. Ő sem kap sűrűbben. szerintem az a sok fehérje sem kell.

ágnesboly: kérdezted a tornát. Hát, az egészet végig sírta, de nem fájt neki, egyszerűen baromira unta, hogy nem azt csinál, amit akar.

lekó:
ba.....k meg. :cry:

Fog: Ez így van. Semmi köze a vitaminhoz. Viszont minél később bújik ki, annál később váltja és idős korban is tovább marad.Viszont tejre meg ezért van még szükségük ,Kálcium,

Jucu:
Beteség neve:meningitisz iskolaundoritisz. Nekem is az lenne
mamiblue Én Alexnál 3 hónapja mondom azt a férjemnek, hogy na, holnapra áttöri és még mindig semmi. :wink: :wink:
Jobbulást neki.
tuza edit

mike!
kakaos volt de én csak simát ettem...

Most jöttem fogdokitól... Kihúzta a fogam, úgy hogy meg se éreztem. :wink: :wink: :wink:

El se hiszem hogy öt év alatt egy lyukas fogam lett... :roll:
és ebben benne volt egy terhesség... :roll: :roll: :roll:

Ja a foghuzás egy béna orvos tűhegynyi lyukból csinált ballépésének tudható be....
Na de túl vagyok rajta... :wink:

http://www.freevlog.hu/play?v=u47e1310fb93de
Ez Maja műve ma egész nap olyan álmi vlt de el nem aludt volna... A videon meg állni akar de már olyan fáradt hogy kb semmit nem tud... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csoki
Azt is szeretem :lol:
A fogadat sajnálom :( Fogdokim azt mondta, hogy az a gáz, hogy ha van egy hézagod, akkor lazul a sor. Elkezd ott zsugorodni idővel az íny. Hát én ezért csináltattam hidat. Lelki beteg voltam, hogy két másikat kellett érte elintézni...... de most már feldolgoztam :)

Ati arca - csajok, ez már a gyógyuló verzió. Nem így nézett ki, amikor sírdogáltam miatta...... egy heti szteroidos kezelés ereménye ez .......

mikegirl

Csiper
Az más ... :lol: Ezt még egyik bankban sem tudják megoldani úgy, hogy otthonról intézd :lol: Csak azért okoskodtam, mert azt mondtad utalni mész. :oops:

mikegirl

Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve :( Fanni továbbra is alig eszik. Kipróbáltuk a tápszert, hát sajnos az sem jött be. Humana banánosat vettem neki, és tegnap este 100 ml-t ivott belőle, ma reggel 50 ml-t.... mondjuk előtte volt némi szopi is. Egyszerűen nem éhes... (Pedig van tejem...) És ez most már nagyon idegesített, ezért voltunk ma lent a védőnéninél. Megmértük Fannit, sajnos 40 grammot fogyott. 3 hete volt 6650, most meg 6610 :( Mondta, hogy vegyünk étvágygerjesztő vitamint (Vitacolom vagy Poliviteplex). Elmentem a gyógyszertárba és közölték, hogy mindkettő országosan hiánycikk... Most végig hivom a gyógyszertárakat, hátha valahol van, ha nincs, akkor holnap újból beszélek a védőnővel. Eredetileg abban maradtunk, hogy egy hétig adjam neki ezt a vitamint, és jövő hét szerdán újra súlymérés, és meglátjuk, hogy tovább fogyott-e, vagy esetleg hizik-e Fanni. Most ez eléggé idegesít. Egyébként továbbra is jókedvű, éjszaka alszik (ma egyszer kelt fel , pár kortyot ivott, és aludt is tovább.) Van elég kaki, pisi is... Tanácstalan vagyok. Bár én sem vagyok egy nagy evő...

Szaffi egyszerűen gyönyörű, Ati arca szerintem sem vészes már, Maja rucija nagyon szép (Csoki elképesztően ügyes vagy).

Nyaralni mi is megyünk nyáron, pont tegnap nézegettem interneten a szállásokat. Horvátországot céloztuk meg, az nincs olyan messze, Fanni csak kibírja az utat.

Fanni szintén rajtam lóg egész nap (már ha itthon vagyok, ha anyuval van, akkor anyun lóg...) Jön, csimpaszkodik nadrágszárba, én meg mozdulni se tudok...

horvviki

Sziasztok!

Viki!Én is kezdek aggódni! Eszti sem eszik valami sokat!
Reggel este tápszer kb összesen 150-200ml. Egyszer főzi egyszer gyümi!
Február 15-én volt 6500gr, pénteken megyünk a doktornénihez. Kíváncsi vagyok mi a helyzet, szerintem szinte semmit nem hízott azóta.
Ha sikerült valamit intézned vitaminügyben szólsz?

Eszterke folyamatosan kúszik, mászik, felül és feláll.
Mindenhol ott van, egy percre sem lehet magára hagyni.
Bár van amikor eljátszik egyedül is.
Kedvence a könyvelendő számlák szétpakolása! Pedig már egyre feljebb pakolok! :shock:
ja és a toll, hibajavító, radír! :D
Nyaralás - tényleg jó enne, mi is szaretnék menni valahova. Talán Horváthország!

Mikegirl!
Eszterke arca is csúnya volt - száraz, többféle krémet kaptunk már rá. Jobb lett, de nem tökéletes. De már nem is idegeskedem rajta.
Érzékenybőrű - mondta a doktornő!

Az oldalán található éranyajegyet már 3x voltunk lefagyasztattni, már majdnem el is múlt! Emiatt havi 7-10 napig csak mosdatni lehet. Úgy ordít, hogy csak na. Nagyon sajnálom, de muszáj. :(

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Viki, Kriszti: Csatlakozom.
Karina is kisevő, reggel szopi+tápszer 150-200ml, délelőtt gyümiturmix zab vagy rizstejjel, délben 1 babakaja (amit én főzök azt nem hajlandó megenni, pedig szerintem van olyan jó, mint a másik), délután tej vagy rizspép, este tápszer, mert nem hajlandó szopni.
Én is mindig kész voltam ,de mondták, ha jókedvű és mozgékony, akkor nincs baj. Most, hogy próbálok nem aggódni rajta, talán tényleg jobban hízik.

Kép
csiper

Csajok, megkértem apát, vegyen már 1-2 tisztítószert, mert én elfelejtettem. Hát ez úgy néz ki, hogy apa a boltban, és a telefon a fülünkön. Felolvassa a polc teljes választékát, vonalban várom, amíg nézelődik, százszor elmondja, hogy nem tudja hol van, pedig már leírtam a nevét, a doboz és a kupak színét is. És senkit nem akar megkérdezni :evil:

mikegirl

Bkrisztike, Csiper! végre találtam egy gyógyszertárat, ahol van az egyik vitamin, apa most megy el érte. Bár én nem nagyon hiszek ezekben a vitaminokban, és nem is szerettem volna Fannit étvágygerjesztőkkel tömni. De most megvagyok ijedve :roll:

Csiper: ennél, amit Te irsz, Fanni kevesebbet eszik :(

Csajok, valaki ad ilyen vitamint a babájának? Bár itt elég jóevő babák vannak... :roll:

horvviki

Szia Viki!
Esztike is kevesebbet eszik, mint Karina!

Megírnád hogy hol van ez a gyógyszertát, és hogy kb mennyibe kerül ? (nem mintha nem lenne mindegy)
köszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Krisztike:
Békásmegyeren van a gyógyszertár, de apa az utolsót hozta el onnan is :( 990 Ft volt. Esetleg pár nap múlva beszámolok, hogy van-e eredménye, hatása. És ha mentek pénteken a dokitokhoz esetleg megkérdezhetnéd, hogy neki mi a véleménye ezekről a vitaminokról. Egyáltalán használnak-e az esetek nagy többségében?

horvviki

mikegirl

Szia Viki!
köszi az infót!
rákérdezek pénteken a dokinénitől!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Ja és az is igaz, hogy én sem eszem valami sokat!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Én csak grapefruit cseppet és édesköményteát adok Karinnak. Mindkettőnek van némi étvágyjavító hatása. Vettem már vitamin szirupot is, de narancs ízű és azt nem eszi meg. :?

Kép
csiper

Elolvastam a vitaminhoz tartozó utasítást... 1 év alatti gyermekeknek nem ajánlott... :roll: Szerintetek? És a védőnő mondta, hogy ezt vegyük... Most holnap újra beszélek vele, és rákérdezek erre... addig nem adom neki.

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: